Godmorgon!

Hejhej 🙂

Vaknade för en stund sen och ligger just nu och kollar på barnprogram haha 😛

Angående mitt ”rasist-inlägg”, som för övrigt är ett åsiktsinlägg, jag kan fatta mig kort om att jag inte är rasist – jag talade bara om vad jag tycker om en del saker.

Sen alla ”stolta invandrare” som inte kan skriva korrekt svenska och skriver att jag är en ”hooorrra som fuckin knullar breee” eller liknade inlägg som ”jag ska slå din din jefla rasseeee” – det var ju just det jag pratade om, inte sant? Att det är såna som ni som förstör ryktet för dom ”bra invandrarna”.

I år så borde man rösta på Sverigedemokraterna. Då blir förhoppningsvis allt bättre, eller så får man åtminstone politikerna i landet att fundera på denna fråga och inte sticka huvudet i sanden.

Om det är så här illa, att jag inte ens kan gå ut utan att någon börjar skrika på mig i dagens samhälle, så vill jag inte ens veta hur det kommer att vara när mina barn växer upp…

Btw här är en hemsida där dom tagit upp mitt inlägg, läs kommenterna och läs hur vuxna reagerar och hur otroligt oallmänbildade och ovetande om vad rasism en del är 🙂 Läs det här!

Har du kontroll på vikten?
Om inte – utnyttja din välkomstpremie! Prova en tvåveckors kur för bara 19 kronor – DU SPARAR 355:-

(Visited 115 times, 1 visits today)

505 Comments

 1. vilma februari 25, 2010 at 9:35 f m

  god morgon Paow<3

  Reply
 2. Mimmi februari 25, 2010 at 9:38 f m

  Åh, inget e ju bättre än barnpogram (a) hahah

  Reply
 3. En tjock katt i en smal värld februari 25, 2010 at 9:38 f m

  Jag förstår dig faktiskt. Det finns en anledning till att sd ökar så mycket just nu. Invandrarpolitiken suger och måste göras om för allas bästa. Dock är det bara sd som vågar nämna det. Det finns så många brister som inte gynnar någon, varken svenskar eller invandrare.

  Reply
 4. nessie februari 25, 2010 at 9:40 f m

  vilken tur att du inte har rösträtt än då… Förresten, du borde också lära dig skriva ordentligt. Gå tillbaks till skolan så du lär dig nåt!

  Reply
 5. Anonym februari 25, 2010 at 9:41 f m

  Klart du ska ha en åsikt alla kan inte tycka om alla!
  Vi har yttrandefrihet i Sverige så gillar ni inte det , var gör ni här då…
  Och dom som hotar med våld och grejer , det är sånna som ni som gör efterlyst åt oss!!

  ” Ta Seden Dit Du Kommer ”

  Reply
 6. TripleSex - Sex som det ska vara! februari 25, 2010 at 9:44 f m

  Ursäkta? Du skulle rösta på SD?
  Jag är glad att du inte är gammal nog att rösta i sådana fall. Läs deras stadgar och sedan så kanske du kan förstå bättre sedan.
  Sverigedemokraterna har bland annat denna fina formulering i sin stadgar: ”Svensk är den som uppfattar sig själv som svensk och som andra svenskar uppfattar som svensk”. De påstår sig vara orasistiska men i samma mening kommer att de motarbetar Mångkulturism – det vill säga att andra kulturer jämställs med den svenska. Om det inte är rasism, vad är då det?

  Jag förstår att du finner det irriterande om folk skriker saker på dig – vem gör inte det? – men samtidigt så är det barnsligt att tänka att alla problem löser sig om vi bara skickar tillbaka alla invandrare. Jag håller just i skrivande stund på att skriva en jämförelse mellan SD’s stadgar och NSDAP’s, och det finns förbluffande många likheter, så tänk lite innan. Någon kanske är dum nog att rösta efter vad du säger.

  Reply
 7. Elin februari 25, 2010 at 9:46 f m

  Du är vit, född i Sverige, har en svensk mamma och pappa, Svenska är ditt modersmål osv. Även jag har dessa fördelar, men vissa har inte det, du skriver att du stör dig mer på invandrare som inte sköter sig än svenskar som inte sköter sig, vart ligger logiken att sedan skriva att du inte är rasist?

  M
  svar: För jag anser att om jag åker te.x till ett arabland och går dit och drar av någon en slöja eller spottarn en person i ansiktet så får jag ju inte stanna kvar där? Tycker det ska vara så i sverige också. Vi tar oss an gästfirheten att släppa in folk och dom bara våldtar och bråkar och säger att alla är rassar för att dom inte får jobb för att dom har för mycket stolthet för att lära sig korrekt svenska.

  Reply
 8. sarah februari 25, 2010 at 9:47 f m

  KOLLA IN MIN BLOGG 🙂

  Reply
 9. Evelina februari 25, 2010 at 9:49 f m

  Det är pinsamt att läsa dessa inlägg. Och du säger att du inte behöver gå i skolan för du kan allt… ja herregud säger jag bara. Tack o lov att du inte får rösta än. Stackars lilla flicka. Hoppas du växer upp snart.

  Reply
 10. Elin februari 25, 2010 at 9:51 f m

  .. Man ska självklart ha rätten till att tycka vad man vill, men att sedan på allvar uppmana att rösta på ett parti som sverigedemokraterna, jag tycker att du borde läsa på lite mer om deras värderingar, ståndpunkter och åsikter.
  Sverigedemokraterna har sjunkigt så lågt att de skriver en artikel om att muslimerna är vårat största hot (Läs den artikeln så kanske du får en annan syn på det hela)

  Visa att du är den bättre personen om du nu menar att invandrarna är så hemska, för just nu har du kommit ner på samma nivå.

  Reply
 11. Amanda februari 25, 2010 at 9:52 f m

  Om du helt seriöst är Sverigedemokrat tänker jag tamefan aldrig mer läsa din blogg. Jag uppfattas som svensk utav de flesta men i blodet är jag halvblatte så om jag kan ta avstånd från allt som har med Sverigedemokraterna att göra så tänker jag göra det. Hoppas verkligen att du läser på lite om SD innan du yttrar dig om dem. Vill gärna se att du besvarar frågan om du är Sverigedemokrat/om du skulle rösta på Sverigedemokraterna om du var 18 år.

  svar: sverigedemokraterna är exat som moderaterna bara det att sverige demokraterna inte yttrar sig lika mycket om det. Läs på själv, och ja du. Sluta läs min blogg om du vill. Jag tror att sverige skulle vara bättre om sverigedomkraterna vann, mindre bråk och rasism kommer att avta helt då efter några år.

  Reply
 12. Fanny februari 25, 2010 at 9:56 f m

  Helt rätt! Det är fan skottlossningar i det där skit stället rosengård för jämnan! Vad fan tror dom att det här är? Bronx? Om invandringen fortsätter kommer vi börja få gäng bråk med drive by shootings snart!

  Reply
 13. Svensk/italiensk 18åring februari 25, 2010 at 9:56 f m

  *
  *
  *
  *
  Här har du en förstagångsväljare till som röstar på SD
  Är halvsvensk kan tilläggas.

  Rasism är ett begrepp som kännetecknar ett mänskligt rassystem, att vilja reglera invandringen är således inte rasism (helt fel begrepp). Det är bara svagbegåvade idioter och vänstermuppar som tror att SD har något med rasism/nazism att göra.

  SD är som Socialdemokraterna var på 50talet, värnade om det svenska folkhemmet dvs.
  *
  *
  *
  *

  Reply
 14. Elin februari 25, 2010 at 9:56 f m

  Jag tycker de är så jävla skönt att det är någon som vågar säga vad dom tycker! Bra där! 🙂 Min röst läggs också på SD i år..!

  Reply
 15. emma februari 25, 2010 at 9:57 f m

  God morgon 🙂

  Reply
 16. Svensk/italiensk 18åring februari 25, 2010 at 9:58 f m

  TripleSex – Sex som det ska vara!:

  Är du dum i huvudet?
  Rasism har för det första INGENTING att göra med kulturer, för det andra är mångkulturism ingenting som tillämpas i de flesta av världens länder.

  Låt alla länder behålla sin EGEN kultur, det finns en anledning till att jag väljer att semestra i Indien, eller Italien, eller Marocko… osv. Jag vill uppleva en annan kultur.

  I Sverige har vi en svensk kultur, ett svenskt språk, en svensk historia och SVENSKA TRADITIONER. Passar det inte toffeln kan du återvända till ditt hemland.

  Reply
 17. My februari 25, 2010 at 10:04 f m

  HEj Paow! det är sant det du skriver faktiskt dom som beter sig illa dom gör så alla får dåligt rykte , det finns endel bra utläningar men dt är tyvär inte många man ser för man hör bara det dåliga hela tiden om dom.
  Det är som svenskar finns sånna också , bara för du uttrycker dig så som du gör så är du ingen rasist! jag har många utlänska vänner men jag uttrycker mig likadant:)
  du har en bra blogg:)

  Kram

  Reply
 18. Anonym februari 25, 2010 at 10:05 f m

  trippel sex …

  har du läst på SD hemsida så står det klart och tydligt att dom tar avstånd från rasism!
  men dom vill inte ta in och åter ta in invandrare som inte sköter sig ..
  det är vill inget rasistiskt …

  Reply
 19. Zana februari 25, 2010 at 10:10 f m

  Jag tackar Gud att de flesta utav dina läsare inte har hunnit bli myndiga än, med tanke på vilket inflytande du har på unga tjejer här. Jag hoppas innerligt att dina röstberättigade läsare har lite mer innanför pannbenet än att tro att alla problem har sin grund i invandringen. Och att SD skulle vara rätt parti för sverige.

  Jag förstår faktiskt inte hur du tänker när du propagerar på din blogg. Påhopp efter påhopp är vad som finns att läsa. Ibland mot enskild person, och i detta fall mot invandrare och muslimer. Jag är förfärad över att sånt här kommer ur munnen på en 16?-åring. Usch!!

  Reply
 20. Alex februari 25, 2010 at 10:10 f m

  Håller med dig helt och hållet Paow! Fortsätt stå för dina åsikter!

  Reply
 21. Miranda februari 25, 2010 at 10:13 f m

  men jag tycker liksom bara det är ganska jobbigt att vissa anser att d är okej för dom att kalla oss typ ”jävla svennaar” och typ blondie och aa du vet, men om vi säger typ jävla blatte så är vi plötsligt värsta rasisterna. hallå, dubbelmoral?

  Reply
 22. Lisa februari 25, 2010 at 10:14 f m

  HEJA SD !!!!!!!

  Reply
 23. Anna februari 25, 2010 at 10:22 f m

  Det finns inget bättre än barnprogram!:P

  Reply
 24. Anonym februari 25, 2010 at 10:26 f m

  aaah gud det bara kokar inom mig när du skriver sådär. jag är helsvensk och visst jag kan hålla med om att en del invandrare är ”jobbigare” än andra. Men om du tänker ett steg till, många invandrare som kommer till sverige är riktigt traumatiserade. Många kommer från ett land med krig, där de sett hundratals människor blivit brutalt dödade rakt framför deras ögon. Tycker du inte då att det är vår plikt som en god medmänniska att göra något för att hjälpa till? Ingen vandrar in i sverige för att det är kul. Många människor har mist sina hem, sina familjer, sina vänner, sin trygghet i sitt eget hemland. Många vandrar in i sverige med sjyhög utbildning och det ända de får i sverige är ett städarjobb. Tänk dig att bo i ett land som styrs av talibaner? Vi hade bara jäkligt tur som föddes i ett litet, rikt och demokratiskt land. Folk skulle göra vad som helst för att leva som vi gör i sverige, vi är fria, vi vågar tro på oss själva, ingen kan tvinga oss till något. Vi äger oss själva helt enkelt, och så är det inte i alla länder. När du säger att man borde rösta på sverige demokraterna går du emot allt som jag just sagt. Du HAR nasistiska och det kan du inte säga emot, för SD ÄR ett nasistiskt parti, även om du inte tror det. Sverige demokraterna grundades 1988 av nasister och fascister och är idag sveriges största parti utanför riksdagen. SNÄLLA för allas skull, läs på om sverigedemokraternas historia och tänk efter vad deras riktiga innerbörd är(inte på deras egen hemsida dock för där är allting förvrängt, det skulle du lärt dig om du gick i gymnasiet).
  Jag säger inte att du är nasist för det är du inte, jag tror bara att du drar för stora slutsatser om saker och ting.

  LÄS PÅ, TÄNK EFTER, och yttra dig sedan. SNÄLLA! du gör bara illa dig själv

  Reply
 25. Trinidaz februari 25, 2010 at 10:27 f m

  Jag håller helt med dig i denna fråga. Jag tycker verkligen om att du tog upp denna fråga eftersom de inte är så många som vågar ta upp den. Just på grund att man blir kallad rasist så fort man skriver om invandrare !

  Men att de snackar skit om oss och om Sverige , det är inte rasism då? Jag blir tokig och är trött på att de uttnyttjar oss. De gäller inte alla men de finns facktiskt en klick som gör de. Sverige öppna ögonen och inse !

  Tack igen för att du skrev om de här de behöver verkligen skrivas och pratas mer om de här !

  Reply
 26. Angelina februari 25, 2010 at 10:30 f m

  Jag förstår hur du tänker. Men att säga att man ska rösta på sverige demokraterna så har du ingen aning om hur de jobbar. Vet du t.ex. att de inte står för jämnstäldhet? Deras åsikter är att kvinnor bör få sämre lön. Det handlar verkligen inte bara om svenskar och icke svenskar utan det handlar om så många andra saker. Men eftersom vi har ett stort problem med rasism och utländska idag så visar de bara upp en sida av sitt parti. Det partiet är inte bra för fem jävla öre och den som går med eller röstar på sverige demokraterna måste vara en jubel idiot. Jag är inte svensk, eller jo jag är ju född i sverige och pratar svenska. Men min pappa är makedon (men han pratar svenska och nej han bryter inte). Så är det fel på mig också då? Bara för att jag har en pappa som är född i ett annat land? Det är så jävla patetiskt allt ihop. När vi kommer till dk är vi blattar, vi är utländska. För det är ju ett annat land. Tycker att folk ska skärpa sig !!! Ni har ingen aning om vad sverige demokraterna är om ni tror att det bara handlar om att bevara sverige svenskt.

  Reply
 27. isabellealexandra ღ februari 25, 2010 at 10:30 f m

  asså jag håller med dig till hundratio %.
  det är sånna invandrare som muckar gräl och kallar än hora osv, som skapar ett rasistiskt sverige, det är sånna som dom som får en att dra alla ”blattar” över en kam. dom ska ju vara glada att dom fått komma hit till sverige som är utan krig som dom antagligen har i sitt land. men vad är tacken vi får för att vi ger dom lägenheter osv? jo dom slår sönder och våldtar och slåss.
  hade dom börjar bete sig som normala människor hade dom varit accepterade här med.
  så ja, sverige demokraterna i år. just för att dom beter sig såpass illa nu. och dom har ingen annan än sig själva att skylla för att man resonerar som man gör.

  Reply
 28. isabellealexandra ღ februari 25, 2010 at 10:34 f m

  och det anonym skrev!
  VARFÖR BETER DOM SIG SOM DOM GÖR NÄR DOM KOMMER HIT DÅ? varför ska vi vara ”goda medmänniskor” när dom endast är ute efter bråk och förstör?!
  fattar inte..

  Reply
 29. Amanda februari 25, 2010 at 10:47 f m

  Du är så riktigt blåst! Herre gud. Tror du seriöst att blattarna har valt att bli som dom är? detta är en konsekvens av att man inte accepterar in dom i samhället. Om sedan Sverige demokraterna sedan kommer och tar ledning, vilket aldrig kommer hända för då kommer alla allianser gå ihop så kommer det bli ÄNNU värre. SD kommer göra så att alla utländska kommer känna sig mer utanför. Dom säger att ÖPPET att muslimer är en fara. Ringer inte en klocka i ditt lilla huvud? Exakt vad hitler sa om judar. Snälla du, uppmana inte unga små tjejer att rösta på SD när du inte vet deras riktiga politik.

  Reply
 30. Anonym februari 25, 2010 at 10:49 f m

  bra skrivet amanda!!

  Reply
 31. Elin februari 25, 2010 at 10:55 f m

  Anonym, ja det står att de tar avstånd från rasism. Men så är verkligen inte fallet. Sverigedemokraterna har många gånger uttryckt sig rasistisk, och dessutom finns det inspelningar och andra bevis som pekar på att de i sin ensamhet är äckligt rasistiska.

  Jag tycker att man inte kan dra alla över en och samma kant, och säga att alla invandrare är dum i huvudet och alla invandrare borde skickas tillbaks. Visst, det finns många invandrare som beter sig illa. Men som om det inte finns svenskar som gör det? Likt som det finns många bra personer, bra svenskar, finns det också bra invandrare, som bara är glad att få komma till Sverige. Och det är väl just det Paow säger? Att hon inte har problem med de invandrare som faktiskt är trevliga och snälla.

  Jag håller med bitvis, att det är irriterande med invandrare som kommer hit med religionsrelaterade åsikter, som att kvinnor är mindre värda osv. Jag klarar verkligen inte av kvinnodiskriminering. Så jag håller med om det. På det sättet tycker jag det är religionens fel, och hur vi tolkar heliga skrifter som tex Koranen.

  Men jag tror inte på ett främlingsfientligt land där vi går runt och tror vi är bättre än människorna i Arabländerna. Det tycker jag är helt fel. Om vi ska ta det här snäppet längre, var det precis såhär förintelsen startade. Vi vita trodde vi var bättre än en folkgrupp med en annan religion, annat utseende. Många tror att en förintelse inte kan äga rum igen, men jag är helt övertygad om att vi själva skapar stora möjligheter för det, genom att se ned på en viss folkgrupp.

  De har andra tankar och åsikter än oss, eftersom de levt i ett land med andra förutsättningar och normer. Jag tycker att vi ska låta invandrare komma hit om de behöver och vill, jag tycker att Sverige ska vara ett så bra land som möjligt, och att människor ska känna att de verkligen kan och vill komma hit.

  Jag tycker att om man ska komma hit, så ska man självklart bete sig och visa respekt för de som lever här, även om de är svenskar. Samtidigt ska vi visa respekt för dem, för de är inte sämre människor än oss. De som kommer hit måste naturligtvis anpassa sig efter det svenska samhället, och hur vi lever här. Men de ska inte behöva ge upp sin tro och sin religion.

  Reply
 32. Caroline februari 25, 2010 at 10:55 f m

  fyfan va förbannad jag blir när jag läser det där!
  du har ingen aning om vad sverigedemokraterna vill mer än att få bort invandringen!!!!! läs på lite.

  det är inte bara invandrare som inte sköter sig.
  de är mer invandrare som sköter sig än inte sköter sig, men de man märker av är ju de som ej sköter sig. men det finns ju även svenskar som inte sköter sig så…

  Reply
 33. Maria februari 25, 2010 at 10:55 f m

  Men seriöst! SDs politik är helt åt helvete. Fattar inte vad fan dom snackar om, tror inte ens att dom själva gör det. Låt folk vara folk. Men visst, jag förstår dig till en del. Men låt bli att umgås med sånt folk. Och ta inte åt dig av det dom säger, bry dig helt enkelt inte. Hur jävla svårt ska det vara? Men SD i regeringen. Aldrig i helvete. Sverige kommer förstöras. Hitler kommer återupplivas. Nej, men nästan. Usch, säger jag bara.

  Reply
 34. Sanne februari 25, 2010 at 11:06 f m

  Bra tjejen ! 🙂 Klart man ska rösta på sverigedemoktraterna!!!

  Reply
 35. Caroline februari 25, 2010 at 11:06 f m

  Jag hatar den där sidan och de som kommenterar på den. De är rasister allihopa, och alla har olika syn på vad rasism och blattar är. Jag själv blev påhoppad bara för att jag är tillsammans med en muslim. De tror att alla muslimer förstör svenska tjejer och att man blir hjärntvättad bara för att man umgås med muslimer.

  Och angående Sverigedemokraterna. I vilket fall som helst är de rasister, det förstår ju de flesta som har vett i skallen. Läser man mellan raderna och lyssnar på deras uttalanden är det inte mycket annat än rasistiskt. Deras andra åsikter och värderingar skjuts åt sidan, det spelar ingen roll när de har så anti-invandrar-åsikter. Däremot är det inte bara invandrarnas fel att ”de är som de är”. Vi svennar har också en del i det, eftersom vi ”skjuter undan” dem och inte vill ha dem. Är det kul för dem att känna sig oönskade och hatade? Å andra sidan är det ingen ursäkt att bete sig illa och begå brott, men ändå.

  Jag själv är absolut inte rasist, men det finns faktiskt invandrare som är dåliga för oss och för Sverige. Men det kan man ju säga om de som kommer från Finland också… Och om många svennar. Det är inte bara invandrarna, det är egentligen inget att uttala sig om då vi alla är av samma skrot och korn. Det är bara slumpen som gjort att det är mest invandrare som gör ”fel”, det är bara skitstatistik!

  Reply
 36. sofia februari 25, 2010 at 11:08 f m

  har ni varit i södertälje?
  nej, trodde väl inte det. 🙂

  Reply
 37. finnen februari 25, 2010 at 11:08 f m

  Från sd;s hemsida;

  ”1. Vem uppträder öppet – vem uppträder anonymt?
  2. Vem använder tillmälen – vem undviker tillmälen?
  3. Vem belägger sina påståenden – vem gör det inte?
  4. Vem är redo för en dialog och är beredd att möta sina meningsmotståndare i en offentlig debatt – vem är det inte?
  5. Vem anser att folket ska få tillgång till en allsidig information – vem anser det inte?
  6. Vem förespråkar yttrandefrihet även för sina motståndare – vem vill förbehålla yttrandefriheten för dem som tycker likt en själv?
  7. Vem är beredd att ta intryck av nya fakta och argument – vem är det inte?
  8. Vem anser att folkviljan ska få genomslag i den förda politiken – vem anser det inte?
  9. Vem kan reservationslöst ta avstånd från våld – vem kan det inte?
  10. Vem bekänner sig till alla människors lika värde – vem gör det inte? ”

  värt att fundera på.

  Reply
 38. FLASHBACK FORUM februari 25, 2010 at 11:25 f m

  Ni som hävdar att Sverigedemokraterna är rasister är trångsynta.

  Föreslår att ni läser på, på Sverigedemokraterna.se
  Frianyheter.wordpress.com
  Politisktinkorrekt.info

  Jag har inget emot invandrare som kommer hit och sköter sig, men de invandrare som gruppvåldtar/rånar/misshandlar visar tydligt att de INTE vill följa svensk lag, dessa bör utvisas.

  Ni invandrare som är skötsamma – INGA PROBLEM, jag har flera av er som vänner redan (afrikanska bl.a.). Det är INTE etniciteten som spökar, förfan.

  Det är förtal att påstå att SD är rasister/nazister, vad använder ni er för källa? Er själva?

  Reply
 39. Sanna februari 25, 2010 at 11:27 f m

  Tummen upp!

  Reply
 40. Parisa februari 25, 2010 at 11:27 f m

  Älskade lilla hora, vet du vad Sverige demokraterna står för? Med din lilla hjärna så tror jag nog du har fel fakta.. Stackars lilla barn.
  Du är inte mycket bättre själv med tanke på alla dessa invandrare som inte kan skriva ”korrekt” svenska. Älskling, väll stavas med ett L, alltså väl! Du är väldigt rasistisk, och folk som skriker åt dig ute på stan menar att du är så oviktig och så mobbad att det inte är sant. Folk blir irriterade på dina fula åsikter om invandrare, att snart så kommer du bli slagen tills du blir gul och blå!
  Jag säger inte detta för att verka elak, utan för att få dig att förstå att du snart kommer bli misshandlad till DÖDS om du inte slutar upp med att tracka ner invandrare! Folk kommer bli riktigt jävla arga och söka upp dig.. det lär bli kul! Vad ska du försvara dig med? Pappas vivo butik? Eller pepparspray? Gumman, väx upp, ta bort din blogg och skaffa dig ett så kallat liv 😉 Kissie wannabe? I think so!

  PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSS!

  Reply
 41. Tommy februari 25, 2010 at 11:28 f m

  Tänk om alla ungdomar kunde vara så smarta som dig!
  SD i riksdagen 2010!

  Reply
 42. FLASHBACK FORUM februari 25, 2010 at 11:34 f m

  *
  *
  *
  *
  Ni som försvarar islam är väl medvetna om att det är som att försvara nazism?
  Varför är det okej att misshandla sina fruar (Koranen, sura 4.34) men inte judar?

  Jag tycker personligen att båda är förkastligt – men pratar man illa om Islam är man RASIST – hur fan kommer det sig? Jag har muslimska vänner (sekualiserade), således ”hatar” jag inte muslimer för att jag IFRÅGASÄTTER religionen.

  Inte konstigt att det är krig i vissa av ers hemländer när det inte går att hålla en DEBATT med er utan att ni ska vråla ”RASISTER” och stänga dörren. Ni är odemokratiska och skenheliga.
  *
  *
  *

  Reply
 43. FLASHBACK FORUM februari 25, 2010 at 11:37 f m

  *
  *
  *
  *
  *
  *
  Ni som försvarar islam är väl medvetna om att det är som att försvara nazism?
  Varför är det okej att misshandla sina fruar (Koranen, sura 4.34) men inte judar?

  Jag tycker personligen att båda är förkastligt – men pratar man illa om Islam är man RASIST – hur fan kommer det sig? Jag har muslimska vänner (sekualiserade), således ”hatar” jag inte muslimer för att jag IFRÅGASÄTTER religionen.

  Inte konstigt att det är krig i vissa av ers hemländer när det inte går att hålla en DEBATT med er utan att ni ska vråla ”RASISTER” och stänga dörren. Ni är odemokratiska och skenheliga.
  *
  *
  *
  *
  *
  *

  Reply
 44. FLASHBACK FORUM februari 25, 2010 at 11:41 f m

  ”Utveckla, vad för slags invandrare är det som du vill ta emot?”

  Etniciteten är för mig totalt irrelevant. Jag har flera utländska vänner (afrikanska, kurdiska, kinesiska, ryska m.fl), jag är själv inte fullt etnisk svensk (blandad inom europa).

  Vad jag (och som jag uppfattat SD) efterfrågar är invandrare som vill komma till Sverige för att bli svenska – dvs lära sig språket, historien, kulturen, tycka om värderingar och traditioner. Vill de sedan fortsätta fira kinesiska nyåret eller whatever så är det NATURLIGTVIS inga problem.

  De utländska vänner jag har känns som svenska, även om de har ett mörkare utseende (det är liksom inte relevant i frågan överhuvudtaget enligt mitt tycke).

  De som inte är ute efter detta bör inte ges svenskt medborgarskap, tycker jag. Vi kan vara solidariska och ta emot ett antal flyktingar MED IDpapper och låta dem arbeta och bo i Sverige på uppehållstillstånd, och när läget i deras hemländer lugnat ner sig kan de återvända. Har de å andra sidan rotat sig i Sverige, lärt sig språket, bor i svenska områden, känner att svenska LAGAR och värderingar är rimliga – kan de ansöka om medborgarskap. Jag tycker att de är MER ÄN VÄLKOMNA. Verkligen MER än välkomna.

  Som situationen med invandringen ser ut idag är dock att över 95% kommer utan IDhandlingar (http://frianyheter.wordpress.com/2010/01/18/95-procent-av-de-asylsokande-saknade-passhandlingar-2009/), detta är oerhört problematiskt då det kan röra sig om invandrare som blivit utvisade p.g.a kriminalitet, från både Sverige och andra länder.

  Det kan röra sig om traffickingoffer, om invandrare som redan sökt asyl i andra länder och fått avslag (enligt Dublinkonventionen som säger att den som flyr från förföljelse ska söka asyl i det första europeiska land han/hon kommer till och som kan erbjuda skydd)… det är inte rimligt att så många saknar pass och identitetshandlingar, och många väljer att kasta sina av dessa skäl ( exempelvis http://frianyheter.wordpress.com/2008/07/04/norge-asylsokande-slanger-sina-pass-i-skiten/)

  Det går nämligen för vem som helst att, utan ID, välja nästan vilken identitet som helst. En fattig afrikan kan påstå sig vara somalier (pga av rådande läge i Somalia erbjuds samtliga somaliska flyktingar uppehållstillstånd) och få stanna.

  Jag tycker inte heller att det är rimligt att Sverige, med 9 miljoner (och ungefär 1 miljon asylsökande sen 90talet) tar emot 100 000 asylsökande per år, samma siffra som man i Tyskland med 82 miljoner invånare, tar emot.

  Vi har ju Rosengård och Rinkeby som bevis för den oerhört misslyckade invandringspolitiken. Varför inte begränsa invandringen till en rimlig storlek och lägga pengarna som blir över på att försöka integrera dem? Börja med att INTE låta asylsökande bestämma bostadsort själv (om de vill bli försörjda – det kan låta hårt men nu har vi testat motsatsen ett tag och det har inte fungerat), och försöka placera dem i svenska samhällen där de kan komma in i landet, lära sig språket osv.

  Det finns faktiskt en hel del assimilerade såväl som segrerade invandrare som tycker att dessa resonemang är lämpliga, min kurdiske vän som växte upp i en av Sveriges värsta förorter flyttade till en liten svensk småstad häromåret…

  Reply
 45. Nike februari 25, 2010 at 11:42 f m

  Du är ju så jävla dum. Och ni som kommenterar ”jag ska också rösta på SD!!!!”, ”heja sd!!!!!” o.s.v. ni är också helt jävla dumma. Jaha, det står på SDs hemsida att de är helt emot rasism, ja men då är dem självklart det. För jag är liten och naiv och tror på allt jag läser. Jag orkar inte ens gå in mer på det här just nu. Men ni kanske borde kolla upp SD lite mer ni som tycker att de är helt fantastiska. Och vafan, måste alla småjobbiga invandrare emigrera från Sverige så att det fina ariska folket ska få vara ifred eller? Vad är det för jävla nazist-fasoner?

  Reply
 46. DQ februari 25, 2010 at 11:43 f m

  Hur fan kan du göra reklam för SD i din blogg med alla läsare?
  Gör om gör rätt!

  Jag är svensk, håller med dig till viss del i dina åsikter om invandrare och dylikt.
  Men aldrig, ALDRIG, att jag skulle rösta på SD och om du läser på om SD skulle du heller inte vilja att någon röstade på dem.

  Sry. Var tvungen att reagera!

  Reply
 47. FLASHBACK FORUM februari 25, 2010 at 11:50 f m

  ”Utveckla, vad för slags invandrare är det som du vill ta emot?”

  Etniciteten är för mig totalt irrelevant. Jag har flera utländska vänner (afrikanska, kurdiska, kinesiska, ryska m.fl), jag är själv inte fullt etnisk svensk (blandad inom europa).

  Vad jag (och som jag uppfattat SD) efterfrågar är invandrare som vill komma till Sverige för att bli svenska – dvs lära sig språket, historien, kulturen, tycka om värderingar och traditioner. Vill de sedan fortsätta fira kinesiska nyåret eller whatever så är det NATURLIGTVIS inga problem.

  De utländska vänner jag har känns som svenska, även om de har ett mörkare utseende (det är liksom inte relevant i frågan överhuvudtaget enligt mitt tycke).

  De som inte är ute efter detta bör inte ges svenskt medborgarskap, tycker jag. Vi kan vara solidariska och ta emot ett antal flyktingar MED IDpapper och låta dem arbeta och bo i Sverige på uppehållstillstånd, och när läget i deras hemländer lugnat ner sig kan de återvända. Har de å andra sidan rotat sig i Sverige, lärt sig språket, bor i svenska områden, känner att svenska LAGAR och värderingar är rimliga – kan de ansöka om medborgarskap. Jag tycker att de är MER ÄN VÄLKOMNA. Verkligen MER än välkomna.

  Som situationen med invandringen ser ut idag är dock att över 95% kommer utan IDhandlingar (frianyheter.wordpress.com/2010/01/18/95-procent-av-de-asylsokande-saknade-passhandlingar-2009/), detta är oerhört problematiskt då det kan röra sig om invandrare som blivit utvisade p.g.a kriminalitet, från både Sverige och andra länder.

  Det kan röra sig om traffickingoffer, om invandrare som redan sökt asyl i andra länder och fått avslag (enligt Dublinkonventionen som säger att den som flyr från förföljelse ska söka asyl i det första europeiska land han/hon kommer till och som kan erbjuda skydd)… det är inte rimligt att så många saknar pass och identitetshandlingar, och många väljer att kasta sina av dessa skäl ( exempelvis frianyheter.wordpress.com/2008/07/04/norge-asylsokande-slanger-sina-pass-i-skiten/)

  Det går nämligen för vem som helst att, utan ID, välja nästan vilken identitet som helst. En fattig afrikan kan påstå sig vara somalier (pga av rådande läge i Somalia erbjuds samtliga somaliska flyktingar uppehållstillstånd) och få stanna.

  Jag tycker inte heller att det är rimligt att Sverige, med 9 miljoner (och ungefär 1 miljon asylsökande sen 90talet) tar emot 100 000 asylsökande per år, samma siffra som man i Tyskland med 82 miljoner invånare, tar emot.

  Vi har ju Rosengård och Rinkeby som bevis för den oerhört misslyckade invandringspolitiken. Varför inte begränsa invandringen till en rimlig storlek och lägga pengarna som blir över på att försöka integrera dem? Börja med att INTE låta asylsökande bestämma bostadsort själv (om de vill bli försörjda – det kan låta hårt men nu har vi testat motsatsen ett tag och det har inte fungerat), och försöka placera dem i svenska samhällen där de kan komma in i landet, lära sig språket osv.

  Det finns faktiskt en hel del assimilerade såväl som segrerade invandrare som tycker att dessa resonemang är lämpliga, min kurdiske vän som växte upp i en av Sveriges värsta förorter flyttade till en liten svensk småstad häromåret…

  Reply
 48. Ergo februari 25, 2010 at 11:51 f m

  Paow, du är otroligt modig. Min idol!

  Nike, ingen har sagt att småjobbiga invandrare ska emigrera. Det enda vi säger är att SUPERJOBBIGA NYA INVANDRARE inte ska ha frikort till en bidragsexistens i svenska förorten.

  Med andra ord, vi ska minska invandringen från 100,000 personer per år till en mindre siffra. Självklart ska ingen tvingas flytta, det är ju bara trams!

  Reply
 49. någon februari 25, 2010 at 11:54 f m

  Angelina:

  Nej, det är inget ”fel” på dig för att du är av makedonisk börd. Det är inte etniciteten. Du är inte mindre värd än någon svensk och den makedoniska kulturen är inte mindre värd än den svenska. Men den makedoniska kulturen hör hemma i Makedonien.

  I Sverige finns den svenska kulturen. Du och alla andra är jättevälkomna att bo här om ni vill leva efter den svenska kulturen.

  / Halvitalienaren…

  Reply
 50. någon februari 25, 2010 at 11:55 f m

  *
  *
  Etniciteten är för mig totalt irrelevant. Jag har flera utländska vänner (afrikanska, kurdiska, kinesiska, ryska m.fl), jag är själv inte fullt etnisk svensk (blandad inom europa).

  Vad jag (och som jag uppfattat SD) efterfrågar är invandrare som vill komma till Sverige för att bli svenska – dvs lära sig språket, historien, kulturen, tycka om värderingar och traditioner. Vill de sedan fortsätta fira kinesiska nyåret eller whatever så är det NATURLIGTVIS inga problem.

  De utländska vänner jag har känns som svenska, även om de har ett mörkare utseende (det är liksom inte relevant i frågan överhuvudtaget enligt mitt tycke).

  De som inte är ute efter detta bör inte ges svenskt medborgarskap, tycker jag. Vi kan vara solidariska och ta emot ett antal flyktingar MED IDpapper och låta dem arbeta och bo i Sverige på uppehållstillstånd, och när läget i deras hemländer lugnat ner sig kan de återvända. Har de å andra sidan rotat sig i Sverige, lärt sig språket, bor i svenska områden, känner att svenska LAGAR och värderingar är rimliga – kan de ansöka om medborgarskap. Jag tycker att de är MER ÄN VÄLKOMNA. Verkligen MER än välkomna.

  Som situationen med invandringen ser ut idag är dock att över 95% kommer utan IDhandlingar (http://frianyheter.wordpress.com/2010/01/18/95-procent-av-de-asylsokande-saknade-passhandlingar-2009/), detta är oerhört problematiskt då det kan röra sig om invandrare som blivit utvisade p.g.a kriminalitet, från både Sverige och andra länder.

  Det kan röra sig om traffickingoffer, om invandrare som redan sökt asyl i andra länder och fått avslag (enligt Dublinkonventionen som säger att den som flyr från förföljelse ska söka asyl i det första europeiska land han/hon kommer till och som kan erbjuda skydd)… det är inte rimligt att så många saknar pass och identitetshandlingar, och många väljer att kasta sina av dessa skäl ( exempelvis http://frianyheter.wordpress.com/2008/07/04/norge-asylsokande-slanger-sina-pass-i-skiten/)

  Det går nämligen för vem som helst att, utan ID, välja nästan vilken identitet som helst. En fattig afrikan kan påstå sig vara somalier (pga av rådande läge i Somalia erbjuds samtliga somaliska flyktingar uppehållstillstånd) och få stanna.

  Jag tycker inte heller att det är rimligt att Sverige, med 9 miljoner (och ungefär 1 miljon asylsökande sen 90talet) tar emot 100 000 asylsökande per år, samma siffra som man i Tyskland med 82 miljoner invånare, tar emot.

  Vi har ju Rosengård och Rinkeby som bevis för den oerhört misslyckade invandringspolitiken. Varför inte begränsa invandringen till en rimlig storlek och lägga pengarna som blir över på att försöka integrera dem? Börja med att INTE låta asylsökande bestämma bostadsort själv (om de vill bli försörjda – det kan låta hårt men nu har vi testat motsatsen ett tag och det har inte fungerat), och försöka placera dem i svenska samhällen där de kan komma in i landet, lära sig språket osv.

  Det finns faktiskt en hel del assimilerade såväl som segrerade invandrare som tycker att dessa resonemang är lämpliga, min kurdiske vän som växte upp i en av Sveriges värsta förorter flyttade till en liten svensk småstad häromåret…
  *
  *

  Reply
 51. Asiaten februari 25, 2010 at 11:56 f m

  Till alla ni som säger att folk beter sig illa för att de kommer från krigsdrabbade länder: Hur kommer det sig då att folk från tex Vietnam inte också beter sig illa? Jag är asiat och ”invandrare”, och jag har flera vänner från östasiatiska länder som är våldsdrabbade, men de går inte ut och rånar, våldtar och kastar sten på folk? Jag har också ett par amerikanska vänner som har varit soldater i Irak mm mm men de sköter sig fint ändå. Så det där krigsargumentet håller inte. Jämför man olika invandrargrupper så ser man att asiater sköter sig fint och det är väldigt få som ogillar oss, men andra grupper däremot står ut för att de missköter sig.

  Reply
 52. ida februari 25, 2010 at 12:00 e m

  jag håller med alla som är FÖR paulinas åsikter i detta ämne.

  Ni som skriver att hon är dum i huvudet etc, ni säger så antagligen för att ni vet hur det ligger till, men blundar för det.

  Reply
 53. Anonym februari 25, 2010 at 12:11 e m

  Caroline:

  Det känns som om du missuppfattat SD. Som det svenska parti med absolut största hotbild mot sig (källa: SÄPO), och med pressekreteraren Martin med flickvän utsatta för en grov misshandel i tunnelbanan av extremvänstern är det YTTERST få av SDs hundratusentals sympatisörer som vågar gå ut offentligt och ta en debatt.

  Att du får höra skit av vissa som sympatiserar med SD, för att du är tillsammans med en muslimsk kille är INGENTING annat en oerhört beklagligt. Det är inte vad jag, som SDsympatisör, står för överhuvudtaget.

  Är inte ens fullt etniskt svensk, har flera vänner som är muslimer/utländska, och flera av dem sympatiserar med SD.

  Jag försöker inte ”ragga” över dig till Sverigedemokraterna direkt, jag försöker bara nyansera din bild av dem lite. Vi är många som inte är rasister, och som inte är etniskt svenska, som tycker att SD har en poäng.

  Nuvarande invandrarpolitik föder rasism, politiken är oansvarig och det är där SD som ENDA parti kommer in och ifrågasätter om det är så klokt att ta in lika många asylsökande per år som Tyskland gör (kom ihåg att vi är 9 miljoner, med 1 miljon asylsökande sedan 1990talet) och Tyskland är 82 miljoner.

  Är Tyskland rasister fast de tar emot färre flyktingar per capita än vi? Nej, jag är inte av den åsikten. Jag tycker att pengar ska läggas på att få de asylsökande som kommer hit att komma in i samhället.

  De ska bo i områden med svenskar, deras barn ska gå i skolor med svenskar osv. Vill de fortfarande vara muslimer – no problems… men de måste respektera den svenska värdegrunden (att kvinnor själva får välja vem de vill gifta sig med exempelvis, något som massor med svenska muslimer tycker är självklart redan nu).

  Det är dock extremisterna som förstör ryktet för sina landsmän, och som använder sig av omvänd rasism mot svenskar. Det är dem jag är emot. Inte invandrare i sig, inte muslimer i sig. Inte etniciteter i sig.

  / Halvsvensken….

  Reply
 54. Veronika februari 25, 2010 at 12:13 e m

  JAG HÅLLER HELT MED DIG PAOW! Folk som blir irriterade på ditt inlägg har dömt dig innan de ens läst vad du skrivit. Jag har många kompisar som är invandrare. Snälla människor! Men jag har träffat så fruktansvärt många dåliga invandrare, och det är tråkigt för de förstör de snälla invandrarnas rykte. Jag tycker absolut inte att Sverige ska slänga ut alla invandrare, eller sluta ta in nya. MEN.. Invandrare som gör brott i Sverige, bör skickas hem till sina länder och inte få komma tillbaka. De borde få ha sin religion och kultur, men de ska inte komma och ändra på våran. Även invandrare som vägrar lära sig svenska och bara lever på alla andra borde inte heller få vara här (om de inte lider av någon sjukdom eller liknande). Och Sverige borde inte ta in så himla många invandrare, Sverige borde minska det där lite. Eftersom att vi knappt kan ta hand om alla invandrare och vårat eget folk. Sverige är väldigt mesiga, vi har väldigt mesiga lagar. Men om man tänker efter.. om en svensk skulle komma till ett annat land. Fan va svensken skulle få anpassa sig till deras kultur och religion! Jag har kompisar som bott utomlands som till och med blivit tvingade att använda slöja. Men de menar inte jag att de som vill bära slöja i Sverige ska ta av sig slöjan. Utan de borde helt enkelt sluta kalla folk som inte använder slöja för horor! Man måste lära sig andra länders kultur, och anpassa sig. Ta seden dit man kommer..

  ALLA SOM STÖR SIG PÅ PAOWS INLÄGG! LÄS FÖR FAN VAD HON SKRIVER ISTÄLLET FÖR ATT KLAGA DIREKT!

  Reply
 55. cilla februari 25, 2010 at 12:18 e m

  Paow, jag tycker jättemycket om din blogg, men nu räcker det! Du påstår att du inte har rasistiska åsikter men då borde du fan inte uppmuntra folk till och rösta på Sverigedemokraterna. Hela deras system bygger på rasism dolt bakom ”fina” resonemang. För att Sverige och invandrarpolitiken ska fungera så måste alla bjuda till, dvs alla svenskar får sluta ha fördomar och de med invandrarbakgrund(vissa) får sluta bete sig som arslen. Jag kan hålla med dig om att det är fel att de kallar dig hora osv, men har alla gjort det? Finns det ingen svensk som kallat dig för hora, slampa etc? Sluta ta personer efter vad de kommer ifrån och ta folk för vilka de är. Jag är hälften svensk och hälften utländsk och jag kan säga att det finns riktiga arslen inom båda kategorierna.

  PS: Det finns många som kommer uppleva dina inlägg som rasistiska, så försök att formulera dig bättre så att folk slipper få fördomar om er/oss svenskar, allt handlar om fördomar. Folk kanske tror att du är en slampa eller en svennefitta eller vad som helst, skit i dem och bevisa att du är bättre än så. Då kanske de ändrar sina åsikter och tycker att du är en jätte snäll/söt tjej som man kan uppleva när man läser din blogg. Samma sak med dig, sluta ha fördomar! Du kommer lika långt som dem på det dvs INGENSTANS. Jag har kompisar som är både delarna och de är hur underbara som helst, det är personligheten som räknas och inte bakgrunden!

  HEEEEEEEEEJJA VÄNSTERBLOCKET!

  Reply
 56. Jojje februari 25, 2010 at 12:27 e m

  Ni som pratar om Sds historia.
  Vet ni vad, Statens institut för rasbiologi, är/var?
  Om inte så gå in och läs,

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Statens_institut_för_rasbiologi

  Där har ni socialdemokraternas historia samt övriga partier i sveriges riksdag.
  nazisterna var på studiebesök i Sverige innan andra världskriget för att studera rasbiologi. I just sossarnas Sverige.
  Vad säger ni om det?

  Hoppas och tror att SD kommer in 2010. Kanske tom blir fjärde största parti.

  Reply
 57. M februari 25, 2010 at 12:28 e m

  SD gör inte direkt skillnad på ”bra” och ”dåliga” invandrare gumman…

  Reply