Godmorgon!

Hejhej 🙂

Vaknade för en stund sen och ligger just nu och kollar på barnprogram haha 😛

Angående mitt ”rasist-inlägg”, som för övrigt är ett åsiktsinlägg, jag kan fatta mig kort om att jag inte är rasist – jag talade bara om vad jag tycker om en del saker.

Sen alla ”stolta invandrare” som inte kan skriva korrekt svenska och skriver att jag är en ”hooorrra som fuckin knullar breee” eller liknade inlägg som ”jag ska slå din din jefla rasseeee” – det var ju just det jag pratade om, inte sant? Att det är såna som ni som förstör ryktet för dom ”bra invandrarna”.

I år så borde man rösta på Sverigedemokraterna. Då blir förhoppningsvis allt bättre, eller så får man åtminstone politikerna i landet att fundera på denna fråga och inte sticka huvudet i sanden.

Om det är så här illa, att jag inte ens kan gå ut utan att någon börjar skrika på mig i dagens samhälle, så vill jag inte ens veta hur det kommer att vara när mina barn växer upp…

Btw här är en hemsida där dom tagit upp mitt inlägg, läs kommenterna och läs hur vuxna reagerar och hur otroligt oallmänbildade och ovetande om vad rasism en del är 🙂 Läs det här!

Har du kontroll på vikten?
Om inte – utnyttja din välkomstpremie! Prova en tvåveckors kur för bara 19 kronor – DU SPARAR 355:-

Posted in: Livsstil
Kommentarer (505)

You might also like

Caroline Roxy - 3 månader till jul Alexandra Nilsson - Vad fan, shell?! Alexandra Nilsson - Ny vecka.. Alexandra Nilsson - Varför har nättrollen kommit tillbaka?
 • Mimmi

  Åh, inget e ju bättre än barnpogram (a) hahah

 • En tjock katt i en smal värld

  Jag förstår dig faktiskt. Det finns en anledning till att sd ökar så mycket just nu. Invandrarpolitiken suger och måste göras om för allas bästa. Dock är det bara sd som vågar nämna det. Det finns så många brister som inte gynnar någon, varken svenskar eller invandrare.

 • nessie

  vilken tur att du inte har rösträtt än då… Förresten, du borde också lära dig skriva ordentligt. Gå tillbaks till skolan så du lär dig nåt!

 • Anonym

  Klart du ska ha en åsikt alla kan inte tycka om alla!
  Vi har yttrandefrihet i Sverige så gillar ni inte det , var gör ni här då…
  Och dom som hotar med våld och grejer , det är sånna som ni som gör efterlyst åt oss!!

  ” Ta Seden Dit Du Kommer ”

 • TripleSex - Sex som det ska vara!

  Ursäkta? Du skulle rösta på SD?
  Jag är glad att du inte är gammal nog att rösta i sådana fall. Läs deras stadgar och sedan så kanske du kan förstå bättre sedan.
  Sverigedemokraterna har bland annat denna fina formulering i sin stadgar: ”Svensk är den som uppfattar sig själv som svensk och som andra svenskar uppfattar som svensk”. De påstår sig vara orasistiska men i samma mening kommer att de motarbetar Mångkulturism – det vill säga att andra kulturer jämställs med den svenska. Om det inte är rasism, vad är då det?

  Jag förstår att du finner det irriterande om folk skriker saker på dig – vem gör inte det? – men samtidigt så är det barnsligt att tänka att alla problem löser sig om vi bara skickar tillbaka alla invandrare. Jag håller just i skrivande stund på att skriva en jämförelse mellan SD’s stadgar och NSDAP’s, och det finns förbluffande många likheter, så tänk lite innan. Någon kanske är dum nog att rösta efter vad du säger.

 • Elin

  Du är vit, född i Sverige, har en svensk mamma och pappa, Svenska är ditt modersmål osv. Även jag har dessa fördelar, men vissa har inte det, du skriver att du stör dig mer på invandrare som inte sköter sig än svenskar som inte sköter sig, vart ligger logiken att sedan skriva att du inte är rasist?

  M
  svar: För jag anser att om jag åker te.x till ett arabland och går dit och drar av någon en slöja eller spottarn en person i ansiktet så får jag ju inte stanna kvar där? Tycker det ska vara så i sverige också. Vi tar oss an gästfirheten att släppa in folk och dom bara våldtar och bråkar och säger att alla är rassar för att dom inte får jobb för att dom har för mycket stolthet för att lära sig korrekt svenska.

 • Evelina

  Det är pinsamt att läsa dessa inlägg. Och du säger att du inte behöver gå i skolan för du kan allt… ja herregud säger jag bara. Tack o lov att du inte får rösta än. Stackars lilla flicka. Hoppas du växer upp snart.

 • Elin

  .. Man ska självklart ha rätten till att tycka vad man vill, men att sedan på allvar uppmana att rösta på ett parti som sverigedemokraterna, jag tycker att du borde läsa på lite mer om deras värderingar, ståndpunkter och åsikter.
  Sverigedemokraterna har sjunkigt så lågt att de skriver en artikel om att muslimerna är vårat största hot (Läs den artikeln så kanske du får en annan syn på det hela)

  Visa att du är den bättre personen om du nu menar att invandrarna är så hemska, för just nu har du kommit ner på samma nivå.

 • Amanda

  Om du helt seriöst är Sverigedemokrat tänker jag tamefan aldrig mer läsa din blogg. Jag uppfattas som svensk utav de flesta men i blodet är jag halvblatte så om jag kan ta avstånd från allt som har med Sverigedemokraterna att göra så tänker jag göra det. Hoppas verkligen att du läser på lite om SD innan du yttrar dig om dem. Vill gärna se att du besvarar frågan om du är Sverigedemokrat/om du skulle rösta på Sverigedemokraterna om du var 18 år.

  svar: sverigedemokraterna är exat som moderaterna bara det att sverige demokraterna inte yttrar sig lika mycket om det. Läs på själv, och ja du. Sluta läs min blogg om du vill. Jag tror att sverige skulle vara bättre om sverigedomkraterna vann, mindre bråk och rasism kommer att avta helt då efter några år.

 • Fanny

  Helt rätt! Det är fan skottlossningar i det där skit stället rosengård för jämnan! Vad fan tror dom att det här är? Bronx? Om invandringen fortsätter kommer vi börja få gäng bråk med drive by shootings snart!

 • Svensk/italiensk 18åring

  *
  *
  *
  *
  Här har du en förstagångsväljare till som röstar på SD
  Är halvsvensk kan tilläggas.

  Rasism är ett begrepp som kännetecknar ett mänskligt rassystem, att vilja reglera invandringen är således inte rasism (helt fel begrepp). Det är bara svagbegåvade idioter och vänstermuppar som tror att SD har något med rasism/nazism att göra.

  SD är som Socialdemokraterna var på 50talet, värnade om det svenska folkhemmet dvs.
  *
  *
  *
  *

 • Elin

  Jag tycker de är så jävla skönt att det är någon som vågar säga vad dom tycker! Bra där! 🙂 Min röst läggs också på SD i år..!

 • Svensk/italiensk 18åring

  TripleSex – Sex som det ska vara!:

  Är du dum i huvudet?
  Rasism har för det första INGENTING att göra med kulturer, för det andra är mångkulturism ingenting som tillämpas i de flesta av världens länder.

  Låt alla länder behålla sin EGEN kultur, det finns en anledning till att jag väljer att semestra i Indien, eller Italien, eller Marocko… osv. Jag vill uppleva en annan kultur.

  I Sverige har vi en svensk kultur, ett svenskt språk, en svensk historia och SVENSKA TRADITIONER. Passar det inte toffeln kan du återvända till ditt hemland.

 • My

  HEj Paow! det är sant det du skriver faktiskt dom som beter sig illa dom gör så alla får dåligt rykte , det finns endel bra utläningar men dt är tyvär inte många man ser för man hör bara det dåliga hela tiden om dom.
  Det är som svenskar finns sånna också , bara för du uttrycker dig så som du gör så är du ingen rasist! jag har många utlänska vänner men jag uttrycker mig likadant:)
  du har en bra blogg:)

  Kram

 • Anonym

  trippel sex …

  har du läst på SD hemsida så står det klart och tydligt att dom tar avstånd från rasism!
  men dom vill inte ta in och åter ta in invandrare som inte sköter sig ..
  det är vill inget rasistiskt …

 • Zana

  Jag tackar Gud att de flesta utav dina läsare inte har hunnit bli myndiga än, med tanke på vilket inflytande du har på unga tjejer här. Jag hoppas innerligt att dina röstberättigade läsare har lite mer innanför pannbenet än att tro att alla problem har sin grund i invandringen. Och att SD skulle vara rätt parti för sverige.

  Jag förstår faktiskt inte hur du tänker när du propagerar på din blogg. Påhopp efter påhopp är vad som finns att läsa. Ibland mot enskild person, och i detta fall mot invandrare och muslimer. Jag är förfärad över att sånt här kommer ur munnen på en 16?-åring. Usch!!

 • Alex

  Håller med dig helt och hållet Paow! Fortsätt stå för dina åsikter!

 • Miranda

  men jag tycker liksom bara det är ganska jobbigt att vissa anser att d är okej för dom att kalla oss typ ”jävla svennaar” och typ blondie och aa du vet, men om vi säger typ jävla blatte så är vi plötsligt värsta rasisterna. hallå, dubbelmoral?

 • Anna

  Det finns inget bättre än barnprogram!:P

 • Anonym

  aaah gud det bara kokar inom mig när du skriver sådär. jag är helsvensk och visst jag kan hålla med om att en del invandrare är ”jobbigare” än andra. Men om du tänker ett steg till, många invandrare som kommer till sverige är riktigt traumatiserade. Många kommer från ett land med krig, där de sett hundratals människor blivit brutalt dödade rakt framför deras ögon. Tycker du inte då att det är vår plikt som en god medmänniska att göra något för att hjälpa till? Ingen vandrar in i sverige för att det är kul. Många människor har mist sina hem, sina familjer, sina vänner, sin trygghet i sitt eget hemland. Många vandrar in i sverige med sjyhög utbildning och det ända de får i sverige är ett städarjobb. Tänk dig att bo i ett land som styrs av talibaner? Vi hade bara jäkligt tur som föddes i ett litet, rikt och demokratiskt land. Folk skulle göra vad som helst för att leva som vi gör i sverige, vi är fria, vi vågar tro på oss själva, ingen kan tvinga oss till något. Vi äger oss själva helt enkelt, och så är det inte i alla länder. När du säger att man borde rösta på sverige demokraterna går du emot allt som jag just sagt. Du HAR nasistiska och det kan du inte säga emot, för SD ÄR ett nasistiskt parti, även om du inte tror det. Sverige demokraterna grundades 1988 av nasister och fascister och är idag sveriges största parti utanför riksdagen. SNÄLLA för allas skull, läs på om sverigedemokraternas historia och tänk efter vad deras riktiga innerbörd är(inte på deras egen hemsida dock för där är allting förvrängt, det skulle du lärt dig om du gick i gymnasiet).
  Jag säger inte att du är nasist för det är du inte, jag tror bara att du drar för stora slutsatser om saker och ting.

  LÄS PÅ, TÄNK EFTER, och yttra dig sedan. SNÄLLA! du gör bara illa dig själv

 • Trinidaz

  Jag håller helt med dig i denna fråga. Jag tycker verkligen om att du tog upp denna fråga eftersom de inte är så många som vågar ta upp den. Just på grund att man blir kallad rasist så fort man skriver om invandrare !

  Men att de snackar skit om oss och om Sverige , det är inte rasism då? Jag blir tokig och är trött på att de uttnyttjar oss. De gäller inte alla men de finns facktiskt en klick som gör de. Sverige öppna ögonen och inse !

  Tack igen för att du skrev om de här de behöver verkligen skrivas och pratas mer om de här !

 • Angelina

  Jag förstår hur du tänker. Men att säga att man ska rösta på sverige demokraterna så har du ingen aning om hur de jobbar. Vet du t.ex. att de inte står för jämnstäldhet? Deras åsikter är att kvinnor bör få sämre lön. Det handlar verkligen inte bara om svenskar och icke svenskar utan det handlar om så många andra saker. Men eftersom vi har ett stort problem med rasism och utländska idag så visar de bara upp en sida av sitt parti. Det partiet är inte bra för fem jävla öre och den som går med eller röstar på sverige demokraterna måste vara en jubel idiot. Jag är inte svensk, eller jo jag är ju född i sverige och pratar svenska. Men min pappa är makedon (men han pratar svenska och nej han bryter inte). Så är det fel på mig också då? Bara för att jag har en pappa som är född i ett annat land? Det är så jävla patetiskt allt ihop. När vi kommer till dk är vi blattar, vi är utländska. För det är ju ett annat land. Tycker att folk ska skärpa sig !!! Ni har ingen aning om vad sverige demokraterna är om ni tror att det bara handlar om att bevara sverige svenskt.

 • isabellealexandra ღ

  asså jag håller med dig till hundratio %.
  det är sånna invandrare som muckar gräl och kallar än hora osv, som skapar ett rasistiskt sverige, det är sånna som dom som får en att dra alla ”blattar” över en kam. dom ska ju vara glada att dom fått komma hit till sverige som är utan krig som dom antagligen har i sitt land. men vad är tacken vi får för att vi ger dom lägenheter osv? jo dom slår sönder och våldtar och slåss.
  hade dom börjar bete sig som normala människor hade dom varit accepterade här med.
  så ja, sverige demokraterna i år. just för att dom beter sig såpass illa nu. och dom har ingen annan än sig själva att skylla för att man resonerar som man gör.

 • isabellealexandra ღ

  och det anonym skrev!
  VARFÖR BETER DOM SIG SOM DOM GÖR NÄR DOM KOMMER HIT DÅ? varför ska vi vara ”goda medmänniskor” när dom endast är ute efter bråk och förstör?!
  fattar inte..

 • Amanda

  Du är så riktigt blåst! Herre gud. Tror du seriöst att blattarna har valt att bli som dom är? detta är en konsekvens av att man inte accepterar in dom i samhället. Om sedan Sverige demokraterna sedan kommer och tar ledning, vilket aldrig kommer hända för då kommer alla allianser gå ihop så kommer det bli ÄNNU värre. SD kommer göra så att alla utländska kommer känna sig mer utanför. Dom säger att ÖPPET att muslimer är en fara. Ringer inte en klocka i ditt lilla huvud? Exakt vad hitler sa om judar. Snälla du, uppmana inte unga små tjejer att rösta på SD när du inte vet deras riktiga politik.

 • Anonym

  bra skrivet amanda!!

 • Elin

  Anonym, ja det står att de tar avstånd från rasism. Men så är verkligen inte fallet. Sverigedemokraterna har många gånger uttryckt sig rasistisk, och dessutom finns det inspelningar och andra bevis som pekar på att de i sin ensamhet är äckligt rasistiska.

  Jag tycker att man inte kan dra alla över en och samma kant, och säga att alla invandrare är dum i huvudet och alla invandrare borde skickas tillbaks. Visst, det finns många invandrare som beter sig illa. Men som om det inte finns svenskar som gör det? Likt som det finns många bra personer, bra svenskar, finns det också bra invandrare, som bara är glad att få komma till Sverige. Och det är väl just det Paow säger? Att hon inte har problem med de invandrare som faktiskt är trevliga och snälla.

  Jag håller med bitvis, att det är irriterande med invandrare som kommer hit med religionsrelaterade åsikter, som att kvinnor är mindre värda osv. Jag klarar verkligen inte av kvinnodiskriminering. Så jag håller med om det. På det sättet tycker jag det är religionens fel, och hur vi tolkar heliga skrifter som tex Koranen.

  Men jag tror inte på ett främlingsfientligt land där vi går runt och tror vi är bättre än människorna i Arabländerna. Det tycker jag är helt fel. Om vi ska ta det här snäppet längre, var det precis såhär förintelsen startade. Vi vita trodde vi var bättre än en folkgrupp med en annan religion, annat utseende. Många tror att en förintelse inte kan äga rum igen, men jag är helt övertygad om att vi själva skapar stora möjligheter för det, genom att se ned på en viss folkgrupp.

  De har andra tankar och åsikter än oss, eftersom de levt i ett land med andra förutsättningar och normer. Jag tycker att vi ska låta invandrare komma hit om de behöver och vill, jag tycker att Sverige ska vara ett så bra land som möjligt, och att människor ska känna att de verkligen kan och vill komma hit.

  Jag tycker att om man ska komma hit, så ska man självklart bete sig och visa respekt för de som lever här, även om de är svenskar. Samtidigt ska vi visa respekt för dem, för de är inte sämre människor än oss. De som kommer hit måste naturligtvis anpassa sig efter det svenska samhället, och hur vi lever här. Men de ska inte behöva ge upp sin tro och sin religion.

 • Caroline

  fyfan va förbannad jag blir när jag läser det där!
  du har ingen aning om vad sverigedemokraterna vill mer än att få bort invandringen!!!!! läs på lite.

  det är inte bara invandrare som inte sköter sig.
  de är mer invandrare som sköter sig än inte sköter sig, men de man märker av är ju de som ej sköter sig. men det finns ju även svenskar som inte sköter sig så…

 • Maria

  Men seriöst! SDs politik är helt åt helvete. Fattar inte vad fan dom snackar om, tror inte ens att dom själva gör det. Låt folk vara folk. Men visst, jag förstår dig till en del. Men låt bli att umgås med sånt folk. Och ta inte åt dig av det dom säger, bry dig helt enkelt inte. Hur jävla svårt ska det vara? Men SD i regeringen. Aldrig i helvete. Sverige kommer förstöras. Hitler kommer återupplivas. Nej, men nästan. Usch, säger jag bara.

 • Sanne

  Bra tjejen ! 🙂 Klart man ska rösta på sverigedemoktraterna!!!

 • Caroline

  Jag hatar den där sidan och de som kommenterar på den. De är rasister allihopa, och alla har olika syn på vad rasism och blattar är. Jag själv blev påhoppad bara för att jag är tillsammans med en muslim. De tror att alla muslimer förstör svenska tjejer och att man blir hjärntvättad bara för att man umgås med muslimer.

  Och angående Sverigedemokraterna. I vilket fall som helst är de rasister, det förstår ju de flesta som har vett i skallen. Läser man mellan raderna och lyssnar på deras uttalanden är det inte mycket annat än rasistiskt. Deras andra åsikter och värderingar skjuts åt sidan, det spelar ingen roll när de har så anti-invandrar-åsikter. Däremot är det inte bara invandrarnas fel att ”de är som de är”. Vi svennar har också en del i det, eftersom vi ”skjuter undan” dem och inte vill ha dem. Är det kul för dem att känna sig oönskade och hatade? Å andra sidan är det ingen ursäkt att bete sig illa och begå brott, men ändå.

  Jag själv är absolut inte rasist, men det finns faktiskt invandrare som är dåliga för oss och för Sverige. Men det kan man ju säga om de som kommer från Finland också… Och om många svennar. Det är inte bara invandrarna, det är egentligen inget att uttala sig om då vi alla är av samma skrot och korn. Det är bara slumpen som gjort att det är mest invandrare som gör ”fel”, det är bara skitstatistik!

 • sofia

  har ni varit i södertälje?
  nej, trodde väl inte det. 🙂

 • finnen

  Från sd;s hemsida;

  ”1. Vem uppträder öppet – vem uppträder anonymt?
  2. Vem använder tillmälen – vem undviker tillmälen?
  3. Vem belägger sina påståenden – vem gör det inte?
  4. Vem är redo för en dialog och är beredd att möta sina meningsmotståndare i en offentlig debatt – vem är det inte?
  5. Vem anser att folket ska få tillgång till en allsidig information – vem anser det inte?
  6. Vem förespråkar yttrandefrihet även för sina motståndare – vem vill förbehålla yttrandefriheten för dem som tycker likt en själv?
  7. Vem är beredd att ta intryck av nya fakta och argument – vem är det inte?
  8. Vem anser att folkviljan ska få genomslag i den förda politiken – vem anser det inte?
  9. Vem kan reservationslöst ta avstånd från våld – vem kan det inte?
  10. Vem bekänner sig till alla människors lika värde – vem gör det inte? ”

  värt att fundera på.

 • FLASHBACK FORUM

  Ni som hävdar att Sverigedemokraterna är rasister är trångsynta.

  Föreslår att ni läser på, på Sverigedemokraterna.se
  Frianyheter.wordpress.com
  Politisktinkorrekt.info

  Jag har inget emot invandrare som kommer hit och sköter sig, men de invandrare som gruppvåldtar/rånar/misshandlar visar tydligt att de INTE vill följa svensk lag, dessa bör utvisas.

  Ni invandrare som är skötsamma – INGA PROBLEM, jag har flera av er som vänner redan (afrikanska bl.a.). Det är INTE etniciteten som spökar, förfan.

  Det är förtal att påstå att SD är rasister/nazister, vad använder ni er för källa? Er själva?

 • Parisa

  Älskade lilla hora, vet du vad Sverige demokraterna står för? Med din lilla hjärna så tror jag nog du har fel fakta.. Stackars lilla barn.
  Du är inte mycket bättre själv med tanke på alla dessa invandrare som inte kan skriva ”korrekt” svenska. Älskling, väll stavas med ett L, alltså väl! Du är väldigt rasistisk, och folk som skriker åt dig ute på stan menar att du är så oviktig och så mobbad att det inte är sant. Folk blir irriterade på dina fula åsikter om invandrare, att snart så kommer du bli slagen tills du blir gul och blå!
  Jag säger inte detta för att verka elak, utan för att få dig att förstå att du snart kommer bli misshandlad till DÖDS om du inte slutar upp med att tracka ner invandrare! Folk kommer bli riktigt jävla arga och söka upp dig.. det lär bli kul! Vad ska du försvara dig med? Pappas vivo butik? Eller pepparspray? Gumman, väx upp, ta bort din blogg och skaffa dig ett så kallat liv 😉 Kissie wannabe? I think so!

  PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSS!

 • Tommy

  Tänk om alla ungdomar kunde vara så smarta som dig!
  SD i riksdagen 2010!

 • FLASHBACK FORUM

  *
  *
  *
  *
  Ni som försvarar islam är väl medvetna om att det är som att försvara nazism?
  Varför är det okej att misshandla sina fruar (Koranen, sura 4.34) men inte judar?

  Jag tycker personligen att båda är förkastligt – men pratar man illa om Islam är man RASIST – hur fan kommer det sig? Jag har muslimska vänner (sekualiserade), således ”hatar” jag inte muslimer för att jag IFRÅGASÄTTER religionen.

  Inte konstigt att det är krig i vissa av ers hemländer när det inte går att hålla en DEBATT med er utan att ni ska vråla ”RASISTER” och stänga dörren. Ni är odemokratiska och skenheliga.
  *
  *
  *

 • FLASHBACK FORUM

  *
  *
  *
  *
  *
  *
  Ni som försvarar islam är väl medvetna om att det är som att försvara nazism?
  Varför är det okej att misshandla sina fruar (Koranen, sura 4.34) men inte judar?

  Jag tycker personligen att båda är förkastligt – men pratar man illa om Islam är man RASIST – hur fan kommer det sig? Jag har muslimska vänner (sekualiserade), således ”hatar” jag inte muslimer för att jag IFRÅGASÄTTER religionen.

  Inte konstigt att det är krig i vissa av ers hemländer när det inte går att hålla en DEBATT med er utan att ni ska vråla ”RASISTER” och stänga dörren. Ni är odemokratiska och skenheliga.
  *
  *
  *
  *
  *
  *

 • FLASHBACK FORUM

  ”Utveckla, vad för slags invandrare är det som du vill ta emot?”

  Etniciteten är för mig totalt irrelevant. Jag har flera utländska vänner (afrikanska, kurdiska, kinesiska, ryska m.fl), jag är själv inte fullt etnisk svensk (blandad inom europa).

  Vad jag (och som jag uppfattat SD) efterfrågar är invandrare som vill komma till Sverige för att bli svenska – dvs lära sig språket, historien, kulturen, tycka om värderingar och traditioner. Vill de sedan fortsätta fira kinesiska nyåret eller whatever så är det NATURLIGTVIS inga problem.

  De utländska vänner jag har känns som svenska, även om de har ett mörkare utseende (det är liksom inte relevant i frågan överhuvudtaget enligt mitt tycke).

  De som inte är ute efter detta bör inte ges svenskt medborgarskap, tycker jag. Vi kan vara solidariska och ta emot ett antal flyktingar MED IDpapper och låta dem arbeta och bo i Sverige på uppehållstillstånd, och när läget i deras hemländer lugnat ner sig kan de återvända. Har de å andra sidan rotat sig i Sverige, lärt sig språket, bor i svenska områden, känner att svenska LAGAR och värderingar är rimliga – kan de ansöka om medborgarskap. Jag tycker att de är MER ÄN VÄLKOMNA. Verkligen MER än välkomna.

  Som situationen med invandringen ser ut idag är dock att över 95% kommer utan IDhandlingar (http://frianyheter.wordpress.com/2010/01/18/95-procent-av-de-asylsokande-saknade-passhandlingar-2009/), detta är oerhört problematiskt då det kan röra sig om invandrare som blivit utvisade p.g.a kriminalitet, från både Sverige och andra länder.

  Det kan röra sig om traffickingoffer, om invandrare som redan sökt asyl i andra länder och fått avslag (enligt Dublinkonventionen som säger att den som flyr från förföljelse ska söka asyl i det första europeiska land han/hon kommer till och som kan erbjuda skydd)… det är inte rimligt att så många saknar pass och identitetshandlingar, och många väljer att kasta sina av dessa skäl ( exempelvis http://frianyheter.wordpress.com/2008/07/04/norge-asylsokande-slanger-sina-pass-i-skiten/)

  Det går nämligen för vem som helst att, utan ID, välja nästan vilken identitet som helst. En fattig afrikan kan påstå sig vara somalier (pga av rådande läge i Somalia erbjuds samtliga somaliska flyktingar uppehållstillstånd) och få stanna.

  Jag tycker inte heller att det är rimligt att Sverige, med 9 miljoner (och ungefär 1 miljon asylsökande sen 90talet) tar emot 100 000 asylsökande per år, samma siffra som man i Tyskland med 82 miljoner invånare, tar emot.

  Vi har ju Rosengård och Rinkeby som bevis för den oerhört misslyckade invandringspolitiken. Varför inte begränsa invandringen till en rimlig storlek och lägga pengarna som blir över på att försöka integrera dem? Börja med att INTE låta asylsökande bestämma bostadsort själv (om de vill bli försörjda – det kan låta hårt men nu har vi testat motsatsen ett tag och det har inte fungerat), och försöka placera dem i svenska samhällen där de kan komma in i landet, lära sig språket osv.

  Det finns faktiskt en hel del assimilerade såväl som segrerade invandrare som tycker att dessa resonemang är lämpliga, min kurdiske vän som växte upp i en av Sveriges värsta förorter flyttade till en liten svensk småstad häromåret…

 • Nike

  Du är ju så jävla dum. Och ni som kommenterar ”jag ska också rösta på SD!!!!”, ”heja sd!!!!!” o.s.v. ni är också helt jävla dumma. Jaha, det står på SDs hemsida att de är helt emot rasism, ja men då är dem självklart det. För jag är liten och naiv och tror på allt jag läser. Jag orkar inte ens gå in mer på det här just nu. Men ni kanske borde kolla upp SD lite mer ni som tycker att de är helt fantastiska. Och vafan, måste alla småjobbiga invandrare emigrera från Sverige så att det fina ariska folket ska få vara ifred eller? Vad är det för jävla nazist-fasoner?

 • DQ

  Hur fan kan du göra reklam för SD i din blogg med alla läsare?
  Gör om gör rätt!

  Jag är svensk, håller med dig till viss del i dina åsikter om invandrare och dylikt.
  Men aldrig, ALDRIG, att jag skulle rösta på SD och om du läser på om SD skulle du heller inte vilja att någon röstade på dem.

  Sry. Var tvungen att reagera!

 • FLASHBACK FORUM

  ”Utveckla, vad för slags invandrare är det som du vill ta emot?”

  Etniciteten är för mig totalt irrelevant. Jag har flera utländska vänner (afrikanska, kurdiska, kinesiska, ryska m.fl), jag är själv inte fullt etnisk svensk (blandad inom europa).

  Vad jag (och som jag uppfattat SD) efterfrågar är invandrare som vill komma till Sverige för att bli svenska – dvs lära sig språket, historien, kulturen, tycka om värderingar och traditioner. Vill de sedan fortsätta fira kinesiska nyåret eller whatever så är det NATURLIGTVIS inga problem.

  De utländska vänner jag har känns som svenska, även om de har ett mörkare utseende (det är liksom inte relevant i frågan överhuvudtaget enligt mitt tycke).

  De som inte är ute efter detta bör inte ges svenskt medborgarskap, tycker jag. Vi kan vara solidariska och ta emot ett antal flyktingar MED IDpapper och låta dem arbeta och bo i Sverige på uppehållstillstånd, och när läget i deras hemländer lugnat ner sig kan de återvända. Har de å andra sidan rotat sig i Sverige, lärt sig språket, bor i svenska områden, känner att svenska LAGAR och värderingar är rimliga – kan de ansöka om medborgarskap. Jag tycker att de är MER ÄN VÄLKOMNA. Verkligen MER än välkomna.

  Som situationen med invandringen ser ut idag är dock att över 95% kommer utan IDhandlingar (frianyheter.wordpress.com/2010/01/18/95-procent-av-de-asylsokande-saknade-passhandlingar-2009/), detta är oerhört problematiskt då det kan röra sig om invandrare som blivit utvisade p.g.a kriminalitet, från både Sverige och andra länder.

  Det kan röra sig om traffickingoffer, om invandrare som redan sökt asyl i andra länder och fått avslag (enligt Dublinkonventionen som säger att den som flyr från förföljelse ska söka asyl i det första europeiska land han/hon kommer till och som kan erbjuda skydd)… det är inte rimligt att så många saknar pass och identitetshandlingar, och många väljer att kasta sina av dessa skäl ( exempelvis frianyheter.wordpress.com/2008/07/04/norge-asylsokande-slanger-sina-pass-i-skiten/)

  Det går nämligen för vem som helst att, utan ID, välja nästan vilken identitet som helst. En fattig afrikan kan påstå sig vara somalier (pga av rådande läge i Somalia erbjuds samtliga somaliska flyktingar uppehållstillstånd) och få stanna.

  Jag tycker inte heller att det är rimligt att Sverige, med 9 miljoner (och ungefär 1 miljon asylsökande sen 90talet) tar emot 100 000 asylsökande per år, samma siffra som man i Tyskland med 82 miljoner invånare, tar emot.

  Vi har ju Rosengård och Rinkeby som bevis för den oerhört misslyckade invandringspolitiken. Varför inte begränsa invandringen till en rimlig storlek och lägga pengarna som blir över på att försöka integrera dem? Börja med att INTE låta asylsökande bestämma bostadsort själv (om de vill bli försörjda – det kan låta hårt men nu har vi testat motsatsen ett tag och det har inte fungerat), och försöka placera dem i svenska samhällen där de kan komma in i landet, lära sig språket osv.

  Det finns faktiskt en hel del assimilerade såväl som segrerade invandrare som tycker att dessa resonemang är lämpliga, min kurdiske vän som växte upp i en av Sveriges värsta förorter flyttade till en liten svensk småstad häromåret…

 • Ergo

  Paow, du är otroligt modig. Min idol!

  Nike, ingen har sagt att småjobbiga invandrare ska emigrera. Det enda vi säger är att SUPERJOBBIGA NYA INVANDRARE inte ska ha frikort till en bidragsexistens i svenska förorten.

  Med andra ord, vi ska minska invandringen från 100,000 personer per år till en mindre siffra. Självklart ska ingen tvingas flytta, det är ju bara trams!

 • någon

  Angelina:

  Nej, det är inget ”fel” på dig för att du är av makedonisk börd. Det är inte etniciteten. Du är inte mindre värd än någon svensk och den makedoniska kulturen är inte mindre värd än den svenska. Men den makedoniska kulturen hör hemma i Makedonien.

  I Sverige finns den svenska kulturen. Du och alla andra är jättevälkomna att bo här om ni vill leva efter den svenska kulturen.

  / Halvitalienaren…

 • någon

  *
  *
  Etniciteten är för mig totalt irrelevant. Jag har flera utländska vänner (afrikanska, kurdiska, kinesiska, ryska m.fl), jag är själv inte fullt etnisk svensk (blandad inom europa).

  Vad jag (och som jag uppfattat SD) efterfrågar är invandrare som vill komma till Sverige för att bli svenska – dvs lära sig språket, historien, kulturen, tycka om värderingar och traditioner. Vill de sedan fortsätta fira kinesiska nyåret eller whatever så är det NATURLIGTVIS inga problem.

  De utländska vänner jag har känns som svenska, även om de har ett mörkare utseende (det är liksom inte relevant i frågan överhuvudtaget enligt mitt tycke).

  De som inte är ute efter detta bör inte ges svenskt medborgarskap, tycker jag. Vi kan vara solidariska och ta emot ett antal flyktingar MED IDpapper och låta dem arbeta och bo i Sverige på uppehållstillstånd, och när läget i deras hemländer lugnat ner sig kan de återvända. Har de å andra sidan rotat sig i Sverige, lärt sig språket, bor i svenska områden, känner att svenska LAGAR och värderingar är rimliga – kan de ansöka om medborgarskap. Jag tycker att de är MER ÄN VÄLKOMNA. Verkligen MER än välkomna.

  Som situationen med invandringen ser ut idag är dock att över 95% kommer utan IDhandlingar (http://frianyheter.wordpress.com/2010/01/18/95-procent-av-de-asylsokande-saknade-passhandlingar-2009/), detta är oerhört problematiskt då det kan röra sig om invandrare som blivit utvisade p.g.a kriminalitet, från både Sverige och andra länder.

  Det kan röra sig om traffickingoffer, om invandrare som redan sökt asyl i andra länder och fått avslag (enligt Dublinkonventionen som säger att den som flyr från förföljelse ska söka asyl i det första europeiska land han/hon kommer till och som kan erbjuda skydd)… det är inte rimligt att så många saknar pass och identitetshandlingar, och många väljer att kasta sina av dessa skäl ( exempelvis http://frianyheter.wordpress.com/2008/07/04/norge-asylsokande-slanger-sina-pass-i-skiten/)

  Det går nämligen för vem som helst att, utan ID, välja nästan vilken identitet som helst. En fattig afrikan kan påstå sig vara somalier (pga av rådande läge i Somalia erbjuds samtliga somaliska flyktingar uppehållstillstånd) och få stanna.

  Jag tycker inte heller att det är rimligt att Sverige, med 9 miljoner (och ungefär 1 miljon asylsökande sen 90talet) tar emot 100 000 asylsökande per år, samma siffra som man i Tyskland med 82 miljoner invånare, tar emot.

  Vi har ju Rosengård och Rinkeby som bevis för den oerhört misslyckade invandringspolitiken. Varför inte begränsa invandringen till en rimlig storlek och lägga pengarna som blir över på att försöka integrera dem? Börja med att INTE låta asylsökande bestämma bostadsort själv (om de vill bli försörjda – det kan låta hårt men nu har vi testat motsatsen ett tag och det har inte fungerat), och försöka placera dem i svenska samhällen där de kan komma in i landet, lära sig språket osv.

  Det finns faktiskt en hel del assimilerade såväl som segrerade invandrare som tycker att dessa resonemang är lämpliga, min kurdiske vän som växte upp i en av Sveriges värsta förorter flyttade till en liten svensk småstad häromåret…
  *
  *

 • Asiaten

  Till alla ni som säger att folk beter sig illa för att de kommer från krigsdrabbade länder: Hur kommer det sig då att folk från tex Vietnam inte också beter sig illa? Jag är asiat och ”invandrare”, och jag har flera vänner från östasiatiska länder som är våldsdrabbade, men de går inte ut och rånar, våldtar och kastar sten på folk? Jag har också ett par amerikanska vänner som har varit soldater i Irak mm mm men de sköter sig fint ändå. Så det där krigsargumentet håller inte. Jämför man olika invandrargrupper så ser man att asiater sköter sig fint och det är väldigt få som ogillar oss, men andra grupper däremot står ut för att de missköter sig.

 • ida

  jag håller med alla som är FÖR paulinas åsikter i detta ämne.

  Ni som skriver att hon är dum i huvudet etc, ni säger så antagligen för att ni vet hur det ligger till, men blundar för det.

 • Anonym

  Caroline:

  Det känns som om du missuppfattat SD. Som det svenska parti med absolut största hotbild mot sig (källa: SÄPO), och med pressekreteraren Martin med flickvän utsatta för en grov misshandel i tunnelbanan av extremvänstern är det YTTERST få av SDs hundratusentals sympatisörer som vågar gå ut offentligt och ta en debatt.

  Att du får höra skit av vissa som sympatiserar med SD, för att du är tillsammans med en muslimsk kille är INGENTING annat en oerhört beklagligt. Det är inte vad jag, som SDsympatisör, står för överhuvudtaget.

  Är inte ens fullt etniskt svensk, har flera vänner som är muslimer/utländska, och flera av dem sympatiserar med SD.

  Jag försöker inte ”ragga” över dig till Sverigedemokraterna direkt, jag försöker bara nyansera din bild av dem lite. Vi är många som inte är rasister, och som inte är etniskt svenska, som tycker att SD har en poäng.

  Nuvarande invandrarpolitik föder rasism, politiken är oansvarig och det är där SD som ENDA parti kommer in och ifrågasätter om det är så klokt att ta in lika många asylsökande per år som Tyskland gör (kom ihåg att vi är 9 miljoner, med 1 miljon asylsökande sedan 1990talet) och Tyskland är 82 miljoner.

  Är Tyskland rasister fast de tar emot färre flyktingar per capita än vi? Nej, jag är inte av den åsikten. Jag tycker att pengar ska läggas på att få de asylsökande som kommer hit att komma in i samhället.

  De ska bo i områden med svenskar, deras barn ska gå i skolor med svenskar osv. Vill de fortfarande vara muslimer – no problems… men de måste respektera den svenska värdegrunden (att kvinnor själva får välja vem de vill gifta sig med exempelvis, något som massor med svenska muslimer tycker är självklart redan nu).

  Det är dock extremisterna som förstör ryktet för sina landsmän, och som använder sig av omvänd rasism mot svenskar. Det är dem jag är emot. Inte invandrare i sig, inte muslimer i sig. Inte etniciteter i sig.

  / Halvsvensken….

 • Veronika

  JAG HÅLLER HELT MED DIG PAOW! Folk som blir irriterade på ditt inlägg har dömt dig innan de ens läst vad du skrivit. Jag har många kompisar som är invandrare. Snälla människor! Men jag har träffat så fruktansvärt många dåliga invandrare, och det är tråkigt för de förstör de snälla invandrarnas rykte. Jag tycker absolut inte att Sverige ska slänga ut alla invandrare, eller sluta ta in nya. MEN.. Invandrare som gör brott i Sverige, bör skickas hem till sina länder och inte få komma tillbaka. De borde få ha sin religion och kultur, men de ska inte komma och ändra på våran. Även invandrare som vägrar lära sig svenska och bara lever på alla andra borde inte heller få vara här (om de inte lider av någon sjukdom eller liknande). Och Sverige borde inte ta in så himla många invandrare, Sverige borde minska det där lite. Eftersom att vi knappt kan ta hand om alla invandrare och vårat eget folk. Sverige är väldigt mesiga, vi har väldigt mesiga lagar. Men om man tänker efter.. om en svensk skulle komma till ett annat land. Fan va svensken skulle få anpassa sig till deras kultur och religion! Jag har kompisar som bott utomlands som till och med blivit tvingade att använda slöja. Men de menar inte jag att de som vill bära slöja i Sverige ska ta av sig slöjan. Utan de borde helt enkelt sluta kalla folk som inte använder slöja för horor! Man måste lära sig andra länders kultur, och anpassa sig. Ta seden dit man kommer..

  ALLA SOM STÖR SIG PÅ PAOWS INLÄGG! LÄS FÖR FAN VAD HON SKRIVER ISTÄLLET FÖR ATT KLAGA DIREKT!

 • cilla

  Paow, jag tycker jättemycket om din blogg, men nu räcker det! Du påstår att du inte har rasistiska åsikter men då borde du fan inte uppmuntra folk till och rösta på Sverigedemokraterna. Hela deras system bygger på rasism dolt bakom ”fina” resonemang. För att Sverige och invandrarpolitiken ska fungera så måste alla bjuda till, dvs alla svenskar får sluta ha fördomar och de med invandrarbakgrund(vissa) får sluta bete sig som arslen. Jag kan hålla med dig om att det är fel att de kallar dig hora osv, men har alla gjort det? Finns det ingen svensk som kallat dig för hora, slampa etc? Sluta ta personer efter vad de kommer ifrån och ta folk för vilka de är. Jag är hälften svensk och hälften utländsk och jag kan säga att det finns riktiga arslen inom båda kategorierna.

  PS: Det finns många som kommer uppleva dina inlägg som rasistiska, så försök att formulera dig bättre så att folk slipper få fördomar om er/oss svenskar, allt handlar om fördomar. Folk kanske tror att du är en slampa eller en svennefitta eller vad som helst, skit i dem och bevisa att du är bättre än så. Då kanske de ändrar sina åsikter och tycker att du är en jätte snäll/söt tjej som man kan uppleva när man läser din blogg. Samma sak med dig, sluta ha fördomar! Du kommer lika långt som dem på det dvs INGENSTANS. Jag har kompisar som är både delarna och de är hur underbara som helst, det är personligheten som räknas och inte bakgrunden!

  HEEEEEEEEEJJA VÄNSTERBLOCKET!

 • Jojje

  Ni som pratar om Sds historia.
  Vet ni vad, Statens institut för rasbiologi, är/var?
  Om inte så gå in och läs,

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Statens_institut_för_rasbiologi

  Där har ni socialdemokraternas historia samt övriga partier i sveriges riksdag.
  nazisterna var på studiebesök i Sverige innan andra världskriget för att studera rasbiologi. I just sossarnas Sverige.
  Vad säger ni om det?

  Hoppas och tror att SD kommer in 2010. Kanske tom blir fjärde största parti.

 • M

  SD gör inte direkt skillnad på ”bra” och ”dåliga” invandrare gumman…

 • Sara

  Dina inlägg om rasism visar bara hur dum i huvudet du är. Och att uppmuntra andra att rösta på SD och påverka andra unga läsare är bara för lågt. Bara för att du flertal gånger har utsatts för påhopp från utlänningar, ska du inte dra alla över en kam, vilket är precis det du gör när du säger att man ska rösta på SD. Att det är utlänningar som gör flest brott och beter sig som idioter i dagens samhälle är SKITSNACK, svenskar gör det lika mycket, bara att det inte uppmärksammas lika mycket och utlänningar alltid ska ses som ”syndabock”, så tro inte att alla svenskar är änglar och sköter sig perfekt i samhället. Många svenskar lever på bidrag, är kriminella och gör en massa skit.

  Ett tips: gå till skolan istället för att sitta hemma och snacka massa skit.

  Är så trött på er som tycker att det är utlänningar som förstör Sverige och vill få ut alla utlänningar ur Sverige, som om det skulle vara en lösning. Vad fan är ert problem? Känner ni er hotade på något vis eller? Öppna ögonen för en gångs skull och se er omkring, så kommer ni att inse att kriminella människor finns i alla kulturer och folkslaf, inklusive svenskar.

  FUCK SD och alla rasister/nazister där ute.

  Peace.

 • Emma

  Det du inte förstår är att rasism är en åsikt. Bli mer öppensinnad och dra inte invandrare över en kam. Det handlar om människor inte ”raser”.
  Det kommer både du och dina nära må bättre av. Jag är helt säker.

 • Lina

  Tycker att du har helt rätt!

  btw, älskar din blogg 🙂

 • Anonym

  *
  *
  *
  *
  Sverigedemokraterna är inte rasister, det är den odemokratiska vänstern som längtar till Sovjets censur och propaganda.

  Det är bara att läsa om vad Sverigedemokraterna (sverigedemokraterna.se) vill för Sverige, tycker man inte som dem behöver man inte rösta på dem (vi har faktiskt DEMOKRATI i Sverige). Att förtala dem och kalla dem rasister är ungefär som att säga att alla vänsterpartister är våldtäktsmän.

  Så, ALLA VÄNSTERPARTISTER ÄR VÅLDTÄKTSMÄN.
  DE VILL TA BORT VÅLDTÄKT UR STRAFFREGISTRET!!
  källa? – mig själv.

  Testa att hitta TILLFÖRLITLIGA källor istället för att bräka ut er massa konstigheter om SD, det är idiotiskt och odemokratiskt (och faktiskt illegalt).

  Tänk på att era IPadresser loggas här, ni som förtalar SD.
  *
  *
  *

 • Tipsarn

  Härligt med en länk till Politiskt Inkorrekt! Två andra grymma sajter på området är:

  http://www.friatider.se

  http://frianyheter.wordpress.com

  Och nej. SD är inga rasister. Den slutsatsen drog ju till och med Jan Guillou förut

 • SARA

  Du är en idiot. Har du lagt märke till hur ofta du stavar fel? Att du ens kan prata korrekt och få väldigt få antal människor att läsa bloggen är förbluffande! Snacka om att du anväder word för att dubbelkolla stavningen! Är du medveten om att din låtsas mamma kommer att ryka tillsammans med din bror om SD får makten? Fast å andra sidan så är det nog det du vill eller hur? Du är tragisk, ditt liv är tragiskt. Alla vet om att du försöker få publicitet genom att skriva om SD. PINSAMT! Jag kan nog bara be att folk inte kommer att spotta på dig när du jobbar som kassörska på ICA.
  Dina ”åsikter” avslöjar ditt dåliga självförtroende ännu mer förresten. ALLA rasister, utan undantag är klena jävlar som har blivit accepterade genom att tycka likadant om de som har makten. Du är jävligt feg och det är ännu en gång PINSAMT!

 • Kia!

  Hahaha, jag jobbar för SD, är medlem för partiet och min mamma är invandrare..
  Min mamma själv ska till och med rösta på SD, har flera ”mörkhyade” vänner och vänner som är födda i Iran med flyttat hit som små, de ska OCKSÅ rösta på SD.. Why?
  Jo för de är trötta på att den svenska kulturen försvinner.
  Skolor som för sex år sen var en fin skola med en enstaka ”invandrare” har idag blivit helt sönder klottrad, och inte nog med de, de få vita som faktiskt går kvar blir MOBBADE för att de är svenskar?!
  SD vill inte att de ska bli värre,
  De ända ”rasistiska” punkterna de har är:

  1. Sätta stopp så de blir SVÅRARE att få flytta in i Sverige, tex att man MÅSTE lära sig svenska inom tre år annars åker du UT!

  2. Om det är någon som flyttat till Sverige från ett annat land, och sen gör ett brott, kommer de få värre straff än om en person som är född i Sverige får.

  Tycker de är helt realistiskt…

 • Ann O. Nyman

  Helt rätt! Du har Flashbacks fulla stöd!

 • Kia!

  Dessutom Svar till ”Angelina”
  Så står vi INTE för att kvinnor ska få sämre lön, de står för jämlikhet i Sverige
  De har MER miljöfrågor än självaste miljöpartiet,
  De vill ha en pensionärsminister för att man ska få de bättre på gamla dagar…

 • JAA FINT

  Paow det e du som inte förstår vad rasism är, du säger att det bara var en åsikt? Det var en rasistisk åsikt. Svenskar gör precis samma skit saker, spelar ingen roll vart du kmr ifrån. Så sluta låtsas så jävla smart hela tiden, för egentligen är du bara en jävla rasse helt enkelt!

  Svar: Så det ÄR rasistiskt att säga vad man tycker? Det kan det ALDRIG vara. Jag har massor med vänner som är invandrare och DOM uppför sig INTE som dom som jag talar om i mitt inlägg, vad är det som gör att dom kan uppföra sig men inte dom andra? Försök läsa och förstå och inte skrika rasist varje gång någon säger att det är problem med invandringen som den ser ut idag!

 • julia

  hur kan du inte förstå att din åsikt är rasistisk? ja det är en åsikt, men ja den är rasistisk!

 • Lisa

  Du är så otroligt puckad, jag har misstänkt det länge men idag bekräftade du. Du är uppenbarligen inte ett dugg insatt i politik och så säger du att folk ska rösta på SD och det ska bli bättre då? Du vet INGENTING och det är uppenbart, det är såna som du som är en fara för Sverige, INTE invandrarna. Idiot

 • ????

  Du är för ung för att rösta i år?

 • Anonym

  HAHAHAHAHA

  ”Sara” skriver att Paows thailändska styvmamma och lillebror kommer ”ryka” om SD tar makten.

  Vad i HELA FRIDEN använder du för belägg för detta? SD kommer inte massutvisa medborgare, ditt satans PUCKO. Har tagit din IPadress btw och kommer polisanmäla dig för förtal.

 • Anonym

  Jag håller med dig eller nja, nästan. Jag är själv en s.k ”blatte” mina föräldrar är födda i turkiet vilket gör mig till turk och jag är väldigt(!!) stolt över mitt ursprung. Men när det väl gäller dessa ”blatte” ungdomar som går runt och skriker hora eller ”orre” till tjejer som knappt kommit till puberteten på grund av deras hårfärg (blondiner för det mesta) så vet jag tyvär inte vad jag ska säga, skäms så otroligt mycket när jag får höra eller läsa om vad svenskar tycker om ”oss”.
  Men du kanske tog i lite för mycket, men vet ni vad folket? vi BOR i SVERIGE har ni hört om något som kallas för yttrandefrihet? Det är VI som skapat denna bild av blattar och invandrare. Och så får du Paow inte glömma att inte dra alla invandrare över en kam och ja det är din blogg du får skriva vad du vill, men SD?! kom igen.. ett ”fint” parti som BYGGER på rasism!

 • SHOAKAN ☆

  Sverigedemokraterna gör inte saken bättre!
  Tro mig du blir bara mindre omtyckt när du håller på att skriva såna saker..
  Ska jag hålla på att skriva att alla svennar är snåla och blabla?
  Tror inte jag att blir så omtyckt bland svenskarna heller, precis som du är mindre omtyckt bland invandraren.

  Jag förstår att du är hatad och kmr bli misshandlad!:)
  Rätt åt dig I say.

 • Hulken

  Återigen: bra paow… Lyssna inte på dumskallarna som låtsas veta mer än oss realister. Bara för att dom själva är så jävla tröga så att dom går på massmedias propaganda och lögner så betyder det inte att du måste vara det, och det förstår idioterna inte.

  Hang in there! Vi invandringskritiska/medvetna blir fler och fler varenda dag! Flashback hälsar!

 • Anders

  Fy fan vilka jävla IDIOTER det finns här alltså..

  Sverigedemokraterna kommer INTE ATT UTVISA MÄNNISKOR MED SVENSKT MEDBORGARSKAP. NI SOM TROR DETTA BORDE SERIÖST TA ERA EGNA LIV, SÅ JÄVLA DUMMA ÄR NI NÄR NI TROR PÅ VAD NI LÄSER I AFTONBLADET.

  Alla ni flyktingkramare är mer än välkomna till Flashback eller något annat forum som har yttrandefrihet, då kan vi debattera om verkliga problem.

  Tex att bara 5% av våra invandrare faktiskt är flyktingar, resten är anhöringsinvandring?
  Eller att invandrare från Mellanöstern är GROVT överrepresenterade inom brott?
  Eller Sverige enorma bostadsbrist, och ändå fortsätter vi att pumpa in parasiter som kommer i snitt att få jobb efter 5-7 år?
  Eller våran enorma arbetslöshet, och ändå fortsätter vi att pumpa in parasiter som ibland ALDRIG arbetar utan spenderar hela livet på skattebetalares axlar?
  OSVOSVOSV…

 • nicho

  aj aj aj.. är själv inte svensk men höll med om dina punkter i det förra inlägget om det här. Men när du uppmanar folk att rösta på sverige demokraterna så gick du nog lite för långt haha.. Sverige skulle bli ytterst hatat av många länder och man borde fan skämmas om man har så? svenskar flyttar ju också ut till andra länder utan att behöva bli hemskickade eller så..

 • Lindii

  Bra Paulina.
  Tycker du har rätt på dom flesta punkter, men att ha ett sådant parti som SD i ledningen skulle till viss del förbättra invandringen, men tänk även på att dom har fler åsikter än att minska invandringen.
  Tur är att allt fler ungdomar börjar inse hur det egentligen ligger till, ju fler invandrare som missköter sig, desto fler svenskar vill ha ut dom.
  Tyvärr är politikerna just nu för dumma för att inse detta, då dom lever i en helt annan värld än vi ungdomar. Det är vi som får stå ut med skiten vi får av invandrarna, inte dom, vilket gör att dom nog aldrig kommer förstå allvaret i det.
  Men om vi säger såhär;
  Nästa omröstning (alltså inte i år) kommer SD upp mycket mer kan jag garantera! Då har alla som fått växa upp i detta samhälle fyllt 18 och kommer få röst rätt.
  Sen finns det självklart svenskar som beter sig lika illa dom, men majoriteten av dom umgås faktiskt med invandrare.

  Ge dom EN chans att fixa sina liv i Sverige och att sköta sig, minsta lilla stöld och dylikt – SKICKA TILLBAKA DOM!

  Nej jag är inte rasist eller nånting åt det hållet ens, men vad hade dom gjort med oss i deras länder om vi betett oss som dom gör här?
  Hängt oss? Skjutit oss? Ja inte hade dom satt oss i fängelse iaf..

  Stå på dig Paulina! Du har mååååånga bakom dig.

 • Jenny

  Är så jävla glad att jag hinner fylla 18 till detta årets val 😀 Ska rösta på SD som jag bestämde mig för, för 3 år sedan. Detta är något jag inte skäms för överhuvudtaget utan är mer stolt isåfall.

 • evelina

  Om du menar att du röstar på sverigedemokraterna så var det tamifan sista gången jag läser din blogg. Du är den mest korkade människa jag nånsin, fyfan för dig säger jag bara. Jag är helsvensk, och blir så jävla upprörd. Du borde gå i skolan, för uppenbarligen kan du inte något om nånting. FYFAN för dig, skulle vilja spotta dig i ansiktet. USCH
  sista gången jag läser din blogg.

 • Markus Valiant

  SHOAKAN, kommenterade blogginnehaverskans text med följande formulering:

  ”Jag förstår att du är hatad och kmr bli misshandlad!:) Rätt åt dig I say”.

  Detta gränsar till uppvigling. Det är ett brott som normalt sett renderar fängelsestraff.

  nico skrev: ”svenskar flyttar ju också ut till andra länder utan att behöva bli hemskickade eller så”. Det är korrekt! Men Sverigedemokraterna propagerar inte för att skicka ”hem” invandrare. Sverigedemokraterna vill begränsa invandringen. De flesta andra länder i västvärlden har en avsevärt lägre invandring än Sverige.

  Kommentar rent allmänt; det är väldigt talande att läsa många av de kommentarer här som inte håller med blogginnehaverskan i hennes resonemang. De flesta av dessa uppvisar ett enormt hat och en intolerans som vi inte är vana vid. Att häva ur sig förtäckta eller direkta hot är uppenbarligen också vardag för dessa människor.

  Av er som har utländskt påbrå och skriver sådant, hur tror ni att ni förbättrar situationen för er själva? Det är ju precis dessa beteenden som blogginnehaverskan har adresserat.

  Er reaktion är att påvisa att argumentationen mot minskad invandring faktiskt är högst relevant.

  Eller mer rakt på sak: Ni gör det uppenbart att den stora invandringen är ett problem.

 • Andy

  Om du nu är så mkt emot invandrare, vf umgås du med Dennis?
  Han är inte född här och inte hans föräldrar heller.
  Han kom hit som flykting och kommer ifrån Balkan där väldigt många är muslimer.

 • maggan

  hej. det var mig du diskuterade lite smått med på facebook.
  jag är andra generationens invandrare ( min mamma är med andra ord invandrare och eftersom jag är född här så är jag andra generationens invandrare ).

  Det du har missat med sverigedemokraterna är att det ÄR ETT RASISTISKT parti. Min fråga till dig är vem som fått in i din skalle att det är ett bra parti ? för allt sverigedemokraterna vill är att kasta ut ALLA invandrare så att sverige kan bli ett ariskt land.

  Det du måste tänka på här är att dom flesta invandrare är svenska medborgare och är med andra ord SVENSKAR, precis som du. Jag kan hålla med om att det finns många idioter som flyttat hit och förstör mycket av den svenska kulturen, men använd inte ” babbar ” som anledning utan använd istället dom muslimska frågorna som att dom vill att vi ska bygga moskeer här åt dom överallt med bönestorn osv.

  Så snälla du. Läs på lite innan du skriver ut sånt här, för om du står för sverigedemikraterna så ÄR du rasist. kram

 • Anonym

  Nicho:

  Nej, jag tror inte Sverige skulle bli ”ytterst hatad” om SD fick makten.

  Norge, Danmark, Finland, Holland, USA, Australien mfl. är exempel på länder med BETYDLIGT konservativare partier än SD.

 • sten

  Helt rätt. Rösta på SD i valet 2010. Dom bra invandrarna som kommer som arbetskraftsinvandring behövs, men dom som kommer för att leva på Svenska skattebetalares bekostnad kan vi vara utan, likaså all kriminella invandrare.

 • Anonym

  MAGGAN:

  Kan du ge gälla på följande citat:

  ”Det du har missat med sverigedemokraterna är att det ÄR ETT RASISTISKT parti. Min fråga till dig är vem som fått in i din skalle att det är ett bra parti ? för allt sverigedemokraterna vill är att kasta ut ALLA invandrare så att sverige kan bli ett ariskt land.”

  Kan du inte ge mig källa på detta så har jag loggat ditt IPnummer och kommer polisanmäla dig för förtal.

  Detta är INGENTING annat än DJUPT ODEMOKRATISK att grovt förtala politiska partier.

  Med vänliga hälsningar
  Sverigedemokrat och halvsvensk

 • Marre

  Gullig du är lillen, saknar utbildning från grundskolan men sitter och yttrar dig i din blogg om politik? gratis reklam till SD? är det bara dem som är villiga att betala dig för att få synas i din patetiska blogg? Bara en tidsfråga innan allt det här rinner ut i sanden för DU kommer knappast att nå höjderna te.x Blondinbella har gjort. Vet du varför lillen? någonsin tänkt på varför du är vart du är idag och inte vid skolbänken ? du anser dig vara ”bättre” ”kan inte ta order” skrev du någonstans va?
  En lärare TVINGAR dig aldrig att göra en uppgift, du gör själv ett val göra uppgiften eller inte.
  Men politik vill du ge dig in på? utan något hållbart argument eller stabil grund du kan basera dessa patetiska luftbollar till argument.

  Du skrev också ”predikar inte islam om fred och kärlek” när en egyptier kallat dig för hora? Men du, predikar inte kristendomen om samma sak lilla gumman? ändå vandaliserar svenskar själva och dödar, oj då?
  Sen blir du glad över att vuxna människor håller med dina luftbollar, då kan jag berätta att Ahmed eller Mohammed som har MVG i Svenska och flertal till ämnen tror jag icke sitter vid din blogg eller andra sidor på internet och läser patetiska saker som lowlife eliten gör. De har vettigare saker att göra med deras liv, vi kan väl säga att även Tarek och Abdull som förmodligen missköter sig ibland inte heller sitter här. Du har fått en liten del av samhällets så kallade åsikter för inte ens av dem skulle våga yttra sig IRL.
  Det är kul att du tror att man kan sitta och blogga och sen helt plötsligt komma någon vart, men vad hade du tänkt göra när mer än hälften av sveriges arbeten flyttar utomlands? flytta du med och ta bloggen med dig?
  One day you’re in, next day you’re out.

 • Gustav

  Underbara reaktioner från rödvinsvänstern här.

  Folk som inte kan se att SD är det som Socialdemokraterna var för 40 år sedan. Varför ska vi bry oss om andra människor så till den grad att vi tar in 100.000 nya människor varje år i vårt land, när andra tar i mot 1000 kvoterade FN-Flyktingar. Det är inte ekonomiskt försvarbart om vi vill kunna ha ett välfärdssystem som funkar även om 20år.

  SD är räddningen. Kommer de in i riksdagen så blir Sverige ett bättre land med mer tydliga regler och lite mer jävlar anamma gentemot de som INTE uppför sig.

  Rösta på SD och skicka hem de politiker som inte ser verkligheten. Ett Sverige i förfall i våra förorter, där politikerna aldrig bor, där de aldrig tittar, och där de inte bryr sig om att våra ”nysvenskar” skriker hora till våra etniska svenskar.

 • Berg

  Fått en ny läsare här! 🙂

 • lisa

  FRUKTANSVÄRT bra skrivet om att det är dom man ska rösta på. keep going!

 • maggan

  ta bort min kommentar paulina

 • Anonym

  Vad SAMTLIGA måste efterfråga är KÄLLOR på era uppgifter, att påstå att SD är rasistiskt är ingenting annat än GROVT FÖRTAL och det är en kriminell handling och kan således straffas med böter och fängelse, tänk på det. Ni lämnar era IPadresser för varje kommentar ni skriver, lägg av med smutskastningen.

  Är Sverigedemokraterna rasister/nazister? Det är inte SD som har Malmös högst upsatta socialdemokratiska partiledare som tycker att judar får ”skylla sig själva” om de blir attackerade för att de stödjer Israel (källa: /sv.wikipedia.org/wiki/Ilmar_Reepalu) – DET om något är nazistiskt.

  Vill Sverigedemokraterna utvisa alla invandrare? Nej, det vill dom inte. Punkt. SD tycker att det är orimligt att vi tar emot lika många asylsökande varje år som TYSKLAND gör, som har 82 miljoner invånare (Sverige 9) (källa: politisktinkorrekt.wordpress.com/2009/03/24/sverige-minskar-asylmottagandet-statistik-for-industriella-lander-2008-fns-flyktingorgan-unhcr/)

  Miljöpartiet vill exempelvis införa fri invandring (källa: mp.se/templates/Mct_78.aspx?avdnr=12284&number=111413) – jättefin tanke men hur tror ni att det kommer fungera i praktiken?

  Tycker Sverigedemokraterna att vissa kulturer är mindre värde än den svenska, eller att vissa människor är mindre värda pga sin etnicitet? Nej, det gör dem INTE. Alla kulturer är lika mycket värda och lika BETYDELSEFULLA – men precis som jag inte åker till Irak och förväntar mig att bli försörjd samtidigt som jag kräver att kunna gå runt i bikini och tvinga muslimska män att ta mig i handen (jag tar seden dit jag kommer) så kan inte vilka krav som helst ställas på Sverige.

  Den irakiska kulturen hör hemma i Irak, den grekiska i Grekland, den svenska i Sverige osv. Folkslag kan få leva vart de vill, men i Sverige får man acceptera svenska värderingar, traditioner, språk, historia och kultur.

  De som vill leva svenskt – VÄLKOMNA, låt OSS hjälpa ER.

  Är det rasistiskt? Ska jag åka till Irak och kräva irakier på pengar om jag inte får gå i bikini? Hör ni hur det låter?

 • sten

  Av kommentarerna att döma, verkar en del ha svårt för att skilja på rasism och ett kritiskt förhållningssätt till den massinvandring som nu sker till Sverige. Alla partier i riksdagen är väl medvetna om problemen, men ingen vågar säga något av rädsla för att bli stämplad som rasist. Förövrigt tycker jag att det här är en toppenblogg som jag kommer att besöka i fortsättningen.

 • Gratis

  helt rätt bort med invandrarna! det är inte vi som gör att vi tycker illa om dig, Det är dom som gör att vi inte tycker om dom. inte bara något vi har fått för oss.

 • Anonym

  om inte SD kommer upp tillräckligt mycket för att förändra någonting så vet jag fan inte vad jag gör. ni kommer aldrig ta över vårt land era jävla patetiska snorungar.

 • anna

  är du helt jävla dum i huvudet ?

 • Lol

  Okej… Är ganska neutral när det gäller detta men… Svergie Demokraterna… Kom igen! Någon som kan ge exempel på deras andra politik? Typ utrikes politik, sjukvård skola, skatter… hit me

 • Tim

  Självklart bör man rösta på Sverigedemokraterna den 19 september 2010. Sverigedemokraterna är det enda politiska partiet som vågar prata om svåra frågor såsom invandringen utan att gå runt dem. Jag är dessutom säker på att SD är de som kommer ha högt andel unga tjejer och killar på sin riksdagslista.

  Bli gärna ett fan av gruppen Sverigedemokraterna i riksdagen ja tack!
  http://www.facebook.com/pages/Sverigedemokraterna-i-riksdagen-ja-tack/173749254520

  Har just nu 22 850 fans som välkomnar SD i vår riksdag.

 • dino

  Tja, jag är invandrare själv från Tjeckien, vill bara stötta dig, du verkar ha pejl! Förstår precis vad du menar med blattar också, blatte och invandrare är inte samma sak och du har helt rätt i att dom ofta inte kan bete sig om dom är ”blattar”.

  Ta hand om dig!

 • sara

  Om du tror att du stavar så bra så.. HA-HA! Pinsamt av en svensk om man ska säga så.
  Sen fattar jag inte varför du tar upp allt? Är det bara för att du vill sticka ut mot invandrarna eller vad? Hade skitit i alla om jag hade varit du.
  Sen har du fan ingen rösträtt iår lilla du.

 • jennika

  håller med dig, såg på facebook vad alla hade kommenterat om det där.
  HELT FEL!
  Vill kommentera och ge dig lite feedback för dom fattar verkligen ingenting.
  Men du har inte accat mig som vän.
  Det är helt sjukt att man är en, nationalitst, rasse mm bara för att man har något emot dom från ett annat land. MEN HALLÅ????? DOM SKRIVER OCH SÄGER LIKA MYCKET OM OSS!
  Hinner inte skriva mycket mer än det här, har bråttom.
  Läser din blogg, den är bäst och DU HAR RÄTT TILL ÅSIKTER!

 • frida

  Oj herregud. Ja man märker ju att du sympatiserar med SD, känns så sjukt tråkigt att du uppmuntrar folk att rösta på ett sådant parti men visst, -man märker ju att det är dit du vill också. Enligt mig är SD hyfsat nära kompisar med de som mördade miljontals människor i koncentrationsläger… blir verkligen ledsen när jag läser detta, men du är inte den enda. Dock är det oftast folk med okunskap som röstar på SD, menar itne det på ngt elakt sätt utan försök bemöta dina fördomar ist! <3

 • Johan

  ####
  SD gillar inte Islam och vad det står för.
  SD gillar Judar.
  ####
  Hitler gillar inte Judar.
  Islam gillar inte Judar.
  ####
  SD=Judar
  Islam=Hitler

  Fråga en muslim vad de tycker om judar! så kommer ni tappa hakan.

 • MEN OMG PAOW

  Visste du att Sverigedemokraterna är emot homosexuelitet och tycker och anser att det borde olagliggöras, vad tycker du om det??

 • Johan

  Google på:

  KORANEN 4:34

 • Anonym

  Sverigedemokraterna är emot mänskliga rättigheter, avrätta dem horungarna…..

 • Anonym

  Du kan omöjligt veta vad du pratar om när du vill ha in SD i riksdagen lilla gumman. Gå tillbaka till skolan , läs på om saker innan du uttalar dig och uppmana inte dina yngre läsare till att bli rasister

 • Maria

  MEN PAOW, VISSTE DU ATT SVERIGEDEMOKRATERNA ÄR EMOT HOMOSEXUEALITET OCH ANSER ATT DET BORDE FÖRBJUDAS? ÄR DU OCKSÅ HOMOFOB?? hur kan du annars uppmana ungdomar att rösta på ett sådant parti…

 • Linn

  Jag har skrivit ett helt inlägg om vad jag står för.
  Bland annat om vad jag tycker om de otacksamma invandrarna.
  Läs det gärna 🙂

 • sten

  @frida, Där har du fel. SD fanns inte under WW2 och KZ lägrens tid. På 1920 talet grundades det ett rasbiologiskt institut i Uppsala som stöddes av socialisten och frimuraren Hjalmar Branting. Socialdemokraterna liksom Bondeförbundet (dagens Centerparti) var djupt inblandade i rasforskningen. Rönen lämnades till Nazisterna i Tyskland vilka tacksamt tog emot alla uppgifter. Under WW2 var Sverige väl så insyltat med den nazistiska byken, och det var Socialdemokraterna som tillsammans med Bondeförbundet som satt vid makten.

 • Pania

  oj, herregud. Snart växer du nog också upp och inser vad du själv skriver. Vill du verkligen ha rasläran i skolan? :S
  Vi alla är människor. Det finns idioter som har varit svenskar i hundra år och idioter som har varit svenskar i 10 år. Idiot som idiot!

 • Stockholm

  Stå på dig! De flesta i detta land tycker samma sak. Det var modigt av dig att skriva vad många tänker.

 • Cilia

  Paulina, du är so otroligt stark som säger det som alla både tänker och pratar om med sina nära vänner!

  I stort sett alla i mitt gymnasium som jag känner kommer rösta på SD i år, för NU FÅR DET VARA NOG!

 • Joakim Lindrot

  Bra skrivet Paow! Härligt att se att du vågar yttra dig i denna viktiga fråga. Fortsätt gärna att tipsa om fler artiklar från Politiskt Inkorrekt!

 • Peter

  Vilka är mest rasistiska och främlingsfientliga? De som kommer hit utan ID handlingar, får bidrag men som ändå kräver att svenskar ska rätta sig efter deras religion. Invandrare som kan få jobb på andra orter men som ändå vill bo med sina landsmän i storstäderna och få socialbidrag.
  Jag är så trött på att de som kritiserar islams kvinnosyn och syn på homosexuella kallas islamofober.
  Det finns så många bra invandrare från Sydamerika, Europa, Sydostasien som jobbar hårt och aldrig känner sig ”kränkta”. De hittar man nästan aldrig i någon våldtäktsstatistik heller.
  I Oslo begicks samtliga överfallsvåldtäkter av invandrare från Nordafrika och Mellanöstern (http://www.youtube.com/watch?v=7ncElNwBeT8). Det är en himla skillnad på invandrare och invandrare.

 • Ostkaka

  Kul att du vet vilket parti man ska rösta på, men det heter ”Sverigedemokraterna”. Utan mellanrum.

 • s

  Paulina, jag här läst din blogg sen du började blogga ungefär. men när du skrev detta så skönk du så enormt i mina ögon, har alltid trott du var den mogna av ”fjortisbloggarna” men det visade sig att jag hade väldigt fel. okej visst, invandrare slåss, de våldtar, de saboterar, men så gör svenskar. och va är det som ger svenskarna mer rätt till att göra sådant? jag är själv invandrare men med utmärkt svenska,har mvg i slutbetyg, men, med utländska föräldrar. sverige demokraterna, är för många ett rasistiskt parti, sen att du inte vet de/tycker de, ger dig inte rätt att utrycka dig så, du vet inte så mycket om världen, om krigen som sker i andra länder, det riktiga andleningarna till varför folk flyttar till sverige. kanske borde du allmänbilda dig lite mer innan du utrycker dig!

 • Fillan

  Du är bäst Paulina, du förstår inte hur mycket gott du gör när du visar folk att vi bor i en demokrati där man faktiskt får säga vad man tycker, och att det är fullkomligt ok, för att inte säga SJÄLVKLART, att inte vilja bli invaderad av oändliga mängder parasiter som både suger ut alla landets pengar (och därmed sjukvård och annat välstånd) via bidrag, och misshandlar, rånar, våldtar och hånar den egna befolkningen samtidigt, det är ju rena inbördekriget snart i Sverige asså!

  Min röst blir GARANTERAT på SD i år, och jag ska rekommendera alla mina vänner att följa din blogg från och med nu! Tack Paow!

 • Malte

  Paow, du är den MODIGASTE och SNYGGASTE tjejen som jag vet! Vill du gifta dig med mig? 😉

 • frank

  Hahah ni som säger emot Paow har ju inget att komma med. Läs istället vad SD vill, låt er inte bli lurad av vad deras politiska KONKURRENTER säger att dem tycker. Låter inte heller bli lurade av vad korrupta tidningar hittar på heller (t.ex. aftonbladet som är en socialdemokratisk tidning).

  Att tro att SD kommer leda till raslära i skola osv ä så långsökt att det inte finns och det är tragiskt att så många av er inte vaknat upp och börjat ifrågasätta vad ni läser. Bilda er en egen uppfattning istället som utgår från fakta istället. Tycker ni allvarligt att invandringen i Sverige fungerar bra? Det är ju BARA SD som vill göra något åt den, alla andra partier tycker invandringen ska fortsätta som tidigare (och till och med utöka den, 2009 var ett rekordår och inget pekar på att vi inte kommer överstiga antalet invandrare ytterliggare i år).

  Sverige har ju uppenbarligen inte råd med detta. Ser ni inte att välfärden i Sverige försämrats? Skolorna presterar sämre, det är längre köer på sjukhusen och pensionärerna får mindre pension. Det SD vill är begränsa invandringen till en mer normal nivå. Sverige har störst invandring sett till befolkning och är ett extremfall jämfört med andra länder i världen.

 • Sara

  Paow, lyssna inte på de få idioter som försöker snacka skit om dig här i kommentarerna bara för att du är modig nog att säga det som alla redan vet och tänker, och som dessutom är självklara sanningar!

  Det är dessa små hjärntvättade SSU-puckon som har sett till att Sverige ser ut som det gör idag, så låt dem inte tysta dig och ställa till det en gång till nu, fortsätt precis som du gör, du är bäst, älskar dig!

 • dedu;D

  sluta skriv om invandrare hela tiden?
  jag förstår vrf dom behandlar dig som skit , för att du skriver massa skit om dom?
  lägg ner !

 • Hilmer Andersson

  Tack för en fantastiskt fin blogg, Paulina! Din blogg behövs verkligen.

  Keep up the good work!

 • LIsa

  NNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJ!!!
  blir så ledsen när jag hör att folk verkligen vill rösta på främlingsfientliga partier.
  VART ÄR VÄRLDEN PÅVÄG???

 • hatar paow

  HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG

  DU ÄR VISST EN RASIST, OCH DU SOM SÄGER ATT INVANDRARE INTE KAN STAVA?! VAFAN DU SKRIVER MER STAVFEL ÄN EN 50 ÅRING GJORT UNDER HELA SIN LIVSTID. DUMMA BLÅSTA FULA ÄCKLIGA BLONDIN, DU VAR VACKER FÖRUT, MEN NU HAR DU FÖRSTÖRT DIG SJÄLV OCH DIN ÄCKLIGA PERSONLIGHET!

 • Claire Redfield

  Du är otroligt snygg och intelligent och det är synd att du inte har rösträtt än.

  Man borde göra ett undantag för sådana intelligenta ungdomar som dig och låta er rösta.

 • Erik

  Trodde inte sverigedemokrater fanns på riktigt bland vanligt folk.
  Tog rapporterna om deras framsteg som skrämselpropagande
  Guess i was wrong

 • Andreas

  Inte ett större ‘fan’ av bloggar men det är bra att du står för vad du tycker och inte tar skit av andra som inte håller med din åsikt.

  Sverige är en demokrati och alla åsikter ska respekteras(behöver dock inte gillas.) på ett demokratiskt sätt. Synd att det är grottmänniskor som hotar och skämmer ut sig själva.

  Ska nog rösta SD jag också, om inte det kommer upp ett bättre politiskt parti innan sep 2010.

 • Anonym

  Angående ditt ”rastist” iinlägg så måste jag säga att jag håller fullständigt med dig och jag är värkligen inte heller rasist! har många kompisar från utlandet.
  ¨stå på dig!

 • Johan

  Äntligen någon som skriver sanningen! Så sorgligt hur multikultiförespråkare från kommentarerna försöker vända på steken, vad de okunniga personerna ej förstår är att samhällets stek är vänd till vår NACKDEL men till de nykommandes fördel. EFtersim att detta landet bebos av Svenskar och därmed ÄGS av Svenskar bör våra lagar och värderingar styra här puckon

 • Lawrence

  Tycker synd om er hjärndöda människor som smutskastar SD för att både vara rasister, främlingsfientliga och gud vet vad. Läs SD’s partiprogram, skaffa lite insikt och sluta lyssna på vad media försöker stoppa i er, använd era egna skallar istället.

 • Richard

  Heja Paow!! Låt inte dom onda krafterna skrämma dig.

 • bella

  Tror inte du fattar innebörden med politik, och speciellt inte Sverige demokraterna. Det finns minst lika mycket svenskar med dåligt inflytande, vad hände med de? Eller du kanske bara skiter i det så länge Sverige är fritt från invandrare.

 • Eva

  Hej Paulina!

  Jag är så imponerad av dig!
  Inte nog med att du inte köper pk-medias fula försök att hjärntvätta oss till att tro att svenskar är det sämsta med Sverige och att massinvandring är svaret på alla eventuella problem. Dessutom vågar du stå rakryggad för dina åsikter. Bravo tjejen!!!!!

  SD2010!!!!!!!

 • Kungen

  Helt rätt, du är en smart tjej!

 • Linus

  Självklart går min röst till Sverigedemokraterna i år.

 • Sara

  Grymt av dig tjejen!

  Jag och alla mina kompisar håller med dig! =) SD står upp för svenskarna och dom vidriga brott vi utsätts för varje dag av vissa invandrargrupper. Har själv blivit slagen, tafsad på, kallad svennehora osv.

  Mina kompisar tycker du e skitcool som vågar säga sanningen! 😛

  Kraaaam

 • Ibrahim Shallaballe

  Du äger!!
  Alla svenskar i Småland älskar dig!

 • John

  100000 invandrare kommer hit varje år, 95 procent av dem har inga ID handlingar. Tror ni verkligen att alla som kastat sina ID handlingar är flyktingar? Även om bara en procent av dem skulle vara brottslingar så blir det 1000 personer eller 10000 personer per år. Som får bidrag i flera år.
  Ett flyktingbarn (ja, de är ju knappast barn i många fall) kostar närmare en miljon per år. Tänk så många svältande barn och barn med svåra sjukdomar man hade kunnat rädda för dessa pengar. Vilken tidningen skriver om dem? INGEN!
  Fy fan för svensk press.
  Vi ska ta emot riktiga flyktingar och försöka hjälpa BARN som svälter, inte dessa halvuxna ungdomar som betalar flyktingmsugglare flera tusen dollar för att ta sig hit.
  Det är sånt som SD vill ändra på och det är INTE rasistiskt, bara humant.

 • Niklas

  Sverigedemokraterna säger INTE att muslimerna är vårt största hot sedan 2a världskriget utan att ISLAM & dess ökande påverkan på det svenska samhället är vårt största hot sedan andra världskriget. Ni som påstår det första har läst en felaktig citerad rubrik i aftonbladet från i höstas. Alltså inte muslimer utan själva religionen Islam. & det håller jag med om för islam 6 dess grundvärderingar är ingen trevlig företeelse alls & ingenting jag vill skall få fäste i vårt fria & öppna samhälle.

 • Johanna Bergström

  95% av alla som kommer hit och får uppehållstillstånd är inte flyktingar, i alla fall inte enligt FN.
  Det där snacket om traumatiserade människor är struntprat. Så som de beter sig är kulturellt betingat och det är bara att kolla på länderna de kommer ifrån. Det har sett ut sådär i tusentals år.

  Vi har i Sverige lyckats bygga upp ett paradis som nu helt och hållet är på väg åt helvete, om ni ursäktar språket. Det är patetiskt att hitta på ursäkter på löpande band. När ska Sverige vakna upp och inse att som nation så är det svenskarna som kommer i första hand, inte någon annan. Vi har inget ansvar för jordens befolkning. Den solidariteten som många pratar om här är totalt missriktad. För varje invandrare som kommer hit så skulle vi kunna ha hjälpt 1000 på plats med samma medel. Ni som är för en stor invandring bidrar ju aktivt till att andra människor faktiskt dör.
  Hur ställer ni er till detta?

 • elin

  hhahah älskar att du gör så många förbannade :’)

 • murvify

  Det är absolut INTE rasistiskt med att rösta på SD.

  Men folk vet inte vad rasism är.

  Alla som har något att invända mot svensk invandringspolitik och islam är rasister enligt en del av befolkningen.

  Jag är t.ex rasist för att jag anser att en icke-svensk medborgare som är dömd för grova våldsbrott skall utvisas.

  Jag är rasist för att jag tycker att det skall finnas stränga identifikationskrav på alla som vill komma hit, oavsett skäl.

  Att ha de åsikterna är ju enligt samma människor, fullt jämförbart med att trakassera folk för deras hudfärg.

  Problemet är att folk inte har den blekaste aning om hur korrupt landet har blivit.

 • frank

  bella, det finns undersökningar. Det är inget tvivel om att invandrare är grovt överrepresenterade bland brottslingar t.ex.. Invandrare från afrika är t.ex. 10 gånger så benägna som svenskar att begå våldtäckt. Detta är statistisk fakta, inget snack. Det finns bättre undersökningar på det i våra grannländer som inte är lika galna med att censurera sådant här. Den enda rapporten som finns i Sverige är från 2005 och du kan ladda hem den som pdf här:
  http://www.bra.se/extra/faq/?action_question_show.339.0.=1&module_instance=2

  Kolla t.ex. sidan 41 så ser du att utrikes födda är 3-4 ggr mer överrepresenterade gällande sexualbrott. Och detta är siffror som baseras på 1997-2001. Det är ett betydligt värre än så nu och det har eskalerat betydande de senaste tio åren.

  I Norsk press kan man t.ex. läsa att förra årets överfallsvåldtäckte endast begicks av invandrare, inte en enda norsk förövare! Sådana fakta ljuger inte.

 • Mist

  Man blir seriöst mörkrädd för vissa människor som kommenterar här? Jag vet att det finns korkade människor.. men herregud alltså.
  Att SD vill kasta ut alla invandrare och ha ett ariskt sverige, att de är ”släkt” med de som ville mörda judar.. får ni all er fakta från expressen, aftonbladet och deras ”experter”?
  Ni kanske borde läsa på lite själva? Läsa SD’s partiprogram? Kolla upp hur många medlemmar i SD som själva är invandrare? Kanske kolla upp BRÅ’s statistik över hur många invandrare som begår brott jämfört med svenskar (http://wwwc.aftonbladet.se/nyheter/0003/13/dokument.html).

  F.ö.. de som är mest släkt med de som ville mörda judar under andra världskriget är muslimerna. Ni borde läsa på lite där med.. palestina-israel ni vet? Demonstrationen FÖR judarna i Malmö som attackerades av palestina-muslim demonstrationen med stenar och fyrverkerier t.ex.

  Det är riktigt tragiskt att läsa era kommentarer.. det enda ni har att komma med ”Fan vad du är korkad” ”Väx upp” ”Jag hoppas du blir misshandlad”. Till er som skriver kommentarer likt den sista, Paow har min mailadress.. bara att skriva så kan ni få säga det till mig istället.. ansikte mot ansikte, men det är ni väl för fega för.. patetiska internet”krigare”.

 • Julia

  Det är bra att du vågar stå för att du kommer att rösta på SD om 4 år. Jag är lika gammal som dig och kommer också rösta på dem lätt!!! 😀

 • Christoffer

  Du skriver jättebra, men Sverigedemokraterna stavas som ett ord. Vill du ändra det så ingen röst går förlorad i det kommande riksdagsvalet? Keep up the good work!

 • Anonym

  ursäkta amanda muslimer är en fara!

 • Miranda

  Hej!

  Inte ofta jag läser bloggar av detta slaget. Men jag måste ge en eloge till Paow för hennes mod och klarsynthet. Det märks att det är mycket lättkränkta ungdomar härinne som gärna vill framstå som goda genom att skrika tillmälen som rasist etc.

  Här kommer en länk till ett klipp där Mark Steyn, som är en välkänd kanadensisk journalist, klargör sin syn på det mångkulturella och kulturrelativistiska samhället på ett roligt och klargörande sätt. Den är för all del på engelska, men vad jag vet så lär man fortfarande ut engelska i skolan. Ni kan spola fram till 2.10 och lyssna därifrån.

  Stå på dig Paow, av en del av reaktionerna att döma så inser du säkert själv hur rätt du har. Bara skrik om rasist, rasist och inga sakargument. Typsikt för okunniga människor

 • FRIA NYHETER

  DU HAR SÅ RÄTT PAOW!

  Jag rekommenderar dig att läsa mer om invandringen på:

  http://frianyheter.wordpress.com
  http://politisktinkorrekt.info
  http://friatider.nu
  http://https://www.flashback.org/f226

  Finns VÄLDIGT mycket fakta från BRÅ/Migrationsverket/DO/SÄPO osv på dessa sidor, utöver media från exempelvis Danmark och Norge.

  Alla skötsamma invandrare som VILL BO OCH LEVA I SVERIGE kommer gynnas av SD, tänk på de.

 • Feerd

  Du har mitt 100%iga stöd Paow, jag har följt denna debatt länge och glädjs otroligt åt att du officiellt törs stå för dina fullkomligt naturliga och självklara åsikter. SD är för mig bara ett medel till att minska invandringen, jag stödjer deras kamp i den frågan, utöver det bryr jag mig inte. Vi ska sedan komma ihåg att sd sannolikt inte kommer driva någon annan fråga än den om invandringen när dom kommer in i riksdagen.

 • Jesper

  Bra förtydligande! Jag stöttar dig all the way i dina åsikter och håller med dig. Är svensk, uppvuxen i ett miljonprogram, och kan bara säga att den väg som vi började gå med norra Järva, Botkyrka, Bredäng och Rosengård och så vidare under 70-talet, den vägen måste stoppas nu. Här. Bryskt. Det är på väg att bli getton. Det är förvisso inte invandrarnas fel – men just därför behövs en upprensning, därför behövs SD. Någon som vågar ställa krav. Annars har vi drive-by shootings överallt snart, somalier som våldtar och slår ihjäl blonda ”svenne-horor” för nöjes skull eller varför inte en sadist som han i Kristianstad? Jag lider med de som varit med om trauman, men det gör det inte okay att de våldför sig på invånare i det land som tagit hand om dem, gett dem hjälp. Det är dags att agera mot den typen av invadrare du beskriver, och det hårt, resolut och nu.

 • Olivia

  Håller med dig! I år kommer jag absolut rösta på Sverigedemokraterna. Vi måste se över vår extreminvandring. I Oslo är ALLA överfallsvåldtäkter begångna av utomeuropéer, enligt öppen statistik. I Sverige är det säkert liknande. Antalet våldtäkter har ökat med 500% sedan år 2000. Här i Malmö är det rena kriminella hålan. Varenda svenska unge över 8 år kan lugnt räkna med att bli rånade. Och inte bara en gång. J

  ag är så jävla trött på att man inte får säga hur jävligt det har blivit! Det blir Sverigedemokraterna för mig, deras systerparti i Norge är ju för helvete näst största parti, eller vad? Och där jagar de minsann inte de som röstar på dem med blåslampa som här, eller kallar dom för rasister. SD 2010!

 • peter

  Du blev just min hjälte.

 • Markus

  Du är min nya favoritbloggerska!!

 • Någon

  Mist:

  Skulle någon höra av sig är jag också på, för demokratin i Sveriges skull. Man ska inte bli mordhotad (vilket Paow nu blir) för att man går ut som Sverigedemokrat.

 • niklas

  Mycket bra skrivet (=! Kommer lägga min röst på SD liksom många andra av mina kompisar,
  Måste få ett slut på all den invandring som är idag, och nått som är förjävligt är att invandrarna får mer pengar i månaden i bidrag än våra pensionärer som slitit i hela sitt liv! Det är åt helvete!
  Har invandrarkompisar som röstar på SD ockdå, de är trötta på det här nu!
  Det är stor skillnad på en svensk och en invandrare i beteende, är det så konstigt att man inte vill ha in en invandrare i samhället som beteer sig som dom flsta gör?
  Bara häromdagen när min tjej och hennes kompis var på väg hem skrek en invandrare jävla horor till dom, är det acceptabelt?
  Varför öka våldtäckteerna och våldsbrotten i samband med att invandringen ökar? bara en slump? skulle inte tro det!
  Det är juframförallt vi ungdomar som ser hur invandrarungdomarna beter sig som vill rösta på SD tyvärr ser inte dom vuxna det i samma utsträckning!
  Sen är det rasistiskt att vilja ha ett bra samhälle? att vilja kasta ut dom som inte sköter sig? isåfall kalla mig rasist de skiter jag fullständigt i, Jag skulle då aldrig vilja att en kvinna i burqa skulle ta hand om mina barn på dagis eller inom sjukvården, Vi är ett så jävla vekt land som inte vågar ta ställning till något, vi skriver inte ens ut signalament på gärningsmän när det är invandrare!
  Och vi ska fan inte bygga några moskeer för våra skattepengar eller ha några böneutrop, vi är i sverige inte i nått arabland, tror ni vi hade fått bete oss så i ett muslimskt land om vi kommit dit? eller fått våran egna krsitna kyrka? nä skulle inte tro det!

  För fan vakna sverige!!!
  SD 2010!!!!

 • Andy

  Klockrent Paulina! Ingen framtidsfråga är så viktig för Sverige som den okontrollerade invandringen. Görs ingenting kommer Sverige vara Europas Mellanöstern om 50 år.

 • Tom

  Måste bara skratta lite åt alla ”politiskt korrekta” som tror på all skit om Sverigedemokraterna som aftonbladet, expressen och SSU och andra vänstervridna personer leverar. Allt tros på utan att granskas.

  Och de som kallar att vilja bevara vår kultur för rasism borde läsa på vad rasism innebär.

  Men en stor tumme upp för dig som vågar stå för dina åsikter, hade fler vågat det så hade det sett mycket bättre ut i samhället idag.

 • Johan

  Ye, det är rätt kul att höra alla sitta och myta om att sd är rasister. Deras systerpartier i Norge (Fremskrittspartiet) och Danmark (Dansk Folkeparti) SITTER I REGERINGEN.

  Är Danmark och Norge nazister eller? Tror ni allvarligt det?

 • tryit

  Mycket bra Paow du har fått en ny läsare.

  SD är inte rasistiska….visst finns det ngr som säkert har en snävare syn på invandrare men rent genrellt är dom inte det. Kolla bara valstuge undersökningen som Janne josefsson gjorde där kan man snacka om att både S och M hade medarbetare som hade rent ut sagt andra tankar än partiet om invandrare:

  http://www.youtube.com/watch?v=IglLo4Sl7dA

  så här är det: visst har vi kriminella svenskar absolut…men vi behöver ju inte importera mer kriminella. statistiken om vilka som sitter i fängelser procentuellt sätt talar sitt språk.

  Vi har inte dom okvalificerad jobben längre. tillverkningsindustrin flyttar ut. Vi har många arbetslösa svenskar som har svårt att få jobb varför skall regeringen försöka konkurrera ut som med hjälp av instegsjobb för invandrare där staten betalar hela lönen.

  Sen tar vi in ännu mera folk och skapar ännu mera segregering…snacka om hål i huvudet på politiker….situationen blir ju bara värre och värre i Sverige

  Tack paow för att du som populär bloggare vågar säga detta…en eloge till dig

 • Tommy

  TripleSex: Jag kan skriva ner alla likheter mellan NSDAP och Socialdemorakterna om du vill. Paow reflekterar bara över sakernas tillstånd på ett vis som är representativt för svenska tonåringar.
  Och beträffande motståndet mot mångkultur om det är rasistiskt eller inte: Mångkulturen accepterar inga skillnader mellan folk eftersom det finns en strävan att alla ska vara exakt likadana. Det här är främst invandrare motståndare till då de vill bevara sina folk och sina traditioner. Fråga vilken kurd som helst om dom vill att kurderna ska finnas kvar. Fråga sedan syrianer, palestinier, kosovoalbaner och så vidare. Alla dessa folk vill att deras egna ska finnas kvar i framtiden. Men mångkulturen vill eliminera dessa folk och få dom att smälta in i det nya Utopia – Mångkulturens fantastiska värld.
  Det min vän, det är det äkta människoföraktet. Mångkulturen är den sanna och äkta rasismen. Den hatar de underbara skillnader som världens folk och kulturer har och uppvisar. Mångkulturen är förakt och människohat!

 • Sofia

  Bra Paow, så jävla bra. Fy fan vad du steg i mina ögon nu, och på den senaste tiden. Nu har du verkligen fått många fler läsare. De som inte tycker om det du skriver har rätt till sin åsikt, även om jag personligen inte för allt i världen kan förstå vad det är folk inte tycker om med Sverigedemokraterna.

  Till alla skeptiska, kolla här: Den första killen i videon är det jag syftar på. Cool kille 😀 http://www.youtube.com/watch?v=EZIQEKFFyaA

  BRA PAOW!!! Du anar inte hur många du har bakom dig. Vi är så jävla många. VI ÄR PÅ GÅNG NU!

 • moa

  om du vill att folk ska rösta på sverigedemokraterna kan du inte vara riktigt frisk .. jag menar , har du inga vänner som inte är helsvenska? om sd får en plats i riksdagen och får bestämma mycket , kommer dina utländska vänner bli utkastade ! Riktigt puckat att du inte går i skolan, du om någon skulle behöva lära dig ..

 • Eric

  Håller helt med dig, Paow! Det får liksom räcka med den här äckligt påtvingade mångkulturen nu. Bra av dig!

 • lika

  Hej Paow!
  Håller med dig. Modigt att du törs ta upp frågan. Stå på dig. Vi är många som tycker som du!

 • Kristian

  Härligt att någon vågar säga något och står för det, men debatten behöver bli mer nyanserad.
  Vi kan inte ta in 13000 Irakier och 4000 somalier per år och (ursäkta uttrycket) pissa på dom. Det vi gör är att placera dom i gråa förorter och flyktingar tvingas leva kanske 5 personer i en 2 rumare.
  Hela problemet är inte islam utan att människor från de här kulturerna lever 100 år tillbaka i tiden. De är inte uppväxta i ett civiliserat och upplyst samhälle som vi, tillskillnad fån t ex chilenare och bosnier (kristna som muslimer) som kommer från mer civiliserade sammhällen Därför blir det kulturella konflikter. Människor från krigsdrabbade länder behöver psykologer, språkkunskap, kunskap om det svenska samhället och ta delav våra kristna värderingar.
  Om inte föräldrar till barn i förorten får självförtroende genom språk och en chans att förverkliga sig själva i det svenska samhället blir de inga förebilder för sina barn. När barn inte får förebilder och föräldrar med självrespekt blir de själva destruktiva och respektlösa vilket går ut över människor i deras omgivning. Kommer man till Sverige skall man få en svensk mentor, inte få bosätta sig var man vill.
  Vill eller får man inte jobba pga religiösa själ skall man få en mycket låg ersättning, (lika låg som utförsäkrade har) Detta för att öka sysselsättningen. Bort med vårdnadsbidrag.
  Tills att vi kan ta hand om de som fått permanent uppehållstillstånd skall vi stoppa invandringen och istället satsa på bistånd till krigshärjade länder.
  Rösta SD i valet!
  Jag är andra generationens invandrare och är absolut inte rasist, men det som sker i det politiska etablissemanget just nu är en tävling i politiskt korrekthet och man blundar för de problem en massinvandring för med sig. Inför ett kraftfullt itegrationsprogram med skyldigheter och rimliga rättigheter.
  Tack!

 • zelma

  stackars lilla blåsta flicka.

 • Johnny

  Äntligen!

  det är kul att se unga människor som ser verkligheten som den är och inte genom det filter som ligger över hela befolkningen i form av media samt de åsikter de tvingar på folk som de anser vara ”rätt”. det är självklart att Sverige tar in för mycket invandrare från afrika och mellanöstern där normer och allmän moral skiljer sig markant ifrån den svenska mentaliteten, detta bottnar i okunskap och bristfällig utbildning. vi behöver inte dessa ignoranta svenskfientliga idioterna på våra gator där de förolämpar och våldtar svenska kvinnor som lever sina liv i en modern värld och inte deras medeltida efterblivna religiösa regelverk.

  experimentet mångkultur är det största och mest kostsamma sveket mot den svenska befolkningen någonsin. Det finns dock invandrare som är väldigt duktiga och som verkligen har tagit till sig den moderna svenska mentaliteten och dessa gillar jag väldigt mycket men den procentsatsen i det stora hela är väldigt liten. Jag vet att jag kommer rösta på SD och uppmanar alla andra att göra det med.

 • Anonym

  Till er idioter som kallar oss rasister för att vi vill minska på invandringen hur tänker ni när ni i samma mening får in hora spotta döda slå ? hat föder hat ! jävla efterblivna okunniga socialfall !

  ALLA ANDRA LÄS SVERIGE DEMOKRATERNAS HEMSIDA
  och säg sen att dom är blodtörstiga rasister !

  En sak till :
  Det finns extriminister i ALLA ALLA ALLA partier !

  äh hålkäften ni som inte vet vad ni snackar om !

 • ......

  genom att sätta in SD i regerigen kan komma att leda till mer våld mellan alla. jag säger inte att dina tankar är fel. men det kommer inte funka. vi är ett länd där många kulturer finns. lev med det!

 • Dansk

  Jeg kommer att rösta vid kommunalval ND och i riksdagsval SD

 • Jennifer

  Fan vilken tur att du inte har rösträtt. Har du någon som helst jävla aning om vad de står för? För jag tror knappast att du vill beblanda dig med dem om du nu är ”en så himla smart och gullig tjej” som du vill framstå som. Är inte din låtsasmamma invandrare? Hon och ditt småsyskon som jag inte minns könet på skulle kastas ut fattar du väl ditt jävla grottmongo? Ursäkta språket men jag blir så jävla irriterad på ogenomtänkta uttalanden som dessa……

 • essäm

  Du är lika förståndig som snygg,SD till riksdagen 2010.

 • Anders

  Kul o se att du vågar stå för din åsikt! tack!

 • peerpede

  Det är helt fint att du tar ställning, jag är själv pappa till två svenska flickor (20&24) och de båda har samma fått inställning som du efter att ha blivit utsatta för olika tråkigheter och vill därför med rösta på SD i kommande valet.
  Bara stå på dig Paulina, du är inte ensam att tycka till…

 • Anonym

  förstår precis hur du tänker

 • Helge

  Grattis till uppvaknandet Paulina och er andra!
  Vill ni att Sverige ska bli som Libanan i framtiden, så klaga på SD. Vill ni ha ett bättre Sverige finns det endast ett parti, som vågar ifrågasätta invandringen. SD.
  Nyheter som inte andra vågar publicera: Politiskt Inkorrekt.

 • Malin

  Åh herregud. Sluta förneka att du är rasist , det är så uppenbart. Jag har tappat ALL respekt för dig efter de här rasistiska inläggen kan jag bara säga.

 • carolina

  Jag tycker du har så sjukt rätt! Visst spelar det ingen roll vart någon kommer i från, men när vissa invandrare väljer att bete sig som ”blattar” och helt dissar den svenska kulturen kan de dra hem. Sverige är konstigt på det sättet, skulle vi åka till nått land när islam va en dominerande religion skulle de tvinga på oss slöja. Varför ska vi anpassa oss efter dem? De är väl fan ändå dem som ska anpassa sig efter oss

 • Anna

  ei fan vad barnslit o kalla dig rasist! Du ba uttryckte din åsikt o den va int ens rasistisk utan helt enkelt true! Ja håller så med dj om din åsikt ! 🙂 Bra blogg!

 • http://kzjb.wordpress.com/

  Asgrymt inlägg igen! Fett med respekt; och håll huvudet högt!

 • Göran

  Paulina stå på dig ! Vad bra att du redan i unga år har fattat galoppen med den motbjudande invandringen. Du skall veta att vi är många som blir allt fler som tycker som du. För vem trivs väl att jobba och betala skatt i ett samhälle där de självinbjudna snyltar på de goda frukterna utan att behöva prestera. Dessutom har de alltid första tjing på det välfärden erbjuder. En välfärd de aldrig haft en tanke på att bidra med en krona till. Inte heller uppskattar vi de glåpord de slänger efter svenska tjejer som tack för det allt för överdådiga smörgåsbord de severas varje dag.

  Ett glädjande ljus i detta annars så kompakta och förintande mörker, är dock att man nu hör allt fler som säger sig vilja rösta på Sverigedemokraterna.

 • Jon

  Hej, Paow. Jag gillar dina synpunkter i ämnet. Den förda diskussionen kanske sträcker sig längre bak än såhär, det är mer än vad jag isåfall vet. Att Yttrandefriheten är hotad och bara fungerar i praktiken behöver man inte vara smart för att förstå, dock ska man kunna våga visa det för sig själv. Att inlägg som du skrev besvaras med hot och okunnighet är inte heller något konstigt, eftersom nationalism och rasism är missförstådda begrepp idag. Folket vet att dom ska vara emot det, men dom vet inte varför. Istället använder man medias argument som är helt osammanhängande. Du lär få genomgå ännu fler hot och meningslösa inlägg men jag uppmuntrar dig att stå på dig och föra diskussionen på en hög nivå.

  MVH Jon

 • hanna

  Du dumförklarade just dig själv. Kommenterar verkligen aldrig men kunde inte låta bli nu. Brukar mest tycka synd om trångsynta och korkade människor men gör ett försök att förklara för dig varför man INTE skall rösta på Sverigedemokraterna:

  Invandringspolitiken:
  Sverigedemokraterna menar på att ett multikullturellt samhälle inte är möjligt. Att Sverige idag tar in aldelles för mycket invandrare som inte anpassar sig till samhället och att vi istället ska hjälpa dem i deras hemländer men de har aldrig visat någon riktigt plan på hur det ska gå till. En sak jag inte förstår är hur de tror att Sverige skulle bli mindre främlingfientligt av att inte ta emot flyktingar, hade vi haft en bättre politik för de flyktingar som kommer in i landet och gett dem mer stöd i form av språk och kultur av Sverige tror jag eller vet att det hade varit till vår fördel att ta in flyktingar. Så jag tror inte problemet ligger i själva invandrarna vilket Sverigedemokraterna verkar påstå. De säger att de vill värna om vårt kulturarv och våra traditioner, vad hände med att värna om människans medkänsla och empati?

  Sd pratar mycket om invandringen, men har i brist på politisk kompetens och inga möjligheter att minska invandringen i praktiken.

  Den ekonomiska politiken:
  Sverigedemokraterna vill både sänka skatterna och höja bidragen, dett skulle göra att vår sk.a. skattkista snabbt skulle ta slut och vi hade skuldsatt oss. Samtidigt har de redan lovat och lovat massa saker som de ska ge bort och göra billigare. Socialförsäkringssystemet är det som betalar våra sjukskrivningar, förtidspensioner och rehabiliteringar, via Försäkringskassan. Trots att detta är en mycket viktig del av vår allmänna välfärd, så visar Sd inget större intresse att ta tag i de ökande kostnaderna på ett seröst sätt. Sd vill ha samma utbetalningsnivåer som socialdemokraterna och ändå ska man sänka arbetsgivaravgifterna (som betalar allt) på samma sätt som moderaterna. Detta är ett system kommer aldrig att funka i längden. de som får lida är då hela Försäkringskassan måste skäras ner och de sjuka och skadade får lida för att Sd ville sänka företagens kostnader.

  Sexualpolitiken:
  Sd är emot fri abort vilket betyder att det bara kommer leta till mer illegala aborter vilket det redan finns mycket av i andra länder där abort är förbjudet.
  Sd som säger att de är ett kvinnovänligt parti vill trots detta påstående ta bort kvinnans rätt att bestämma över sin egen kropp.

  Sd vill också förbjuda homoäktenskap i kyrkan. Sd är ett parti som hämtar sina politiska riktlinjer mycket från bibeln, vilket för oss in på nästa område..

  Religionspolitiken:
  Sd är tillsammans med Kd de enda partier som inte accepterar svenska folkets ointresse för religion. Trots att de flesta i Sverige inte är troende och regelbundet går i kyrkan så vill Sd stärka kristendomens ställning i skolan. Jag anser att skolan ska bevaras som en plats för religonsfrihet, att vi ska kunna lära oss om olika religoner utfrån fakta och inte värderingar. Det kan vara mycket lätt att blanda ihop dessa två vilket gör att sanningen i undervisningen blir väldigt relativ om den baseras på kristna värderingar.

  Familjepolitiken:
  Sd vill inte att barn ska gå på ett dagis med en anställd per tio barn, utan vill istället att mamma ska vara hemma med ett eller två barn. Sd:s politik leder till resursslöseri och är ekonomiskt oansvarig. Sd vill ge familjen mer makt på bekostnad av staten.
  Sd anser att ingen kan ha mer kompetens än föräldrarna, men har vi inte sett tusentals exempel på just föräldrar som helt saknar både förstånd och kompetens? Sd vill dessutom att det ska födas fler barn, men motsätter sig adoptioner av utomeuropeiska spädbarn, vilket faktiskt kan tolkas som en aning rasistiskt. Sd anser även på att vuxna människor som väljer att skilja sig från varandra gör fel, och vill ändra på detta.

  Detta är även några av rubrikerna som SD skapade runt 2006

  VAL06/NORRKÖPING: SD-toppnamn deltog på nazistspelning
  VAL06/GÄVLE: Sverigedemokrat i rasistattack
  VAL06/HÄSSLEHOLM SD-kandidat var medlem i nazistparti
  VAL06/KLIPPAN SD-kandidat avgår pga narkotikabrott
  VAL06/KRISTIANSTAD SD-kandidat dömd tolv gånger
  VAL06/GÄVLE Avhoppare berättar – ”SD är rasister”
  VAL 06/SD Partiledningen kritiseras för antinazism – flera kandidater hotar med avhopp
  VAL06/HELSINGBORG Partikritiker umgås själv med nazister
  VAL06/VARBERG SD-toppnamn: Avrättning av statsministern ? underhållning
  VAL06/FINSPÅNG Toppkandidat för Sverigedemokraterna i nazistmarsch
  VAL06/VÄXJÖ ? SD-toppkandidat dömd för bedrägeri
  VAL06/ARVIKA ? Ännu en SD-kandidat dömd för bidragsfusk
  VAL06/HALLSTAHAMMAR – Sverigedemokrat rånade taxichaufför
  VAL06/KALIX: Kvinnomisshandlare toppar SD-lista
  VAL06/GÄLLIVARE ? Riksdagskandidat är dömd kvinnomisshandlare
  VAL06/HELSINGBORG ? Kvinnomisshandlare kandiderar för SD i Helsingborg
  VAL06/TRANEMO ? Toppkandidat åtalad för misshandel
  VAL06/GÖTEBORG SD-kandidat i Göteborg ofredade ung kvinna
  VAL06/SÖDERHAMN Även SD-toppnamn i Söderhamn dömd för kvinnomisshandel
  VAL06/SÄFFLE ? Kandidat misshandlade kvinna på restaurang
  VAL06/HÄRRYDA ? Sverigedemokratisk toppolitiker förfalskade fakturor
  VAL06/SD-ND Fd nationaldemokrater toppar SD-listor
  VAL06 ? Misshandlade hustrun och hotade henne med kniv
  VAL06/LOMMA ? SD-Fullmäktigeledamot ljög i rätten
  VAL06/MÖLNDAL ? Återfallsförbrytare på valsedeln

 • pauline

  åh hjälp, det där inlägget äcklade mig mer än det förra du skrev om med samma ämne. Herregud människa, håller med tidigare att det är tur att du inte har rösträtt än. Folk som är så trångsynta och inte kan se saker ur andra aspekter borde aldrig få rösta. Gillade din blogg innan du började skriva dina störda åsikter, nu tänker jag aldrig gå in här igen. Ciao!

 • P.s.

  Kan finnas diverse stavfel i texten jag skicka men du lär nog förstå den i vilket fall.

 • Juden

  SVERIGEDEMOKRATERNA 2010 !!!!
  VI MÅSTE VÄRNA OM VÅRAT SVERIGE.
  DITT LAND
  DITT VAL

 • ewelina

  Jag tycker att du är tuff som står för att du tycker sådär och jag tycker att du har helt rätt i vad du säger:)

 • JOSEFINE !

  SD ÄR DET ÄNDA RÄTTA ! Kraaaaaaaaaaaam love your blog !

 • sabrina

  så du anser att alla invandrare gör sverige dåligare?
  att de bråkar mycket och de borde inte få finnas i det svenska samhället?
  men är svenskarna själva så goda?
  det finns många svenskar som är kriminella & de gör ju inte samhället så bra heller ,
  bara för att en person som är utländsk gör något dåligt/kriminellt betyder det inte alla andra utländska är dåliga.
  alla är olika vare sig det är en svensk eller utländsk 🙂

 • Nicklas

  Ta inte åt dig av tillmälen som ”rasist” och dylikt. Man är inte rasist för att man vill begränsa invandringen och förespråka en politik som innebär att de som kommer hit ska anpassa sig till vårt samhälle osv.

  Jag är imponerad av att du vågar gå ut offentligt med ditt ställningstagande. Du har större mod än vad samtliga riksdagsledamöter tillsammans har.

 • astrid

  Okej jag fattade dig till viss del med allt om att vissa invandrare är hatiska mot svenskar men seriöst när jag läste att du skulle rösta på Sverige Demokraterna om du hade rösträtt får mig att inse hur in i helvete blåst du är.

  Du säger att vissa invandrare drar ner dom ”bättre invandrarna”. Du drar ner alla svenskar, samma sak med alla andra äckliga rasister där ute. Och ja du är rasist, det är man definitivt om man är Sverigedemokrat, inga jävla undantag.

  Det är exakt på det sättet som du håller på som får vissa invandrare att hata svenskar. Och tro inte att jag inte har någon erfarenhet. Jag gick i en skola där jag var tvungen att sluta på grund av att alla ”blattar” tyckte jag var något för jag bodde på Östermalm, strulade med för många osv. Jag blev kallad hora vart jag än gick.

  Du borde ta dig tillbaka till skolan ditt jävla äckel.

 • matilda

  jag blir rädd när jag läser det här. inser du att det var via demokratin som Hitler fick makten?

  Du är svensk och har en mamma och pappa som också är födda här. Det har jag med, så det tänker jag inte klanka ner på. Men att du sen säger att dom ”dåliga invandrarna” skapar ett dåligt rykte vilket gör att dom ”bra” får ett lika dåligt rykte, det tänker jag klanka ner på. Svenskar då, tror du inte det finns ”dåliga” svenskar? För om du inte tror det vill jag be att få berätta, det gör det. Det finns riktigt elaka svenskar, men som inom dom flesta folkgrupper är dom flesta snälla. Det är precis det samma inom invandrarna.

  Jag tycker att istället för att säga att vi vill att ett parti som SD ska leda Sverige, borde vi vara stolta över att Sverige väljer att hjälpa så många.

  Jag kanske inte får alla på min sida, men jag hoppas dom flesta håller med mig.

 • G

  Du skriver ju inte korrekt svenska heller, inget fel med det, men du klagar på att invandrare inte skriver korrekt.
  Du stavar t.ex fel på Sverigedemokraterna, det är ett ord.
  Plus att sidan som du länkade till är en rasistisk blogg…

 • nemo fr PI

  hej! du är en modig tjej, för att ha åsikter som inte är PK är lika med tråkigheter. men det finns även folk som respekterar dig och vill dig väl så låt dig inte skrämmas av packet 😉

  ps Tommy 17.23 – Word!

 • Dofus

  Några som tänker sluta läsa din blogg!!
  Jaja, här har du en ny läsare.

 • Filip Invandrovic

  Jag gillar att du har ”bra invandrare” inom citattecken. Som att de är påhittade.

  Fast jag håller nog med dig, att hitta ”bra invandrare” är nog lika svårt som att hitta en smart bloggare.

 • Allah

  Folket börjar vakna, och du är med och väcker de slumrande folket. Härligt att se.

 • Arch3r

  bra skrivet.
  bara folk kunde gå in på SD hemsida och läsa partiets åsikter och politik så kommer de nog att ändra uppfattning.
  SD är inte emot invandring, SD är för en sund migrationspolitik, det är skillnad det.
  http://sverigedemokraterna.se/

 • Hannah

  Äckliga, patetiska människa. Har du någonsin satt dej in i en situation som inte innefattar dej själv? Som hur det är att komma som flykting till ett nytt land? Och om vi, i Sverige satt i motsatt situation, skulle inte du då vilja kunna komma till ett rikare land? Jag tror inte du kan föreställa dej känslan att komma till ett land utan nånting och inte ens kunna språket, och gällande deras stavning så stavar inte du heller så jävla bra lilla gumman. Men du verkar ju tycka att du kan stå över både skola och jobb för att du har din felstavade blogg fylld av rasistiskt skitsnack. Och kom fan inte och säg att du inte är rasist, för röstar man på Sverige Demokraterna uppmanar man till människor som vill bevara Sverige Svenskt. Jag är svensk och jag känner tacksamhet att vi kan dela med oss av det vi har till människor som sitter i värre situationer. Du påstår att de ”bra” invandrarna är välkomna, har du ens någon aning om vad de flesta av dem har fått gå igenom? Och så snackar jag inte om nån inflammation i tandköttet, jag har en nära vän som fick bevittna sin mamma bli våldtagen och sin pappa mördad, det går inte att förklara i ord den smärta och den sorg som ligger bakom något sådant. Men hey, så länge den rika överklassen är nöjd. Fy fan för såna som dej säger jag bara.

 • Sofia

  SD är rasister, vilket gör dig till rasist om du nu så gärna vill rösta på dom. Nu förlorade du just en läsare.

 • blatte

  Det är underhållande att folk sitter och läser politiska texter från någon som inte lyckades gå ut högstadiet.
  Skulle du vara invandrare skulle nog alla sagt ”Ut me’ dig” och ”Näj, den där tjejen lyckades inte assimilera sig. Tillbaks till diktaturen med dig!”

 • johan

  Att inte vilja ha fri invandring är ungefär som att ha fest.
  Du har en budget för vad det får kosta, det avgör hur många du bjuder.
  Slår någon sönder något eller börjar bråka blir denne utslängd och inte bjuden igen.

  Till alla ni som slänger ur er rasist till allt och alla som inte vill ha obegränsad invandring, invandringen kostar oss 100 – 300 mdr per år.
  Enbart studiestöd, bostadsbidrag och pensioner till invandrare går på hutlösa 54 mdr per år. (Invandringen och de offentliga finanserna, jan ekberg)
  Sen kommer alla andra kostnader till soc, rättsväsende, sjukvård, skola mm mm.

  Där finns pengarna som behövs till de 18000 hemlösa i sverige.
  Där finns pengar till de 300.000 fattiga i sverige.
  Där finns pengarna som kan ta bort den hatade akasse höjningen (10mdr)
  Där finns pengarna till en bättre skola.
  Där finns pengarna till bättre kollektivtrafik.
  Där finns pengarna till en human äldrevård.
  Där finns pengar så vi slipper tvinga ut cancerpatienter i jobb.
  Där finns pengar till utförsäkrade så dom slipper leva på 3500kr/månad medans ett ensamkommande ”barn” kostar 3000kr/dygn.
  Där finns pengar till mer kultur.
  Där finns pengar till att satsa på miljövänlig energi.

  Om vi ska snacka om solidaritet och att hjälpa männsikor så gör pengarna större nytta och hjälper betydligt fler om dom satsas i drabbade länder istället för att ösas över några få (sett i förhållande till hur många som skulle behöva hjälp/stöd) i sverige.

  Hörde på bbc world att dom uppskattade uppbyggnadskostnaderna för haiti till 100 mdr. Det hade vi kunnat fixa, och hjälpa 11 miljoner människor.

  Detta handlar inte om rasideologi, utan om sunt förnuft, vi i sverige har inte obegränsat med resurser till att ta hand om alla i hela världen.
  Tycker att ni som gapar o skriker rasist hela tiden borde ta och läsa lite ekonomi innan ni öppnar munnen nästa gång.
  Tror inte att ni sosse/kommunister egentligen förstår att ni är med och skapar ett samhälle som som blir allt tuffare för dom flesta medans dom som sitter på kapitalet kan köpa era tjänster till allt lägre priser.

 • Karin

  Asså Get over it! Om ni inte hållet med paulina så ignorera henns åsikter då men hon har ju all rätt i världen att uttala sig om dom. Lixom vi kämpar för demokrati och att yttrandefrihet är en rättighet men när någon väl uttalar sig och står för sina åsikter blir man behandlad som skit vad händer med världen!!?? är man så omogen att man måste kasta skit på dem som inte har samma åsikter som en själv??

 • Miranda

  # Hannah

  Den enda som är patetisk är du. Att ösa invektiv när man saknar sakargument och fattningsförmåga är nära nog själva definitionen av patetisk.

 • John

  Någon skrev en lista om vad SD arbetare hade gjort. Jag hade kunnat fylla i en liknande lista om vad Sossar och Kommunister gjort, men det hade aldrig fått plats.

 • Emmie

  Hemska människa.
  Du är medveten om att exakt det du säger sa nazisterna i Tyskland i början också.
  ”Men det är bra vi röstar in dem så får vi det lite bättre.”
  Vill du verkligen att historien ska upprepas på nytt?

 • Patrik, Ängelholm

  Modigt skrivet av dig Paulina. Du har på många sätt satt huvudet på spiken här, bevisat icke minst av alla dem som drar dig i skiten och förtalar dig p.g.a. det du skrivit. Men ibland är det ett pris man får betala för sina åsikter, även i en demokrati som Sverige… även om den tyvärr vacklar i dagsläget.

  Stå på dig, annars gör någon annan det!

 • east

  Sverige Demokraternas ”Riktiga” politik bakom deras fin polerade sida är ju att de är emot alla som itne är svenskar eller ”arier”

 • Lisa

  Till Hannah: Du är en patetisk idiot. Läs på statistiken vilka som står för de grövsta brotten i Sverige.

  tex, 100% av våldtäktsmännen i Oslo är ………..? Gissa, norrmän, nej, försök igen.

  Hannah, vill du ha stening som ett lämpligt straff till våldtagna kvinnor?
  Tycker du att stympning av små barns kön är ett trevligt svenskt inslag som är viktigt att bevara?

 • Ismael

  Till Emmie: Det där stämmer inte riktigt va? Det är väl ändå muslimerna som är det största hotet mot judarna? Och vilka älskar islamiseringen? Jo det kommunistiska blocket, sossar, vänsterpartiet och miljömupparna.

  Judehatet växer i våra förorter. Vad ska du göra åt det Emmie?

 • SD

  HÄRLIGT PAULINA ÄNTLIGEN HAR DU LÄRT DIG!!

 • KBirve

  Hej Paow.

  Jag skriver igen! Det här inlägget var positivt för mig. Kul med engagerade ungdomar.
  Det behövs nytt blod i riksdagen… Till er andra som ta fram det sämsta av SD’s historia; gör detsamma på alla regeringspartier och du hittar samma saker. Mona Sahlin är en känd fifflare, t.ex.

  Jag har slutat gå på bio, p.g.a. alla unga ”nysvenskar” som överröstar filmen och har sig. Slänger popcorn omkring. Det här gäller Heron City. Rena djurparken!

  Stå på dig. Sverige ska föreställa ett fritt land! Vi alla bör få rösta på vilka partier vi vill!

  MVH
  Klaus

 • eriksson

  Paulina du är fantastiskt modig som vågar ta upp dessa problem som inte ens riksdagen eller regeringen vågar.

  Hörde precis på nyheterna att migrationsverket beräknar att Sverige kommer ta emot 3 000 ensamkommande ”flyktingbarn” under 2010. Dessa ”barn” kostar Sverige cirka
  60 000 kronor i månaden, genom en enkel multiplikation ser vi att kalaset då kommer att kosta 180 miljoner i månaden .Eftersom 95% av de som invandrar till Sverige saknar id-handlingar när de kommer hit så finns det ju inga bevis för att de som kommer inte är betydligt äldre än de utger sig för att vara, inte är kriminella eller tom krigsförbrytare. Är detta rimligt?

  Paulina har inte på något sett uttryckt sig rasistiskt eftersom det inte på något sätt är rasistiskt att kritisera den förda invandringspolitiken eller att sympatisera med Sd, den som säger något annat borde förslagsvis ta och läsa på ordentligt.

  Paow stå på dig, du har så rätt!!
  Du har mitt stöd till 110%

 • johan

  SD är inte rasism, utan insikt om att sverige håller på att gräva sin egen grav om vi inte stoppar massinvandringen.
  Dels ekonomiskt. Dels demokratiskt. Dels i otrygghet. Dels jämställdhetsmässigt.
  Behöver ja påminna er att sverige ligger i våldtäkts toppen, och nej det beror inte på dålig utomhusbelysning (läs oslo politiets rapport ”voldtekt i oslo”).
  Behöver ni få det förklarat vad 2 miljoner muslimer kommer att ställa för krav, när vid en halv miljon muslimer, krav som separata badtider, shariadomstolar, halalmat redan har kommit(ni som är kvinnor har ju mycket mysiga muslimska sedvänjor som kanske lockar att se fram emot om en så där 20-30 år).
  Behöver någon få förklarat att det är svårare att få x antal jobba för n+100 000 arbetslösa än att få x antal jobb för n antal arbetslösa.
  Förra årets invadring var 100 000 +

 • east

  Skitbra! Akta dig bara för AFA och liknande nu. ^^ Tråkigt men sant. Hursom, heja heja!

 • Mats

  Exilen högerextremist/nazistforum

  Det kan vara intresse för alla att veta att exilen är högerextremist/nazistforum
  Aake snackar så mycket skit om araber och det jag gillar inte

 • BLATTE

  Sverigedemorkaterna värna om att lägga människor i olika fack. Om dom vinner valet kommer ni se exempelvis restaranger där det står ”we dont serve non swedes..”
  Sluta lägg fokus på blogg ägaren, det jag tycker är roligt i detta sammanhang är att Vuxna människor tar denna snorungen seriöst, ”ariska” ”överlägsna” vuxna människor HAHAHAH.. ett stort tecken på att det e FETT synd om folk.. Och visst invandrare har tagit för sig mycket här, jag säger inte invandrare är perfekta, dom e långt ifrån perfekta. MEN dom gör sin skit out in da open, sitter inte bakom sina skärmar och klagar. Och på frågan om ni svenskar skulle göra nåt i ett arabland/afrikanskt land, aa ni skulle fått problem, df där d finns nåt som heter civilkurage.. jag har bott i Sverige hela mitt liv och ni svenskar är i största allmänhet väldigt konflikträdda människor. Om ni såg någon få spö på gatan så skulle ni inte ens våga hjälpa en medmänniska i nöd INGET .. och nu applåderar ni åt en liten flicka som vågar säga nåt bakom en data skräm.. =)

 • Den där blatten

  Hej.

  För det första, du TÖNTEN som kommenterar under olika namn hela tiden – sluta med det. Det är så jävla uppenbart.

  För det andra, Olivia eller vad du heter – det där med våldtäkter, du äter så mycket skit. Antalet ANMÄLDA våldtäkter har ökat – ja. MEN INGET SÄGER ATT ANTALET VÅLDTÄKTER I STORT HAR ÖKAT, din pantade idiot. Och det är just det, sådana här PÅSTÅENDEN och PÅHOPP som är rasistiska. När man säger något och drar fakta ur röven och riktar det mot invandrarna som helhet.

  Och jag HÅLLER MED om att invandringspolitiken behöver ses över, absolut. Jag är 100% utlänning och/men jag förstår vad du menar Paow. Men du är 16 och du går inte ens i skolan. Du skulle rösta på dom för att du är trött på blattar som ropar efter dig. Men enligt ljushuvudena här så kommer de där blattarna vara kvar, så VAD SKA DU GÖRA? Som om DU bryr dig om invandringspolitiken eller något, du bara säger något random för att du är trött på blattarna du stött på. Men GRÅT lite till då och låt de stora ta hand om politiken tack. Om du röstar på SD för att du är trött på blattarna i Sverige, då kommer du utsättas för århundrandets aprilskämt. Lallare.

  Men det här med att Sverigedemokraterna är precis som Sossarna för 40 år sen – VADFAN SKA VI MED DOM TILL DÅ? Det som gällde för 40 år sen, det är ju DÖTT nu. Det finns en anledning till att sossarna inte är så längre. Jävla idioter som kommer med det argumentet som om det vore något BRA. Det är ju PINSAMT.

  Och vad gäller annat. Jag tycker att invandringspolitiken SKA ändras och det ska vara striktare för som sagt, det vore bra för Sverige och för invandrarna själva, och för det svenska folket. Men inte via SD tack – dom är så pinsamma. Speciellt den där Jimmy-idioten med sitt idiotiska och RAKT IGENOM RASISTISKA (de som försöker argumentera emot det här är invalider) debattartikel om Islam som det STÖRSTA HOTET för någon månad sen. Det – var – rasistiskt. Och jag gillar inte religionen Islam (religioner över huvud taget), tåls att sägas – men jag kan väl skilja på saker som är uppenbarligen fel och saker som inte spelar någon roll (som det där med omskärelse? WHAT? han får det att framstå som något ONT! eller halal-kött i köttdisken, herregud nej, vi måste ha vårt svinkött bredvid halal-köttet – tänk så smittar det!!! idioter)
  Men ABSOLUT att de andra partierna ska dra tummen ur röven och ta hand om det här. Inte via SD. HUR KAN MAN VILJA RÖSTA PÅ ETT PARTI SOM SÄGER ATT ISLAM ÄR DET STÖRSTA HOTET MOT SVERIGE? VA? Istället för att mana på de övriga partierna, som faktiskt har något bakom pannbenet, att ta UPP invandringsfrågan – verkligen MANA PÅ – så springer 4% av Sveriges IQ-elit och röstar på SD.

  Situationen som den ser ut nu är INTE invandrarnas fel, det är där ni faller. Det är staten som tar in FÖR mycket och lägger alla på SAMMA ställe. Det är statens och enbart statens fel. Staten ska sköta det här BÄTTRE om de vill ha in invandrare. Ni verkar bara lägga skiten på blattarna med era ”NU FÅR DET VARA NOG AV DOM DÄR SOM KOMMER HIT OCH FÖRSTÖR OCH VÅLDTAR!” när det är er svenska regering som suger. Eller vår då, med tanke på att jag är svensk medborgare.

  Jag FÖRSTÅR att människor är trötta på situationen, speciellt sånna som bor i områden där det är väldigt invandrartätt och där de invandrarna som är där råkar vara av den jobbigare typen (som finns hos svenskar också förresten, tro inte att ni är några änglar). Men det är sättet ni formulerar det på som blir rasistiskt. Sättet ni TÄNKER på. För om ni hade sagt: det är bättre att se över invandringspolitiken och integrera de invandrarna som kommer på ett bättre sätt, och se till så att vi kan ge dem som vi tar in möjligheten till jobb rätt snabbt och annat bra bullshit – DÅ hade det varit en annan sak. Men nu säger ni saker som ”AA MEN FAN SÅ KOMMER DOM HÄR MED SIN BURKA OCH SÅ MÅSTE VI HA HALAL-KÖTT I KÖTTDISKEN OCH SÅ VADÅ SÅ BLIR JAG KALLAD HORA OCH DOM SKA FAN DRA TILLBAKA DIT DOM KOM FRÅN!” hur är det INTE rasistiskt? Även om ni inte använder caps, det är rasistiskt att säga sånt. För då drar ni FAKTISKT alla invandrare för en kam. Det spelar ingen roll om ni lägger till ”det finns bra också”. Öö? Alla svenskar är avundsjuka mellanmjölksmänniskor som aldrig kan ta en konfrontation utan snackar massa skit bakom ryggen och är semi-alkoholister. Men det finns bra också. Hur bra lät det?

  Aja. Jag skiter mest i vad som händer med SD eller något i framtiden. Sverige är dömt att misslyckas med 7% som röstade på PIRATPARTIET till EU och nu kanske över 4% som röstar på SVERIGEDEMOKRATERNA till Riksdagen. Snart kommer väl Kissie in i riksdagen. Eller kanske du också Paow.

  LYSSNA PÅ RAMMSTEIN!

 • dino

  Socialdemokraternas störste ledarfigur: ”Tage Erlander” och tillika Seriges mesta statsminister, uttryckte sig såhär:

  ”Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare lottad situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden.”

  Han satt i riksdagen in på 80talet.

  http://sv.wikiquote.org/wiki/Tage_Erlander

  RFSL Stockholm tillsatte på 70talet en arbetsgrupp som hette ”Den pedofila arbetsgruppen”. Dom jobbade för sänkt straff för sex med barn etc och fortfarande idag så fälls ledande RFSLföreträdare för pedofila övergrepp till och från.

  http://www.rsci.nu/historik.htm

  Sossarna inspirerade dessutom Hitler när dom grundade Uppsala Rasbiologiska Institut, vilket dom var först i världen med. Innan vänsterpartiet blev vänsterpartiet så delades partiet, varav hälften bildade ett nazistiskt parti istället.

  Vänstern har stött den fasansfulla östkommunismen och dess brott långt in på 80talet och diktaturen på Kuba in på 2000talet. Lars Ohly grät t.ex. när Berlinmuren föll. Centern har en väldigt fascistisk historia dom med etc etc.

  Sverigedemokraterna bildades av en utbrytargrupp ur Bevara Sverige Svenskt. SD har aldrig varit ett rasistiskt part, och absolut inte ett nazistiskt. Tyvärr så var det en del sådana som drogs till SD och då speciellt i begynnelsen. Men dom har sparkats ut ur partiet. Dessutom så finns det gamla ledande nazister etc – AKTIVA – i t.ex. partier som Sossarna, men då räknas dom inte som ex-nazister. T.ex. hängdes en Sverigedemokrat ut för att vara nazist för att han varit skinnskalle i 14årsåldern. Den killen hade sedan varit aktiv i Centerpartiet i 20 år, men då räknades han inte som en nazist, inte ens en ex-nazist, utan det var först när han engagerade sig i SD.

  Ni ser ju, dom snackar bara massa skit. Fp har också utmålats som rasistiska och små-nazistiska, t.ex. för att dom ville ställa högre språkkrav på invandrare. Tycker du inte som etablissemnagspartierna så är du nazist/rasist. Det är bara att sluta lyssna på dom. Sverigedemokraterna är förresten utbytt från grunden sen början på 2000-talet. Nästan inte någon äldre medlem finns kvar, vad spelar då partiets trista historia för roll? Det är ju mest bara namnet som förenar dagens SD med det gamla, förutom att dom alltid varit invandringskritiska. Men SD för ju bara den politiken som Folkpåartiet i Danmark för, som Fremskrittspartiet i Norge för etc etc. Det är Sveriges invandringspolitik som är den extrema, du hittar inte ett västland som för samma politik!

  Ni vet väl att vi importerar flest invandrare i hela västvärlden i förhållande till vår folkmängd? Ni vet väl att vi beviljar uppehållstillstånd till 100 tusen invandrare per år va? Det är lite mindre än Sveriges femte största stad – PER ÅR. Ni kan ju tänka er hur det blir när dom bytt ut befolkningen, dvs om 20-30 år.

  Det här säger jag som tjeckisk-svensk kille med massor av invandrarkompisar!

 • Rickard

  Till er alla som beskyller SD för att vara rasiskt :

  Läs: sverigedemokraterna.se

  När ska folk lära sig att läsa på innan man uttalar sig?

 • Johan

  Sverigedemokraterna (deras morsvarigheter dvs) sitter ju med i regeringen i både Norge och Danmark.

  Är våra grannländer styrda av nazister menar ni? Snälla, skärp er.

 • Sara

  Du är bäst Paow, och lyssna inte på alla patetiska SSU-anställda kommentatörer som ”Hannah”, som inte har något annat att komma med än att skrika ”rasist”, ”Hitler” och ”alla svenskar är mycket sämre än invandrarna, därför ska vi ta in dem och låta dem leva på oss!”.

  Jag och mina två systrar älskar dig, vi följer din blogg och vi kommer alla tre rösta på SD i valet i september!

  Kraaaaaam!

 • J

  En våldtäkt av många… Skriven av J
  För sju år sedan en vacker lördagsmorgon i augusti var jag med om en grov överfallsvåldtäkt. Jag skulle åka till en studio den dagen och innan, på morgonen, gick jag ner på torget för att handla frukt, så att jag hade något att knapra på under dagen. Jag handlade min frukt och skulle gå hem och hämta några saker innan jag skulle bege mig iväg.
  Jag åkte hissen upp i mitt hus tillsammans med en man. Jag skulle gå av innan honom och han höll upp hissdörren.
  Tack, tack sa jag och gick ur hissen. Han stod kvar i hissdörren som befann sig drygt en meter från ytterdörren till min lägenhet.
  ”Vad ska du göra idag” undrade han.
  ”Jag ska åka iväg och jobba snart”, sa jag.
  ”Kan jag komma in på en kopp kaffe”, undrade han
  Jag kände mig lite trängd och tyckte att han var påflugen.
  Eftersom jag inte kände mannen ifråga och dessutom var stressad och ville komma iväg så tyckte jag att jag varken ville eller hade tid att pratat med honom.
  Jag hade heller ingen direkt anledning att vara otrevlig, men självklart var jag ärlig och sa ”Nej”.
  ”Please” sa han (han ,pratade engelska)
  ”No” sa jag.
  Det blev obehagligt för han stod kvar i hissdörren. Varför räckte inte mitt ”No”…hur ska jag markera att jag menar allvar?
  Jag såg lite besvärad ut sa ”godbye” och låste upp min dörr för att hämta mina grejer och dra. jag upplevde honom som mycket obehaglig, men jag går inte omkring och ser alla män som ”potentiella våldtäktsmän”. Obehaget var stort, men det slog mig faktiskt inte att detta var en man som skulle kunna våldta en kvinna…jag menar, hur fasen ska man veta? Alla män som är ”påflugna” eller ihärdiga är inte våldtäktsmän!
  I samma sekund jag irriterat öppnade min dörr för att markera att jag inte tänker stå kvar, så fick jag en sådan spark som jag inte ens har sett på TV. Jag flög som en vante rakt in i lägenheten och han for efter.
  Jag tappade andan av sparken i ryggen och innan jag hade fått tillbaka andningen hade han ett hårt grepp om min mun och ett grepp i mitt hår. Om han bara hade hållit hälften så hårt så skulle han ändå lyckats ”hålla i mig”.
  I sitt grepp om mitt hår släpande han snabbt in mig i badrummet. Jag fick någon slags panikångest och blev så stark att jag kom loss i någon sekund. Då bet jag tag i hans hand (han höll mig bakifrån)och skrek samtidigt. Trots att munnen var låst i bettet så skrek jag så högt att jag inte hade någon aning om att jag kunde skrika så högt. Det var mer än ett skrik. Det var ett vrål, ett vrål av dödsångest….som snabbt blev avbruten av att jag fick ett slag i bakhuvudet så att halva ansiktet domnade bort. När han slog mig i skallen så släppte handtaget om mitt hår och höll armen (bakifrån) om min hals.
  Efter lite återhämtning började jag kämpa igen men ju mer jag kämpade desto hårdare höll han om min hals och min mun/näsa. jag hade inte i chans att ta mig loss, och ju mindre syre jag fick desto svagare blev jag. När jag hade så dålig tillgång på syre att det började sticka i mina händer , fötter, tunga, läppar……då hajjade jag att nu skulle jag dö. Han började knycka/vrida mitt huvud åt ena hållet och fick efter ca 4 minuter ner mig på golvet.
  Endast ett rejäl dos adrenalin och en vetskap om att jag kunde förlora mitt liv gjorde att det inte gick fortare för jag väger ca 52 kg och han var nästan två meter lång och vägde säkert över 90 kg.
  Väl på golvet ligger jag och kräks och krampar. Kräkningarna fick igång mina andetag, jag kunde inte få igång den av egen vilja. Han ställde sig upp, gav mig en ordentlig spark i ryggen och skrev på engelska ”Jag ser dina tårar och jag HATAR när kvinnor gråter”…”Jag hatar när de stör min nattsömn!”.
  ”plesase…let me go….” fick jag fram. Då fick jag en till spark.
  ”döda mig inte”….fick jag fram.
  Han sa: ”Nej inte ännu, först ska jag knulla dig”.
  ”Please….jag har två barn”….sa jag
  ”Det har jag också”…sa han.
  Jag var SÅ rädd och ljög och sa att jag var HIV-smittad.
  ”Det är jag också”, sa han och tog tag i mig. Jag sprattlade runt och trots att jag inte vågade skrika så skrek jag. men ju mer slag jag fick desto tystare blev skriket.
  Han ville att jag skulle ta av mig kläderna själv.
  Det kunde jag inte för jag skakade så jävligt vid det här laget att de inte gick. Så han slet av mig kläderna förbannat, spottade på mig och kallade mig för fula saker. När kan inte kunde komma in i mig (jag hade någon slags kramp i hela kroppen) så skrek han ”Open up your fucking bitch” och gav mig ett sånt jävla slag i magen att jag började kräkas igen. Dessutom kissade jag på mig. Han vart jävligt förbannad över detta och tog mitt kräks i handen och tvingade mig att äta upp det.
  Sedan spottade han en rejäl loska i sin hand och gned in mitt underliv, och detta fungerade som ett utsökt glidmedel, för efter det kunde han göra vad han ville göra. han höll på i ca två timmar totalt, men med avbrott för att kissa mig i ansiktet, dunka mig i väggen. Han bar omkring på mig lite, satte upp mig på tvättmaskinen och gjorde så skumma saker att hälften vore nog.
  Efteråt bar han in mig i badkaret och satte på så varmt vatten att det rykte….mina ”please” fungerade inte. Han hämtade en diskborste och rengöringsmedel och skurade rent mitt underliv. Sedan fyllde han på hela badkaret och sa åt mig att ligga kvar…rör dig inte, skrek han….och vid det här lagret hade jag slutat göra motstånd för länge sedan, allt jag ville var att kanske få leva.
  Han kom tillbaka efter fem minuter och skrubbade mig lite kallade mig för ”sugar”…”honey” osv. masserade min kropp mjukt och fint. Sedan gick han igen och efter ca 20 minuter, vågade jag kravla mig upp…han var borta, jag levde! Det var över! HAN lät mig leva! Denna lättnad efteråt gör att jag faktiskt förstår varför så många kvinnor väljer att inte ”sätta dit” förövarna. Det är sjukt… Men så här i efterhand så förstår jag att den rädslan man känner inför gärningsmannen ifråga är så oerhört stark och lättnaden över att inte bli dödad gör att man många gånger tycker att det är bäst att inte ”Provocera” gärningsmannen ”ytterligare”. Man vet också att det är väldigt svårt att få någon fälld för våldtäkt och varför ta risken.
  Jag tog i alla fall risken, för jag visste att jag inte under några omständigheter skulle kunna fungerar som varken människa, mamma, kvinna, vän, samhällsmedborgare eller liknande om han inte åkte fast.
  och trots en utvisningsdom så kunde man inte ”bara skicka ut honom” eftersom hans land är det ”ohumana” straff på dessa brott, där sitter man inte på en skyddad säkerhetsavdelning för att man är våldtäktsman och svart. Detta kostade svenska samhället 5935 kr per DAG i de 3.5 åren han satt inne (han blev dömd till 4.5år). Han fick professionell vård två gånger i veckan. Jag sökte mig till någon slags kroppsterapi för att jag skulle ”orka” vara kvar i min kropp och jag fick inte så mycket som 100 kr som stöd för detta, jag betalde hela kalaset själv och fick avbetala det ända tills för två år sedan. Jag blev visserligen tilldömd 108,000 kr, men fick ut 36,000 efter ett års bråkande. mer får jag inte för mitt försäkringsbolag ansåg att jag inte hade farit så illa, jag tog ju hand om barnen redan efter två veckor och jag återgick till mitt arbete efter 2 månader. Detta beror inte på att jag inte mådde dåligt, det beror på att jag ville ta ansvar och jag blev STRAFFAD för det. efter avtjänat fängelsestraff fick han permanent uppehållstillstånd i Sverige det hade han ALDRIG fått utan att ha utfört detta brott. Han fick ”automatiskt” skyddad identitet och en egen lägenhet.

 • Vendela

  Du är svensk och kan inte heller skriva korrekt svenska. HA!

 • Amina

  Asså shit tycker synd om dig.Här ska du komma och leka politiker medans du äns inte gick ut grundskolan med bra betyg.Men vet du ingen borde ta åt sig det du säger för alla vet att allt är värdelöst asså slår vad att dina förfäder är invandrare.
  Kan inte du gå och skaffa dig ett normalt liv?

 • Alex

  Du är ju för fan sjuk i huvudet. Rösta på SD om du vill, men du ä inget annat än en omogen fjortis, och om vi har tur kanske du växer upp en vacker dag. Du kan ju lika gärna gå med i VAM eller rösta på Nationaldemokraterna om du vill (på tal om att tracka ner på invandrares svenska då du särskriver ”Sverigedemokraterna” som faktiskt är ett enda ord) men jag hoppas då att Antifa kommer och vandaliserar eller spränger ditt hus, för du förtjänar fan inget annat än stryk.
  INTE KONSTIGT ATT ALLA HATAR DIG

 • Jackie

  Kan nog instämma med dina åsikter:)

 • eriksson

  # emmie

  Så du menar på fullaste allvar att så fort man kritiserar den förda invandringspolitiken så börjar man närma sig folkmordstankar?
  Hur har du mage att jämföra Sd med nazityskland, kan du förklara lite närmare hur du tänker?
  Inom Sd finns det medlemmar med ursprung i tex Iran, forna Jugoslavien,Indien, Sydamerika, USA, Nya Zeeland, Italien, Ryssland.

  Så att jämföra Sd med nazister eller rasister är helt befängt, då deras politik inte alls bygger på att människor som tillhör en en viss etnisk grupp är mer eller mindre värda än någon annan.

 • Annie

  MEN JÄVLAR ÄR NI HELT STÖRDA I HUVUDET ?
  får inte folk ha sina egna åsikter ? :S
  folk säger man ska få säga vad man tycker det får man ju isf inte ?
  man får ta folk som de är eller skita i dem fullständigt!
  de som säger neger eller säger att man inte gillar invandrare som är stökiga
  och någon annan säger
  ”jävla rasist du borde dö , eller jag ska söka upp dig”
  är inte dem rasistiska då ?
  och föresten ni som påstår att sverigedemokraterna är RASISTER borde kolla in deras hemsida för isf vet ni INGENTING!

 • sandra

  sååå synd om dig leker att du kan någon om politiker, oh herregud du kan ju inget som SD lääs först innan du skriver ännu en gång du skämmer du dig sjäälv.
  HAHa finns många invandrare här som kan rösta så gumman SD kmr aldrig ens hända HAHAHAHAHAH peace and love

 • Gunilla

  Bra sagt, varenda människa jag känner ska rösta på Sverigedemokraterna, även invandrare. Om det finns någon som inte inser varför, ta en titt på de bloggar som länkas från Politiskt Inkorrekt och youtube kanalerna som finns nedan, då inser alla varför vi måste välja SD och att det inte finnas något alternativ. Satt upp filmerna och blogglänkar på era bloggar.

  Kom ihåg att samtliga stora media förbjudit sanningar, nyheter och åsikter som rapporteras i dessa fria media. Det är därför en del av er kanske aldrig kände till att 85 % av alla våldtäksmän är invandrare och 90 % av de i fänglese är invandrare, tidningarna döljer nästan alltid identiteten på skyldiga våldsmän i nästan samtliga brott bara för att de är invandrare mm. osv. Om vi inte känner till sanningen så kan vi inte bedöma hur fatalt de 7 i riksdagen misslyckats.

  Youtube tips:

  http://www.youtube.com/user/SverigesFramtid
  http://www.youtube.com/user/MXCartoons
  http://www.youtube.com/user/SverigeSjunker
  http://www.youtube.com/user/whathitthefan
  http://www.youtube.com/user/VanligSvensson
  http://www.youtube.com/user/omsorgomsverige
  http://www.youtube.com/user/Svenskidag

  Statistik
  http://affes.wordpress.com/

  Nyheter
  http://natverkmotpk.blogspot.com/
  http://frianyheter.wordpress.com/
  http://politisktinkorrekt.info/
  och deras länkar,

 • Mats

  Varför mitt inlägg har tagits bort,det va bäst inlägg i dnna blogg

 • sandra

  du vet inte vad du snackar om.. du vill bara ha mer läsare och mer kommentarer förstår varför inte dessie är din vän du är ju rasist och faaalsk hocker!!

 • Fredrik

  Kan folk sluta skriva att SD skulle kasta ut alla icke-svenskar då det inte finns några som helst källor som backar upp detta!

 • Johanna M

  Paow du är fantastisk, jag hoppas du inte bryr dig om alla lögner och hot skrivna i ditt kommentarsfält, du har mitt och många andras stöd ska du veta. Ha det bra söta du/Johanna

 • Sofie

  Du tar orden ur munnen på mig Paow. Jag tänker rösta SD!

 • Roberth Ström

  Mycket bra skrivit tjejen! Sd är de enda parti som arbetar för svensken!

 • Svenne

  Jag har ingen aning vad jag ska säga, men läs boken Svenne. Inte bara du. Utan alla. Läs den. Den ger verkligen en inblick i hur det kan gå, och hur lätt det är att få folk med sig. Efter att ha läst den har man inga problem med att förstå hur tex. Hitler kunde ta makten, lätt som en plätt.

 • Roberth Ström

  Nej sd vill inte kasta ut alla invandrare. nej Sd är inte rasister fråga Jan Guilo. Nej Sd hatar inte invandrare LÄS PÅ!

 • Perra

  Bra att du vågar säga vad du tycker.
  Utvecklingen går inte som politikerna planerat och det som är normalt idag behöver inte vara det i morgon.
  SD behövs i riksdagen om vi vill ha en chans att bevara ett samhälle som vi kan kalla bra, obs att det nödvändigtvis inte böver vara Sverige men det ska inte vara som en förort i stil med Tensta eller Rosengård för det är på den vägen vi vandrar nu.

 • Roberth Ström

  Vendela och Amina jag skäms för er!

 • Issa

  Jag kommenterar aldrig men nu tänker jag göra ett undantag.

  Mina föräldrar är muslimer. Vi flyttade till Sverige för 18 år sedan. Mina föräldrar skaffade ett jobb så fort båda kunde och har jobbat sen dess. Jag är uppvuxen i Sverige och lever i det svenska samhället. Jag pratar inte blatte-svenska utan ren svenska, jag beter mig även svenskt, likaså mina bröder. Dom enda i min familj som är muslimer är mina föräldrar eftersom att vi barn valde en annan väg. Dom går däremot inte till moskéer men lever annars som en muslim. Mamma har inte heller en slöa på sig. Dom ber varje dag, ingen av dom dricker alkohol, äter ingen griskött och allt var det innebär. Dom respekterade vårat beslut att inte vara muslimer och låter oss leva svenskt. Vi har köpt hem griskött då dom inte har ätit. Vi firar dom svenska högtiderna, framför allt julafton.

  Det jag egentligen vill komma fram till är att vi är invandrare i Sverige, vi har anpassat oss efter Sverige. Det är så man borde göra. Mina vänner ser mig som svensk. Jag håller med dig. Dom flesta invandrarna pratar inte ren svenska, lever på soc-bidrag, bråkar hela tiden och kan aldrig hålla käften. Det är sant, dom flesta håller på så och det är fan inte okej! Jag gillar oftast inte såna invandrare för att dom beter sig så. Det är inte rasistiskt någonstans! Jag är själv en invandrare och tycker så. Dom kommer hit och tar våra skattepengar. Vi släpper även in en jävla massa invandrare. Sverige kommer inte vara svenskt länge till.

  Jag är invandrare ja, jag har bott här i 18 år nu. Jag ser mig mer svensk än något annat. Men vi kom hit och anpassa oss efter Sverige. Det är så man ska göra.

  Inte fan går vi och bygger en svensk kyrka i ett muslimskt land, eller sätter upp en midsommarstång. Kommer jag hem till dig, så respekterar jag dina värderingar och regler och likaså om du kommer hem till mig. Det borde fungera så även när det gäller länder. Man tar seden dit man kommer.

 • Anonym

  Alltså, du klagar på invandrare som inte kan svenska språket och du skriver ”Sverige demokraterna”? Du inser att du är en riktig jävla hycklare, samt en hemsk person. Hoppas du vet det…

 • Helge

  Varför vågar inte våra politiker redovisa vad invandringen kostar?
  Allt annat redovisas ju öppet….
  Varför vågar de inte debattera med SD?
  De vågar inte…

 • Karl

  Det här är vad många Sverigedemokrater får utstå i vardagen, du har skrivit två inlägg på din blogg ang brottsliga invandrare och redan har du fått utstå förtäckta mordhot (av Parisa) och andra tillmälen.
  Det är Sverige idag för dom av oss som inte vill att våra barn blir misshandlade,våldtagna,mördade och rånade.
  Våra gammla lider i tysthet på åldedomshemmen och Sverige är i fritt fall, Sverige kallas fortfarande för ett rikt land av de okunniga medans vi andra är väl medvetna att Sverige står i stor skuld.
  Den som är skyldig pengar är inte rik.

  Stå på dig, du gör dina framtida barn en tjänst.

 • Andreas

  Riktigt bra skrivet… vårt samhälle kommer bara bli värre och värre.
  Aldrig att jag kommer låta mina barn växa upp i en stad med en massa invandrarghetton. Där alla som inte är svarthåriga eller har slöja blir kallad hora och blir trakasserade som fort dom går till skolan.

  Det är hemskt men sant, att flytta ut på landet i en enskild stuga är nog enda alternativet i framtiden så man kommer bort från skiten.

  Allt på grund av FLATA SVENSKA POLITIKERS HAVERERADE MÅNGKULTURELLA EXPERIMENT.

  500.000 muslimer på 30 år (som många mentalt är kvar på medeltiden i hjärnan) i ett land av Sveriges storlek. Tänk på det när ni röstar.

  För era barns skull rösta SD 2010. Snart är det för sent.

 • syster

  det du säger framstår inte som ärligt. det framstår som, inte bara korkat, utan väldigt farligt. jag tvivlar på att du är tillräckligt insatt inom politik att du kan uttala dig om ett parti som SD.

  jag förstår frustrationen, men att öka förståelsen genom att sätta dig in i saker du skriver om, är bättre än att totalt stänga av och fortsätta dom ignoranta fasoner du har för dig.

  för att vara på en sida, måste du ha kunskap om den andra. å andra sidan verkar du trivas med att slänga ur dig barnsliga och naiva saker, som bara gör bristen på intelligens och personlighet tydligare.

 • johanna

  hah så paowstyle att fika hahaha jävla blåst brud det är väll fan inte din style o fika det är väll mänskligt-.-

 • Ia

  Om du tar och läser lite mer historia och statsvetenskap så förstår du varför SD inte bör komma in i riksdagen.
  SD är nationalister. Men de för en socialistisk politik. Senast man blandade de två orden gick det ju faktiskt…. käpprätt åt h*vete, för att vara plump.
  Det finns problem i det här landet, ja. Men dessa problem elimineras inte av att sätta ett främlingsfientligt parti vid makten.

 • Sungam

  All heder åt dig som vågar säga vad du tycker!
  Vi har yttrandefrihet i Sverige och det skall ingen ta ifrån oss!
  Rösta rätt 2010!

 • Benny L

  Har sett ganska mycket under 25 års resande (är 45 år), och i de länder som har muslimska invandrare, så är det haft stora problem! ”De vill inte ta seden dit man kommer” som vi svenskar har fått lära sig!

  Jag kommer att definitivt att rösta på Sverige Demokraterna, där även min mor som är 77 år kommer att lägga sin röst!

  All ”bullshit” om att de är rasister är bara vänsterpropaganda!!!

 • eriksson

  #amina

  Nu vet jag inte hur insatt du är vad gäller politik men jag skulle i alla fall inte säga att man ”leker politiker” bara för att man uttrycker sin åsikt.

 • Anonym

  SVERIGE DEMOKRATERNA <3

 • dino

  ”J skriver:”

  Detta var det vidrigaste jag läst på år och dar. Den killen ska inte vara i Sverige! Fyfan vilken kränkning mot dig. Du får väl tacka Mona Muslim mfl, dom vill ju att det ska vara precis så som det var med dig, annars skulle dom ju inte fastställa dessa regler.

 • Annie

  All ”bullshit” om att SD är rasister är bara vänsterpropaganda!!!

  SÅ JÄVLA SANT Benny L !!!
  hållewr med till 100 !!!
  anniekarin.devote.se

 • Sara

  Håller med dig!
  Man undrar hur de kommer vara när ens egna barn växer upp om de fortsätter som det gör nu..
  Alla ”stolta invandrare” sabbar för de som faktiskt försörker vara en del av detta samhället.

  Gillar din blogg!

 • dino

  Glömde att skriva att den pedofila arbetsgruppen i RFSL, den fanns kvar till 1989, d.v.s. ett år EFTER att Sverigedemokraterna bröt med BSS. Och du kan inte hitta en aktiv sverigedemokrat som efter 1988 dömts för något i närheten av vad dom RFSL-företrädare begått för pedofila övergrepp på barn ändå in på 2000talet. Ingen dömer dock ut RFSL som en pedofilgrupp. Sådant är hyckleriet i kommunist och pk-sverige.

  Bojkotta allt som Expo och fulmedia skriver, dom ljuger bara för att hjärntvätta folk att rösta ”rätt”.

 • matilda

  din blogg är super, men jag håller inte alltid med om allt. men anyway, du är jävligt bra på o blogga (y)

 • John Doe

  Stå på dig Paow! Jag stödjer dig till 100% och jag tänker börja läsa din blogg dagligen. Jag kommer även att göra reklam för den till alla mina vänner… Det måste bli ett stopp på den vansinniga massinvandringen och det måste bli ett stopp på allt daltande med invandrare!

 • dino

  ”Sverigedemokraterna har bland annat denna fina formulering i sin stadgar: ”Svensk är den som uppfattar sig själv som svensk och som andra svenskar uppfattar som svensk”. De påstår sig vara orasistiska men i samma mening kommer att de motarbetar Mångkulturism – det vill säga att andra kulturer jämställs med den svenska. Om det inte är rasism, vad är då det?”

  Ras och kultur är inte samma sak, du har som vuxen antar jag, skrivit ett av dom mest korkade inläggen på denna blogg. Jag är invandrare från Tjeckien, jag är inte svensk, jag är svensk medborgare. Man blir inte tjeck eller svensk bara genom att bosätta sig i landet i fråga, svensk medborgare är något annat. Vad dom menar med att skriva så där, är att dom vill göra motstånd mot att svenskheten och vår kultur urholkas. När man kan vara precis hur som helst och inte alls känna något samröre med Sverige eller svenskar etc – och sen ÄNDÅ vara lika svensk som Astrid Lindgren, då förnekar man att det finns någon unik svenskhet överhuvudtaget.

  Och det är ju det stalinist-pk vill göra, dom frågar t.ex: ”vad är svensk kultur?” som om det inte fanns någon, ställ samma fråga till en fransman eller japan om deras kulturer och han spottar dig i ansiktet!

  Tycker du förresten att talibanernas kultur är lika mycket värd som den svenska, norska, eller spanska? Att alla kulturer skulle vara jämställda det är bara massa vänsterskitsnack. Det är du som är den vidriga människan här, inte SD eller alla vi som kommer rösta på SD, du menar alltså att dom fruktansvärt förtryckande kulturerna i t.ex. mellanöstern är lika mycket värda som dom västerländska! Skäms på dig din homo och kvinnoförtrycks-sympatisör!

 • Anna

  Det är efter sådana här inlägg som ni fjortisbloggare borde bli omyndigförklarade för alltid.

 • PB

  Till alla som hävdar att blattarnas svinaktiga beteende beror på en massa traumatiska erfarenheter från landet de flydde ifrån vill jag bara säga TÄNK EN GÅNG TILL! Vi tog in Irakerna allt de bara behövde göra var att visa upp ett irakiskt pass och försörjningen var tryggad för hela släkten mer eller mindre i all framtid i alndet utan krav. Somalia är ett annat land med samma vilkor och genom tidrna har dessa olika oroshärdar alltid genererat uppehållstillstånd. KOmmer man från ett av dessa länder är lottovinsten garanterad så varför slänga bort lottsedlen? För det är vad 95 % gör enligt Integrationsverket egen hemsida! 95% av de som bakar på porten kommer utan skäl men i många fall släpps in ändå. Så var har dessa traumatiska erfarenheter kommit ifrån då? Slagsmål i flyktingförläggningen förmodligen.

  Ni behöver läsa på lite om kulturen dessa nissar kommer ifrån, ett särderag som vi inte känner igen är KLANKULTUREN. En stark klan ger respekt och den kallas ”sharaf” och man får inte mer sharaf för man leder en gammal tant över gatan som en scout. Nä man får det genom att kasta en sten mot en polisbil, våldta en svennehora eller råna en svenne på sin nya mobil, eller hitta på annat djäkelskap mot svennarna eller grannklanen. När 25 unga män står och sparkar på en liggande tjej i en gångtunnel förra året så var det inge traumatiserade krigsoffer vi pratar om, det var ett gäng kusiner som var ute och ville bli större och starkare i andras ögon. Jag betvivlar att en enda av dom har sett en skottskadad person i deras förra hemland, men däremot förmodligen i deras nya.

  Dessa är oftast inte arbetslösa för de inte FÅR ett vanligt svennejobb utan för att att det är högsta status att inte behöva arbeta i deras hemland. Så varför slita mer än nödvändigt? Och knegar man någon stanns är det i farbroderns fruktaffäs och allt är svart så inte en enda svensk enkrona kommer tillbaka till den skattkista som betalar ut miljarder till deras landsmän i allt vad stöd och försörjning kan hittas. Om vi bara hade förstått hur mycket staten hittar på i krumbukter för att få dessa till någon form av sysselsättning, men vad blir det av det? Bara kostnader och fler och fler parasiter.

 • dino

  Familjen Mansour blir inte svenskar om dom inte känner lojalitet med landet, ifall dom inte kan nåt om kulturen, inte blandar sig med svenskar etc etc. Varför ska han ha rätt till sin kultur som ska skyddas så mycket genom lagar och diskriminineringsombudsmannen etc, medan svenskarna inte ska få vara svenskar? Tror du att familjen abdalla tycker att du är libanes för att du bor granne med honom om du inte ser ut som dom, inte äter samma saker, inte tänker på samma sätt, inte har samma värderingar, inte tittar på samma tvkanaler etc etc? Ni politiskt korrekta är så vidriga att man spyr på er!

 • Cajsa

  Tycker att det är tufft av dig att stå för dina åsikter trots att de inte är politiskt korrekta. Jag har samma åsikt som dig men tyvärr är jag för mesig av mig för att stå för dem offentligt. Man blir tyvärr bara kallad rasist.
  Vill rekommendera dig och flera att läsa Merit Wagers blogg hon är f.d. Sveriges flyktingars ombudsman men är kritiskt till den svenska flyktingpolitiken.
  ”Det ska bli den flottaste villan i byn”
  http://meritwager.wordpress.com/2010/01/07/det-ska-bli-den-flottaste-villan-i-byn/
  Det är nog i många fall fel personer som kommer hit…tyvärr.

 • Shadow

  Stå på dig för dina åsikter, och de som kommer med påståenden begär källor. Sedan tror jag också att du säkerligen kan anmäla en hel del här för sina grova kommentarer 😉 Lycka till i framtiden.

 • martin

  Du är bäst! Tänk att en 17åring säger vad alla tänker men blir vita i ansiktet av skräck och inte vågar säga själva. Ynkedomen i Sverige är allenarådande, förutom vettiga och modiga och underbara människor som du.

 • PB

  Till ”J” svensk rättsskipning i sin prydo. Om rättvisan hade fått haft sin gång hade han skickats tillbaks och fått en ny rättegång där.

 • matilda

  förstod hur du tänkte tills du sa det där med sverigedemokraterna, skärpning

 • Jessica

  Jag håller med dig till 100%. Jag har bestämt sedan en tid tillbaka att jag ska rösta på SD i riksdagsvalet i höst. Personligen gör jag det främst av följande skäl:

  1) Hur kan vi fortsätta ta in massor av invandrare varje år när vi har massarbetslöshet och inte ens utbildade svenskar kan få jobb? Jag har själv bra utbildning inom IT-området, men har nästan gett upp efter att ha sökt 100-tals jobb och inte fått något.

  2) Många invandrare – speciellt muslimer – verkar inte ett dugg intresserade av att lära sig svenska och integreras i det svenska samhället. Det finns folk som bott 15 – 20 år i Sverige men fortfarande behöver tolk när de t.ex. ska gå till doktorn. Jag tycker inte heller att muslimska klädregler som att kvinnor ska bära slöja/burqa hör hemma i Sverige. Naturligtvis är det inte heller acceptabelt med den ”hederskultur” som finns bland en del invandrare från Mellanöstern. Jag anser att det svenska samhället måste ställa högre krav på att invandrare ska anpassa sig till vårt samhälle.

  3) Kriminalitet!!! Invandrare är starkt överrepresenterade i brottsstatistiken samt även på fängelser runt om i landet. Vi har nog med svenska kriminella, ska vi även ta in utländska?

  4) För att bekämpa arbetslösheten och stärka Sveriges ekonomi vill SD göra det lättare för mindre nystartade, privata småföretag. Dom vill oxå (som jag tycker är mycket mycket bra) införa ett lärlingssytem, där arbete och utbildning går hand i hand. Då lär man sig ett yrke och har lättare att få arbete.

  Tack Paow för att du vågar stå för vad du tycker. och tack för att du bryr dig om vårt samhälle !!!! Kram Jessica

 • Nisse

  Det är olika invandrargrupper i Sverige som är mest rasistiska mot varandra, inte svenskar mot invandrare. Jag vet tex att iranier i Sverige ser ner på araber och ser dem som andra klassens muslimer. En kines jag känner uttalade sig en gång när jag hörde det mycket negativt-rent av rasistiskt om muslimer och araber. Jag har även hört att invandrare från Latinamerika har svårt för islam och tycker att araber och somalier inte borde släppas in i Sverige.

 • d

  an.

  Vad har du för problem med artikeln?
  Allt är sant.

 • Elin

  SD är inte ett rasistiskt parti, de vill ha en mer begränsad invandring. Öppna ögonen, media mörkar problemen som de flesta av oss märker varje dag. Politikerna vågar inte erkänna att de misskött landet under 20 år. Sanningen om invandringen finns på nätet: http://politisktinkorrekt.info/. Glöm inte att rösta på SD i valet!

 • Sebastian

  bra där paulina! äntligen en tjejbloggare man kan respektera! SD 2010!

 • Luke Bloom

  Min gissning är att du kommer att så enormt mycket skit för dina uttalande. Men du är en hjälte i min ögon! Dock så lägg lite tid på att lära dig skriva. Trovärdigheten kommer att öka när stavning och grammatik blir bättre. Beväpna dig med argument. Lycka till!

 • Danne

  Oj många idioter som inte respekterar Demokrati härinne.

  Du har för övrigt helt rätt Paow. Stå på dej!

  Jag har en känsla av att SD kommer bli betydligt större än dom senaste opinionsundersökningarna.
  SD har för övrigt politik som liknar Sossarnas gamla politik. Kallade vi dom för Rasister?
  Dags att folk läser på vad en Rasist är för nåt.

 • Mirela

  HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

  Sverigedemokraterna ?
  Tycker du man ska rösta på dem är du definitivt RASIST.
  SD är rasister . helt jävla garanterat.
  Om du inte visste det så var Sverigedemokraterna en fortsättnings grupp för BSS – BEVARA SVERIGE SVENSKT. Förr i tiden gick Sverigedemokraterna i nazistuniformer på gatorna också .

  Va väl inte så länge sen deras parti ledare Jimmy Åkesson gick ut i aftonbladet om att muslimer är Sveriges största hot sedan andra världskriget .
  Om du inte tycker det är rasistiskt så har du helt fel uppfattning .
  DET är rasistiskt.

  Sluta vara så in i helvete dum i huvudet Paulina, jag är i samma ålder som dig och har bättre koll än vad du har .
  Spyr på sådanna som dig gumman .

  HELLRE EN BLANK RÖST ÄN EN RÖST PÅ SD !!!!!!!!!!!!

 • Roberth Ström

  Matilda varför ska hon det? Snarare du som ska skärpa dig!

 • Roberth Ström

  Mirela ditt kadaver Jimmie Åkesson sa ISLAM!!! ISLAM inte muslimer dumfan

 • Karl

  Mirela< exakt vilken ras tillhör muslimerna?

  Sen till flera här som inte kan läsa, Jimmys debattartikel gällde Islam och inte muslimer.

 • Danne

  Mirela eller är det samma person som skriver alla extremt korkade inlägg fast med olika nick?

  Dags att du läser på lite om SD ”gumman” innan du uttalar dej för du har ju uppenbarligen inte en jävla aning om vad du pratar om. Är det inte pinsamt att bräka ur sej såna grejer utan belägg för det man skriver? =)

  Välkommen till demokratin.

  Aja humor är det iallafall ….

 • Adam

  Hej Paulina.
  Jag har länge läst din blogg och fått den uppfattningen att du skulle vara den av alla ”fjortis”-bloggare som varit närmast jorden när det kommer till åsikter osv. Men nu börjar jag tveka. Du hävdar att man borde rösta på Sverigedemokraterna p.g.a. de skulle städa upp det här landet som du så fint påvisar i din text. Jag blir orolig när en brud som är 16 år snart 17 INTE har kommit till den insikt att ett främlingsfientligt parti skulle skapa samma situationen som inträffade under 90-talet här i Sverige då Bert Karlsson och Ian Wachtmeister satt i Sveriges riksdag och hävdade osanning efter osanning. Jag förstår att du är upprörd över att ”invandrare” (Andra generationens invandrare som Bert Karlsson troligen skulle referare till den grupp du pekar ut!) kallar dig ”Svenne hora” mm. Men då måste du vara den som säger ifrån på ett demokratiskt sätt. Och angående ärendet att ”invandrarna” inte kan skriva på ren svenska, så kan jag bara säga: du har inte skrivit ett enda inlägg från att du startade den här bloggen tills nu utan ett stavfel, särskrivning eller en grammatiskt inkorrekt mening.
  MVH adam

 • Maria

  Du har faktiskt helt rätt, jag skall också rösta på SD, det är dags för någon förändring nu.

 • linnea

  fan va alla dampar! haha
  men seriöst, bruden har en poäng, lev med det!

 • z999

  Hej Paow.
  Tjaha, där ser man, där raserades en del fördomar hos mig. Jag råkar tillhöra den patriarkala generation som inbillat sig att vackra kvinnor inte kan ha kloka tankar. När då den vackraste bloggare jag sett uttrycker sig så klokt som du gör så är det bara att inse att jag haft fel (fast jag har länge misstänkt det).

  Synd att du fått så många tråkiga påhopp, men det finns ett uttryck som säger ”Man känner igen geniet på omgivningens kommentarer”. Jag är glad att jag inte är kvinna, hade förmodligen dött av avundsjuka när jag såg dina bilder här.

 • Johan

  Starkt att våga kritisera invandringspolitiken, det är fan inte lätt i det här förpestade debattklimatet. Stå på dig tjejen!

 • dino

  Det är inte ni invandrartjejer och ni svenskar som bor långt ifrån massinvadringen som blir brutalt överfallsvåldtagna av svenskar, det är inte era brorsor som blir spöade och rånade av svenskar, det är inte ni som försörjer svenskarna och svenskarna som är otacksamma för det.

  Ni bryr dig er bara om ER SJÄLVA, invandrarna för att ni hjärntvättats av varandra till att bli paranoida om rasism, så att ni slutar att se verkligheten, och svenskarna som ska verka fina och ”moderna” och ”medvetna”, men som själva bor i svenskreservat, långt borta från massinvandringens konskvenser.

  Så fruktansvärt, hycklande, fegt och omoraliskt av er! Ni borde välja rätt sida och empatisera med alla tusentals övergrepp som invandrare begår på svenskar, just för att dom är svenskar istället. Det har nämligen pågått i 20 år nu – år efter år! Samtidigt som man inte har tillåtits tala om det och samtidigt som FÖRÖVARNA har odlar ett hat och förakt mot offren/svenskarna, svensk kultur och svenska värderingar. Många ser t.o.m. dom solidariska svenskarna som dom lever av, som smutsiga och vidriga p.g.a. att dom inte tror på Allah.

  Och förutom att försörjas av sina offer, utan att vara tacksamma för det, så har dom ofta mage att fuska med bidrag, dom vill inte bo bland svenskar, håller inte på Sverige i idrott, och VÄGRAR (och ibland t.o.m. MÖRDAR) sin egna familj om dottern gifter sig med en svensk etc. Kan och – vill inte kunna – något om svensk kultur… Ja listan kan göras hur lång som helst.

  Jag är invandrare från Tjeckien, men jag känner mig svensk och solidariserar med mina landsmän. Men bara för att jag själv är invandrare så hindrar det inte mig från att se vilka det är som VERKLIGEN är offren för det rasistiska våldet etc. Och det är inte du och jag, utan alla etniska svenskar, om svenskar som har det allra sämst bland svenskar.

  Sluta och skyll ifrån dig med klass, asiater härjar inte och lever rövare och våldtar såsom nordafrikaner och mellanösterninvandrare gör. Men dom har en annan kultur, som är mkt mer lik en svenska. Dom är s.a.s. civiliserade.

 • Alex

  Vill bara tacka dig för att du ställer dig på Sveriges sida i det här urartade ”kriget” och faktiskt säger det som så många av oss går omkring och tänker.

  Och jag vill bara upplysa alla människor som anser att SD skulle vara ett odemokratiskt parti. Hur får ni till den ekvationen? SD har aldrig sagt att människor är olika värda beroende på vem man är, alla har lika stor rätt att göra sin röst hörd. De som däremot jobbar mot demokratin är den största invandrargruppen muslimerna som politikerna så gärna släpper in. Nämn ett fungerande land med demokrati där islam är statsreligion…Är det vad vi vill ha här!?

  SD 2010! Tack paow 🙂

 • Roberth Ström

  Dino mycket bra skrivet!

 • Anonym

  På riktigt, du borde inte yttra dig om saker du inte har en aning om. Gå i skolan och lär dig först innan du börjar prata om vad man ska rösta på blablabla..

  Som någon skrev där uppe, SD skriver på sin sida att de inte är rasistiska osv osv men om man fortsätter läsa deras åsikter så kommer det, gång på gång upp saker som aknyter till rasistiska åsikter. Att skriva att man ska rösta på SD var vääääldigt fel med tanke på att Sd är inget bra parti, vill du att Sverige ska bli nya nazistlandet, med tanke på att de vill få ut alla som inte är svenska.

  Du har skrivit så otroligt mycket skit på din blogg men det här tar nästan priset! Jag rent ut sagt hatar när människor ska försöka leka kunniga över saker de inte har en aning om, du är en av dem just nu!

 • Andy

  När den svenskfödda rapparen Ken Ring sa att
  ”man kanske borde minska invandringen lite,” till Malou von Sivers i programmet Efter tio, så la hon huvudet på sned och lyssnade snällt utan att ge kritik.
  Är man blondin Utan brottsregister får man däremot inte ha egna åsikter…
  Om de inte är PK-godkända förstås.

  Alla politiker (nästan) talar sig varma för invandringen samtidigt som de jobbar hårt för Fort Europa nere i Bryssel.

  Hyckleriet i det här landet känner inga gränser..

 • Anonym

  Roberth Ström skriver:
  2010-02-25 kl 21:19
  Mirela ditt kadaver Jimmie Åkesson sa ISLAM!!! ISLAM inte muslimer dumfan

  Robert din outbildade sak.. Islam och muslim är samma sak… Islam är religionen och personerna är muslimer…
  Kvittar väl helt om han sa Islam eller muslim, han menar ju detsamma… -_-

  Någon har inte läst på sin religionkunskap…..

 • Cassandra

  Känns som det mest är massa gapiga invandrare som tar åt sig personligen i den här tråden (det behöver ni bara göra om ni är kriminella – är ni inte det har ni ingenting att frukta, SD vill införa förbättringar för ER som vill vara här) och samma galna vänstermuppar (och är man inget fan av demokrati kan jag förstå att man blir upprörd till den grad att man ljuger, förtalar och använder propaganda och våld för att nå dit man vill).

  Vad samtliga måste inse är att det MÅSTE gå att hålla en lugn och sansad debatt UTAN personliga påhopp och kränkningar.

  SD har ingenting med rasism att göra, för guds skull, be om KÄLLA när någon påstår något alla där ute… ”SD vill slänga ut alla invandrare blablabla” – det finns INGENTING sådant med i partiprogrammet ÖVERHUVUDTAGET.

  Jag skulle ALDRIG rösta på SD då, jag lägger min röst på en ANSVARSFULL INVANDRINGSPOLITIK. Det är en jävla skillnad, allihopa…

  Tänk lite, och sansa er.

 • dino

  Ni idioter till kvinnor som sitter och försvarar invandrarna som missköter sig och försöker mobba offret som vågar skriva om hennes upplevelser – fattar ni inte att ofantligt många av t.ex. muslimerna tycker att ni är äckliga vidriga horor som förtjänar att dödas och våldtas? Hur kan ni försvara dessa människor? Om dom visste hur ni lever era liv, hur ni har sex och hur många ni haft sex med, ifall dom såg er i era kläder, så tycker dom att ni är vidriga horor som förtjänar att våldtas. Se hur mycket friheter muslimska kvinnor har, det är så pass mycket friheter dessa musselmaner tycker att ni förtjänar. Stryk ska ni ha också om ni inte lyder, för det står ju i Koranen och Sharialagen.

  Det är så att man spyr på er! Vakna upp förfan!

 • Anna

  Fyller 18 nu i mars.Och håller helt med dig. Jag är mäkta trött för att alltid antastas av grabbar från arabländer. Det blir Sverigedemokraterna i valet 2010. Det borde alla svenska förstagångsväljare rösta på!

 • malmöit

  har länge velat om tanken att rösta på sd. men är jag tvärsäker. det blir ett JA.

 • Andrek

  Eftersom vissa av er är på dagisnivån av källkritik; Att länka till aftonbladet, skall jag återgälda tjänsten och göra likadant.

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4449732.ab

  Nu när vi fått det avklarat;

  Jag vill bara säga till alla er obildade, oförskämda och fördomsfulla människor som går ut och säger att SD är rasister och så vidare, att när man för hundratusende gången drar ut det dammiga naziskelettet ur garderoben, så befinner man sig i ett efterblivet stadium av debatt.

  Skall vi kanske diskutera huruvida Vänsterpartiet fortfarande är kommunister, och vill göra Sverige till en Sovjetstat? Det skulle vi kunna göra, men det vore BARNSLIGT!

  Sverigedemokraterna har gjort upp med sitt förflutna. Dags att gå vidare och sluta låtsas att det är 80-tal.

  Sen pratar vissa om er att SD är emot jämställdhet. Detta är FEL, med stora bokstäver. SDs politik angående jämställdhet är helt sund. Det enda som SD inte stödjer är inkvotering, och alla som har någon sorts hjärnkapacitet inser att inkvotering är ett diskriminerande instrument som inte utökar jämställdheten det minsta.

  Är man intresserad av SDs syn på jämställdhet föreslår jag den här debatten; http://svtplay.se/v/1847758/sydnytt/hela_debatten_mellan_sd_och_mp?sb,k103352,1,f,-1

  Eftersom jag gissar att många som kommenterat så här har medelmåttiga betyg i matematik skall vi gå igenom en sund snabbkurs i matte;

  110.000 människor invandrar om året (Källa: Integrationsministerns eget uttalande i SVT Debatt, http://www.youtube.com/watch#v=DEXV0IaQzhU&feature=related ) samtidigt som arbetslösheten närmar sig 11%.

  Även om alla fyrtiotalister försvann från jordens yta i detta nu, skulle Sverige fortfarande ha arbetslöshet och ett enormt . Var finns nu poängen med invandring? Hur skall Sverige klara en sådan utveckling?

  Sverigedemokraterna motsätter sig inte flyktingmottagning. Snarare vill de ha en sundare sådan som maximerar antalet man kan rädda.

  Så i framtiden, små fjortisbarn, snälla läs på innan ni yttrar er. Paulina har en sundare syn på världen än ni har.

 • Roberth Ström

  Anonym nej det är inte samma sak! Islam är en religion men alla muslimer följer inte Islam till fullo. Jimmie å Islam och Islamism läs på din nolla

 • Roberth Ström

  Jimmie Å skrev om den radikala Islamismen som breder ut sig inte muslimer i allmänhet anonyme fegis!

 • Nokkan

  Bra Paow! Stå på dig och låt inte blinda och naiva dumskallar hota dig till att ändra uppfattning

 • Gurkan

  http://www.youtube.com/watch?v=gtAAqCo5QSw Du har även nu hamnat på Youtube Paulina om dina tidigare inlägg med våra invandrare i detta landet. Jag blir glad av att se ungdomar som dig att engagera dig lite i denna frågan som våra nuvarande riksdagspolitiker fullkomligt struntar i. Du gör stor nytta för Sverige. Du är en tillgång 🙂
  Go Paulina!

 • Fröken Sverige

  Bra, Paulina! Stå på dig!

  Även jag har spridit ditt modiga inlägg på blogg, twitter och Facebook.

  Det ger oss – som hållt på med denna kritik länge – ett stort hopp, när man ser tjejer som dig.

  http://imittsverige.blogspot.com/2010/02/ar-du-rasse-eller-fucking-svenne.html

  Har du frågor eller behöver få fram information om i första hand islam, så maila gärna.

  I år kommer den ”berikade generationen” att rösta. Det kommer att ge oss i SD MÅNGA, MÅNGA röster.

  Fler och fler vaknar och har tröttnat på att bli kallade hora, svennejävel..eller på att bli rånade, våldtagna eller bli misshandlade av våra ”gäster.

  En förklaring som folk borde känna till mer om islam är att koranen helt saknar verser om medmänsklig kärlek:

  http://imittsverige.blogspot.com/2009/09/koranen-saknar-verser-om-medmansklig.html

  Och sen bör man läsa detta av den danske psykologen Nicolai Sennels. Sennels har arbetat många år på ungdomsfängelset Sönderbro i Köpenhamn, där 70% av de intagna är muslimer.

  http://imittsverige.blogspot.com/2009/11/nicolai-sennels-tredje-varldskriget-sa.html

  Läs det och fråga er själva om det är SÅ ni vill ha er framtid i Sverige?

  Klokt sagt av Sennels: ”Nicolai Sennels: Muslims think differently: in their culture it is the dog that barks the loudest that becomes the boss.”

  Mvh

  /FS

 • Sverige

  Mycket Modigt! Skit i alla idioter som skriker rasist.

  SVERIGEDEMOKRATERNA 2010!

 • Per

  Blir så glad av att läsa ditt inlägg och det förra i samma ämne. Skönt att fler och fler börjar få upp ögonen för att invandringspolitiken som förs i Sverige inte kan fortsätta som den gör idag.

 • Boer

  Fan vad grym du är Paow, ska fan börja läsa din blogg regelbundet nu.

  Till er som säger att ”många invandrare är traumatiserade bla bla” det är jävla skitsnack, de flesta som kommer hit är inte flyktingar, de vill hit för att det är najsare här (vi har bra välfärd), och jag skulle göra samma sak om jag va i deras sits, men vi har ingen skyldighet att ge dom saker bara för att deras land råkar ha det sämre ställt än vårat. Vi har rätt till vårt land, inte dom.
  Ni som snackar om traumatiserade invandrare är antagligen svenskar som inte har så mycket kontakt med invandrare och som ätit sossepropaganda till frukost hela livet.

  SD vill inte slänga ut alla invandrare. De vill begränsa invandringen kraftigt, dvs. göra så att inte många fler kommer hit. Det är på tiden.

  Att vara emot mångkultur är inte rasistiskt, det är en idé om hur man vill bygga samhället. Sossarna ville ha mångkultur á la USA, utan att ställa krav på dom som kom hit, det gick åt helvete. Nu är det dags att prova något nytt.

  SD 2010

 • Sebastian

  nu fick du en ny läsare paow! sd 2010!

  och alla er svenska tjejer som blir så stötta förstår jag mig inte på. det är ju ni som blir sextrakasserade och våldtagna hela tiden. 85% av överfallsvåldtäkter begås av utländskt födda eller personer vars föräldrar är födda i utlandet. 6000 våldtäkter anmäldes under 2009, en chockartad höjning från 2008. ska bli intressant men tragiskt att se antalet våldtäkter den här sommaren…. oj oj oj….

 • Markus 20 år

  Härligt att du står på dig Paow, delar också dina åsikter!
  Har själv runt 30-40 vänner med invandrarbakgrund, det är löjligt att se hur många som kommenterat som inte vet ett dugg om SD.
  SD 2010

 • Alex

  En sak som är sorlig i detta sammanhang är att du är för ung för att känna sådant hat. Jag har själv flytt på 90-talet ifrån ett land fyllt av krig och förföljelse men fotfarande förvånas jag av människors förmåga till att känna hat gentemot människor som de aldrig har sagt ett ord till. Detta parti som du stödjer står inte för människors lika värde. Denna tendens till att separera människor pga grund av deras ursprung är redan beprövat flera gånger under människans svarta kapitel naziregimen, balkankriget. Jag har med egna ögon sett barnfamiljer slängas i massgravar under modern tid. Detta händer när partier som SD tar sin politik till sin ytterasta gräns. Jag tror inte att du är en ond människa men inse att du måste ändra på ditt synsätt på människor. De flesta unga invandrarkillar och tjejer är precis som du fulla av drömmar och hopp inför framtiden men du har träffat på vissa som har kanske hammnat snett.

  Ta dig en stund och tala med den unga invadrartjej eller kille som står i kassan på 7-eleven eller mcdondalds nästa gång du är där och handlar så kanske du inser att ni är mer lika än du tror. Ni precis samma vanliga osäkra, goa och normala ungdommar som har dörmmar om ett bra liv. Ödsla inte din tid på att hata och irritera dig på allt och alla, bli inte en bitter människa som dömmer i förväg. Det finns problem i detta land som måste lösas men SD är inte rätt väg att gå.

  Om du vill se vad som händer i ett land när SD liknande partier kommer in i riksdagen så kan du titta på Danmark. Efter att detta främlingsfientliga parti fick inflytande så har Danmark blivit ett brutalare samhälle med mer brottslighet, större utanförskap, och mindre ekonomisk utveckling och till råga på allt så har Danmark mindre andel invandrare.

  Ett parti kan inte tro att invandringen som står för en bråkdel av de totala kostnaderna i ett samhälle ska lösa alla problem Sverige står inför. Vad händer med utrikespolitiken, hur ska Sverige ställa om sin arbetskraft till att bli mljövänligare och effektiv, hur ska man skapa nya jobb, vilka reformer ska man göra för att ställa om infrastrukturen, en allt äldre befolkning. Sådana frågor löser man inte genom att slänga ut invandrarna man skapar bara obehagliga undertoner i ett samhälle som kan jämföras med tiden under nazityskland och balkankrigen.

 • Soran I

  Jag håller verkligen med dig, och jag är själv invandrare. Jag ska själv rösta på Sverigedemokraterna i höst eftersom att dom är dom enda som har en vettig integrationspolitik.

  Sverigedemokraterna är inte rasister, och man är inte rasist bara för att man inte tycker om den nuvarande invandringspolitiken.

  Det är inte särskilt schysst av dagens politiker att bara ta och ta av våra skattepengar som vi invandrare och alla dom svenskar som jobbar har arbetat ihop och ge bort hur som helst utan motprestation. Det är något gör bara för att få röster, men det är varken schysst mot dom som arbetar eller dom som får leva på bidrag, det är inte så lätt eller kul att leva på bidrag bara för att man inte betalar själv.

  Med en ansvarsfull flyktingpolitik och invandringspolitik kan man istället se till att dom som kommer hit kan integreras i samhället istället för att hamna i utanförskap och tvingas till kriminalitet osv.

  Jag är stolt över mitt ursprung, men jag är också stolt över att kunna bo i ett land som Sverige, jag har många svenska och invandrarvänner, och jag känner inte någon av min invandrarvänner som inte är stolt över sitt ursprung och sitt folk, och de är inte rasister, varför skulle då svenskar vara det om dom är stolta? Det är inte rasistiskt att bry sig om dom som står närmast heller, familj, vänner, bekanta, folk och så sitt land. Men invandringspolitiken idag ökar bara klyftorna mellan svenskar och invandrare, hur ska vi kunna känna gemenskap om varandra om politikerna vägrar ta tag i problemet och bara skyller allt på att svenskarna är rasistiska när de inte alls är det, det skapar bara missförstånd och problem.

  Jag vill inte ha motsättningar, kriminalitet och rasism, därför röstar jag på Sverigedemokraterna.

 • Mickis

  Du måste vara helt tappad. Jag ber till gud att dina föräldrar omyndigförklarar dig den dagen du fyller arton enbart för att du inte ska tillåtas rösta i ett val, NÅGONSIN! Du borde verkligen skämmas, men de som borde skämmas mer är de som har uppfostrat dig! Ett litet tips: Lär dig allt om vad medmänsklighet och empati innebär på egen hand när dina föräldrar uppenbarligen misslyckats med detta, då skulle du aldrig rösta på SD!

  Svar: Det är helt enkelt så att min medmänsklighet inte sträcker sig så lång som till att acceptera att folk som kommer till oss och får all tänkbar hjälp tackar genom att uppföra sig som svin. Det enda jag vill är att man, om man vill bo här, ska följa svensk lag och inte uppföra sig illa.

  Jag vill för all del att alla skall uppföra sig bra, men det är extra illa när någon kommer som gäst, hjälpsökande, och visar sin totala brist på uppskattning genom att svina, råna, misshandla, våldta och mörda. Då förtjänar man under inga omständigheter att få stanna kvar i landet efter avtjänat straff.

  Jag har aldrig velat kasta ut alla med utländsk bakgrund, men dom som inte sköter sig ska ut. Brukar du låta svinande gäster vara kvar i ditt hus?

 • Anders

  Begreppet rasism och främlingsfientlighet har blivit totalt urvattnat i Sverige. Det finns en sådan utbredd rädsla som genomsyra framför allt medlemmar av det offentliga Sverige att inte framstå eller överhuvudtaget uppfattas som främligsfientliga att hela det offentliga samtalet har blivit löjeväckande. Denna rädsla har skapat, som bäst kan liknas vid en minerad buffertzon kring hela främlingsfientlighetsbegreppet. Flertalet inom den politiska-, fackliga- och journalistiskasfären vågar inte ens träda in i denna buffertzon med risk att uppfattas som främlingsfientliga. En rädsla som är befogad. Ett felsteg i den rådande integrations- och invandrardebatten och det skulle innebär ett karriärsmässigt självmord. Minfältet kan exempelifieras med följande problemställningar:

  • Kontraktskrav och språktest för invandrare

  •Överrepresentation av våldsbrottslingar från nordafrikanska länder

  •lämpligheten att tillhandahålla könssegregerade badtider på kommunala badhus

  •Värdigheten att legitimera halalslakt baserat på uråldriga religösa traditioner

  • Huruvida det är lämpligt att DO tilldömer en muslim som vägra ta in hand skadestånd.

  Det blir än absurdare när man till blir stämplad som främlingsfientlig om man uttrycker uppskattning för svenskhet i det offentliga samtalet. Det stämplas automatikt som något nationalromantiskt primitivt och ett indirekt avståndstagande för det icke svenska, det främmande.

  Frågeställningarna ovan har givetvis inget med främligsfientlighet att göra. Det handlar om integration, kriminalitet, jämställdhet, djurskydd och i vilken riktning det svenska samhället bör gå? Vill man förbättra integrationsmöjligheterna, dissektera kriminalitetsfaktorer, stå upp för jämställdhet och värna human djurhantering?
  Det är här debatten spårar ur. Det är här exakt här flertalet inom den politiska-, fackliga- och journalistiskasfären inser faran. Av ren reflex höjs främlingsfientlighetsskölden för att skydda den individuella karriären och för att hålla den alignerad med det politiskt korrekta. Rädslan att kunna uppfattas som intolerant mot det främmande lägger sig som en starr över dessa annars så ofta klarsynta människor. Synen försämras så till den grad att den egentliga debatten, nämligen integration, kriminalitet, jämställdhet och djurskydd kommer i skymundan. Detta på representanter som i vanliga fall står på den politiska barikaden och slåss frenetiskt för svensk upplysning, svensk sekularism, svensk jämnställdhet och svenskt djurskydd.
  Lek med följande tanker:

  • Svenska kyrkans biskop i Stockholm finner det lämligt att införa separata badtider för män och kvinnor i Stockholms kommunala badhus baserat på religösa föreställningar.

  
• En bonde i Norrlandsinland, upplärd genom mångårig bytradition, vill slakta sina egna djur genom att skära halsen av dem samtidigt som han i bön vänder sig mot byns kyrktorn.

  
• Svenska kyrkan vill påtvinga landsting att omskära nyfödda småpojkar utan någon som helst medicinsk grund förutom det religösa.

  Genast skulle svenska vänster politiker, centerpartister, djurvänner, humanister och merparten journalister slå bakut. Gammalmodigt, sekteristiskt, inhumant, religösa stolligheter, ovärdigt det svenska moderna samhället, skulle vara uttryck som skulle fylla ledare och debatter.

  Slutsatsen blir således att kommer kraven från inhemska marginaliserade grupper uppfattas de som stolligheter. Kommer kraven däremot från den växande troende muslimska minoriteten i Sverige vågar inte den svenska vänstern, centerpartister, djurvänner, humanister och merparten journalister göra annat än att nicka och tycka att kraven låter rimliga, alternativt stoppa huvudet i sanden för att inte låtsas om problemen.
  Detta är debatten det upplysta, sekulära och jämnställda Sverige väjer ifrån eftersom religionsutövarna inte längre är svartkappade lutheraner utan muslimer. Vill man däremot som SD ta debatten blir man stämplad som främlingsfientlig. Jag önskade alla vågade se det absurda i situationen.

 • Mickis

  Jävlar vilken inskränkthet!

 • Claire Redfield

  Nu börjar det likna något. Nu saknas det bara att vi ser en liknande artikel/diskussion i någon stor dagstidning.

  SD BEHÖVS!

 • Isabelle

  A men herregud.. tänk på vad du skriver här i bloggen. Du har stort inflytande på många och detta är ett känsligt ämne. Jag har alltid undrat vilka dumma jävlar det är som ställer sig bakom Nd och Sd. Såna som du tydligen. Tacka gudarna för att du inte är myndig än. Vi får hoppas att du på ett år hinner mogna rejält.

 • Claire Redfield

  Jag är också så less på att se alla breee-yo-lan-man-hip-hop-idioter gå i sina gäng och misshandla och våldta.
  Jag är less att behöva vara rädd när det är mörkt ute.
  Det blir definitivt SD i år.

 • Roberth Ström

  Isabelle börja med att använd det du har i huvudet! Du säger Sd och Nd du vet inte ens skillnaden? Dumskalle

 • Tommy

  Ett litet tankexperiment:
  En somalier och en irakier kommer till Sverige. I Sverige finns redan en svensk. Dessa tre personer är alla unika människor, lika mycket värda. Alla tre är även uppbärare av unika traditioner och representerar alla tre olika delar av den etniska och kulturella mångfalden i världen, den mångfald som gör planeten intressant och spännande.
  Hur ska då dessa tre fungera ihop i en mångkultur? Jo, alla tre måste ändra på sig. Svensken måste ändra på sig och ”anpassa sig” till den nya framtiden. Somaliern och irakiern måste ”integreras”, d v s ändra sig. Det betyder att alla tre, för att fungera ihop, måste lämna sin identitet och sitt kulturella och historiska arv – ge upp sitt folks kultur. Mångkulturen ställer det kravet.
  Detta, mina vänner, är det mest rasistiska och föraktfulla synsätt som existerar eftersom vi måste anpassa oss för att passa in i en färdig mall där alla ska vara exakt likadana.
  Om vi verkligen, på fullt allvar, respekterar andra folk och kulturer och vill ge folkgrupper chansen att finnas kvar i framtiden så ska vi göra raka motsatsen och stoppa mångkulturen. Då kan alla världens folk finnas kvar i framtiden och vi kan lämna efter oss en etnisk mångfald till framtida generationer.
  Motverka hatet, föraktet och rasismen – stoppa mångkulturen!

 • Johanna

  För det första, ha din åsikt och stå fast vid den. Det är starkt av dig P!

  För det andra, varför ska det alltid finnas människor överallt som inte ser verkligheten men måste tvinga på andra sina märkliga idéer? Dvs ni som säger att det är ”tur” att hon inte har rösträtt?
  Hon har svenskt medborgarskap och den dagen hon röstar är din LIKA MYCKET VÄRD SOM ER!
  Ni verkar ju seriöst tro att man ska ta bort rösträtten för dem som inte tycker som er, tycker ni DET inte känns väldigt Hitler-Tyskland?
  Väx upp själva och läs annat än aftonbladet.

  Berättade för min amerikanska vän om vilket ”rasist-bråk” det är i Sverige.
  Han sa: ”If a person comes to the US he better learn or know some English because we won’t learn his stupid language just to help him, why should we?”

  Men där kallas det inte rasismt.. utan realism.

 • SolGuru

  Man ser vad det är för nivå på kommentarerna här; de negativa i alla fall. Det är två, återkommande ”argument”:
  1) Du är dum.
  2) Du är rasist.
  Inget av dessa två påståenden är ens argument. Är något automatiskt fel för att någon kallar det rasistiskt? 2+2 är 4 även om någon kallar det rasism.

  Situationen i Sverige är dålig, på sina ställen ohållbar, och det bästa folk kan komma på att hetsa upp sig över att någon säger att de tycker att det är otrevligt att bli kallade för hora av aggressiva unga invandrare? Det är direkt löjligt att se – särskilt när man börjar dra fram skamargument i stil med ”du är vit och har det bra, du ska bara hålla käften”. Att någon har det dåligt någonstans är inget argument för att de ska få flytta var som helst och dessutom uppföra sig hur som helst – tycker man så kan man börja med att ta in alkoholister och uteliggare i sitt eget vardagsrum istället för att driva politik.

  Resurserna som går åt till asylmottagning skulle kunna borra tusentals brunnar och öppna än fler skolor i vilket tredje världen-land som helst, så det får vara slut med tramset om att det skulle vara ”humanitärt” att förstöra vårt eget land i någon sorts missriktad solidaritet. Som sagt: vilket samhälle vill vi att våra barn ska ha? Och hur mycket vet ”antirasister” om invandring, våld, brott, islam eller vad fan som helst? De är som papegojor som satt i halsen.

  Lite om ”omvänd rasism” och varför de väldrillade antirasisterna ovan inte tycker att den finns…
  http://solguru.motpol.nu/?p=9

 • Johanna

  den* (dvs hennes röst) lika mycket värd som er..

 • Lina

  Jag tycker du har rätt i många saker du skriver Paulina, och jag håller verkligen med dig om att det finns många jobbiga invandrare. Men det finns faktiskt minst lika många jobbiga svenskar, och det får man inte glömma. Jag vet att det kan vara väldigt jobbigt att vara en blond svensk tjej för så fort man yttrar sig om något angående invandrare är man rasist. Men jag såg att du hade svarat på en kommentar här där du skriver att du tror att sverige kommer bli lugnare och med mindre bråk om SD vinner. Det tror inte jag på överhuvudtaget. Det enda jag tror det kommer leda till är mer bråk. Det som jag däremot tror kommer få sverige till ett bättre land är om ALLA visade respekt och behandlade varandra som personer istället för att stå och peka ut vilket land man kommer ifrån och dömma därefter.

 • Anonym

  Caroline skrev
  ”Jag själv är absolut inte rasist, men det finns faktiskt invandrare som är dåliga för oss och för Sverige. Men det kan man ju säga om de som kommer från

  Finland också…”

  Är inte en som kommer ifrån Finland invandrare? DOH!

  Allvarligt vad tror ni egentligen? om Sverige och svenskarna.
  Om Fredrik Reinfeldt skulle säga jag är Moderat och har mycket pengar, jag kräver att alla skall betala 100 000 varje månad i mobilabonnemang.
  Skulle då alla svenskar säga, ahh vi är förlooorade vi var så dumma och röstade på Moderaterna nu har bara de rika råd att ha mobilabonnemang!

  Såklart inte folket hade strejkat etc skulle då Sveriges 20 000 poliser tvinga 9 miljoner svenskar att gå till arbetet?

  Samma sak om nu Sverigedemokraterna kom in i regeringen och (OM de hade nazistiska tankar) inte fan skulle folket bara stå och titta på ahh vi röstade in dem

  nu kan vi absolut inget göra.

  Ge alla en chans, jag tror Sverigedemokraterna kommer komma in, det kommer ge förslag om nya lagar etc, men det är upp till väljarna att godkänna deras

  ändringar. Samma med Euro, vi har inte Euro i Sverige trots vi är med i EU för folket ville behålla kronan.

  Eller så kan vi säga alla som är Sverigedemokrater är dumma i huvudet.
  Alla ifrån Skåne kan inte borsta tänderna.
  Säger skåningarna det gör vi visst! Håll käft ditt godistroll! kom inte hit och smitta mitt Stockholm med Karies!
  Skåningarna är hygienfientliga!
  Ropen skalla, tandborste åt alla!

  etc etc hoppas ni fattar jag skojar om Skåningarna.
  Alla slänger ut massa skit om DAGENS Sverigedemokrater, det finns massa skit om i stort sätt alla Svenska

  partier kolla på wikipedia.
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Statens_institut_f%C3%B6r_rasbiologi
  Socialdemokraterna hade rasbiologiska studier, rasistiskt?
  Det finns mängder med sånt.
  Men det betyder inte att Socialdemokraterna har den politik IDAG.

 • Mikael

  Hej, Paow.

  Du är modig och visar civilkurage när du vågar skriva detta. Den nuvarande invandringspolitiken är fullständigt vansinning och allt våld och otrygghet som följer i det mångkulturella samhällets spår är vedervärdigt. Stå på dig och ge inte vika för de oförskämda svenskhatarna!

 • Tilda

  Äntligen någon som vågar stå för sin åsikt! Är så less på det svenska samhället. Jag tror inte att SD kanske är det bästa partiet för att styra ett land men jag tror att det är väldigt viktigt att många röstar på dom ändå. Ju fler som röstar desto större chans att det parti som vinner tar itu med invandringspolitiken! Det är så himla sjukt hur invandrare idag beter sig. Och hur lätt dom har det här i Sverige. Vi måste faktiskt försvara vårat land ifrån det som håller på att hända. Vi kan inte acceptera deras seder, kultur och traditioner! Det är parasiter som suger ur vårat system!

 • Malin

  Det är sant att det är just såna invandrare som skriver/säger skit som förstör ryktet för alla andra invandrare också.
  Men att rösta på SD är ju knappast lösningen då SD är ett rasistparti. Och om du nu, som du skriver, inte är rasist så borde du inte skriva på din blogg (som så många läser) att man ska rösta på SD om du inte vet alla deras åsikter och vad det är för sorts parti.

  Jag tror inte att det görs så många grupper om att man inte ska rösta på SD och att de inte ska få komma in i rikstan, om de inte hade varit ett rasistparti som de faktiskt är.
  Du får självklart ha dina åsikter men du borde ta reda på all fakta innan du skriver något om SD. Om de skulle komma in i rikstan och bli valda till regeringen tex, så skulle det bli ett helvete här.

  TÄNK innan du skriver nästa gång, tack!
  Du kommer undan med mycket du skriver för att du ”bara” är 16 år, men det är faktiskt ingen ursäkt som funkar i alla lägen.

 • Johan

  ÄÄr uppriktigtimponerad att du vågar stå för din åsikt!
  Ser också på kommentarna att du verkar ha många vänstervridna läsare som med gråten i halsen försöker sprida lögnen och lever i sin fantasivärld!
  Tack för en bra blogg, och jag är en ny läsare som kommer återkomma dagligen.

 • Fröken Sverige

  ”Malin skriver:
  2010-02-25 kl 23:18”

  Vad har du för belägg för att SD skulle vara ett rasistiskt parti? Inga, eller hur?

  Vid valet 2006 fanns det fler valbara invandrare i SD än i de flesta stora partierna. Många av de viktigaste personer i SD är just invandrare, eller gifta med invandrare.

  Så ta du reda på lite fakta innan du uttalar dig.

  /FS

 • har b¨de erfatenheter och är påläst

  Både jag och min fru har många mycket dåliga erfarenheter av invandrare och några få bra erfarenheter. Min fru höll på och bli våldtagen för ett tag sedan, av en man ifrån mellanöstern, men som tur var så kunde hon slå sig loss. Väldigt många Svenskar har verkligen noll koll på hur illa det egentligen är med Sverige, full förståeligt, med tanke på hur Svensk media och Svenska lagar mörkar sanningen.

  Är själv en gammal vänster anhängare, som har gått över till andra sidan (SD). Har nu bytt jobb och kommer i kontakt med invandrare i stort sett varje dag, och insett varför det ser ut som det gör i de flesta länder runt om i världen. Och jag har insett att det inte är landet som gör folket, utan det är folket som gör landet. Det förklarar varför det ser ut som det gör i vissa länder, och varför det börjar se lika dant ut här i Sverige. Nog om det, nu var det det där med överfalls/gruppvåldtäkterna. I Sverige är det förbjudet att föra statistik på etnisk och religiös-tillhörighet, så man kan inte få fram statistik på hur många procent av alla överfallsvåldtäkter som begås av invandrare, men man kan ta en titt på våra grannländer, som faktiskt för statistik på etnisk och religiös-tillhörighet.
  Norge:
  Invandrare bakom alla överfallsvåldtäkter i Oslo
  Invandrare ligger bakom alla överfallsvåldtäkterna i Oslo. Det skriver tidningen Dagbladet idag. Av samtliga 41 anmälda överfallsvåldtäkter de tre senaste åren har alla förövare varit icke-västliga invandrare, enligt uppgifter från norsk polis.

  — Oslo: Rekordmånga överfallsvåldtäkter. —
  Polisen i Oslo har registrerat rekordmånga överfallsvåldtäkter under förra året och gärningsmannen är uteslutande icke-västliga invandrare.
  – Två män förföljde mig hem. När jag skulle låsa upp dörren till min egen lägenhet blev jag överfallen. De våldtog mig efter varandra, berättar en ung kvinna till NRK.
  Kvinnan är en av många som överfölls och våldtogs av främmande icke-västliga gärningsmän män i Oslo förra året. Enligt NRK registrerades dubbelt så många överfallsvåldtäkter under 2009 än året dessförinnan.
  Polisen säger att gärningsmännen uteslutande är icke-västliga invandrare.

  — Norska Polisen, Stavanger: —
  17 av 18 våldtäktsmän i Norge har muslimsk bakgrund – med skev kvinnosyn
  Norska Polisen i Stavanger från 2008 till dags dato fått 17 anmälningar om överfallsvåldtäkter eller försök till. I 16 av 17 fall som omfattar totalt 18 män är gärningsmännen enligt målsägandena från icke-västliga länder.
  Politioverbetjent Tor Erik Riska Thorsen är specialist på sexualbrott. Han menar att förklaringen till att icke-västlig är överrepresenterat står att finna i deras bakgrund: urgammal kvinnosyn och liten öppenhet om sexualitet. Många av de invandrarna kommer från muslimska länder där en förhistorisk kvinnosyn lever och frodas. Denna syn på kvinnan tar de med sig till det nya landet.
  När en lättklädd berusad kvinna sätter sig ensam i en taxi har hon redan syndat i deras ögon. En muslimsk kvinna kan inte göra så. De som överfaller och våldtar kvinnor på öppen gata menar att de har varit i sin fulla rätt. De har sett en berusad kvinna utan manlig följe. Hon blir då räknad som fritt vilt i muslimska miljöer. Och efter egen uppfattning har även männen en föreställning att kvinnans vittnesmål inte har något som helst värde i en rättegång.

  Åter till Sverige: Professor Hans Klette har kartlagt gruppvåldtäkterna och kommit fram till att så gott som samtliga gruppvåldtäkter begås av immigranter. Av 24 gruppvåldtäktsmän var 21 utländska medborgare. Huruvida de tre kvarstående var immigranter med svenskt medborgarskap eller om de var svenskar, framgick inte av rapporten.

  — Vilka är gärningsmännen? —
  Enligt en studie som juristen Ann-Christine Hjelm utförde på en stor skara våldtäktsmän på uppdrag av Brottsoffermyndigheten visade det sig att
  ”85 procent av våldtäktsmännen i studien var födda utomlands eller av en eller båda utomlandsföda föräldrar”
  Det bör understrykas att det ”bara” finns 20 % invandrare i Sverige. Det är skrämmande att en sådan lite del av en befolkning kan stå för en så hög procent av ett sådant avskyvärt brott.

  Ordet våldtäkt har nu för tiden ersatts med ”Ofrivilligt kulturberikad”, hur kommer det sig?

  Tänk nu över detta noga. Gör gärna själv en lite djupare research och våldtäkter och andra brott så kommer du också rösta på SD 2010!

 • Jenny

  Det ligger absolut någonting i det du skriver. Vad jag har förstått så handlar det inte om att SD vill ”skicka hem” alla invandrare, men att det måste finnas en gräns för hur många vi kan ta in till Sverige. Att svenskarna inte ska hamna i minoritet i sitt eget land. Tycker att det är bra att du vågar stå upp för vad du tycker, fortsätt så! 🙂

 • Claire Redfield

  De mest drivande aktörerna kallade han ”den moraliska eliten”, dvs den grupp vänsterradikala, kristna och ultraliberala debattörer, som ansåg att gränserna borde öppnas helt för invandring. De utgjorde den ena sidan i en debatt som snabbt polariserades. Längst ute på den andra kanten fanns direkt främlingsfientliga grupper, som inte bara ville stoppa invandringen utan också köra ut dem som redan fått lov att stanna i landet.

  Den som ville föra en konstruktiv debatt kom i kläm mellan dessa två ytterligheter och fick en omöjlig uppgift. Den moraliska eliten gjorde sig inte besvär med att diskutera, argumenterade inte i sak med dem som försökte föra en sansad debatt utan fördömde alla personer med avvikande åsikter. Eftersom elitens företrädare hade ett avgörande inflytande över media, kunde de ange tonen. Total polarisering: för eller emot, god eller ond, flyktingvänlig eller flyktingfientlig, (rasist, fascist eller nazist). Inga nyanser och invektiv i stället för argument. Utanför den moraliska eliten rådde ett tomrum. Den ”förrädiska offentliga tystnaden”.

  Tack för att du har brutit den tystnaden.

 • har både erfatenheter och är påläst

  Vad kostar invandringen?

  ”Enligt den Nederländska byrån för analys av den ekonomiska politiken har massinvandringen hittills kostat nederländska skattebetalare mer än hundra miljarder euro. Enligt den Danska centralbanken kostar varje dansk muslimsk invandrare danska staten mer än 300.000 euro. Svenska nationalekonomer har räknat ut att massinvandringen kostar den svenske skattebetalaren över 200 miljarder årligen, och då är alla plusintäkter inräknade med arbetande invandrare(Skatter) o.s.v. Och då är det en väldigt, väldigt snäll uträkning de har gjort. Ett ganska dyrt pris för våldtäkter, personrån och våldsbrott i massor.
  De har inte räknat med att över 90% av svenska fängelsekunder av utländsk härkomst, vad kostar inte alla dessa utländska fångar. 2009 brann över 500 skolor, och det är ju inte någon hemlighet att invandrarungdomar tävlar i att bränna bilar och skolor(med poängsystem) hur många miljarder kostar inte dessa bränder varje år? Alla svenska flickor som blir våldtagna och sjukskrivna. Alla invandrare som flyttar hem och tar med sig bidragen hem(som någon anhörig tar över när denna har gått bort, ganska vanligt förekommande nu för tiden). Att inte förglömma, alla pengar som invandrare(och föreningar) skickar hem. Många bäckar små, men i slut ändan så blir det enorma summor som försvinner ut från Sverige(Ett land blir rikt då pengar strömmar in, inte ut. Jag kan fortsätta och plussa på med flera miljarder som de inte har tagit med i sina uträkningar.
  I Norge har en varning utfärdats om att intäkterna från Nordsjöns olja helt måste spenderas på massinvandringen, medan man i Frankrike publicerat officiella siffror som tyder på att massinvandringen minskar tillväxten i den franska ekonomin med två tredjedelar. Med andra ord är massinvandring, demografisk utveckling och islamisering säkerligen delvis orsaker till EU:s allt större utarmning och förfall.”

 • Matte

  Bra skrivet Paulina!

  Malin skriver:
  2010-02-25 kl 23:18

  Nej, SD är inget rasistiskt parti din jävla idiot.
  Tänk efter själv innan du skriver

 • khaad

  assså det ända jag kan säga nu är att du är en patetisk äcklig hora pågud du borde fan växa upp vadå rösta på SD va fan gumman okej om du visst vad de gjorde. vafan om nu SD skulle vinna eller nått skullle ni fan inte sitta och äta pizza, kolla på fotboll utan ni skulle ba äta husmans mat dansa runt en gren wooww va kul äta ”köttbullar med potatis mos” varje dag. assåå gå o sök hjälp gumman!!

 • Roberth Ström

  Malin snacka inte skit! Sd är inget rasistparti lär dig det!

 • Roberth Ström

  Malin utveckla gärna hur det skulle bli ett helvete om Sd kom i in riksdagen!

 • Robert

  Det är patetiskt att så många svenskar hjärntvättades av makteliten till att tro att Sverigedemokraterna ÄR rasistiska, och uppfattar detta som en dogm. Sedan om Sverigedemokraterna använder sakliga argument styrkt med källor så spelar det ingen roll, dom ÄR ju nazister (argument ad hitlerum heter det väl?).

  Att sedan vissa vänsterpolitiker (jag menar främst Ilmar Reepalu och Lars Ohly) går ut och demonstrerar mot Israel tillsammans med AFA, Hamas och massa galna islamister förknippar ni på något sätt inte med nazism. Det är f*n märkligt.

  Bara för man aldrig redovisar t.ex. vänsterpolitiker som varit med i olika naziströrelser betyder inte att dom inte varit det. Men ni sväljer allt som LO(L)-ägda blaskor vill att ni ska svälja. Som exemplariska partimedlemmar i ”1984”, hehe.

  Att tänka att Sveriges invandringspolitik är fel måste vara någon typ av modern krimtänk? För ”rasist” verkar ha samma vikt som ”krimtänkare”, eller ”förräddare”, det känns att det är värsta epitetet som man kan få.

  Men I digress. Röstar ni rött så blir det nog bra! För dom ger sig nog inte förrän du får Rinkeby, Rosengård och Angered i En Stad Nära Dig.
  För det enda partiet som ser något fel i dagens integrationspolitik ÄR ju rasistiska nazister.

  Förresten, så är jag en invandrare. Alltså helt osvensk. Då ser man ännu tydligare hur vänsterstyrda media leker med er som med blinda kattungar. Ni fattar inte heller hur besviken man blir på svenskarnas tankeförmåga när man läser era patetiska inlägg här. Nån vacker dag kommer jag att flytta härifrån, och antagligen kommer en våldtäktsman/ stenkastare/ socialbidragstagare ta min plats – men det är ERAT j****a val.

  Sist men inte minst, oerhört modigt av dig, Paulina, att komma ut med sådant här budskap. Synd bara att man måste vara modig i det här sk**landet för att säga vad man tycker!

 • Julia

  Du måste fan vara riktigt jävla pantad!
  Jag är nästan 100 % säker att du har kompisar som inte är helsvenskar.
  Vet du vad SD vill att Sverige gör om de fick välja själva: Jo, dom vill inte ha några invandrare alls här i Sverige, inte halvsvenskar heller! Hur fan ska Sverige klara sig utan alla invandrare? Tänk hur mycket grejer de har fört in i Sverige! och när de kommer till att invandrare förstör Sverige, då ska du veta det är lika många SVENSKAR som blattar som förstör Sverige så kom inte och skyll på invandrare. Sverige skulle inte klara sig utan invandrare. Du har absolut inget vettigt att komma med så tycker du borde sluta upp med ditt skitsnack nu. Tänk efter innan du säger något.

 • Amid

  Abooo jaoo. Boslibo vi invandrara äger er fettt. Herke ja svär. Vi ta öve eran land. Sd suger. Poliser här i land e snälla. Vi ta vad vi vill ha. Bos, våran land jaoo. Amish herke, sin rassse. Du ska lyssna på os, vi äger sverig.

 • Luke

  Verkar inte som att du får särskilt många positiva inlägg. Jag håller dock med dig. Lite tragiskt också att se att så många i Sverige inte gillar demokrati, eftersom de flesta av dem verkar vilja förbjuda ”obekväma” åsikter och partier.
  Jag hoppas att du står på dig och står för det du tycker, och inte vad andra vill att du skall tycka. Ha en bra helg.

 • Andrek

  Julia, är du totalt pantad? LÄS VAD FOLK HAR SKRIVIT FÖR SATAN.

  Ni har ju inga argument!! Inga alls! Allt ni gör är att ni skriver ”DE VILL SI” och ”DE TYCKER SÅ”. Men ni har inga belägg för det ni säger!

  I ett vettigare land hade ni kunnat få böta för att ni sprider sådana äckliga lögner. Sådant FÖRTAL.

  Du har ingen aning om vad Sverigedemokraterna vill, säger eller tycker. Så var tyst.

 • Gustav

  Ni kommer med era jävla påhittade historier om att svenskar och invandrare har lika stor del i att förstöra sverige. Jävla skitsnack. Svenskarna har byggt Sverige. Svenskarna har tagit hjälp av invandrare (50, 60, 70-talet) för att fortsätta bygga Sverige.

  De invandrare som kom då skiljer sig markant från dem som kommer nu. Det är inte invandring utan ekonomisk trygghetsflytt. En invandrare som kommer hit från ingenting från krig och elände och får chansen att slappa resten av sitt liv med välbetald Soss pga sina 14ungar kan ju ta det rätt easy.

  SD KOMMER INTE att slänga ut några invandrare som Julia här tydligen har fått intryckt i sin skalle. De enda som isåfall ska slängas ut är de som begår brott innan de får sitt svenska medborgarskap 5år (vilket som helst och det blir hejdå). Så är det nu, men reglerna är så tama att det faktiskt kan överklagas flera ggr om och mördare, våldtäktsmän, rånare, misshandlare och allt annat pack får stanna kvar på grunder som man skulle fått en skrattattack av i andra länder.

  Sverige hade klarat sig fint utan invandrare. Jobben hade istället kunnat delas ut till våra arbetslösa yngre och arbetsförmedlingen hade fått göra själ för namnet genom att tillsätta platser inom vård & omsorg med tvång. Dvs. Tar du inte jobbet så får du noll kronor på kontot! Det hade varit en god fostran för många unga idag.

 • Emrah

  Vilket geni du är, ge mig din hjärna snälla 😀

 • Dastan

  Där förlorade du en läsare. Jag tyckte faktiskt att du verkade en bra människa men nu har jag verkligen, VERKLIGEN bytt min syn på dig.

 • Fuck rassar

  fuck rassar!!! svennar har ingen kultur ni är bleka och tråkiga vad vore svergie utan invandrare va??? julafton och tråkig falukorv

  sverige e inget utan oss invandrare fuck asso

  din demokrati e grekisk
  din kebab och pizza från mellanöster
  dina siffror e arabiska
  ditt allfabet e latin
  din telefon har du köpt från finland
  din musik från afrika
  and da clothes is made in china!!!!

  orka rassa svennar som leker mangaz fatta att alla kommer ifrån afrika

  vilka byggde pyramider va???

  vilka e snabbast? ???

  vilka bränner inte sin bleka hy i solen? ???

  vem leder the world mightist cuontry???

  ni rassar kan döda er sj som er ledare hitler

  ps.

  alla tjejjer vill ha black mamba ds.

 • amanda

  Gumman, har du tittat på hur du stavar? Korrekt svenska – jomen sure.

 • Mehmet P

  Jag fattar inte alla idiot som säger SD är ”rasist”? Jag har aldrig hört dem säga någon sån?

  Det är många invandrare som jag kenner som förstå precis varför svenskar vill rösta på SD, och t.o.m. vilja göra det själva, för de inte heller tycka om parasiter, och inte vill få skulden för det de göra!

  SD vill bara få bort parasiterna, inte hederliga invandrare som integrerar, och jag hålla med dem!

 • Anna

  Så himla rätt åsikt. SUPERBRA!

 • Booyahh

  Tycker det är jävligt konstigt att allt detta händer JUST DIG PAOW, kan det inte ha något med hur du bär dig att göra????

  Min bästa vän är svensk och blond, och inte fan har hon någonsin blivit kallad för hora av någon invandrare, kanske för att hon inte beter sig som en sådan.

  ALLA här inne som håller med PAOW kan ta och stoppa upp era åsikter, där solen inte skiner! Ni fattar inte ett skit om någonting verkar det som. Kolla han idioten ”Robert” som skriver att Islam och muslimer inte har något med något att göra. Sån jubelidiot alltså, snälla skjut dig själv i pannan vi behöver inte höra ditt obildade hat. Den som röstar på SD är en rasist, vare sig ni vill erkänna det eller inte.

  Sprid kärlek och glädje, acceptera och respektera era grannar var de än kommer ifrån så kommer ni få se hur detta land kommer förändras, till det bättre.

  SLUTA SPRIDA HAT!

  KÄRLEK? MINNS NI VAD DET ÄR?

 • Sandy

  Tycker verkligen om din blogg och läser den varje dag, så jävla bra att du säger ifrån!

  Bor själv i ett så kallat ”ghetto” och blir så jävla förbannad på alla som snackar om att vi svenskar har det så jävla bra och ska vara glada över det vi har, och att svenskar skulle göra lika mycket fel som invandrare.

  Ni som säger så kan själva inte bo i skiten, ni vet inte hur det är att jämt bli kallad saker, bli tvingad att göra saker mot sin vilja för att det inte ska hända saker eller för att man ska bli utfryst, ni har ingen jävla aning

  Min mamma är lokalvårdare och min pappa jobbar på en industri
  invandrarna där jag bor som lever på bidrag har däremot canada goosejackor, senaste mobilen osv, hur kan de ha råd när inte jag eller mina syskon får sådant om de har det så jävla dåligt?

  tro inte att ni vet så jävla mycket när ni inte har en jävla aning. Kanske dags för er att tänka lite utanför er skyddade box, alla har inte råd att bo fina områden för att deras pappor tjänar pengar på polacker som tar jobben för svenskar

  kom inte och säg att jag är rasist nu, min mormor är från Spanien så det är fan inte ens möjligt

  flytta till skiten själva istället och se det med egna ögon, det är verkligen på tiden att det händer något

  hoppas verkligen Sverigedemokraterna kommer in i riksdagen!

  Det behövs verkligen fler förebilder som dig paulina som vågar stå på sig och inte låter sig trampas på

  Puss och kram <3<3<3<3

  Sandy

 • Tony

  Härligt när en ung tjej som du säger sanningen som så många innerst inne vet!

  Ta inte åt dig av att vissa skriver elaka saker om dig,dom fattar ju ändå inte!

 • Anonym

  Hej, Skulle tycka att det skulle vara kul om vad just du tänker om sverigedemokraternas politik, jag och några polare tog upp det tidigare idag om vad dem gjorde, visst dem skulle ”slänga ut” 10% av alla invandrarna i sverige, men sen ? vad mer ? vad har dem för svar på skatterna ? jobb ? miljön ?, dem är precis som piratbyrån, dem har 1 åsikt, tycker det bara skulle vara fel att rösta på sverigedemokraterna, för vi säger om dem skulle styra sverige, så skulle allt bara bli en katastrof, och det skulle bli omval, Jag vet att folk säger att 75 % av Sveriges fängelserna är invandrare (Iaf om man ska tro tidningarna) Men om man skulle lägra standarden på fängelserna (Det sägs att To.m dem har bättre mat än skolan), Så tror jag att det skulle bli färre ”Invandrare” i dem, För se här, Varje år åker flera, kan inte säga hur många, men många invandrare in i Sverige, mördar en helt vanlig snubbe, sen åker han in, men vilja, för dem lever så pass mycket bättre i fängelse än vad dem skulle göra annars. Lite stavfel här o där men orkar inte rätta

 • asd

  Hej, Skulle tycka att det skulle vara kul om vad just du tänker om sverigedemokraternas politik, jag och några polare tog upp det tidigare idag om vad dem gjorde, visst dem skulle ”slänga ut” 10% av alla invandrarna i sverige, men sen ? vad mer ? vad har dem för svar på skatterna ? jobb ? miljön ?, dem är precis som piratbyrån, dem har 1 åsikt, tycker det bara skulle vara fel att rösta på sverigedemokraterna, för vi säger om dem skulle styra sverige, så skulle allt bara bli en katastrof, och det skulle bli omval, Jag vet att folk säger att 75 % av Sveriges fängelserna är invandrare (Iaf om man ska tro tidningarna) Men om man skulle lägra standarden på fängelserna (Det sägs att To.m dem har bättre mat än skolan), Så tror jag att det skulle bli färre ”Invandrare” i dem, För se här, Varje år åker flera, kan inte säga hur många, men många invandrare in i Sverige, mördar en helt vanlig snubbe, sen åker han in, men vilja, för dem lever så pass mycket bättre i fängelse än vad dem skulle göra annars. Lite stavfel här o där men orkar inte rätta

 • Erik Dahlhem

  Hej Paulina!

  Jag är snart 40 år och är här för att ge dig mitt stöd, om ni ungdomar börjar tänka själva utifrån era egna erfarenheter (istället för att bara lydigt ta emot vad Storebror säger att ni ska tycka) så känner jag ett lugn inför framtiden och kanske kan sluta mina dagar på ett värdigt sätt, istället för att frukta att behöva dö lämnad och bortglömd.

  Ge inte upp för att en massa ointelligenta figurer försöker trycka ner dig!

  Se det så här: De säger att du har fel men berättar aldrig vad som är fel i ditt resonemang, och än mindre har de några egna lösningar på problemen. De säger bara att du har fel och så ska det vara bra med det?

  De är så hjärntvättade att de reagerar som vakthundar och attackerar utan att fråga sig själva varför, du ska absolut inte skämmas över att du säger vad du tycker! Det är dina motståndare som ska skämmas för att de medverkar till att Sverige blir sämre för var dag som går, utan att de ens förstår varför. De gör bara som husse sagt, de har ingen självkänsla alls utan försöker desperat att passa in i nåt sammanhang som de fega flockdjur de är. I djurriket kallas de hyenor.

  Du visat en styrka som inte ens majoriteten av de vuxna är kapabla till, att våga stå för sina åsikter. Tack för att du finns!

 • Allt om sex och lite mer!

  jag förstår hur du tänker och det är hur bra som helst att du står upp för dina åsikter.r
  Vi har ju trots allt yttrandefrihet i Sverige, man behöver inte tycka likadant men man ska respektera andras åsikter.

  Dock gör många inte det.

 • Gunilla

  Andreas 20:11 skrev,

  ”500.000 muslimer på 30 år (som många mentalt är kvar på medeltiden i hjärnan) i ett land av Sveriges storlek.”

  Det är fel sifffror. Den korrekta siffran ar 300 000 på 3 år, och om samma massinvandring fortsatter nästa år så blir det total 400 000 på 4 år under alliansregeringen.

  Så många kom till Sverige, och nästan alla som kom de senaste 3 åren var muslimer, 95 % av dem har ingen flyktingstatus enligt flera statliga rapporter men de tilläts få asyl ändå helt omotiverat. Varenda person av de 400 000 kan i teorin vara grova våldsbrottslingar eftersom ingen undersökts för kriminell bakgrund.

  Andra länder är klokare, en del tar emot 1000 flyktingar om året,(ett tusen). Sverige tog altså emot 400 årskvoter bara under 4 år. Det är mer än sanslöst, det är ett ofattbart brott mot allt sunt förnuft. Dessutom har vi varken jobb eller bostäder till dem, därför bor det ibland 20 personer i en 2:a. Nu vill både sossarna och moderaterna tvinga in fler flyktingar i alla kommuner som ännu inte är överfyllda med flyktingar, vem ska välja dem?.

  Vi måste välja sverigedemokraterna om vi ska kunna stoppa massvaldet, alla hot, brott och förnedrande som asyfallen utsätter svenskarna för.

  Alla kriminella invandrare måste skickas hem oavsett medborgarskap. Och de som aldrig haft asylsatus, (95 %) ska skickas hem, oavsett medborgarskap. Först då kan vi få jobb i Sverige, innan det händer finns inget hopp.

  Viktiga länkar som har kritisk information som ingen stor tidning vågar publicera:
  Youtube tips:

  http://www.youtube.com/user/SverigesFramtid
  http://www.youtube.com/user/MXCartoons
  http://www.youtube.com/user/SverigeSjunker
  http://www.youtube.com/user/whathitthefan
  http://www.youtube.com/user/VanligSvensson
  http://www.youtube.com/user/omsorgomsverige
  http://www.youtube.com/user/Svenskidag

  Statistik
  http://affes.wordpress.com/

  Nyheter
  http://natverkmotpk.blogspot.com/
  http://frianyheter.wordpress.com/
  http://politisktinkorrekt.info/
  och deras länkar, Läs dem.

 • Nattis 2.0

  Sverigedemokraternas egna hemsida. Ja det är ju passande. Du får gå med i ungdomsförbundet och arbeta för ett systemskifte i valet…

 • Lars E.son

  Julia skriver:
  ”då ska du veta det är lika många SVENSKAR som blattar som förstör Sverige”

  Du tänkte inte igenom det där innan du skrev det?
  Om det är lika många svenskar som blattar som förstör och om 20% av Sveriges invånare är blattar så betyder det att en blatte är 4 gånger så förstörelsebenägen som en svensk.

 • ulf

  Men snälla nån…
  Vi tog emot ett stort antal vietnamesiska båtflyktingar under -60/70 talet som anpassade sig utmärkt i vårt land.
  Det förekom INGA bilbränder, stenkastning, gruppvåldtäkter osv vid den tiden.
  Vad kan det bero på?

  Är de tillströmmande invandrarna från muslimska länder mer förtryckta och diskriminerade är asiatiska invandrare?
  Nej absolut inte! Vi hade även arbetslöshet på -70 talet också, men vietnameser var tydligen intresserade av att komma in i samhället.
  Fick Vietnameser mer bidrag av staten?
  Nej, betydligt mindre.
  Fick Vietnameser bättre jobb?
  Nej dom fick kämpa som vilken svensson som helst.
  Fick Vietnameser bättre bostäder i bättre områden?
  Nej, det stämmer inte heller.
  Har någon hört asiater klaga på det svenska samhället och tyckt att dom är diskriminerade?
  Nej, aldrig hört något sådant förekomma.

  Problemet ligger alltså hos de muslimer som tyvärr inte VILL ta del av det generösa samhälle som erbjuds.

  Måste säga att du är en modig tjej Paow som vågar visa vad du tycker i debatten. Givetvis finns det människor från andra länder som vill anpassa sig till vår kultur och vårt levnadssätt…men dom verkar tyvärr bli allt färre.
  Låt inga taskig kommentarer ta ifrån dig din demokratiska rätt att säga vad du tycker är fel i samhället…Stå på dig!

 • Nina

  Fortsätt stå på dig gumman!

 • herregud

  ”I år så borde man rösta på Sverigedemokraterna. Då blir förhoppningsvis allt bättre, eller så får man åtminstone politikerna i landet att fundera på denna fråga och inte sticka huvudet i sanden.”

  Det där är ju bara ett bevis på hur jävla korkad du är. Sluta försök leka vuxen!

 • olivia

  jag förstår delvis hur du tänker . men sverige demokraterna , seriöst usch för dom . du är otroligt mogen , & du står för vad du tycker . men detta är nog inte ditt smartaste drag hittils . att komma ut på din blogg som läses av tusentals människor, som säger saker till andra människor vilket betyder att förmodligen över hälften av sveriges ungdom känner igen namnet ‘paow’ när dom hör det . att komma ut med att du tänker lägga din röst på sd kommer inte hjälpa dig ngt vidare i karriären . inte över huvud taget. man ska inte dra alla sk invandrare över en kam , det gör du inte heller . men många tycker nog det. så hur mkt du än kommer förklara saker och ting ur din synvinkel inom detta området kommer du alltid ha mer motståndare än ‘medkämpar’ fortfarande inom detta området. men somsagt . jag förstår delvis vad du menar!

 • anna

  sjukt synd att du yttrar dig så mycket på din blogg?
  allt man tycker behöver väl inte alla andra få veta.
  man kan väl hålla en del saker för sig själv,
  & då menar jag saker som den här?
  det är ju rasistiskt .

 • nstarnerz

  Helt korrekt skrivet av Gustav. Vi behövde finländarna, polackerna och jugoslaverna (cred till dem!) då med det är en jävla skillnad mot dagens invandring. (som du skrev)

  Och de som pratar om att SD har en cynisk människosyn borde studera Koranen (och Haditherna!!) en aning. Finns massa hat mod speciellt judar och ”non-believers” (=OSS). Dem accepterar inte homosexuella, inte kristna, inte judar.. med andra ord inte något som inte är muslimskt.

  KVINNAN värdesätts åt helvete långt ner för de muslimska männen och då kan man undra var fan alla feminister är?? Den svenska konvertiten Leif Karlsson (Abd Al Haqq Kielan) sade ”Det är tveksamt om kvinnor bör ha rätt till ett eget socialt liv utanför hemmet”. Det låter ju förjävla bra..

  Muslimerna är kvar på 600-talet. Shia mot Sunni som spränger varandra i småbitar. Konstant hat mot västerlänningar som växer och växer för var dag som går.

  JAG tänker fan inte låta mina barn leva i denna nuvarande helveteshåla kallat Sverige utan någon förändring. Det finns en lösning, den kallas Sverigedemokraterna och den 19:e september tar vi tillbaka Sverige.

  Tack för mig

 • Ella

  du säger att du inte är rasist – men skriver sen att man borde rösta på sverigedemokraterna. Vet du något om deras ideologi? Den innebär flera rasisistiska uttalanden, och jag tycker inte att det ska hjälpa att få bort alla ”jobbiga invandrare”.. palla att du bryr om nån säger nåt om dig, om den personen skulle va svensk, skulle du skriva något om politik för att förbättra dagens samhälle? i don’t think so

 • AA

  Men herregud lilla flicka, ta en bok och läs vetja, istället för att slänga ditt liv framför dataskärmen sprida hat .. du om någon förtjänar en stor negerkuk i dig, blåsta blondin

 • Anders

  Jag hittade denna blogg via Politiskt-Inkorrekt och kan direkt från mitt hjärta berömma dig Paulina för ditt modiga ställningtagande.
  Jag har själv en dotter, ett par år yngre än dig och vet vad hon och hennes kompisar utsätts för om inte dagligen men i varje fall allt för ofta i deras skolmiljö.

  Att växa upp som en svensk ungdom i vissa stadsdelar i dagens sverige måste vara hemskt.
  Jag har själv givit upp hoppet om mitt gamla parti Moderaterna och kommer i höst lägga min röst på SD i likhet med flera andra i min bekantskapskrets.

  Jag vill att framtidens ungdommar skall få växa upp i trygghet inte i otrygghet, och min enda chans att påverka denna utveckling förutom att skriva kommentarer likt denna är att faktiskt själv rösta in ett annat alternativ i riksdagen 2010.

  MVH. Anders.

 • stajjny

  Fler borde rösta på SD, något måste göras! Och jag älskade kommentarerna du hade fått på den där ”artikeln”, alla äldre och mogna nog att inse problemen.
  Fortsätt stå upp för dig själv och dina åsikter!

  Dom som kallar dig för rasist, nazist osv har ingen aning om vad det är, dom borde själva prova att bli ofredad varje gång dom åker tbana o buss och bli förföljd på vägen hem eller få sparken från jobbet pga ett invandrarpack som hotar och slåss! Då är det inte lika kul med okontrollerad massinvandring.

 • Anonym

  Paow du har en ryggrad , var stolt över dig själv , människorna som klagar på dig här är bara indoktrinerade marionetter som ej kan tänka själva .

  Nej till Rasism
  Ja till SD 2010

 • Anonym

  Lars Ohly har yttrat sig om att han är en kommunist. Varför reagerar ingen på det? det är mycket värre, tänk om vi skulle få ett kommunist styre i Sverige? Vinner de så flyttar jag från Sverige och säger upp mitt medborgarskap.

 • johan

  Till myten om att vi behöver invandringen.
  På 50-60 talet kom invandrare direkt in i jobb för vi hade brist på arbetskraft.
  De som kom då var också till största delen nordiska och europeiska invandrare.
  De jobbade faktiskt mer än vad svenskarna gjorde.
  Invandringen som skett på 90 och 00 talet är något helt annat.
  Vi har arbetslöshet, endast 4,4 milj är sysselsatta av 9 milj.
  Dagens invandring är mest utomeuropeisk, många är analfabeter.
  Det tar 7år efter att dom får uppehållstillstånd tills dom får sitt FÖRSTA jobb.
  Och kom inte dragandes med solidaritetskortet och att vi ska vara humana och hjälpa.
  För bråkdelen av pengarna vi lägger på invandringen skulle vi kunna hjälpa otroligt många fler med insatser i länder nära konflikter eller till länder drabbade av naturkatastrofer tex haiti.
  För kostnaden av de 100 000 vi tar in varje år skulle vi i stort sett kunna bygga upp Haiti igen och hjälpa 11 miljoner.
  Så det är ni som förespråkar den här invandringen som antingen är inhumana eller bara dåligt pålästa.

 • Anonym

  den dagen dom bygger en kyrka i iran/irak till mej och när jag som kristen får leva som kristen i ett muslim land och när invandrare slutar våldta svenska tjejer så ska jag bli för invandring.

 • Hwasser

  En röst på SD är det enda som kan röra till det lite i grytan.

  Vissa verkar dock tro att moderaterna och folkpartiet är invandringskritiska, jag har en tråkig nyhet till er: Det var de som förespråkade mångkultur och massinvandring från början, sossarna var kritiska mot mångkulturen och massinvandringen.

  Och folk verkar tro att politikerna vill att invandrarna skall anpassa sig efter Sverige: nej tyvärr igen, mångkultur går ut på att det är VI som ska anpassa oss efter mångkulturen och inte tvärt om, tycker du att det är fel, rösta på SD eller anpassa dig efter invandrarna (om du är passiv så blir det ändå det här valet)

 • Freddy

  Härligt att du vågar stå för vad du tycker och skriva det alla tänker men ingen vågar säga. Du är grym!!!

 • Sanne

  Bra. Om du kommer till Sverige gäller svenska lagar och svensk kultur. Gillar man det inte kan man dra någon annanstans. Enkelt. Man kommer inte som gäst till någon annans hem och behandlar den personen som en mindre värd. Enkelt. Om man kommer hit för att man vill leva som en svensk medborgare i det svenska samhället: Välkommen och hoppas att du kommer att trivas. Inget rasistiskt i detta, bara vanligt sunt förnuft. I Frankrike gäller franska lagar och ingen svensk skulle komma på tanken att försöka lära fransmännen svensk kultur. Etc.

 • MOAVIGGOASTRID

  Du borde gå i skolan lite mer och lära dig allmänbildning. Ta en kurs om andra världskriget , PUCKO !!!!!!!!!!!!!!!!

 • Andreas

  Riksdagspartiernas företrädare är mycket onda. de försöker islamisera Sverige och gör svenskarna till en minoritet. SD i höst!

 • jan

  Tack för dina kloka ord. Du har mitt och majoritetens stöd.
  Ingen vits att lyssna eller bry sig om agresiva inavlade araber ändå.
  De känner bara till hat och förtryck, eller dom är ju hat och förtryck

 • jan

  lustigt att de som kritiserar motståndet mot invandringen av destruktiva varelser. Dom argumenterar hela tiden med att vi har låg intligens osv. säg mig ett enda arabland med en någorlunda samhällsstruktur, demokrati, eller som värnar om mänskliga rättigheter.
  Jag har bott i Israel ocm mött många araber och kan erkänna att 20% av dem var ok och civiliserade medans resten betede sig som djur, särskilt dom som bor i jerusalem.
  Innan jag flyttade till sthlm för 4 år sedan var jag antirasist men mötet med araberna har gjort mig till aningen hatist mot denna invandrargrupp. tyvär!

 • jan

  ”du gör skriver detta för du vill få kuk i dig av en blatte”

  är det här en intelligent arabs ord ???????????????

  synd att DU ska behöva be om ursäkt Paulina

 • jan

  AA skriver:
  2010-02-26 kl 05:16
  Men herregud lilla flicka, ta en bok och läs vetja, istället för att slänga ditt liv framför dataskärmen sprida hat .. du om någon förtjänar en stor negerkuk i dig, blåsta blondin

  ännu en bildad?????????????????????????????????????

 • jan

  2010-02-26 kl 00:29
  fuck rassar!!! svennar har ingen kultur ni är bleka och tråkiga vad vore svergie utan invandrare va??? julafton och tråkig falukorv

  sverige e inget utan oss invandrare fuck asso

  din demokrati e grekisk
  din kebab och pizza från mellanöster
  dina siffror e arabiska
  ditt allfabet e latin
  din telefon har du köpt från finland
  din musik från afrika
  and da clothes is made in china!!!!

  orka rassa svennar som leker mangaz fatta att alla kommer ifrån afrika

  vilka byggde pyramider va???

  vilka e snabbast? ???

  vilka bränner inte sin bleka hy i solen? ???

  vem leder the world mightist cuontry???

  ni rassar kan döda er sj som er ledare hitler

  ps.

  alla tjejjer vill ha black mamba ds.

  VISTE DU ATT TUTANKHAMUNS FÖRÄLDRAR VAR SYSKON!!!! ARABER I ETT NÖTSKAL.

  Och snälla du varför komm du hit om du kommer från något bättre???

 • Anonym

  sverigedemokraterna är rasister o inget annat

 • Fia

  Va fan ska man ha slöja för, gud är ett påhitt av människora. För att ha nåt att gå till när ingen annan finns, svaga människor som inte kan se verkligheten och stå för sina konsekvenser. Hade inte människorna funnits hade inte gud det heller då allt bara är en ren jävla sörja enligt mej!

 • Christine

  @Jan
  Detta var nog det allra sämsta kommentaren till detta inlägg av alla.
  Vilket bottennapp. Att hävda att Sverige inte har någon kultur är inte bara korkat, det är även så äckligt PK att jag snart spyr på dig Jan.

 • Gustav

  Nu får ni sluta gå på er känsla, som ni har fått från skolan, om att SD är ett parti som vill slänga ut invandrare. De vill inte slänga ut dem. De vill bara att det ska bli svårare att komma in i Sverige + att de som sköter sig ska ut med öronen före. DET ÄR RÄTT! DET ÄR MORALISKT RÄTT!

  MÅNGA HAR SÄKERT HÖRT FRASEN… ”ÄR DU RASIST?” i skolan när man sagt något om invandrare. Ni måste förstå att det är Vänsterpartiet och Socialdemokraterna som tryckt in det här i skallen på er för att ni inte ska kunna säga vad ni tycker. Ni måste ju känna den moraliska låsningen i att inte få prata om ämnet. Känns det inte konstigt? Jo det gör det. Men det är bara för att alla politiker inom S och V ska kunna fortsätta ta i mot sina löner. De har tvingat er till tystnad och det är inte för invandring och mångkulturen är rätt för oss… det är för att de ska få fler röster så att de aldrig faller bort från makten.

  FATTA DET NU!

 • Gustav

  De vill inte slänga ut dem. De vill bara att det ska bli svårare att komma in i Sverige + att de som *INTE* sköter sig ska ut med öronen före. DET ÄR RÄTT! DET ÄR MORALISKT RÄTT!

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Undrar om mitt inlägg var för långt…?

 • Realist

  Det är kul att se den ständiga ”Rasist” stämpeln komma fram direkt när någon rör vid ämnet invandring. Tjejen har en åsikt och yttrar den. Mig veteligen så råder det yttrandefrihet i Sverige och då ska man få säga att man stör sig på en viss grupp. Det handlar heller inte om en specifik grupp utan ett tillvägagångssätt och stil som vissa ungdommar har. Därför handlar det verkligen inte om rasism.

  Det är synd att bloggaren inte har rösträtt för det behövs fler som fortfarande vägar tycka som dom själv vill och inte tycker som alla andra, hur fel det än må vara enligt DIG.

  5,6% till SD i nya undersökningar säger mig att folk har tröttnat på att inte få ta frågan till debatt. Tycker Ni som ropar rasist verkligen att integrationen fungerar i sverige?

  Tycker Ni att det är bra att de som kommer hit inte får tillstymmelse till chans att få ett arbete för dom inte lär sig språket.

  Tycker Ni som ropar att det är rätt att ett helt folk som kommit hit skall pacificeras?

  Jösses! Vakna. Media ropar rasist så fort någon ifrågasätter det som är fel. Sluta blunda och se till att politikerna inser att det inte fungerar att stoppa huvudet i sanden för en totalt misslyckad politik. Att rösta SD betyder heller inte att man tycker som dom i alla frågor, men det sätter igång diskussion bland de övriga partier och de börjar agera, fortsätter ni rösta Vänster på Guevara var cool eller Socialdemokrater för dom är snälla mot arbetsklassen så se först på vad dom gjort på senare tid. Se över vallöften som dom struntat blankt i. Se deras partiledares historik med skattefusk och direkta lögner till folket. Kanske Ni då inser att allt dom påstår om SD inte är sant.

  Men man predikar för döva öron med förutfattade meningar som vet med säkerhet att SD är rasister för det står på internet eller kanske till och med för att det står i tidningen Okey…

  Well well. Skönt att se att den nya generationen kan emellanåt tänka för sig själv.

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Hur känner ni för djurens rätt? Den otroligt grymma halal-slakten som muslimer vill ha i Sverige… Man kan hitta flera klipp på youtube, kolla själv!

  Vill ni ha Sharia i Sverige? Att kvinnor är hälften värd mot männen, att kvinnans vittnesmål väger hälften mot männens i rättsliga frågor, att döttrar ärver hälften mot sönerna vid sina föräldrars bortgång, att vara 1 av 4 hustrur, att få pisk vid olydnad, att tvingas dölja din yttre skönhet…

  Islam är ett stort hot i Sverige och ska tas på allvar. Betänk att i de flesta oroshärdar i världen så finns islam med som en faktor. Kolla dessa filmer för en liten orientering…

  Submission, A Movie By Theo Van Gogh

  Fitna the Movie (English) 1/2

  Fitna the Movie (English) 2/2

  Dispatches – Undercover Mosque
  http://video.google.com/videoplay?docid=2515587181120245843

  Ayaan Hirsi Ali Interviewed On Swedish Television

  Slaget om muslimerna (SVT Dokument inifrån)
  http://svt.se/embededflash/1801023/play.swf

  Muslims in Sweden (Fox News)

  CBN News: Malmö, Sweden – Growing muslim influence

  Muslim Demographics: The Islamic Tidal Wave

  Paulina, du är helt rätt ute i denna fråga, Sverigedemokraterna behövs i svensk politik om vi ska ha någon chans att få harmoni och ordning här igen!

  Alliansen eller de Rödgröna spelar ingen roll… Alla 7 riksdagspartier är i större eller mindre grad för massinvandringen av idag. Vill du ha en förändring återstår bara Sverigedemokraterna som är vän med alla som är vän med svensk lag, ordning och solidaritet.

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Många vet redan att det är en enormt hård censur och mörkläggning runt allt som har med massinvandringen och dess negativa konsekvanser att göra. Visste ni t.ex. detta?

  Den 21 mars 1987 upprättades vid Svenska Journalistklubbens möte i Saltsjöbaden några rekommendationer som skulle gälla för samtliga svenska medier. Dessa rekommendationer brukar kallas ”Lilla Saltsjöbadsavtalet”.Avtalet är en statskommenderad mörkläggning av det mångkulturella projektets mörka baksida.

  Vad innehöll då Lilla Saltsjöbadsavtalet?

  Som oberoende journalist har Du att beakta följande rekommendationer:

  1) Företrädesvis positivt bedöma och omskriva svenska medborgare av utländsk härkomst, detta särskilt i samband med ungdoms-, idrotts- och konstnärlig verksamhet.

  2) Vid evenemang med inslag av skiftande kulturer företrädesvis intervjua och visuellt framhålla medverkande av utländsk härkomst.

  3) Att under en tidsperiod av fem år systematiskt nedtona de negativa effekter som utpekande av speciell rastillhörighet vid brottslig verksamhet kan komma att ha för drabbade populationer.

  Detta avtal har förlängts och är numera ”inarbetat” i medievärlden. En av anledningarna till medias kraftiga underrapportering av invandrarrelaterad borttslighet och snedvridning av verkligheten!

  Till alla påhoppare på Paulina, Sverigedemokrater, sanningen och det fria ordet:
  Ja, vad skriver NI egentligen era falska dyngspridare? Bara smörja och personliga påhopp som är så typiskt för den som saknar faktabelagda argument och bara utgår från det egna indoktrinerade tyckandet!

  Stå på dig Paulina, du har många många flera med dig än du någonsin kan ana!
  Keep up the good work och glöm inte rösta Sverigedemokraterna!

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Vad tycker kvinnorna om att moderaterna flörtar med islamister?
  Vill ni att era barn ska leva som dimmies?

  Moderaterna välkomnar islamister i sitt parti.
  Islamisten Abdirisak Waberi, en av Moderaterna högt nominerad riksdagskandidat, också ledare för en av sveriges mest inflytelserika muslimska församlingar är garanterat upptagen med annat än att bry sig om missförhållanden i det nya land man beretts inträde till. Dilsa Demirbag-Sten har skrivit en utmärkt artikel i Svenska Dagbladet angående införande av Sharia i Sverige vilket står högt på muslimsk agenda:

  http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/rattsforakt-i-mangkulturens-namn_4197415.svd

  Waberi bl.a. känd från dokumentären ”slaget om muslimerna” förespråkar öppet bl.a. polygami/månggifte och kvinnoprygel, se artikel:

  http://www.gp.se/nyheter/ledare/1.256844-jamstalld-het-inget-for-m

 • tk

  JA SVERIGE TAR IN FÖR MÅNGA INVANDRARE DET INTE FINNS JOBB OCH BOSTAD ÅT OCH SOCIALBIDRAGEN ÖKAR

  VAR LIGGER DET RASISTISKA!?

  INVANDRARE SOM BEGÅR BROTT, INTE RESPEKTERAR SVENSKA LAGAR SKA UTVISAS!

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Alla bör veta att det pågår en enorm odemokratisk kampanj mot Sverigedemokraterna där de etablerade riksdagspartierna gör allt de kan för att smutskasta och motarbeta SDs intåg i riksdagen. Bl.a så sjösätts enfrågepartier på löpande band för att ”sno” röster, etablerade medias journalister går kurser för att ”bemöta” SDs argument, Expo driver sina hatkampanjer tillsammans med våldsvänstern som förstör möten och misshandlar folk…

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Kolla upp Vad muslimerna hade för sig under Hitler-eran, stormuftin av jerusalems grymheter… Kolla upp fakta om massinvandringen såsom kostnader och kriminalitet. Massinvandringen kostade år 1999 astronomiska 267 miljarder kronor!
  Källa: ”Vad kostar invandringen”, Lars Jansson, universitetslektor i Företagsekonomi:
  http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/vad-kostar-invandringen_61728.svd

  BRÅs rapport 2005 om ”Brott bland svenskar och invandrare”:
  http://www.dn.se/opinion/debatt/kulturarv-ligger-bakom-invandrarnas-brottslighet-1.421859

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Kolla upp fakta om massinvandringen såsom kostnader och kriminalitet.

  Massinvandringen kostade år 1999 astronomiska 267 miljarder kronor!
  Källa: ”Vad kostar invandringen”, Lars Jansson, universitetslektor i Företagsekonomi:
  http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/vad-kostar-invandringen_61728.svd

  BRÅs rapport 2005 om ”Brott bland svenskar och invandrare”:
  http://www.dn.se/opinion/debatt/kulturarv-ligger-bakom-invandrarnas-brottslighet-1.421859

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Kolla upp fakta om massinvandringen såsom kriminalitet…

  BRÅs rapport 2005 om ”Brott bland svenskar och invandrare”:
  http://www.dn.se/opinion/debatt/kulturarv-ligger-bakom-invandrarnas-brottslighet-1.421859

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Kolla upp fakta om massinvandringen såsom kostnader…

  Massinvandringen kostade år 1999 astronomiska 267 miljarder kronor!

  Källa: ”Vad kostar invandringen”, Lars Jansson, universitetslektor i Företagsekonomi:
  http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/vad-kostar-invandringen_61728.svd

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Appropå nazism… Kolla upp vad muslimerna hade för sig under Hitler-eran, stormuftin av jerusalems grymheter…

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Alla som kletar rasist och nazist-stämplar till höger och vänster bör kolla upp vilka som egentligen står för nazism, dvs islamisterna. Kolla hur sossarnas Ilmar Reepalu behandlar Malmös judar, finns under ”ledare” i Expressen.

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Några tips på sajter som förmedlar den avklädda sanningen:

  Politiskt Inkorrekt
  Fria Nyheter
  Nätverk mot politisk korrekthet
  FriaTider
  Affes Statistik-blogg
  Merit Wager
  Forum mot Islamisering

  Hjälp till att slå hål på lögnen och propagandan vi matats med, sprid dessa till vänner, bekanta och övriga.

 • SL

  Paulina – ovanligt rakryggat skrivet och bry dig inte om de som gnäller på din skrivning i övrigt! Du skriver rakt och övertygande och kan inte missuppfattas.

  Du har din åsikt och den kan ingen annan ta ifrån dig. Nu är det här många som spyr galla och låt de göra detta. Bra att du inte tar bort dessa för det är deras uppfattning. Det spända läge som under – särskilt de senaste 20 åren – har skapats av våra politiker är mycket allvarligt och måste åtgärdas. Det har gått så långt att vi snart inte kan kalla oss för svenskar. Vi är svenskar och nu är en utveckling på gång som i förlängningen kan förvandla detta land till något vi inte alls vill. Då är det bättre att ”stämma i bäcken, än i ån”.

  Huruvida man ska rösta på Sverigedemokraterna är upp till var och en!

 • Inger

  De flesta rasister finner du framför allt hos andra partier än SD (främst hos (S), jag vet fler än jag kan räkna upp.

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Hur känner ni för djurens rätt? Den otroligt grymma halal-slakten som muslimer vill ha i Sverige… Man kan hitta flera klipp på youtube, kolla själv!

  Vill ni ha Sharia i Sverige? Att kvinnor är hälften värd mot männen, att kvinnans vittnesmål väger hälften mot männens i rättsliga frågor, att döttrar ärver hälften mot sönerna vid sina föräldrars bortgång, att vara 1 av 4 hustrur, att få pisk vid olydnad, att tvingas dölja din yttre skönhet…

  Islam är ett stort hot som ligger bakom många brott i Sverige och ska tas på allvar. Betänk att i de flesta oroshärdar i världen så finns islam med som en faktor.

  Paulina, du är helt rätt ute i denna fråga, Sverigedemokraterna behövs i svensk politik om vi ska ha någon chans att få harmoni och ordning här igen!

  Alliansen eller de Rödgröna spelar ingen roll… Alla 7 riksdagspartier är i större eller mindre grad för massinvandringen av idag. Vill du ha en förändring återstår bara Sverigedemokraterna som är vän med alla som är vän med svensk lag, ordning och solidaritet.

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Ta dig tid och kolla denna film för en liten orientering…

  Submission, A Movie By Theo Van Gogh

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Ta dig tid och kolla denna film för en liten orientering…

  Fitna the Movie (English) 1/2

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Ta dig tid och kolla denna film för en liten orientering…

  Fitna the Movie (English) 2/2

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Ta dig tid och kolla denna film för en liten orientering…

  Dispatches – Undercover Mosque
  http://video.google.com/videoplay?docid=2515587181120245843

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Ta dig tid och kolla denna film för en liten orientering…

  Ayaan Hirsi Ali Interviewed On Swedish Television

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Ta dig tid och kolla denna film för en liten orientering…

  Slaget om muslimerna (SVT Dokument inifrån)
  http://svt.se/embededflash/1801023/play.swf

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Ta dig tid och kolla denna film för en liten orientering…

  Muslims in Sweden (Fox News)

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Ta dig tid och kolla denna film för en liten orientering…

  CBN News: Malmö, Sweden – Growing muslim influence

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Ta dig tid och kolla denna film för en liten orientering…

  Muslim Demographics: The Islamic Tidal Wave

 • Tommy

  Paow, vad som än händer ska du veta att det är du och ingen annan som har rätt att ha en åsikt. Om du inte har rätt till din egen åsikt, vad den än är, så är vi inte värdiga ordet demokrati. Alla som vill att du ska ändra din uppfattning spelar själva inte med demokratiska spelregler.
  Om du tycker X i en fråga så är det din demokratiska rättighet att tycka X i frågan. Det finns de som tycker Y eller Z i samma fråga och som har lika mycket inflytande över andra, men de kritiseras inte för det. Därmed har du samma demokratiska rätt att tycka X.

 • Erik Olsson

  Jag måste säga att det är otroligt starkt att du står på dig i den här frågan, och man är definitivt inte rasist för att man har värderingar.

  Följer din blogg dagligen och den är toppen! Kalastrevligt!

 • dino

  Till ”fuck rassar”:

  Det här är ju alldeles för bra va 😀 Så otroligt många påhopp på svenskar. Vi kan vända på det:

  Muslimer har en primitiv medeltidskultur, dom är störiga, ociviliserade, okunniga, intoleranta, kvinnoförtryckande, barnmisshandlande, hedersförtryckande, omoderna, inhumana, antidemokratiska, auktoritära, extremt patriarkala.

  Vad vore Irak utan irakier? Jo, inga krig, inget förtryck, inga självmordsbomber, inga kristna som blir påhoppade av muslismka banditer som skär halsen av dom med kniv för att dom inte tror på Allah etc etc.

  Irak är inget problemområde utan irakierna. Pizza är inte från mellanöstern och förutom dessa bedrifter som du räknat upp, så kan man ju vända på det. Araberna har fastnat på medeltiden, deras hemska religion håller dom kvar där och t.o.m. så har flera av deras länder utvecklats BAKÅT och blivit så primitiva att man måste gå tillbaka flera tusen år för att hitta samma sak i Sverige och för visssa av företeleelserna hittar du ALDRIG någon motsvarighet i Sverige. Kusingifte/inavel, eller att man offentligt dödar otrogna/våldtagna tjejer genom att publiken tillsammans kastar stenar som inte får vara för stora (offret får ju inte dö för snabbt) på den nedgrävda kvinnan (vars huvud är det enda som sticker upp)… Sådant kan du inte hitta i Sverige – hur långt du än går tillbaka i tiden, men det existerar fortfarande IDAG bland olika muslimska folk!

  Sverige är ett land som har lyckats otroligt bra för sin lilla storlek, hur många länder i vår lilla storlek har t.ex. ett eget rymdprogram, två biltillverkare, flygplans och försvarsindustri etc etc. Att vi som på många sätts utnämns som det bästa landet i världen i avseenden som t.ex. jämställdhet, demokrati och samhällstrygghet, att vi skulle vara beroende av alla invandrare är bara löjligt. För hundra år sen fanns det bara 5 % i Sverige som hade en utrikesfödd förälder. Svenskarna byggde det här landet och idag är vi världsledande på många sätt. Svenskarna gör också mobiltelefoner, Ericsson är t.ex. en av världens största aktörer inom telekommunikation och dessutom har vi (om jag minss rätt) byggt upp mycket av Finland, som ju var svenskt förr.

  Och om man pratar om den vite mannen, så kan man ju konstatera att Afrikas civilisationer är byggda av europeer, Amerika är byggt av europeer och tillsammans har den vita världen legat främst i utvecklingen av dessa moderna, rika, rättvisa och trygga samhällen – som aldrig existerat innan dess. Om du menar att ”all musik är från afrika” för att svarta har varit pionjärer inom populärmusiken i Amerika, så borde du ju på samma sätt tycka att skor, kläder, bilar, toaletter, bestick etc i Afrika, att det är västerländska saker. Att ”afrikanerna utan europeerna hade djunglat runt på savannen utan att nånsin ens ha sett en stålhäst (cykel)”.

  … Om jag hade skrivit detta utan att det hade varit ett svar på dina svenskfientliga och rasistiska påhopp (vilket ju är det enda jag gjort) då skulle du ha kallat mig en vidrig rasist/nazist, ungefär såsom du kallar Paow det. Alltså om jag hade skrivit exakt vad du skrev om svenskar, så skulle du ha tyckt att jag var en vidrig nazzerasse, och samtidigt målar du ut svenskar som rasister och nazister! Du är ett typexempel på en blatte som inte fattar nånting. Och du visar med all tydlighet vilken fientlig inställning du har till landet som hjälpt dig och kanske t.o.m. försörjer dig. Du ser dig som bättre än svenskarna och inbillar dig att landet som dina föräldrar sökt sin räddning hos, att det landet inte hade varit något utan er. Vakna upp och inse att det är folket som gör landet – inte tvärtom. vi påverkas av miljö, men inte i den utsträckning som görs gällande, annars hade du inte sett alla hedersmord i Sverige, allt hedersförtryck, dom muslimska upploppen i förorterna etc etc.

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Vad tycker kvinnorna om att moderaterna flörtar med islamister?
  Vill ni att era barn ska leva som dimmies?

  Moderaterna välkomnar islamister i sitt parti.
  Islamisten Abdirisak Waberi, en av Moderaterna högt nominerad riksdagskandidat, också ledare för en av sveriges mest inflytelserika muslimska församlingar är garanterat upptagen med annat än att bry sig om missförhållanden i det nya land man beretts inträde till. Waberi bl.a. känd från dokumentären ”slaget om muslimerna” förespråkar öppet bl.a. polygami/månggifte och kvinnoprygel, se artikel:

  http://www.gp.se/nyheter/ledare/1.256844-jamstalld-het-inget-for-m

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Dilsa Demirbag-Sten har skrivit en utmärkt artikel i Svenska Dagbladet angående införande av Sharia i Sverige vilket står högt på muslimsk agenda:

  http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/rattsforakt-i-mangkulturens-namn_4197415.svd

 • Glans Tomas

  100% cred till dig, paulina!! Tveka inte att polisanmäla alla de hot du får bland kommentarerna. Det är skrämmande vilka sjuka människor det finns i detta arma land!! Detta är sannerligen ingen demokrati längre. Vänsterslöddret upphör aldrig att förvåna en, men att hota en ung tjej på detta vis är KRIMINELLT!

 • dino

  Till ”fuck rassar”

  Jo du skriver ”vilka e snabbast?” och menar väl att svarta är bättre löpare än vita. Det är sant, det är precis lika sant som t.ex. att vita i amerika är bättre på att behålla sina jobb, vita fädrer är bättre på att inte hamna i fängelse, på att ta hand om sina barn etc. Dessutom är vita smartare än alla färgade utom judar och östliga asiater som t.ex. Japaner. Det visar sig år efter i år intelligenstester med mer.

  Men man får givetvis inte säga det högt, men att säga på att färgade på massa sätt, att dom är bättre än vita, att dom är modigare, bättre på dans, basket, charmigare, har bättre familjesammanhållning etc, det är förstås inte rasistiskt! Sånt jävla hyckleri! Svarta har ju generellt en marginellt större penis än vita, det är inget fel att säga det, du påpekade du ju det själv, men samtidigt så räknar dom flesta vita människor som mycket snyggare än svarta människor. Det märks inte minst vad gäller vilka som är modeller. T.o.m. svarta brukar kunna tycka det. Men vita får förstås inte säga detta, medan dom färgade kan dissa oss bäst dom vill.

  Jaja, du är en idiot som aldrig kommer kunna fatta nåt. Till dig Paow, ge dig ALDRIG i dina åsikter! Vad det än gäller så ska du försöka våga stå upp för dom. Alldeles för få människor gör det. Och du vägra att kallas rasist!

 • Tommy

  Ett litet meddelande till de odemokratiska krafter som angriper Paow:

  FN:s Deklaration om de mänskliga rättigheterna, Artikel 19

  ”Var och en har rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet att utan ingripande hysa åsikter samt söka, ta emot och sprida information och idéer med hjälp av alla uttrycksmedel och oberoende av gränser.”

 • Peter

  Riktigt kul med en tjej i din ålder som står för sina åsikter. Tanken med demokrati är ju att alla ska få ha sina åsikter och få framföra dessa fritt. Men tyvärr anser somliga att bara vissa åsikter ska få framföras och om du trots det säger eller skriver vad du tycker så är du en rasist eller dum i huvudet.
  Nog för att det finns en del idioter som är kritiska till invandringen (idioter finns överallt), men att avfärda alla kritiker som idioter eller rasister är bara löjligt. Jag känner många som är kritiska till bland annat invandringen och det rör sig om alla möjliga sorters människor, allt ifrån hårdnackade arbetare med valkiga nävar till välbärgade akademiker, från helsvenskar till invandrare. Invandringspolitiken har havererat för länge sedan och det märks ute i samhället. Avfärda inte kritik hursomhelst, lyssna, se och bilda din egen uppfattning istället för att bara tycka så som man förväntas tycka. Det är en uppmaning till alla. Speciellt er som inte kan få ur er annat än saker som ”jävla rasist!” så fort era barnsliga argumenten tar slut.

 • Svensk

  Kan säga att du har majoriteten på din sida! De flesta svenskar har samma åsikt om invandringen som dig fast det talas inte högt om det, men vid arbetsplatser och matborden.

  Jag lägger också min röst på SD!

 • Anonym

  du måste vara helt retarded i huvudet !!!!!!!!!! lär dig mer om politik, sverigedemokraterna kommer ju inte ens att komma in i riksdagen så det går ej att rösta på dom.., men dom vill få bort ca 80% av sverige ”blattar” de beror inte på att du e svensk att alla skriker hora och skit, det är nog för att du var fjortis och kaxig förut som många stör sig på1

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Moderaterna lockar väljare med Moske…

  Om ni funderar på bakgrunderna till det omfattande medlemsfusket i Moderaterna som nyligen uppmärksammats, ska ni läsa det här:
  http://www.metro.se/2010/02/25/13477/moskeloften-har-vackt-protester-i-rin/

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Här är en mycket läsvärd sajt om islamiseringen i Sverige:
  http://muslimskafriskolan.blogspot.com/

 • dino

  Till ”fuck rassar” och er andra:

  99% av uppfinningarna som alla städer runt om i hela världen är byggda kring, det är ju europeers förtjänster. Det är Europa som har tagit världen från Jesus tid till vad den är idag. Sådant påpekar dock inte dom vita för alla invandrare hela tiden, dels för att dom inte ser nån mening med att gå å försöka göra sig större än invandrarna på det sättet och dels för att det skulle frysas ut som rasistiskt ifall dom gjorde det och troligtvis skulle man få stryk. Men omvänt kan man precis som du gjorde, skriva och säga hur mycket uppblåst och lögnaktigt skit som helst om vita människor och svenskar. Helt utan att vara rasist, tvärtom är det ju offren för ER rasism som kallas rasister. Haha, sånt jävla övergrepp på svenskarna. Så vidrigt!

  LÄS noga och begrunda det jag skrivit om hans inlägg nu, så kanske ni fattar hur invandrarna tänker om sig själva och om er svenskar och kanske kan förstå varför dom också kan framstå som ”tuffa”, ”manliga” och ”spännande” för er etc

  Det är för att dom djupt inom sig själva känner att dom är BÄTTRE ÄN ER, att deras hemlands kvinnor är ”FINARE” ÄN ER (svennehoror som dom brukar kunna säga) som man bara ”leker av sig med” tills man gifter sig med en fin och anständig kvinna från sin egen kultur. Man blir inte rädd eller nervös lika lätt om man tänker så här, men är det något vi ska uppmuntra, förstår ni inte att då skulle vi få det gamla samhälle som vi utvecklats ifrån här redan. Ni som tjejer skulle t.ex. bli våldtagna och få stryk mycket mer och ingen skulle acceptera tankar på er självständighet eller ta er på allvar. I ett muslimskt land skulle ni tvingas in i slöjor och hänvisas till hemmet. Även om det här muslimska landet låg i Sverige. Skulle alla svenskar flytta ut idag, så skulle det ganska snabbt vara helt andra lagar och värderingar här, det skulle bli som i mellanöstern och Afrika.

  Och att invandrare inte ”tar samma skit” om nån mobbar dom etc, det är för att dom är vana med att lösa situationer med våld och det betyder också att dom kommer ha lättare att kvinnomisshandla också.

  Och det här beror på deras religion, kultur och hur dom tänker, som gjort att deras samhällen är jätteotrygga katastrofzoner. Där det inte finns någon riktig och okorrumperad polis och staten och samhället INTE skyddar sina invånare, utan förtrycker dom. Därför skyddar familje”klanerna” sig själva mot alla andra familjeklaner, dom löser sina egna tvister och agerar själv polis och det gör att dom blir bråkigare och gör mer irrationella saker när dom hamnar i konflikter. Och dessutom vet dom alla att deras familjeklaner ALLTID skulle backa upp dom i misshandel eller vad det än gäller. Gängbildning – där familjen ingår i gängen – och hur modigt är det egentligen?

  Det blir lite som att mordoffrets familj ska agera rättsväsende och polis för mördaren, alla fattar ju att han skulle lynchas i ett träd och det är ju så man löser konflikter på många många ställen i mellenanöstern och även här i Sverige sen mellanöstern började flytta hit! I Gbg där jag bor skjuts det t.ex. med pistol på öppen gata varannan dag. Varannan dag!

  Och den här familjeklanbildningen är också det som skapar hedersmorden, att man inte får gifta sig med vem man vill och att det är svårare att komma ut med en annan sexualitet etc etc. Man måste hela tiden lyda sin klan, det är klanens värde som är det viktiga, inte familjeklanens individer. Därför kan t.ex. en hel släkt (både kvinnorna och männen) tillsammans besluta att någon i en familj måste döda en tjej eller kille för att han vanärat och dragit skam över familjeklanen. Det är ju det som är hedersmord, i ALLA fall av hedersmord så beslutar HELA släkten om vem som ska dö, inte fadern själv som många verkar tro. Så hårt tar dom på familjeklanen att dom kan döda sitt eget kött och blod, sitt eget barn för familjens ”heder”.

  Så när invandrare ser ner på svenskars familjebildningar och svenskar ser upp till deras familjesammanhållning, då är det här den andra sidan av myntet som man inte ser eller iaf inte får tala om. Och eftersom man inte får tala om det, så slipas inte dessa primitiva kulturer ner, utan det kommer krav på särlagstiftning etc etc för muslimer speciellt.

  Varje år dom senaste åren så har vi tagit in ca. 70 000 muslimer i landet. Räkna på några år och betänk att dom skaffar fler barn än svenskar, så kommer du att inse att det är logiskt att svenskarna kommer bli i minoritet inom bara några år, vissa beräkningar sök på t.ex. (Lars Hedegaard och CBN News på Youtube) säger att detta kommer att vara ett faktum 2048, Malmö är dock mycket snabbare en muslimsk majoritet. 25% av staden är ju muslimer – och tillsammans med invandrarna är dom i majoritet och svenskarna i minoritet – Redan idag!

  Vill ni se den här utvecklingen? Är det sådana värderingar ni vill ska bli i majoritet i Sverige? Googla på SVT + Hedersförtryck + Stockholm, så kommer ni se att 25% av ALLA skoltjejer i Sthlm lever under nån form av hedersförtryck. 25%! Så många är mellanösterninvandrarna i Sthlm och så ointegrerade är dom. Dom tänker inte alls som oss. Min pizzabagare tyckte t.ex. att det var rätt att man skulle hugga handen av hans barn om dom hade stulit. Han påpekade att vi inte lever under islamsk lag, men han tyckte inte att det var något fel att göra så mot sitt eget barn, för att det står i Koranen! Är det en typisk svensk värdering tycker ni? Annars så kan man ju konstatera att muslimer skiljer sig från svenskar, så att t.ex. min pizzabagare kan tycka så här efter att ha bott i Partille i 20 år! Partille, inte Angered, Rosengård eller Rinkeby.

  Vakna upp säger jag bara! Och jag säger detta fastän jag t.o.m. har dubbla medborgarskap och är tjeckisk/svensk. Min farmor är dessutom från Ungern och min mammas sida är från England. Så jag är inte svensk alls egentligen. Men jag kan TÄNKA och jag vet att Sverige skulle bli som Rosengård om befolkningssammansättningen skulle bli den samma som på Rosengård och ifall det fortsätter att gå i så snabb takt med att byta ut befolkningen. Jag engagerar mig extra mycket i denna fråga eftersom att jag har lite ”alibi” eftersom jag själv är invandrare och får säga mer än vad ni får säga enligt dessa pk-fascistkommunister som styr ALLT som får sägas i Sverige. Men snart måste ni också vakna annars tröttnar vi som försöker väcka er och då är det för sent!

 • SD enda räddningen

  Den största rasismen i Sverige finns bland muslimer.
  Ni Svenskar som skriker rasister för lilla minsta, varför skriker ni inte rasister till alla muslimer
  som förföljer judarna i Sverige ??? Denna rasism är störra och hotfullare !!
  Skrämmande likheter mellan muslimer och nazism som ideologi
  Se följande länk:

  och inslag i SVT, judarna flyr förtryck i Malmö, se länk.

  Känd muslimsk judehatare i Sverige vill starta judehatande parti.
  http://politisktinkorrekt.wordpress.com/2009/11/01/islamisten-mohamed-omar-planerar-judehatande-parti/
  Den som försvarar muslimer kan lika gärna sympatisera med Hitler.
  Det är inte SD som är Nazister i Sverige.. det är muslimer,AFA och Svenskar som stöder invandringen av muslimer.

 • SD enda valet

  Den största rasismen i Sverige finns bland muslimer.
  Ni Svenskar som skriker rasister för lilla minsta, varför skriker ni inte rasister till alla muslimer
  som förföljer judarna i Sverige ??? Denna rasism är störra och hotfullare !!
  Skrämmande likheter mellan muslimer och nazism som ideologi
  Se följande länk:

  och inslag i SVT, judarna flyr förtryck i Malmö, se länk.

  Känd muslimsk judehatare i Sverige vill starta judehatande parti.
  http://politisktinkorrekt.wordpress.com/2009/11/01/islamisten-mohamed-omar-planerar-judehatande-parti/
  Den som försvarar muslimer kan lika gärna sympatisera med Hitler.
  Det är inte SD som är Nazister i Sverige.. det är muslimer,AFA och Svenskar som stöder invandringen av muslimer.

 • Johan

  man märker vilka som är farliga för samhället här, det är ju endast afa-luffarna och ”blattar” som hotar/gapar istället för att föra en dialog. Ännu ett bevis på att SD måste in i riksdagen ifall vi inte vill ha Sverige till en anarki där baghdadvåldet styr

 • J & L

  men usch! Jag blir fan rädd av att läsa dina inlägg om rassism och kommentarerna som du får om de inläggen! Vad fan tänker SVerige med? Vaddå invandrare? Snälla, dela inte in människor i grupper det låter så jävla hemskt! Vi är alla människor så sluta kalla dom invandrare! Vad är invandrare för dig? Mörkhyade människor, eller hur visst är det så du tänker! När du ser en mörkhyad människa så lägger du märket till det och tänker att det är en invandrare ellerhur? Men om du ser en ljushyad människa så tänker du inte att det är en envandrare visst? Jag är dansk och ingen ser mig som invandrare och det är precis så det ska vara, fast med ALLA människor! Och sverigedemokraterna vad fan är det fr jävla parti? Jag hoppas verkligen att du inte menar allvar med det du skriver! Man blir fan rädd! Gör inte reklam för det jävla rasistpartiet! Tack för mig! Nästa gång, tänk innan du skriver för helvete!

 • Linnea

  sd e ett par jävla rasister!!:@ fattar inte hur du kan stödja dem!!

 • Tommy

  Linnea: Enligt är enligt Wikipedia ”Rasism är en indelning av människor i ett hierarkiskt system av raser, där vissa raser ibland tillskrivs moralisk rätt att härska över andra.”

  Peka ut exakt var i SD:s partiprogram som dom anser att vissa raser ska få härska över andra.

  Om det finns raser besvaras bäst av FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna, Artikel 2:
  ”Var och en är berättigad till alla de rättigheter och friheter som uttalas i denna förklaring utan åtskillnad av något slag, såsom på grund av ras, hudfärg, kön, språk, religion, politisk eller annan uppfattning, nationellt eller socialt ursprung, egendom, börd eller ställning i övrigt.
  […].”

 • SD enda valet

  Bra Paulina. Min röst går oxo till SD.
  Och till andra som inte fattat…SD är INTE rasister eller Nazister bara för att dom vill minska invandringen, vilket många etniska Svenskar som byggt upp
  landet oxå tycker… därav ökade medlemmar i partiet.
  Mohamed Omar t.ex… är däremot rasist, och samarbetar gärna med NAZISTER !!!
  Se länken där han inbjuder Nazister till samarbete:
  http://politisktinkorrekt.wordpress.com/2009/11/01/islamisten-mohamed-omar-planerar-judehatande-parti/
  Så vakna nu alla som skriker SD är rassar och Naziz… då de som verkligen är det, är de som ni försvarar utan att använda förståndet.
  Det är lika lite genomtänkt som de som protesterade mot att Malungs boden sålde kläder tillverkade av djur.
  Expediten sa då till en av de 2 som kom fram till henne att: -Du har ju själv skor gjorda av läder från djur på dig !!
  Somliga skriker och protesterar fast dom inte vet egentlig fakta.

 • SD enda valet

  Vill oxå säga till de som kritiserar Paulina och SD, att SD har rätt när dom säger att Islam är ett hot mot Europa.
  Läs fakta på följande länk, där Libanons terrorledare Muammar Gaddafi
  säger att Europa kommer inom snar framtid vara muslimsk kontinent.
  ( längst ner på sidan står det om Gaddafis uttalande )
  http://politisktinkorrekt.wordpress.com/2009/12/15/

  Passa även på att se bilder på sama sida, på de straff som väntar oss i framtiden om man bryter mot något grövre brott. Stenkastning till döden är inte humant.
  Redan nu har muslimer höjt röster för Sharia lagar i Sverige, liksom i andra länder i Europa.

 • jonatan

  Ett bra inlägg.

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Många av Malmös judar flyttar till Stockholm där situationen inte är lika besvärlig, ännu…

  Moderaterna lockar väljare med Moske…

  Om ni funderar på bakgrunderna till det omfattande medlemsfusket i Moderaterna som nyligen uppmärksammats, ska ni läsa det här:
  http://www.metro.se/2010/02/25/13477/moskeloften-h- – ar-vackt-protester-i-rin/

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Jag kan rekommendera läsning av Skånskan artikelserie om det utbredda judehatet i Malmö:

  http://www.skanskan.se/article/20100225/MALMO/1002- 09982/1057

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Det sker en radikalisering inom islam i hela landet och Saudiska oljepengar finansierar flera moskebyggen, muslimska friskolor och samfund i Sverige och skaffar på så vis inflytande. Här talar vi alltså om Wahabismen, en av de mest extrema formerna av Islam…

  Vart detta leder i förlängningen är inget vi behöver tvivla på, ej hellre vill ha reda på. Rösta därför Sverigedemokraterna 2010!

  Även Libyens islamistiske diktator Muammar Khadaffi ser sin chans att sprida islams hatiska budskap och förvärvade nyligen Skandinaviens största moske Islamic Center i Malmö för 37 miljoner.

  Den Libyska stiftelsen World Islamic Call Society säger:
  – Snart ska hela världen bli muslimer, det är målet. De vill bygga moskéer över hela Europa.

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Efter Lördag kommer Söndag… Efter Judarna kommer turen till de Kristna…

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Situationen av idag är helt orsakad av den extrema massinvandring som pågått i 30 år, framförallt från islamiska länder. De 7 ryggradslösa och insiktslösa riksdagspartierna skulle för länge sedan satt ned foten mot denna illavarslande trend istället för att fokusera på potentiellt väljarstöd och de affärsmöjligheter som yppar sig för en priviligerad skara i asylhanteringen. Alla får vi betala dyrt för detta vansinne, både i pengar räknat men inte minst i mänskligt lidande.

  Det är hög tid att lägga om kursen för migrationspolitiken, Sverigedemokraterna är de som är skickade för uppgiften!

 • Helge

  SD ökar nu i den senaste väljarundersökningen! Vem är förvånad…?

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Har du någonsin fått ett riktigt faktaunderbyggt svar eller förklaring till de grova orättfärdiga påhoppen som sker mot Sverigedemokraterna? Skulle inte tro det…
  Det enda stenkastarvänstern, AFA, Expo och etablissemanget kan komma med är fula negativt laddade ord som har ett enda syfte, att få dig att inte vilja se sanningen så de kan fortsätta sin agenda mot en nedmontering av den svenska tryggheten, välståndet, rättvisan och demokratin.

  Islam = nasism = judehat = homohat = kvinnofientlighet = djurplågeri = svenskhat = demokratihat = förtryck = …

  Rösta Sverigevänligt 2010 – rösta Sverigedemokraterna

 • SD enda valet

  Sen kan man fråga sig varför Djurens befrielsefront och alla andra djurrättsaktivister håller hus när Muslimerna missköter och plågar ihjäl sina djur, skär halsen av dom utan bedövning. Dom bryr sig inte ett dugg om denna ohyggliga och vidriga slakt.

  Men t.ex när en restaurang grillade en hel oxe, som var slaktad på ett humant sätt, så fick denna restaurang sina fönster förstörd flertalet ggr, och även mordhotad.
  Till slut gav han upp och sålde restaurangen.

  Varför gör ingen motstånd mot de restauranger som säljer halal slaktat kött ?
  Är dom så fega då, ”djurvännerna” helt plötsligt… för dom vet att muslimerna ger igen, vilket inte de stackars fega svenska restaurang ägarna gör!

 • dino

  Till: J & L

  Visst vor3e det bra om vi alla kunde tycka om varandra lika mycket och känna lika stor gemenskap med andra människor oavsett hudfärg och vart man kommer ifrån. Men så är det inte. T.o.m. så kan många människor känna främlingsskap för något så trivialt och betydelselöst som vilken sorts musik man lyssnar på, vilka kläder man tycker är snygga och vilket som är ens favorituteställen.

  Folk kan t.o.m. känna främlingskap för någon i ens egen familj. Fast man vuxit upp tillsammans och delar jättemycket mer än vad som skiljer än åt. Man måste vara ganska korkad om man då inte inser att det blir slitningar mellan folkgrupper där skillnaderna är tusenfallt större, där vissa t.ex. är starkt emot dödstraff, medan andra är starkt för, där vissa tycker att man är smutsig och kommer hamna i helvetet om man inte tror på en vis gud, medan andra tycker att man är primitiv, sexfientlig och reaktionär om man inte vill leva Sex & The Citylivet.

  Jag blir så trött på att ni inte fattar att samhället utgörs av människorna som bor i det, samhället är inte en egen instutition och kommer inte se likadant ut om man byter ut befolkningen. Då skulle det t.ex. inte finnas olika kulturer.

  Muslimer är erkända för att inte vilja ”blanda” sig, inte vilja anpassa sig, samma problematik ser man vart dom än bosätter sig, upplopp, privat rättskipning, gruppvåldtäkter, krav på särlagstiftning. Vissa begår t.o.m. terrorbrott, som t.ex. i Madrid och Londonbombningarna. Det var muslimer uppvuxna mitt ibland oss. Om du menar att vi alla ska se på varandra som ”likadana” då borde du kunna visa på exempel där kulturella och religiösa kristna IDAG i SVERIGE som mordhotar, planerar attentat etc för några oskyldiga karkikatyrer. Det existerar inte. 1000 svenska taxichaufförer skulle inte strejka och hota med ett nytt 9/11 om nån ritade en karikatyr på Jesus, Bob Dylan eller vem dom nu håller kär.

  Det värsta är att ni tycker precis som oss, ni skulle aldrig vilja bo i något land där det är en muslimsk majoritet, för ni vet vad det är för typ av värderingar och normer som råder i sådana samhällen. Normer som vi får hit för varje muslim som bosätter sig här, om än i olika grad såklart. Jag vill inte ha 70 tusen medeltidsreligiösa av NÅGON religion till Sverige per år, för det kommer tt göra Sverige mycket sämre, såsom vi kan se hur det blir när folk som ser ut som svenskar utsätts för oprovocerad brottslighet och våldtäkter år efter år av ointegrerade utlänningar. Precis som dom levde i sina hemländer där våldtäkt är okej etc. Jag har själv blivit grovt misshandlad 3 ggr och nyligen blev jag rånad med pistol och kniv. Alla ggr av muslimer eller mellanöstermänniskor. Jag tror att det är många som inte vill leva så och ta dessa smällar för ”mångkulturens skull”.

  Det betyder ju inte att alla invandrare är så här, men tillräckligt många för att vår brottslighet har nått extrema höjder och svenskar känner sig nödgade att fly förorterna där dom är födda, för att dom inte känner sig trygga längre, för att det är för många invandrare där. Om invandrare hade varit precis som vem som helst så skulle det inte bli såsom det blir när dom samlas på samma plats. Östas