Godmorgon solstrålar!

God morgon bitches!

Vaknade nyss, det känns sjukt skönt att inte sova bort hela dagarna. Så sköönt att gå upp tidigt, fast det är bara mina p-piller att tacka och för att jag går och lägger mig så tidigt. Haha.. Känner ett par människor som inte sett dagsljuset på flera månader.. Så hemskt!

Nu ska jag äta en riktigt Size 0 frukost, en semla haha!

16855_278159985024_604780024_3832484_475725_n
En sommarbild, så härlig bild..

!

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - Helgen med VG Lisa Anckarman - YOU KNOW THE DRILL Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Josephine Qvist - EVENT A LA CLINIQUENOIR Sponsored - Like a Halloween Quueen Caroline Roxy - Island hopping with a seaplane

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *