Godmorgon =D

Hello bitches!

Jag vaknade faktiskt nu, detta är inget tidsinställt inlägg haha.. Nu är det så att dagens nyheter kommer hem till mig runt halv ett så jag tänkte att jag skulle bädda sängen klä på mig och sånt.. Städade ju igår, fast bara golvet stog där som en jävla hemmafru med min H2o mopp, visst tar den bort all smuts. Själva ”filtret” blir typ svart på en gång och jag som ändå städar och skurar minst en gång i veckan.. Lite nasty faktiskt det känns som golvet aldrig blir rent. Aja, men efter att jag damsugat och använt h2o saken så ser golvet mycket renare ut och känns mycket renare.’

Nej, Gud nu måste jag börja sluta skriva om städning, jag har faktiskt inga planer på att bli hemmafru än.. hah! Aja nu ska jag börja fixa mig jooobbbigt.. Locka löshåret välja kläder.. Andra världskriget säger jag bara! Aja, måste ju vara glad, om mindre än 24 timmar åker jag och Dennis till Egypten 😀 Eeey!


En låt som alltid får mig glad. En parodi tydligen, haha! Love it..

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - Summerburst fire Alexandra Nilsson - Kontrasterna Sandra Lindahl - Stadsfesten!! Alexandra Nilsson - Sommarkvällar när dom är som bäst

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *