Och ja, det är hennes Facebook. På hennes riktig Facebook så har hon bara 200 riktiga vänner. Skrev även ett litet mejl till henne, och hon svarade! Goosh.. Dock så var det över Youtube ! Känner mig som en stalker, men det är bara sååååå coolt..

En av anledningar till att hon godkände min vänförfrågan är nog för att Michel (hennes medspelare) la till mig på Facebook och sa att jag var söt. Och han har flickvän haha.. Tyckte det var lite kul.

miley cyrus

miley cyrus

Hetare än hetast! Vinn den helt nya Apple iPad!

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Tillbaka till vardagslivet Caroline Roxy - Destination unknown Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Caroline Roxy - Mixin it up

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *