Usch vad jag blir sur

Jag är fortfarande sur på töntarna i bussen. Dderas föräldrar lever fan på a-kassa som vi som faktiskt betalar skatt ger till dom, sen så går deras jävla ungar runt och vandaliserar och misshandlar andra och vandaliserar som vi senare måste betala!

Usch. Jävla människor. Aja, ska försöka få ut det ur världen. ÅÅÅÅÅÅHHH såna borde hängas nakna. Varför har inte Sverige dödstraff och varför får man inte bära pistol? -.-

Aja, nu ska jag sova, vi hörs imorgon. Godnatt på er <3

Lite taggig idag? Kom i form med IFORM – Få 2 nummer + en spikmatta!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (131)
 • prinsessanvictoria.blogg.se

  Kan tänka mig att du är sur! Du är lite grov i munnen, men jag fattar tänket. Inte kul när andra gör sönder.

 • Elin

  haha, nej för fan. Så jävla klockren!! (y)

 • Anonym

  hahaha de e djungeljocke 😛

 • Felicia

  HAHAHA jävlar, han i chinos åt höger.. ser ut att vara runt 11.. HAHA dog lite nu..

 • kl

  men om du vill bära pistol gör det, dom går ju eväpnade såe

 • viktoria

  personligen så tycker jag om dej paulina jätte mkt! men jag har börjat ändra uppfattning om dej på senaste tiden för du använder så grova ord mot folk… det tycker jag e dålig stil. ja menar du använder ordet neger mot svarta apor kallar du i princip alla invandrare osv det är så jävla omoget….. trodde verkligen inte du va sån men aja….

 • storpanna

  va tror du, ta bort bilderna din fjant

 • 1234

  HAha, apa 1 och 2!

  Paow, jag älskar dig från och med nu.

  Buster och Jocke, era jävla apor! hahahaha

 • SD SD SD SD

  Sverigedemokraterna 2010! ut med äckelturkarna o feta blatten

 • mandana

  du glömde skriva seig heil på slutet av ditt inlägg

 • mandana

  du glömde skriva seig heil

 • IRRTERAD läsare

  idiot
  du ju fan så jävla känslokall att det inte är sant.
  fan säger du för något?
  det handlar inte om vart fan man bor eller vart fan man kommer ifrån..
  du kunde lika gärna varit den personen på bussen som hållde på ellerhur.
  det handlar om mognad. och du kanske har rätt till att vara arg men dra inte fucking alla på en kant, förostslem? sönderpunder? ska man börja kalla dig då för SNORUNGE, fjortis, överbelastning av smink? m.m det finns så mycket DU kan ta åt dig från folk skriver och tjuter för minsta lilla kommentar du får. men du kan bomba med kommentarer om andra folk och deras utseende och var de kommer ifrån. våga skriva en gång till att du är mogen och kalla dig själv mogen. för du är långt ifrån mogen. du är 15 bast om inte det och du gör dig själv till 20. men tyvärr gumman du vet inte var mogen är du har inte ens börjat växa. hade du varit mogen hade du vid ett sånt här tillfälle sagt att folk kan vara störda som gör så men du behöver inte överdriva. du kunde disskuterat eller argumenterat med dina läsare om vad dom tycker ist för att lägga upp bilder och skriva apa1 och apa2? går du i dagis eller är du bara helt borta? du kommer få så mycket folk emot dig som ogillar dig om du fortsätter som du gör just nu med att döma folk och använda fuckedup ord mot dom. du kommer ångra dig. kommer bli mer bussresor för dig då isf. skärp dig ist innan någon annan ser dig som rasist, och idiot.

 • kattfan

  förstår om du e arg! men att ha en personlig vendetta och hänga ut folk på din blogg och vara rasistisk mot dom är något som du bara kommer att förlora på, tror inte din pappa blir så glad att du skriver vart dom ska djävlas tillbaka heller?

  du e verkligen en stygg liten flicka ibland.

 • Issa

  En sak bara, A-kassa betalar ingen åt en. Det gör försäkringskassan, EFTER att du jobbat minst ett år och betalt in avgiften (som man måste betala för att få a-kassa om man sedan blir arbetslös,) Så med andra ord är A-kassa något man själv betalar. Det är som ett skyddsnät om man någon gång skulle bli arbetslös, för att slippa gå på soc som ger betydligt mycket mindre pengar.Man kan säga att man sparar nästan.
  Du vet tydligen inte så mycket som du tror om samhället. Men jag förstår ändå vad du menar.

  Säger inte detta för att jag tycker illa om dig eller så, men det är lite pinsamt att vräka ur sig saker som inte stämmer.

  Ha det bra!

 • mela

  Mes. Hjälper ju inte att du hänger ut folk i din blogg fattar du väl? Trodde du var mer mogen än så, eller – det säger du ju själv att du är?

 • Linda

  Men hallå, kan du ta det lite lugnt nu eller?
  Blir rädd för din skull, det finns en massa idioter där ute som faktiskt tar åt sig utav det du skriver. Och det kan sluta riktigt illa tjejen.. Man säger/skriver inte så.
  Visst, man kan tro att vi har rätt att yttra oss om vad vi vill här i Sverige, men det är ju tyvärr inte så eftersom det finns människor som är skadade i huvet…

  Så chilla lite nu va :O !?

 • Nikki

  BRA SKRIVET! KÖR HÅRT TJEJEN! BRA BRA BRA! DU ÄR BÄST

 • Random

  Smart att skriva ett racistiskt inlägg, riktigt smart.
  Dessutom; betala skatt?? Du lär ju aldrig ha betalat skatt i hela ditt liv.

 • caroline

  ”Sverigedemokraterna 2010! ut med äckelturkarna o feta blatten”
  ”du glömde skriva seig heil på slutet av ditt inlägg”

  Jag vet inte om det var den reaktionen som du ville ha eller om det var det du försökte säga du höll med om. Men om det inte var det, och det tror jag inte det var, så skulle jag vara mer försiktig med vad du säger. Det är många som läser din blogg och jag skulle inte använda den powern till att öka rasistkänslor i sverige, det finns nog om det.
  Och jag skriver detta som blond, helsvensk tjej som också blir arg på sådant ibland, men jag blir även arg på infödda svenskar. Tänk dig för innan du skriver, för du kan använda ditt kändisskap till att göra bra saker!
  Paow med paowern liksom.

 • Rebar

  Nämen AAAA!

  En fet neger.

 • Malin

  DU ÄR EN NOLLA OCH JAG DIN IDOL!

  fissy.blogg.se

 • dmartinsson

  Du borde nog ta det lugnt med vad du skriver! Det du skriver är väldigt rasistiskt faktiskt inte konstigt att folk tror du är rasist.
  Men men håller helt med dig lite men inte allt, men alla så kallade ”apor” håller inte på så här.

 • Felicia

  ååh va cool du är då ÄCKEL!!
  J*VLA RASISIT H*RA!!!
  Synd att dt inte kunde vara sånna straff så att du hade dött idiot!!!

 • Vanessa

  Ahaaa du menar som dessies föräldrar som enligt dej lever på soc?
  haha seriöst paow get over it..!!!
  dessie har redan släppt det men du ältar fyfan på samma skit hela helgen!
  Du är så jävla kännslig och fastnar i saker!!! Gå vidare för fan och släpp det!
  Eller käka lite anti depp…borde hjälpa!

 • Jaqueline

  Hahah, hälfen av de där går i min skola :O

 • HEJ-

  Jag förstår inte riktigt hur du tänker? För det första var det HELA bussen som hatade ut dig och din vän, Ingen vill ha dig där men ni säger att alla bettede sig som betjänter.. Nej tyvär Paulina Mina föräldrar går inte på a-kassa och du betalar inte ett skit till min mor eller far, Kan du förklara vad jag vandaliserar och misshandlar? En glasflaska som du kastar in i en buss räknas väll också som Misshandel? Söderpundare & Förortsslem? Snälla någon.. du bor ju i tyresö ( i en förort) så kasta in sten i glashus. Lite fakta innan du ska skriva upp ett helt blogginlägg tack. PS.. skaffa en jävla tandställning och ät med stängdmun för det gjorde du inte på donken.

 • Anonym

  du har rätt i det du säger, och jag tycker inte du drar alla över en kant som folk skriver för du har sagt ; dom som förstör! och sen märker ja bara iditt kommentars fält att det är många svenskar som har sååån otrolig respekt för dom, typ chilla ner nu, du kommer råka illa ut när du skriver så! vänd på siutationen om du hade förstört för dom? jag tror iallfall inte dom hade knipit käften!

 • agnes svensson

  ja, du låter ju fan som hitler! fy fan. får nästan ont i magen av att läsa det här. du har ingen aning om vad som hände 1939-1945?
  tänk lite.

  Svar: Nu är du lite larvig. Hur kan du jämföra mig med Hitler? Hehehe, vem är det som inte har en aning om vad som hände under andra världskriget? Du antagligen. Jag pratar om slödder som trackasserar människor och som slår sönder andras egendom och tycker att dom har rätt att göra det och då blir jag Hitler? Najs. Eller inte. Suck.

 • Nathalie

  Oj, du är ju värre än Hitler.

  Genomsnittsmänniskan i förorten:

  1. Har mer utbildning än dig.
  2. Arbetar mer än dig.
  3. Svär inte lika mycket som dig.
  4. Slåss inte lika mycket som dig.
  5. Är inte lika elak som dig.

  Du har mer pengar än dem (oftast.). Gör det dig bättre?

 • Ellen (ellerenellen.blogg.se)

  Tummen upp för Nathalies kommentar skriven 2010-01-25 kl 07:24!

  Kunde det bli bättre än så?

  Njaaaaa!

 • Hemen

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

 • Emma

  haha strunta i alla negativa kommentarer.. kommer själv från förorten, mer utbildning yeah right sämre lärare som knappt kan svenska som sätter mvg på dom av samma land. hahaha du är grym paulina! 😀

 • ja de e ja

  Jag förstår faktiskt inte hur du tänker Paulina. Min mor eller min far lever verkligen inte på a-kassa. du har ingen aning om vad dom får in som lön eller inte. Dom betalar också skatt exakt som din mamma och pappa också..? Skulle du kunna förklara lite mer vad du menar med Vandaliserar och Misshandlar när det var du som kasta in en glasflaska i bussen och örfila en kille på festen i bromme samma kväll? Det där med ”söderpundar förortsslem” du får ju ha någon heder i kroppen kära du. Vi bor på södermalm ! som inte är någon förort. DU bor i tyresö som ÄR en förort.. Så ta reda på lite fakta tack innan du hänger ut 2 personer i din blogg, när hela Bussen skrek ut dig och din vän och ville ha bort dig. Ha en bra dag Paulina. och PS skaffa tandställning och tugga med stängd mun för det gjorde du inte på donken. 🙂

 • Din Idol!

  SLUTA VARA SÅ FÖRBANNAT KÄNSLIG!

  SNACKA SKIT, DET ÄR NOG FAN DET ENDA DITT LIV GÅR UT PÅ, NOLLA!

 • Anonym

  usch vad äckliga dom var! du har helt rätt, alla snackar sådär. men det är bara ett fåtal som vågar uttrycka det:)

 • helli

  du borde fan börja jobba istället patetiska IDIOT! du gör ju verkligen inget vettigt. Hoppas du dör snart äckel hora! snart kommer ngn skjuta dig i huvudet så din mini hjärna rinner ut. Moahahahahahahahahhahahahaha

 • SG

  Haha. Är det så att du har rätt att kasta skit på folk, men ingen får säga något negativt till dig?
  Sen undrar jag hur du vet att deras föräldrar lever på a-kassa. Är det för att dom är invandrare, eller?

 • Anonym

  att skriva apa till en neger är väldig förnedrande och elak,inte deras fel det är mörka och den andra ljusa killen bara för dom e blattar,du da mosunga vit blondie rasse jävel sen säger du JAG har många utlänska vänner Alma från argentina blablabla sure babe du är inte rassie nä nä nä….

 • miki

  asså snälla ge dig förfan. har du inget bättre för dig än att klaga på hur andra beteer sig eller? när du är sämre själv. t.ex. som att ”du” betalar för dom, asså vi betalar för kungabröllopet och allt det där ska du inte bli pisstjurig för det då eller? en jävla tönt är du, tror att du är bättre än alla andra, get real förfan. snart tar någon ner dig på jorden och hoppas fan det är snart. sure det här är provosera (tar kissies metod?) men grejen är att du förlorar läsare för du säger ignoranta saker.

 • En tjock katt i en smal värld

  Haha, så roligt att du tog åt dig så jävla mycket av den händelsen att du inte skrivit om annat i flera dagar. 🙂 Jobbiga saker händer, get over it.

 • Ciiz

  HAHA DET ÄR JU SANT DE HON SÄGER ! kommer till sverige och förstör allt skit och sen ska vi betala för de ! DOM ÄR SMARTA DOM JÄVLARNA!

 • Sandra

  Ser ut som den där snubben i mitten sitter och skiter 😉

 • Jenilita

  Shooo!

  Va patetiska kommentarer du får så fort du skriver ett inlägg! Hur orkar alla dessa LIVLÖSA människor nonstop hacka på allt du skriver.. Det e helt otroligt..

  Hoppas du är en stark tjej för det verkar du vara och inte tar åt dig ett skit av alla dessa människor som trycker ner dig.. DU ÄR FANTASTISK!

 • Lara

  ne nu får DET FÖR FAN RÄCKA!

  FIRST OFFl; A-KASSA ÄR NÅGOT SOM MAN BETALAT IN TILL AVRJE MÅNAD SOM MAN ARBETAT SOM EN FÖRSÄRKING OM MAN BLIR ARBETSLÖS SENARE. SÅ; OM MAN LEVER PÅ A-KASSA SÅ LEVER MAN PÅ PENGAR MAN SJÄLV HAR BETALAT IN. DET HAR ABSOLUT INGENTING MED DINA JÄVLA SKATTEPENGAR ATT GÖRA.

  FÖR DET ANDRA; ”JAG OGILLAR BARA BLATTAR SOM INTE UPPFÖR SIG” VAD ÄR DET FÖR JÄVLA ARGUMENT?! JAG OGILLAR SVENSKAR SOM INTE UPPFÖR SIG MEN JAG GÅR INTE RUNT OCH SÄGER ”JÄVLA SVENNAR, ATT DEM ALLTID SKA VARA SÅNA” MÄNNISKOR ÄR MÄNNOSKOR, VART DEM ÄN KOMMER IFRÅN.

  TREDJE; DET HÄR MED ATT HÄNGA ”APOR” NAKNA LÅTER VÄLDIGT MYCKET SOM USA UNDER TIDIGA 1900 TALET DÄR DET VAR LAGLIGT ATT HÄNGA AFRIKANER PÅ MÅFÅ! VITA JAGADE RÄTT PÅ AFRIKANER OCH GJORDE EN FEST AV ATT H’ÄNGA DEM INFÖR ANDRA MÄNNISKOR.

  TÄNK JÄVLIGT NOGA PÅ VAD DU SÄGER OCH SKAFFA DIG LITE ALLMÄNBILDNING. JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ ER FÖRDOMSFULLA FJORTISAR!

 • irriterad

  Men gud tänk på vad du säger, du kan inte bara skapa falska saker tex om alla..
  Det är inte så att alla i förorten lever på A-kassa m.m..Det är bara en ort man bor i som alla börjar utesluta som dåliga människor. Det är faan bättre människor i orten en snobbar som går runt med deras jävla pengar och snackar massa skit om att dom e så rika m.m.

 • A

  Förortsslem? Ja jag tackar… jag är uppväxt i förorten, alla mina vänner är från förorten. 90% av mina vänner, inklusive jag själv, har akademisk utbildning. Vi är alla invandrare (eller apor som du föredrar att kalla oss), ingen av oss lever på ”a-kassa”. Vet Paulina ens vad a-kassa är för något?

  Jag undrar verkligen var dina föräldrar håller hus, hur de kan tillåta dig att hålla på som du gör. Hade jag betett mig som dig när jag var i din ålder hade min mamma låst in mig på mitt rum och kastat nyckeln.
  Jag tycker synd om dig, du är ett barn men försöker leva som en vuxen. Du är långt i från tillräckligt mogen och mentalt utvecklad för att leva ett vuxenliv, det är därför det blir så fel. Ta tillvara på barndomen, den är så kort men nödvändig. Det kommer att komma en dag då du ångrar dig bittert för dessa förlorade år.

  Och du, angående ditt inlägg om bantningspiller; man blir inte tjock av fett. Kroppen behöver rätt sorts fett (animaliskt) för att fungera korrekt. Våra celler lever på mättat fett, och de dör om de inte får näring. All modern forskning tyder på att mättat fett är ofarligt och nödvändigt för människan.
  Så snälla du, förstör inte din redan fina kropp med en massa piller som tillverkats endast i syftet att tjäna pengar.

 • Jossan

  Haha, vet du ens vad a-kassa är för något? Utan att googla alltså.

 • Ale

  Vilka grova ord? Tänker du noga innan du skriver ner en massa skit på bloggen? Jag säger såhär, jag är själv uppväxt i förorten och tro mig har fått den bästa uppväxten och fått lära känna så underbara människor från alla länder och kulturer. Visst, man får ha fördomar, absolut! Men man måste veta hur man ska utrycka sig. Det där med dom pojkarna som vandaliserade, tro mig är inte förvånad. Det finns massor med folk som förstör och till och med bara för skoj skull, men tro mig det är lika många svenskar som gör det också.Jag bryr mig inte om just dom två pojkarna jag säger till bara så du tänker till nästa gång att du kan skriva om fel person och vi från förorten sitter inte tysta, vi gör något åt saken, oavsett om det är något bra eller dåligt! Jag skiter i om du ens bryr dig om vad dina läsare skriver men jag är iallafall en av dom, och skriver vad jag tycker för det kankse inte är kul om folk börjar ändra uppfattning om dig. Du gör som du vill, men tänk iallafall på det.. chao

 • Anonym

  Ta bort bilderna säger jag bara

 • Jesper

  hoppsan hejsan va du kommer få KUUUUUUUUUUK!!!!!!!!! 🙂

 • Ale

  Tänker inte lägga ner tid på att skriva en bok till dig fast än jag skulle vilja det för att få dig att förstå. Det här har inget personligt att göra med pojkarna(aporna) och jag säger inte att du inte får skriva vad du tycker, du får skriva vad du vill. Alla vi har fördomar och alla vi har rätt att ha det, men du måste lära dig att utrycka dig mer mognare. Välj dina ord noga, nästa gång kankse du skriver om fel person och vi som är från förorten sitter inte tysta med armarna i kors om det är något, vi bryr oss inte heller om konsekvenserna så för din egna skull, tänk på det nästa gång!

 • Pierre

  Ser att inlägget redigerats sedan det lades upp, stod annorlunda på bloglovin. Denna versionen var mer rumsren.

 • din mammas håriga

  a-kassa gumma,vet du ens va a-kassa är. även svenska kan leva på a-kassa, om dom sagt upp sig på jobbet eller har skadat sig och blivit förtispansionerad lever också på a-kassa, de är inte bara vi ”apor” som lever på a-kassa. och gumman du betalar ingen skatt, du går inte ens i skolan, du kommer inte ens få en riktigt utbilning, vänta bara 10-20 år när du är 30+ och ingen vet vem du är, vänta bara då, jag som ”apa” kommer ha bättre jobb,tjäna bättre än dig, o då kommer skiten slå ner på dig, då vill jag se dig lika stor i käften, när du själv inte har råd att bo i finaste lägenheten och måste flytta till rinkeby och jobba på ica..gud kommer straffa dig din hemska människa

 • Viktoria

  Håller med dig om vissa saker, visst kan man vara förbannad för att vissa ungdomar promt måste vandalisera vårt land, men den gruppen ser man som en ”vandaliserande grupp” inte som ungdomar vars föräldrar lever på a-kassan, som du(?) betalar, hahah du är för rolig. Du kommer inte betala skit till människor du hatar på ett tag lille vän så försök inte ens.

  kissesssssss

 • asd

  hahhahhahahhaahahah a-kassa dagens skämt!! du vet väl att deras jackor som är Stone Island kostar mer än vad du får i lön per månad. puss
  ha en trevlig dag sötizz

 • Ninja

  Du måste va bra dum om du tror att skattebetalarna står för A-kassa. A-kassa har man när man har jobbat en viss tid och betalat en viss summa från sin lön. Alltså sin egen lön. Stupid..

  Svar: Lär dig räkna. A-kassan finansieras av egenavgifter (maximalt typ 200 i månaden) och resten med skattemedel. Skatt betalar de som jobbar.

 • fatima

  du måste vara efterbliven. a-kassa betalar man in till under tiden man jobbar så att under den tiden man är arbetslös ska kunna få ut inkomst ändå. lär digggg!

  Svar: Lär dig räkna. 200 i månaden är de högsta a-kasseavgifterna, räkna själv ut hur många år det tar innan det finansierar din arbetslöshet om du är arbetslös i bara en månad (6 år, minst). Det är skattemedel. LÄR DIG SJÄLV!!!

 • Ellie

  Skulle man få bära pistol skulle det bli katastrof!

 • Anonym

  det roliga är att du kommer ju bli ett jävla soc-fall!
  Du har hoppat av skolan och kommer inte få något jobb
  så de är fan lite komiskt haha
  Om man inte gått gymnasiet så får man inte ens jobba på Donken.
  Och då kan du ju tänka ”men ja känner folk som inte gått ut skolan som jobbar där”
  men så här är då fallet, dom tar in studenter, men inte misslyckade
  fjortisar som hoppat av skolan.

  HAHAHAHAH

  Paow = Framtid socfall
  Paow = Framtid socfall
  Paow = Framtid socfall
  Paow = Framtid socfall
  Paow = Framtid socfall
  Paow = Framtid socfall
  Paow = Framtid socfall
  Paow = Framtid socfall
  Paow = Framtid socfall
  Paow = Framtid socfall
  Paow = Framtid socfall

  Och btw verkar du inte ens veta vad A-kassa är.

 • Mathilda

  Asså om folk får från a-kassan så har dom jobbat och har rätt till att få pengar,sen så betalar man en HÖG avgift varje månad, så jag tror knapast att det är du som betalar lilla gumman 😉

 • Hannah

  ”deras föräldrar lever fan på a-kassa som vi som
  faktikst betalar skatt ger till dom”

  EHHH okej, hur mycket skatt betalar DU?
  För att betala skatt måste man ha ett JOBB.
  Jag är egen företagare och bartenderchef,
  har betalat skatt sedan jag var 18 år gammal,
  dvs i 5 år och jag skulle aldrig göra ett så korkat
  uttalande vad man än tycker om deras beteende.

  Det kommer straffa sej i längden att skriva så bittert
  och omoget som du gör, du kommer inte kunna leva
  som ”bloggkändis” hela livet vet du.

  Det är förbannat irriterande när man brukade digga
  din blogg och sedan se dej skämma ut dej som du gör.
  Hoppas för din egen skull att du växer upp och börjar inse
  allvaret med att leva. Inte bara klaga och skylla på andra.
  Halva nöjet var att läsa om en ung brud som tar alla chanser
  till att göra sitt liv så bra som möjligt, inte tvärt om.

 • elin

  Trodde aldrig att man skulle höra nått så bra från dej!

 • stajjny

  Men ååå, vad folk inte fattar. Varför får hon inte skriva som hon känner? Inte direkt så att HON har gjort något, hon reagerar över vad ANDRA gör. Hade ni varit i hennes situation hade ni inte suttit och varit politiskt korrekta och sagt ”Ja, usch vad folk kan vara riktiga knäppa ibland, hihi! Men det gör inget för jag tar all skit som går att ta!”

  Fattar vad hon menar, och det är ju hennes blogg = hennes känslor? Ta inte allt så förbannat ordagrant och superseriöst?!
  Och ni som gör kopplingar till Hitler….ni har fan ingen aning om vad nazism är för något och vad Hitler gjorde. Weirdos ni är.

 • mmmaria

  Hahah, jag tycker faktiskt synd om dig , klart man kallar dig saker när du ändå är rasse! du är fan sjuk , du kommer bli misshandlad för det du säger, det är så jävla bra att dom kallar dig saker där på bussen! och det kommer bli värre din fitta.
  du leker nånting du inte är!
  vem fan tror du att du är ?
  du är ingeting!
  det är bara snorungar som gillar dig!
  och du är fan inte mogen! vet du ens vad det betyder? kolla vad du skriver på en jävla blogg gmn ! skulle inte förvåna mej om du blev misshandlad!
  jävla paow hora, du kommer alltid va en hora i mina ögon. du har fan haft sex med halva sverige och du sprider säkert aids! äckel

 • fittan själv

  din jävla fittunge, du betalar ingen skatt. dina föräldrar gör det. du gör inte ett piss. du är lika lite värd som alla som lever på a-kassa och sjukpenning. fuskare kallas det. det är lika med smuts, slödder, äckelfolk, comprende? du är samhället till last och kommer aldrig bidra med något till ärligt folk som sliter häcken av sej. hade jag sluppit betalat skatt för lata jävlar som du och många flera så hade jag tjänat runt 33 000 i månaden nu, istället får jag ut två tredjedelar. börja skolan, plugga som ett as och ta dej någon vart, smutsiga äckel skitunge

  svar: Jag betalar visst skatt. SKulle nog tippa på att jag tjänar mer en din hora till mamma =)

 • felicia

  jävlar vad dum i huvudet du är. alla som läser din blogg skulle kunna säga att du hotat med pistol, fattar du inte det? och hur fan kan du dra alla dem kidsen över samma kam och säga att deras föräldrar lever på a-kassa? du har väl fan ingen aning om hur andra lever? du har inget jobb och du umgås med folk som utnyttjar dig, låter skitbra! om du hade levt på a-kassa så hade du uppskattat det, för jag lovar dig, dem har mer pengar i månaden än vad du någonsin kommer ha. idiot. du är ju fan efterbliven. trodde du hade lite mer innanför pannbenet än din ”vän” Desirée, men tydligen inte.

 • Agnes

  Du har ju ingen aning om vad a-kassa är. Om de går på a-kassa har de själva betalat för den då de arbetade. Det är knappast du, outbildad och arbetslös, som har betalat den. Går de på soc och bidrag så ja, då är det VI, utbildade och skattebetalande, som har betalat för dem. Har man själv inget driv att göra rätt för sig så har man heller inget rätt att klaga på andra.

  Svar: Host. Host. Host igen. A-kassan är cirka 200 kronor i månaden. Resten betalas av skattemedel. A-kassan räcker i 6 månader om du ska leva på det du betalat in och du har betalat i 36 ÅR. Det beyder att de som inte jobbar får betalt av alla andra som jobbar, via skatten. Jag betalar mer skatt än de flesta andra i min ålder och rent tekniskt sett är jag alls arbetslös. Jag gör rätt för mig, men det gissar jag du inte förstår efter den kommentaren.

 • Gal

  Visst lägger man ner rätt mycket pengar på kläder? Jag är medlem på en sida där du kan få presentkort hos olika klädbutiker, ex. H&M, JC och Nelly.com. Det man gör är att besöka hemsidor, värva, svara på undersökningar och frågor på sidan. Man får även poäng för att logga in, vilket är jättebra, för det betyder att man egentligen inte behöver lägga ner så mycket tid för att till slut få ut ett presentkort!
  http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=20460

  Hoppas vi ses!

 • B

  Håller med flera ovanstående kommentarer. Det här inlägget visar hur jävla liten bit i utvecklingen några utav oss kommit. Det visar att du inte är den ”vuxna” du vill vara, utan är en liten skitunge utan gränser.
  En mogen människa med lite moral och respekt i kroppen hänger inte ut folk, hudfärger eller orter. Förstår inte hur man kan välja att dra alla över en kam, har vi inte kommit längre? Har du inte kommit längre? Vad gör dig så himla mycket bättre än alla andra som har riktiga jobb, går i skolan eller både pluggar och jobbar samtidigt? Du sitter på ditt arsle dagarna i ända, hänger ut folk, har ingen utbildning men ändå ska du vara den person som ska vara den stora i allting, den kloka och den som alltid har rätt.
  Du är mig allt en sorglig person. Jag undrar vart dina föräldrar är och hur dom kan låta dig hålla på såhär. I förorten bryr sig fortfarande föräldrarna om sina barn, till skillnad vad dina föräldrar gör. Misslyckade jävel.

  Svar: Ok. Så jag är misslyckad? För att…? För att jag blir förbannad, rädd och reagerar på att skitungar trashar (slår SÖNDER) en buss (och ingen ingriper), hotar mig och Dessie och kallar mig för hora, spottar på oss och tvingar av oss från en buss? Jag förstår inte hur det gör mig misslyckad. Om det är så du vill att vi ska uppfatta det så tror jag nog att jag föredrar den uppfostran jag fått (där ingår inte något av det som jag blev utsatt för, men som du tycker är normalt).

 • Denna Sanna Kvinna

  Ohh JÄVLAR var dem kan anmäla dig för detta inlägget. Mohahahahah

 • Anonym

  Hahahaha akassa får man efter att man jobbat i hela sitt liv och lagt undan pengar på varje arbete som man sen ska få när man är arbetslös

 • Anonym

  U stupid fack!!

  Man betalar in en avgift till a-kassan varje månad och sendan när man blir arbetslös får man ut pengar från a-kassan. med andra ord – du får tillbaka av dom pengar du redan har betalat in.

  Jag kan inte sluta skattta. Att ens öppna käften om nått du inte vet ett skit om säger mer någonting om dig än om dem förorts barn du hänger ut i bloggen.

 • jessie

  mobbade lilla skit..så som du snackar om invandrare så hoppas ja att du nångång får så mkt stryck av en åxo..självklart kmr folk o bete sig så mot dej, kolla bara va du skriver…

 • aniiniii

  Nu börjar du väl ändå spåra

 • Anonym

  Ey din fukking svenehora, va tror du att du e ? en hora.. ? JA! bara för du gillar negerkukar som är 90 cm lång och blir spräckt på ett drag.. hahahaha :@ vrf snackar du skit om 90 cm kuk? ha? 😛 du gillar ju sånt.. hahah … din mamma din pappa din systar din bror din pappas pappas pappas kusin är horor… din äckliga hora du e stämplad sooom en feeeet hora. :@:@:@

 • safina

  Hallå!
  Vet du vad a-kassa är?! Nä, just det.

 • din stämlade HORA!!!!!!!

  Vrf snackar du skit om 90 cm kuk? ha? du e väl en hora? hmm… OJAA ! 😀 bara för vi negerar har långa kukar som sprcäker dig på ett drag så behöver du ej snacka skit om oss. du gillar ju långa kukar som vkerligen visar att din fitta blir sprcäkt som en blodig hora.. men du e ju en hora så de kvittar ju.. aboo. din mamma e hora, din pappa är bög,. din bror e bög din syster hora omg dui är en aboo ska vi ej snacka om, du är en hora. !

  När du födder barn, innne i magen e din dotter/son redan en HORA!
  sådan mor sådan dotter kallas de..

  men men .

  du är alltså en hora men ett stort H

  PUSS på din lilla slida..

  jävla rasist !

 • Anonym

  Fucking fitt unge du har säkert blivit knullat av såna blattar men nu sitter du å skriver skit stupid blondin

 • Fasse

  Paow, härstammar din familj från Tjernobyl? Så du vill hänga folk för att dom sjunger Hammarbyramsor och röjer lite i bussar? Gå och lägg dig istället din luffare!

 • Himeko

  Jag har a-kassa och jag betalar lika mycket skatt som alla andra gör….

 • Anonym

  Alltså Paow, ibland är du så patetisk.

 • ajjjda

  asså att leva på A-kassa är inget negativt, de är inte som att gå på soc. vet du en s vad A-kass är? det är en säker het man går med i när man börjar jobba fall i fall man skulle bli av med jobbet så kan man stämpla och får därav A-kassa, har du inte jobbat 1 år får du heller ingen A-kass, du snakcar värre än det är ngt man bara får utbetalt för man inte vill jobba, men så är det inte.

 • nouveau

  ”Varför får m,an inte bära pistol?” frågar du. Jaaa du Paulina då hade någon full arg fjortis redan skjutit dig för länge sen.

 • Grattis!!

  jasså det är ok att man får bua ut i grupp mot två st 16 åriga tjejer? kalla dom för fitta osv osv är det ok att dom skriker bråka och är allmännt störande! jag tycket det är så att det är ”apor” som stör!! friden för alla svenskar!!!

  ni som inte var där ska fan inte lägga er i, det är ju givet!!

  hoppas att du paulina är mindre lessen över det som hänt o grattis till din blogg.

  jag är iallafall på din sida:)

  och jag faller aldrig för grupptryck-som vissa andra.

 • TILL B-SOM KOMMENTAERAT LÄNGRE UPP

  ehh jag som sagt! VI SVENSKAR BORDE FAN STÄLLA OSS UPP FÖR ALLT SKIT SOM HÄNDER I TRASH-FÖRORTERNA!!!

  SÅNT SOM DETTA BORDE INTE FÅÅ HÄNDA! DOM HAR JU INTE ENS RESPEKT FÖÖR POLISEN DETTA ÄR JU ALLVARLIGT!

  JAG ÄR PÅ PAOWS SIDA-DESSUTOM SÅ VET JAG ATT HENNES PÄRON GÖR ALLT FÖR HENNE. TROR INTE HON KAN HA DET BÄTTRE!

 • TILL B-SOM KOMMENTAERAT LÄNGRE UPP

  klart som fan att hon blir förbannad! skulle vilja se den som inte blir sne när sådant här händer!!!

  sen är det klart att det skall vara fel att leva på a-kassa och leva på soc. det ska ALLTID vara fel det är just den inställningen som skall ändras på här i vårt avlånga land!

  det finns många soffpotatisar i förorterna-många arbetslösa invandrare tex. gissa vad det kostar oss? om du vet 10 st som lever på andra;; så är det dina föräldrar kanske hela din släkt så får betala för för dessa 10 som tackar nej till arbete det är ju bekvämt att slippa jobba.

  nej jag håller på paow- dessutom är det hennes inställning som visar på hur hon är uppfostrad. vill säga lev inte på andra och att apor sabbar för andra osv.

  fan gör ngt istället REAGERA!!!!

 • .

  du är äcklig, du säger att alla är lika värda och hit och dit men vadfan sitter du och klankar ner på folk som lever på a-kassa för ?
  Kolla på dig själv din fula jävel, din farsa har ju fan en thaibrud till ”fru” var hon billigast eller ?

  ÄCKEL!!!!!!!!!!

 • Anonym

  Hahah fett synd buster 😉

 • àaaaaaaaa

  haha har folk hotat dig eller eftersom du tagit bort fotona och ändrat inlägget

 • ida

  Hej Paow ! Bra skrivet…
  Förstår hur du tänker… måste vara väldigt irriterande med såna
  på bussen.. Usch,

 • sara

  ååå vad fan betalar du om jag får fråga? skaffa ett jobb istället för att sitta o skriva här då kan jag förstå att du blir ”irriterad” du måste inse en sak att allas pappor har inte en liten affär som din farsa har, så hållkäften och tryck inte ner andra människor subba!!!

 • Johana

  HÄNG DIG DITT FULAAAAAAAA FAN !

 • Anonym

  rätt åt dig för att du får så mycket skit tillbaka och är rädd när du går ut 🙂

 • Sandra

  Så jävla rätt skrivet ! Sverige måste göra något alltså !
  Det lönar sig verkligen inte att vara snäll mot folk !

 • Anonym

  det heter inte akassa de flesta får socialbidrag1

 • Julia

  Vad var det egentligen som gjorde dig så upprörd att du skriver så mycket om det där? Du har väl vart med om sånt där förut? Tycker du tar i lite väl.

 • Anonym

  Du har inte funderat över att det är du själv som i din blogg retar upp folk så inni helvete att,dom ville ha ut er från bussen? Du kan inte skriva vad som helst och sen tro att inget ska hända….. SKYLL DIG SJÄLV. Och läs på lite mer om Akassan innan du uttalar dig så dumt.

 • Anonym

  du är ju för fan knäpp. visst det är fel av ungdomar ,invandrare som SVENSKAR att förstöra både här som någon annanstans av jorden. Men att du inte skäms för det du skriver. Har aldrig du kastat skräp på marken eller??????????? Det är också att förstöra och olagligt,blir böter för skiten om det ses av någon.
  Men du är ju fortfarande väldigt ung så vi får hoppas att när du mognar till om sisåsär 10år att du har tänkt om lite. tack och hej!

 • agnes svensson svarar igen!

  jag går t.o.m i ett projekt om förintelsen. och det första vi fick lära oss var : det som startade det hela, var fördomarna om judarna. Du skriver här: JAG SKAFÅ BORT DOM JÄVLARNA typ. låter som hitlers egna ord om jag får säga det. Du går ju fan inte i skolan , inte så lätt för dig då kanske.

 • Anonym

  HAHHAHAHAHHA !puckade brud ! A-kassa betalar inte du lr din familj lr nån idiot åt den som får a-kassa ! man (om man är smart) betalar a-kassa när man har ett jobb !!
  dumme fan ! öppna helst inte käften mer !

 • Sara

  Omg, du är ju helt sjuk i huvudet. Hur kan du äns säga en sån sak :S

 • Anonym

  ja, håller med dig.
  det är synd att man inte får bära pistol. så man får skjuta dig 🙁

 • Anonym

  Det är lät fan som något min farfar kunde ha sagt… Lägg till att det var bättre förr också.

 • Elyn

  Du får inte bära pistol för då skulle ”aporna” redan hunnit skjuta ihjäl dig precis efter dom skrev ut med bloggerskorna! låter det som en vettig anledning 😉

 • Naomi

  Haha du är ju bra dum du. Hur vet du att deras föräldrar lever på a-kassa? Sluta med dina förutfattade meningar och sluta dra folk över en och samma kam!!! Du skrev för någon dag sen att man fått lära sig i skolan här i Sverige att man inte gör det, varför gör du det själv då idiot? Nej men förlåt, hade du gått i skolan så hade du nog vetat. 😉 Patetiska, lilla människa skaffa dig kunskap. Jag tycker synd om dig. 🙁

 • mandana

  hahahha jag menade inte såååå jag heter mandana idjutt tänk ut resten själv 🙂

 • malin

  hahaha klockrent. du äger. bort med packet.

 • Emelie

  Som om du faktiskt betalar skatt?

 • Anonym

  HAHA a-kassa är ngt man betalar för själv,Lillstumpan

 • Anonym

  Tycker synd om dig Paow. Skafffa dig kunskap iställe för att peka på folk som du inte ens känner. Du tolkas som en rasist i mina ögon. Så häng dig. Tackk och Hejj!

 • bea

  du borde lära dig skillnad på a-kassa och socialbidrag innan du uttalar dig…

 • Nattiz

  Paow är bara sur för att det gick upp för henne att hon inte är den ”kändisen” hon tror hon är! Ha ha ha efter alla dessa inlägg lär hon ju verkligen va på sin vakt…

 • Maida

  Herregud! Du låter ju fan som Hitler. Alla människor är lika mycket värda. Jag har alltid gillat din blogg men vad hände nu? Är du släkt med Hitler eller? Jag kan hålla med om vissa saker med du behöver väll inte peka ut de. Det finns lika många svenskar som gör likadant. Jag är också invandrare men mina föräldrar lever INTE på a-kassan. Pappa har ett bra jobb och en bra lön och mamma pluggar till läkare!

 • david

  jaha, så hur mkt skatt har du betalat i ditt liv?? :O

 • Cbitch

  seriöst, paulina du äger hårt! Ut med det svarta och bevara vårt fina land, ut med skiten, seriöst för i helvette ttrött på alla jävla negrer, vafan hitler skulleju gasa ner alla.-.- han måste ha missat en…

 • Issa

  200 är inte max per månad till a-kassan. Beror på lön och yrke..
  Dessutom så har ju personen i fråga som har A-kassa även betalt skatt under tiden denna jobbat, vilket än MINST ett år. Och för de mesta så jobbar ingen i ett år för att sedan sluta. Ta alla varslade från Volvo tillexempel. Vissa har jobbat i 30 år. Räkna då ut A-kassa avgiften och skatten dom betalt under de 30 år? Dom har nog tjänat in sin A-kassa ett par gånger om. Med tanke på att dom skattat under dessa 30 år också.

  Våra skattepengar går inte bara till invandrare och slappa arbetslösa. Det går till skolan, det går till sjukvården, det går till att bygga nya väger.
  bryter du nacken och blir invalid resten av ditt liv så är det ju skattebetalarna som betalar din vård, personalkostnader och rullstol? Right? Inget att gnälla om..Finns viktigare saker i livet än att gnälla om vart ens skattepengar går.

 • Kerstin

  Det är väl inte bara barn till föräldrar som lever på a-kassan som vandaliserar.
  Sen de som har den tillfälliga försäkringen a-kassa har själv betalt in skatt för att kunna använda denna över en period tills man får jobb…sen lever man inte fan på a-kassan. Det är en liten summa som man klarar det nödvändigaste med…men med nöd och näppe. Sen kan jag tala om för dig att det är statistiskt bevisat att rike mans barn från fina förorter är otroligtt duktiga på att misshandla andra+göra en hel del småbrott och så kallade fin droger som kokain i större utsträckning än de som kommer från fattigare familjer

 • Therese - Bloggar fran oknen!

  Nu tror jag du blandat ihop A-Kassa & socialbidrag.

  Alla som valjer att betala in pengar till a-kassan har ocksa mojlighet att ta ut a-kassa(som dom betalt in, du hanger med va?) om dom blir av med sitt jobb.

  Socialbidrag daremot ar nagot som vemsomhelst kan ansoka om, oberoende om dom jobbat innan eller inte, dvs bidragit till.

  Och sen sa misstanker jag att du bara betalat skatt i hogst ett ar, eftersom du maste ha jobbat ihop en viss summa pengar for att bli skatteskyldig & det hander inte samma ar du borjar jobba/tjana pengar utan aret efter. Sa du ska nog inte snacka formycket om det… 🙂

 • 215

  du gör bara livet svårare lilla gumman, man bör tänka på vilka man skriver om och vad du skriver.. Lägga upp en bild var väll inte riktigt smart. hoppas snorlobban satt fint i ditt fula tryne.

 • Alva

  snälla paow banta inte!!! Har sätt dig och du är redan sjukt smal, please!! Du är redan så fin!!

 • Anonym

  sluta häng ut alla invandrare, döm inte så hårt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *