Update:

Nu middag på imperiet med pappsen. Sen möte upp Dessie.

Bild 436
Fastnar inte på bild idag, så slänger in en bild från i fredags =)

(Visited 82 times, 1 visits today)

52 Comments

 1. majaa januari 24, 2010 at 4:05 e m

  första kommentaren 😀

  Reply
 2. Anonym januari 24, 2010 at 4:06 e m

  hej

  Reply
 3. Matilda januari 24, 2010 at 4:07 e m

  Smaklig måltid 😉

  Reply
 4. Molly ( www.not4u.net ) januari 24, 2010 at 4:08 e m

  Maybe ”not4u” is for you! kolla min blogg för att ta reda på svaret 😉

  Reply
 5. Gal januari 24, 2010 at 4:12 e m

  Visst lägger man ner rätt mycket pengar på kläder? Jag är medlem på en sida där du kan få presentkort hos olika klädbutiker, ex. H&M, JC och Nelly.com. Det man gör är att besöka hemsidor, värva, svara på undersökningar och frågor på sidan. Man får även poäng för att logga in, vilket är jättebra, för det betyder att man egentligen inte behöver lägga ner så mycket tid för att till slut få ut ett presentkort!
  http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=20460

  Hoppas vi ses!

  Reply
 6. vilma januari 24, 2010 at 4:13 e m

  vad söt du är:)<3

  Reply
 7. - januari 24, 2010 at 4:15 e m

  fjortisar

  Reply
 8. melina januari 24, 2010 at 4:18 e m

  kuul ;D
  frågestund i min blogg, fråga på!

  Reply
 9. Johan Y Emil januari 24, 2010 at 4:25 e m

  Ha en tevlig dag 😛 hoppas det går bra 😉 haha 😛

  Reply
 10. This is sex! januari 24, 2010 at 4:30 e m

  Hoppas du får en bra dag. 🙂

  Kolla in Thisissex.blogg.se för massor med fräscha inlägg om sex, sextips, kärlek och allt som rör ämnena!
  / Thisissex.blogg.se

  Reply
 11. This is sex! januari 24, 2010 at 4:30 e m

  Hoppas du får en bra dag. 🙂

  Reply
 12. Hannah januari 24, 2010 at 4:32 e m

  Jäklar va brun dessie va!:)

  Reply
 13. louice januari 24, 2010 at 4:33 e m

  have fun 🙂

  Reply
 14. Elin januari 24, 2010 at 4:35 e m

  Haha vet hur det är! Vissa dagar fungerar det verkligen inte att bli fotad..

  Reply
 15. Anonym januari 24, 2010 at 4:40 e m

  Hehe hoppas du får en super dag 😀

  Reply
 16. Anonym januari 24, 2010 at 4:41 e m

  snälla svara på det här
  vad för färg och vad för märkte har du på ditt läppstift?:)<3

  Reply
 17. lovisa januari 24, 2010 at 4:43 e m

  Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

  Lovisassecerts.blogg.se

  Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

  Lovisassecerts.blogg.se

  Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

  Lovisassecerts.blogg.se

  Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

  Lovisassecerts.blogg.se

  Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

  Lovisassecerts.blogg.se

  Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

  Lovisassecerts.blogg.se

  Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

  Lovisassecerts.blogg.se

  Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

  Lovisassecerts.blogg.se

  Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

  Lovisassecerts.blogg.se

  Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

  Lovisassecerts.blogg.se

  Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

  Lovisassecerts.blogg.se

  Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

  Lovisassecerts.blogg.se

  Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

  Lovisassecerts.blogg.se

  Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

  Lovisassecerts.blogg.se

  Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

  Lovisassecerts.blogg.se

  Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

  Lovisassecerts.blogg.se

  Är du sugen på att läsa om en tonårstjejs äventyrliga vardag?
  Jag skriver om allt från mode till Twilight och självklart om mina hemligheter…
  Du vet att du vill kolla!

  Lovisassecerts.blogg.se

  Reply
 18. Malin januari 24, 2010 at 4:49 e m

  HAHA; DU FASTNAR ALDRIG PÅ BILD!

  fissy.blogg.se

  Reply
 19. ayti januari 24, 2010 at 4:54 e m

  söt 😀
  palla spamma -.-

  Reply
 20. Gabbies januari 24, 2010 at 4:54 e m

  Tänker du presentera vinnarna från tävlingen snart?

  Reply
 21. Linnea januari 24, 2010 at 4:55 e m

  Haha XD Kolla Dessie:P

  Reply
 22. MODEBLOGG januari 24, 2010 at 4:56 e m

  SJUKT SNYGG FÄRG PÅ DINA LÄPPAR!

  Reply
 23. Malva januari 24, 2010 at 4:57 e m

  Kan inte du visa alla dina ”mjukis dresser” du har! Det skulle vara så roligt eftersom du har så många! 😉

  Reply
 24. Anonym januari 24, 2010 at 5:03 e m

  ditt hår passar inte dej-.-

  Reply
 25. Sanna januari 24, 2010 at 5:23 e m

  hoppas det löste sig med väskan

  Reply
 26. Din Idol! januari 24, 2010 at 5:28 e m

  INSE ATT DU ALDRIG FASTNAR PÅ BILD, FROGFACE!

  OCH BTW, HAR DESSIEJÄVEL GÅTT OCH DÖTT ELLER!?

  Reply
 27. Fatchicks.blogg.se januari 24, 2010 at 5:32 e m

  Bloggare skriver ofta om att gå ner i vikt genom att äta ett äpple om dagen det är inte det som gör er smala, Vill du ha insperation och motivation gå in på våran blogg och lär dig om hälsa och träning och följ våran vikt minskning! Fatchicks.blogg.se

  Bloggare skriver ofta om att gå ner i vikt genom att äta ett äpple om dagen det är inte det som gör er smala, Vill du ha insperation och motivation gå in på våran blogg och lär dig om hälsa och träning och följ våran vikt minskning! Fatchicks.blogg.se

  Bloggare skriver ofta om att gå ner i vikt genom att äta ett äpple om dagen det är inte det som gör er smala, Vill du ha insperation och motivation gå in på våran blogg och lär dig om hälsa och träning och följ våran vikt minskning! Fatchicks.blogg.se

  Bloggare skriver ofta om att gå ner i vikt genom att äta ett äpple om dagen det är inte det som gör er smala, Vill du ha insperation och motivation gå in på våran blogg och lär dig om hälsa och träning och följ våran vikt minskning! Fatchicks.blogg.se

  Bloggare skriver ofta om att gå ner i vikt genom att äta ett äpple om dagen det är inte det som gör er smala, Vill du ha insperation och motivation gå in på våran blogg och lär dig om hälsa och träning och följ våran vikt minskning! Fatchicks.blogg.se

  Bloggare skriver ofta om att gå ner i vikt genom att äta ett äpple om dagen det är inte det som gör er smala, Vill du ha insperation och motivation gå in på våran blogg och lär dig om hälsa och träning och följ våran vikt minskning! Fatchicks.blogg.se

  Bloggare skriver ofta om att gå ner i vikt genom att äta ett äpple om dagen det är inte det som gör er smala, Vill du ha insperation och motivation gå in på våran blogg och lär dig om hälsa och träning och följ våran vikt minskning! Fatchicks.blogg.se

  Bloggare skriver ofta om att gå ner i vikt genom att äta ett äpple om dagen det är inte det som gör er smala, Vill du ha insperation och motivation gå in på våran blogg och lär dig om hälsa och träning och följ våran vikt minskning! Fatchicks.blogg.se

  Bloggare skriver ofta om att gå ner i vikt genom att äta ett äpple om dagen det är inte det som gör er smala, Vill du ha insperation och motivation gå in på våran blogg och lär dig om hälsa och träning och följ våran vikt minskning! Fatchicks.blogg.se

  Bloggare skriver ofta om att gå ner i vikt genom att äta ett äpple om dagen det är inte det som gör er smala, Vill du ha insperation och motivation gå in på våran blogg och lär dig om hälsa och träning och följ våran vikt minskning! Fatchicks.blogg.se

  Bloggare skriver ofta om att gå ner i vikt genom att äta ett äpple om dagen det är inte det som gör er smala, Vill du ha insperation och motivation gå in på våran blogg och lär dig om hälsa och träning och följ våran vikt minskning! Fatchicks.blogg.se

  Bloggare skriver ofta om att gå ner i vikt genom att äta ett äpple om dagen det är inte det som gör er smala, Vill du ha insperation och motivation gå in på våran blogg och lär dig om hälsa och träning och följ våran vikt minskning! Fatchicks.blogg.se

  Bloggare skriver ofta om att gå ner i vikt genom att äta ett äpple om dagen det är inte det som gör er smala, Vill du ha insperation och motivation gå in på våran blogg och lär dig om hälsa och träning och följ våran vikt minskning! Fatchicks.blogg.se

  Bloggare skriver ofta om att gå ner i vikt genom att äta ett äpple om dagen det är inte det som gör er smala, Vill du ha insperation och motivation gå in på våran blogg och lär dig om hälsa och träning och följ våran vikt minskning! Fatchicks.blogg.se

  Bloggare skriver ofta om att gå ner i vikt genom att äta ett äpple om dagen det är inte det som gör er smala, Vill du ha insperation och motivation gå in på våran blogg och lär dig om hälsa och träning och följ våran vikt minskning! Fatchicks.blogg.se

  Bloggare skriver ofta om att gå ner i vikt genom att äta ett äpple om dagen det är inte det som gör er smala, Vill du ha insperation och motivation gå in på våran blogg och lär dig om hälsa och träning och följ våran vikt minskning! Fatchicks.blogg.se

  Bloggare skriver ofta om att gå ner i vikt genom att äta ett äpple om dagen det är inte det som gör er smala, Vill du ha insperation och motivation gå in på våran blogg och lär dig om hälsa och träning och följ våran vikt minskning! Fatchicks.blogg.se

  Bloggare skriver ofta om att gå ner i vikt genom att äta ett äpple om dagen det är inte det som gör er smala, Vill du ha insperation och motivation gå in på våran blogg och lär dig om hälsa och träning och följ våran vikt minskning! Fatchicks.blogg.se

  Bloggare skriver ofta om att gå ner i vikt genom att äta ett äpple om dagen det är inte det som gör er smala, Vill du ha insperation och motivation gå in på våran blogg och lär dig om hälsa och träning och följ våran vikt minskning! Fatchicks.blogg.se

  Bloggare skriver ofta om att gå ner i vikt genom att äta ett äpple om dagen det är inte det som gör er smala, Vill du ha insperation och motivation gå in på våran blogg och lär dig om hälsa och träning och följ våran vikt minskning! Fatchicks.blogg.se

  Bloggare skriver ofta om att gå ner i vikt genom att äta ett äpple om dagen det är inte det som gör er smala, Vill du ha insperation och motivation gå in på våran blogg och lär dig om hälsa och träning och följ våran vikt minskning! Fatchicks.blogg.se

  Bloggare skriver ofta om att gå ner i vikt genom att äta ett äpple om dagen det är inte det som gör er smala, Vill du ha insperation och motivation gå in på våran blogg och lär dig om hälsa och träning och följ våran vikt minskning! Fatchicks.blogg.se

  Bloggare skriver ofta om att gå ner i vikt genom att äta ett äpple om dagen det är inte det som gör er smala, Vill du ha insperation och motivation gå in på våran blogg och lär dig om hälsa och träning och följ våran vikt minskning! Fatchicks.blogg.se
  Bloggare skriver ofta om att gå ner i vikt genom att äta ett äpple om dagen det är inte det som gör er smala, Vill du ha insperation och motivation gå in på våran blogg och lär dig om hälsa och träning och följ våran vikt minskning! Fatchicks.blogg.se

  Bloggare skriver ofta om att gå ner i vikt genom att äta ett äpple om dagen det är inte det som gör er smala, Vill du ha insperation och motivation gå in på våran blogg och lär dig om hälsa och träning och följ våran vikt minskning! Fatchicks.blogg.se

  Bloggare skriver ofta om att gå ner i vikt genom att äta ett äpple om dagen det är inte det som gör er smala, Vill du ha insperation och motivation gå in på våran blogg och lär dig om hälsa och träning och följ våran vikt minskning! Fatchicks.blogg.se

  Bloggare skriver ofta om att gå ner i vikt genom att äta ett äpple om dagen det är inte det som gör er smala, Vill du ha insperation och motivation gå in på våran blogg och lär dig om hälsa och träning och följ våran vikt minskning! Fatchicks.blogg.se
  Bloggare skriver ofta om att gå ner i vikt genom att äta ett äpple om dagen det är inte det som gör er smala, Vill du ha insperation och motivation gå in på våran blogg och lär dig om hälsa och träning och följ våran vikt minskning! Fatchicks.blogg.se

  Bloggare skriver ofta om att gå ner i vikt genom att äta ett äpple om dagen det är inte det som gör er smala, Vill du ha insperation och motivation gå in på våran blogg och lär dig om hälsa och träning och följ våran vikt minskning! Fatchicks.blogg.se
  Bloggare skriver ofta om att gå ner i vikt genom att äta ett äpple om dagen det är inte det som gör er smala, Vill du ha insperation och motivation gå in på våran blogg och lär dig om hälsa och träning och följ våran vikt minskning! Fatchicks.blogg.se

  Reply
 28. Emeli januari 24, 2010 at 5:34 e m

  Läs om min blogg, recept, mode, foto, vardag med mera!

  🙂

  Reply
 29. kolakaka januari 24, 2010 at 5:43 e m

  Söt bild 🙂 btw snygga läppar:)

  Reply
 30. Anna januari 24, 2010 at 5:53 e m

  BLOPPIS ELLER INTE !? HJÄLP MEJ !

  Reply
 31. linnea januari 24, 2010 at 5:56 e m

  haha, dessie såg ut som kissie först ;o va rädd ja blev.

  Reply
 32. isa januari 24, 2010 at 6:06 e m

  konstigt att alla storbloggare blir knäppa i huvet när alla minibloggar bara hackar, hackar och hackar. jävla idioter rent ut sagt!

  Reply
 33. olivia januari 24, 2010 at 6:09 e m

  najsit!!

  Reply
 34. M januari 24, 2010 at 6:10 e m

  Vems är väskan? Du skriver att det är din, Dessie skriver att det är hennes?

  Reply
 35. Malin januari 24, 2010 at 6:12 e m

  Fin bild 😀

  Reply
 36. This is sex! januari 24, 2010 at 6:28 e m

  Lycka till. 🙂

  Kolla in Thisissex.blogg.se för massor med fräscha inlägg om sex, sextips, kärlek och allt som rör ämnena!
  / Thisissex.blogg.se

  Reply
 37. Louise januari 24, 2010 at 6:33 e m

  Ny blogg and it’s awsome

  Reply
 38. Nadja januari 24, 2010 at 6:40 e m

  Cuteisar 😛

  Reply
 39. elin januari 24, 2010 at 7:11 e m

  du är alltid fin på bild :O

  Reply
 40. Hanna januari 24, 2010 at 7:52 e m

  snygga brudar

  Reply
 41. elin januari 24, 2010 at 8:24 e m

  hah (:

  Reply
 42. Annie januari 24, 2010 at 8:44 e m

  Såg dig i skrapan idag 🙂 <3

  Reply
 43. M I N N A januari 24, 2010 at 9:17 e m

  Är det där din nya pose? hehe 🙂 xoxo

  Reply
 44. Adde januari 25, 2010 at 5:39 e m

  Förlåt men du är rikigt ful faktist :S .. det är din lilla fjortis vän med 🙂 första och sista gången jag läser din blogg :S ingen intressant och bara en massa fjortis bilder med ett kilo smink på ansiktet, tar på sig förjävligt utan stil eller ett skit :S förstår mig inte på vissa tjejer i din ålder faktist. Tänk på din framtid och skolan istället för att kolla dig i speglen så fort du vaknar och det första du tänker på är att sminka dig och försöka se ”bra” ut. Mitt tips till dig. Ha det fint!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *