Jalla jalla

Vaknade nu. Känner att jag har typ världens ångest! Måste hoppa in i duschen sen så måste jag ringa och väcka en massa människor, och hoppas att någon vill följa med mig ut och shoppa idag vilket inte brukar vara så populärt… Om vi säger så här så tycker bögar om att kolla i affärer med tjejkläder osv. Ja ni vet, men till och med dom ger upp på mig. Jag är som en Duracellkanin som springer runt i alla affärer flera gånger om ,måste pilla på allting och säger ”men det finns ju en MQ i Sturegallerian, kan vi inte kolla där, dom har kanske finare klänningar?” ja, men ni förstår…

Dagens shopping: Alltså skor. Jag satsar på ett par låga ett par.. sneakers heter det va? Och ett par heels!

f77aed82cde15addce12b1ee8226a3be
Från H&M, tyckte att dom var lite snygga.. Hoppas bara att dom finns ute i butik! Jag är inte så mycket för lågskor egentligen, men det behövs. Stackars mina fötter !

Vinn 3000 kr att shoppa loss för på rean!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (62)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *