Kom hem nu!

Blev lite stressigt så hann inte riktigt blogga! Jag gjorde i alla fall mina naglar idag, och jag blir lika nöjd som alltid. Inga fyrkantiga korta sockerbitar och man får bestämma längden helt själv!(Ja, jag vet att man brukar få det men det blir aldrig bra för att många har alltid en åsikt om ”långa naglar”…) Så jag är verkligen sjukt nöjd! Körde på liite kortare än vad jag vanligen brukar ha.

Och hon är verkligen duktig och sjukt billig! =)

Picnik collageKostar bara 495 =) Mejla till [email protected] eller ring 07611 89967

Hennes blogg: http://sagalagergrens.blogg.se

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Mixin it up Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - BIG DAY - 1ST STOPP - NORRKÖPING Sandra Lindahl - Tillbaka till vardagslivet Sandra Lindahl - Hej och godmorgon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *