fråga

”Är det sant att du har en massa bristningar på brösten och hår på hela kroppen som Dissie sa till mig när jag festade med henne.”

”Är dina bröst verkligen äkta :O skitfina isf..”

Svar: Nej, bristningar har jag verkligen inte, jag har alltid fått komplimanger för mina bröst. Någonting på min kropp som jag faktiskt är nöjd med. Tror faktiskt att Dessie bara är avundsjuk med tanke på att hon fyller sina bh:ar med strumpor osv. Hon är även gått runt på olika fester och visat en massa ”nakenbilder” på mig där jag står med trosor och håller för brösten. Så ja, hon kan ju titta efter ”bristningar” om hon vill.

Ja, mina boobies är äkta, tänker inte operera dom än på ett tag i alla fall eftersom dom fortfarande växer..

egypten 118

Vi säger att den här bilden är okej eftersom jag är utomlands.. Leta efter bristningar nu Dessue ;D

Prova Green Tea+ och få din idealvikt tillbaka!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (154)

You might also like

Alexandra Nilsson - Veckans planer.. Alexandra Nilsson - My day in pictures Alexandra Nilsson - Ny vecka.. Alexandra Nilsson - Cosy..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *