Måste få en sak sagt.

Jag har tänkt på en sak. Är det någonting jag verkligen inte tycker om så är det statussökande personer, såna som rankar människor efter status. Hur populär man är och hur omtyckt man är. Vissa människor skulle aldrig kunna umgås med någon som folk tycker illa om. Varför är det så? Jag själv skulle aldrig gå efter vad andra tycker om människor.

Vissa bloggare sitter och snackar så mycket skit sen så träffas man bara för ”att man råkar vare i samma situation” att man är utsatt för att man är bloggare. Jag är inte som Amir och dom som ständigt pratar om hur bloggen förstört deras liv och bara kan ”umgås med andra bloggare” som dom ständigt ylade om när jag träffade dom.

Man är för f*n ingen kändis för att man skriver som precis 1.400.000 andra människor gör varje dag, en blogg. Bara för att man råkar ha extra mycket fritid och vara fantasifull och ha ca 60.000 människor som läser bloggen varje dag bara för att den är bra. Jag skulle aldrig kalla mig själv utsatt eller ledsen, jag skulle kalla det extraknäck. Det är vad en stor blogg är, det är ingen stjärnstatus. Det är extraknäck och kreativitet.

Posted in: Livsstil

You might also like

Josephine Qvist - KÖPENHAMN Alexandra Nilsson - Lunch på Sturehof med Janne Alexandra Nilsson - Fråga mig inte detta!! Alexandra Nilsson - Valkompassen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *