Dagens fråga

fråga

”Hur kan du ha en sån fin kropp tränar du? Berätta hur du gör – blir galen!!! Puss tack för en bra blogg =D

Svar: Hej du!

Tack så mycket, men jag har alltid vart äckligt smal och måste äta mycket och regelbundet för att hålla min vikt uppe. Jag har inte direkt haft ätstörningar på ett mentalt sätt för att jag tyckt jag vart tjock (som tyvärr är väldigt vanligt idag).

När jag var yngre så var det magsår för att jag blev behandlad dåligt i skolan. När jag fyllde 13 och magsåret försvann så kom mina visdomständer upp alldeles för tidigt, jag borstade inte tänderna ”där” bak som jag skulle vilket led till en inflammation som gjorde så ont att jag knappt kunde dricka vatten.

Det varade i ca ett halvår och jag var jättetunn i kroppen och mådde väldigt dåligt fysiskt, men jag har (med undantag under dom tiderna jag vart riktigt sjuk) alltid varit aktiv, när jag var yngre så gick jag på gymnastik 4 gånger i veckan från jag var 8-13, jag red en gång i veckan från jag var 10-14, jag tränade handboll när jag var 9 och jag tränade fridrott från jag var 8-11. Så ja, jag har alltid varit aktiv.

Min kropp idag får jag väl tacka Amir för som fått mig att äta mycket mat under den tiden vi umgicks. Att äta sent på natten och åka mycket tunnelbana haha 😛 Så om man som jag är för smal – ät mycket på natten, tro mig det hjälper!

Sen en sak som funnits så har det alltid varit rädslan för att kräkas, idag så bryr jag mig inte så mycket, men förut så vart jag ett freak och åt bara saker som inte skulle vara så farliga att spy upp och tänkte att om jag åt mindre skulle jag spy mindre. Sen så har jag alltid blivit rädd för fet mat, eftersom det alltid verkat äckligt att kräkas och att det smakade illa. Jag hatar lagad mat än idag och jag älskar ”fräsch” mat, såsom sallad, tomater och gurka (medans jag ogillar champinioner auberginer och soltrokade tomater). Nästan allting som är rått är gott enligt mig.

Jag har alltid tyckt om att röra på mig, men att min vikt idag är som den är så är det för att jag alltid håller mig aktiv (i stället för att sitta hemma framför datorn i 14 timmar) så går jag till exempel från Slussen hem eftersom det bara tar 10 min att gå.

Jag äter bara ett mål om dagen och dricker mycket cola. Inte med avsikt för att bli smal utanför att jag inte tycker om mat speciellt mycket. Jag håller nog humöret uppe på cola (supernyttigt), men om man vill få en ”snygg” kropp så är det nog bara att kanske undvika såsen, läsken och andra onyttigheter och kanske gå ut och springa lite om man inte har så bra ämnesomsättning.

Men svält er aldrig! Det funkar bara för tillfället och sen när man börjat äta igen så lagrar kroppen allt fett man äter eftersom när man svälter sig så ställer kroppen in sig på svält, och så blir man väldigt trött och ständigt illamående . Aja, lycka till kram!

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Gult är inte fult Alexandra Nilsson - Sommarkvällar när dom är som bäst Alexandra Nilsson - Kontrasterna Caroline Roxy - Summerburst fire

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *