Tittar på en massa gamla videoinlägg och tänker tillbaka lite. På dom tiderna Cristina var pojkflickan med hängande brallor och var vääldigt, väldigt rolig. På dom tiderna Alma var såå liten, på dom tiderna då Raffapaffa existerade, på dom tiderna då jag var ”Paow på Pa(playahead)”, på dom tiderna då Jenoa blev galen så fort man skrek hennes efternamn eller kallade henne för Thåis.

Usch, så jag saknar allt det där. Då på den tiden där alla faktiskt ställde upp, när man var ett gäng. Man ställde upp för varandra i vått och torrt, tills jag och Desiree en dag fick för oss att bara ta avstånd för att vi ville tas mer seriöst. Hur det gick sen har ni nog förstått, men ändå så står dom där, med öppna armar och lika glada som förut och lika bra vänner. Det gör nästan ont, och jag undrar hela tiden varför lämnade jag så underbara människor? Människor som funnits vid min sida i 3 år och aldrig svikit mig. Usch, det gör så ont, varför är jag så dum?

Allting var så oskuldfullt och jag var så orädd. Jag saknar alla mina riktiga vänner, MariaIsabel Cristina Ebenfeldt Jenoa Thåström Vanessa Nilsonne Alexandra Joahnsson Rafaela Nyman och alla andra.

Haha, Cristina och Jenoa gjorde en parodi på mig och Dessie…

Posted in: Livsstil
Kommentarer (55)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *