Jag hatar småbarn

Jag vill aldrig skaffa barn.

-För att jag ser inget positivt i det hela. För det första så kostar det pengar, man blir fet, man spyr i 9 månader, man får hängiga bröst, man blir ännu fetare, man får ett dålig sexliv och barn tar upp all tid och man behöver slita röven av sig för att försörja sina barn, som ändå bara kastar skit på en i 18 år…

När dom är små så bara skriker och spyr dom, och när dom är äldre så bråkar dom och ber bara om pengar, och att man kan säga att deras barn är det bästa som hänt dom? Jag accepterar självklart andras val, men att läsa dom unga mammabloggarna utan framtid gör nästan ont i hjärtat.  Jag dör hellre gammal och ensam än ruinerad, olycklig och oönskad.

Picnik collage

(bilderna är från google)

Posted in: Livsstil
Kommentarer (253)
 • shamz

  jag har nog den unikaste bloggen där ute 🙂 besök gärna och säg vad du tycker, är jag bloggdrottning-matrial ?

 • elin

  alla har olika åsikter, själv skulle jag gärna bli mamma redan nu 🙂
  och då skulle jag som sagt bli en ung mamma, men det stör inte mig någonting

 • Angelina

  Man behöver ju inte överdriva

 • melina

  men nu är du lite väl dum… ALLA barn är ju inte sån i uppväxten Oo shit.

 • jonna.

  faktiskt så håller jag med. jag skulle aldrig aldrig aldrig vilja ha barn.
  hellre leva livet där man kan festa, shoppa och spendera alla sina pengar på sig själv. vafan, man lever ju somsagt bara en gång. fast jag hade nog hellre fött barn än att dö ensam & olycklig skulle jag tro.

 • :)

  Du har ju själv en ung mamma?
  Eller syftar du på denna generation, dvs 90-92:or som skaffar barn?

 • Frida

  Kan nästan lova att du kommer att skaffa barn.
  Vad du än säger nu, även du kommer att ändra dig. många gånger…..

 • ...

  Haha efterbilden är sjuukt överdriven, så där kanske de blir efter man fått 6 barn, KANSKE! Fan vad jag tycker synd om dig.

 • xoxo

  det är kanske precis så dina föräldrar kände sig / känner än ……

 • Emma

  jag skulle också kunna ha unge nu men ändå inte 😀 men jag vill ha senare i livet. kan inte tänka mig att vara utan ;D men alla tycker olika 🙂

 • Sara, Mamma till Joline

  De kunde jag väl tänka mig..
  Jag tycker bara att du ska tänka dig för om det du skrev, tänk om din mamma skulle ha tänkt lika som du gör? då hade du inte funnits. Dagen då du hamnar i situationen så kommer säkert dina uppfattningar ändras. Jag är själv mamma, jag är ung också (17år och en dotter på strax över året). Visst man har inte lika snygg kropp som innan, men det bryr man sig inte i lika som man gjorde innan. Man ändras även i personligheten, man blir itne lika utseendefixerad som vissa andra är.. inge illa menat.

 • Anonym

  Vilken sorglig bild du verkar ha fått erfara från din egna föräldrar 🙁

 • Sophie

  Efter att ha sett dem bilderna vill man ju inte ha en bebis i magen, men sen är det faktiskt inte så för alla!

 • Johanna

  Det bevisar ju bara hur omogen du är, tror du faktiskt folk bryr sig att man har bristningar på magen när man fött sitt alldeles egna barn och håller det i sin famn?
  Och alla behöver ju inte ha otur att få jobbiga ungar.. som dina föräldrar verkade få.

 • Anna

  Och jag ÄLSKAAAR barn ! <3 Tänk vad tråkigt utan familj när du blir äldre.. Hmm..?

 • olivia

  Ja du kanske inte fattar att alla tonåringar är lika pain in the ass som du. haha fattar om du menar dig själv liksom, skulle liksom inte vilja ha dig som barn, tror inte nån skulle vilja det för du verkar vara så jobbig exakt som du beskrev

 • En tjock katt i en smal värld

  Tror inte någon vill vara ditt barn heller.

 • jennie

  nej har hellre en hund 🙂

 • jennie

  Så behöver de inte allt se ut, ja känner många som har super snyga kroppar iaf magar nu efter de har varit gravida:) min kusin hon ser topp ut även om hon har en son som e 7 nu. Men tränar man bara efter en graviditet så ser inte verkligen inte ut så. Man får en finare kropp, kanske ser ut som om man skiter i o träna o sitter hemma med ungen 24/7. och inte gör ett skit åt det, men ja alla tkr olika

 • Gratis

  min mamma har skit platt mage och inga bristningar eller vad det nu heter. du kan ju inte ha mycket innanför pannbenet.

 • matilda

  alla blir inte sådär på magen när man är gravid. det är säkert en helt fantastisk känsla att ha ett barn, se det lära sig saker, bli äldre och äldre osv…
  du är sååå negativ så det finns inte.

 • Evelina

  Men nu lilla damen ska man inte hänga alla över en kant.
  Alla tjejer som blir gravida mår inte dåligt, dom spyr inte och dom har inte ont någonstans. Vissa blir inte ens tjocka förutom magen dom får.. Och alla barn skriker inte när dom är små, alla ungdomar är inte uppkäftiga och tigger om pengar.. OCH dessutom så får inte alla gravida kvinnor bristningar heller, det finns en massa oljor och shit som man kan smörja sig med så slipper man det.

  Så nu är du ute o snurrar.

 • ellie

  bara för du kanske är/var ett problem barn så behöver inte alla få såna barn! jag skulle lätt kunna skaffa barn nu,men vill vänta tills jag har gått ut skolan,fått ett bra jobb så jag kan försörja min familj

 • Linda.

  ”man behöver slita röven av sig för att försörja sina barn, som ändå bara kastar skit på en i 18 år… ” och ”när dom är äldre så bråkar dom och ber bara om pengar”. Är det så din föräldrar ser på dig? Är det så du uppför dig? Du är ju fan dum i huvet på riktigt, idiot fan.

 • Anonym

  Jag förstår va du menar, men om du bara skulle menat att man får ”ful” kropp så hade etttips varit att adoptera?

  + alla får inte så som magen på andra bilden 🙂
  puss <3

 • read it!

  Håller med. Dock får ju inte alla bristningar osv efter gravideten.
  Vissa har ju turen att va skitsnygga eftr iaf.
  Men känner som du, skaffar hellre en katt eller hund ..
  Men vem vet, om några år känner man kanske inte alls detsamma som man gör nu.

 • Sandra i skåne

  Varje fåtal gånger jag går in på din blogg och kollar runt lite så är det samma jäkla negativa inställning! DU ÄR SÅ JÄVLA TRÅKIG!! surepella som fan asså. Skriv något posetivt istället. Människa, bli glad och älska livet istället!!

 • sara

  du verkar inte veta något alls om det du skriver om.
  jag är ung mamma, blev mamma när jag var 16. det var något jag ville och inget oönskat. nu är jag 19,. man förstör inte livet bara för att man skaffar barn tidigt. man får istället något att kämpa för! och faktist är min dotter det bästa som har hänt mej. 🙂

  visst alla har väll en åsikt, men kan ju säga att du har helt fel 😉

 • olivia

  usch vad äcklig magen såg ut efter!!! ;s

 • domina

  För det första! tycker om din blogg, läser den dagligen. Men någon jag inte gillar är när folk drar alla över en kant! Min syrra har fött 4 ungar, varav ett kejsarsnitt på tvillingpar. hon har inte en enda bristning, inte ett enda ärr från snittet och är platt om magen så det finns inte i denna värld. Hon skulle kunna bli bikinimodell och ingen hade kunnat ana att 4 underbara barn har legat i den magen. Så tro mig, alla blir inte så. Kramar från mig 🙂

 • Rebecca

  kunde du inte överdriva lite mer eller, fan vad du klagar, aldrig är någonting bra

 • Sarah

  Så tänker du nu, men en dag slår den biologiska klockan till och du kommer jättegärna vilja ha barn 🙂

  Själv vill jag inte alls ha barn nu, tänk typ på förlossningen, man kan spricka och allt sånt. Men jag vet att jag antagligen kommer tänka helt annorlunda längre fram i tiden. Kärleken till sitt barn ska vara så obeskrivlig och då är det värt all smärta och så.

 • Elin, ung mamma.

  Nu har du allt fel. Man behöver inte se ut sådär efter en graviditet och förlossning. Jag har fått tillbaka min gamla kropp, utan bristningar på magen. Min mage är lika platt som den alltid har varit. Och man behöver inte nödvändigtvis spy i alla 9 månader man går gravid, finns dem som klarar sig helt utan det.

  Och dåligt sexliv? Mer än hälften av alla kvinnor som har varit gravida säger att sexlivet blir BÄTTRE efter en graviditet, så vart du har fått det ifrån fattar jag inte.

  Och något annat jag stör mig på är att du säger att unga mammor inte har någon framtid? Helt fel! Jag har nyss fått barn men jobbar fortfarande på en bra utbildning, så det där var inte något annat än skit snack.

  Ha det bra! ;P.

 • Erika

  Jag är 23 år och har 2 barn och jag har inte en ända bristning. Jag ser ut precis som innan jag fick mina underbara barn och det innebär även att jag har magrutor.
  Jag och min pojkvän ville ha barn och vi har ett bra förhållande.
  Men vill man inte ha barn och inte är redo eller intresserad av det så ska man absolut inte skapa ett nytt liv heller.

  Sen vill jag bara tacka för en kul blogg=)

 • Anonym

  hur kan du säga att man som förälder blir gammal, oälskad och oönskad? vad har du och dina föräldrar för relation till varandra egeltigen.
  jag älskar mina föräldrar!

 • isabella

  du är ju dum på riktigt. man har inte förstört sitt liv bara för man skaffar barn.

 • Enja

  Precis som Elin ovan. Ser min mage ut som innan. Dvs som din googlade ”sex månader före graviditet”. Och sexlivet, oh my det är fortfarande great. Min son är det bästa som finns. Men du växer också upp en dag och ändrar säkerligen dig. Men om inte annars, så är det ju bra om du inte väljer att skaffa barn, om man tänker på överbefolkningen..:)
  Jag har både barn, man, hus, utbildning och mina underbara vänner. Så ja, jag har en fin framtid..:)

 • Enja

  p.s… ”Hata” kan man göra när det gäller pedofiler, hitler, våldtäcksmän, osv. INTE små oskyldiga småbarn.
  Lär dig att välja dina ord.

 • Say what...

  Att skaffa barn handlar ofta att man är redo/vill ha en familj? Tror dina föräldrar tänkte vad kul det skulle bli med en liten baby… Kanske inte nu i efterhand…

  Sedan om du bara tänker på hur ditt utseende kommer se ut efter man har skaffat barn, så nä. Du ska definitivt inte skaffa ungar. Tro det eller ej men det finns faktiskt barn där ute som blir älskade av sina föräldrar och inte blir fjortisar som hänger i gallerior. Du kan inte ha det lätt om du tänker att det inte finns ett endaste positivt med att skaffa barn.

 • sara

  skulle gärna vilja höra hur du känner om 10 år..

 • Malin

  Paow, alla ungar är inte sådär fan… Lixom jag tror inte man bryr sig om sitt utseende när man håller i sin bebis i famnen… Sådär mkt bristningar får man typ bara om man föder asmånga barn, och min farmor födde 8 barn utan bristningar… Så jag tror ändå att du kommer skaffa barn 🙂

 • This is sex!

  Allas magar ser ju faktist inte ut så där.

  Kolla in Thisissex.blogg.se för massor med fräscha inlägg om sex, sextips, kärlek och allt som rör ämnena!
  / Thisissex.blogg.se

 • This is sex!

  Desutom hjälper olivolja mot bristningar.

  Kolla in Thisissex.blogg.se för massor med fräscha inlägg om sex, sextips, kärlek och allt som rör ämnena!
  / Thisissex.blogg.se

 • bella

  Eh? om alla tänkte så, skulle ju inte du finnas. Vafan barn behövs ju. det är ju dem som är framtiden, och många blir lyckligare när dem skaffar barn. vill du dö helt ensam i framtiden? utan att ha haft en familj? det är kärlek som är viktigast i slutändan, inte pengar och berömmelse.

 • Sandra

  Exakt den åsikten hade jag innan jag blev gravid. Det är inte alla som spyr under graviditeten, inte heller alla som får bristningar. Okej, man kanske blir ”tjock” men är man gravid så syns det och de är ingen som tvingar en att sitta och tjocka med choklad varje kväll. Man får ju träna faktiskt.

  Sexlivet kanske ändras lite jo, under själva graviditeten så blir vissa faktiskt kåtare än vanligt och de blir mer sex haha. Faktiskt sant. Efter så vet man ju inte, det är ju så sjukt olika!

  Klart som fan att du hatar småbarn nu, du e ju bara snorunge 😉

 • jenny

  Herrgud du är alltid så jävla negativ i dina inlägg.
  Börja fan tröttna starkt på de.

  Å detta inlägget va typ de pinsamaste du skrivit.! äckliga barnrumpa

 • Ellie

  Men dem bilderna är lite överdrivna. Inte alla som får en sån mage efter.

 • Lady from sweden

  Klart du säger det nu, rätt inställning tills du är 30 sedan kommer du vilja ha en liten knodd du me!

 • Albulena Ibishi

  men du ser ju inte de bra sakerna.du får nått som är värt att leva för, nått som är ditt eget kött och blod och som kommer att föra dig vidare även när du dör.

 • Madde

  Jag har en dotter som är nästan 2år och min mage ser fan inte ut sådär, thank god. Är gravid med nr. 2 nu och kommer INTE se ut sådär efter denna graviditet heller.. Om det blir så hemskt så får man väl göra en mommy-makeover hos en plastik kirurg..

 • Sofia

  Vad underbart att det finns någon mer här i världen som tycker som jag. 😀

 • Madde

  för de första är de inte alla ungar som spyr och skriker hela tiden och för de andra ser alla magar inte ut så som på bilden. Visst kan de se ut så men fan inte på alla! Man spyr oxå i början av gradiviteten och inte i alla månader. Dåligt sexliv? Nej men kanske bättre?? Kanske ska du prata med någon som vet lite mer än du?

  Och hey, vad e de för fel på unga mammor? Hur gammal va din mamma när hon fick dig??

 • krattan

  Du kan ju inte ha alla hästar i hagen. Jag skrattar åt dig och kan slå vad om att om 30 år har du minst 2 barn, villa och volvo…

 • ida

  om din morsa visste att hon skulle få en självupptagen fjortis som ser ner på allt och alla till dotter så tror ja hon inte heller skulle vilja skaffa barn.! hur gammal e du 14-15? Vad vet du om att skaffa barn eller vara gravid? de är ju olika för alla!Vissst att alla få ha en egen åsikt, men de här inlägget e bara ett bevis på hur lite kunskap du har…

  idaglida.blogg.se

 • diana25

  Har 3 barn…aldrig spytt..och om man nu gör d är det i början och inte hela tiden.Graviditeten njuter man av för d är så mysigt..d är fan ingen sjukdom! jag har inte en bristning..smal som jag var innan=)Mådde kanon under alla mina graviditeter..och är gravid igen!
  Oftast dom som får sånna magar efter är sånna som redan är överfeta och överviktiga.Smala brukar får små nätta magar..inte alla dock..men inte alla får bristningar heller så där..thank goood att jag inte ått d ialfall=)

  Bästa som finns är barn..du ser d sen om du får några=))då ångrar du det du skrivit=))

 • Anonym

  1. du är alldeles för liten(fjortis)
  2. du överdriver väldigt mkt nu om barn.
  3. du skulle ej passa som mamma.

 • Pinky

  Sig de där till Anna Anka oxå, som har fött massa barn. Och så vitt jag vet så har hon tio gånger finare kropp än vad dom flesta har.. Listan kan göras lång.
  Man blir INTE fet av att föda barn, och blir man det är de ens egnas fel.
  För det GÅR att träna bort det, för man har en EGEN vilja över sig själv.

  Jag har fött 2barn, och min mage ser ju absolut inte ut så där!
  Jag ser precis ut som innan om inte t.o.m smalare(?)

  Och ditt sätt att beskriva hur barn är.. SKAFFA INTE BARN!
  Det är föräldrarna som uppfotrar barnen, så dom blir som man gör dom till!
  Och så som du beskriv så lär du säkert få såna barn i så fall med ditt tankesätt.

  Och bara så du vet, ju äldre man är när man fårbarn, ju svårare har du och tappa kilorna, behålla den strama huden, att orka med barn, jaa allt.

  Lycka till!

  Puss på dig!

 • Carolin

  Stackare !!
  Jag tror inte att ditt barn skulle vilja läsa detta. Men en dag kommer du att inse vad livet är för något, på RIKTIGT.

  Bara för att man skaffar barn betyder det inte att livet är slut, livet har precis börjat när man skaffar barn !! Usch, du borde inte få möjligheten till att bli gravid!

  ( 17 år och gravid )

 • nathalie

  Okej nu kanske det är svårt för dig att tänka dig att man kan ha en snygg kropp fast man fött barn eftersom att det inte verkar som att du känner någon som har det. Eller så snackar du helt enkelt bara skit. Men vill du ha ett exempel så kan du ju ta Heidi Klum. Hoppas du vidgar dina vyer lite.

 • em

  usch vad äckligt det såg ut på bilden! jag vill inte heller ha barn, i alla fall inte föda för då blir äcklig och tjock och det gör ont och allt det där. om jag ska ha barn ska jag adoptera från afrika elr ngt sånt 😀

 • DB

  du kan inte ha mer fel.

  det finns inget bättre än att ha barn.

  tro mig, när du växt upp och fått perspektiv
  och då du kommit på vad som verkligen betyder nåt i livet, då kommer du förstå.

 • ANNA

  haha älskar när du skriver sånnahär inlägg om en ganska stor sak.. palla att ens folk orkar lägga ner energi på att skriva sina åsikter och blabalblaa 😉
  hur som det var inte det jag ska kommentera utan jag undrar bara när andra delen av FRÅGESTUNDEN kommer?
  Glöm inte svara på min fråga om DENNIS M är gay, haha sorry för frågan men jag undrar det varje gång jag går in på hans blogg ;)!
  / PUSS ANNA

 • BARBIEGRIS

  eeuuuh! jag ska heller aldrig skaffa barn, och jag är ändå 21 år! men nej nej nej!! jag ska inte ha någon äcklig unge!

 • runa

  Jag trodde fan bättre om dig. Bara att skriva på sättet du skriver visar ju bara hur långt du kommit i din mognad… Tyckte om din blogg så jäkla mycket förut, som i somras och i höstas. Vet inte riktigt vart den är på väg nu.. Men du har väl helt enkelt inte hittat dig själv. Vilket är förståeligt eftersom majoriteten av hela jordens befolkning inte heller har det. Inklusive mig själv.

  Puss & kram och lycka till med bloggen(och allt annat) i fortsättningen.

 • michi

  hålr med dig paow ! absolut!

 • Anonym

  säg det till din mamma ist som skaffade dig.

  själv tycker jag att ett nytt liv är det finaste som finns.

 • angelina

  Men träna rätt under graviditeten och efter så kommer magen inte se ut så 🙂 Har man någon man älskar och älskar en tillbaka lika mycket så tycker jag att det kan vara underbart att få en litet underverk. Man behöver ju inte vara 15 år, men när tiden är inne så. Många förhållande stärks också, och att älska ett barn är inte något som kan jämföras med något här i världen. Min syster har nyss fått barn, och den lilla tjejen är världens lugnaste, spyr aldrig och skriker aldrig, bara sitter och tittar fint, ler lite och sover 🙂

 • Moa

  DU är denna barnet som slänger all skit och utnyttjar dina nära och kära. Så det e inte konstigt att du inte vill ha barn eftersom du är barnet själv och bortskämd. =) Beter ju dig som en fjortis. =)

 • Anonym

  KLOCKREN paulina.

 • Jenny Hammarström - Livet som ung mamma

  Hur kan du säga att du hatar små barn ? :S
  Att få barn är det mest underbara som kan hända ska du veta!
  Jag tror nog att du kommer skaffa barn en vacker dag, och då kommer du förstå själv, att det är underbart! Det där med häng bröst osv det är VÄRT det. Men inte alla som får det, inte alla som får bristningar o så heller. Det finns endel som det inte ens syns på att dom fött barn och även kanske fött 2 stycken.. Det beror ju mycket på hur man tar hand om sin kropp efteråt. Håller man igång o tränar o sådär så blir man inte fet. Jag tycker du borde tänka lite på vad du skriver!!

 • Anonym

  Men Paow, du vet att man inte får en sån mage efter det där ”före” bilden 😀

 • Angelica

  Självklart har du rätt att ha din åsikt men..

  Jag är snyggare nu än innan jag fick barn 😀 Har fått höra det flera gånger faktiskt. Spydde 2 gånger under dessa 9 månader som var helt fantastiska. Åt precis vad jag kände för, när som helst på dygnet. När min son var 2 månader hade jag gått ner alla graviditetskilon plus två extra. Ändå har jag mkt kvinnligare kropp nu! Mitt hår blev mkt tjockare under och efter graviditeten och sexet är mkt bättre 😉

  Min son skriker när han är hungrig, men vad gör du om du inte får mat? Gnäller antagligen! Han är en jättesnäll liten grabb som jag inte tvingas lägga all min tid på – jag väljer med stort nöje att göra det! Och om jag får lust att ta en kväll på stan med kompisarna – då gör jag det! 😀 har folk i min närhet som älskar at vara barnvakt och nästan tjatar om att få vara det!

  Du kan inte ha så vidare bra föräldrar :S Om du bara bråkar och är otacksam :O Väx upp istället vettja 🙂

 • matilad

  det där är ju bara så..fel

 • cecilia

  åherregud, vadå utan framtid ? vad menar du med de ? jag har fått den finaste framtiden man kan ønska sig, man får en mening med livet, inte som ditt meningsløsa liv som bara går ut på å ligga runt å dricka sig full å inte gøra nånting med livet alls, du vet alla får inte ungar som JUST DIG !!! å unga mammor vad menar du med de ? vad spelar de før roll om du e en ung mamma ? de spelar ingen roll om man e 16 eller 30 !! de blir samma sak, visst du kan inte vara ute å festa varje helg men man får så mycket mer ut av livet, de finns inge finare æn å se sin unge ha de bra å skratta å vara lycklig, å man spyr nte i 9 månader å man behøver inte bli fet heller allt beror på vad man æter eller om man trænar man behøver inte bli som på bilden de går å træna bort !!! vill bara sæga att du e patetisk nær du tænker som du gør, å bara før att jag e ung mor så kastar jag inte bort mitt liv ska du veta !!!

 • Elinor

  Säg inte att unga mammor är misslyckade och inte har någon framtid! snarare du som inte har någon framtid som gjort bort dig inför hela sverige i din fjortisblogg där du bara säger korkade saker. Vem kommer vilja anställa dig sen? är det verkligen värt att offra hela sin framtid bara för att bli känd? Du med flera ”kända” blondinbloggare är ju bara kända för att ni säger knäppa och provocerande saker kan inte vara kul att vara känd som något negativt. Gör något vettigt istället åk till afrika och jobba som vollontär eller något.

  Min syster blev gravid när hon var 16 och idag är hon jurist och så avancerad utbildning kommer väl aldrig du klara med din lilla skrumpna hjärna 😉

  Alla har olika intressen och alla vill inte springa runt på stan och supa och knulla runt och shoppa fula kläder på HM utan vissa tycker om barn och vill ha en familj vilket du också kommer vilja om 10 år när du fått lite vett i skallen.

 • Jens

  Jadu tänk dig om era föräldrar kände så också. Du får tänka efter lite, som om du aldrig har bett om pengar någon gång från dina föräldrar. Uppskattar inte du att dom har tagit hand om dig elr? 😛 omg…

 • Linn

  Jag spydde inte en enda gång, jag blev inte fet, fick inga bristningar, min bebis skriker nästan aldrig och spyr nästan aldrig!
  Kan säga att jag har planer på att få ett välbetalt jobb efter jag har gått någon utbildning.
  Min bebis är de bästa som hänt mig och jag känner mig lyckligare än på länge 🙂

 • Werixxon

  Jag håller med dig till nästan 100%! Jag vill ALDRIG skaffa barn! Ser absolut inget positivt med det. Och det jobbiga e nu när man säger att man inte tycker om barn och inte vill ha några så blir alla förvånade och ba:”Va? men varför? :(” Eller: ”Haha jodå du kommer få massa ungar”. Fatta va arg man blir! Bara för att man kan få barn betyder det inte att man måste!

 • Anonym

  Tänk vad ensam du kommer bli när du blir äldre. Dina föräldrar osv kommer ha dött, och dina kompisar kommer ha egna familjer.. då sitter du där själv 😛 haha

  Jag fick en son för 6 månader sen och det ÄR det bästa som hänt mig. Jag är nu 20 år och vi har det jättebra ställt.

  Fast jag förstår varför du inte vill ha barn.. för ditt barn skulle inte bli fint ^^

  svar: Oj stackars din son som ha har en mamma som klankar ner på andra barn. Väx upp =)

 • emma

  Min mamma har silikonbröst och en tränad kropp, alla ser inte ut sådär;)

 • Mia

  se på heidi klum, den människan har skitit ut tre ungar. hon ser fan bättre ut än vad många kvinnor gör FÖRE graviditeten. om man tänker på barnaskaffande på detta ytliga sättet så har du nog rätt, då ska man inte skaffa barn.

  dessutom så är inte alla barn gjorda efter en mall, skrikiga som små, idioter som tonåringar osv.. allt beror på hur föräldrarna uppfostrar dem. så om en unge är djävlig så ska man inte nita dem, nita föräldrarna.

 • sofie

  Tänk på när du är pensionär, fira jul ensam utan några barn…Sorglig i mina ögon ):

 • sabina

  bara för att du var, och är, ett bortskämt pain in the ass betyder inte det att andra barn är så. dessutom så är chansen stor att dom flesta barn där ute har en intelligensnivå högre än din. måste vara jobbigt att veta? jag har en son på ett år och har varken hängpattar eller bristningar. däremot en helt ny syn på och mening med livet. något du uppenbarligen saknar.

 • Kerstin

  Men jösses så fel du har. Långt ifrån alla får bristningar och de är få som får sådana du lagt upp på bild.

  Detta skrev du:

  man blir fet,

  Nej man blir tjock eftersom magen växer och dessa kg går praktiskt taget alla ned efter graviditeten

  man spyr i 9 månader,

  Nej man brukar må illa de tre första månaderna men man behöver ej spy för det.

  man får hängiga bröst,

  Nej det får man inte alls de brukar återställa sig efter amningen, var bara noga med att använda bh.

  man blir ännu fetare,

  Ja under graviditeten blir man tjockare men man blir inte fet.

  man får ett dålig sexliv

  Får man och hur vet du det?
  Det får man inte alls kan jag tala om för dig.

  och barn tar upp all tid och man behöver slita röven av sig för att försörja sina barn,

  Barn tar upp tid men ej all tid, de flesta jobbar utanför familjen, de flesta kan gå ut och roa sig med eller utan barn…barnvakter finns alltid.
  Och man behöver inte slita röven av sig för att försörja sitt barn det har aldrig jag gjort

  som ändå bara kastar skit på en i 18 år…

  I tonåren går alla genom en jobbig period och som förälder är man oftast inte så populär, men enbart skit får man långt ifrån…det fina har uppvägt det dåliga.
  Jag har tre barn som idag är 20, 22 och 24 och jag ångrar dom för allt i världen inte trots att vi haft jobbiga perioder trots att pengar gått åt.
  Mitt val mitt beslut!!!!
  Sen varför skulle de unga mammorna inte ha någon framtid…barnen förstör inte framtiden, kanske för dig men inte för andra.

 • JUST ANOTHER CRAZY BLONDE - WITH JUST ANOTHER STUPID BLOG

  Paulina – är du på väg att bli schizofren?

  Du skriver att du hatar barn? Själv är du ju precis ett sånt barn som du själv hatar. Vad har din mamma gjort dig för ont för att förtjäna att ha ett sånt barn som du själv hatar?

  Bara en undran…

 • Emma

  Jag har fått två barn, min mage se inte ut så… min minsta är 6 veckor mig mage ser helt ut som innan och vägare redan mindre än vad jag gjorde innan.
  Man får så mycket tillbaka av sina barn, sen blir barnen vad man gör dem till. Jag är väldig hård men kärleks full mamma och mina barn är underbart snälla alla älskar mina barn och säger att dem är dem snällaste och duktigast barnen dem har träffat. Alltså har jag lyckat bara fast jag är en ung mamma…
  Visst min bröst är inte lika stora och snygga som innan men de finns läkare för sånt…

 • Julia

  Åh, äntligen någon som känner precis som mig när det gäller barn!

 • Carla

  Du är så pass ung än så jag blir inte ett dugg förvånad att dom där bilderna skrämmer livet ur dej! Speciellt med tanke på hur smal och fin kropp du har nu =) Men du är bara 16 år, din kropp kommer att förändras med åren, oavsett om du skaffar barn eller inte. Tyngdlagen styr alltid förr eller senare. Jag blir också rädd och tänker efter en extra gång när jag ser såna där bilder. Det ser hemskt ut, de gör de verkligen! Men sätt på en tröja och tänk på dom fina små barnen som blir följden av det där, då går det inte att mäta med känslan som de lär ge.
  Jag är 21år och har inga barn än. Jag vill vara klar med min utbildning (SocialPedagog) och ha ett stabilt liv innan det blir dags för mej. Men jag längtar, oh vad jag längtar! Vill ha tre barn och är helt beredd på att må skit (oftast är det bara första 3 månaderna man spyr) och bli tjockare än jag är nu (är allt annat än tjock men de kan ju ändras helt, eller inte alls) och inte kunna gå ut på krogen osv. Men allt de skulle vara värt för att få ha barn!
  Jag har jobbat på förskola i 2 år, så jag vet vad det innebär att ha barn och ja, det finns nog inget bättre än att få bli mamma!
  Din tid kommer, och vet du vad, alla måste faktiskt inte skaffa barn. Så din åsikt är helt okej! 😀

 • maja

  he, he! håller helt med dej 😉 vill folk skaffa barn så är väl det deras val, blir dom lyckliga av det så jättebra! men det är inget för mej. kram på dej, superbra blogg!

 • Sofie

  jävla idiot. du vet ju ingenting!!!!! jag fick bara för ett halvår sen och min kropp är PRECIS som innan! den är tillomed snyggare nu!!!! 😛 sen får man alltid lite större bröst också, iaf fick jag det! 🙂 sen bristningar…får absolut inte allt. och det är absolut inte så många som får sådär mkt som på din bild..
  Herregud, hur kan du säga som du säger…
  VÄX UPP!

 • Anonym

  för det första så kanske du inte ska öppna munnen innan du tänkt efter riktigt ?

  det är ingen lag som säger att man måste spy i 9 månader, att tuttarna måste bli hängiga, att man blir fet etc etc etc..
  det är nog bara din egen föreställning om hur allting skall bli.

  Blir sjukt irriterad då små flickor i din ålder skall uttala sig om saker de inte har en aning om.

  som det du skriver om att små barn bara skriker ?

  jag fick barn när jag var 18 och han har då sovit hela nätterna utan pip och gäll sen han var 3 månader gammal.

  och varför skulle man inte ha en en framtid för att man skaffar barn tidigt ? kan ju upplysa om att bra många fler kommer längre som fått barn tidigt än de ungdomar sok itne fått det , kanske för att vi känner att vi måste prestera bättre och kämpa mer för det vi vill. ?

  ne bli inte som kissie som ska sitta och kasta skit på unga mammor etc.. du komer ångra dig den dagen du verkligen vill ha barn för kan garantera att den dagen kommer komma.

 • Elysh

  Hellre ett barn som inte dricker, röker och är blond 😉

 • F

  ”kastar skit på en i 18 år”…jag har aldrig kastat skit på min egen mamma och jag kan inte påstå att mina egna barn kastar skit på mig när dom kryper upp i min säng på morgonen och ger mig masss pussar och säger att dom älskar mig jätte jätte mycket, eller när man ska hämta dom på dagis och det lyser av lycka i ögonen på dom. Att dom sedan kan bli jävliga i tonåren är helt naturligt och går över.
  Trist att du har den synen på barn, men jag lovar att du kommer ångra dig när den biologiska klockan börjat ticka och du mognat lite.
  Barn är höjpunkten i livet och jag dör hellre fattig med en stor familj vid min sida än ensam med en stor plånbok.

 • N.I

  Åh, åh, åh! Jag kom på en sak till!
  Man får ju inte supa, röka eller ta en joint då och då heller. *host*kungsträdgården*host* Kanske därför du undanstår att skaffa barn. 😉

  Seriöst, sådär resonerar dom flesta i den ålder. Jag tror du minst kommer skaffa tre kids!

 • bella

  Haha du är ju så bakom flötet. Jag är ensamstående mamma och jag har en sån lugn bebis så det är inte klokt. Han äter han skrattar han sover. och jag är smalare nu än jag var innan, mina tuttar ser precis likadana ut nu som dom gjorde innan jag ammade, Jag fick inte en enda bristning och jag kan inte påstå att jag behöver slita. Jag tycker du är sorglig för du har fått en sån skev bild av hur det är att ha barn. Var du inte önskad av dina föräldrar eller?

 • safina

  Jag fick mitt första barn som 19-åring. Det bästa som hänt mig.
  Angående utseendet så fick inte jag minsta lilla bristning på magen, har inte gått upp ett gram efter att jag blev mamma. Väger lika mycket nu som innan jag blev gravid och då är jag smal. Hade inte gjort mig ett dugg om jag hade lagt på mig 10 kg extra, för enligt mig ska man vara kurvig och inte smal som en sticka… Men smaken är som baken. Jag är som sagt ung mamma och det valet är det bästa jag gjort. Har inte missat någonting, som många tror. Att festa tilltalar inte mig tex. Visst kostar barn pengar, men det är värt varenda intjänad krona. Mina barn får det de behöver, men skulle aldrig för mitt liv strö pengar på dem för att de ber om det. Inga bortskämda barn för mig, tack. Man ska vara tacksam för det lilla och resten blir en bonus…
  Trots att jag är ung har mina barn sett mer av världen än vad många andra av deras kompisar har gjort. Resor är prioriterat hos oss. För visst har många fördomar mot yngre föräldrar, att man lever på soc och lever i ett hem utan ngn som helst smak, men pyttsan.
  Och det är tur att alla gör som de vill och inte lever enligt ngn mall. Mina val är de bästa jag gjort.

 • amanda

  tror du kommer att ändra dig när du blir äldre och skaffar dig en pojkvän som du älskar och vill bilda familj med!

 • Nallie

  Nu ser jag inte mig som en jätte ung mamma men jag är mamma iaf och ingen av mina vänner förstod mig när jag skulle ha barn. Men ja man får en ny synvinkel på livet.
  Huvudsaken är väl att man väntar till man själv är redo och när den dagen kommer så hoppas jag att du inte tänker som de du skrev ovan 😛

  Jag förstår nog inte riktigt vad dom i min ålder gör utan barn? Festar torsdag-söndag, förstår inte riktigt vad jag missar. Men nu är jag lite äldre än dig 🙂

  Sedan till de där med att bli tjock och grejor, jag är lika smal som innan, kanske med mer höfter, inga hängtuttar och inga bristningar. Så allt handlar väl om gener egentligen 😉 Och sex har jag en massa, man hinner ha massa sex, frågan är om man tar sig tid till de? Ja tycker de är viktigt med sex och prioriterar helt enkelt de.

 • Anonym

  Självklart får du tycka som du gör, men varför skulle ingen ha någon framtid?

  Jag gick i gymnasiet när jag blev gravid, men jag utbildade mig till en socionom direkt efter gymnasiet(som jag självklart fortsatte) och har en rätt så hög lön. Jag har kommit nånstans i livet. Varför tror du att ingen har någon framtid egentligen?

  Isåfall så är de väl de UTAN barn som inte har någon framtid va?

 • nina

  överdriv inte? min mamma har fan inte fått sånt efter mig&daniela
  du är sjukt dum.

 • Pattie ung mamma till Saga

  Herregud lilla gumman, jag hoppas att du också växer upp någon dag..

  Du säger att barn kostar pengar, jovisst gör dom det men vad kostar det inte att festa var och varannan helg?
  Angående att sexlivet suger efter att man har fått barn så blir det oftast bättre efter att man fått barn..
  Och alla får inte bristningar,
  Jag har samma kropp, samma utseende som innan jag var gravid..

  Och att du får ont i hjärtat när du läser mammabloggarna ”utan” framtid, måste bara fråga, vad har du för framtid? Supa,supa, supa?

 • hmm

  nej du lilla vän.
  du har fel.
  jag är 22 år, har tre barn, varav min vikt, min kropp och mina tuttar inte alls färändrats till det värre utan tvärt om.
  jag väger som jag alltid gjort och sexlivet är bättre efter tredje barnet än det nånsin vart.

  så tji fick du för det!

 • Sarah

  Haha, du vet inte mycket du…=)
  Jag fick barn för 6 veckor sen, hon skriker nästan aldrig och är jättemysig. Jag mådde kanon under hela graviditeten, jag behöver inte jobba ihjäl mig för att försörja henne (varken nu eller sen) och kilona jag gick upp försvann nästan direkt efter förlossningen.
  Visst, många sunkar till sig när dom får barn vilket är jäkligt tragiskt. Man hinner faktiskt ta hand om sig själv också. Och vet du Paulina? Man hinner ha sex också…;-)

 • Annika

  Du e ju fan dum i huvudet när du säger att det inte finns något possitivt med att få barn. Ville fan bara lappa till dig när du skrev allt dedär, för du har inte aning om NÅGONTING för än du själv står där med barn, och då hade du älskat det.

  Min syster fick barn för 3 månader sedan, hon är smalare nu än innan hon blev gravid, hon har inte en ända bristning och hennes tuttar hänger inte och det är världens mysigaste bebis. Uttala dig inte innan du vet, för dedär vet du absolut inte för än du själv har barn. När du har fått barn och barnet är ca ½- 1 år och du skriver likadant då, DÅ har jag inget att säga, men nu är du bara så jävla dum i huvudet

 • Annika

  En sak till, min syster spydde inte en ända gång under sin graviditet.

 • nathalie

  fyfan vilken äcklig bild till höger alltså dcom där sakerna försvinner väl inte ens sen?

 • Anonym

  Om man kollar på det såhär, om du med din underbara utbildning och utan några framtida chanser att få ett bra jobb skulle skaffa barn så ja du skulle behöva slita röven av dig för att försörja dem
  Oss andra ”normala” som faktiskt bryr oss om vår framtid med chans att få bra jobb kommer att ha de pengarna som behövs.

  Så som du verkar som person (en riktig bitterfitta) som jämt klagar på allt och alla men som ändå alltid ska ha rätt kommer att vända dina egna barn mot dig och göra dem både olyckliga och olydiga, det är svårt att förstå att du har vänner.

  Sen finns det något som heter morderlig kärlek. vilket du inte verkar ha upplevt utav det jag har hört så verkar du ha problem hemma.

  Och som blivande hemmafru så har du redan uppfyllt grundkravet. Av 100 fall så skriver såklart tidiningar om det absolut värsta och du tror till 100% på att det kommer hända ALLA GÅNGER.
  Har man motivation så klarar man att få tillbaka sin kropp, det har fungerat för min mamma 2 gånger.
  Men låt oss inse fakta, en fjortis som du saknar den motivationen utan vill att allt ska återgå till det normala så fort barnet är ute så att du kan fortsätta knulla runt och skaffa ett syskon till det första

  Så slutsats: Skaffa inte barn dem skulle bara lida

 • Marie

  Haha, vad faan har du fått det ifrån???
  Jag blev mamma för 9 månadersen och är mycket smalare än dig, suuug på den duuuuuuuuu!!!!!!

 • sandra

  Haha stämmer inte det du skrev. Jag fick inga bristningar är smal har tävlat i skönhetstävlingar mm:D så det är individuellt hur man ser ut sen sedan beror det på uppfostran hur barnet blir sedan !

 • C

  Är du på fullaste allvar så dum att du tror magen ser ut så i största allmänhet efter en förlossning?

 • Anonym

  Det är inte säker att man får bristningar! – Vadå inget positivt med det, är du allvarlig? Vill du inte ha ett barn att ta hand om, och älska. Se ungens första steg, leende, allt!

 • bea

  hur fan kan du vara så jävla trångsynt? trodde bättre om dig men du är fan inte bättre än de andra fjortisbloggarna. jag hoppas inte du skrev det här för att PROVOCERA som det stavas. du är en hemsk människa, vet du det? ditt inlägg är ett tecken på omogen, osäkerhet och okunskap! USCH för dig

 • caroline

  Har du själv väntat / fött och uppfostrat barn eller? Många har för det första bättre sexliv under och efter en graviditet än vad dom hade tidigare. Och majoriteten spyr inte mer än de första månaderna… Du har tydligen ingen koll på någonting innan du skriver en sån sak borde du ta reda på fakta. Din inställning är bara helt jävla sjuk tycker synd om din mamma….

 • vicky 16&GRAVID!

  Jag gillade faktiskt din blogg förut, tyckte du verkade lite mer vettig än dom andra fjortisbloggarna men du blir bara dummare & dummare för varje dag. Man spyr inte i 9månader man kan må illa första månaderna & det är olika från person till person, Jag har inte spytt nånting , & jag har inga bristningar , man behöver inte få sådär mycket bristningar heller & dom försvinner efter ett tag . & vad vet du om att man får sämre sexliv? du har ju inte ens barn , hängiga bröst behöver man inte heller få & har du kastat skit på dina föräldrar hela livet eller? & efter man har fått barn brukar man ofta gå ner alla kilosna man gått upp under graviditeten, man kan få kroppen precis lika dan som innan man blev gravid. så du vet.

 • Hannah

  ja har precis fått barn o kan lova dej att ja verkligen inte ser ut sådär efter min förlossning!!! o spyr i 9 månader gör man inte heller!!! (kanske några) ja spydde bara en gång under min graviditet… du borde nog läsa på lite 😉 o kanske tänka lite logiskt 😉

 • Anonym

  ”Jag accepterar självklart andras val, men att läsa dom unga mammabloggarna utan framtid gör nästan ont i hjärtat.” Skönt att du kan acceptera andras val men, lite lustigt att du kastar sten i ett glashus. Din framtid från alla olika vyer ser inte lysande ut.

 • Anonym

  stackars människa ?? – Du är ju helt slut i huvet ????

 • Anonym

  magen brukar inte bli så

 • josse

  De är inte säkert att alla barn blir som du! 😉 hur bortskämd man är beror väl helt på föräldrarna.

 • Anonym

  men herregud, alla blir inte att se ut sådär bara för att man får barn.
  Sen är de helt fantastiskt att få barn, och sen beror de väl på hur man uppfostrar barnen till att bli? du kanske bråkar och ber om pengar men alla behöver inte bli så? som sagt det beror väl på uppfostran..

 • Anonym

  alltså, dem blir ju vad man gör de till?

 • helen

  Jaa, herre gud vad du överdriver flicka lilla, du har ingen aning om hur det är att få barn eller att uppfostra ett, så jag fattar inte var du fått ditt skitsnack ifrån. Du har ju bara tagit med allt negativt?!? En som inte har barn ska fan inte uttala sig. Det är ditt beslut om du vill ha barn eller inte.

  Förresten tycker jag det är ett väldigt starkt ord att säga att du HATAR barn. Jag hatar krig, pedofiler, våldtäktsmän och andra jävla saker häri världen, men fan inte stackars små oskyldiga barn.

 • You wish!

  xD So fucking retarded 😛

 • Caroline

  Men shit, det behöver ju inte alls vara så där, snacka om överdrivet.

  1. Alla sypr inte under sina graviditeter. De som gör det spyr inte heller alla 9 graviditetsmånader, de spyr inte ens under hälften av tiden. Det beror på hormonerna, alla är olika.

  2. Man blir fet? Naturligtvis går man upp i vikt, det ska man göra under en graviditet. Gör man inte det är det något fel. Däremot finns det tjejer som varit gravida och man har inte ens kunnat se att de är det. Platta som fan. Även detta är olika från fall till fall. Vissa får inte ens en kula.

  3. Dåligt sexliv? Enligt vad jag hört är det snarare tvärtom. Som gravid är man ofta kåt och sexlivet kan till och med vara bättre. Även detta har meed hormonerna att göra.

  4. Ber om pengar? De barn som ber om pengar, det är föräldrarnas fel som bara ger dem pengar hela tiden. Barnen tror ju då att de alltid kan komma och få pengar bara de ber om det. Det är inte barnens fel. Det ligger i föräldrarnas ansvar och uppfostran.

  5. Hängiga bröst är också olika. Vissa jag känner som har 2-3 barn har inga hängbröst, de ser ut som innan de blev gravida.

  Tänk innan du talar, det är olika för alla och man kan inte dra alla gravida över en kam.

 • Anna

  Alla har vi rätt till våra åsikter, men vem säger att alla får det så som du beskriver? Alla blir inte ruinerade och alla får inte barn som ”kastar skit på en” i 18 år.. Det handlar ju om uppfostran, sen hur du har varit, det vet ju inte jag.. Barn skriker inte hela tiden? Och det är ju inte så speciellt att trösta en unge, om man vet hur man gör.. Ber om pengar gör de inte heller, bara för att du kanske gjorde det, så kan man uppfostra sina barn att lära sig tjäna ihop sina egna!
  Och det där att man blir fet, såklart? Det ligger ju en unge i magen?? Finns de som är feta efter graviditeten med, men det är ju för att de inte kan eller är för lata för att träna?
  Och det är inte alla som är gravida som spyr hela tiden! Jag känner en som nyligen fått barn, hon spydde knappt alls.
  Och vem fan säger att man kommer va ”ruinerad, olycklig och oönskad” bara för att man skaffar barn? Är det så din mamma är då? Hon har ju skaffat barn. Tänkt på det?

  Nää du ”paow”.. Jag tyckte om dig bäst innan av alla bloggar, men nu verkar det som om du bara provocerar genom elakhet för att få läsare.. Tragiskt

 • Love Oliwers mamma

  Du vill bara ha uppmärksamhet och reaktioner..därför skriver du ett sånt inlägg.
  Så jävla kissie style..ush paow …bläääääää

 • Saury

  De är olika för alla vettu..

 • ella

  ursäkta, men vilken framtid har du utan någon bra skol utbildning???

 • denise

  tror inte du förstår vilken kärlek man får för ett barn när det är ens eget, du har ju endast staplat upp en massa negativa saker. tråkigt att du är så utseende fixerad.
  hoppas du inte skaffar barn om du ser dem på det viset !!

 • smartass!

  du har ju själv varit så om du inte är det..(?) (skrikit,bett om pengar,spytt) du får ju barn bidrag så det borde inte kosta så mycket om di inte vill skämma bort dom…och världen förökas inte om det inte finns barn…

 • Maria Sjödén

  Vaddå snacka om fördomar 😛
  / lycklig, inte fet 3 barnsmamma *haha*

 • elin, 17 ÅR, GRAVID OCH JÄVLIGT STOLT, BITCH!

  Fyfan vilken löjligt PATETISK MÄNNISKA DU ÄR! Tänker du innan du publicerar vad du skriver i din blogg?! Jag är gravid i 35 veckan, och jag är 17 år, har aldrig mått bättre! Har inte spytt en enda gång, jag har inte blivit FET, jag har bara gått upp några väldigt välkomna kilon, då jag tidigare såg ut som en planka och det är det fulaste jag vet! Hängbröst? Haha, DU har hängbröst! Jag gick från strl 75A till fasta 85D, och det tackar jag Gud för! Dåligt sexliv.. lilla gumman, för det första har du inget sexliv (att haft sex en gång på 6 månader är inget ”sexliv”..) så det kan du ju skaffa innan du uttrycker dig om det. För det andra så ökar sexlusten för många gravida till en väldigt hög grad under vissa månader, vissa vill ha sex hela tiden.

  Sen borde du hålla din fula käft stängd när det gäller ”unga flickor utan framtid”. Vem är det som dag ut och dag in antingen bloggar, shoppar eller fikar med sina ”bögkompisar” ? Snacka om misslyckad brud till 100 %, kallar du det för liv? Tycker du ska tänka innan du öppnar munnen så du inte kastar sten i glashus.

  Fyfan vad du är löjlig, det gör ont i MITT hjärta när jag läser så här korkade inlägg, inte för att jag tar åt mig av att du tycker jag är en misslyckad fet tjej för att jag är gravid, utan för att det finns människor som är så trångsynta som du är..

 • MLI

  Adriana lima,Alessandra ambrosio,Heidi klum har alla fått barn ? behöver jag säga något mer ?

 • michaela

  jag tänker inte heller skaffa barn, har aldrig vellat heller xD

 • Gull

  Som du kanske har läst i twilightböcker eller i början du vet när stepheni myer (stavning ?!) tackar folk.
  så i typ tredje boken så skriver hon ”jag vill tacka mina barn som låter mig känna den sortens kärlek som jag kan offra mitt liv för”
  & vem vill inte känna den kärleken ? 😀 <3

 • Anonym

  haha! där hade du riktigt fel om hur det igentligen är! ” paow som tror hon vet allt” nej jag skoja, men ibland så får du faktist tänka efter. tex nu. du har aldrig haft barn själv? 1. hängiga tuttar får man som gammal. 2. blir man tjock efter graviditeten? gå ner i vikt då. 3. det är ungeffär 1 av 10 gravida mammor som spyr eller har spytt en gång. 4. om tonåringen tjatar om pengar. lär barnet att vara trevligt då. jag tycker själv inte att man ska föda barn som ung. Men man kan inte heller vara ute och festa varje dag vid 30 års ålder. själv tror jag du kommer ångra det du skrev nu när du är typ 30 år. för barn, det är det mysigaste som finns!

 • M

  ”…och när dom är äldre så bråkar dom och ber bara om pengar” Som du då eller? Hahaha, du är för rolig du..

 • Jonnah

  Tror detta var första gången någonsin som jag ser ner på din blogg. Du som alltid verkat så mogen för din ålder. Så ska man som nybliven gravid behöva läsa detta…

  Kul…

 • Egon

  Jag förstår att du tror att det är så att ha barn, om du dömmer andra barn efter hur du är/var själv 🙂 Sedan så blir ju barnen som man uppfostrar dom

 • Frida

  Din blogg har alltid varit en av dom jag först går in och kollar på på morgonen. Men efter din OTROLIGT låga och omogna kommentar har du nu tappat en bloggläsare….

  Inte för att du kanske bryr dig, för jag är ju ruinerad, olycklig och oönskad TROTS att min dotter samt min dotters pappa älskar mig gränslöst…

  Men jag antar att mognad har en ålder trots allt

 • Miranda Persson

  ”elin, 17 ÅR, GRAVID OCH JÄVLIGT STOLT, BITCH! skriver:
  2010-01-11 kl 14:42

  Fyfan vilken löjligt PATETISK MÄNNISKA DU ÄR! Tänker du innan du publicerar vad du skriver i din blogg?! Jag är gravid i 35 veckan, och jag är 17 år, har aldrig mått bättre! Har inte spytt en enda gång, jag har inte blivit FET, jag har bara gått upp några väldigt välkomna kilon, då jag tidigare såg ut som en planka och det är det fulaste jag vet! Hängbröst? Haha, DU har hängbröst! Jag gick från strl 75A till fasta 85D, och det tackar jag Gud för! Dåligt sexliv.. lilla gumman, för det första har du inget sexliv (att haft sex en gång på 6 månader är inget ”sexliv”..) så det kan du ju skaffa innan du uttrycker dig om det. För det andra så ökar sexlusten för många gravida till en väldigt hög grad under vissa månader, vissa vill ha sex hela tiden.

  Sen borde du hålla din fula käft stängd när det gäller ”unga flickor utan framtid”. Vem är det som dag ut och dag in antingen bloggar, shoppar eller fikar med sina ”bögkompisar” ? Snacka om misslyckad brud till 100 %, kallar du det för liv? Tycker du ska tänka innan du öppnar munnen så du inte kastar sten i glashus.

  Fyfan vad du är löjlig, det gör ont i MITT hjärta när jag läser så här korkade inlägg, inte för att jag tar åt mig av att du tycker jag är en misslyckad fet tjej för att jag är gravid, utan för att det finns människor som är så trångsynta som du är..”

  Du var ju smart bruden, om du har 85D nu är det ju inget du kommer behålla… Du har ju inte fått ungen ännu och de kommer gå tillbaka till dina 75A och bli slappa, sådan är naturens gång, svullnar man upp som en ballong blir det lös hud kvar. Alla svullnar inte så mycket, men på ALLA syns det efteråt, mer eller mindre.

  Dessutom 17 år och gravid – ansvarsfullhet, nej tack förstås… Suck.

 • MansonDust

  Alla får inte bristningar & om man får det, jaha vad gör det om 100 år ? Så du har hellre en felfri kropp & sitter ensam & gammal (& ändå rynkig & med hängtuttar) ? En del mår toppen som gravida, har lätta förlossningar & snälla barn.

  Jag har fått en rätt sliten kropp då jag har tre barn, men det är så det är. Jag vet en som fött 6 barn & hon väger 45 kg ändå.

  Vill man inte ha barn så skaffar man inga, men det är liiiite tidigt för dig att säga sånt. 🙂

 • MansonDust

  (& jag har ett bra sexliv trots att jag är mamma, oh noooooo) 😉

 • fancy

  Jag håller med dig helt och hållet angående barnskaffande. Kanske inte av samma anledningar men äh. Jag har aldrig känt längtan efter barn whatsoever, mer ovilja och äckel, även fast alla i ens omgivning tjatat hela ens liv om att ”du kommer såååååå ändra dig, vänta bara”, och jag är nu 22. Så jag vill bara säga stå på dig! Som kvinna får man ta mycket skit om man inte vill skaffa barn, se bara alla kommentarer som du fått. Det verkar vara det hemskaste som finns om man som kvinna inte vill ha barn? What the fuck? Bara för att jag råkar ha en livmoder måste jag väl inte klämma ut ungar? Jämställdheten, gott folk! Så länge vi kvinnor ses som en jävla barnmaskin kommer vi ingenstans. Heja vårat eget val! För. I. Helvete.

 • BARE BEA

  OM ALLE HADDE TENKT SOM DEG HADDE IKKJE DU VERT TIL

 • Anonym

  Man spyr inte i 9 månader ditt pucko.. dom första veckorna brukar det vara ..

 • HataPaow

  det e ju hur du har varigt och är nu, men alla är inte som dig paulina, dom flesta är ju normala.

 • ditt rövhår

  nte ens samma mage dumma jävel.

 • Anonym

  Så kan du ju inte heller säga. Hur barnen blir när dom blir äldre, beror enbart på uppfostran. Uppfostrar man sitt barn bra och barnet tar åt sig, då är det hur lätt som helst och man har inga problem med sina barn. Dock måste det inte alltid vara så, men oftast beror det ju på föräldrarna, hur bra dom är på att handskas med barn. Min bror och hans fru fick barn när dom var 20 år. Min brors fru gick upp väldigt mycket under graviditeten och fick några bristningar. Men när hon födde gick hon ner på mindre än 3 månader, och hon är nästan lika smal som hon var från början, vilket var riktigt smal. Visst, hennes bristningar syns fortfarande, men vad gör det? Barnet är inte jobbigt alls heller, och hur snäll som helst är hon. Så det beror på. Och födslen varierar från person till person, vissa har det hur jobbigt som helst och andra föder på en halvtimme.

 • Linda

  Oj va du överdriver!!!!!!!
  För det första så blir dina barn som du uppfostrar dom,
  och för det andra så får man inte bristningar om man har en normal kropp som går att töja! Men eftersom att du är så smal och benig så skulle väl hela du spricka om du fick barn(det är inget positivt) Och skulle du uppfostra dina barn så skulle dom garanterat bli som du beskrev! Så jag håller med, du borde inte skaffa barn!

 • Anonym

  men lär dig att uppfostra barnen då. Det verkar som att det är dig själv du pratar om.

 • cc

  om dina föreldrar hade tänkt som du gör nu, så skulle inte du ha funnits. Tänk på det!

 • jesper

  De säger du nu ja. Du är inte mogen nog till att inse de ännu.

 • angelica

  hej paow , de du sa om att du inte vill ha barn , de klart att inte alla vill ha barn men du överdrev nog lite nu vaa? föresten spyr man inte i 9 månader , man kan fortfarande festa , och bli smal igen det är bara att äta bra kalorier och träna! själv så har jag varit gravid . och jag är jätte smal killar jagar efter mig fortfarande och ett barn kan vara så mysigt . man kan ligga brevid hon/han och berätta om dagen , mysa lite , kolla på film jaa….. så säg inte sådana saker okej?

 • Anonym

  Du är helt jävla cp pantad, din feta bitchjävel med hängpattar! Om jag får gissa tror jag att du var ett misstag från dina föräldrars sida.. hrmm..

 • Anonym

  du är ju fan dum i huve, jag förstår att dina föräldrar känner sp nu också 🙂

 • Denna Sanna Kvinna

  Haha ja du vet ju hur du ska reta upp dina läsare, men tråkigt att du inte kom med en egen ide, denna har ju Kissie redan kläckt!

  STOLT MAMMA, som varken blev tjock, fick bristningar eller hängbröst. Och inte blev ju fattig heller då ja skaffat mig två utbildningar och flera jobb.

  Det är dem som haft en tuff uppväxt som brukar spy galla av dem som faktiskt har det bra. Bara för att du kanske aldrig blev älskad tillräckligt betyder inte det att alla barn blir behandlade på samma sätt, eller hur?

 • Anonym

  Paow!
  Seriöst, du får allt att låta så tråkigt. Riktig blondinbella…
  Man blir inte så där!! Du tog den värsta bilden du hittade va? Mmmh täänkte vell de.
  Sen så tänk allt du missar
  Men det är ditt liv, släng blort de, de gör inget för mig..

 • hanna

  låt henne tycka så, som den egoist du är så skulle inget barn ändå bli lyckligt hos dig.

 • Beeee

  Lägger inga värderingar i det du skriver Paow, kände likadant i din ålder. Men bara för att förtydliga, alla får inte fula kroppar eller dåligt sexliv samt ouppfostrade barn. Dina barn kommer spegla dig i framtiden om du får några och jag lovar, du kommer tycka att det är det bästa som hänt dig när du väl är mogen. 🙂

 • Nathalie

  Fyfan vad du är patetisk och osmart. Hahah…………. fyfan

 • lisa

  OCH DU VILL FÖRSÖKA VARA SOM BELLA. ALLT DU BRYR DIG ÄR OM DITT JÄVLA UTSEENDE. GUESS WHAT? IT DOESNT LAST! sluta lek fjortis. du vet inte ett skit om barn. Tänk om din mamma hade tänkt samma sak. Du är patetiskt

 • blä

  ”Det bevisar ju bara hur omogen du är, tror du faktiskt folk bryr sig att man har bristningar på magen när man fött sitt alldeles egna barn och håller det i sin famn?
  Och alla behöver ju inte ha otur att få jobbiga ungar.. som dina föräldrar verkade få.”

  Håller med Johanna. 🙂

 • Madde

  kroppen kanske inte blir detsamma igen..
  men man skapar ett liv , man skapar ett liv som man får ta hand om tills man dör någon att älska och någon som är sej lik till kanske både ut seende och sättet ! man får en bästa vän & ett helt underbart liv Uppfostrar man sitt barn rätt så kan det inte gå fel.. eller hur ? och bristningar på magen kommer du förmodligen få endå för du är så liten som du är nu och har inte ens växt klart för du är så ung.. även om du går upp 4 kilo sen ner så kan din kropp få bristningar !

 • Anonym

  Ja herregud säger jag bara vilken omogen liten snorunge du verkar va, kom in på denna blogg av en slump……….snacka om brist på info ang att skaffa barn, hoppas du sitter där när du blir gammal alldeles ensam…………barn är det bästa som kan hända en, men men du växer väl upp snart du å!!!!!!!!!

 • Camilla

  Oj kan tyvärr inte hålla med dig . Är 89:a och har ett barn på snart 8månader och sen hon föddes har jag skärp till mig ordentligt! innan festade jag o supade som fan varje helg 3 dagar i veckan och det är verkligen inget liv. När jag väl fick mitt barn köpte jag och min sambo en bostadsrätt och jag ska börja plugga vidare nästa år .. enligt mig så är man typ inget utan plugg iaf inte i samhällets ögon. Så istället borde du mogna till lite och ta tag i dina studier fast du verkar vara väldigt , väldigt ung i hjärnan men lycka till iaf =) Ett barn kan aldrig hindra än från något det handlar att man inte ska vara lat och att man ska ta sitt ansvar något som VÄLDIGT många har glömt av nu för tiden.. små barn tror att för att dem har 7000-10 000kr varje månad så är dem rika och skiter i att plugga men det är verkligen ingen framtid.. Men alla har ju olika mål så klart

 • Madde

  DEt blir väl vad man gör det till, du skulle nog inte passa som mamma ändå.

 • Camilla

  Och jag är verkligen inte tjock =) Är nog lika smal som dig! Min mage var platt efter en vecka som jag fick min dotter men du kanske syftar på feta mammor som inte rör på sig och bara sitter hemma och inte gör något . Håller med dig att det är sorgligt ifall det blir så . Jag menar vad är man för förebild om man inte gör något och bara går runt och käkar sig fet och blir en bitter människa. Och jag fick inga bristningar alls på magen men jag kanske hade tur bara 😛 😉

 • Anonym

  Skämmigt att du visar din okunskap så tydligt!

 • TJ

  Hahaha xD Man spyr ju verkligen 9 månader när man är gravid?
  Och alla barn är inte så som du har beskrivit dem!!!
  Jag är själv en ung mamma och jag har verkligen inte bristningar någonstans!!
  Jag är till och med smalare nu än jag var då.. Vägde 58 då nu väger jag 50 !!
  Du får det att se som om det är jordens jobbigaste grej att gå igenom !!

 • Anonym

  ehm .. tänk lite, din mamma spydde i 9 månader för din skull, hon fick hängiga bröst, hon fick ett dåligt sexliv & hon blev fet allt för din skull. Jag säger bara min åsikt …

 • Karolina

  Tänk dig för innan du säger något! Du är fortfarande ett barn själv så sluta snacka en massa skit. Du vet ingenting om hur det är att ha barn. Du skapar ett liv, alla dem ”skit”grejerna är en del av att ha barn. Finns nog inget som är mer underbart.

  Kom tillbaka när du blivit gammal och ensam än ruinerad, olycklig och oönskad, så ska vi få se om du verkligen menar det du säger.

 • Frida

  du är ju konstig…
  det där är ingen sann bild. visst man kan få bristningar, men bilden till höger hör inte ihop med bilden till vänster. Plus, min mamma har fött , och hon har inte häng bröst, hon har smal (jätte fin platt mage) , hon har inga bristningar på magen.
  Det beror faktiskt på från person till person.

  Ja, du kommer nog dö ensam.
  Och, OM du nu skulle få barn, så önskar jag att du fick bristningar på magen, faktiskt!!

 • Smal men sund

  EXAKT! Det bästa du någonsin sagt Paulina.

 • Anonym

  förstår att du är livrädd, jagmenar att vara din mamma måste ju vara förjävligt, att offra 18 år och du går inte ens i skolan!? du skulle väl själv aldrig vilja ha ett sånt barn…aand I dont blame u!

 • Anonym

  Du borde verkligen skämmas över sättet du skriver på. Jag vet inte ens hur gammal du är 16 tror jag, Du kan ingenting om det verkliga livet, Har du läst barn böcker? Om hur fantastiskt det är att vara Gravid? Yttra dig inte om sådant du inte har en aning om. Det kan bli väldigt fel. Men jag antar att du kommer förstå när du själv blir gravid en vacker dag! // 19år och blivande mamma

 • L

  du överdriver snälla asså att du ens pallar, fast tror inte någon skulle vilja ha dej som en mamma eller att du ens skulle passa , snälla mannen du går inte ens i skolan asså hahah, just saayin;)

 • JULLAN

  asså dom där bilderna är inte sanna !

 • JULLAN

  och tänk om din mamma skulle tänka samma tanke som dig, då skulle ju du aldrig funnits ! Tänk positivt =) <3

 • C

  Du är fan totalt jävla pantad!

 • Linda

  Jävlar! Snacka om att se det negativa. För dju fruktansvärt bättre att supa bort sitt liv! WOHO!

  svar: Haha jag är inte dirr den som super, men jag umgås med folk som dricker alkohol ja. Så vart vill du komma till?

 • eeemy

  men ohhh , ofta ! du tror väl inte seriöst att den bilden är seriös ? 😐

 • eeemy

  HHAHAHAHAHA Paulina alla barnen är inte som dig, har en dotter på 6 år och hon är en ÄNGEL. Inga tecken på att hon kommer hoppa av skolan/ligga runt/dricka och sådant när hon är vid 14-15 🙂 Så dra inga förhastade slutsatser när du verkligen inte är påläst.

 • eeemy

  Bara för att du kommer vara jobbig tills du är 18 om inte mer, i och med att du är för beroende av dina föräldrars ekonomiska situation så kommer du bo hemma tills du är 25. Men alla barn är inte jobbiga och har samma problem som du och andra sthlms fjortis bloggare.

 • Janni

  Det behöver inte vara så lilla gumman det har med gener och hur man tar hand om sig själv att göra! Jag såg ut som FÖRE bilden 3 veckor efter förlossningen So you know! inte en bristning inte ett skit. Dessutom är jag en relativt ung mamma med både pengar å framtid.. Varför snacka om sånt man inte vet ett skit om?? Lr haha kolla vem jag kommenterar hos…

 • Isabella

  Jag förstår att du inte vill ha barn, för jag menar: du har växt upp med dig själv. Jag skulle skämmas om jag vore du, som behandlar din mamma på det sättet? Visa lite respekt mot alla unga mammor som kämpar, herre min skapare. Du sitter där bakom skärmen och tror att du är någonting, medans du om säkert tio år kommer bli gravid och röka och dricka samtidigt. Det är just sådana som du som förstör dagens ungdom. Sluta lek någonting du inte är, lilla fröken fjortis.

 • laura

  jag har en liten flicka på 1 ½ ÅR

 • LAURA

  jag blev våldtagen som 13 åring och blev gravid.. nu har jag en liten underbar flicka ♥ johanna maria är allt för mej.. men de finns många dagar då jag önskar hon inta fanns ;S

 • Jennie

  Herregud lilla flicka vad fan har du för bild av barn och graviditet?!
  Det märks att du är ung än så länge och att ditt utseende och egoism är det viktigaste.. Om du fortfarande ser såhär på barn när du vuxit upp så hoppas jag verkligen att du inte skaffar barn!! Du kommer förstöra deras liv med den bilden du har av dom!

 • Mathilda

  Det är bra ifall du inte skaffar barn sålänge du inte vill ha ett. Ett barn innebär ansvar, vilja och framför allt vilja att ge kärlek.
  Alla skaffar väl barn av olika anledningar. Men väldigt många älskar sina barn ögonblicket det föds. Och det är en kärlek som inte förstörs, den är så stark, och jag tror att många längtar efter att låta den där hämningslösa kärleken stråla mot en del av dig själv.

  Och den där bilden är missvisande, det är ju inte alla som får så mycket bristningar…. Dem flesta får lite grann, men det är att överdriva om man säger att alla ser ut så sex månader efter en graviditet…

 • Moa

  Jag är 17 år (92:a) och mamma till en son på snart 1 och 1/2, jag kräktes inte en enda gång under graviditeten och är fortfarande sexy as hell.. jag pluggar till undersköterska och känner mig jävligt lyckad som både mamma gymnasie elev 😉

 • Amelie

  Det sa jag också när jag var 15-16-17… Jag var stensäker på att jag aldrig skulle skaffa barn. Hatade de små kräken. Svor att jag aldrig skulle skaffa barn. Min mamma skrattade åt mig såklart, och sa att jag kommer ändra mig. Jag var övertygad och kunde i princip ge mitt liv i löfte om att jag inte skulle ha barn..

  Idag.. när jag snart är 21 så vet jag bättre, tack och lov. Och har med egna ögon sett vilken lycka barn ger en. Det är inte lätt alla gånger, såklart. Men jag lovar dig Paulina, livet kommer inte vara lätt utan barn heller. Vänta bara tills du blir lite äldre och får se vad livet faktiskt handlar om..

 • Lovisa =)

  asså tänk sen då om du nu skuulle bli gravid och vilja ha barnet.. tänk då om den läser din blogg och ser detta inlägg.. asså det skulle iaf krossa mej om min mamma hade skrivit såå..
  Fast då kan man ju säga att det avr så man tyckte då och nu tycker man inte så .. men du fattar poängen va?

 • Elin, 17 år och gravid!

  SVAR TILL MIRANDA PERSSON.

  ”Du var ju smart bruden, om du har 85D nu är det ju inget du kommer behålla… Du har ju inte fått ungen ännu och de kommer gå tillbaka till dina 75A och bli slappa, sådan är naturens gång, svullnar man upp som en ballong blir det lös hud kvar. Alla svullnar inte så mycket, men på ALLA syns det efteråt, mer eller mindre.

  Dessutom 17 år och gravid – ansvarsfullhet, nej tack förstås… Suck.”

  Nej det är mycket möjligt att de försvinner snabbare än kvickt, men om du läser noga så skrev jag att jag aldrig mått bättre än vad jag gör nu under min graviditet och det är bl a tack vare dessa saker, mina bröst tex. Man får väl njuta av graviditeten försatan!
  Och det kan jag tala om för dig, ”bruden” att det finns många många det inte syns på överhuvudtaget att de skaffat barn. Så nej det syns inte på ALLA, jesus..

  Du har helt rätt i att de var oansvarigt av mig att inte använda skydd någon enstaka gång då man tänker ”äsch det händer ändå inte mig!”. Men samtidigt är det det bästa jag gjort, hade jag kunnat vrida tillbaka klockan och inte blivit gravid hade jag ändå inte gjort det, skulle inte kunna tänka mig ett liv utan att vara gravid och ha den här känslan och längtan av att man snart ska ha ett barn.

  Ni som inte är gravida kan aldrig fatta känslan och hur man förändras när man blir gravid, förrän ni väl blir det. så försök inte leka experter inom något område ni egentligen inte har en jävla aning om. Bli gravid så kan vi snacka sen du.

 • Till dig Paulina

  En människas syn på barn visar mycket om den personen. Eftersom du har den uppfattningen är det säkert den typen av relation som du har med dina föräldrar, annars hade du förstått att en normal relation inte ser ut så – även om det är upp och ner ibland, men vilken relation är inte det?

  Barn ÄR det bästa som kan hända en. Jag är själv gravid just nu, och har en jättefin mage utan en enda bristning än så länge, men om jag får det så är det inte hela världen. Jag får världens finaste gåva i utbyte mot en lite annorlunda mage. Skulle ge mitt liv för mitt barn i magen, då förstår du nog att bristningar inte betyder särskilt mycket.

  Är 24 år, examinerad med högsta möjliga examensnivå, i förhållande och har drömmar som vilka andra som helst. Livet slutar inte när man blir mamma – det är då det börjar!

 • y

  HAHHAA vadå bara för du gör eller har tänk att kasta skit på dina föräldrar i 18 år.. jävla snorunge e du , kanske därför du inte gillar småbarn hahah 😉

 • Anonym

  Snacka om att du överdriver saker och ting! För det första har jag själv barn och jag är fan till och med smalare nu än vad jag var innan jag blev gravid! Inga bristningar överhuvudtaget och jag kan göra precis det som jag gjorde innan jag ens blev gravid eller skaffade barn! Dock inte lika ofta och sen måste man planera saker och ting i förväg! MEN LIVET TAR FAN INTE SLUT BARA FÖR ATT MAN SKAFFAR BARN – UTAN LIVET BÖRJAR NÄR MAN SKAFFAR BARN!

 • Anonym

  HAHA jag håller MED 100% !! du har så bra åsikter

 • Johanna

  SÅJA! SANNA ORD! me like!!!!!!!!!!

 • Sanna

  tro mig, du kommer inte ha den åsikten om några år 😛 Visst jag vill inte klämma ut en unge, stor del av tiden kommer vara förjävlig och fyfan så drygt det kommer bli, men nog tror jag det är underbart, ens barn än ändå något av en själv, en del av en själv liksom 🙂

 • ebba

  håller heeelt med dej 😀

 • Paulina

  Här måste jag faktiskt säga stop.
  Visst att det är okej att du inte vill ha barn. alla får lov att tycka som de vill.
  Men efterbilden är överdriven, min pojkväns mamma har fött min pojkvän och hans två småsyskon och hon har en helt platt mage utan strechmarks. Så det är lite överdrivet med de två bilderna tillsammans.
  Bara så du vet.
  Onödigt att skrämma ihjäl alla andra för att du inte vill ha barn liksom.
  Sen att du inte vill ha det är ju helt okej, alla är inte menade till det .
  Ha det bra!

 • Åsa, 19 och gravid

  Jag har gått igenom halva min graviditet och jag har inte mått dåligt. Och det är såå mysigt att känna när den lilla sparkar 🙂

  http://www.minifjun.blogg.se

 • Marie, liams mamma

  Min kropp förändras till det bättre, fick snyggare former och blev smalare, när man ammar så rasar man i vikt, fick inte ett enda streck på magen eller någonstans, min son är det bästa som har hänt mig, och jag tror att du lilla gumman kommer att gå där en dag, när du är äldre, men en bebismage själv. Det brukar vara dom som låter sådär, som skaffar två tre barn 🙂

 • Anonym

  haha alltså.. för det första så har du letat fram de värsta bilden också på hur en mage ser ut efteråt? Jag var 19 när jag blev gravis. Min mage är inte i närheten av att se ut sådär. Jag mådde inte illa, jag fick inga hängtuttar. Jag är inte tjock och jag har inget dåligt sexliv. Och om jag ska vara helt ärlig så syns det inte ens att jag fött barn!

  Min son är 2 och han är världens underbaraste. Han var ingen spybebis och han skrek inte hela dagarna. Och om ens barn bara skulle kasta skit på en, då har man nog gjort ett ganska kasst jobb som förälder i många fall.

  Det är alltid lika roligt att se folks fördomar. Men det bevisar bara hur pantade ni är allihop 😉

 • Linda

  trodde du va lite mognare än typ dessie och kissie, men icke. Självklart får du välja att aldrig skaffa barn, de e upp till dig…men måste du överdriva ggr 1000? Jag hoppas verkligen att du aldrig får ett barn, så att du får leva ett ytligt liv med att bara supa och köpa kläder varje dag…kul för dig när du vaknar upp en dag och inser att allt du har är lite kläder i en garderob och en del pengar på ett konto…men du har ingen familj…ingen som älskar dig över allt…och kroppen har du troligen inte kvar heller med tanke på att allt ändras med tiden iaf…så ja, ha ett bra liv 😀 Så ska jag fortsätta att njuta av tiden med min sambo och min son på två underbara år! (jag är 21) Och så kommer jag sluta läsa denna blogg & hoppas många gör samma val.

 • gimme

  shit oj oj oj, förstår att du provocerar, men herregud vad du tappade läsare på grund utav detta inlägg. Kan du inte provocera på ett vettigt sätt? Måste du göra som alla andra fjortisar.. Trodde du var annorlunda! Förstår att din mamma och pappa inte tycker om dig, eller var det inte så du sa?

 • Anonym

  haha fast alla barn är ju inte som dej paulina 😉

 • Anonym

  om dina föräldrar tycker som du gör så måste dom hata dig

 • Queen B

  Jag tänkte precis som du. Så blev jag gravid, valde att behålla och gissa vad jag upptäckte? Det är fucking underbart! Att älska någon annan så innerligt och oerhört mycket är otroligt! Jag blev inte fet, annat än magen, jag spydde endast i början och sexlivet blev BÄTTRE än innan! Fick inte en enda bristning på magen, efter två månader var den lika platt som innan. Är tillochmed smalare nu är innan!
  Och ang. ”…så bara skriker och spyr dom”
  Min bebis skrek nästan aldrig. Han sova hela nätterna, var alltid jätteglad osv.
  Så dra inte alla över en kam

 • Anonym

  HAHA, Paulina… du bör inte uttala dig om något du inte har en aning om.

 • jenny

  min moster är 17 och har 2 barn,de är mysigt men dock kanske för ungt för att ha de men hennes äldsta är 1år och den andra bara nån vecka så hon blev gravid när hon var 15 och jag fyller de om nån månad och hade ALDRIG velat de själv,så förstår en del ;s men man kan alltid adoptera(y)om man inte vill spy,bli en tjockis och allt

 • Jeliz.blogg.se - Bebis i mars

  Haha jag skulle vilja se dig om 15 år upprepa detta 😉

 • JÄVLA IDIOOT PÅ RIKTIGT !!

  Men afan kom igen nu , du kan ju inte säga att du hatar barn ? … du har ju oå varit en liten beebi någon gång som skriker och spyr och så … tänk om din mamma skulle säga så till dig ? … och det där med att tånnåringar bara ber om bengar e ju bara bullshiit , det beror ju heeelt och håller på hur man uppfostrar dom ? … du e ju fan som ett barn själ ju ? … det va inte länge sen du va de , även om du tror de ? … så snälla du håll käften bara okej ? ….. heeelt patetiskt ju -.-…. du kommr ju fan dö ensam :S ….

 • ida

  Men gosh. Småbarn är jättesöta.
  Sluta vara så negativ i allting du skriver, folk tröttnar på din blogg
  och sen blir det bara pinsamt gumman, 😉

 • Anonym

  Du vet f-n inte mycket alltså.
  Sacka om korkad bimbo.
  Jag är ung mamma och min kropp är snyggare än din ska du veta!

 • Anonym

  Finns en sanning i vad du säger.. tänkt på att kanske adoptera i stället?? ..

 • Alexandra

  Haha, du är rolig du. Drar alla över en kant. Jag själv ska föda om 9 dagar och har inte fått en enda liten bristning på magen. Har inte fått hänggbröst, de är på tipp topp och jag hade sex senst för 2 dagar sen med min man. Så det du beskrivit i detta inlägg gäller inte alla.

 • Haaha

  Tror du att magen ser ut så där va fan du har ju också varit liten!!!
  Barn är bäst man älskar ju dom jävla äckellll säger jag bara du är ju dum i huvet jävla tönt!!

 • Anonym

  Du tänker väl som dina föräldrar?

 • Jaha

  Hej
  Jag brukar i bland läsa din blogg men här jick du för långt…………
  Du vet i bland ingen ting du är ung vill ha många läsare men du vet fan inget om att födda eller om att se ut titta på dig själv i bland så kanske du ser du är ju också ett barn har alltid varit och kommer alltid att vara!!
  Bara för att du var ett problembarn när du var mindre så kanske du tror att alla barn är lika oälskade som du??
  Nästa gång du skriver om sånt du inte vet så ta reda på vad du skriver först!!
  Kom ihåg att du alltid är ett problembarn som ingen älskar!!!

  Puss puss du är ett jävla bimbo ibland?? 😛

 • Jessica

  Är 23 år, har tre barn. Samma pappa även min man. Jobbar båda två inga bristningar och fortfarande ”smal”. väger 4 kg mer än innan jag skaffade. Såå.. Bevisar hur folk kan ha fel!

 • Linda

  Du ändrar dig nog när du blir äldre. 😉 Jag har en dotter och jag är inte fet, har inga bristningar och mina bröst hänger itne. Jag ser precis likadan ut nu som innan graviditeten. Fast med snyggare rumpa nu! Sen har jag ingen aning om vad folk pratar om när dom säger att bebisar skriker hela tiden. Min dotter har bara skrikit när hon varit trött eller hungrig och svoit hela nätterna igenom sen hon va i månad gammal. Så man märker väldigt tydligt att du inte vad du pratar om. Men du kommer ändra dig sen när du blir äldre. Du är ju trots allt bara barnet ännu.

 • Anonym

  det är inte samma mage, de ser man ju… eller ja samma person 😛

 • ...

  tycker synd om dig..stackarn.
  men du e ju blond så.. 🙂

 • Anonym

  men shit, har du sätt heidi klum elr hon va gravid och sen bara några veckor/månader senare så va hon med i victorias secret show, såg du några ärr på hennes mage? i don’t think so, så det beror nog på

 • Gulligullan

  hahahaha! Gud vad du suger Paow (?) hahahaha…. gud vilket bra svar du fick:

  Miranda Persson skriver:
  2010-01-11 kl 15:32
  ”elin, 17 ÅR, GRAVID OCH JÄVLIGT STOLT, BITCH! skriver:
  2010-01-11 kl 14:42

  Fyfan vilken löjligt PATETISK MÄNNISKA DU ÄR! Tänker du innan du publicerar vad du skriver i din blogg?! Jag är gravid i 35 veckan, och jag är 17 år, har aldrig mått bättre! Har inte spytt en enda gång, jag har inte blivit FET, jag har bara gått upp några väldigt välkomna kilon, då jag tidigare såg ut som en planka och det är det fulaste jag vet! Hängbröst? Haha, DU har hängbröst! Jag gick från strl 75A till fasta 85D, och det tackar jag Gud för! Dåligt sexliv.. lilla gumman, för det första har du inget sexliv (att haft sex en gång på 6 månader är inget ”sexliv”..) så det kan du ju skaffa innan du uttrycker dig om det. För det andra så ökar sexlusten för många gravida till en väldigt hög grad under vissa månader, vissa vill ha sex hela tiden.

  Sen borde du hålla din fula käft stängd när det gäller ”unga flickor utan framtid”. Vem är det som dag ut och dag in antingen bloggar, shoppar eller fikar med sina ”bögkompisar” ? Snacka om misslyckad brud till 100 %, kallar du det för liv? Tycker du ska tänka innan du öppnar munnen så du inte kastar sten i glashus.

  Fyfan vad du är löjlig, det gör ont i MITT hjärta när jag läser så här korkade inlägg, inte för att jag tar åt mig av att du tycker jag är en misslyckad fet tjej för att jag är gravid, utan för att det finns människor som är så trångsynta som du är..”

  Du var ju smart bruden, om du har 85D nu är det ju inget du kommer behålla… Du har ju inte fått ungen ännu och de kommer gå tillbaka till dina 75A och bli slappa, sådan är naturens gång, svullnar man upp som en ballong blir det lös hud kvar. Alla svullnar inte så mycket, men på ALLA syns det efteråt, mer eller mindre.

  Dessutom 17 år och gravid – ansvarsfullhet, nej tack förstås… Suck.

  Ingen kan skriva det bättre en hon! 😀

 • Bintan

  Men PAOW!

  Stumpan du e ju bara ett barn själv. Det är inte alls konstigt att du känner så nu. Men vänta du 15 år och se hur du känner då. Just nu e du aldeles för omogen för att skaffa barn. Jag skulle nog påsta att du förmodligen är för omogen för sex ändå. Ditt sätt att tänka är ju så barnsligt. Fast med det så menar jag inget illa för du är ju ett barn.

  Vi som är lite äldre tänker inte bara på besvären barn för med sig, utan oxå hur mysigt det skulle vara med en liten och på all kärlek man ger och tar.

  http://bintan.bloggsida.se/

  Kram Den Trasiga Och Förvirrade Bruden

 • ellen (Hollys mamma)

  men alla får ju inte en så förstörd mage som på bilden, många går ju tillbaka till samma snygga figur som innan:)

 • Pierr

  Dom kanske ser barn som en viktig del av livet. Självklart är det jobbigt ibland, men det kan ju absolut vara värt det. Jag har inga barn ännu, men jag vill ha det i framtiden, och det tror jag även att du kommer att vilja längre fram!

 • emma , mamma till Lucas

  STOPP ett tag.. Jag fick min son när jag var 17 år , han är det bästa som har hänt mig så fuck you .. Det syns ingenstans på min mage att jag har fått barn och mina tuttar är tamigfan inte hängiga.
  Om du väljer att kasta skit på din mamma så är det ju upp till dig, det är LÅNGT ifrån alla som gör.

  Om inte jag minns fel så har du en lillebror, hatar du honom också då ?
  Han har väl antagligen också skrikigt och spytt.

  När man har ett eget barn så tycker man inte att spyan o skriket är så fruktansvärt jobbigt som alla verkar tro.
  Man får så mycket tillbaka när man ser sitt barn utvecklas , lär sig krypa, gå, prata och såna saker.
  Min son har nyss börjat prata litegrann och varje gång han säger ”mamma” så blir jag varm i hela kroppen..

  Helt ärligt så kan jag säga att om jag hade sett dig någon gång så hade jag gett dig en fet jävla käftsmäll!

 • Norrlands Ronja!

  OMG! Hur jävla vriden i huvudet är du på skala 1 till 10?
  Fattar inte hur du kan sitta och prata skit om världens mest naturligaste sak som finns?! Ja, jag vet att du inte är mer än 18 år, så man förstår nästan hur du tänker! Men skriva sånna saker? Hur pallar du att se dig själv i spegeln liksom?! Tror fan det där är det elakaste mot gravida kvinnor jag läst om i en blogg!!

  Hoppas verkligen ingen tar åt sig från det ”miss Perfect (In my fucking Face)” skrev i detta inlägg! Så omoget och respektlöst!

 • Zandra

  Hahaahah, du är rolig du är 😉 Hur kan du ”veta” allt dettta? hafr du varit gravid? jag mådde bara dåligt i 4 veckor ungefär och jag är i 4e månaden nu, vännen 😉

 • anna magnusson

  Din mor måste tappat dig när du var liten.ett sånt tänkande kan inte vara sunt antingen är du en liten fjortis som behöver uppmärksamhet eller så är du psykiskt störd,din uppväxt måste ha varit osund och dålig..stackars krake som inte kan få nån annan uppmärksamhet än den hon får på bloggen,jösses ja suckar för din okunnighet och ja lovar,du kommer se tillbaka på det här och inse hur omoget och dumt det var att skriva sådana inlägg som upprör då du kanske själv har en liten knott som kryper runt.. tänk dig för innan du bloggar om sådana grejer..

 • Malin & Elise

  Jag är hellre fet och har hängtissar, än gammal och ensam.

  Vår dotter är det bästa som hänt oss. Visst kostar det pengar. Men att alla barn blir odrägliga är bara skit, beror helt på hur föräldrarna gör det.

 • Malin - Mamma till Elise

  Jag är hellre fet och har hängtissar, än gammal och ensam.

  Vår dotter är det bästa som hänt oss. Visst kostar det pengar. Men att alla barn blir odrägliga är bara skit, beror helt på hur föräldrarna gör det.

 • andrea

  jag förstår inte riktigt. visst jag accepterar verkligen att alla har olika åsikter, såklart! men hur kan du bara se det negativa med att skaffa barn? man ger ju faktiskt en person ett liv(!!). Tänk om dina föräldrar tänkt som du… då hade du inte funnits. Jag ber dig inte ändra åsikt, absolut inte. men tänk på vad du skriver! Min kompis fick ett barn för ett år sedan(hon är 16 idag så ja, hon är en ung mamma), men hon är inte fet överhuvudtaget och hon har inte hängiga bröst. Hon älskar sin son mest av allt i världen, så jag tror att hon mer ser honom som en gåva än en börda? Kom igen…

 • andrea

  föresten! alla blir inte feta och får bristningar och hängiga bröst. kolla anna anka!!(ogillar människan men ändå). hon är smal som satan och hon har fött två barn?

 • xd

  du är ju het jävla pantad
  tror du att alla graviditetsmagar ser ut sådär?
  för de första så kan jag tänka mig att just den där personens mage har blvit så för att magen vuxit i en rask takt plus att personen inte smörjt in sig

  du vet väl att de finns speciella graviditetskrämer som man brukar använda för att förhindra bristningar?
  nää trodde inte de va

 • Simone

  Nej, barn vill jag inte heller ha, mest för att det kommer ta upp mycket tid när man vill göra en karriär. den tiden har jag jag. Dessutom vågar jag inte riskera att kroppen förändras helt, jag vil lsatsa på modelljobb och vill använda den kropp jag har!

 • hhannnna

  håller med. hatar barn typ haha.

 • Anonym

  man mår ju inte direkt illa alla 9 månader sen ska du inte försörja ditt barn i 18 år utan du är försörjnings skyldig tills den dagen ditt barn fyller 21. sen om man sköter sin kropp prdentligt under graviditeten så blir man inte sen. min mamma fick mig när hon precis fyllt 17 sen fick hon mina 2 små syskon, och hon har inte gått upp i vikt hon väger inte ett kilo över sina 43 kg och hon är ändå snart 40 har fött 3 barn och har inte en endaste bristning. allt pga att hon skötte sin kropp under graviditeten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *