Jag ska köpa katt!

Jag har faktiskt kommit på varför jag aldrig haft helt egen hund (ja, mamma har en här och en har vi i Thailand), för att jag tycker om katter. Dom är söta och lömska precis som jag ^^ Och dom luktar absolut inte illa som en stinkade hund? Visst hundar är söta, men jag är helt klart en kattmänniska. Har ju en två katter hemma hos mamma, min sötnos!

Men nu har vi funderat på att skaffa katt hemma hos pappsen. Och då börjar vi med vilken ras man ska ha? Vi har tittat på Bengaler (en ras blandat med en afrikans vildkatt och ser ut som små tigrar) Eller en sphynx en nakenkatt (?) dom är faktiskt jättefina. Eller en Siames helst vit.

Nu är frågan, någon som vet någon seriöst uppfödare av dessa raser i  Sthlm eller i närheten? Mejla då till [email protected]!

Othello 4,5vk

Testa din pojkvän!

bengal-cat

elisahannu1

Skicka en present med Sendly.se!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (213)

You might also like

Alexandra Nilsson - Perfekt höstdag med hundarna Alexandra Nilsson - Lanseringsfrukost Alexandra Nilsson - Testar magnetfransar Alexandra Nilsson - Fler bilder från eventet..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *