Kom hem nu!

Blev lite stressigt så hann inte riktigt blogga! Jag gjorde i alla fall mina naglar idag, och jag blir lika nöjd som alltid. Inga fyrkantiga korta sockerbitar och man får bestämma längden helt själv!(Ja, jag vet att man brukar få det men det blir aldrig bra för att många har alltid en åsikt om ”långa naglar”…) Så jag är verkligen sjukt nöjd! Körde på liite kortare än vad jag vanligen brukar ha.

Och hon är verkligen duktig och sjukt billig! =)

Picnik collageKostar bara 495 =) Mejla till [email protected] eller ring 07611 89967

Hennes blogg: http://sagalagergrens.blogg.se

Posted in: Livsstil
Kommentarer (63)

You might also like

Alexandra Nilsson - Bad day Josephine Qvist - SRILANKA BILDBOMB Alexandra Nilsson - Få skräddarsydda skjortor hemma Alexandra Nilsson - Nyheter till lashes by Alexandra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *