Nu drar jag ut!

Ska dra ut och möta Dennis och sola solarium på Blue-box. Skiitbra solarium ni vet.. Ska bränna lite kalorier och sola – man solar deras ståsolarium som har en ståplatta som vibrerar hihi 😀 Solariet ligger på Hantverkargatan 83 på Fridhemsplan.

Bye bitches! (just det eftersom en viss person säger att Dennis bara ugmås med mig för länkningar så bara för det ska han få en FETLÄNK)

FEEEEETLÄÄÄNK TILL DENNISM.SE

img_5795_73441750

Hetare än hetast!
Vinn den helt nya Apple iPad!

Posted in: Livsstil

You might also like

Keela - Viva la Juicy - Glace Hedda Dibinger - hair thoughts Sponsored - Like a Halloween Quueen Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Sparkling ocean Josephine Qvist - BAILEY MYS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *