Prinsessan på ärten

Godmorgon på er!

Så nu ska jag börja med min morgon med ett härligt bad. Sen så ska jag bara vara hemma och göra ingenting. Det går ju inte att göra någonting när det är såhär kallt ut, fattar inte hur Alma och Ballie klarar sig i kylan uppe i norrland 32 fucking minus?! Jag som fryser ihjäl när det är nollgradigt.. Fyfan.

Nu ska jag hoppa in i duschen så hörs vi om ett par timmar.. Och jag har inte städat än, bara lite.. Oopsie så jag tänkte göra det efter att jag duschar, eller kanske innan? Ja vi får se, ska också se till att sola lite idag. Puss på er!’

jallajhalla 066
En bild från i sommras =) minnen

Posted in: Livsstil
Kommentarer (57)

You might also like

Alexandra Nilsson - Vad jag handlar från mat.se Alexandra Nilsson - Migrän? Alexandra Nilsson - Vilka kommer bli dom nästa storsäljarna? Alexandra Nilsson - Ny vecka..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *