Fjortisbloggare

Picnik-collage21Eller borde kanske kalla det Paow försvarar sig själv..?

Jag tycker att det är skumt att jag tillhör kategorin ”fjortisbloggare” – för mig så är en fjortisbloggare någon som provocerar öppet, en person som skriver om hur snygg och rik man är. Som bloggar bara för pengarna och kändisskapets skull och hänger ut folk till höger och vänster. Jag gör inget av det.

Bara för att jag inte sitter och smörar arslet av mig så provocerar jag?

Om man bläddrar tillbaka i typ i maj så kan jag förstå när jag skrev ”gud jag är så smal, och alla är så feta” när det var meningen att göra folk förbannade och locka fler läsare. Men nu? Jag ser inte att jag gör något fel, och ändå är det folk som inte tycker om mig…

Jag skriver om min vardag om mina kläder om vad jag köper och ett och annat åsikts inlägg. Om ni kallar mina ”åsikter” att provocera så är det helt ok. För mig så är att provocera en helt annan sak, typ att göra människor förbannade med mening. Vad jag skriver om vad jag tycker om rasism invandrare och att jag tycker det är finare att vara smal en mullig, ja det är mina åsikter till 100 &, alla tycker olika.

Det är ungefär som ni kallar mig ”dum hora” när jag skriver om några mörka barn som förstörde en buss, då skriver nästan alla ”dra inte alla över en kam”, men ni gör så med mig…

Bara för att jag är blond så förknippas jag med Dess och Kiss? Varför lägga någon i ett fack som förknippas med någonting dåligt? Hur ska jag själv kunna ”lära mig” att inte lägga folk i ett fack när männsikor jag ”bemöts” av varje dag gör det? Jag är trevlig, snäll och frispråkig, skriver exakt vad jag tycker och tänker. Jag hänger inte ut folk utan jag skriver vad jag tycker. Jag har nog den mest personliga bloggen av dom alla, kan jag nog påstå… Jag spelar ingen roll utan är bara mig själv. Folk som avundas andras framgång är misslyckade.

– Take it or live it, keep reading or stop reading. Like me or do not like me.

16755_222392685024_604780024_3584683_1070855_n

Det kan inte bli hetare!
Vinn den helt nya Apple iPad!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (272)
 • josefine

  Jag älskar din blogg iaf, tycker att du är sjukt söt, och verkar vara en trevlig tjej med fötterna på jorden 🙂

  keep up the good work 🙂

 • ellieee

  bra skrivet:) umgås inte me dessie mer:S puss gumman

 • C

  Snälla du, har du så lite att skriva om så du ska börja skriva såna häna trååååkiga inlägg kommer jag att sluta läsa din blogg!

 • evelina

  du är bäst !

 • jasmine

  Du hänger inte ut folk men du snackar mycket skit om folk Snacka skit, inte veta hur man klär sig och bete sig som ett barn=fjortis

 • Anonym

  Life is hard 🙂

 • maria

  jag tycker du blir lite FÖR mycket när du umgås med dessie, annars är du bäst.

 • Elnas

  You go girl! Hahah ne men du har helt rätt.

  Man ska stå för det man tycker och det gör du.

 • madelene

  skulle inte du fixa dina tänder i Thailand i januari? hur blev det med det?

 • John

  Take it or live it?
  Menar du take it or leave it?

 • Elin

  Tycker att folk borde sköta sina egna liv istället för att hacka på andra.. Sånt stör mig som fan

 • Anonym

  För att det inte är någon skillnad på er.
  Lika bra kolsupare alla tre, och två fel gör inte ett rätt.

 • Malin

  DU ÄR EN JÄVLA FJORTIS! INSE FAKTA. . .

 • Ciia

  Tycker du det är konstigt att du förknippas med Dessie när du tills för en vecka sen hängde med henne…?
  Och nog kan man fortfarande hitta provocerande inlägg i din blogg då och då. Så länge du håller på att öppet bråka med folk i bloggen så kommer du kallas fjortisbloggare. Live with it.

 • pimpXprincess

  Du är en fjortis, tyvärr. Däremot tror jag att det finns en fin person bakom den där osäkerheten som du verkar ha. Var dig själv istället för att anpassa dig efter dina vänner! 🙂

 • lydia

  du har såå rätt Paulina!
  bara andra kunna förstå sånthär.
  själv blir jag också kallad blond & då är jag dendära tjejen som inte fattar ett dugg och är osmart..
  det är sjukt drygt.

 • elin

  stå på dig, du har rätt dom andra har fel 🙂

 • maalin

  haha asså fan vad det stinker avundsjuka här….seriöst människor skaffa er ett liv sluta vara så jävla avundsjuka bara för att hon är snyggast . de rår ju inte hon för elller hur ? såå pinsamt!

 • klara

  håller med dej Paulina, endel folk har inget liv alls.
  Försök att ignorera alla dumma komentarer osv, de är svårt jag vet, men man får försöka så gott man kan <3

 • tjabba!

  du har rätt till dina åsikter, men tycker du inte att du snackar lite för mkt skit om andra människor? jag vet ingen av dina kompisar som du inte har snackat skit om på bloggen. dina vänskaper håller aldrig särskilt länge, och när vänskaper bryts så äre alltid den andres fel?! ta på dig skulden för det du gjort och sluta snacka skit ngn gång!!!!!!!!!

 • Clarabella

  Du har helt rätt Paulina! du är fan bäst!

 • ems

  okej att du kanske inte är lika mycket fjortis längre. men du skrev nu att fjortisar bara snackar om hur rika de är.
  ”Idag ska jag in till stan och möta upp Steff och Elin, efter det Dennis. Så måste börja fixa mig, bankomatkortet börjar kännas tung i fickan. Nu ska det brännas pengar!”
  vad snackar du om själv?

 • An

  Jag tror nog folk snarare syftar på utseendet när de säger att du tillhör ”fjortisbloggarna”. Platinablont hår med extensions, mycket smink och utmanande kläder tror jag är det som gör att du har hamnat i den kategorin. Däremot personlighetsmässigt håller jag med om att du inte längre kvalar in i ”fjortisstadiet” utan där är det mer Dessie som passar. Då menar jag när man tex skriver om hur mycket man druckit i helgen, hur mycket pengar man har osv…

 • Anna

  Det heter att inte dra alla över en KAM, inte kant. 😉

 • Bella

  Fjortisar bruka vara elaka och bara bry sig om sig själva, och med tanke på att du skriver så sjukt taskiga saker om dina vänner och hänger ut dem till höger och vänster, och berättar hemligheter om dem,för att sedan en annan dag gilla dem igen, det är fjortisbeetende. det handlar inte om ditt utseende eller så, utan du beter dig som en fjortis bara. Jag tycker inte att de du gör är att provocera heller, det bara elakt. Men de flesta i våran ålder är fjortisar, jag är inte heller så mogen alltid.

 • sanna

  det tråkiga med era bloggar och era liv är att ni inte har nåt att säga!
  det enda ni tänker på dag för dag är vad ni ska ta på er, hur sminket sitter osv osv..
  ni verkar juh inte göra nåt på dagarna!?
  gör nåt vettigt, engagera er i nåt, frivillig organisationer! djurrätt! hemlösa! regnskogen!
  kvinnoförtryck! nedskräpningen! greenpeace!

 • Danielle

  Jag hade förutfattade meningar om din blogg..alla sa att du va en fjortisbloggare osv men efter att jag läst den nu så kan jag säga att det stämmer verkligen inte! 🙂

 • Anonym

  du har bara rätt!
  dessie och kissie är typ oäkta, men du är jävligt äkta!

 • linn

  man kan inte säga att paulina är en fjortis.

  paulina är som alla andra tonåringar, bara för att man har en buister och en kavaj över behöver man inte vara fjortis? det är fan skitsnyggt ;D

  paow är underbar! dessie är fjortis !

 • Lina

  Det är bra Paulina 😀

 • Sanna

  Du är inte alls lik Dessie och Kissie!
  Du är mer den snälla typen, tycker du är mycket bättre änn kiss/dess!
  du är ingen fjortis helr för den delen!

  DU PROVECERAR INTE!
  forsätt med samma attityd på bloggen, för det uppskatas! 😀

 • em

  gillar dig stark paow!
  grym är du!

 • Alicia

  Förut tyckte jag att du tillhörde kategorin men inte längre! Tycker du har mognat väldigt mycket genom din blogg faktiskt;)

 • Jenny

  Du hänger inte ut folk? Ok, Alex moreno? Dessies mamma, dessie m.fl? Sedan finns där ett antal som du har skrivit riktigt taskiga saker om.

  Och det är väldigt enkelt att se vad du är för slags människa… bortskämd, falsk, egoistisk och barnslig som aldrig kan stå för något.

  Och du är rasist. Man kan välja på så mååånga olika sätt att lägga upp saker men du väljer alltid dom mest förndedrande sätten. Vad vill du att folk ska skriva till dig när du vräcker ur dig såna taskiga saker? ”Åååh paow du är så duktig och smart blondin” Och att du tror allt handlar om hårfärg… Snälla väx upp! Just såna här inlägg sätter dig i samma ”fack” som fjortisbloggarna. En sak som du och fjortisbloggarna har gemensamt är ”ni är bara avundsjuka på mig och min framgång” Ja. Oh ja. Hemskt mycket. Sicken otroligt framrik och lyckat framgång du har. Kan inte handla om hur du är som person? Nääää verkligen inte O_o

 • haha

  för att du är en fjortis och kommer aldrig få bort den stämpeln helt enkelt 🙂

 • Linn

  Du är ingen fjortis !!

 • Annie

  tyvärr tappade jag all respekt för dig när du skrev om gradiviteter och la ut bild på en som nyligen varit gravid och jämförde med en som inte varit det.. det var seriöst det värsta jag har läst i hela mitt liv. Det är därför jag knappt läser din blogg längre, tittar in jävligt sällan.. så för mig är du faktiskt fortfarande en fjortisbloggare, inte lika illa som dess och kiss though

  Svar: Och vad reagerade du på? Att sanningen är svår?

 • Anonym

  Du är ingen fjortjis , tillskillnad från typ Dessie.. fast hon är inte heller någon fjortis egentligen. Men du är ju definitivt minst fjortis av er två iaf. Men du är så liten på något sätt , du ser världen från dit perspektiv och vet inte så mycket om den , det märks. Men du är bara 16 jag var likadan i din ålder. Jag tror folk kallar dig för fjortis för att du hängde med dess , för att du har blont hår , har/hade rosa läppar plus är lite yngre.. det blir som du säger att man blir placerad i ett fack och det är jävligt fult egentligen. Sen handlar det väl om avundsjuka också , du är smal och snygg. Och jag tror alla tycker det är snyggare att vara smal än mullig. (kanske inte benig , men smal med former) och tillhör man en lite fetare grupp tar man nog lätt åtsig och tar till med försvarsmeckanismer , och typ ” utsendet är inte allt” det är visst fint att vara tjock blabla. Ingen tycker det. Så ta ingen skit , fortsätt blogga för du är grym ! Have a nice one:)

 • hmm

  Brukar inte kommentera, men vad kallar du allt ditt skitsnack om dessie och amir? Dessa bråk bara skriker ”fjortis”.

 • annellie

  amen herregud du är så osäker på dig själv, bara man läser något du skriver så förstår man att du inte vet vad du vill än, du har själv skrivit att du är fortfarande ett barn som såna som leker med dockor i en hög ålder, Du försöker att bli något du inte är, du kan inte bli kenza nr 2 om det är det du vill. Och sluta hacka på dessie för hon försöker iaf inte vara något hon inte är . . gaaah man får sån damp när du försöker ”övertala” oss om att du beter dig som ”äldre” men det gör du verkligen inte. Jag ser dig som ett litet osäkert barn som inte vet vad du vill längre.

 • j

  juste den där bilden säger mycket, du är fucking 16BAST och beter dig som 20+! ärligt, du kommeralltid vara stämplad som en fjortis. tycker bara synd om dig….

 • Anonym

  Den vanliga missen . Slå upp det där ordspråken”dra alla över en kant” DET heter faktiskt DRA ALLA ÖVER EN KAM! Jag som läst svenska c vet att det stämmer.

 • TripleSex - Sex som det ska vara!

  Ibland verkar du vara fjortisbloggare, ibland inte. När du ständigt ska försvara dig sjunker du faktiskt i mina ögon, samtidigt som du (ursäkta ordvalet) verkar svansa efter Dennis. Jag hoppas att ni är bättre vänner än vad som syns.

 • BLIMEDLEM

  http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=276396

  BLI MEDLEM NUU!!! GRATIS PRESENTKORT JUST NU, ALLT DU BEHÖVER ATT GÖRA ÄR ATT SPARA POÄNG!! BLI MEDLEM NUU!! 😉 HELT GRATIS

 • Anonym

  haha det syns att du inte går i skolan… live it? det stavas leave it!! haha…

 • Bella

  Men vad ‘är det som gör dig bättrre än kissie och dessie då? och varför skulle dem vara fjortisar isåfall? jag tror nog inte folk egentligen tycker speciellt mkt om dig, folk skriver bara sånt när du har skrivit något elakt. Hade du inte skrivit såna elaka saker, så hade inte folk varit sådär mot dig. Fjortis o sånt är bara något man kallar folk man stör sig på, ALLA människor har nån gång blivit kallad för ngt sånt. ta det inte så bokstavligt.

 • aaa

  vänta lite nu… vad skrver du om rassism och invandrare ?
  menar du att du är för eller mot dom ?

 • n

  du kallade ju dig själv för fjortisbloggare i inläget där du snackade skit om foki :O

 • amanda

  Du äger i allafall ut att andra ”fjortisar” 😀

 • Anonym

  om man ser ut som en fjortis, pratar som en fjortis beter sig som en fjortis. är man en fjortis

 • Natacha :)

  asså jag älskar din blogg 🙂 och dej jag tycker du ska fortsätta för du är grym, men hur tjänar man pengar på sin blogg det är det jag inte har fattat? och hur blev du så ”känd”? snälla svara puss och kram :)(L)

 • JudaaZ

  DU KAN VÄL ÅTMINSTONE LÄRA DIG STAVA RIKTIGT OM DU NU FÖRSÖKER VARA SÅ JÄVLA PERFEKT!!!

 • DIN IDOL!

  Vi alla tycker nog att du tillhör fjortiskategorin!

 • VRÖV

  DU KAN LA ÄNDÅ LÄRA DIG STAVA ORDENTLIGT OM DU NU SKA VARA SÅ FÖRBANNAT PERFEKT!!

 • lisa

  Take it or LEAVE it. 😉

 • Z

  Det heter inte ”dra inte alla över en kant”!! Vad skulle det betyda? Lämmeltåg eller? Det är ”dra inte över alla med samma KAM”!!

 • maggan

  jag tycker att du har blivit mycket mer mogen sen du slutat vara så mkt med dessie. Hon är en äcklig liten fjortis, men du har fan börjat växa upp och fatta vad livet handlar om på riktigt 🙂 du är skön, fortsätt med det, och gå aldrig tillbaka till dessie, hon är bara en idiot

 • Anonym

  Jag tror nog folk snarare syftar på utseendet när de säger att du tillhör ”fjortisbloggarna”. Platinablont hår med extensions, mycket smink och utmanande kläder tror jag är det som gör att du har hamnat i den kategorin. Däremot personlighetsmässigt håller jag med om att du inte längre kvalar in i ”fjortisstadiet” utan där är det mer Dessie som passar. Då menar jag när man tex skriver om hur mycket man druckit i helgen, hur mycket pengar man har osv…

 • cornelia

  Du är förjävla snygg och jag älskar din stil. Fortsätt som du gör herregud :*

 • Idda

  lite fjortit är du allt ;P

 • Jenny

  Du är en fjortisbloggare.

 • M

  Det är såhär att alla får ett första intryck av någon, och vissa vägrar släppa det när person har förändrats!
  Det är väl det om är nackdelen om man börjar sin bloggkarriär med att provocera och skriva skit om folk, för att få flera läsare. Sen tänker man kanske att ”Nej, det här är inte jag egentligen, jag är ju en snäll tjej!” Men då är ju redan skadan skedd så att säga…

 • Anonym

  *TAKE IT OR LEAVE IT, INTE LIVE IT!?

 • Lisa

  Jag tycker inte du är fjortis. Du har stil & bra åsikter! Kissie är mer fjortis än vad du är.. Och, you know you’r famous when people you don’t even know hates you! 😉

 • JudaaZ

  Asså… Det är ju inte första gången du ska hänga ut Dessie och dom, och JA, DU HÄNGER UT DOM LITE HIT OCH DIT!

  Så sluta snacka så jävla mkt skit…

 • lovisa

  enligt mig är du absolut ingen fjortisbloggare, inte i närheten.
  jag tycker att du verkar vara en supergo tjej som kan bjuda
  på sig själv. och du är sjukt rolig! dom kallar dig fjortis för att
  dom är så himla avundsjuka. jag menar , men är inte avundsjuk på dig?
  du är helt perfekt enligt mig & massa andra.
  riktigt coolt att jag har snackat med dig en gång på telefon . (a)
  du är bäst !

 • Jossan

  Visst, jag har följt din blog för att jag tycker du är söt och underhållande. Men nu har det kommit till en gräns då jag känner att det bara blir patetiskt, den gränsen är nu nådd.

  Du måste skaffa dig lite självinsikt Paulina, du KAN INTE sitta och säga att du inte skryter om hur rik du är, att du inte gör det för det du kallar ”kändisskapet”, pengarna, att du inte hänger ut folk etc etc etc etc etc……..

  För det är exakt vad du gör. Snälla sluta med de dumheterna, nu slutar jag läsa

  /take it or LEAVE it. En av dina f.d bloggläsare

 • angelica

  Paow, du är verkligen den bästa bloggaren må jag säga!
  Du är personlig och har en blogg som man älskar att läsa.
  Fjortisbloggare är du inte utan du säger exakt vad du tycker, och dom är bara avundsjuka när dom kommenterat elakt. Jag har samma åsikter som dig och allt du skriver stämmer ju fan! Dedär med invandrare och så , ja alla är inte så men dom som håller på med såntdär skit och förstör och sånt.
  Paulina du är bara bäst måste jag säger, och har verkligen den bästa bloggen och är så otroligt fin! 🙂
  Kram!

 • caroline

  har oxu känt så, bara för ja är blond så är ja en fjortisbitch ? ja har aldrig fattat de.. ja är lixom 12år och alla går runt och kallar mej bloldinhora? 🙁

 • Elin - den du vill vara tyyp

  dom som är intresserade utav konst. kolla in här dårå.. några fina bilder på tavlor.
  den jag fick me mig hem idag va värd 10.000kr

 • EMMA

  P.g.a att du började som fjortisbloggare så blir det kanske lättare så att man fortsätter se dig som det-

 • tk

  17 år och super vin

  vilken bra förebild du är paow

 • malin

  Bra skrivet! Tycker din blogg är skit bra,läser den varje dag. Du är sjukt snygg stil!
  take care 🙂

 • Matilda

  jag förstår inte vad du menar nu??? Du hänger visst ut folk? Du hänger ut dina vänner och före detta vänner? Det är inte att säga sin åsikt om något det är att vara grym och elak.

  Jag tycker du verkar vara en tjej som knappt kan stå upp för sig själv utan byter vänner hit o dit och sen skriver om dom. Istället för att bara umgås med dom du vill…

  Du och dessi anser jag vara på samma nivå! Om annars får du väl ta att och visa det! Du tror att du ena sekunden kan vara en fjortis bloggare och sen bara göra ett sånt här inlägg så ska alla ändra uppfattning om dig. Av det jag sett i din blogg så är du en FJORTIS BLOGGARE!

 • Madde

  Man ska inte bry sig om vad andra tycker!

 • emmeeely.blogg.se

  sant, det är ju sin egen blogg man skriver ju vad man vill 🙂

 • elin

  bra paulina, väldigt bra skrivet!

 • Danielaa

  Skulle inte ni till Thailand tillsammans du och dessie? 😮

 • E

  Du har verkligen din egen stil! Du vågar mer vara dig själv i bloggen än andra bloggare känns det som. Förstår bara inte varför du ens behöver försvara dig
  om sånna här saker? Jag menar tycker du inte att du är en fjortisbloggare så är du inte det.
  Det är ju du själv som bestämmer hur du vill vara. Och om någon annan påstår
  att du är något annat, so what?
  och dessutom är det alltid NÅGON som slänger ur sig elaka kommentarer, thats life 🙂 det går inte alltid att försvara sig, det är bara strunta i det 🙂

 • sofie

  Hoppas verkligen detta inlägg var oseriöst!

 • isa

  din blogg har börjat bli lite tråkigt påå sistonde:( få upp stämningen igen 😉

 • shiet

  Det är klrt att du är fjortis, men fjortis behöver inte vara nåt dåligt.

 • Sara

  Du är fjortis för att du hänger ut folk. Du wajnar på allt som har med Dessie och göra. Och då är det ju självklart att hon itne vill umgås med dig. Likadant med Yosef.

 • Lina

  Hemskt ledsen om det är dina riktiga åsikter är du inte en provocrande fjortisbloggare. Du är en korkad och trångsynt fjortisbloggare som tyvärr måste ta atg i sin framtid. Du säger hela tiden att man har hela livet på sig att plugga. Ja, men det ses inte med blida ögon av arbetsgivare om du ej följt skolplanen till gymnasiet. Sedan kan man vänta ett tag tills uni. Sorry vill du ha et annat jobb än på ica (som din far) får du nog tänka om.

 • Anonym

  Bra med åsikter och att stå för dom men du tar det för långt ibland och jo, d hänger ut folk varje dag ju.
  Sen skall jag påminna dig om att alla som har negativa kommentarer INTE är avundsjuka, dom har sina åsikter, att dom hatar dig.

 • L

  det heter ”dra inte alla över en kam”, inte kant 😉 sen ett tips bara, lite mera mellanrum tack, blir så tråkigt att läsa annars 🙂 och om du slutar försvara dig och bara ignorerar folk och skriver om roligare saker blire roligare att läsa och du får inte fler haters 🙂

 • Jennie

  Haha ursäkta also du verkar ta åt dig vääälidgt mkt av vad andra kommenterar eller säger. Jag menar, hur många inlägg finns det inte med ”paow har en åsikt, Paoe försvarar sig”… Jag menar, att du skriver dessa inläggen måste ju bevisa att du tar åt dig som just det!! vilket är synd, för din blogg var mkt bättre förrut… nu känns det mest som om ditt självfötroende har sänkts, och det är därför du tar åt dig. och JA det är det du gör! Men jag tkr att du ska skita i andra och bara skriva på som du gjorde förrut, du behöver inte försvara dig mot dom andra.. Bara kör ditt race! Tack för en bra blogg!!

 • Anonym

  vill bara säga, det heter like it och LEAVE it (inte live it) och så brukar man säga like me or hate me (inte like me or not like me)

  Puss älskar din blogg! =) =*

 • twilight t-shirt 12 kr !

  PAOW & ALLA ANDRA ! MISSA INTE MIN TRADERA AUKTION PÅ SNYGGASTE TWILIGHTTSHIRTEN !! Aldrig använd !!
  Just nu ligger den på 12 kr !

  http://www.tradera.com/SNYGGASTE-FRACKASTE-TWILIGHT-T-SHIRTEN-for-fans-PASSA-PA–auktion_106411130

 • sandra

  asså du har en jävla fjortis stämpel asså de är bara att inse och du kommer tyvärr ha väldigt svårt att bli av med den och så är det bara..

 • Sandra

  Du häger ut dina vänner och det gör en männika liten i mina ögon . Du kastar kompisar som om de vore utan väde . Hade du vart en så bra människa som du vill framstå som , hade du aldrig gjort så , utan gjort det på ett betydigt snyggare och mognare sett . Vissa av dina kommentarer på facebook osv är rent ut sagt förjävliga .

 • maria

  Det är lite kul att du säger så nu. Du har faktiskt gett din stämpel till dig själv. Det är inngen anna som har satt den på dig än dig själv. Man får alltid konsekvenser av vad man gör. SJälv tycker jag inte att du är fjortis längre. men tro mig, jag blir också kallad fjortis och det är sånt man får stå ut med. diggar dig, men det är lite sent att komma med sånt snack nu.

 • Lina

  Du kan skriver ofta skit i din blogg och så har du fjortisblont hår. Haha 😉

 • ANNA!

  snälla ni som skriver och tycker att Paulina är en fjortis? HUR KAN NI KOPPLA IHOPP PAULINA MED EN FJORTIS?!! jag fattar inte, de finns ju inte en chans att hon är en fjortis. Hon är verkligen inte som dessie eller kissie, endå är dom mycket äldre än henne, men paulina är mer mogen än vad båda dom är tillsammans.

  Paulina är en sjukt söt tjej, bara för hon är blond – är hon knappast en fjortis. Det kanske är så att ni andra är en aning avundsjuka? 😉

  för, PAULINA ÄR BÄST, & JAG ÄLSKAR HENNE & ÄLSKAR HENNES BLOGG! <3

 • johana

  jag tycker verkligen inte att du är en ” fjortisbloggar ”
  du verkar väldigt mogen

 • Anonym

  fixa en egen stil. dra loss det där löshåret, färga ditt riktiga i en mörkbrun färg och fixa en mörk design i blått, grått eller kanske grönt. det är rätt kul, för om du gjorde allt det över ett par dagar så skulle du inte kallas fjortis mer.

 • Mathilda

  om du skulle va en fjortisbloggare skulle också alla andra vara det. förstår inte hur man tänker om man tycker du är en fjortisbloggare. Du liknar int ens en fjortis, och beter dej verkligen inte som en. Du säger inte: aaw, är jag inte söt?! eller: jag är ju så rik så jag kan köpa vad jag vill! blablabla. Som äkta fjortisbloggare.

  Paulina, you rock this shit!

 • Jojjo*

  Läs om varför jag blev irriterad på mitt ex och sedan dumpade honom i bloggen, jojjjjoh.blogg.se 😉

 • Lady from sweden

  Jag tycker om att man har åsikter, jag har ganska starka åsikter också och det irriterar folk…men det är kul!

 • Irre

  det handlar inte om va du säger el gör Paow.
  en gång i tiden var du sveriges mest kändaste fjortis, o den stämpeln kommer tyvärr att finnas kvar hos dig så länge du lever.
  spela roll om du får en bättre personlighet, folk kommer alltid att se dig som ”fjortis-paow”.

 • ellie

  Jag hoppas att du skojar när du skriver att du inte gjort något fel nu, är du helt dum?
  Du la alltså ut ett inlägg om att du ville ha en Ica-Jerry hemma, du skämtar om personer med funktionshinder och ser dom som leksaker. Du är rasistiks, pinsam, omogen och verkar inte ha någon häst hemma där bakanför pannbenet. Du kommer alltid tillhöra ”fjortisbloggare” så länge du beter dig som en bortskämd, korkad bimbo.
  Jag har aldrig tyckt illa om dig, men aldrig heller gillat dig. Men när du skrev att du ville ha en person med downs syndrom hemma då visade du vad du gick för och förlorade min respekt. Och jag var nog inte den ende som kände så. Väx upp, skaffa ett jobb, sluta leva i din lilla barbie bubbla för du är precis lika patetisk som Kissie.

 • Kajsa

  Hahahah det heter dra alla över en Och samma kam. Inte kant!!!

 • Helena

  Haha det är klart du är fjortis! Kolla tillbaka om några år, du går ju bara igenom det stadiet av fjortistiden när man tror att man är djup/mogen men samtidigt beter man sig så sjukt ovuxet… och din engelska suger XD

 • paow

  bra skrivet paulina, de är bra att du har en egen åsikt.
  din blogg är mycket bättre än dessie & kissies,
  jag gillar din blogg. du är dig själv verkar det som.
  ha en bra dag. kram

 • Anonym

  Ville bara säga at jag stör mig på din engelska :/
  – Take it or LEAVE it, keep reading or stop reading. Like me or DON’T like me.

 • Michaela

  Lika patetisk som kisse var väl att ta i…;S

 • Anonym

  du har varit knäpp i bloggen men nej du tillhör absolut inte kategorin där dessie och kissie är, och de är posetivt !

 • emelie

  PAULINA, hjälp oss!!!

  DAVID BIRGERSSON FRÅN VARBERG ÄR SPÅRLÖST FÖRSVUNNEN!!!
  som känd bloggare når du ut till tusentals läsare som kan hjälpa till!!

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6556490.ab

  DAVID ÄR 18 ÅR OCH FÖRSVANN NATTEN TILL FREDAGEN, DÅ HAN HADE VARIT PÅ STUDENT-MASKERAD! han ville inte följa med på efterfest, utan skulle istället gå hem. men något hände däremellan, david är sen dess spårlöst försvunnen och nu ber vi allmänheten om hjälp!! massa varbergare läser din blogg, paulina. snälla sprid efterlysningen!

  kom igen och hjälp oss i sökandet efter david! mer info finns på min blogg. tack!!!

 • p

  Du har rätt! men hur gjorde dennis med sina kindben, operarade han dom? Var kan man göra det, skitsnyggt!

 • :D

  Paulina du är en sån bra bloggare!
  Så underhållande, söt och bra på alla sätt!
  Du är inte perfekt, men ingen är det!
  Du är så bäst, och är så mogen för din ålder man bara kan va 🙂

 • m a l i n

  du är bäst !! eller efter mig och alla andra

 • jjeennn.

  det heter faktiskt ”like me or don’t like me” -.-

 • stajjny

  Snacka skit gör inte bara fjortisar, vuxna gör det mer än fjortisar ibland tom. Skit snackas om allt och alla, går inte att komma ifrån 🙂

  Väldigt bra skrivet! Visst, du är bara 16 så att folk förväntar sig att du ska bete dig som en 25åring bara för att du har en blogg fattar jag inte.
  Du står för det du säger, och det ska du fortsätta med. För du kommer säkerligen ändra åsikt om saker några gånger ändå.

  Och när folk reagerade på det där med Downs Syndrom, tom jag fattade att det inte var något elakt eller hur? Såna människor är otroligt fina människor, min pojkväns syster är ”sån” och som hon tänker – tänker inte vi vanliga människor. Vi borde lära oss från dom. Man ska inte ta allt blodallvarligt, sån energi borde folk lägga på sånt som är viktigt ist.

 • lilly

  du är bättre än alla fjortisbloggare!

 • Anna

  Blondinbella är blind men jämfors inte alls med er ? Du skriver ofta skit om folk, och vad du tycker om dom. Det är att hänga ut, och med tanke på hur du skrev tidigare har du juh skapat en bild av hur du är som alla tror på och fortsätter tro på. Är inte det självklart ?

 • Anna

  blond, blondinbella är blond*

 • Liten

  Srev inte d för bara ngt inlägg en om att d var tvungen att shopa för ditt bankomatkort var såååå tungt….du kanske är senil istället för 14-is??!!

 • Anonym

  vad duktig du e på englska stumpan 😉

 • Anonym

  du förstår inte varför du tillhör kategorin ”fjortisbloggare” men medger att du brukade provocera? det är väl ganska obvious. om kissie slutar provocera kommer hon ändå kommas ihåg som ursprungskissie.

 • ?

  du har redan visat från början vart du hör hemma genom texter och bilder. du är som alla andra fjortistjejer som går och super skallen av sig varje helg.

 • f

  Tycker inte att du tillhör fjortisbloggarna, du snackar bara en hel del skit om filk. Men vafan det är väll därför alla blir så jävla nyfikna och fortsätter läsa..

 • ..

  första intrycket som räknas tror jag, du har satt dig in i ett fack redan från början och nu blir det svårt att komma ur det…

 • modemix

  skit bra skrivet, du är sjukt gullig vacker och ball! 😀 love u

 • Veronica

  Jag tycker inte du e fjortis!<3
  Kram<3

 • Camilla E Lindström, En mammas dagbok ♥

  Hej,

  Lyssnade precis på en gammal repris från Barnministeriet som handlade om dig som ung bloggerska. Intressant!

  Må så gott och va rädd om dig.

  Mvh Camilla

 • Erik

  Fjortis förknippar jag med platinablont hår, rosa läppstift, massor av extensions, fejklösnaglar, fejkögonfransar, för mycket foundations, allt detta på samma gång = fjortis!

 • Lina

  Vilka var det som vann i din tävling du hade här i bloggen?

 • matilda

  folk är ju dumma i huvudet som inte ser att du har förändrats! 😮
  om man har vart fjortis en gång sitter stämpeln tyvärr kvar 🙁
  pusspuss

 • Erika

  Hahah håller med dej bara för man är blond är man fjortis eller ngt, och så fort man säger ngt om mörkhyade är man rasist 😛

 • MODEBLOGG

  TYCKER DET ÄR BRA ATT DU FÖRSVARAR DIG U GO GIRL!!!!!!!

 • Anonym

  Hej!
  Du har den bästa bloggen!!
  Fjortis??? Vaaa nej?
  Du är fanemej BÄÄÄÄST

 • Ayla

  Nejmen ojsan, där hängde du ut Kissie å Dessi igen…

 • meli

  Du är ingen fjortisbloggare.
  Men välkommen till 2000talet.
  En värld som styrs av stereotyper som dömmer folk efter hur dom ser ut! 🙂

 • Julia

  om detta är paows åsikt, har hon inga åsikter.

 • Sandra Nordin

  Vänta nu.. du hänger ut dina ”vänner” stup i kvarten och beklagar dig över dem. Och ja, du provocerar. Går ut halvnaken. Äh va fan jag orkar inte ens.. vill du inte ha fjortisstämpel så häng för fan inte med Dessie och co.

 • emme

  förstår vad du menar =)
  men du kommer nog ligga kvar i ”Fjortis facket” ett tag till tills folk fattar du verkligen har ändrat dig!
  Låt tiden gå och se att dina läsare inte ser dig som en fjortis längre (vissa kommer ju aldrig kunna släppa det) men ändå!
  kämpa på paow för du är bäst!

 • L I S A

  vad klassas du som då? ;O

 • josefin

  Du har själv satt dig i den sitsen och kommer alltid att vara i kategorin fjortisbloggare

 • anonym

  läs om mitt test som visade sig positivt.. Själv tycker jag att det är negativt… :/

 • TiFFy

  Jag läste de första 5 kommentarerna, sen insåg jag hur insnöade Sveriges befolkning verkligen är.

  Jag tycker såhär, till 110%.

  1; Du är dig själv, du gör hur fan du vill och jag beundrar dig för det.
  2; Allt jävla skitsnack som folk slänger höger och vänster, är bara så onödig.
  3; Jag tycker du ska ta och börja skita i Dessie, och allting som har med henne att göra.

  Du visar, som för länge sen, att du vet vem du är och vad du vill göra med ditt liv.
  Så seriöst, skit i vad alla små ” wannabes ” skriver & säger,
  jag menar, vem orkar slösa tid på folk som inte kan använda sin så satt kallade hjärna?

  Btw, Du ska inte behöva försvara dig, det ska räcka med att folk bara inser på en gång.

 • clarie

  asså det räcker med dina långa känsloinlägg vad fan är det för fel på dig :s

 • M

  Du skriver ju ”små blattar” hit och dit och snackar om invandrare på ett sätt som nog kan uppfattas som provocerande av många, även om det inte är tanken bakom det du skriver. Att vara provocerande innebär inte att man gör det med flit alla gånger, det handlar nästan alltid om hur ANDRA tolkar en.

  Däremot tycker jag nog att du hänger ut folk när du skriver både om Amir och Dessie med små fula kommentarer här och där. Du skriver öppet om att Dessie varit otrogen mot sin pojkvän, det är väl inte särskilt schysst egentligen även om det kanske är sant? Så nja.. kan inte hålla med om att du inte gör någonting av det du tycker en ”fjortisbloggare” gör.

 • LAJSEIY

  Hej:) allt bra?
  Kika in på min blogg och se mina erbjudande angående sexiga underkläder från MUMS UNDERWEAR.
  10% rabatt till alla mina läsare,
  jättebra allahjärtansdag presenter kommer komma upp från MUMS snart!

 • ANONYM

  Jag tycker iaf inte natt du e en fjortisbloggare 🙂

 • Sara

  Alltså, vi har ju grammatiken…

 • Lisa

  Men du är en fjortis för att du dricker och sånt när du är så ung!

 • nicolina

  du är en ffjortis

 • Anonym

  lär dig stava innan du spelar smart, ”like me or not like me” öööh, jävla imbicill, hoppas du får nåt tungt i huvudet, det kanske gör dig smartare.

 • sara

  att folk placerar in dig i ”fjortis-facket” har nog med att göra främst (tyvärr) hur du klär dig! sedan att din blogg bara i stort sett handlar om ytligheter! inga djupare åsikter och tankar. Det verkar vara som att yta är det ända du tycker är viktigt? i alla fall så ser jag dig som bäst förebild och coolast utav ”fjortis-bloggarna”! du är trots allt bara 16 och klokare än många.

 • ericafreij

  jag tycker du är morgen för din ålder. Jag är snart 17 , 93a precis som du. jag har alltid tyckt att din nivå är ett steg före dessie. Medans mina kompisar inte alls gillar dig. Men jag gör det. För jag ser dig nog på ett annat sätt!
  p.s ska till sthlm snart, 😉 träffas? höhö!
  hahaha. skämt o sido

 • Lollo

  tkr om din blogg, ditt utseende är skitfint och din personlighet gillar jag mkt !
  😀

 • Milla

  du är en fjortisbloggare. du skriver mycket skit, provocerar (ja det gör du) och verkar väldigt osäker. synd, för du är säkert en bra människa.men du verkar bry dig förmycket om vad folk säger och tycker.

 • ericafreij

  hahaha har läst lite av dina komentarer du fått. Jag undrar bara hur de pallar skriva massa skit. De ska ju inte klaga på dig, de skriver ju skit som fan!

 • Sessa

  Wow, bra skrivet! Du känns verkligen inte som Dessie eller Kissie, det är det som är det bästa med dig. Du är dig själv fullt ut och låter ingen klanka ner på dig.
  Du verkar sjukt härlig! Lycka till med allt!
  Och bara så du vet, jag är på din sida! 🙂 kram

 • Frannie

  Du e för skön!

  Besök vår blogg och följ oss tre tjejer i våra liv. Läs om vårt radioprogram Stiletto på radiostationen EASTFM.

 • Emma

  Du är bäst Paulina. Du är så grymt vacker dessutom.

 • Anonym

  hahaha, åååh jag hänger inte ut nån!

  du hänger ut dessie 24/7 du är en fjortis, 🙂

 • ida

  det är för att du ser ut som en fjortis, är som en fjortis och visst hänger ut folk.

 • Malin

  jag förstår vad du menar! själv tycker jag att du verkar mycket snällare och mindre kaxig och så än dessie och kissie. Men det jag tror får folk att tycka att du hör till fjortsibloggarna (förutom att du har väldigt blont går) är nog att man dricker och sånt.

  Jaja, jag tycker iaf du är mycket bättre än dom!
  🙂

 • dd

  du hänger ALLTID ut folk, paow.

 • Anonym

  men du hänger ju visst ut folk.

 • Ewa

  Jag undrar när jag läser alla dessa kommentarer övanför vad folk tänker med. Åsikter är bra och jag tycker du gjorde rätt till att försvara dig, det skulle alla gjort.. Och skulle personer börja säga till dom som just kallat dej fjortis att dom var fjortisar skulle de också börjat försvara sig. ”Fjortis” är en stämpel som man inte kan få bort, det är så som personer tror att de ser andra men inte vet bättre själv. Ett råd från mej är att försöka bortse stämpeln, var dej själv och skit i om någon kallar dig en fjortis.. Det är bara du som vet vem du är och ingen kan säga något annat

 • eliiin

  du är inte fjortis paow ;o
  inte enligt mej iaf..
  din blogg är bra! och det är du också 🙂 .. <3

 • Anonym

  asså du e fan en fjortiis ! du e taskii o kallar kissie för pissie !
  ROOOLIIIGT ????? DU E SÅÅÅ FUUUL

 • ´Hemlig

  Jag är då fan inte avis på dig du ser hemsk ut

 • Anonym

  fjortisbloggare = en fjortis som bloggar. och du fyller ut det facket rätt bra.

 • Anonym

  HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA dagens skämt..

 • sandrut

  du är ju minst fjortis :O
  eller om man säger de så du är inte fjortis..
  bara för att du bryr dej om hur du ser ut betyder inte de att du är fjortis^^

 • Anonym

  Svaret är enkelt: du har fått en stämpel helt enkelt, och den är mycket svår att tvätta bort.

 • tt'

  Tyvärr är det så att man får en ”stämpel”. Du har varit provocerande, fjortis osv. Såklart att det tar tid att sudda bort den dära stämpeln. Fast du är mer seriös nu, det är till skillnad från då, roligt & intressant att läsa dina inlägg, speciellt de med dina åsikter! Fortsätt så 🙂

 • frida

  Att man är en fjortisbloggare betyder, helt enkelt, att man är en fjortis som bloggar. Låter rätt uppenbart enligt mig men. Skulle nog inte nödvändigtvis kalla dig fjortis, finns större fjortisbloggar om man säger så.

  Sen vill jag inte leka besserwisser, men din engelska är lika hemsk som din svenska..

 • Juliee

  Stå på dig bara!
  Och en annan sak, alla vet ju att de bara är dem så kallade ”bruna barnen” som vandaliserar allt. Nolifers det där alltså, tragiskt 🙁

 • wertyu

  en gång fjortisbloggare, ALLTID en fjortisbloggare.

 • Anonym

  Hej Paulina 🙂

  Ville bara säga att jag beundrar dig otroligt mycket. Att du vågar göra din blogg så personlig gör den speciell.
  Förr följde jag din blogg av samma anledning som jag följde kissies och dessies: för att skratta åt dom. Alla fjortisåsikter och dumma saker. Det är personer man ser ner på.

  Du har ändrat dig och verkar som om du har mognat mycket.
  Läser alla typer av bloggar dagligen men din är den absolut bästa!
  Keep up the good work! 😀

 • oliviaa

  folk vet fan nt va fjortis är för ngt längre , dom säger det vem fan som helst bara dom är blonda elr har hårförlängning & har mkt smink . de spelar fan ingen roll . fjortis är ett betende , & du beter dej verkligen nt som en fjortis , du platsar nt i fjortiskategorin , du är så mkt mognare än så . så på dej paow .din blogg är bäääst 😀 (L)

 • sarah

  du gör allt det där du säger att du inte gör ?

 • Anonym

  Men hallå, Du ,Dessie och Kissie är lika rubbade och skrytsamma…… Ni är kopior av varann alltså ni är fjortisar alla 3. och du kommer aldrig bli annat an den du varit hela tiden i din blogg.

 • hello

  du är en jätte bra bloggare, de är folk som förösker få dig att bli sämre som hackar, de är bara avundsjuka och tro mig jag vet mkt om avundsjuka idioter som öppnar käften. ingen kommer sluta läsa din blogg, speciellt inte de som hackar på dig, de läser din blogg för de vill va lika bra som du, så keep going!

 • lea

  Du kommer alltid vara en liten blond fjortis som klagar över allt och alla(det gör du ju fortfarande…).
  Det var så du kom fram, så det kommer du aldrig bli av med.

  Och seriöst, du hänger ut folk till höger och vänster och söker bekräftelse i vartannat inlägg…. du kommer aldrig bli någon annan om du inte verkligen ändrar dig och skärper dig, tyvärr.

 • Frida

  Jag gillar dig Paulina, du verkar vara en bra tjej!

 • juliaaaa

  keep it up girl!:)<3

 • Alexandra

  Var med och fråga i frågestunden på bloggen! 😀

 • hmmm?

  SNÄLLA SNÄLLA lär dig engelska för fan! LEAVE it heter det och DON’T like.

 • ★ HANNA ★

  bra skrivet. gillar din blogg 🙂

 • JUST ANOTHER CRAZY BLONDE - WITH JUST ANOTHER STUPID BLOG


  Det finns olika sätt att provocera på. Antingen öppet och hetsigt, eller också lugnare och mer finurligt genom att skriva så att det ska låta på ett bra sätt men ändå vara provocerande. Det är egentligen mer lismande och hemskt än de som gör det öppet och står för att de provocerar 🙂

 • Sara :D

  Håller verkligen med dej!

  Gå in på min blogg och kommentera vilken snabbmatskedja du tycker är bäst!

  Kram kram <33

 • Anonym

  ”or not like me” HAHAHA du borde börja i skolan igen xD

 • anna

  Så bra skrivet!!
  Hoppas att de andra storbloggarna följer dina spår!
  Hoppas att du får en bra lördag! 🙂

 • olivia

  hihi du e iaf bäst paow!!!!

 • Anonym

  jag tycker de är jätte bra att du står upp för dig själv! din blogg vill man läsa, inte som med dessies och kissies blogg som man bara går in och kollar på bilder och se hur mkt dem skämmer ut sig själva. jag håller alltid med dig när du har dina åsikter, fortsätt så 🙂 och dem som inte tycker så behöver inte kommentera taskiga saker, take it or leave it som hon sa 😉

 • Nadja

  Måste man ens dela in folk i ketegorier?

 • Mia

  Paaaaow, du är en fjortis =) that’s why we call u a fjortisbloggare 😉

 • jenny

  För typ ett år sen hade jag en helt annan uppfattning om dig. Men nu, den senaste månaden har jag insett att du inte är som ex. kissie, du är mer äkta verkar det som 🙂 Du är dig själv

 • Emma-Lou

  Njaae, i januari skrev du en del provocerande inlägg faktiskt, precis som andra kloka sådana.

 • Sara

  Färga håret brunt, umgås aldrig mer med dessie & klä dig aldrig mer så utmanande som på den där blogg-galan så kommer du försvinna från fjortis-kategorin direkt! 🙂
  anpassa dig inte efter dina vänner, va dig själv no matter what.
  Annars e du bäst! 😀

 • lovisa

  bra sagt! din blogg uppnår en mycket högre standard än de andra du nämde. fortsätt som du! (y)

 • fuck kissie!

  asså jag tycker du e en snäll trevlg tjej nt alls som kissie för att jag avskyr kissie du brukar förändras när du börjar umgås me dessie. dessie försöke dissa folk hela tiden o berätta om hur rik hon är o att hon e snyggare en visa andra jag tycker att hon e självisk,otrevlig och hon e så jävla mobbad såna som hon och kissie borde skaffa ett liv THATS IT!

 • Tilda

  Bra sagt Paow! fortsätt som du brukar och skit i dem som kallar dig fjorts! du verkar vara en bra person, och är ABSOLUT inte fjortis i mina ögon!
  Go girl! <3 😀

 • julia

  du verkar ganska smart faktiskt till skillnad från de andra..
  jag tror på dig men de finns nog många läsare du måste kämpa för att dom ska se dig på ett annat sätt. jag tycker du har förändrats enorm sen du slutade umgås sådär mycket med dess, vilket bara e positivt

 • Emma

  Nej, Paow du är inte ett dugg mogen. Du är genomskinlig. Du beter dig som ett barn – de är egoistiska och tycker aldrig att de gör fel, så beter du dig också. Stå för vad du gör och våga erkänn när du gör fel någon gång! Annars kommer du aldrig bli trovärdig. Dock håller jag med om att du INTE är som Dessie och Kissie. De provocerar och spelar roller i bloggen, förmodligen är de mycket trevligare i verkligeheten – Men när det gäller dig? Ja du är nog bara elak och omogen och tror du kan behandla människor hur som helst så länge du säger ”det är såhär jag är – accpeptera det”. Men nej det är inte okej. Väx upp och visa lite ödmjukhet istället, först då kommer folk att respektera dig.

 • sanna

  Du är ju en normal bloggar!:) tkr inte du tillhör fjortisbloggare! Ha det bra!:)

 • asc

  jag tycker de e bra att du bara står upp för dig själv asså. och jag skulle inte klassa dig som en ”fjortisbloggare”. du e fan en av få som verkar ha något bakom pannbenet. men keep up the good work! fortsätt vara dig själv och dom som inte tycker om de kan ju fan välja att sluta läsa helt enkelt.

 • Anonym

  asså din engelska e katastroooooooofaaal

 • Anonym

  du ser rätt fjortis ut,me du beter dig absolut inte som en!

 • Sandra

  du är en jävla hora som tror att du är mogen, du är precis lika idiotisk som kissie och dessie, tro inget annat.

 • nathalie

  Håller med dig till 110%, tycker helt ärligt att din blogg håller mer i längden. Visst är det kul att läsa kissies och dessies blogg, men deras bloggar har varit likadana under tiden de har varit på toppen. Se om ca 2 år, vem orkar då läsa samma vanliga bimbos? Det är skönt att du kör ditt eget race och har åsikter med bra argument dessutom (vilket jag inte tycker att dessie och kissie har) Go on girl, you make my day! 🙂

 • amalia

  tjena dubbelmoral =)

 • zarah

  men inse fakta paow – det är för att du är blond, smal och har ganska stora bröst. Du vet själv hur bilden är på sånna personer.

  Folk är trångsynta…

 • Jesus

  Det kan ju vara för att du konstant försvarar dig själv. Det får det att verka som om det aldrig är ditt fel utan det alltid är andras fel.

  ”Jag ser inte att jag gör något fel, och ändå är det folk som inte tycker om mig… ”

 • Elina

  En fjortis är någon som ser ut och beter sig precis som dig. Du är inte 18, men du röker och super skallen av dig ändå? Riktigt jävla fjortisbeteene. Du har asblondt hår och du sminkar dig överdrivet,du visar upp för mycke av din kropp. Du kräver uppmärksamhet. DU ÄR EN FJORTIS. Att du bloggar är ju bara en ”bonus”

 • Anonym

  helt rätt! en liten fråga bara, vad händer med din och dessies thailands resa som ni redan har bokat?

 • Victoria

  Jag förstår exakt i vad du skriver!
  Men om du tror att fjortis är att provucera och behandla folk som skit på sin blogg, så undrar jag vad du ska lägga alla andra fjortisar i för kategori. Jag menar, när folk förknippar dig med ”fjortis-bloggare” så är det inte pga hur du skriver i din blogg utan hur du är utanför, ex. utséendet brukar oftast spela stor roll!

  En sak till jag tror kan bero på det, är för att det var redan i maj du var en riktig fjortis, du nämner det till och med själv. Jag tror man är så förvånad över att du förändras på så kort tid. För jag själv tycker verkligen du har mognat! Jag tror nämligen såhär:
  Det man lever sig in i, det lever man oftast kvar i, även fast man vill eller inte.
  Och tyvärr är det så. Men jag hoppas du fortsätter med det bra jobbet!!

 • Anonym

  Take it or leave*** it, keep reading or stop reading. Like me or dont** like me.

 • Jennie

  Du måste ju förstå att sånt du skrev för mindre än ett år sedan följer med dig fortfarande. Man kan inte bara begära att folk ska ändra uppfattning om en så snabbt.

  Allt du skriver påverkar, positivt eller negativt.

 • Sarah

  Man måste fatta att man inte kan vara älskad av alla!
  Thats life.

 • Denna Sanna Kvinna

  Att vara en fjortis är en personlighet och ett sätt att vara, och i din blogg spgelar du fjortis ganska bra!

 • Tornevall

  Sluta bry dig om vad andra tycker om dig. Det finns alltid någon som inte kommer gilla någon…

 • M

  U GO PAOW!!
  Ta inte alla osäkra människors kritik!

 • aaa

  DU ÄR SJUKT GRYM PAOW!! BRY DIG INTE OM VAD ANDRA SÄGER! STAND UP GIRL!!:D LOVEE U ;D<3333

 • SWEET KAYLEE

  det mest ofattbara är att folk inte verkar veta hur en dator fungerar. folk vet inte hur man stänger ner sidor man inte gillar. jag tex är inte ett dugg intresserad av elektronikprylar, och därför går jag helt enkelt inte in på såna sidor som handlar om sånt, det är väl självklart??
  så gillar man inte fjortisbloggar eller vad man nu ska kalla det, varför envisas man med att gå in och läsa på dom varenda dag då????
  som om jag skulle gå in på dessa elektronikprylssidorna och skicka hatmail till försäljarna varje dag och be dom sluta sälja den där skiten???

 • Rania

  Jag gillar dig iallafall och har inte märkt av en sida som är ”fjortis” hos dig. Tycker vi är ganska lika som personer, talar öppet om precis det vi tycker osv. Men så ska det vara, så kör ditt race för det gillar vi 🙂 Ha det bra.

 • cornelia

  ”Det är ungefär som ni kallar mig ”dum hora” när jag skriver om några mörka barn som förstörde en buss, då skriver nästan alla ”dra inte alla över en kam”, men ni gör så med mig…”

  den meningen ”träffade” verkligen mig! Du har så otroligt rätt!! När jag började läsa din blogg trodde jag självklart att du va en ”fjortis” men det har du nog varit som yngre. men jag tror att du vuxit upp lite och mognat och nu tycker jag att du är en intelligent tjej med en bra blogg.

 • Lolle

  du är INGEN fjortisbloggare!
  kom ihåg det!

 • Emma :)

  Du har själv skrivit i ett inlägg att du är en utav dem som provocerar så förstår inte vad problemet är?

 • alexandra

  Du är en fjortisbloggare!
  Du snackar skit,
  Hänger ut folk,
  och kan tamefan inte ta när någon snackar skit om dig!

  Väx upp, eller rättare sakt väx upp från fjortisperioden!
  Trött på ditt klagande!

 • tilda

  Bra skrivet Paow! Du skriver verkligen bra och är dig själv! Fuck dom som håller på säga saker till dig , ta inte åt dig. Du vet vad du själv är och inte är , elller hur?

 • tjoho

  Paow , du är så as totalt perfekt 😀

 • Julia

  du har skrivit att du gör allt det där förut, inte så länge sen, ett antal ggr har du kallat dig själv fjortisbloggare

 • Karlsson

  Vad har t ex thailändare gjort dig.. Du får gärna förklara dig genom ett inlägg om det. Och hur många thailändare i sverige har vi egentligen.. och om det nu e så att dom har gjort dig ngt.. har väll muslimer det med-.-

 • lisa

  du SER UT som en fjortis. kanske därför.

 • Mathilda

  Håller med 🙂 Fel att kalla din fjortisbloggare, känns som att du vandrar dig ur den kategorin!

 • moa

  Du är den ärligaste bloggaren i hela bloggvärlden och förtjänar inte att förknippas med fjortisbloggarna även fast du faktiskt ser ut som en fjortis… Men forsätt som du gör!!

 • Anonym

  Så kommer det alltid att vara, är man blond så är man på en gång dum och fjortis, speciellt om man gillar rosa samtidigt. Folk kommer aldrig att förstå att fjortis är ett betéende, inte ett utséende. Och rosa är en färg, liksom alla andra färger, har man mycket svart så är man emo, det går inte att vara något ”perfekt” så att folk slutar kommentera onödiga kommentarer. Hur kul skulle det vara att leva i en svartvit värld så man slipper förknippas med alla färger som alla ”hör ihop” med emo, fjortis osv? Det är såna med dåligt självförtroende som trycker ner andra för att själv känna sig bättre, så egentligen borde vi väl tycka synd om dom och hjälpa dom stärka sitt självförtroende så dom slipper trycka ner andra för ”välmående”. Men vi lever inte i en perfekt värld och kommer aldrig att göra det heller.
  Jag tycker din blogg är väldigt personlig och jag läser den dagligen, du snackar inte skit om folk och anser dig inte vara bättre än andra men är samtidigt intressant och har intressanta åsikter. Tycker att du är väldigt klok jämfört med många andra bloggare, fortsätt som du gör, skit i alla onödiga kommentarer ! ha det bäst 🙂

 • örjan

  Du hänger ut folk.
  Du provocerar ibland.
  och du beter dig som en fjortis.

  Alltså en fjortis är ett jvla beteende kan ingen fatta det! Det är en som försöker provocera på något vis och få uppmärksamhet. Som dricker och festar mycket när man är väldigt ung. Jag gillar din blogg faktiskt men du får inse att du är lite fjortis iallafall.. eller rätt mycket. 🙂

 • Zombie

  Det är inte för att du är blond.. utan för att du är dum.
  I sthlm kanske du ser dig som smart men kommer du utanför gränserna så skulle du nog inte klara dig så väl.
  ”det är bara sthlmare som gillar andra sthlmare”
  Du borde förstå att det är bara sthlmare över 30+ som är coola för att det är då dom oftast har fått lite livserfarenheter.

 • Elisabeth

  ”Som bloggar bara för pengarna och kändisskapets skull och hänger ut folk till höger och vänster. Jag gör inget av det.” Du hänger visst ut folk? Tänk på vad du skriver.

 • Marte

  Hei !
  Jeg lurte på om du vet hvor vinglasset du har i dette innlegget er kjøpt ?
  Jeg elsker store vinglass, men finner det ikke i noen butikker.
  Hvis du vet hvor det er kjøpt, eller hva det heter, kunne du sendt meg en mail?
  Da hadde jeg blitt utrolig glad !! 🙂
  Hilsen fra en norsk leser !

 • Pingback: piano song
 • Lisa!

  DU ÄR EN JÄVLA FJORTIS! INSE FAKTA…
  OM DU SKULLE SLUTA SPAKLA DIG OCH SKAFFA ETT LIV SÅ KANSKE, KANSKE JAG SKULLE GILLA DIG…fjortis…

  Du är som vem fjortis bloggare som helst, skriver om sitt liv och har inget privat, den ända bra blogggen är ”Fokis” blogg. Hon är iallafall personlig.

 • Anonym

  Fucking jävla fjortis sluta blogga paolina faan du tror inte äns på gud fuckig cp öra du harr gå åå häng dig..

  Svar: Så skriver som tror på Gud, eller…?

 • Anonym

  Nejj men ärligtt du ser ut som en fucking jävla fjortiss.

 • Anonym

  Ååå fuck alla som retar paoww… ey paolina jag älskar dig du har en sån bra blogg jag älskar den hoppas du mår bra och bry dig inte om alla säger att du e en fjortis.. du har din egen stil gumman… <33333 i love din blogg..

 • cc

  jag älskar din blogg du är så jävla söt PUSS<3<3<3<3<3

 • emmie wampire

  ojojoj har en liv för fan sluta bloggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *