Ett pinsamt minne

Ett minne från i somras som jag inte berättat för någon. Egentligen så är det inte så pinsamt, men jag har ändå inte berättat det för någon. Vet egentligen inte varför jag skämdes, tyckte bara det var pinsamt och förträngde det så fort som möjligt. Har en tendens av att skämmas lätt.

Jag sitter på tuben, då sätter sig en utländsk kille brevid mig, lägger sin hand på mitt lår och jag tittar på honom med en förvånad blick och satte mitt tuggumi i halsen så jag började hosta så förfärligt. Pinsamt med andra ord.

Ibland så är det jobbigt att vara de enda blonda på röda linjen. Men när jag försöker byta plats så tar den utländska killen tag i min hand och säger ”fin flicka”. Sätter mig ner och börjar prata med honom don´t ask me why jag faktiskt sitter kvar och pratar med en full randomkille som nyss försökt smeka mitt lår. Han frågar om mitt nummer, jag ger inte ut mitt nummer utan dissar frågan.

Det slutade med att han hade det i alla fall och jag fick en ölburk i huvudet och fula ord ”vilken diss vem vill ha dig din hora”. Den kvällen kom jag hem och luktade alkohol efter at behandlats respektlöst och blivit utskrattad av en massa babbebrudar.

Legally-Blonde-2-m04

Har du kontroll på vikten?
Om inte – utnyttja din välkomstpremie! Prova en tvåveckors kur för bara 19 kronor – DU SPARAR 355:-

(Visited 39 times, 1 visits today)

57 Comments

 1. Jennifer februari 8, 2010 at 8:09 e m

  äcklig kille

  Reply
 2. Anonym februari 8, 2010 at 8:10 e m

  Hatar då sånt där händer ;s

  Reply
 3. Lady from sweden februari 8, 2010 at 8:12 e m

  Haha gillar inte heller röda linjen…iaf inte söder om t-centralen!

  Reply
 4. Malin februari 8, 2010 at 8:13 e m

  DU ÄR EN NOLLA OCH JAG DIN IDOL!

  Reply
 5. Nanna februari 8, 2010 at 8:15 e m

  usch vilket äckel… :S

  Reply
 6. elin februari 8, 2010 at 8:17 e m

  sånt ska man inte acceptera! det är fan inte rätt

  Reply
 7. EMMA februari 8, 2010 at 8:22 e m

  Gud vilken äcklig kille. Va med om att en kille kom upp bakom mig och in med sin hand under min jacka för att röra min rumpa. Vill slå ihjäl honom. Men jag kanske bara överreagerade.

  Reply
 8. Anonym februari 8, 2010 at 8:23 e m

  Du verkar verkligen seriöst tro att det är skitspeciellt att vara blondin 😛

  visst många killar ser blondiner som leksaker, och sen när dem väl ska hitta riktigt kärlek brukar de oftast bli en vacker brunett. men orka vara så fixerad vid det som du är, som tror att allt handlar om hårfärger, och vilket land man kommer från osv.

  Reply
 9. jennie februari 8, 2010 at 8:24 e m

  fyfan vilken äcklig människa :S

  Reply
 10. Emma februari 8, 2010 at 8:28 e m

  Fyfan vilken skabbig kille! Blondiner är så, säger man orespekterade?!
  Hatar sånt.. jävla brunnetter! …
  ( ta inte illa upp – till er brunnetter som inte beter er som idioter hehe..)

  Reply
 11. Ord blir meningar februari 8, 2010 at 8:30 e m

  hänt mig också, dock accepterade jag inte situationen :/

  Reply
 12. h februari 8, 2010 at 8:34 e m

  fyfan.. stackare

  Reply
 13. dmartinsson februari 8, 2010 at 8:35 e m

  Anmäl idioten! Inte konstigt att du inte gillar utläningar.

  Reply
 14. louice februari 8, 2010 at 8:37 e m

  så äcklig kille!

  Reply
 15. RoraaStar februari 8, 2010 at 8:41 e m

  Vilka äckliga jävla människor det finns!

  Reply
 16. shibbii februari 8, 2010 at 8:47 e m

  Fy fan av den killen! Så jävla svinigt, Blir ledsen över att höra detta! Vissa jäkla utlänningar vill man bara slänga ut, sånna som bara trashar och beter sig illa. Fy fan. Hoppas du inte skyllde situationen på dig själv ialf, han va ju tydligen helt jävla efterbliven!

  Reply
 17. julia februari 8, 2010 at 8:49 e m

  herregud vilka idioter de finns!

  Reply
 18. stajjny februari 8, 2010 at 8:53 e m

  Röda linjen (söderut) och blåa linjen är dom äckligaste linjerna. Fattar inte vad dom tror ska hända?? Skitäckligt när dom försöker ”ragga” upp en bara för att man har blont hår. Dom är ruskigt äckliga, som om någon normal tjej ens vill titta åt deras håll.
  Dom tror ju att man raggar på dom för att tittar ut genom fönstret ungefär. Lika kåta som fula som korkade. Ut med dom säger jag.

  Reply
 19. Ellie februari 8, 2010 at 8:55 e m

  fy fan! du skulle anmält han eller nåt..

  Reply
 20. sophia februari 8, 2010 at 9:00 e m

  Fyfan va äcklig kille asså, hatar såna typer :/
  As bra blogg btw 😀

  Reply
 21. Elin februari 8, 2010 at 9:29 e m

  Helt fel gjort av killen, sånt ska man inte acceptera!

  Reply
 22. moollys februari 8, 2010 at 9:30 e m

  Sant eller falskt?

  Reply
 23. lisa februari 8, 2010 at 9:46 e m

  ush det har hänt mig också. Dissade en kille så hällde han en hel öl i mitt hår och jag kunde inte duscha när jag kom hem till min pojkvän för han familj låg och sov. Har aldrig varit så arg som den natten stinkandes av öl och vannsinning, svor att jag skulle hämnas.

  Reply
 24. Karina februari 8, 2010 at 9:58 e m

  Man behöver inte vara blond!
  Jag har föräldrar från sydamerika men är född här.
  Så jag är en svartskalle men beter mig mer svensk än vad du gör-
  Det jag vill säga är en händelse på krogen.
  En blatteful kille kom juckandes bakom mig, min kompis drog bort honom men han envisades och kom tillbaka, då körde jag in min armbåge i hans bröst… HAN SKALLA MIG DÅ!
  Påväg till bilen som skulle hämta mig och vännerna så väntar han med sina blattekompisar och skriker ” Kom med mig hem, sug av mig, du är het” (fast med sån äcklig blattebrytning). Mitt svar i fyllan blir ”aldrig i livet att jag skulle suga din lilla äckliga kuk”!

  Han gapar ”hora, se på dig, vem vill ha dig”.
  BARA för att se cool ut inför sina kompisar när han får sån diss.

  Dom är bara tragiska, vad fan tror dom att dom är?

  Reply
 25. Mandana februari 8, 2010 at 10:07 e m

  det känns som du hittar på och vill få folk att tycka synd om dig hahah 🙂

  Reply
 26. Anonym februari 8, 2010 at 10:22 e m

  jag gillade din blogg som fan i början, tills jag mötte på dig en gång i stan och du började skriva skit om mig i din blogg. tänker itne säga mitt namn, jag hade inte gjort dig ett piss. du började klaga på mitt bettende osv. Det kallar jag dålig stil! Även har jag lust att försvara folk som slänger ut äckliga kommentarer, men det kan jag nästan inte, inet efter du gjort samma sak mot mig! Har till och med svårt att läsa din blogg, när det står om mig och min kompis på ett ställe. Hoppas du tänker att du också skriver skit om andra som inet gjort dig nått, ibland blri du med om samma sak!

  Reply
 27. Linda februari 8, 2010 at 10:54 e m

  de roliga är, varför får man höra att blondiner blir mer utsatta för våldtäckt eller sexuellt trakasserier?
  jo för man får dom på nolltiden =) de är dom billigaste som kommer lätt,

  Reply
 28. hj februari 8, 2010 at 10:55 e m

  eh.. jaha okey? haha. pinsama brud.

  Reply
 29. Tanyk februari 8, 2010 at 11:01 e m

  vilket mongo.
  baaah

  Reply
 30. Sofie februari 8, 2010 at 11:57 e m

  Men shit. Förstår att du skäms och inte vill berätta, det är nog rätt naturligt att känna skam över sånt. Att folk tar och klämmer och tafsar på en när man inte vill. Det är vidrigt. Och tyvärr har nog de flesta tjejer blivit lite tafsade på nån gång. Menar inte att bagatellisera din upplevelse alltså, snarare vill jag bara påpeka hur sjukt det är att killar tror att de har rätt att göra så mot oss. Dom bah ”snyggt ass, jag måste klämma!”, eller vad? Jag kan aldrig för mitt liv se en tjej få för sig nåt sånt. Och det spelar ingen roll om man är blond eller lättklädd eller om man har fucking burka på sig, man ska få gå klädd i vad man vill utan att nån ska tro att den äger en och får göra vad den vill med en. Fyfan vilken äcklig människa. Killar som gör så borde tänka på att nån annan kille gör likadant mot deras tjejkompis eller syster. Det är inte okej.

  Reply
 31. sofie februari 8, 2010 at 11:58 e m

  Pinsamt….?

  Reply
 32. Jag orkar inte heller.. februari 9, 2010 at 12:41 f m

  Tyvärr råkar man ut för dem där. Jag bor på röda linjen mot Fruängen, det lustiga är att det åker någon enstaka babbe åt det hållet… så fort jag tar röda linjen mot Norsborg så är det babbar överallt. Lite sjukt på en och samma gång att det är sådan stor skillnad på vilket håll man åker med tunnelbanan. Fel av detta land att slänga alla under mattan på samma ort och inte ge dem de möjligheter som dem behöver för att komma in i samhället och förstå hur det fungerar här (gäller så klart inte alla).

  Jag har blivit sparkad av en babbe för att jag bad honom släppa mig kompis. För dem är inte ett nej ett NEJ. Ord räcker inte. Vi får inte säga något. Jag blir bara så ledsen över att det ska vara som det är. Man tar seden dit man kommer…

  Reply
 33. sindy februari 9, 2010 at 5:28 f m

  det är tyvärr sjukt äckligt vanligt att blatte ”män” beteer sig på det sättet. Så jävla avskyvärt och äckligt och fyfan alltså. Fast det händer inte bara blondiner, så inget speciellt där. Men ändå, fyfan alltså, jävla svin vet inte hur dom ska betee sig

  Reply
 34. Berit februari 9, 2010 at 7:44 f m

  förstår inte varför du helatiden måste klarogöra att det va utlänningar? säg äckliga människor, ingen bryr sig om det är en svensk eller en utlänning, han va äcklig och otrevlig, FINE säg det då, att han är utlänning kvittar väl i dessa lägen, egentligen. Har blivit trackad på av en svensk full gubbe på bussen också, så det är egentligen inget konstigt, när folk är fulla så är dom fulla och kan inte behärska sig. Och tjejerna, skit i det, visst dom va utlänningar dom med, jaha? Jag har (tro det eller ej) blivit illa behandlad av svenska tjejer med.. Sånna idioter finns överallt.. Men visst, GB tjejer måste helatiden anmärka sig, håller jag med dig om. Men du får så många emot dig genom att skriva ”dina åsikter”, så gör det inte. Du kommer tacka mig sen. Puss haj,

  Reply
 35. Feliiciouz februari 9, 2010 at 8:07 f m

  Fy fan vad hemskt, jag skulle blivit skit rädd !

  Reply
 36. ,,, februari 9, 2010 at 8:13 f m

  Men din stackars mupp som säger att killar skaffar sig ofta en brunett när dom är ute efternågot riktigt. Du är bara någon som har svårt att acceptera att BLONDINER är snyggare. Du, gå och lägg dig :s

  Reply
 37. fiiia februari 9, 2010 at 8:47 f m

  linda – är du seriöst dum i huvet? lär dig att personligheten inte sitter i hårfärgen din obildade jävla brud.
  skulle vara intressant att se hur gammal du är som kläcker ur dig en sån dum jävla kommentar. gissar att du är riktigt ful. brukar oftast vara fula människor som säger sånt. snorunge

  Reply
 38. Pinar februari 9, 2010 at 9:59 f m

  Varför måste du nämna att han var invadrare för? Skulle du nämnt det om det var någon som såg ”svensk” ut? Han är väl lika mycket svensk som dig, som är född i Sverige. Det kunde lika gärna varit en kille med ”svenskt utseende” som tog på dig…

  Reply
 39. Julia februari 9, 2010 at 11:06 f m

  men skit i om hon nämner att det var en utlänning bara snälla :S

  Reply
 40. ari februari 9, 2010 at 11:19 f m

  du tkr inte d va pinsamt, du ville bara smutskasta invandrare…

  Reply
 41. alex februari 9, 2010 at 1:56 e m

  ROFL AHAHHAHA jag dör xD
  de där va kul xD

  Reply
 42. Anna Kantana februari 9, 2010 at 3:54 e m

  Äcklig kille. Sådana killar ska bara ha en smäll på käften, inget annat!

  Reply
 43. Anonym februari 9, 2010 at 4:06 e m

  Äcklig kille ingen snack om saken, men det handlar inte om ifall man är blondin eller brunett vilken äcklig kille som helst kan gå på vem han känner för. Det handlar om att alltid visa direkt sin gräns och vad man accepterar så att han inte tror att han kan göra vad han vill. Om något äckel någonsin gör så igen är det bara att ge honom en riktig höger haha, seriöst låt inget äckel tro att han har rätten att ens tilltala dig om du inte känner för det!

  Reply
 44. Tess februari 9, 2010 at 4:56 e m

  Dom flesta blatte killar är likadana. Lika äckliga.

  Reply
 45. Hells Bitches februari 9, 2010 at 6:05 e m

  Det är inte du som skall skämmas, utan han. De klarar helt enkelt inte att få dissen. Det har hänt mig så många gånger så jag vet verkligen vad du pratar om.

  Reply
 46. bajskorven februari 9, 2010 at 7:00 e m

  hahaha där fick du!

  Reply
 47. nadia februari 9, 2010 at 7:38 e m

  tycker att sånt där suger, verkligen men det ja inte fattar är varför du alltid måste nämna att killen är utländsk och att du är blond?
  jag är inte blond nånstans min pappa är utländsk, men tro mig såntdär händer mig dagligen också, flera gånger om dagen ibland, vart man än kommer och inte alls bara av invandrare, flera flera svenska killar kan vara värre än utlädnska ibland, det ja menar är att beteendet sitter inte i ens ursprung och det är riktigt synd att du inte förstår det.

  Reply
 48. angelica februari 9, 2010 at 9:37 e m

  haha det är alltid kul att dissa utländska killar måste ja säga. när man gör det så är dom heelt plötsligt inte intresserade längre.. humor

  Reply
 49. Linnéa februari 10, 2010 at 6:14 e m

  Vilken sorglig kille, bara för att du är bloggare behöver inte det betyda att man kan behandla dig hur som helst. <3

  Reply
 50. Anonym februari 13, 2010 at 3:00 e m

  idiot!
  du är stark du, paulina 🙂
  jag hade nog inte kunnat hantera att ngn sa/gjorde så mot mej. hade blivigt HELT krossad.
  hoppas du inte tog åt dej för de dom sa stämmer INTE.
  puss

  Reply
 51. sara februari 18, 2010 at 8:55 e m

  hahahaha, paow du är skönast. håller med vilka äckliga turkkillar som kan finnas på de där linjerna… och vänta tjejer, det är inte rasistiskt, det är SANNING!
  paow är grym som står för vad hon tycker och vågar säga till, ni andra vill bara verka snälla fast egentligen håller ni med henne. ni är mesar, usch fyfan… Go PAOW! 😉

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *