Jajajaja

Jaja jag är en sämre bloggare än fuckmee. Men det som skiljer mig från henne är att jag är en såkallad ”fjortisbloggare” , min blogg lever endast för att jag provucerar & jag bloggar bara för pengar (egentligen inte sant, men jag tillhör den ”kategorin” enligt många)

Fucki är en såån äääärlig bloggar som aldrig ljuger eller snackar skit och har sååååååå bra idér.Och verkligen aldrig photoshopar sina bilder. Varför ändrade hon inlägget då om inte så många klagade? Ja jag hänger ut folk till höger och vänster, men jag står för det. Jag ändrar inte tider och godkänner alla mina kommentarer, fuckie ändrade tiden bara för at folk klagade. fuckie är risätare, tyvärr så är väldigt många risätare så tyvärr :/ alla thai jag känner ljuger så j*vla mkt. Många Thailändare(jag menar dom som är födda i Thailand och kommer till sverige) är lömska och falska, väldigt spelkåta och gör allt för pengar.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (65)
 • Marissa

  http://truthtobetold.blogg.se – den bästa bloggen om SEX. Här finns allt inom snusk!

 • viks

  du är så dålig på att ta kritik. så fort du skrivit något elakt om nån måste du skriva ett inlägg till och ursäkta dig bara för du inte tål kommentererna. du ältar för mycket. ger för mkt respons på de dåliga kommentererna, visar dig svag. en fjortis är aldrig svag!

 • pimpXprincess

  Väldigt onödigt att skriva Fuckie. Rädd att bli ”bestulen” på läsare annars eller?

 • Ord blir meningar

  foki’s blogg suger, läste den i typ två veckor

 • tilda

  Måste du va så jävla rasistisk jämt eller ?

 • alexandra

  du är så in i helvete rasistisk och jag hoppas innerligt på att du får rejält med spö av någon thailändare eller annan befolkning du varit rasistisk mot

 • Helen

  Du är då verkligen inte bättre än Foki om du tror det? Bara sättet du trackar på henne är fan löjligt. Känner ni varandra eller? Nä. Så vad tror du att du har för rätt att säga något sånt om henne?

  Dig skulle jag hålla så långt borta från som möjligt. Den enda som verkar falsk och lömsk är fan du. Inte konstigt folk drar sig undan dig eller snackar skit om dig för den delen med. Kanske borde tänka på det, har du ens några riktiga vänner?

 • ME

  Avundsjuk på Foki, jag ja skulle faktiskt tro de!

 • naomi

  Men snälla, tjejen du sitter och klagar på att folk är så judgemental och bla bla bla när det kommer till blondiner varför sitter du då och kränker alla thailändare i din blogg.
  Då är du officially en hora som gillar sill,
  lilla gumman skärp dej ?!

 • iickaa

  Jag håller med dig till hundra 100% angående Foki och att hon absolut inte är så ärlig som alla verkar tro. Men det där om thailändare, gick du inte lite över gränsen?

  //iickaa – En 21 årig tjej som lever ett storslaget liv i en småstadsidyll!

 • Anonym

  Otroligt rasistiskt skrivet. Idiot.

  Svar: Vad i detta var rasistiskt? Om du slår sönder ditt hem så tar man hand om det hemma, kommer en granne eller någon annan utifrån och slår sönder ditt hem så kastar du ut dom, eller hur?

 • Isolina

  Foki är falsk rakt av. Att de små godisätande 5åringarna som läser henne blogg inte förstår det är en annan femma.

 • Anonym

  lite att dra alla över en gräns, men faktiskt tyckte jag att det vart bra ändå. För dem är väldigt falska av sig..

 • n

  du e ju inte helt normal asså, foki e sämst, men överdriv inte!

 • dmartinssson

  Jag tycker inte du är fjortis!

 • Tanja

  Haha så jävla bra att du skiter i vad folk tycker, du är bra och foki är fan den sämsta bloggen jag nånsin läst

 • jennifer

  hahaha ”gör allt för pengar”

  vem är det som lägger upp bilder på sig själv halvnaken på bloggen för att få pengar? hmm , paow kanske ? 😀

  5 poäng till mig!

 • Caroline

  Skitsamma, vet att Fokis blogg suger. Fattar inte hur den blev så stor. Det finns ju inte mycket av värde där… Det gjorde det i alla fall inte då när jag läste den.

 • sonjamedy

  jag har alltid försvarat dig för mina kompisar när de klagat på dig och blabla. har sagt att du är smartare och normalare än de flesta bloggare. men börjar bli riktigt trött på dina rasistpåhopp nu om raser och kulturer och annat. du sjönk lite i mina ögon där, om du nu bryr dig 🙂 och om du själv inte tycker att du är rasist tycker jag verkligen att du ska googla främlingsfientlighet och rasism och läsa om det på wikipedia.

  Svar: Verklighetsnära tycker jag beskriver min uppfattning.

 • Nathalie Bertling

  Du behöver ju inte alltid dra alla thailändare över en kam. Jag är halvthai och blir riktigt förbannad när du säger att vi ljuger och är lömska. Då har du träffat på fel folk eller så är du bara riktigt dålig på att provocera. I framtiden kommer du att ångra dina små rasistiska uttalanden, det kan jag lova dig.

 • sofia

  Hets mot folkgrupp??? Du gör det ena lagbrottet efter det andra, och är så jävla främlingfientlig. Nu förvinner den här bloggen från mina favoriter, jag är så trött på dig och ditt osäkra skitsnack.

 • Anonym

  du är ju patetisk hon ju bättre än dig iaf : )

 • Anonym

  och din blogg är ju bara stor för du är en stor fet fjortis som umgås med andra fet fjortisar , foki skriver iaf om sånt som är värt att läsa

 • sara

  varför snackar du skit om henne och säger att hon är ”risätare” när du faktiskt åker på semester i hennes hemland??? jävla snorunge

 • KARiN

  Asså det där är inte sant om thailändare, jag känner flera stycken som är födda i Thailand och de är skit snälla.. Om du nu inte gillar thailändare vrf åker du dit?
  Du kanske har rätt om just Foki, men du behöver inte döma alla thailändare :@

 • sagha

  jag skiter fullstängit i alla såkallade ”dumma” saker foki gör. Hon är en otroligt gullig tjej och den absolut mest intressanta bloggen jag någonsin läst. Det är inte kul att läsa om fester och era små liv som till gjorda fjortisar. Foki är helt enkelt bäst och ni som klagar på henne bara avundsjuka!

 • Emma

  alltså… pinsamt. visst du tjänar pengar och är känd, för alla vet ju faktiskt vem de är. men är de kul att vara känd som Sveriges största fjortis ? de är ju de som är frågan….

 • Anonym

  Kolla in Thisissex.blogg.se för massor med fräscha inlägg om sex, sextips, kärlek och allt som rör ämnena!
  / Thisissex.blogg.se

 • Kajsa

  HAHAHA risätare. Roligt.

 • juliejuliejuliejulie

  asså. alla bloggare säger att det är pågrund av avundsjuka som folk klagar på bloggarna hela tiden, men för fan, du klagar på alla, är du avundsjuk på alla då eller? det handlar inte om avundsjuka när man läser någons blogg, man kan tycka någon är så jävla blåst så det är kul att läsa dom. fan va störande

 • Malin

  Hur kan du vara så rasistisk?
  Du säger att thailändare ljuger som fan och gör allt för att pengarna ska rulla in. Vad fasen är Kissie då? Ska säga dig att det är fler än ”risätare” som ljuger, såna som dig och resten av den patetiska bloggvärlden.

 • Anna

  hur fan kan man säga så om en människa som man inte ens känner.
  hon skulle alrig någonsin skrivit något sådant om dig
  väx upp för fan du är patetisk

 • -

  paow och äckelfoki = nytt bloggkrig?
  ;o

 • Anonym

  Du är så jäkla pinsam, avundsjuk, rasistisk.

 • Felicia -

  Det där inlägget visade PRECIS vilken insnöad pajkastare du är! Hur kan du säga något sånt om henne, tror du att hon valde att flytta hit när hon var 10 år eller? Du är inte ens kategoriserad som en fjortisbloggare, bara en Kissiewannabe.

 • Hanna

  Ehh ??
  ” Jag är paow och är en jäkla fjortis, som bara snackar skit och är väldiggt dum ?? ”
  eller ??
  sluta hacka ner på ooss vanliga människor va ?!

 • Sara

  Såg ingen skillnad på ”de två olika inläggen” som Foki hade såkallat ”ändrat” men inget hade ändrats…? Förklara varför ni ska gå på någon som inte har sagt ett ända ont ord om er? Tycker hon är stark som skiter i er! 🙂

 • Camille

  eh, bara för att dina fjortiskompisar som är från thailand är dumma och så så betyder ju det verkligen INTE att alla är det?! gud var irriterad jag blir…!

 • Karin

  men shit, vad du har mycket fördomar! lägg av med dom så kanske du kan komma någonstans i ditt liv.

 • richi

  wtf? det du säger stämmer verkligen inte. jag är inte sån och ja jag är född i thailand. nej nu blev det konstigt.

 • Anonym

  foki är så jävla mkt bättre än dej, du är ju bara avundsjuk

 • Malin

  alla thailändare jag känner (vilket inkl pojkvännen med familj mfl) hör inte hemma i ditt jävligt korkade uttalande så fuck you! och ja det här är det bästa sättet jag kan argumentera på nu, men du är inte så duktig du eller som generaliserar som fan! Men det funkar ju bra att åka till ”risätarland” för att shoppa billigt och leva medelsvensson lyx, eller hur?

 • jasmine

  Fan vilken rasist du är. Risätare? Fyy va elakt och rasistiskt!

  Du är bara AVUNDSJUK för att hon ör vacker och du är fakking FUUUUUUUUUUUUUL.

 • Sandra

  Bra skrivet ! Skönt att någons står på sig !

 • ööööööf

  jävla hora paow , du kan nt anklaga allathailäåndareförfalsska
  dööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö

 • Vanessa

  VARFÖR ÅKER DU TILL HENNES HEMLAND NÄR DU HATAR THAILÄNDARE?!! DU KAN FAN INTE DRA ALLA ÖVER EN KAM!

 • Anonym

  om du nu hatar thailändare så mkt vrf åker du till deras hemland då?

 • ;)

  Asså alla här uppe är så sjuka fan! bara för man int tycker om thailändare betyder det inte att man inte kan åka till deras hemland..
  btw, du är sjukt grym paow! beundrar dej!:)

 • nazipaow

  ”väldigt spelkåta och gör allt för pengar.”.. Ja, vissa är ju faktist fatiga människor som inte har så mycket annat val och som vill hjälpa sin familj i hemlandet, och den största anledningen till att dom kommer hit(kvinnor) är ju för att sånna äckel som din pappa hämtar hem dom och tror att dom kan KÖPA äkta kärlek.

  Om män hämtar hem kvinnor och kvinnorna sedan playar dem så är det så jävla rätt åt dem 🙂

  Tycker mest synd om dem dock för att dem måste ligga med äckliga svenska män som tror att kärlek bara är att köpa.

 • Anonym

  Du godkänner fan inte alla kommentarer

 • simmeeb000iii?!

  MEN URSÄKTA, VAD SA DU?!?!
  Risätare? Thai? Asså. HAHAHAHAH, så om man äter ett riskorn är man kines.
  idiot, så jävla avundsjuk på henne. väx upp, skaffa en snäll blogg och ett väldigt lyckat liv, så blir du lite närmare anchisa istället för en stalker.

 • Lena

  Så du menar det du säger! Stackars dig då som har en pappa som lever ihop med en sån falsk och spelkåt och som gör allt för pengar thailändska med andra ord och det verklar ju vara så att THAILAND är ditt andra hemland,så va fan gnäller du över???

 • Anonym

  Asså omg snälla jagber dig, När fan ska ni ta och växa upp någon gång du kissie och dennis eller vad hon nu heter? Så helvetes jäla omogna!ni måte göra er dumma i huvet för att bli ”kännda” och om man gömför med foki? Hon e sig själv rakt igenom!Så anledningen till att ni kallar henne fuckme eller fuckei eller vad ni nu kallar henne är avensjuka!Hon har världens finaste utseende,världens finaste kropp och VÄRLDENS FINASTE personlighet!ochni är raka motsattsen! och paulina jag hoppas du verkligen tar åt dig!du var inte alls så här på dagis!

 • cicci

  Ursäkta… men jag har kännt Foki hur länge som hellst, hon har alltid varit en blyg tjej, hon är verkligen världens snällaste person, varför måste ni bloggtjejer bråka och lägga er i hela tiden i vad dom andra gör?, de är sjukt onödigt… Hon har en jätte bra blogg. Okej om hon vill skriva om samma sak som den där Dennis?. Whatever liksom, de är väll inte ditt problem?. eller?.

  Foki är verkligen en av dom absolut snällaste människorna, hon är naturlig, hon är sig själv! och de tycker jag är bra, för kissie skämmer ju bara ut sig, hon är ju så sjukt pinsam!!!

 • MW

  Lite rasistisk?
  Sorgligt att folk ska vara sådana. Man har så många fördomar om invandrare men det är inte så lätt för dom. Inte så kul att mamma jämt får jobba, sköta hemmet, barnen och att pappan letar konstant efter ett jobb. Du skulle nog inte heller tycka att det var det lättaste att lära sig ett nytt språk, det som man måste kunna för att fatta något, men verkar ju dum på grund av det.
  Själv är jag adopterad så jag har inget minne från Kina (som jag då kommer ifrån) och jag har helt och hållet blivit uppväxt i svenska traditioner och av svenska föräldrar. Tror du jag kommer vara så spelkåt? Du skrev ju alla thailändare (om jag var det istället), då skulle jag ju vara med i den kategorin.
  Sedan påstår du väll inte att du aldrig ätit ris/nudlar eller att hon har en dålig personlighet? Hur får du ihop ”hon är äääärlig” och ”alla thailändare är falska”?
  Men i själv och hjärta hoppas jag att du inte är sådan kall människa så jag hoppas att detta var ett provocerande inlägg.

 • anonym

  Asså så himla onödigt att skriva fuckie och gud vad rasistisk du är fokie är en mkt bättre bloggare en du !

 • Alexandra

  Hejsan Paulina, som ” inte är rasistisk”..

  Jag undrar verkligen om du kommer läsa kommentarerna eller bara skita i dem och fly från det som du påstår att du står för. Skulle du stå för det så skulle du kunna argumentera emot de som har skrivit kommentarer.

  Jag är från Kina och tog det där sista väldigt hårt. Javisst, du skrev om thailändare. Men vet du vad? Även kineser är risätare, det finns folk som äter ris(fastän de inte alls har något asiatiskt blod i sig alls), du kanske inte visste om det…

  ”tyvärr så är väldigt många risätare så tyvärr :/”
  Varför är det så? Jag förstår inte vad du pratar om, förstår inte det hemska i att äta ris. Och nej, det är inte pga att jag är kines.

  Förövrigt så tycker jag absolut att du bör tänka på hur du skriver i din blogg när du har så många läsare, för annars så skämmer du bara ut dig.
  Jag undrar också om du skulle kunna säga det du har skrivit till thailändare ansikte mot ansikte. Det är SÅ man står för saker och ting.

  Det är enkelt att gömma sig bakom en skärm.

 • Julia

  Skriver du de här för att du vill få fler läsare eller för att du verkligen tycker så här? svenska kan väl ljuga precis lika mycket som thailändare. Okej de finns många thailändare som flyttar till Sverige för pengar osv osv men tänk efter hur många svenska flyttar inte till typ hollywood för att hitta en rikman?

 • Anonym

  Lömsk, falsk, ljuger mycket och gör allt för pengar! Det låter ju precis som du! Du ska fan inte sitta där bakom din skärm och slänga ur dig förolämpning efter förolämpning. Du trampar på mångas tår när du skriver så här. Väx upp, stå med båda fötterna på jorden och sluta klanka ner på folk. Du vet fan inte ett skit om thailändare. Det är folk som är trevliga och hjälpsamma. Du borde ju veta eftersom att du själv semestrat i detta ”risätarland”.

 • Emelie

  HAHAHAHHAHAH! SNACKA OM NOLIFER! DET ÄNDA DU HAR SNACKAT OM I DIN BLOGG DOM SENASTE VECKORNA ÄR OM FOKI AVENSJUK ELLER NGT?OSÄKER OCH JÄVLIGT PATETISKT KALLAR JAG DET ELLER VAD SÄGER DU?

 • sara

  Din jävla HORA kan man säga lol….
  Så jävla dåligt asså! Ofta vem är det som är falsk JO DU ska jag säga dig så töntig är du 3år eller-.-”

 • Ritchelle

  Skojaru lr?! Hallå bara för en person som är thai betyder det inte att man ska beskylla hela nationen?! Ursäkta?! MHMMHMH. Att skriva något sådant är jättelågt?! Vad vet du egentligen?! Det betyder inte att alla Thailännare gör så?! Det beror från person till person?! Vaddå?! Är du bättre än de kolla på dig själv först innan du dömmer alla thailännare bara för en person? Och vad om vi sydasiater äter ris har du problem med det din köttbulle?! Vi är stolta för vårat ris och innan du hänger ut Thailännare kanske du ska ställa dig frågan varför man som sydasiat äter ris?! Du har ingen som helst respekt! Innan du skrive något sådant kanske du ska tänka efter att det kan bero på att det är så vi i västervärlden har format dem? Vems fel är det inte att folk måste spela sig till kort?! Jo vårat för de inte har så mycket pengar och vilka fels är det inte? Såklart när man i krisläge gör allt för pengar och överlevnadens skull?! Varför thailännare inte kan släppa sitt förflutna kan också bero på att de blivit beroende av gamla vardagslevnader?! Ska du sitta och säga thailännare är lömska och falska. Titta på dig själv?! Hur sjukt låter inte detta när det ska komma från din mun?! DU ÄR EN SKANDAL FÖR SVERIGE……Är så jävla trött på dig?! Från början brydde jag mig inte om dig, men när du går såhär riktigt långt att skriva just om en grupp kan du lika gärna dra dig i arslet och ta tillbaka dina ord.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *