Kom hem nu :D

Schasha bitches! Kom hem för ett tag sedan.

Stressade ju ihjäl mig och för första gången på länge så vågade jag mig ut bland en massa snö mitt på vischan i Tyresö typ. Och det första jag gör, är att halka och slå rumpan gul och blå.. Kanske därför jag borde undvika vintern. Usch fy, blä, ångest!

Åkte i alla fall till Aspudden där www.extension.nu/ ligger. Där fyllde jag på min ögonfransförlängning, det bör ju göras var tredje vecka. Jag blev skitnöjd ni får se bild sen, och sen så kom lilla Martin dit från Uppsala för att träffa mig och senare även Josef. Haha vilka stalkers! Skoja bara så söta så 🙂

Vi drog till Tacobar där vi träffade en lagom risig Annie och middagade lite typ 😛 Första gången Martin åt Tacobar.. Hum? Trodde att han var sarkastisk när han svarade nej på frågan om han ätit där men tydligen inte. HUR FAN KAN MAN MISSA TACOBAR?!!!!!! Aja whatever är sjukt trött. Ni får se resultatet snart! Bye <3

Bild 355

(PS undvik min jättefinne haha) Haha vilken pimp jag är! höhö

Posted in: Livsstil
Kommentarer (21)

You might also like

Alexandra Nilsson - Bad day Josephine Qvist - SRILANKA BILDBOMB Alexandra Nilsson - Få skräddarsydda skjortor hemma Alexandra Nilsson - Nyheter till lashes by Alexandra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *