Uppe med tuppen

Godmorgon! Känns härligt att vakna så tidigt faktiskt!

Vet inte riktigt vad jag ska göra, förmodligen träffa en kille och kanske fixa naglarna .. Men jag vet inte, dom har blivit så sjukt tunna så dom kanske borde växa ikapp lite först hehe.. Sen Dessie lär ju vakna typ vid 5 idag. Åh så misslyckat att sova så länge. Whatever, ska nog läsa lite och sen hoppa in i duschen. Vi hörs snart!

bild-695_51352903

2 nummer av IFORM + löparjacka från Craft.

Posted in: Livsstil

You might also like

Josephine Qvist - OMG EN UPDATE? We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Happy birthday Melina Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Hedda Dibinger - RS_____2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *