Thailand

Jag vet att jag egentligen skulle åkt till Thailand om 3 dagar. Men det kom något i vägen – min pappa är en av dom bästa i Sverige på poker och ska åka och spela i Danmark den 16:e februari. Så det är beräknat att vi åker senast den 24:e, då jag får sällskap från Dessie.

Som att vara på våran lilla ö känns inte som att vara utomlans, utan det känns hemma på något sätt jag vet vad alla små samhällen heter, vilka resturanger som är bra och vad som finns att göra.

Jag vill hem. Ska bli skönt att åka bort med e vän och bara ta det lungt, på något sätt så behöver jag åka bort varannan månad typ för att inte bli så stressad och ångestfull. Jag vill dit nu!

paow-003
Få 2 nummer av IFORM + löparjacka från Craft.
thauland-09-igen-010

thauland-09-igen-028
Bilder från november då jag var där i en månad.

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Like a Halloween Quueen Sandra Lindahl - Wanties!! Caroline Roxy - Happy birthday Josephine Qvist - VILL NI HA SPA ERBJUDANDEN? SE HIT!! Caroline Roxy - You can be whatever Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *