Läsarträffen + shopping

Hej alla sötnosar <3

Nu har vi varit i Örebro hela dagen, det var en lång bilresa, men det var värt det! Det väntade säkert 50 läsare på oss, men alla var typ jätteblyga så det var inte så många som vågade komma fram. Känner mig faktiskt lite som en kändis ibland ^^

Sen på ”träffen” så mötte vi två jättetrevlig tjejer – Daniella och Tanni =) Vi var med dom hela dagen och har gått runt och shoppat som galningar! Käkat något som liknade Tacobar. Tyvärr så pallade jag inte ta med mig den feta systemkameran och Dessie glömde minneskortet i sin dator..? Aja, men det var trevligt i alla fall. Vi kom hem typ nyss! Vi kommer även att sova här en natt till. Great! =)

örebroo 009

Massa folk, ni ser ju vart jag och Dessie är =)

örebroo 011

=)

Och ni som tog bilder med oss får väldigt gärna skicka dom till mig på [email protected] eller lägga upp dom som fanbilder till höger i menyn! Puss!

din blåsning inspelad och skickad till din e-mail!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (38)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *