Fjortisbloggare

Picnik-collage21Eller borde kanske kalla det Paow försvarar sig själv..?

Jag tycker att det är skumt att jag tillhör kategorin ”fjortisbloggare” – för mig så är en fjortisbloggare någon som provocerar öppet, en person som skriver om hur snygg och rik man är. Som bloggar bara för pengarna och kändisskapets skull och hänger ut folk till höger och vänster. Jag gör inget av det.

Bara för att jag inte sitter och smörar arslet av mig så provocerar jag?

Om man bläddrar tillbaka i typ i maj så kan jag förstå när jag skrev ”gud jag är så smal, och alla är så feta” när det var meningen att göra folk förbannade och locka fler läsare. Men nu? Jag ser inte att jag gör något fel, och ändå är det folk som inte tycker om mig…

Jag skriver om min vardag om mina kläder om vad jag köper och ett och annat åsikts inlägg. Om ni kallar mina ”åsikter” att provocera så är det helt ok. För mig så är att provocera en helt annan sak, typ att göra människor förbannade med mening. Vad jag skriver om vad jag tycker om rasism invandrare och att jag tycker det är finare att vara smal en mullig, ja det är mina åsikter till 100 &, alla tycker olika.

Det är ungefär som ni kallar mig ”dum hora” när jag skriver om några mörka barn som förstörde en buss, då skriver nästan alla ”dra inte alla över en kam”, men ni gör så med mig…

Bara för att jag är blond så förknippas jag med Dess och Kiss? Varför lägga någon i ett fack som förknippas med någonting dåligt? Hur ska jag själv kunna ”lära mig” att inte lägga folk i ett fack när männsikor jag ”bemöts” av varje dag gör det? Jag är trevlig, snäll och frispråkig, skriver exakt vad jag tycker och tänker. Jag hänger inte ut folk utan jag skriver vad jag tycker. Jag har nog den mest personliga bloggen av dom alla, kan jag nog påstå… Jag spelar ingen roll utan är bara mig själv. Folk som avundas andras framgång är misslyckade.

– Take it or live it, keep reading or stop reading. Like me or do not like me.

16755_222392685024_604780024_3584683_1070855_n

Det kan inte bli hetare!
Vinn den helt nya Apple iPad!

(Visited 103 times, 1 visits today)

272 Comments

 1. josefine februari 6, 2010 at 2:05 e m

  Jag älskar din blogg iaf, tycker att du är sjukt söt, och verkar vara en trevlig tjej med fötterna på jorden 🙂

  keep up the good work 🙂

  Reply
 2. ellieee februari 6, 2010 at 2:05 e m

  bra skrivet:) umgås inte me dessie mer:S puss gumman

  Reply
 3. C februari 6, 2010 at 2:05 e m

  Snälla du, har du så lite att skriva om så du ska börja skriva såna häna trååååkiga inlägg kommer jag att sluta läsa din blogg!

  Reply
 4. evelina februari 6, 2010 at 2:06 e m

  du är bäst !

  Reply
 5. jasmine februari 6, 2010 at 2:06 e m

  Du hänger inte ut folk men du snackar mycket skit om folk Snacka skit, inte veta hur man klär sig och bete sig som ett barn=fjortis

  Reply
 6. Maria februari 6, 2010 at 2:07 e m

  Så rätt Paulina !

  Reply
 7. Anonym februari 6, 2010 at 2:08 e m

  Life is hard 🙂

  Reply
 8. maria februari 6, 2010 at 2:08 e m

  jag tycker du blir lite FÖR mycket när du umgås med dessie, annars är du bäst.

  Reply
 9. Elnas februari 6, 2010 at 2:08 e m

  You go girl! Hahah ne men du har helt rätt.

  Man ska stå för det man tycker och det gör du.

  Reply
 10. Anonym februari 6, 2010 at 2:08 e m

  fjortis

  Reply
 11. madelene februari 6, 2010 at 2:09 e m

  skulle inte du fixa dina tänder i Thailand i januari? hur blev det med det?

  Reply
 12. John februari 6, 2010 at 2:09 e m

  Take it or live it?
  Menar du take it or leave it?

  Reply
 13. merna februari 6, 2010 at 2:10 e m

  bra sagt (Y)

  Reply
 14. Elin februari 6, 2010 at 2:10 e m

  Tycker att folk borde sköta sina egna liv istället för att hacka på andra.. Sånt stör mig som fan

  Reply
 15. Anonym februari 6, 2010 at 2:11 e m

  För att det inte är någon skillnad på er.
  Lika bra kolsupare alla tre, och två fel gör inte ett rätt.

  Reply
 16. Anonym februari 6, 2010 at 2:14 e m

  leave* haha

  Reply
 17. Malin februari 6, 2010 at 2:15 e m

  DU ÄR EN JÄVLA FJORTIS! INSE FAKTA. . .

  Reply
 18. Ciia februari 6, 2010 at 2:16 e m

  Tycker du det är konstigt att du förknippas med Dessie när du tills för en vecka sen hängde med henne…?
  Och nog kan man fortfarande hitta provocerande inlägg i din blogg då och då. Så länge du håller på att öppet bråka med folk i bloggen så kommer du kallas fjortisbloggare. Live with it.

  Reply
 19. Anonym februari 6, 2010 at 2:17 e m

  bra paow (Y)

  Reply
 20. pimpXprincess februari 6, 2010 at 2:17 e m

  Du är en fjortis, tyvärr. Däremot tror jag att det finns en fin person bakom den där osäkerheten som du verkar ha. Var dig själv istället för att anpassa dig efter dina vänner! 🙂

  Reply
 21. lydia februari 6, 2010 at 2:18 e m

  du har såå rätt Paulina!
  bara andra kunna förstå sånthär.
  själv blir jag också kallad blond & då är jag dendära tjejen som inte fattar ett dugg och är osmart..
  det är sjukt drygt.

  Reply
 22. elin februari 6, 2010 at 2:18 e m

  stå på dig, du har rätt dom andra har fel 🙂

  Reply
 23. maalin februari 6, 2010 at 2:19 e m

  haha asså fan vad det stinker avundsjuka här….seriöst människor skaffa er ett liv sluta vara så jävla avundsjuka bara för att hon är snyggast . de rår ju inte hon för elller hur ? såå pinsamt!

  Reply
 24. klara februari 6, 2010 at 2:19 e m

  håller med dej Paulina, endel folk har inget liv alls.
  Försök att ignorera alla dumma komentarer osv, de är svårt jag vet, men man får försöka så gott man kan <3

  Reply
 25. tjabba! februari 6, 2010 at 2:21 e m

  du har rätt till dina åsikter, men tycker du inte att du snackar lite för mkt skit om andra människor? jag vet ingen av dina kompisar som du inte har snackat skit om på bloggen. dina vänskaper håller aldrig särskilt länge, och när vänskaper bryts så äre alltid den andres fel?! ta på dig skulden för det du gjort och sluta snacka skit ngn gång!!!!!!!!!

  Reply
 26. Clarabella februari 6, 2010 at 2:21 e m

  Du har helt rätt Paulina! du är fan bäst!

  Reply
 27. ems februari 6, 2010 at 2:22 e m

  okej att du kanske inte är lika mycket fjortis längre. men du skrev nu att fjortisar bara snackar om hur rika de är.
  ”Idag ska jag in till stan och möta upp Steff och Elin, efter det Dennis. Så måste börja fixa mig, bankomatkortet börjar kännas tung i fickan. Nu ska det brännas pengar!”
  vad snackar du om själv?

  Reply
 28. An februari 6, 2010 at 2:22 e m

  Jag tror nog folk snarare syftar på utseendet när de säger att du tillhör ”fjortisbloggarna”. Platinablont hår med extensions, mycket smink och utmanande kläder tror jag är det som gör att du har hamnat i den kategorin. Däremot personlighetsmässigt håller jag med om att du inte längre kvalar in i ”fjortisstadiet” utan där är det mer Dessie som passar. Då menar jag när man tex skriver om hur mycket man druckit i helgen, hur mycket pengar man har osv…

  Reply
 29. becca februari 6, 2010 at 2:24 e m

  bra sagt du!

  Reply
 30. Anna februari 6, 2010 at 2:24 e m

  Det heter att inte dra alla över en KAM, inte kant. 😉

  Reply
 31. Bella februari 6, 2010 at 2:25 e m

  Fjortisar bruka vara elaka och bara bry sig om sig själva, och med tanke på att du skriver så sjukt taskiga saker om dina vänner och hänger ut dem till höger och vänster, och berättar hemligheter om dem,för att sedan en annan dag gilla dem igen, det är fjortisbeetende. det handlar inte om ditt utseende eller så, utan du beter dig som en fjortis bara. Jag tycker inte att de du gör är att provocera heller, det bara elakt. Men de flesta i våran ålder är fjortisar, jag är inte heller så mogen alltid.

  Reply
 32. sanna februari 6, 2010 at 2:26 e m

  det tråkiga med era bloggar och era liv är att ni inte har nåt att säga!
  det enda ni tänker på dag för dag är vad ni ska ta på er, hur sminket sitter osv osv..
  ni verkar juh inte göra nåt på dagarna!?
  gör nåt vettigt, engagera er i nåt, frivillig organisationer! djurrätt! hemlösa! regnskogen!
  kvinnoförtryck! nedskräpningen! greenpeace!

  Reply
 33. Danielle februari 6, 2010 at 2:27 e m

  Jag hade förutfattade meningar om din blogg..alla sa att du va en fjortisbloggare osv men efter att jag läst den nu så kan jag säga att det stämmer verkligen inte! 🙂

  Reply
 34. Anonym februari 6, 2010 at 2:27 e m

  du har bara rätt!
  dessie och kissie är typ oäkta, men du är jävligt äkta!

  Reply
 35. linn februari 6, 2010 at 2:28 e m

  man kan inte säga att paulina är en fjortis.

  paulina är som alla andra tonåringar, bara för att man har en buister och en kavaj över behöver man inte vara fjortis? det är fan skitsnyggt ;D

  paow är underbar! dessie är fjortis !

  Reply
 36. Lina februari 6, 2010 at 2:28 e m

  Det är bra Paulina 😀

  Reply
 37. Amanda februari 6, 2010 at 2:37 e m

  Du är bäst! 😀

  Reply
 38. Sanna februari 6, 2010 at 2:37 e m

  Du är inte alls lik Dessie och Kissie!
  Du är mer den snälla typen, tycker du är mycket bättre änn kiss/dess!
  du är ingen fjortis helr för den delen!

  DU PROVECERAR INTE!
  forsätt med samma attityd på bloggen, för det uppskatas! 😀

  Reply
 39. em februari 6, 2010 at 2:37 e m

  gillar dig stark paow!
  grym är du!

  Reply
 40. Alicia februari 6, 2010 at 2:37 e m

  Förut tyckte jag att du tillhörde kategorin men inte längre! Tycker du har mognat väldigt mycket genom din blogg faktiskt;)

  Reply
 41. Jenny februari 6, 2010 at 2:37 e m

  Du hänger inte ut folk? Ok, Alex moreno? Dessies mamma, dessie m.fl? Sedan finns där ett antal som du har skrivit riktigt taskiga saker om.

  Och det är väldigt enkelt att se vad du är för slags människa… bortskämd, falsk, egoistisk och barnslig som aldrig kan stå för något.

  Och du är rasist. Man kan välja på så mååånga olika sätt att lägga upp saker men du väljer alltid dom mest förndedrande sätten. Vad vill du att folk ska skriva till dig när du vräcker ur dig såna taskiga saker? ”Åååh paow du är så duktig och smart blondin” Och att du tror allt handlar om hårfärg… Snälla väx upp! Just såna här inlägg sätter dig i samma ”fack” som fjortisbloggarna. En sak som du och fjortisbloggarna har gemensamt är ”ni är bara avundsjuka på mig och min framgång” Ja. Oh ja. Hemskt mycket. Sicken otroligt framrik och lyckat framgång du har. Kan inte handla om hur du är som person? Nääää verkligen inte O_o

  Reply
 42. haha februari 6, 2010 at 2:39 e m

  för att du är en fjortis och kommer aldrig få bort den stämpeln helt enkelt 🙂

  Reply
 43. Linn februari 6, 2010 at 2:41 e m

  Du är ingen fjortis !!

  Reply
 44. Annie februari 6, 2010 at 2:41 e m