Irriterad

Vilken tur att Dennis har gått .Jag har verkligen värdens PMS jag fick nästan anstränga mig för att inte vara otrevlig i den korta radiointervjuen vet inte varför jag är så irriterad..

Mina minipiller har fått mig att bli en helt ny människa, jag blir piggare och gladare och min svåra PMS har nästan försvunnit helt. Men nu vill jag bara gråta för att jag är så arg, och för att jag saknar min mamma..

Idag får jag ha en dag med mig själv, och imorgon så ska jag sova bort hela dagen och städa hela natten. Det får inte vara stökigt, nu ska jag lungna ner mig byta sängkläder damsuga under sängen plocka upp kläderna från golvet och använda min H20 mopp, sen så ska jag torka alla hyllor. *suck*..

oo

Hetare än hetast!
Vinn den helt nya Apple iPad!

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - Blondie Alexandra Nilsson - Hiking i värmen Alexandra Nilsson - Det kostade en miljon att vara inne på beach cluben! Josephine Qvist - FAN VAD BRA MAN MÅR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *