Uppe med tuppen

Godmorgon! Känns härligt att vakna så tidigt faktiskt!

Vet inte riktigt vad jag ska göra, förmodligen träffa en kille och kanske fixa naglarna .. Men jag vet inte, dom har blivit så sjukt tunna så dom kanske borde växa ikapp lite först hehe.. Sen Dessie lär ju vakna typ vid 5 idag. Åh så misslyckat att sova så länge. Whatever, ska nog läsa lite och sen hoppa in i duschen. Vi hörs snart!

bild-695_51352903

2 nummer av IFORM + löparjacka från Craft.

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Bilder från min telefon.. Alexandra Nilsson - Vinn en surfresa för 2 personer med Lapoint! Alexandra Nilsson - Veckans planer.. Alexandra Nilsson - Mys hos mamma Sponsored - Icon Mirror Intervju - Noomi Rapace

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *