Svar på tal

svarptal_53415005

”Haha dom stog där och lät en massa 96or ta kort på dom. Dom trodde verkligen att dom var kändisar. Haha faail. / Apiceofsisters”

Svar: Jag har faktiskt bara ett svar, jag ser inte mig själv som en kändis. Idag så definierar folk kändis som någon som typ Britney. Om vi säger så här, t.ex. Jackie Ferm och han Cimon är dom kändisar? Dom har varit i TV och typ knullat och solat? Men dom är kändisar i era ögon?

Jag ville bara vara snäll mot alla mina läsare i Örebro och tänkte att dom kanske ville träffa oss. Jag har aldrig sagt att jag är en bra förebild, jag röker nog lite för mycket och är lite för frispåkig för att själv kunna se mig som en förebild för yngre tjejer. Men om det nu var en massa ”yngre tjejer?” där som tog kort på oss med sina telefonkameror, vad spelar det för roll? Jag ville bara vara snäll och jag är tacksam för dom som uppskattar det jag gör, oavsett ålder, läggning eller hudfärg.

Och hur fan resonerar folk? Är dom verkligen så avundjsuka? Att dom var tvungen att gå dit och titta på oss och sen gå hem och skriva skit om att vi trodde att vi var ”värsta kändisarna?”. Konstigt…

Jag uppsakttade i alla fall att det kom så många, världens bästa läsare =) Dom som är elaka borde skaffa sig en hobby eller något =)

stalker

GetAttachment

äöå

Vill du busringa med Mark Levengod?

äöåååå

Posted in: Livsstil
Kommentarer (67)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *