God eftermiddag =/

Chacha bitches!

Vaknade typ för en timme sen och hade så stor ångest så att jag bara ville dö. Jag hade missat min mamma som gått runt i stan och väntat på mig. Har dåligt samvete, men ska träffa henne på måndag ist för att hon åker bort imorgon… Saknar mami =(

Aja, sen så igår så träffade jag ju Steffie, ni vet den blonda. Hade valt att inte umgås med henne för att jag tycker att hon är falsk, så nu har hon och hennes bästa vän Kissie slagit sig ihop. Igår så sa jag till henne när vi satt och läste Amirs blogg (”se vad han skrev och Dess här”) bara för att se hur Kissie skulle reagera.

Nu har Steffie gått och sagt till Kissie att jag sagt att Amir snackat jättemycket skit om henne så nu har hon hängt ut Amir. Fyfan, så har jag verkligen inte sagt och även om det skulle varitt så så skulle jag inte sagt det till en fet ryss? Har pratat med Amir och han är inte sur. Inte det det handlar om, utan att Steffie ljuger för att komma närmare Kissie som ändå bara snackar skit om henne? Drama drama drama..

EN DÅLIG MORGON EN DÅLIG DAG.

jjj

Jag & Martin igår =)

Hetare än hetast!
Vinn den helt nya Apple iPad!

(Visited 28 times, 1 visits today)

35 Comments

 1. vbogdanov februari 11, 2010 at 2:22 e m

  LITE RESPEKTLÖST ATT DU SA ATT DU SKULLE TRÄFFA DIN MAMMA&VAKNA TIDIGT FÖR DU INTE TRÄFFAT HENNE PÅ 1MÅNAD? SÅ VAKNAR DU NU HAHAHHAHH DU VA JU INTE EN BLOGGARE SOM VAKNA SENT! ( http://veneziabogdanov.blogg.se )

  Reply
 2. Caroline februari 11, 2010 at 2:34 e m

  Vadå? Har du sovit i typ 13-14 timmar eller?

  Reply
 3. Mic februari 11, 2010 at 2:36 e m

  Hej paow! såg att du hade en skit snygg hylla i ditt rum (svart och vita) undrar var du har köpt den ? 🙂

  Reply
 4. Ciia februari 11, 2010 at 2:48 e m

  Varför går du med klackar inomhus, du vet att du förstör parkettgolvet då va…?
  Eller är det som jag tror, att du drog på dig skorna för att få en snygg bild till bloggen? Lite patetiskt.

  Reply
 5. isabelle ஐ februari 11, 2010 at 2:49 e m

  hahahhaha fattar inte hur ni ”stor”bloggare orkar med allt 🙂

  Reply
 6. Anonym februari 11, 2010 at 3:21 e m

  GUD SÅ SMALA BEN:O ÄT!!!!!!!!!!!

  Reply
 7. olivia februari 11, 2010 at 3:34 e m

  omggg! :/

  Reply
 8. Paulina februari 11, 2010 at 3:42 e m

  Undrade bara vad amirs blogg heter vill gärna följa din och amirs blogg 🙂

  Reply
 9. ellie februari 11, 2010 at 3:45 e m

  fett taskigt mot din mamma.. varför int bara mobilen på alarm..?

  Reply
 10. Anonym februari 11, 2010 at 3:46 e m

  herregud! du är nog den mest KONSTIGA människa som finns on the earht!!!! DET FINNS NÅGOT SOM HETER ALARMKLOCKA???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! så jävla respektlös mot din mamma. fy, du bör skämmas!!!

  Reply
 11. Elnas februari 11, 2010 at 3:53 e m

  Otroligt mkt drama..

  Reply
 12. Anonym februari 11, 2010 at 3:55 e m

  men shit…

  Reply
 13. mathilda februari 11, 2010 at 3:59 e m

  shiit! :OO
  hur smal är du människa????!?!??!?!?!?!?! <3

  Reply
 14. gagaohlala:) februari 11, 2010 at 4:27 e m

  haha jag älskar att du säger chacha bitches precis som din stalker Paris gör 😀 ni e söta ihop!

  Reply
 15. lollo februari 11, 2010 at 4:39 e m

  Du klagar på att alla är falska snackar skit, jag tror att du är den största skitsnackaren av dom alla faktiskt :)! Och du kan inte ens gå upp och möta din mamma, inte konstigt att du inte klarar skolan. Peace

  Reply
 16. Anonym februari 11, 2010 at 5:02 e m

  Asså du säger att du är så mogen och ärlig och bla bla bla men tycker faktiskt att du är falskast av alla. Du byter ju fan vänner hela tiden. Ena dagen passar det och nästa dag hänger du ut personen OFFENTLIGT på din blogg. Anser du att det är moget? Moget är att inte bry sig och hålla huvudet högt. Inte sitta och skriva massa skit om personen så alla kan se. Du sjunker så otroligt lågt när du gör det. Men du växer nog upp en dag du också.

  Reply
 17. Evelina februari 11, 2010 at 5:25 e m

  Jag bryr mig inte speciellt mycket om alla bråk mellan bloggarna, väljer ingen sida och skiter i det fullständigt. Men det alla skriver här är så sjukt respektlöst, jag mår illa och jag skäms! Alla kommenterar att Paulina ska äta och att hon är sjukt smal (vilket hon inte ens kan hjälpa), att hon typ inte ens är värd att leva för att hon försov sig när hon skulle träffa sin mamma. Va fan, sluta vara sådana jävla bitterf*ttor, seriöst! Har ni verkligen inget liv och inget bättre för er än att sitta bakom datorn och skriva kränkande ord? Om det är någon som är patetisk så är det ni.

  Reply
 18. OHMYGOSSH februari 11, 2010 at 6:14 e m

  shit vad SNYGG du är :P:P

  Reply
 19. Daniella februari 11, 2010 at 6:21 e m

  Hej du ,du har skitsnygga skor vart har du köpt dem
  Daniella från örebro u know mee

  Reply
 20. Ellie februari 11, 2010 at 6:35 e m

  skulle också få ångest

  Reply
 21. =) februari 11, 2010 at 7:11 e m

  Kan du skriva om dedär ? fatta inte ett skit seriöst , det var jäääävligt otydligt :’O

  Reply
 22. kakjaka februari 11, 2010 at 7:41 e m

  HAHAHAHAHAHA FET RYSS!!! SÅ JÄVLA RÄTT!

  Reply
 23. hanna februari 11, 2010 at 10:42 e m

  oj ,du har ju nästan äckligt smala ben

  Reply
 24. Sarah februari 11, 2010 at 11:10 e m

  you are fabolous girl!

  Reply
 25. [FOTOBLOGG] Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog februari 12, 2010 at 2:34 f m

  Jag förstår inte hur ni orkar vara såna dramaqueens hela tiden.

  Jag menar…. vem bryr sig om några år när ni blivit lite mer vuxna och insett att livet är så mycket mer än smink, killar och skitsnack bakom ryggen. När man vet vilka ens riktiga vänner är…

  Lev livet i stället och skit i andra.

  Eller som många säger: Sköt dig själv och skit i andra 🙂

  Reply
 26. Felicia februari 12, 2010 at 4:22 e m

  SKIT SNYGGA SKOR!! Var är dem ifrån?

  Reply
 27. Anonym februari 12, 2010 at 5:23 e m

  Jag bryr mig inte speciellt mycket om alla bråk mellan bloggarna, väljer ingen sida och skiter i det fullständigt. Men det alla skriver här är så sjukt respektlöst, jag mår illa och jag skäms! Alla kommenterar att Paulina ska äta och att hon är sjukt smal (vilket hon inte ens kan hjälpa), att hon typ inte ens är värd att leva för att hon försov sig när hon skulle träffa sin mamma. Va fan, sluta vara sådana jävla bitterf*ttor, seriöst! Har ni verkligen inget liv och inget bättre för er än att sitta bakom datorn och skriva kränkande ord? Om det är någon som är patetisk så är det ni.

  Reply
 28. Anonym februari 12, 2010 at 5:24 e m

  Jag bryr mig inte speciellt mycket om alla bråk mellan bloggarna, väljer ingen sida och skiter i det fullständigt. Men det alla skriver här är så sjukt respektlöst, jag mår illa och jag skäms! Alla kommenterar att Paulina ska äta och att hon är sjukt smal (vilket hon inte ens kan hjälpa), att hon typ inte ens är värd att leva för att hon försov sig när hon skulle träffa sin mamma. Va fan, sluta vara sådana jävla bitterf*ttor, seriöst! Har ni verkligen inget liv och inget bättre för er än att sitta bakom datorn och skriva kränkande ord? Om det är någon som är patetisk så är det ni.!!!

  Reply
 29. Anonym februari 12, 2010 at 5:24 e m

  Jag bryr mig inte speciellt mycket om alla bråk mellan bloggarna, väljer ingen sida och skiter i det fullständigt. Men det alla skriver här är så sjukt respektlöst, jag mår illa och jag skäms! Alla kommenterar att Paulina ska äta och att hon är sjukt smal (vilket hon inte ens kan hjälpa), att hon typ inte ens är värd att leva för att hon försov sig när hon skulle träffa sin mamma. Va fan, sluta vara sådana jävla bitterf*ttor, seriöst! Har ni verkligen inget liv och inget bättre för er än att sitta bakom datorn och skriva kränkande ord? Om det är någon som är patetisk så är det ni. !!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 30. Anonym februari 12, 2010 at 5:24 e m

  Jag bryr mig inte speciellt mycket om alla bråk mellan bloggarna, väljer ingen sida och skiter i det fullständigt. Men det alla skriver här är så sjukt respektlöst, jag mår illa och jag skäms! Alla kommenterar att Paulina ska äta och att hon är sjukt smal (vilket hon inte ens kan hjälpa), att hon typ inte ens är värd att leva för att hon försov sig när hon skulle träffa sin mamma. Va fan, sluta vara sådana jävla bitterf*ttor, seriöst! Har ni verkligen inget liv och inget bättre för er än att sitta bakom datorn och skriva kränkande ord? Om det är någon som är patetisk så är det ni.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *