Usch vad jag blir sur

Jag är fortfarande sur på töntarna i bussen. Dderas föräldrar lever fan på a-kassa som vi som faktiskt betalar skatt ger till dom, sen så går deras jävla ungar runt och vandaliserar och misshandlar andra och vandaliserar som vi senare måste betala!

Usch. Jävla människor. Aja, ska försöka få ut det ur världen. ÅÅÅÅÅÅHHH såna borde hängas nakna. Varför har inte Sverige dödstraff och varför får man inte bära pistol? -.-

Aja, nu ska jag sova, vi hörs imorgon. Godnatt på er <3

Lite taggig idag? Kom i form med IFORM – Få 2 nummer + en spikmatta!

(Visited 47 times, 1 visits today)

131 Comments

 1. prinsessanvictoria.blogg.se januari 25, 2010 at 1:53 f m

  Kan tänka mig att du är sur! Du är lite grov i munnen, men jag fattar tänket. Inte kul när andra gör sönder.

  Reply
 2. Elin januari 25, 2010 at 2:05 f m

  haha, nej för fan. Så jävla klockren!! (y)

  Reply
 3. Anonym januari 25, 2010 at 2:08 f m

  hahaha de e djungeljocke 😛

  Reply
 4. Linn januari 25, 2010 at 2:10 f m

  SKJUT I HJÄL SVERIGE

  Reply
 5. Felicia januari 25, 2010 at 2:11 f m

  HAHAHA jävlar, han i chinos åt höger.. ser ut att vara runt 11.. HAHA dog lite nu..

  Reply
 6. kl januari 25, 2010 at 2:13 f m

  men om du vill bära pistol gör det, dom går ju eväpnade såe

  Reply
 7. viktoria januari 25, 2010 at 2:17 f m

  personligen så tycker jag om dej paulina jätte mkt! men jag har börjat ändra uppfattning om dej på senaste tiden för du använder så grova ord mot folk… det tycker jag e dålig stil. ja menar du använder ordet neger mot svarta apor kallar du i princip alla invandrare osv det är så jävla omoget….. trodde verkligen inte du va sån men aja….

  Reply
 8. storpanna januari 25, 2010 at 2:19 f m

  va tror du, ta bort bilderna din fjant

  Reply
 9. 1234 januari 25, 2010 at 2:26 f m

  HAha, apa 1 och 2!

  Paow, jag älskar dig från och med nu.

  Buster och Jocke, era jävla apor! hahahaha

  Reply
 10. SD SD SD SD januari 25, 2010 at 2:28 f m

  Sverigedemokraterna 2010! ut med äckelturkarna o feta blatten

  Reply
 11. mandana januari 25, 2010 at 2:34 f m

  du glömde skriva seig heil på slutet av ditt inlägg

  Reply
 12. mandana januari 25, 2010 at 2:39 f m

  du glömde skriva seig heil

  Reply
 13. IRRTERAD läsare januari 25, 2010 at 2:53 f m

  idiot
  du ju fan så jävla känslokall att det inte är sant.
  fan säger du för något?
  det handlar inte om vart fan man bor eller vart fan man kommer ifrån..
  du kunde lika gärna varit den personen på bussen som hållde på ellerhur.
  det handlar om mognad. och du kanske har rätt till att vara arg men dra inte fucking alla på en kant, förostslem? sönderpunder? ska man börja kalla dig då för SNORUNGE, fjortis, överbelastning av smink? m.m det finns så mycket DU kan ta åt dig från folk skriver och tjuter för minsta lilla kommentar du får. men du kan bomba med kommentarer om andra folk och deras utseende och var de kommer ifrån. våga skriva en gång till att du är mogen och kalla dig själv mogen. för du är långt ifrån mogen. du är 15 bast om inte det och du gör dig själv till 20. men tyvärr gumman du vet inte var mogen är du har inte ens börjat växa. hade du varit mogen hade du vid ett sånt här tillfälle sagt att folk kan vara störda som gör så men du behöver inte överdriva. du kunde disskuterat eller argumenterat med dina läsare om vad dom tycker ist för att lägga upp bilder och skriva apa1 och apa2? går du i dagis eller är du bara helt borta? du kommer få så mycket folk emot dig som ogillar dig om du fortsätter som du gör just nu med att döma folk och använda fuckedup ord mot dom. du kommer ångra dig. kommer bli mer bussresor för dig då isf. skärp dig ist innan någon annan ser dig som rasist, och idiot.

  Reply
 14. kattfan januari 25, 2010 at 3:19 f m

  förstår om du e arg! men att ha en personlig vendetta och hänga ut folk på din blogg och vara rasistisk mot dom är något som du bara kommer att förlora på, tror inte din pappa blir så glad att du skriver vart dom ska djävlas tillbaka heller?

  du e verkligen en stygg liten flicka ibland.

  Reply
 15. Issa januari 25, 2010 at 3:24 f m

  En sak bara, A-kassa betalar ingen åt en. Det gör försäkringskassan, EFTER att du jobbat minst ett år och betalt in avgiften (som man måste betala för att få a-kassa om man sedan blir arbetslös,) Så med andra ord är A-kassa något man själv betalar. Det är som ett skyddsnät om man någon gång skulle bli arbetslös, för att slippa gå på soc som ger betydligt mycket mindre pengar.Man kan säga att man sparar nästan.
  Du vet tydligen inte så mycket som du tror om samhället. Men jag förstår ändå vad du menar.

  Säger inte detta för att jag tycker illa om dig eller så, men det är lite pinsamt att vräka ur sig saker som inte stämmer.

  Ha det bra!

  Reply
 16. mela januari 25, 2010 at 3:26 f m

  Mes. Hjälper ju inte att du hänger ut folk i din blogg fattar du väl? Trodde du var mer mogen än så, eller – det säger du ju själv att du är?

  Reply
 17. Linda januari 25, 2010 at 3:36 f m

  Men hallå, kan du ta det lite lugnt nu eller?
  Blir rädd för din skull, det finns en massa idioter där ute som faktiskt tar åt sig utav det du skriver. Och det kan sluta riktigt illa tjejen.. Man säger/skriver inte så.
  Visst, man kan tro att vi har rätt att yttra oss om vad vi vill här i Sverige, men det är ju tyvärr inte så eftersom det finns människor som är skadade i huvet…

  Så chilla lite nu va :O !?

  Reply
 18. Nikki januari 25, 2010 at 4:08 f m

  BRA SKRIVET! KÖR HÅRT TJEJEN! BRA BRA BRA! DU ÄR BÄST

  Reply
 19. Random januari 25, 2010 at 4:30 f m

  Smart att skriva ett racistiskt inlägg, riktigt smart.
  Dessutom; betala skatt?? Du lär ju aldrig ha betalat skatt i hela ditt liv.

  Reply
 20. caroline januari 25, 2010 at 4:40 f m

  ”Sverigedemokraterna 2010! ut med äckelturkarna o feta blatten”
  ”du glömde skriva seig heil på slutet av ditt inlägg”

  Jag vet inte om det var den reaktionen som du ville ha eller om det var det du försökte säga du höll med om. Men om det inte var det, och det tror jag inte det var, så skulle jag vara mer försiktig med vad du säger. Det är många som läser din blogg och jag skulle inte använda den powern till att öka rasistkänslor i sverige, det finns nog om det.
  Och jag skriver detta som blond, helsvensk tjej som också blir arg på sådant ibland, men jag blir även arg på infödda svenskar. Tänk dig för innan du skriver, för du kan använda ditt kändisskap till att göra bra saker!
  Paow med paowern liksom.

  Reply
 21. Rebar januari 25, 2010 at 4:55 f m

  Nämen AAAA!

  En fet neger.

  Reply
 22. Malin januari 25, 2010 at 5:19 f m

  DU ÄR EN NOLLA OCH JAG DIN IDOL!

  fissy.blogg.se

  Reply
 23. freja januari 25, 2010 at 5:26 f m

  haha fan vad coola

  Reply
 24. dmartinsson januari 25, 2010 at 6:21 f m

  Du borde nog ta det lugnt med vad du skriver! Det du skriver är väldigt rasistiskt faktiskt inte konstigt att folk tror du är rasist.
  Men men håller helt med dig lite men inte allt, men alla så kallade ”apor” håller inte på så här.

  Reply
 25. Felicia januari 25, 2010 at 6:47 f m

  ååh va cool du är då ÄCKEL!!
  J*VLA RASISIT H*RA!!!
  Synd att dt inte kunde vara sånna straff så att du hade dött idiot!!!

  Reply
 26. elin januari 25, 2010 at 6:49 f m

  vilka apor :Ö

  Reply
 27. Vanessa januari 25, 2010 at 6:49 f m

  Ahaaa du menar som dessies föräldrar som enligt dej lever på soc?
  haha seriöst paow get over it..!!!
  dessie har redan släppt det men du ältar fyfan på samma skit hela helgen!
  Du är så jävla kännslig och fastnar i saker!!! Gå vidare för fan och släpp det!
  Eller käka lite anti depp…borde hjälpa!

  Reply
 28. melina januari 25, 2010 at 6:56 f m

  haha woh

  Reply
 29. Jaqueline januari 25, 2010 at 7:08 f m

  Hahah, hälfen av de där går i min skola :O

  Reply
 30. HEJ- januari 25, 2010 at 7:14 f m

  Jag förstår inte riktigt hur du tänker? För det första var det HELA bussen som hatade ut dig och din vän, Ingen vill ha dig där men ni säger att alla bettede sig som betjänter.. Nej tyvär Paulina Mina föräldrar går inte på a-kassa och du betalar inte ett skit till min mor eller far, Kan du förklara vad jag vandaliserar och misshandlar? En glasflaska som du kastar in i en buss räknas väll också som Misshandel? Söderpundare & Förortsslem? Snälla någon.. du bor ju i tyresö ( i en förort) så kasta in sten i glashus. Lite fakta innan du ska skriva upp ett helt blogginlägg tack. PS.. skaffa en jävla tandställning och ät med stängdmun för det gjorde du inte på donken.

  Reply
 31. Anonym januari 25, 2010 at 7:17 f m

  du har rätt i det du säger, och jag tycker inte du drar alla över en kant som folk skriver för du har sagt ; dom som förstör! och sen märker ja bara iditt kommentars fält att det är många svenskar som har sååån otrolig respekt för dom, typ chilla ner nu, du kommer råka illa ut när du skriver så! vänd på siutationen om du hade förstört för dom? jag tror iallfall inte dom hade knipit käften!

  Reply
 32. agnes svensson januari 25, 2010 at 7:23 f m

  ja, du låter ju fan som hitler! fy fan. får nästan ont i magen av att läsa det här. du har ingen aning om vad som hände 1939-1945?
  tänk lite.

  Svar: Nu är du lite larvig. Hur kan du jämföra mig med Hitler? Hehehe, vem är det som inte har en aning om vad som hände under andra världskriget? Du antagligen. Jag pratar om slödder som trackasserar människor och som slår sönder andras egendom och tycker att dom har rätt att göra det och då blir jag Hitler? Najs. Eller inte. Suck.

  Reply
 33. Nathalie januari 25, 2010 at 7:24 f m

  Oj, du är ju värre än Hitler.

  Genomsnittsmänniskan i förorten:

  1. Har mer utbildning än dig.
  2. Arbetar mer än dig.
  3. Svär inte lika mycket som dig.
  4. Slåss inte lika mycket som dig.
  5. Är inte lika elak som dig.

  Du har mer pengar än dem (oftast.). Gör det dig bättre?

  Reply
 34. Ellen (ellerenellen.blogg.se) januari 25, 2010 at 7:29 f m

  Tummen upp för Nathalies kommentar skriven 2010-01-25 kl 07:24!

  Kunde det bli bättre än så?

  Njaaaaa!

  Reply
 35. Hemen januari 25, 2010 at 7:31 f m

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Kolla min blogg den handlar om kissie och amir 😀

  Reply
 36. Anonym januari 25, 2010 at 7:32 f m

  hahaha buster!

  Reply
 37. Emma januari 25, 2010 at 7:35 f m

  haha strunta i alla negativa kommentarer.. kommer själv från förorten, mer utbildning yeah right sämre lärare som knappt kan svenska som sätter mvg på dom av samma land. hahaha du är grym paulina! 😀

  Reply
 38. erorrorika januari 25, 2010 at 7:40 f m

  rätt paow

  Reply
 39. ja de e ja januari 25, 2010 at 7:41 f m

  Jag förstår faktiskt inte hur du tänker Paulina. Min mor eller min far lever verkligen inte på a-kassa. du har ingen aning om vad dom får in som lön eller inte. Dom betalar också skatt exakt som din mamma och pappa också..? Skulle du kunna förklara lite mer vad du menar med Vandaliserar och Misshandlar när det var du som kasta in en glasflaska i bussen och örfila en kille på festen i bromme samma kväll? Det där med ”söderpundar förortsslem” du får ju ha någon heder i kroppen kära du. Vi bor på södermalm ! som inte är någon förort. DU bor i tyresö som ÄR en förort.. Så ta reda på lite fakta tack innan du hänger ut 2 personer i din blogg, när hela Bussen skrek ut dig och din vän och ville ha bort dig. Ha en bra dag Paulina. och PS skaffa tandställning och tugga med stängd mun för det gjorde du inte på donken. 🙂

  Reply
 40. Din Idol! januari 25, 2010 at 7:43 f m

  SLUTA VARA SÅ FÖRBANNAT KÄNSLIG!

  SNACKA SKIT, DET ÄR NOG FAN DET ENDA DITT LIV GÅR UT PÅ, NOLLA!

  Reply
 41. Anonym januari 25, 2010 at 7:43 f m

  usch vad äckliga dom var! du har helt rätt, alla snackar sådär. men det är bara ett fåtal som vågar uttrycka det:)

  Reply
 42. helli januari 25, 2010 at 7:45 f m

  du borde fan börja jobba istället patetiska IDIOT! du gör ju verkligen inget vettigt. Hoppas du dör snart äckel hora! snart kommer ngn skjuta dig i huvudet så din mini hjärna rinner ut. Moahahahahahahahahhahahahaha

  Reply
 43. SG januari 25, 2010 at 7:53 f m

  Haha. Är det så att du har rätt att kasta skit på folk, men ingen får säga något negativt till dig?
  Sen undrar jag hur du vet att deras föräldrar lever på a-kassa. Är det för att dom är invandrare, eller?

  Reply
 44. Anonym januari 25, 2010 at 8:03 f m

  att skriva apa till en neger är väldig förnedrande och elak,inte deras fel det är mörka och den andra ljusa killen bara för dom e blattar,du da mosunga vit blondie rasse jävel sen säger du JAG har många utlänska vänner Alma från argentina blablabla sure babe du är inte rassie nä nä nä….

  Reply
 45. miki januari 25, 2010 at 8:04 f m

  asså snälla ge dig förfan. har du inget bättre för dig än att klaga på hur andra beteer sig eller? när du är sämre själv. t.ex. som att ”du” betalar för dom, asså vi betalar för kungabröllopet och allt det där ska du inte bli pisstjurig för det då eller? en jävla tönt är du, tror att du är bättre än alla andra, get real förfan. snart tar någon ner dig på jorden och hoppas fan det är snart. sure det här är provosera (tar kissies metod?) men grejen är att du förlorar läsare för du säger ignoranta saker.

  Reply
 46. En tjock katt i en smal värld januari 25, 2010 at 8:07 f m

  Haha, så roligt att du tog åt dig så jävla mycket av den händelsen att du inte skrivit om annat i flera dagar. 🙂 Jobbiga saker händer, get over it.

  Reply
 47. Anna januari 25, 2010 at 8:07 f m

  haha (Y) =D

  Reply
 48. Ciiz januari 25, 2010 at 8:12 f m

  HAHA DET ÄR JU SANT DE HON SÄGER ! kommer till sverige och förstör allt skit och sen ska vi betala för de ! DOM ÄR SMARTA DOM JÄVLARNA!

  Reply
 49. Sandra januari 25, 2010 at 8:23 f m

  Ser ut som den där snubben i mitten sitter och skiter 😉

  Reply
 50. Jenilita januari 25, 2010 at 8:23 f m

  Shooo!

  Va patetiska kommentarer du får så fort du skriver ett inlägg! Hur orkar alla dessa LIVLÖSA människor nonstop hacka på allt du skriver.. Det e helt otroligt..

  Hoppas du är en stark tjej för det verkar du vara och inte tar åt dig ett skit av alla dessa människor som trycker ner dig.. DU ÄR FANTASTISK!

  Reply
 51. Lara januari 25, 2010 at 8:31 f m

  ne nu får DET FÖR FAN RÄCKA!

  FIRST OFFl; A-KASSA ÄR NÅGOT SOM MAN BETALAT IN TILL AVRJE MÅNAD SOM MAN ARBETAT SOM EN FÖRSÄRKING OM MAN BLIR ARBETSLÖS SENARE. SÅ; OM MAN LEVER PÅ A-KASSA SÅ LEVER MAN PÅ PENGAR MAN SJÄLV HAR BETALAT IN. DET HAR ABSOLUT INGENTING MED DINA JÄVLA SKATTEPENGAR ATT GÖRA.

  FÖR DET ANDRA; ”JAG OGILLAR BARA BLATTAR SOM INTE UPPFÖR SIG” VAD ÄR DET FÖR JÄVLA ARGUMENT?! JAG OGILLAR SVENSKAR SOM INTE UPPFÖR SIG MEN JAG GÅR INTE RUNT OCH SÄGER ”JÄVLA SVENNAR, ATT DEM ALLTID SKA VARA SÅNA” MÄNNISKOR ÄR MÄNNOSKOR, VART DEM ÄN KOMMER IFRÅN.

  TREDJE; DET HÄR MED ATT HÄNGA ”APOR” NAKNA LÅTER VÄLDIGT MYCKET SOM USA UNDER TIDIGA 1900 TALET DÄR DET VAR LAGLIGT ATT HÄNGA AFRIKANER PÅ MÅFÅ! VITA JAGADE RÄTT PÅ AFRIKANER OCH GJORDE EN FEST AV ATT H’ÄNGA DEM INFÖR ANDRA MÄNNISKOR.

  TÄNK JÄVLIGT NOGA PÅ VAD DU SÄGER OCH SKAFFA DIG LITE ALLMÄNBILDNING. JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ ER FÖRDOMSFULLA FJORTISAR!

  Reply
 52. irriterad januari 25, 2010 at 8:32 f m

  Men gud tänk på vad du säger, du kan inte bara skapa falska saker tex om alla..
  Det är inte så att alla i förorten lever på A-kassa m.m..Det är bara en ort man bor i som alla börjar utesluta som dåliga människor. Det är faan bättre människor i orten en snobbar som går runt med deras jävla pengar och snackar massa skit om att dom e så rika m.m.

  Reply
 53. A januari 25, 2010 at 8:37 f m

  Förortsslem? Ja jag tackar… jag är uppväxt i förorten, alla mina vänner är från förorten. 90% av mina vänner, inklusive jag själv, har akademisk utbildning. Vi är alla invandrare (eller apor som du föredrar att kalla oss), ingen av oss lever på ”a-kassa”. Vet Paulina ens vad a-kassa är för något?

  Jag undrar verkligen var dina föräldrar håller hus, hur de kan tillåta dig att hålla på som du gör. Hade jag betett mig som dig när jag var i din ålder hade min mamma låst in mig på mitt rum och kastat nyckeln.
  Jag tycker synd om dig, du är ett barn men försöker leva som en vuxen. Du är långt i från tillräckligt mogen och mentalt utvecklad för att leva ett vuxenliv, det är därför det blir så fel. Ta tillvara på barndomen, den är så kort men nödvändig. Det kommer att komma en dag då du ångrar dig bittert för dessa förlorade år.

  Och du, angående ditt inlägg om bantningspiller; man blir inte tjock av fett. Kroppen behöver rätt sorts fett (animaliskt) för att fungera korrekt. Våra celler lever på mättat fett, och de dör om de inte får näring. All modern forskning tyder på att mättat fett är ofarligt och nödvändigt för människan.
  Så snälla du, förstör inte din redan fina kropp med en massa piller som tillverkats endast i syftet att tjäna pengar.

  Reply
 54. Jossan januari 25, 2010 at 8:48 f m

  Haha, vet du ens vad a-kassa är för något? Utan att googla alltså.

  Reply
 55. Ale januari 25, 2010 at 8:51 f m

  Vilka grova ord? Tänker du noga innan du skriver ner en massa skit på bloggen? Jag säger såhär, jag är själv uppväxt i förorten och tro mig har fått den bästa uppväxten och fått lära känna så underbara människor från alla länder och kulturer. Visst, man får ha fördomar, absolut! Men man måste veta hur man ska utrycka sig. Det där med dom pojkarna som vandaliserade, tro mig är inte förvånad. Det finns massor med folk som förstör och till och med bara för skoj skull, men tro mig det är lika många svenskar som gör det också.Jag bryr mig inte om just dom två pojkarna jag säger till bara så du tänker till nästa gång att du kan skriva om fel person och vi från förorten sitter inte tysta, vi gör något åt saken, oavsett om det är något bra eller dåligt! Jag skiter i om du ens bryr dig om vad dina läsare skriver men jag är iallafall en av dom, och skriver vad jag tycker för det kankse inte är kul om folk börjar ändra uppfattning om dig. Du gör som du vill, men tänk iallafall på det.. chao

  Reply
 56. Anonym januari 25, 2010 at 8:53 f m

  Ta bort bilderna säger jag bara

  Reply
 57. aa januari 25, 2010 at 8:53 f m

  förortstattare

  Reply
 58. Jesper januari 25, 2010 at 8:56 f m

  hoppsan hejsan va du kommer få KUUUUUUUUUUK!!!!!!!!! 🙂

  Reply
 59. Ale januari 25, 2010 at 9:00 f m

  Tänker inte lägga ner tid på att skriva en bok till dig fast än jag skulle vilja det för att få dig att förstå. Det här har inget personligt att göra med pojkarna(aporna) och jag säger inte att du inte får skriva vad du tycker, du får skriva vad du vill. Alla vi har fördomar och alla vi har rätt att ha det, men du måste lära dig att utrycka dig mer mognare. Välj dina ord noga, nästa gång kankse du skriver om fel person och vi som är från förorten sitter inte tysta med armarna i kors om det är något, vi bryr oss inte heller om konsekvenserna så för din egna skull, tänk på det nästa gång!

  Reply
 60. Pierre januari 25, 2010 at 9:10 f m

  Ser att inlägget redigerats sedan det lades upp, stod annorlunda på bloglovin. Denna versionen var mer rumsren.

  Reply
 61. din mammas håriga januari 25, 2010 at 9:12 f m

  a-kassa gumma,vet du ens va a-kassa är. även svenska kan leva på a-kassa, om dom sagt upp sig på jobbet eller har skadat sig och blivit förtispansionerad lever också på a-kassa, de är inte bara vi ”apor” som lever på a-kassa. och gumman du betalar ingen skatt, du går inte ens i skolan, du kommer inte ens få en riktigt utbilning, vänta bara 10-20 år när du är 30+ och ingen vet vem du är, vänta bara då, jag som ”apa” kommer ha bättre jobb,tjäna bättre än dig, o då kommer skiten slå ner på dig, då vill jag se dig lika stor i käften, när du själv inte har råd att bo i finaste lägenheten och måste flytta till rinkeby och jobba på ica..gud kommer straffa dig din hemska människa

  Reply
 62. Viktoria januari 25, 2010 at 9:18 f m

  Håller med dig om vissa saker, visst kan man vara förbannad för att vissa ungdomar promt måste vandalisera vårt land, men den gruppen ser man som en ”vandaliserande grupp” inte som ungdomar vars föräldrar lever på a-kassan, som du(?) betalar, hahah du är för rolig. Du kommer inte betala skit till människor du hatar på ett tag lille vän så försök inte ens.

  kissesssssss

  Reply