Dagens fråga

dagens

”Paow, jag har en fråga, Fick du åka iväg för dina föreldrar så verkligen med tanke på att du bara är 93:a? och var det krångligt när ni skulle resa, va dina föreldrar tvungna att skriva på papper?

gillar din blogg! bättre än pissie.”

svar: Hej du tack för din fråga 😀

Jo, jag fick faktiskt åka, vet inte riktigt vad som flög i min pappa, men han vet att jag är rätt försiktig och bra på att ta hand om mig själv, sen så är ju Dennis med. Och han är ju 20 (om en månad )

Ja, det behövs nog, min pappa skrev på ett papper och kopierade sitt id. Behövde dock aldrig visa det inte ens i svenska incheckningen? Så det går nog att åka ändå 🙂 Nej då det var inte knepigt,  incheckningen, gaten, att hitta till travelbussen till hotellet ,hämta väskorna o.s.v., men det gick faktiskt lättare än jag trodde. Jag var lite orolig för att jag inte skulle klara det, men som tur gick allting bra ;D

Puss på dig!

IMG 6103  Tidsinställt inlägg.
Bild från Arlanda =D

Har du problem med storleken? Köp MySize som finns i sex olika storlekar.

Posted in: Livsstil

You might also like

Keela - Min nya pulsklocka! Hedda Dibinger - 3 x STHLMevent We Are One - BJUD IN TILL EN EGEN MYSIG BRUNCH Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Hedda Dibinger - RS_____2 Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *