Nu blir det Twilight!

OMG – nu ska jag titta på Twilight för säkert 125:e gången typ! Jag dör fortfarande lite inombords när jag ser den filmen eller läser böckerna. Det smärtar att kärlek faktiskt inte kan vara så fin och oändlig på riktigt. Och att man faktikst bara är en ynklig döende människa. Aja, som han säger i boken – om jag kunde drömma så skulle jag drömma om dig.

Längtar sååå efter den tredje filmen. Tur att man är bjuden till premiären i Sverige! Åååh! Något positivt med att vara bloggare i alla fall 😀 Man får ju ta med sig en kompis, kanske borde lotta ut den biljetten när det är aktuellt till någon läsare?

Aja. Smell u later guys 🙂

Vampire_bella_cullenbella as vampire

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Mina mål för hösten 2018 Alexandra Nilsson - Veckolista Josephine Qvist - UNDERBAR HELG Alexandra Nilsson - Date night

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *