Jag är nog lite crazy..

Ligger hemma och googlar flygolyckor en dag innan jag ska åka till Egypten, och idag så bara råååkade jag titta på Mumien 2, ni vet den filmen som utspelar sig bland monstermumier och skalbaggar som äter upp ens inälvor..

Och jag som har världens flygskräck, kommer ihåg när jag åkte till Thailand sist så fick jag en sån panik när det blev luftgropar så att dom tvingade mig att andas i en påse.. Så ja den här gången ska jag dyngna innan vi åker så att jag sover djupt om planet kraschar…  Ja, jag är nog lite knäpp som skrämmer upp mig själv..

1292172520

Har du kontroll på vikten?
Om inte – utnyttja din välkomstpremie! Prova en tvåveckors kur för bara 19 kronor – DU SPARAR 355:-

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - AP Academy Sandra Lindahl - Skräcködel-sminkningen Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Ut me jul och in me vår Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - LA bound

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *