ASSÅ GUUUD

Så här skriver en liten fjortis till Falsksanning.

”Hej FS, jag ville bara säga jag har den riktiga versionen som hände, jag pratade med min kusin i mobilen igår natt och då fick jag veta att dom kallat paow, ja min värsta fiende för hora då frågade jag varför och vad hon gjorde. Paow blev kallad prostituerad. Ja mina kusiner bor i stockholm men träffar dem inte så mycket. Jag fortsatt snacka om paow och frågade senare varför dem hade kallat dem så hon hade skrikit till dem att dem va INVANDRARE och va fattiga för dom hade mjukisbyxa och tjocktröjja, då sa ju min kompis till och då menade hon inte något illa hon sa bara kolla vad du har på dig du går i prostitutions kläder, så blev det med hennes lögn. Efter typ 10min träffade hon dem igen och då öppna hon dörren där hon träffade dessie&amla och då skrek hon j*vla blattar hoppas ni blir hemskickade och då stog dem utanför och RÖKTE, sen gick dem in och bara förbi och då sa paow med en ARG röst kom hit då om ni vill slå mig jag har en av svergies största bloggar dem skrattade och gick förbi, dessie vände huvudet alma tittade ner och paow stog med en bitchblick och  följde dem enda till deras bord * omoget gjort av paow * hennes läsare vet inte att paow tror hon är maria carey, en diva att klä sig som paow är väll inte att ha båda fötterna på JORDEN? hahah rätt ut sagt liknade hon en transa med tant vita ben, 44kg brunkräm även om hon var i egypten nyss.

Så paow har bara som vanligt inte sagt hela sanninge. Mvh ”

Och jag säger bara såhär. Tjejenn jag slogs med igår, var svensk. Naturligt blond och ljus i hyn. Vi blev kompisar sen på den andra festen. Varför försöker folk sänka mig hela tiden? Gud jag blir så j*vla irriterad. På den festen jag var på så var det bara svenskar nästan. Och alla var jättetrevliga! Sluta hitta på saker om mig för att få länkningar till din egna patetiska blogg. Jag var inte ens med Dessie och Alma igår, jag var med Stephanie!!! Asså gud sånt gör mig så irriterad.

feeest 018

Tjejen jag bråkade med, som var jätte trevlig sen visade det sig. Enligt mig så ser hon svensk ut och varför skulle jag be henne dra till sitt hemland. Sverige eller?

Posted in: Livsstil
Kommentarer (135)

You might also like

Alexandra Nilsson - Vad fan, shell?! Alexandra Nilsson - Såhär ska jag vara klädd i höst.. Alexandra Nilsson - Föreläsning för svenska kyrkan Alexandra Nilsson - En dag i Neapel
 • martina

  vadå ser svensk ut?

 • Titti

  HAHAHA för att det snackas om en helt annan dag! PUCKO Inget om ditt bråk med den där bruden! HAHAHA

 • P

  Jag uppfattade det som att det handlade om det du skrivit tidigare (26/2)- ”Idag: Ett gäng utländska tjejer i mjukiskläder och kinaskor ropade hora efter mig och kastade en snöboll.”

 • P

  Jag misstänker att du fått det om bakfoten- den 26/2 har du skrivit ”Idag: Ett gäng utländska tjejer i mjukiskläder och kinaskor ropade hora efter mig och kastade en snöboll.” Låter rimligt att det var det personen kommenterade.

 • Bella

  haha patetiskt folk det finns 😀 o så typiskt folk o ba ”min kusin sa det..” blabla. jo ellerhur ^^

 • Louise :)

  ja vaFAN är detta!! ÄR trött på personer som hela jävla tiden håller på med dig och som vill få att allt är DITT fel hela tiden!
  Var också på festen och SÅG ALLT … jag är bara inte så omogen och skicker in skvaller till en fucking skvallerblogg! ÅHHH
  ÄR PÅ DIN SIDA PAOW 🙂

 • elinore

  herregud hon kan inte ha lätt med svenskan den där tjejen!

 • Anonym

  Tror på dig.

  Jävla skvallerbloggar kan DÖ!

 • Mia

  Hahah snacka om att vara ute efter status, pinsamt att hon ens skriver sådär!

 • sinnnn

  du hart skämt ut dig ännu en gång, rasist t.o.m dessie skämdes oj oj oj

 • tanja

  paow!

  jagv träffade dig i örebro, men gud!
  du blir bara värre och värre?
  vafan har du emot oss?
  det börjar bli ett jväla tjatt nu om invandrare

 • En tjock katt i en smal värld

  Gud, tjejen som skrev inlägget borde verkligen lära sig att är man osäker på hur de och dem ska användas så kan man skriva dom istället… jag får kli på hela texten…

  För övrigt låter det starkt överdrivet, och jag tror inte alls att det gick till så som hon beskriver. Dock syftar hon på en annan dag och inlägg.

 • Milliz

  haahahahah tjejen som skrev det där kan inte ens stava!
  så fail!
  hahha din blogg är bäst paow!

 • En liten katt

  Förstår inte vara alla gnäller på paulina när det är hon som är mest mogen av dom ”stora” bloggarna?

 • Ida

  Den fega lilla tjejen som skrev till Falsksanning kan inte stava, det är rätt jobbigt…. Man får ont i ögonen av att läsa en sådan text.
  Det är ju uppenbart att det hon skriver är lögn 🙂
  Keep going Paow !

 • åh

  palla sån stor sak ni alla gör detta till. får ni inte klaga hemma eller?

 • www.bahu.blogg.se

  HAHAAHAHAHAHAAH JÄVLA KILLE :S DU SER FAN UT SOM EN KILLE GUBBEN DIN RÖST E TILL OCH MED KILLIG :S GÅ OPERERA DIG ..

 • www.bahu.blogg.se

  ALLA NI SOM EJ VISSTE. PAOW ÄR EN LÖGNARE DET KAN NI LÄSA OM HÄR OCH JAG TRÄFFADE KENZA PÅ COLLAGE FÖRR FÖRRA HELGEN DÅ VI SNACKA O DRACK EN DRINKK TSM. HON BERÄTTA MASSOR OM DEJ PAOW . DU ÄR EN RIKTIGG LOSER

 • Linda :)

  HAHAHAHA MEN DOM SYFTAR JU PÅ DAGEN DU VAR PÅ STAN ELLER VA DET VA ! HAAHAHAHHA DUMMA JÄVEL VA PINSAM DU ÄR !!! HA-HA-HA-HA

 • madde

  Hur fan orkar de ?
  Jag har följt det hä ”bråket” sen början, du har inte varit rasistisk på något sätt, bara för att du inte gillar en mäniska som är mörhyad så betyder väl inte det att du hatar alla mörhyade.
  Jag är 12 år och tycker att det där är väldigt dålig stil och att man inte ska tro på allt man hör.
  De gör bara detta för at de är avundssjuka vafan!
  Stå upp paow, du är en duktig bloggare!
  Alla som säger att din blogg har blivit sämre och sämre kan ju inte så mycket om bra bloggning eller ?,
  Fortsätt blogga, o sen vet du att du har ca halva sverige som stöttar dig.

  loveyoupaow♥

 • JENNIFER

  Säger det igen.. BRY DIG INTE ENS OM ATT SVARA PÅ SÅNT!? Hur mycket det än kliar i fingrarna!

  Alla gör misstag, alla har en åsikt, alla tolkar saker på olika sätt, alla förvränger sanningen i krig.

  Just.. Don’t bother?

 • Yusra♥

  Okej?!

  Kolla in min blogg och komentera ! Den som komeneterar får även 2 dagars lönkning //Puss!<3

 • Nadja

  Tycker det är sorgligt att du ständigt talar utifrån ett vi-och-dom perspektiv. Det är såna som du som skapar distans mellan invandrare och svenskar, såna som du som får invandrare att känna sig exluderade och inte i behov av att integreras, undermedvetet så anser du dig själv vara bättre än alla invandrare som är här.

  Du nämnde tidigare att invandrare är överreprsenterade i brottsstatistiken, vilket stämmer bra om man utgår från den procentuella enheten bland alla invandrare i Sverige. Inte antal människor i landet. Men det gäller inte grova brott som mord, bedrägeri, kvinnomisshandel etc, utan mer gängkriminalitet, rån, förstörelse, misshandel, hot m.m. Det värsta brottet som invandrare överrepresenterar enligt mig är våldtäck, vilket är synd.

  Jag hoppas innerligen att du kan se bortom alla dina fördomar och verkligen tänka att dom 10 eller 100 invandrare som du har träffat under hela ditt liv INTE representerar alla invandrare i Sverige, majoriteten av alla invandrare sköter sig och är integrerade.. 🙂

 • elin

  folk försöker sänka dig för att dem inte har ngt bättre för sig, skit i dem bara!

 • Angelina

  Alla vill bli länkade nu förtiden. Kan inte bara folk blogga för att de tycker att det är kul att blogga. Jag bloggar fan inte för någon annans skull. Det är så pinsamt. Om folk väljer att läsa min blogg hoppas jag aatt det är lärorikt. Visst kan jag komma med vissa saker som ”det här har jag gjort och det här har jag på mig”. Men för det mesta så ksriver jag om känslor.. Pinsamt att folk är så jävla ute efter att bli kända.

 • Anonym

  fan va töntigt att hitta på massa skit -.-

 • Anonym

  shit sluta försvara dig hela tiden. skit i alla rykten. det handlar om avundsjuka bakom en datorskärm. lev livet för fan. ofta inte alla börjar bråka på fest o de händer massa skit, saken är att du har blogg o folk känner behov av att trycka ner dig. Fortsätt blogga om fest, motgångar medgångar, mode and so on..
  & ja de var allt ja ville säga. have a nice life 🙂

 • :)

  snälla, låt PAOW leva ett vanligt tonårs liv..alla har väl åsikter och om hon väljer att uttrycka sig på det sättet hon gör på hennes blogg så LÅT HENNE GÖRA DET. ska det va så svårt att låta bli att lägga sig i om ni inte har något bättre att skriva än elaka kommentarer, nu har hon skrivit så många inlägg hon tar innerstinne åt sig lite innse detta fuktum era päron

 • ssaraekström

  varför kalla dig hora? du är en jätte söt, säkert snäll tjej!
  om jag uppfattar allt rätt så vill dom som håller på såhär enbart ha uppmärksamhet
  och skriver då så om dig för att du ska lägga ut det & så tror dom att dom blir kända. men när kommer dom inse att det inte funkar? jag hade tyckt sånt här varit pinsamt om jag var den som la upp nått sånt som dom här nu gjort. folk kan väl börja blogga för att det är kul istället, vill ha hela Sveriges uppmärksamhet, varför ? vem vill bli som kissie ? shit, blir trött på sånt idiotiskt & töntigt folk! står på din sida till hundra, dom inte har nått att klaga på hos dig, du är dig själv, räcker inte det?!
  jag hatar verkligen folk som tror dom kommer bli kända för att dom skriver såhär om kända bloggare, förstår inte poängen med det!

 • Anonym

  jag har bara en fråga, hette hon där tjejen du bråkade med Julia Lindqvist? för hon liknar en tjej som heter så jätte mycket men är inte säker 🙂

 • S E V D A Y E T I S

  patetiska människor det finns :S helt sjukt asså!
  love your blog 🙂

 • Anonym

  det handlar ju inte om den händelsen HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

 • En tjock katt i en smal värld

  Bahu; Skaffa ett liv? Det är inte nyttigt med sådär mycket hat.

 • Johan

  Vem är brunetten som hoppar i soffan? sjukt snygg

 • Lolle

  MEN … %@#!!!&%¤ !

  jag blir så arg, kan inte folk bara acceptera dig och TRO på dig!
  Du gör en as skön blogg, du ska vara stolt över den!

  Jag hoppas att du inte trycks ner av sådant folk som bara pratar skit, du är värd så mycket bättre!

  kram!

 • Bella

  hehehe den tjejen måste lära sig att skriva ordentligt asså 🙂
  jag tycker att du är hur ball som helst! 🙂 kram från mig <3 🙂

 • Ellen (ellerenellen.blogg.se)

  Mycket möjligt att det skickas in en hel del skvaller som inte är baserat på någonting, vilket är synd. Men samtidigt är det väl en smäll ni får ta, speciellt om ni är ute och bråkar.

 • sophia

  Du é kanon Paow! Skit i alla idioter. Du är en skön ung tjej & att det ska bli sånt jäkla liv över att du kanske uttrycker dig lite tokigt ibland?! Korkat & dumt. Ge inte upp nu utan fortsätt va den Paow du är. De som inte gillar dig kan ta sig i brasan!!!

 • Maja

  Tycker att du ser ut som Kissie i en yngre version på den bilden du har i headern… Ni är rätt lika, faktisk.. Både utseendet och personligheten

  Och lycka till med at försvara dig. Om du skriver så mycket skit om blattar är det inte konstigt att de kastar snöbollar efter dig.. Nu är det iaf snöbollar, vad blir det näst?

 • Sandra

  Ja tycker du verkar va en mysig tjej paulina!

 • Marina

  Jag fattar inte ens hur folk orkar lägga ner energi på att sitta och skriva till en blogg (falsksanning) och berätta massa saker, oavsett om man har hittat på det själv eller om det verkligen har hänt. Grejen är den, Paulina är en helt vanlig människa. Visst hon har en sjukt stor blogg, hon tjänar pengar på den osv. Men det gör henne inte till en sämre människa för det, snarare tvärtom liksom. Hon har lyckats med sin blogg, och där sitter vissa av er och kommenterar henne för hur hon ser ut, vad hon tycker och tänker, hur hon är som person, ja you name it.. DET ÄR OMOGET, get a life och låten henne vara.

  Visst hon bråkar med en tjej på en fest, eller flera spela roll? Det är som att vem som helst bråkar liksom. Fan gör inte så stora grejer av det?

  -Paulina/Paow, jag tycker du är störtskön och fortsätt med det du gör. Du har lika mycket rätt som precis vem som helst i världen att skriva det du tycker och tänker. Du ska absolut inte behöva bli kallad för saker eller hotad.. You go girl, helt enkelt! 🙂

 • Nina

  HAHAHA du försvarar dig med en helt annan sak. Sedan så moget att kalla någon fjortis när du själv är minst lika mycket fjortis som henne om inte mer. Du kommer aldrig komma någon vart med din attityd jo möjligvis med näsan ner i asfalten för att du retar upp fel person.

  Väx upp blondie och skaffa dig ett riktigt liv!

 • Anonym

  DU tycker inte om bråkstakar dom blattar men en svensk som spottar, bråkar, slåss osv på varje fest är HELT OK ?

 • Anonym

  JÄVLLLLLLLLLLLA rasssssssssssssssssse!

 • matilda

  paow släpp det, annars kommer du inte ha några läsare kvar.
  varför inte bara be om ursäkt i bloggen för du har sagt jävligt grova saker, men att inte be om ursäkt för allt kanske, för det de sa till dig inte heller är rätt.
  move on!

 • J'

  Jag kan nästan svära på att om det var en blatte du hade bråkat med den kvällen, hade det tagit antingen en evighet för dig att be om ursäkt eller så skulle du inte acceptera hennes (blattens) ursäkt.

  Haha bara svenskar på din fest va? Så synd ni vet inte ens hur man släpper loss på en fest(utan alkohol).

 • nattieochvikkie

  så galna människor det finns! Ta inte åt dig av något sötnos!
  Vi driver en blogg om tvillingar. om du undrar hur det är att vara tvilling, eller har nåågra frågor ang. tvillingar så är du välkommen till vår blogg sötnos! Vi svarar på alla kommentarer. hoppas att vi ses i vår blogg! Take care <3

 • J'

  Spelar det någon roll hur hon såg ut , vad är du polis eller?
  Du hade ju förstås ändå anmält tjejen(om hon var blatte) men nu var hon svensk
  och då vill du bli hennes vän efter festen. Du är rasist!

 • amanda

  Det kommer alltid finnas folk som gör såhär tyvärr. Har någon börjat är det lätt för andra att fortsätta försöka ljuga trycka ner och förstöra. Jag tycker iallafall du har en poäng med dina åsikter. Något är fel och folk blundar för det. Är man svensk och speciellt blond är man helt plötsligt rasist. Tycker det är synd om dig eftersom du inte är så gammal. Men fortsätt stå på dig bara =)

 • wine

  Du är bäst Paulina! Många ev de negativa kommentarer du får in är skrivna av SSU:s betalda internetroll. Kolla in IP-numren.

  Jag lovar dig, de återkommer som ”Sandra”, ”Emma” osv..osv..

  Stå på dig. Du vet att du har de flesta med dig!!

 • Anonym

  men herregud. dumma jävel LÄS TEXTEN EN GÅNG TILL SÅ KANSKE DU FATTAR. det börjar märkas att du inte gått i skolan på ett tag. idiot ingen fucking bryr sig om dina bråk okej lägg ner

 • J'

  GRATTIS
  Du kan kalla dig Sveriges mest hatade tjej nu.
  Är så lycklig för dig 🙂

 • Anonym

  vaarför kallar du alla små fjortisar och snorungar`?

 • Daniel Lembke

  Normalt. Dessie och Alma va med mig så nej, dom va inte med dig. Det är bra att du säger vad du tycker!

 • JRS.

  Du, Paulina, jag är själv utländsk och faktiskt så är jag helt på din sida. Vissa utländska uppskattar inte den friheten vi har i Sverige, alltså att vi kan gå klädda hur vi vill osv. Jag menar, jag är 15 och är inte rädd att uttrycka mig själv i sådana frågor, jag menar absolut, ALLA UTLÄNDSKA är inte så att dom våldtar och förstör i Sverige, men de utländska som faktiskt GÖR det borde tänka om och isf acceptera att de inte blir omtyckta av svenskar. Visst, jag är ju som sagt utländsk, men vafan liksom, min familj har anpassat sig efter hur sverige är. Min pappa jobbar som en framgångsrik läkare och min mamma som sjuksköterska. Så jag menar , inga av mina kompisar ser mig ens som utländsk. Men dock vet jag många ”blattar” som faktiskt är precis så som du beskriver dem. Och jag är helt på din sida som sagt, jag tycker du ska skita i alla som håller på och skyller på dig och kallar dig fula saker, tänk bara på att du gillar ditt land och inte vill att det ska fara illa av utländska som beter sig illa. Jag diggar dig! Fortsätt att stå för dina åsikter, jag tror väldigt många uppskattar att du står för vad du tycker! Din blogg är den bästa btw, 😉 puss&kram

 • Linn

  Bry dig inte du är bäst och din blogg med 😀

 • Anonym

  Paulina, jag tycker att du är den bästa bloggaren som har snyggaste klädstilen och är klokast. Men nu på senaste har det gått utför, märker jag. Du kanske bara borde…vara tyst? Strunta i vad folk säger. Säg det du vill ha sagt en gång för alla och sen lämna det. Låt folk snacka så mycket dom vill. Men jag tror du ska släppa den här invandrar grejen nu.. Du gräver bara en större och större grop. Var bara tyst! 😛

 • Melina

  HERREGUD – säger jag bara. Hur kan ni ens tracka på Paulina och säga att hon är rasist? Jag förstår inte? Hon umgås med Amir ibland emellan åt ( vad jag läste på hans blogg att dom träffas och snackar ibland ) och likssom. Hade Paulina varit så hemsk som ni får det låta skulle hon ens umgås med Amir eller?. Jag förstår inte, men Paulina har nog blivit den mest omtyckta personen på senaste tiden inom bloggvärlden ( vad jag tycker ). Innan har det mest varit – Kissie – som var en sån förebild för alla små tjejer tills hon började pumpa in siliconet och läpparna för det ser förjävligt ut. Hon blev en bluff och verkligen sabbade sin image istället för att vara den hon var i från start. Amir har blivit också en av dom omtyckta, Dessie är ute och festar hela tiden och bantar och skiter i bloggen.

  Egentligen ska jag inte klaga för Dessie kanske är världens gulligaste tjej irl. Men jag förstår inte ni som personer som håller på mot Paulina, jag förståår verkligen inte vad hon gjort er? Hon bloggar hon skriver om roliga saker, hon provecerar inte föör mycket och hon är inte så där överdriven som dom andra är. Ska man få skit bara för att man tjänar pengar på sin blogg och har fått ett dåligt ryckte? Som kanske inte ens stämmer? Aee ni är ju bara för patetiska.

  Och till dig Paulina – hoppas du läser det här och hoppas du förstår att min tanke om dig är bara god. Jag tycker du är grym och tycker inte du ska tryckas ner av det här. Keep it up girl !

 • BEA PROFFS.

  WE ALL LOVE FJORTISAR <333333333333333333 mmmhm

 • Wilma

  SNÄLLA PAOW KAN DU INTE BARA LÄGGA NER ? HUR FAN ORKAR DU HÅLLA PÅ SÅHÄR?
  FATTAR INTE HUR MÄNNISKOR SOM DU ORKAR VARA SÅ JÄVLA OMOGNA, VISST DU ÄR 16 ÅR. MEN VAFAN VA SOM ÄR 16 ÅRING..

  HERRE GUD JÄVLA PATETISKA MÄNNISKA!
  ett tips! lägg ner din jävla blogg och börja plugga, du är INTE bättre än någon annan!

 • elin

  det heter IRRITERAD, och inte irreterad… tyckte bara att du borde lära dig det eftersom det är ett ord du använder dig av väldigt ofta.

 • Elin (:

  finns väl ”utlänningar” som ser svenska ut ?!

  glöm inte att kolla in min blogg (;

  http://eelinakerblom.blogg.se
  http://eelinakerblom.blogg.se
  http://eelinakerblom.blogg.se

 • Matildaaa

  Höst av dessie att ni är vänner igen! Stämmer de?
  Bara undrar…!

 • sarah

  STOR sminktävling på bloggen. upp till 500 kr på make up store. Klicka in

 • L

  Men låt paow va för fan 😀

 • Bella

  vilka töntar det finns asso 😛

 • du tror du lever säkert?

  du kmr bli ihjäl slagen av ett gäng utlänningar om du inte ger dig?

 • LINDA

  paulina ge upp. palla dig du är bara pinsam nu

 • alexandra

  Åh shit, vad taskigt att hålla på sådär mot dig. Det verkar som att alla vill bråka med dig. Man får tycka exakt hur man vill om invandrare att dom spottar på dig det verkar ju vara som du säger att dom inte precis är så snälla mot oss svenskar .och man ska ändå inte få bli kallad för hora för någonting man tycker, eller?Det är egentligen bara omoget att människor försöker bråka med dig, och försöka få dig att framstå som värsta bitchen. Men som sagt dom vill bara ha uppmärksamhet, så Paulina lägg inte upp kommentarer som du fått av elaka människor på din blogg,som sagt dom vill bara ha uppmärksamhet eftersom att dom tror att dom är något. Svenskar som utländska ingen ska röra någon annan ! USCH vad dom håller på mot dig !

 • rebecca

  KOLLA MIN BLOGG! =)
  KOLLA MIN BLOGG! =)
  KOLLA MIN BLOGG! =)
  KOLLA MIN BLOGG! =)
  KOLLA MIN BLOGG! =)
  KOLLA MIN BLOGG! =)
  KOLLA MIN BLOGG! =)

 • Anonym

  Höll med dej till en viss del förut angående invandrarpolitiken, att Sverige inte kan ta hand om alla invandrarna. Men du går ju fan över gränsen?
  Är du verkligen så jävla dum och tror att ”invandrare har brottsligheten i blodet” och bara vita blonda är RENA?! Men juste, du går ju inte i skolan.. tss nazist. -.-

  – Sverige beror av invandrare, då utan dem skulle våran arbetskraft vara VÄLDIGT dyr, och inget annat land skulle vilja handla med oss.
  – Invandrare begår inte FLER brott i genomsnitt än vad svennisar gör. Dina fakta är ju fan påhittat av några sverigedemorkater.
  – Invandrare blir dåligt bemötta, har svårt att skaffa jobb för att deras namn låter utländskt. Inte konstigt att de inte vill vara snälla tillbaks mot svenskarna.

  Du kan allvarligt inte säga att de som bor i Sverige ska bli svenskar eller annars lämna landet. Det står för fasiken i grundlagen, att alla har rätt till sina traditioner, utöva sin kultur blabla etc.

  Störd unge som inte ens går i skolan du kan ju ingenting!
  Även jag som är blond o ser ut som en svensk, känner mej inte svensk OCH JAG VILL INTE BLI SVENSK HELLER. Om du skulle flytta utomlands ett tag, tex Frankrike USA Australien.., ska de betyda att du måste lämna din svenska kultur?
  FETT MED KORKAD BRUD! Jag blir sur 🙁

 • Anonym

  Haha bry dig inte om de.
  De vill att du ska lägga ner din blogg, de är så avundsjuka !
  Själv är ja blatte men.. aaa ja älskar dig Paulina DU ÄR BARA BÄST <3

 • Anonym

  RASIST som fan!
  alla har rätt till sin religion o sin kultur. Ingen ska bli tvingad på den svenska kulturen bara för att de bor i Sverige. Det står tom i grundlagen.
  Om du skulle flytta till USA ett tag, skulle det betyda att du måste ge upp alla dina svenska traditioner? Skulle inte tro det.

  Bara för att invandrarna blir placerade i förorter med dåliga skolor och blir bemötta på ett dåligt sätt av svenskarna, så kan du inte säga att de borde försvinna hem? De kan ju inte ens skaffa jobb för att deras namn låter utländskt.
  Föresten om alla invandrarna drog från landet, skulle Sveriges arbetsmarknad bli helt cp. Det är invandrarna som hjälper till välståndet i detta land du bor i. Utan dem skulle arbetskraften i Sverige vara SVINDYR, vilket skulle leda till att det blir väldigt icke-lönsamt för andra länder att handla med oss.

  Du kan ju ingenting, vilket inte är så konstigt, då du inte ens går i skolan. Du borde iallafall läsa lite mer fakta om invandrarpolitik och dess betydelse för landet innan du yttrar dej.

  Jag är invandrare. Kritvitt hår och gröna ögon o ljus hud, ser ut som en svensk, men jag ÄR ingen svensk. Jag känner mej inte svensk, och det är helt okej att känna så. Så sluta säga att man ska bli svensk bara för att man bor i Sverige. Inte så att jag begår fler brott än dej.
  Du är MYCKET ohövligare och drygare än vad jag någonsin skulle vara. SÅ bort med dryga svenskar från Sverige? Låter det inte rättvist? Nej, tänkte väl det. Lika orättvist är det att säga att dryga invandrare ska utvisas.

  Peace out!

 • Jen

  Haha men hon skvallerpussyn menade väl den gången blattar kastade snöboll på dig? Typ i fredags.

 • emma

  Eftersom det är Paows blogg så skriver hon preics vad hon tycket och tänker i den och det är bara så sjukt och patetiskt att alla osvenskar ska hålla på och försöka trycka ner denna bloggen om ni nu inte tycker om henne eller det hon skriver sluta läs då?
  Det är väl inte så konstigt att Paow har börjat tycka så illa om invandrare när ni håller på som ni gör mot henne eller?!

 • idol!

  Paow, grejen är den…ingen hatar dig, alla är bara avundsjuka på dig 🙂 <3

 • DIN IDOL!

  ”Titti”

  Ta en titt till i texten, eller förresten, ta TVÅ!

  Det som är skrivet är:

  ”jag pratade med min kusin i mobilen igår natt”

  Igår, det står klart och tydligt, så vad är det du inte förstår!?

 • ellie

  helvette kvinna, lär sig stava för en gångs skull. IRRITERAD HETER DET, till och med min 10 åriga kusin kan stava det. Gå tillbaka till skolan och lär dig något för i helvette.

 • ebba

  asså vafan..? ;o
  folk har verkligen problem nu för tiden, och då menar jag psykiskt :s
  * till tjejen som kommenterade *

 • Ton med brunkräm

  Det som är så roligt är ju att du bryr dig om varje grej som skrivs på FS. Du tar åt dig av allt och svarar genom att skriva ett blogginlägg.. Så självklart måste du ju vara lite nervös, dåligt självförtroende om du måste svara på ett inlägg som gjorts på FS.. Buhuu, jag är Paow och alla är emot mig.. Du är pinsam

 • emmy

  hahahaha men guuud idiot jävel.
  Jag håller med dig om allt du skriver o jävla fjolligt att klaga på din klädstil när du klär dig skit snyggt!

 • bells

  att alla orkar hålla på… :S

 • maria

  vafan är det för fel på folk?
  låt henne ha sin jävla åsikt? det är hennes, inte eran, ellerhur?
  hon har redan sagt att hon INTE är rasist, så vafan tjaffsar ni om?
  idioter -.-

 • Olivia

  Guuuud vilken dålig stil!!:O:O:O Av henne inte du Paow!:*

 • Anonym

  jag tycker att paow har rätt i vissa grejer hon säger.
  det är mest utländska som sitter inne för kvinnomisshandel och sådant, jag tycker det är okej att utländska får komma in i sverige, men dom med bra bakgrund. vissa säger utländska säger ju ofta sverige suger, dom som säger så kan ju bara dra åt helvete? varför komma hit om det suger som många tycker, om utländksa ska bo här tycker jag dom ska visa lite mer respekt för vi svenskar är egentligen för snälla! jag har en pojkvän som är iran, men han visar folk respekt han tycker om sverige. han är glad att han bor här, och jag har mångamånga vänner som är utländska men alla dom visar respekt och tacksamhet vilket alla borde göra svenska också men det gör dom flesta svenskar, bara det att dom utländska inte visar det som vi alla svenskar och det gör. jag känner en kompis som blivit våldtagen och dom skrek efter henne vi är iranier vi gör vad vi vill! vad är det för sett, det skiter jag i om det är iran eller inte. många svenska är rädda för utländska för ni inte visar någon tacksamhet för ni får bo i vårat land! vi svenska för många är blonda går lättklädda är vi hora, men snälla när en utländsk går i kort är den inte hora, jag tycker det är respekt löst att hålla på så mot paow, när dom flesta hatar oss svenskar kallar oss horor, och säger att landet är sämst. dom som visar respekt, stannar kvar det är vad jag tkr, men dom som bara slåss och sånt drar åt helvete! samma med svenskar, dom kan inte komma till ett land och tro att dom är något, då får dom spö men vi svenskar som bor här i sverige får spö av dom som inte ens är svenskar, sverige är ceneröst att vi släpper in alla i vårat land, jag tycker om alla utländska som är snälla och svenskar men svenska som är störda och utländska som är störda snälla dra! så menar jag det

  jag skyddar inte paow, men jag tycker hon har rätt i vissa grejer säkert dom andra också! många är rasister varför inte hålla på med dom, bara för paow är känd behöver det ej betyda håll på med henne blablabla!

 • Anonym

  du har väl itne äns brunkräm ?
  du har ju vafan precis vart i ett annat land ? ;ss
  och du klär dig så jävla nice !
  jävla idioter asså ..

 • Mänskliga Rättigheter

  Lilla gumman, jag tycker så synd om dig. Du är inget annat än en liten vilsen tonåring som har onödigt mycket behov av uppmärksamhet.
  Du har ingen som helst verklighetsuppfattning, hade du haft så skulle du ha varit medveten om att i och med globaliseringen så kommer invandringen att öka. Det är något som alla länder runt om i världen kommer att påverkas utav.
  Om du ens tänker vara en del av Sverigedemokraterna så borde du förstå att du är bara en bricka i deras spel för PR.
  Bloggen kommer inte att vara så stor i Sverige om 2-3 år, och vad har du då? Du kommer att jobba på din pappas matbutik, snälla rara, skaffa dig en utbildning. Du behöver verkligen det, kanske inte ekonomiskt såsom du har skrytit om dina miljoner i fonder, men du behöver gå till skolan så att du lär dig något om det verkliga livet, om historia, om samhället, du behöver utvecklas intellektuellt.

 • razan

  e du helt dum? vi snackar om en annan dag

 • Hej

  IRRITERAD * I R R I T E R A D! Jävla hora gå tillbaka till skolan och lär dig stava.

 • sandra karlsson

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

  JÄVLA RASIST PAOW!!!! JAG VET ATT DET ÄR SANT…. SÅDANA MÄNNISKOR SOM DIG BORDE INTE FÅ VARA I DETTA LAND

 • Anonym

  alltså måste bara säaga att det känns så patetiskt hur du håller på. Tycker du kan hålla dina åsikter för dig själv! Varför inte försöka se alla som människor? varför dela upp människor i olika grupper? Inget blir bättre av att hålla på o skilja mellan ”vi” & ”oss”. sådana resonemang bygger enbart på okunskap! från båda sidor…

 • Elin

  sluta trycka ner paow , låt hon leva sitt eget liv och vi andra vårar liv

 • shiet

  Det är sånna som du som får mig att sämmas över att vara svensk. Du är ju den ”typiska svennen” utseendemässigt. Grejen är bara den att du förstör så fruktansvärt mycket. Du blir ful av skisnacket du håller på med. Dessutom så kommer du att ångra dig då du är mogen, men då finns det ingen återvändo.

 • ellie

  Hon menar väl det där du skrev om ”det här har hänt mig dom 2 senaste dagarna”. Då det var någon so hade skrikit hora efter dig.

 • Anonym

  SÅ om man är blond och har ljus hy är man troligen svensk eller? Vet du att även norskor, danskar och finnar också är invandrare om de flyttat till Sverige?? Även folk från Frankrike, Spanien, Ryssland, Ukraina, Bulgarien osv. kan vara blonda och ha ljus hy..

 • arnela

  sluta vara så rasistisk, håll det istället inom dig så kanske du inte blir lika irriterad !! :S

 • cornelia

  tror faktist på dej, dom överdriver jämt saker och ljuger för att få uppmärksammhet ;s

 • mymic

  Sluta bara bry dig om dom andra.
  Alla tycker olika och en del kommer alltid att försöka övertala en att man har fel eller nåt annat drygt. ^^;

 • Elinor

  jag förstår inte varför du och dessie slåss hela tiden? är ni utvecklingsstörda eller vad har ni för problem? normala människor slår inte andra människor. men man märker ju att ni inte e så jäkla smarta så de e ju inte konstigt att ni slåss som 5 åringar i sandlådan. ni verkar vara lika korkade som ni är blonda tyvärr.

 • adriana

  paulina, jag håller med dig på en sak, de med att man inte bara får göra hur man vill och säga vad man vill, annars håller jag inte alls med dig, jag tycker hur du uttrycker är otroligt rasistisk och idiotisk, eftersom jag själv är blatte blir jag arg, jag tar inte åt mig men de som gör mig arg är hur du uttrycker dig och så för jag hade en massa respekt för dig innan allt detta började, men jag har tappat riktigt mycket respekt för dig nu paulina, jag förstår hur alla andra blattar/invandrare känner sig och dom känner sig väldigt kränka, du är helt ute och cyklar ska du veta, tänk ordentligt innan du uttrycker dig på bloggen, du har ju trots allt en av sveriges största bloggar .. jag har inget mer att säga än att jag hoppas du inser hur idiostisk det du håller på med är, jag kan förstå att du kan bli förbannad men alla är inte så ”hemska” som du tror

  hälsningar adriana
  – din blogg va mycket bättre innan du gick överstyr –

 • mimmi

  jävla hora
  jävla hora
  jävla hora
  jävla hora
  jävla hora
  jävla hora
  jag fattar inte att du inte tänker på att svarta också går in på din blogg, och du håller på som att svarta e idioter liksom kolla på dig jävla blondin hora som tror att du e nån!

 • lea

  paow… ingen orkar respektera dig när du behandlar allt och alla som skit, skyll dig själv.

 • Maria

  hahaha, asså kan inte alla ge sig.
  De hon har sagt från början är att hon inte gillar BLATTAR, som hon oxå har sagt är en stil.
  det är så klart hon börjar ogilla alla invandrare ifall ”alla” dem börjar skrika hora efter henne och anklaga henne för saker hon inte har gjort. serriöst, folk är idioter 🙂 plus att läs inte inlägg ifall ni tycker att dem är fel, de är väl samma sak för oss svenskar ifall vi får läsa att alla svenskar är rassister för att vi kanske inte vill åka till typ södertälje? sjuka människor….. tyvärr är man väl likadan 😉

 • Krizia

  njae, tror du har fått de lite på bakfoten. Tjejen menade antagligen händelsen för några dagar sen med tjejerna, du vet dem med kinaskor?

 • Sara

  Att alla orkar tjafsa mot Paow? Töntar! Är själv invandrare men ser inte det konstiga i det hon skriver? Såklart man ska bete sig bra mot svenskar, dom som accepterat oss i deras land.

 • Sana

  Tja asså jag tycker om din blogg jätte mkt och blev fett ledsen över att malin dog 🙁 men jag hoppas hon villar i frid ( R.I.P ). Och hoppas att du besöker min blogg .

  Den heter http://www.Smoki.blogg.se 🙂

  Bye !!

 • sus

  alltså du har seriösa problem. hur gammal är du egentligen 14? 15? jag har inte så stor koll på hur gammal du är men när man läser dina inlägg så kan du omöjligt vara äldre än 15. du tror att sättet du argumenterar på låter vuxet och moget, men det låter bara så otroligt barnsligt. du har ingen aning om vad det är du pratar om, och det märks så tydligt. och jag hoppas att om det någongång händer en katastrof i sverige och du och din familj måste fly, att ni INTE får hjälp i ett annat land. för det är så du resonerar nu. det är så otroligt kränkande.
  och jag vet inte om du tror att du har någon slags skydd som gör att du kan stå och skrika saker till utländska personer på gatan helt utan anledning, och att det är okej för dig? för en dag kommer det slå tillbaka och om du tror att SD kommer att stå bakom dig och rädda dig, så har du fel. de utnyttjar att du är ung och kan nå ut till andra unga, men mer än så är du inte för dem. du är en liten ung tjej som gratis sprider mer främlingsfientlighet i landet. tror du seriöst att någon kommer anställa någon som dig senare, med dessa åsikterna? men lycka till paulina, en dag kommer det här att slå tillbaka på dig, och då har du ingen som kan rädda dig.

 • .

  asså jag känner mig jävligt arg.
  tycker att du ska sluta vara så omogen.
  nu har du sakt din åsikt och vi vet den måste du forsätta då elr?
  fattar inte hur du tänker?
  du klär dig lättklätt och är 15 elr 16?
  du driker röker och festar du vet att din framtid kommer vara porrbranchen om du inte vill gå och vara prosetuerad så..
  men snälla paow vet du varför ”invandrare” kastar saker på dig och säger fula ord?
  för att du du börjar säga elaka saker…
  det finns vittnen för det också.
  så varför förnear du det?

 • Caroline

  Även fast det rörde sig om en annan dag och så, vad hade den där omogna bruden för rätt att skriva så där? Överdrift och man ser ju att tjejen inte kan skriva. Hon ville nog mest ha uppmärksamhet, och hon var ju inte ens med. Hon hade säkert hört fel version också för den delen och sen själv förvanskat den.

 • anonym :)

  jaja, inse bara DU ÄR EN RASIST!!!!

 • J

  Alltså tjejen pratade om den tjugosjätte…………………

 • Juliette

  lol Paow du behöver inte ljuga 😉

 • Juliette

  Invandringen
  De flesta svenskar erkänner idag att svensk invandrings- och integrationspolitik har varit ett monumentalt misslyckande. Sverigedemokraterna är det enda parti som vågar säga detta öppet.

  Ett befolkningsmässigt homogent samhälle har bättre förutsättningar att nå en fredlig och demokratisk utveckling, än en heterogen statsbildning. Därför förespråkar sverigedemokraterna en restriktiv invandringspolitik, liksom att samhället på alla sätt ska uppmuntra en ökad återvandring. Dagens situation med kulturellt främmande enklaver i de flesta städer är inte hållbar. Ingen integrationspolitik i världen skulle klara av att integrera så många människor på så kort tid som behövs. Det bästa både för svenskarna och för de invandrare som inte kunnat anpassa sig till samhället vore om många invandrare återvänder till sina hemländer.

  Sverige har i förhållande till folkmängden tagit emot flest invandrare i Europa under efterkrigstiden. Det har medfört stora sociala och ekonomiska påfrestningar för vårt land. Rotlöshet och omfattande motsättningar, såsom gängvåld, rasism och grupphat, har blivit en del av vardagen i Sverige, som en konsekvens av en alltför generös invandringspolitik. Rotlösheten står i motsats till något som är väldigt viktigt för oss sverigedemokrater – rätten till en nationell identitet. Alla människor måste få känna att de tillhör ett folk.

  Sverigedemokraterna är inte principiellt emot invandring. Vi är på det klara med att Sverige alltid har haft invandring, men den har tidigare varit begränsad och reglerad. De invandrare som kom hit kunde ganska lätt assimileras och bli en del av det svenska samhället, främst på grund av att de inte var så många och att de kom från kulturellt närstående länder. De senaste årens invandring har dock varit av helt annan art. Det har handlat om tiotusentals invandrare varje år, från avlägsna delar av världen, vilket inte varit bra för Sverige.

  DET är SD’s åsikter om invandringen, vad är det som är så hemskt med den?:S fakta människor.. fakta.

 • Dea :)

  Men vad omoget av den tjejen som skickade in och skrev det!
  Älskar din blogg btw! 😀

  kolla gärna min o släng in en kommentar (a)
  kram!

 • anonym

  Gud va alla blir till sig! :O seriöst.. hon får väl tycka som hon vill?! alla utlänningar går ju i taket för fan :S jag står på din sida paow

 • Denise

  vet inte om det tjejen skriver är sant eller inte eller om vilken händelse det handlar om…de jag vill säga är att hon FAAAAN ska lära sig skriva ordenltigt! är ni så jävla puckade i sverige (själv från finland) att ni skriver dem (??) det heter dom eller de!!! men iaf, najs blogg o som lite kul information har du många läsare utanför sverige också 🙂 keep the good work going 😀

 • dijana

  varför du ska be henne dra till sitt hemland? sverige?
  asså paow..du ska inte be ngn dra hem till sitt hemland.. fråga folk varför de kommit hit istället? antagligen pga krig, våldtäkter, förföljerser, tortyr eller annat..du hade nog också flytt om sverige hamnade i krig eller dyliknanade.. alla har inte den möjligheten du kanske har..tänk på dej innan du lägger dej om kvällarna..

  Dijana

  svar: Jag skrev att hon kunde åka till tunisen eftersom hon klagade

 • Anna

  Paow! <3 Vill bara säga att du är BÄST! Du är så jävla smart, så begåvad, du måste lita på dig själv!! Jag skulle vilja vara din syster, jag skulle uppmuntra dig så mycket! Jag älskar dig!!!! <3

 • lol

  OOOH HELL NO DU SNACKA INTE VÄL OM INVANDRARE DIN JÄVLA SKIT
  DU BORDE SKAFFA DIG LIV VAKTER FÖR DEN DAN JAG SER DIG NÅN STANS SÅ LEVER DU INTE!!!

 • Anonym

  aa det är julia lindqvist 🙂 haha ofta hon bråkar med paowww

 • Michaela Bång

  Väänta lite, är inte det där julia (tjejen du slogs med) Klara och typ Marika? 🙂

 • linqan

  hahaha det där är min lilla syrra… you go sis ^^ första gången jag är inne här och det ända man ser är massa snack om invandrare och att dom inte har rätt att vara här, varför inte?
  Det är mer folk som hatar pinsamma fjortisar (som du) än vad det finns folk som hatar invandrare. omfg vilket failat barn du är, haha.

 • Mariah

  Bara för att man är blond betyder det inte att man är svensk!!!
  Är du verkligen DUM eller har du bara otur när du tänker snabbt?????

 • Anonym

  hur j*vla fail får man va…. asså ofta sluta hacka på paow hella tin…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *