Nu drar jag ut!

Ska dra ut och möta Dennis och sola solarium på Blue-box. Skiitbra solarium ni vet.. Ska bränna lite kalorier och sola – man solar deras ståsolarium som har en ståplatta som vibrerar hihi 😀 Solariet ligger på Hantverkargatan 83 på Fridhemsplan.

Bye bitches! (just det eftersom en viss person säger att Dennis bara ugmås med mig för länkningar så bara för det ska han få en FETLÄNK)

FEEEEETLÄÄÄNK TILL DENNISM.SE

img_5795_73441750

Hetare än hetast!
Vinn den helt nya Apple iPad!

Posted in: Livsstil

You might also like

Josephine Qvist - JAG SKA TILL DUBAI Caroline Roxy - MUSIC Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Mer inrednings-wanties Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Varit på show

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *