Igår: Två bruna kom fram till mig och tog mig på röven.                   

Idag: Ett  gäng utländska tjejer i mjukiskläder och kinaskor ropade hora efter mig och kastade en snöboll.

När jag säger vad jag tycker om unga tjejer med slöja så är jag rasist. Men i Sverige så har vi ju yttrandefrihet och man får klä sig hur man vill. Jag kan även påpeka att hora är ett yrke och har ingenting med lättklätt mode att göra. För att jag väljer att ha leggning och klackskor så är det okej att kalla mig hora?

Någon som har något motargument?

Posted in: Livsstil

You might also like

Josephine Qvist - En GOD morgon Caroline Roxy - MUSIC Alexandra Nilsson - Poolhäng med Viktor Caroline Roxy - Beach ready
 • jonna

  kika in på min blogg 😉 och kommentera gärna 😉

 • Tilda

  Jag håller med dej som fan

 • Hanna

  du har så rätt paulina! håller definitivt med dig.
  kram <3 =)

 • denise

  har du värkligen inget annat att skriva om än hur jobbiga vi ”invandrare” är ? jag tyckte värkligen om din blogg men nu vet jag fan inte om jag vill kolla mer för jag lovar att nästan varranat inlägg handlar om hur jobbiga invandrarna i stockholm är men det finns lixom nåra miljoner till i sverige..

 • Nathalie Precht

  Nej…att kränka någon är fel, oavsett situationen, och att kalla någon hora….det är bara omoget. Håller med dig helt och hållet.

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Dessa två händelser är oacceptabla, men tyvärr ”vardagsmat” för många i massinvandringens Sverige. En av tusen anledningar att rösta på Sverigedemokraterna.

  Du har många med och bakom dig Paulina, många flera än du tror!
  Keep up the good work!

 • åse

  Gud vilka idioter till människor. Tur att vi alla vet att du är bättre än dom 🙂 kör tjejen, jag tror på dig!!!

 • Allt om sex och lite mer!

  synd att folk ska hålla på men bra att du står på dig!

 • Ciia

  Hur många svennar gör inte likadant mot dig varje dag?

 • TiFFy

  Människor som inte vet vad ordet HORA står för, borde inte yttra sig om det.

  1; Jag tycker att du klär dig riktigt snyggt, vågat, men riktigt snyggt.
  2; Idioter som dom, ska man kalla polisen efter, för det där är trakasserier.

 • Peter

  håller med dig helt. o de är tråkigt att fler ska anpassa sig efter sånt, snart går väl alla runt i mjukisbyxor o kastar snöboll

 • milliz

  men dem är idioter och förstår inte hur underbar du typ är!<3

 • aida

  Åh, får du aldrig nog? Om det hade varit på svenska tjejer som ropat hora efter dig, hade du skrivit in det i bloggen eller är det bara just när ”invandrare” gör det?

  Dagens fråga: Kan du berätta helt ärligt vad du tycker om invandrare och sverigedemokraterna?

  En sak ifall du svarar på frågan: invandrare är inte bara muslimer, jag vet inte varför, men oftast så förknippas alla invandrare som muslimer. Invandrare är kristna, judar, buddhister, ja allt möjligt. Diskutera, vad tycker du? Du kan ju förklara dig så slipper du kallas för rasist, right?

 • Therese

  Skit i dom, jag tycker precis som dig!

 • Linda :)

  Haha nu slutar jag följa din blogg iallafall. Det här är det enda du skriver om nästan ! Fan man orkar inte mer. Du ser ju ut som en hora när du klär dig i en kort kjol, med en bustier mycket längre upp mitt i vintern ? vad fan hade ju förväntat dig ?

 • L U NAH .

  vad har det med deras klädsel å göra ?

  tror du värkligen att folk går runt och kallar dig hora bara för att du har leggins och klack eller ? vad tror du vi invandrare har på oss då ?
  okej det finns muslimer som måste bära slöja osv osv men det finns och fleeeraaa stycken som klär sig som er svenskar dvs korta kjolar linnen höga klack osvvvvvv. Jag tror inte dom där tjejerna kastade snöboll på dej och kallade dig hora bara för att du hade leggins med klack. Det var nog för all skit om invandrare du har skrivit i din blogg.

  HERREEEGUUUD, får damp snart varenda jävla inlägg handlar nästan om invandrare kan du nte bara låta oss va SHIIIT är de så svårt asså!

 • Emma

  Håller med linda! Hur tror du att horor ser ut egentligen? Pallar fan inte läsa din blogg längre och det tänker jag inte göra, du borde inte öppna käften om ämnen som är så pass känsliga när du bara fjantar bort det. Herregud.

 • Anonym

  äckliga blattar

 • Abby

  Kika gärna på min blogg. Den innehåller hår, mode och skönhetstips.
  Jag delar med mig av massa tips och trix då jag utbildar mig till frisör.
  http://abbylarsson.blogg.se.
  /A

 • stina

  Fyfan vilka patetiska människor det finns ,rent ut sagt!!!!
  Saken är den att
  Jag tror inte hon går runt så ute, ni fattar la själva att man har jacka utom hus … så ne man kallar inte någon hora för man går runt i leggins och klackskor.
  men paow det är bara stå på dig, dom kallar dig hora för dom själva inte vågar gå runt i klackskor på vinter och för att dom inte har något liv.

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Paulina, skit i det aida skriver 2010-02-26 kl 21:12. Utan att själv uttala sig i frågan avkräver hon dig uttömmande svar. Gå inte på denna simpla retorik!

  Till Aida: Majoriteten av massinvandringsflödet är från just islamdominerade länder!

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Sluta att så fegt och osakligt angripa Paulinas åsikter som hon dessutom tyvärr har erfarenhetsmässiga belägg för. Se istället till att ni städar upp i era egna led!

 • josefine

  håller med dej, sjukt omoget att kalla någon hora pga klädstil. som sagt är hora ett jobb och sitter inte i kläderna man bär.

 • Tim

  Man kan aldrig säga att en hel grupp är på ett visst sätt. Men tillräckligt många utlänningar ofredar svenska tjejer så det är berättigat att begränsa eller stoppa invandringen från icke-västliga länder.

  Svenskar som befinner sig i arabvärlden går inte och klagar på hur kvinnorna där är klädda, men här anser uppenbarligen många att det är okej att tafsa och stirra på tjejer som klär sig utmanande.

  Är förövarna under 18 år och är utländska medborgare så borde det bli hemflyg för hela familjen. Då kanske de börjar ta mer ansvar för sina ungdomar. Idag verkar de inte bry sig då det är svenskar som är offer.

 • anna

  du verkar inte heller ha någon koll : Säg nej till Islamismen – Rösta Sverigedemokraterna, så det är bara invandrare som håller på med sånt eller? om det är det du tror så borde du kanske ta dig en titt i dagens samhälle och se hur många svenska ungdomar som ränner på stan och totalvandaliserar skolor och affärer. Invandrarna har bara kommit att bli en ursäkt för svenskarna att skylla alla sina problem på men de är människor precis som alla andra svenskar och man borde vara försiktig med det man skriver. Man skäms för att vara svensk när man ser folk som skriver sånt här.

 • Anonym

  Säg nej till Islamismen – Rösta Sverigedemokraterna skriver:
  2010-02-26 kl 20:59

  till dej med denna länk.

  Vet du vad , du kan ta och börja skilja på religion och om man kommer från israel, portugal eller australien!!!!!!
  fattar du din jävla idiot för du tar kål på mig när du skriver så. det är 1 sak att vara muslim och det är en helt annan sak att vara invandrare. För din lilla okunniga människa säger jag att om du kommer från danmnark så e du en invandrare, om du kommer från USA då e du en invandrare OCH OM DU FÖR FAN KOMMER FRÅN POLEN DÅ ÄR DU EN INVANDRARE INGET MER MED DET. så muslim och dansk hör egentligen inte tillsammans eller?
  jag säger inte att du tvunget ska gilla oss invandrare, för det finns ju invandrare som inte gillar svenskar. men det är eran och deras problem inte mitt. och för att gilla nån ska det inte bero på ras, religion , kultur bara på hur människan är . så ta inte och döm efter var man kommer ifrån utan döm efter hur personen är.

  Och till paulina säger jag en sak och även till alla andra som kommenterat om detta , för saken är den att BRE är ett ORD i andra länder, det är inget som vi bara använder för att visa att vi är dem elr vad det nu kan vara!!!
  så ta reda på saker innan du lägger ut nått , ett bra tips va? MM!!! -.-

 • adela

  palla sverigedemokraterna :S
  & såå många svenskar som gör likadant.
  så spela ROLL vart man kommer ifrån.
  jaja. detta kanske ska bli en rasblogg istället?

 • gabriella

  MEN VAD TROR DU FOLKET KOMMER ATT GÖRA OM DU SKRIVER SÅNNA TEXTER?!
  TÄÄÄÄNK LITE SNÄLLA :(:(:(

 • Ellinor

  Förstår inte folk som säger emot, håller med dig i allt som du säger, asså om invandare iaf.

 • Rezzie

  haha lilla söta gumman, det är inte värt att argumentera mot dig, allt man skriver går från ena örat på dig och ut genom det andra. Varför tar du åt dig så mkt om du nu inte känner dig som en H*** …Jobbigt och känna sig prickad va?? Du kan inte mycket om integration, segregation eller samhälle i allmänhet så var försiktig med hur du uttalar dig, Men det är bra fortsätt säga vad du tycker, fortsätt att trögförklara dig själv du är trots allt bara en människa!

  Puss på din svenska rena oskyldiga kind! <3

 • Issa

  Håller med dig e. men fan va man e trött på alla dessa jävla horungar från bombade länder

 • Zarah

  Att dom gjorde så har vell fan ingenting med deras etnicitet att göra. Ja det va fullt och jävligt dumt! Men det kunde lika gärna vart en svensk. Gå till skolan och läs lite det obildade människa. TRODDE FAN BÄTTREN SÅHÄR OM DEJ!

 • andrina

  DE FÖRSTÅR INTE ? :s

  ÄLSKAR DIN BLOGG PAULINA !
  DU ÄR SÅ SÖT

 • Michelle

  du har helt rätt paulina. men mjukisbyxor kan faktiskt alla gå i 🙂

 • syl

  jag förstår mig inte på dig. hur kan du säga att du inte är rasist när du nämner varje gång ”blatte unge ” ”invandrar blabla” sen tilllägger du är inte rastist för de. säg en en ist för blatte ej om du sen ska påpeka att du inte är rasist. du pratar skit om invandrare hela tiden. vrf är du då vän med dennis amir osv?

 • rebecca

  låt inte folk dra ner dej, fortsätt att stå på dej!
  fler borde våga!

 • pirri

  Haha, paulina. Vad fan. Du är ju inte så smart och det är ingen nyhet, men det här var lite som att klicka sig in på info14 eller nationell.se. Det är aldrig okej att ta på någon som inte vill bli tagen på och det är heller aldrig okej att kalla någon för hora, men vad har deras hudfärg med saken att göra? Vad är det du försöker säga? Att ju brunare man är, desto oftare tar man någon på rumpan? Eller att dom tog dig på rumpan för att dom är bruna? Jag förstår inte riktigt var du vill komma. Att säga att någon agerar som den agerar pga. sitt ursprung eller sin hudfärg ÄR rasistiskt. Det kan du inte komma ifrån. Jag tror inte att du menar illa. Jag hoppas åtminstone inte det. Men sånahär inlägg är pinsamma och hemska. Mår lite illa.

 • JENNY

  RÄTT ÅT DIG! DU SKRIVER JU OM INVANDRARE DAGLIGEN I VARJE INLÄGG NÄSTAN. HAR DU NÅGOT EMOT OSS ELLER? GÅ OCH SKAFFA DIG ETT LIV SNÄLLA, OCH DU KLÄR DIG SOM EN HORA, OCH DU KOMMER ANTAGLIGEN ATT HA DET SOM ETT YRKE I FRAMTIDEN FULA HORUNGE

 • anonymwannabe

  se HELA min fredag i webcam-form. Detta lär bli spännande…

 • Status

  När jag skrev Paow for president menade att egentligen att nuvarande kung Karl Gustav kan sitta sin tid tills han trillar av pinn. Tyvärr Victoria Ingrid Alice Désirée du har tittat för mycket på SVT!

 • Tim

  anna: Svenskar i Sverige är väl ändå något vi får stå ut med? Sedan är invandrare kraftigt överrepresenterade i kriminalstatistiken.

  Utlänningar som sköter sig: OK!
  Utlänningar som missköter sig: TACK OCH ADJÖ!

 • hhh

  Muslimer e fula haha

 • L U NAH .

  hade det vart svenskar som gjort allt dedära mot dig, då hade du ju likagärna skrivit t.ex ” 2 gubbar tog mig på röven ” och typ ”några tjejer kasta snöboll och kalla mig hora”

  seru ? det är ingen big deal :s

 • Anonym

  Du måste ju vara helt efterbliven, hur du ens kan jämföra svenskar med svarta? Hur mycket deras ras har gått igenom. Du är fanimig patetisk. Och varför sänker du alla för att några har gjort fel?

 • Tim

  1997-2001 registrerades drygt 1,5 miljoner brott på en misstänkt gärningsman.

  55 % av dem hade två svenskfödda föräldrar. Har 45 procent av sveriges befolkning minst en förälder som är invandrare? Nej. Alltså har vi en överrepresentation som heter duga.

  http://frianyheter.wordpress.com/2009/08/29/etniska-gruppers-andel-av-anmald-brottslighet/

  BRÅ har inte kommit med någon statistik på ett tag men vem skulle bli förvånad om personer med utländsk bakgrund står för mer än hälften av brottsligheten i Sverige?

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  anna 2010-02-26 kl 21:31
  Det finns flera studier beträffande både svenskars och invandrares kriminalitet. En av de senare är BRÅs rapport 2005 om ”Brott bland svenskar och invandrare”:
  http://www.dn.se/opinion/debatt/kulturarv-ligger-bakom-invandrarnas-brottslighet-1.421859

  I grövre brott så är överrepresentationen uppemot 400-500% för vissa grupper… Denna rapport styrkte också de indikationer som den tidigare visade på. Det finns med andra ord vetenskapligt och statisktiskt belagd fakta på området. Om du mot förmodan skulle vara intresserad så finns mycket mera att läsa, tips den rapport som Norska polisen kom ut med som handlade om överfallsvåldtäkter 2008 och framåt där samtliga begåtts av utomnordiska invandrare, främst utomeuropeiska…

  Anonym 2010-02-26 kl 21:38

  En massa smörja och ett ovårdat språk är det enda du får ur dig, inte mycket fakta! Svårt att egentligen se vad du vill säga… Antar att du menar att man ska bli bedömd efter sitt uppförande vilket jag också anser. Detta är anledningen till att islam har svårt att fungera i ett modernt västerländskt samhälle, därför att det just uppmanar och betingar ett uppförande som är oacceptabelt.
  Vad beträffar dina egna uttalanden så undrar jag om du har ”rent mjöl i påsen”? Det brukar vara så att de riktiga ”nysvenskarna”, dvs de som sköter sig och tar del av samhällsansvaret inte tar åt sig av den kritik som ej heller är riktad mot dem!

  Rezzie 2010-02-26 kl 21:39
  Samma gäller dig som ovan. Du far ut mot Paulina med anklagelser om okunskap och nedvärderande uttryck. Typiskt för den som själv saknar argument… Varför hetsar du upp dig så?

 • Mist

  Tack till alla invandrare och PK människor som kommenterar här och bekräftar alla fördomar folk har mot er.
  Jag tror Paow är väldigt medveten om att alla svenskar inte beter sig jättebra, men ni är ju så jävla blinda.. så fort man kritiserar invandrare så blir det direkt ”Du är så jävla dum i huvudet” ”svenskar är precis likadana!”.. snacka om att ta åt sig?

  Jag bifogar denna länken återigen: http://wwwc.aftonbladet.se/nyheter/0003/13/dokument.html

  Läs igenom den och försök försvara den om ni kan.. invandrare är överrepresenterade, så är det bara. Och folk som ”flyr” hit och inte kan sköta sig har inget här att göra, vad är det som är så fel med det?

 • lars48

  Bara för att du är en Svensk blondin är där ingen, märk väl ingen som har rätt att trakassera dej.
  Stå på dej.

 • andi

  men ööööööööööööööö wtf, det är ju helt normalt att gå i klackar och tights, bara för att de inte vet hur man klär sig maybe,

 • razan

  LEGGINs? klackskor? var det anledningen dom kasta va och kalla dig hora, e du så korkad? kan bero på dina rasistiska inlägg + din jävla bh du går ut me, damn ur stupid

 • Daniel

  Du har helt rätt, men tänk dig för innan du lägger din röst på Moderaterna.
  Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån. Detta var Fredrik Reinfeldts slutsats efter ett besök i invandrartäta Ronna i Södertälje, 15 november 2006.
  En statsminister som har uttryckt sig på detta viset kan man inte ha något förtroende för. Menar han att vi svenskar inte duger? Om även svenskar hade skyddats av lagen om hets mot folkgrupp, hade hans kränkande uttalande varit ett solklart ärende för åklagaren. Socialdemokraterna har jag inget förtroende för heller. De har haft 30 år på sig att visa att ett mångkulturellt Sverige fungerar,dom har då inte övertygat mig i alla fall. Har ni aldrig tänkt tanken på att mångkultur ej kommer att fungera? Inte ens efter 30års misslyckande. Felet är, för mycket folk på för kort tid, integration istället för assimilation. jag hjälper hellre 100 krigs/svältdrabbade i deras närområden,än en familj i bergsjön.

 • L U NAH .

  asså jag får damp va fan är de för fel alla?
  vi är alla är människor alla har rött blod kan alla sluta jämföra oss ! VI ÄR ALLA SAMMA FOLK EGENTLIGEN !

  shit njut bara av livet och stör invandrare dig så stick själva från landet då för det kommer finnas invandrare vart man än går !

 • Någon

  så du säger att om man hade kastat ut alla invandrare i sverige så hade detta inte hänt dig? din lilla snorunge du gör allt för upppmärksamhet så då får du ta konsekvenserna. Dagens samhälle ser ut såhär, har man utmanade kläder så får man mycket uppmärksamhet av folk. Och alla är olika så dom visar det på olika sätt, t.ex. som dom här bruna killarna. Men det betyder inte att alla bruna killar kommer göra så? Bara för att du är en okunnig idiot vithårig tjej så betyder det inte att alla blondiner är idioter?
  Och en sak till, sluta komentera vad unga tjejer med sjal innebär för dig. Haha vi skiter i vad du tycker och tänker. Vi kanske inte vill visa vår skönhet till alla män där ute? Jag tror inte du vet det här men en utav anldeningarna till varför man bär sjal är för att man inte vill bli utsatt för den situatinen du blev utsatt för. Tyvärr så ser dagens samhälle ut såhär och det är bara att acceptera att om två unga tjejer går på varsin väg och en utav dessa två tjejer har sjal och vårdade kläder medan den andra svenske tjejen har kjol,klack visar mycket hud osv så tror jag nog våldtäcksmannen går till den tjejen med lite kläder på, inte sant?

  Konstigt nog så håller jag med dig om en endaste sak…Dom snorungarna som kallade dig för hora är idioter dom med. Strunta i det om du vet att du inte är det så ska du ej ta åt dig. Det är inte bara du som blir utsatt av såna ord, det finns fler än bara du, fler än bara svenskar som du och fler än bara blondiner..

  Mogna upp och gå till skolan, du skriver som om du aldrig gått i skolan. Lär dig mer om religion..Det behöver du.

 • Hmm

  Du skriv så( Men i sverige så har vi ju yttrandefrihet och man får klä sig hur man vill.)

  Svar

  Ja men när du var på semester hos de ”bruna” människor klär du dig som en hora med kort shorts så man kunde se ditt fågel arsle. Du borde visa lite respekt för de men tyvärr du gjorde inte det så det är ditt problem.

 • steffi

  vilka idioter, tydligen nu för tiden så är det vi svenskar som ska anpassa oss efter dom?! Jag blir så sjukt irriterad. Det ska vara lika för alla, ingen keps i skolan, ja då ska ingen ha slöja heller!

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  syl skrev: 2010-02-26 kl 21:44
  ”hur kan du säga att du inte är rasist när du nämner varje gång ”blatte unge” ”invandrar blabla”

  Jag är säker på att Paulina kan svara för sig själv, men det du talar om är faktiskt inte rasism. I övrigt tycker jag det verkar som du överdriver…

  ”du pratar skit om invandrare hela tiden. vrf är du då vän med dennis amir osv?”
  Där har du argumentet som fäller ditt eget uttalande! Hon är givetvis inte rasist.

  Till alla de som inte har något annat än dylika orörtjänta förtalstillmälen att kväsa ur sig när de argumenterar säger jag: – Gör dig själv en tjänst, stäng munnen!

 • anna

  tim: minst en förälder född utrikes 19%, båda föräldrarna från sverige 55%
  det visar att mer är hälften är från sverige men den andelen som är från utlandet väljer ni att ta upp, du kanske ska skapa dig en större uppfattning om det här istället för att bara skriva att den största andelen av invandrarna begår brott.

 • Lina

  Men herregud, alla ni som är emot henne. TÄNK ER OM dom där invandrarna skulle göra så mot er? är de rätt eller fel då? eftersom NI tycker paow är så jävla rasse när hon säger att de INTE är okej som de inte är att någon ska skrika hora till en bara sådär? & ta henne på röven? hur skulle ni tycka om de kom fram någon till er å sa hora fick en snöboll i huvudet kanske? HOPPAS NI TUPPAR AV, HAHAHA men fattar ni ingenting eller? de är fan inte bara henne de händer. Dock finns de snälla utlänningar. ifal dom som har respekt. Klart man ger dom respekt då med. Men inte dom som är så jävla idiotiska.

 • Adam

  Klart jag har ett motargument.
  Du skriver och får alla invandrare att verka hemska till små tjejer för att några beter sig illa. 29 % av brotten begås av invandrarna.. bara så du har statistik och inte kan säga att jag ljuger.

  De flesta som ser ut som du och är lättklädda är horor.. så då är du la en också?
  Precis på samma sätt som du beter dig mot invandrare.

  Försök känn den känslan!

 • Lina

  Ni tänker fan med rövhålet.

 • Frans Olsson

  Obildade invandrare bär sig åt som dom värsta svinen trots att Sveriges skattebetalare har gett dom både mat och husrum.
  Dom blir såhär konstiga av deras inavel!
  Tänk på detta när det blir tid att rösta i september, se då till att vi byter ut alla improduktiva dåliga politiker mot nya som värnar om Sverige och alla som gjort rätt för sig!

 • selma

  du är så jävla dum din IDIOT! du vågar skriva allt på din blogg men när du är ute och man kommer fram till dig är du tyst som en mus, så jävla synd! de kanske inte hade anledning att kalla dig hora, men ska du gå och vara rasist för det? vad fan har du emot slöjor, religion och invandrare? tro mig, de som är muslimer och ber och allt kmr ha ett fint liv efter detta, Gud kmr ge de ett bättre liv. du är haram all over it, människa ändra på dig. fattar du att du har KNULLAT FOLK, GJORT TATUERINGAR, DRUCKIT ALKOHOL – allt som är haram och du har hunnit göra de o du e typ 15? ja erbjuder mig att hjälpa dig från att inte brinna i helvetet, för ja lovar paow när du dör o brinner (om du inte ändrar på dig) så kmr du ångra allt. kmr inte kommentera din blogg mer, ja e inte heller så religiös men Islam e den enda religionen som är ärlig, ren, sann och koranen har aldrig ändrats.

  invandrare .. hmm utan oss skulle sverige vara DÖTT! ni skulle inte ha ett skit, och du som ”älskar” sverige, vet du vilken skam de vore för sverige att ha ett parti som SD i riksdagen? DET ÄR SKAM! OKEJ?! idiot, ta tag i dig. du är fan inte klok, har så mkt fult att säga till dig. men som muslim har ja lärt mig att respektera allt. du behöver inte snacka skit om invandrare/de med slöja för du ”hatar” EN sådan, alla är inte likadana. förstå det, blondie… din kompis denis som är muslim borde lära dig lite vett, du verkar inte ha nåt ..

 • ronja

  Ibland kan det vara obehagligt att gå förbi ”invandrare” spec killar runt 18 års åldern..

 • Jenny

  Jag tycker du är grym som är dig själv och vågar stå ut. Inte änns hälften av sveriges befolkning gör det.

 • Marre

  Du skriver så himla bra. Allt är sant. Fortsätt. Sverige går på knäna av för mycket invandring. Det blir SD i valet som får min röst.

 • emma

  frans olsson: här ser man färska tecken på en outbildad person. I sverige bort det människor från flera olika ursprung, men så länge de bor i sverige så betalar även de skatt oavsett om de kommer från israel eller danmark. Det är mycket tack vare invandringen som det betalas så mycket skatt och det är ett stort hjälpmedel inom jobb industrin. Vi måste bara lära oss att utnyttja den på rätt sätt istället.

 • izabella.

  menar du att du inte vill ha blattar i sverige? så är det så klart du ska bli kallad som rasist, du skriver också som om du vore rasisit inte så konstigt faktiskt? det är ju riktigt kul mot blattar, vissa kanske tar åt sig? Blattar brukast oftast åka från deras land för att det är krig, tänk på det? ni skulle fan också ha rymt från svergie om det va krig här? så snälla, tänk lite innan ni öppnar käften.

 • sofia

  Håller med dig! Du är grym som vågar stå för vad du tycker 🙂

 • martin

  Jag förstår det tryck du utsätts för efter att du gjort dig skyldig till att säga vad du tycker. Det var i och för sig inget extremt du sa, du sa något som många många tycker. Men detta är nu sverige så yttrandefrihet är inget man kan räkna med. Jag tycker du har bevisat att du är modigare och ärligare än nästan alla andra. Oavsett om du blir tvungen att backa på grund av trycket. Man är inte mer än människa.

 • mikaela

  ýttrandefriheten gäller bara så länge det inte är hets mot folkgrupp eller individer, så det beror ju helt på vad exakt du säger.

  och sen också sluta klaga på att dom kallar dig hora när du tycker att det är fel att du inte får säga något ner tryckande till dom… för om det nu är yttrande frihet så borde ju dom få kalla dig hora ? fast nu tycker jag att det är lika fel av båda, ska det vara så svårt att sluta snacka skit ? omoget..

 • linn

  jag har också problem med folk som kallar en hora, att dom aldrig lär sej vad det är?
  hon skriver väl inte aldrig att hon hatar alla utlänningar, utom nåra, då är man inte rasist, rasist är om man puttar alla över en kant, right?

 • Mattias

  Helt rätt! Händer dagligen på min skola! Och ingen bryr sig när det är svenskar som blir kränkta…

 • Cajsan

  Vi svenska tjejer/kvinnor har kämpat för att komma dit vi är idag, med vårt lika värde med killarna/männen. Men än fattas mycket, löner etc. Men vi får klä oss hur vi vill, vara tillsammans med vem vi vill etc. Allt har inte varit en självklar het i Sverige heller. Men det är så klart att man reagerar när man ser slöjor, niqab och ev. burkor. När man såg de första bilderna från Afganistan så kunde man knappt tro att kvinnor var tvingade att gå i sådana. Rekommenderar er att läsa Tusen solar.
  Jag tycker inte att de etablerade partierna ska vara så fega att sätta gränser.
  Jag tror om det vore förbjudet att använda slöja under grundskoleåren vore det nog en lättnad för många invandrartjejer. De behöver inte strida med sina föräldrar om de inte vill ha slöja. Sen tycker jag även att det vore bra med ett krav att man ska kunna svenska till en viss nivå för att få medborgarskap.
  För kvinnornas skull. Hur många kvinnor är det inte som blir helt isolerade i sina lägenheter eftersom de inte kan språket och deras män är nöjda med det. Det gör ju att kvinnorna i många fall inte vet sina rättigheter utan tror på allt mannen säger. På en flyktingförläggning som jag var på så ville kvinnorna spela fotboll men männen blev rosenrasande över det och ville stoppa spelandet, men då stod den kvinnliga ledaren upp för kvinnorna och sa att de minsann skulle spela.

 • vilma belin

  du är inte hora paow, vet dom ens vad dom snackar om eller?
  ta inte åt dig, dom vet bara inte vad dom snackar om .. -.-

 • martin

  emma skriver:
  2010-02-26 kl 22:21
  Du kanske skulle ta reda på fakta innan du uttalar dig?
  Här är en regeringsrapport som konstaterar att det sker en nettoöverföring från inrikes födda till utrikes födda på 1.5 – 2% av bnp per år sedan 1990.

  http://www.eso.expertgrupp.se/Uploads/Documents/ESO%20rapport%203.pdf

  Och då räknas bara transfereringar, inte det ökade trycket på rättsväsende, tolkar, etcetera. Tyvärr hittar jag den bara på engelska nu, men tidigare gick den att ladda ner på svenska.

 • ...

  Har bott I Australien tills nu, så min svenska är så där just nu 😛 men….

  Till anonym som skrev :
  Och till paulina säger jag en sak och även till alla andra som kommenterat om detta , för saken är den att BRE är ett ORD i andra länder, det är inget som vi bara använder för att visa att vi är dem elr vad det nu kan vara!!!
  så ta reda på saker innan du lägger ut nått , ett bra tips va? MM!!! -.-

  Jag är Serb, och man kan använda ‘Bre’ ibland men jag kan säga att jag använder inte ‘sk ordet’ Bre; det är inte ett ordentligt ord. ‘Bre’ är ‘SLANG’. Man använder inte Bre när man pratar med respektabel människor, bara hör det från ‘undereducated’ människor och ungdommar som försöker vara cool och har ingenting useful att göra med deras liv.

  Svårt att förklara på svenska vad jag menar så jag skriver det på engelska också…The word bre is as useful as the ‘words’ yo yo. It isn’t a proper word that you can use when talking to respectable people. If you remove Bre from the serb vocabualry I can assure you the language will not fall apart.
  I can understand how paulina can connect Bre with certain immigrants. She’s commenting on when she get’s rude comments from immigrant girls/guys when she walks down the street or so , she also hears an occasional Bre perhaps. If a guy for instance were to say a crude comment to me and add Bre in the end then I would honestly think the guy was a loser. Would think the guy wastes his days skipping school, partying his life away, (or never finished any proper education) and has no life prospects. You don’t exactly use slang when making a good first impression 😉
  Would you talk like that to you parents, grandparents, to people at work, or your boss? I don’t think so.
  But the fact is Paulina hears it often, not form swedes, or aussies, but most probably people with very dark distinguishable features which can be associated to Muslim countries. Even the serb youth doesnt really use that word much anymore. So put two and two together in why she’s directing these comment to certain immigrants.
  And next time think before you write darling…unless…you also use the word bre often (cause you seem to be so positively passionate about it in your post) ..then i guess i dont see how you would be capable of thinking past your own nose…then im sorry for this lecture…wouldnt do any good anyway.

 • ASDGFHKLÖ

  syl skriver:
  2010-02-26 kl 21:44
  jag förstår mig inte på dig. hur kan du säga att du inte är rasist när du nämner varje gång ”blatte unge ” ”invandrar blabla” sen tilllägger du är inte rastist för de. säg en en ist för blatte ej om du sen ska påpeka att du inte är rasist. du pratar skit om invandrare hela tiden. vrf är du då vän med dennis amir osv?

  FÖR ATT HON INTE ÄR RASIST DITT PULVER. LIKA NI ANDRA!
  nationalist isåfall.
  Men hade en blatte suttit och kallat henne för svenne hade ni då fan inte brytt er. Samma sak!
  Ni är så jävla tröga, och rädda för att stå på er!

 • essäm

  Stå på dej paulina, du är en hjälte!

 • moa

  By Pirri:
  Haha, paulina. Vad fan. Du är ju inte så smart och det är ingen nyhet, men det här var lite som att klicka sig in på info14 eller nationell.se. Det är aldrig okej att ta på någon som inte vill bli tagen på och det är heller aldrig okej att kalla någon för hora, men vad har deras hudfärg med saken att göra? Vad är det du försöker säga? Att ju brunare man är, desto oftare tar man någon på rumpan? Eller att dom tog dig på rumpan för att dom är bruna? Jag förstår inte riktigt var du vill komma. Att säga att någon agerar som den agerar pga. sitt ursprung eller sin hudfärg ÄR rasistiskt. Det kan du inte komma ifrån. Jag tror inte att du menar illa. Jag hoppas åtminstone inte det. Men sånahär inlägg är pinsamma och hemska. Mår lite illa.
  – Håller med denne ‘Pirri’ till 100 %! Älskr din blogg men ovanstående text stämmer, absolut inget illa menat för du är grym!

 • Marri

  Hurru.
  Det är inte bara ”invandrare” som misssköter sig
  Det finns fakiskt också svenskor som också missköter sig. Men det vissa svenskor gör är att dem dömer mer invandrare än svenskor. Alla är människor. Alla är lika på ett sätt. Döm inte vart dem kommer ifrån !!!

 • sandra nilsson

  ja men du är en hora, du beter sig som en hora, och du ser ut som en hora! vad är problemet.

  FÖRESTEN glöm inte att det inte bara är utlänska som hatar dig för du är rasist även jag som svensk.

  lägg ner skiten idiot

 • Emmagbg

  Tack för att du skriver sammingen. Varenda rast är de på mig och kladdar. Lärarna vågar inget göra. Har ringt Bris. De vill inte hjälpa..

  Tack

 • Emelie

  Men herregud.. vrf kan inte bara människor acceptera varandra :s Alla är olika så är det bara !

 • sandra nilsson

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar
  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar
  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar
  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar
  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar
  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar
  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar
  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar
  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar
  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar
  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar
  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar
  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar
  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar
  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar
  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar
  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar
  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar
  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar
  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar
  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar
  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar
  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar
  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar
  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar
  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar
  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar
  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar
  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar
  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar
  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar
  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar
  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar
  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

  det finns något som heter respekt och vi respekterar inte horer i sverige! så är det bara gå och hora dig i thailand det är OK! skämmer ut oss svenskar

 • Emmagbg

  sanningen skulle det vara. Sry

 • S

  jaduuu bitch du kommer få jävligt många på dig 😉 lycka till

 • moa

  Och en sak till. Du borde sluta blogga. Inte för att din blogg är dålig, nej för den är bra. Men du borde sluta blogga för att du förtjänar bättre! Du verkar vara en sådan fin människa och du förtjänar inte alla ord som folk skriver till dig eller skriker efter dig på stan. Det borde vara väldigt jobbigt för dig att bli nedtryckt hela tiden pga. din blogg och vad du skriver, men du är bra Paulina. Förstår att du kanske inte bara kan stänga ned din blogg – din inkomst, eller jag antar att du tycker om att blogga. Men du förtjänar inte massa skit för att du är dig själv.
  You Rock Paulina & Fortsätt att stå på dig!

 • sara

  hahahahahha bra gjort, skulle oxå kasta snö bollar 4 suuuuuure! alla på horaaaan

 • Alexandra

  Har bott I Australien tills nu, så min svenska är så där just nu 😛 men….

  Till anonym som skrev :
  Och till paulina säger jag en sak och även till alla andra som kommenterat om detta , för saken är den att BRE är ett ORD i andra länder, det är inget som vi bara använder för att visa att vi är dem elr vad det nu kan vara!!!
  så ta reda på saker innan du lägger ut nått , ett bra tips va? MM!!! -.-

  Jag är Serb, och man kan använda ‘Bre’ ibland men jag kan säga att jag använder inte ‘sk ordet’ Bre; det är inte ett ordentligt ord. ‘Bre’ är ‘SLANG’. Man använder inte Bre när man pratar med respektabel människor, bara hör det från ‘undereducated’ människor och ungdommar som försöker vara cool och har ingenting useful att göra med deras liv.

  Svårt att förklara på svenska vad jag menar så jag skriver det på engelska också…The word bre is as useful as the ‘words’ yo yo. It isn’t a proper word that you can use when talking to respectable people. If you remove Bre from the serb vocabualry I can assure you the language will not fall apart.
  I can understand how paulina can connect Bre with certain immigrants. She’s commenting on when she get’s rude comments from immigrant girls/guys when she walks down the street or so , she also hears an occasional Bre perhaps. If a guy for instance were to say a crude comment to me and add Bre in the end then I would honestly think the guy was a loser. Would think the guy wastes his days skipping school, partying his life away, (or never finished any proper education) and has no life prospects. You don’t exactly use slang when making a good first impression 😉
  Would you talk like that to you parents, grandparents, to people at work, or your boss? I don’t think so.
  But the fact is Paulina hears it often, not form swedes, or aussies, but most probably people with very dark distinguishable features which can be associated to Muslim countries. Even the serb youth doesnt really use that word much anymore. So put two and two together in why she’s directing these comment to certain immigrants.
  And next time think before you write darling…unless…you also use the word bre often (cause you seem to be so positively passionate about it in your post) ..then i guess i dont see how you would be capable of thinking past your own nose…then im sorry for this lecture…wouldnt do any good anyway.

 • s

  jaduuuu du kommer få många på dig nu, så lycka till hocker!

 • Jila

  Bara för att jag är en invandrare betyder det inte att jag är muslim. Jo, kanske mina föräldrar är det för de flytta hit 10 år sen. De gillar Sveriges politik om man jämför med västvärlden. Jag har anpassat mig i Sverige och valt att förbli Ateist, vetenskap ftw.

  Jaja, dags för mig att ta på mig mjukisbyxor och kasta snöbollar på dig..för det gör alla invandrare..t.o.m Barack Obama? ;/
  hahaha kan ni tänka honom kasta snöboll på Paow? XD

 • M

  jag skulle oxåååå banne mig kasta snöööö på dig du är faaaaaan ful och äcklig

 • moo

  det förtjänade du fuling! din pappa kan ju inte lära dig respekt till andra kulturer HAHAH

 • Anonym

  Har bott I Australien tills nu, så min svenska är så där just nu 😛 men….

  Till anonym som skrev :
  Och till paulina säger jag en sak och även till alla andra som kommenterat om detta , för saken är den att BRE är ett ORD i andra länder, det är inget som vi bara använder för att visa att vi är dem elr vad det nu kan vara!!!
  så ta reda på saker innan du lägger ut nått , ett bra tips va? MM!!! -.-

  Jag är Serb, och man kan använda ‘Bre’ ibland men jag kan säga att jag använder inte ‘sk ordet’ Bre; det är inte ett ordentligt ord. ‘Bre’ är ‘SLANG’. Man använder inte Bre när man pratar med respektabel människor, bara hör det från ‘undereducated’ människor och ungdommar som försöker vara cool och har ingenting useful att göra med deras liv.

  Svårt att förklara på svenska vad jag menar så jag skriver det på engelska också…The word bre is as useful as the ‘words’ yo yo. It isn’t a proper word that you can use when talking to respectable people. If you remove Bre from the serb vocabualry I can assure you the language will not fall apart.
  I can understand how paulina can connect Bre with certain immigrants. She’s commenting on when she get’s rude comments from immigrant girls/guys when she walks down the street or so , she also hears an occasional Bre perhaps. If a guy for instance were to say a crude comment to me and add Bre in the end then I would honestly think the guy was a loser. Would think the guy wastes his days skipping school, partying his life away, (or never finished any proper education) and has no life prospects. You don’t exactly use slang when making a good first impression 😉
  Would you talk like that to you parents, grandparents, to people at work, or your boss? I don’t think so.
  But the fact is Paulina hears it often, not form swedes, or aussies, but most probably people with very dark distinguishable features which can be associated to Muslim countries. Even the serb youth doesnt really use that word much anymore. So put two and two together in why she’s directing these comment to certain immigrants.
  And next time think before you write darling…unless…you also use the word bre often (cause you seem to be so positively passionate about it in your post) ..then i guess i dont see how you would be capable of thinking past your own nose…then im sorry for this lecture…wouldnt do any good anyway.

 • hocker YOU

  kolla på verkligheten du kan inte ens snacka, du fegar ur, feeeegis ¨
  bakom skärmen du leker miss cool kan skriva vad du vill, men i verkligheten håller du käft.
  snälla du kom fram till nån invandrare och säg det du skrev på din blogg, om du vågar feeeeeeegggggggggg

 • alltså

  ”Du har många med och bakom dig Paulina, många flera än du tror!
  Keep up the good work!” fina ord som verkligen stämmer, du är inte ensam

 • Jila

  selma skriver:
  2010-02-26 kl 22:18
  du är så jävla dum din IDIOT! du vågar skriva allt på din blogg men när du är ute och man kommer fram till dig är du tyst som en mus, så jävla synd! de kanske inte hade anledning att kalla dig hora, men ska du gå och vara rasist för det? vad fan har du emot slöjor, religion och invandrare? tro mig, de som är muslimer och ber och allt kmr ha ett fint liv efter detta, Gud kmr ge de ett bättre liv. du är haram all over it, människa ändra på dig. fattar du att du har KNULLAT FOLK, GJORT TATUERINGAR, DRUCKIT ALKOHOL – allt som är haram och du har hunnit göra de o du e typ 15? ja erbjuder mig att hjälpa dig från att inte brinna i helvetet, för ja lovar paow när du dör o brinner (om du inte ändrar på dig) så kmr du ångra allt. kmr inte kommentera din blogg mer, ja e inte heller så religiös men Islam e den enda religionen som är ärlig, ren, sann och koranen har aldrig ändrats.

  invandrare .. hmm utan oss skulle sverige vara DÖTT! ni skulle inte ha ett skit, och du som ”älskar” sverige, vet du vilken skam de vore för sverige att ha ett parti som SD i riksdagen? DET ÄR SKAM! OKEJ?! idiot, ta tag i dig. du är fan inte klok, har så mkt fult att säga till dig. men som muslim har ja lärt mig att respektera allt. du behöver inte snacka skit om invandrare/de med slöja för du ”hatar” EN sådan, alla är inte likadana. förstå det, blondie… din kompis denis som är muslim borde lära dig lite vett, du verkar inte ha nåt ..

  Va tyst, du skämmer ut oss invandrare. Om hon nu vill göra saker som att tatuera sig själv och ligga med folk så angår det inte dig…speciellt dina ”haram” regler. xD

 • Alexandra

  Har bott I Australien tills nu, så min svenska är så där just nu 😛 men….

  Till anonym som skrev :
  Och till paulina säger jag en sak och även till alla andra som kommenterat om detta , för saken är den att BRE är ett ORD i andra länder, det är inget som vi bara använder för att visa att vi är dem elr vad det nu kan vara!!!
  så ta reda på saker innan du lägger ut nått , ett bra tips va? MM!!! -.-

  Jag är Serb, och man kan använda ‘Bre’ ibland men jag kan säga att jag använder inte ‘sk ordet’ Bre; det är inte ett ordentligt ord. ‘Bre’ är ‘SLANG’. Man använder inte Bre när man pratar med respektabel människor, bara hör det från ‘undereducated’ människor och ungdommar som försöker vara cool och har ingenting useful att göra med deras liv.

  Svårt att förklara på svenska vad jag menar så jag skriver det på engelska också…The word bre is as useful as the ‘words’ yo yo. It isn’t a proper word that you can use when talking to respectable people. If you remove Bre from the serb vocabualry I can assure you the language will not fall apart.
  I can understand how paulina can connect Bre with certain immigrants. She’s commenting on when she get’s rude comments from immigrant girls/guys when she walks down the street or so , she also hears an occasional Bre perhaps. If a guy for instance were to say a crude comment to me and add Bre in the end then I would honestly think the guy was a loser. Would think the guy wastes his days skipping school, partying his life away, (or never finished any proper education) and has no life prospects. You don’t exactly use slang when making a good first impression 😉
  Would you talk like that to you parents, grandparents, to people at work, or your boss? I don’t think so.
  But the fact is Paulina hears it often, not form swedes, or aussies, but most probably people with very dark distinguishable features which can be associated to Muslim countries. Even the serb youth doesnt really use that word much anymore. So put two and two together in why she’s directing these comment to certain immigrants.

  And next time think before you write darling…unless…you also use the word bre often (cause you seem to be so positively passionate about it in your post) ..then i guess i dont see how you would be capable of thinking past your own nose…then im sorry for this lecture…wouldnt do any good anyway.

 • hagbard

  Stå på dig Paulina. Vi svenskar som har utsatts för det månkulturella experimentet vet att du har rätt. Du får dock se upp med tanke på kommentarerna här, invandrare från speciellt muslimska länder är snabba med att ta till våld, det visar statistiken.
  Här tar vi emot invandrare, vi jobbar och sliter för att försörja dem och vad får vi svenskar som tack? Brända bilar och skolor som kostar oss skattebetalare ännu mer pengar.

 • pegah

  visst om några gjorde det, säger ej att det är okej heller.. men det betyder inte att alla blattar gör det, du behöver inte generalisera oss direkt :p

 • Anna

  Trist att det finns babbar som beter sig så där, alla svenska tjejer råkar ut för dem förr eller senare… *örk*

  Babbe = invandrare som inte är snäll

 • haha

  hahahha håller med dig jila, låt henne göra vad hon vill, om hennes föräldrar inte bryr sig så är det inte vårat fel det är upp till de, men hon ska inte behöva följa dina ”haram” regler för hon är ingen muslim så hon bryr sig antagligne inte:D

 • natalie

  asså du är ju en hora ingen ljuger…

  en sen om dom är mörka, fan en av de snyggaste färgarna vad fan snackaru om?
  Du solar ju solarium nästan varje dag förstår ju inte avskyr inte du ”mörkhyade” men endå försöker du sola till en mörkare färg, knaaaaaas ju ska jag säga

  jag och många tycker att din blogg är absolut den sämsta av alla ”kända bloggare” dom andra är iallafall inte rasister.

  Kenza hatar dig, amir hatar dig, dessie hatar dig, jaduuu alla hatar dig sooo please die HAHAHAHAHAH

 • erika

  du har absolut rätt och jag håller med dig till 100 % .. kan inte du skriva i ett inlägg vad dina snygga kavaj från h&m kosta? letar efter en exakt sån! men i örebro har dom tyvärr inte alla kläder som kommit till sthlm.. Puss!

 • Björne N.

  Du har 100% rätt Paulina. Stå på dig! Du säger vad väldigt många andra tycker.

  Man ser ju tydligt på vissa av kommentarena vilka jävla troll som kommer fram…

  Vi har tagit emot dom med öppen famn och gett dom ett bättre liv. Vad är tacken?

  Det enda vi kan göra är att rösta på SD eller ND i valet. Tålamodet är slut. Game Over.

 • pamela

  lek inte oskyldig
  du klagade fett mycket på alla dom med slöjor att de borde förbjudas i sverige?
  och att dom borde följa vår kultur, men om du tycker så, varför går du ut i knappt trosor i egypten eller där du nu var? följ DUU deras kultur och sluta klaga, du klagar så jävla mycket har jag märkt :s men du har fel hela tiden. förstår dom som kasta snöboll på dej o de, dom blev arga när du satt o skev en bibel i din blogg om enmassa rasistiska saker.

 • SD2010

  FORZA SD2010!

  25 % av offentlig sektors utgifter går till invandringen http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/vad-kostar-invandringen_61728.svd

  25 % av sveriges skatteintäkter går till invandrares socialbidrag. Som belöning för skattepengarna får vi kriminalitet, skolbränder och ghetton.

  SD2010!

 • Latyrx

  Bry dig inte om kommentarerna från musselmanerna;)
  Som sagt de flesta är totalt förbittrade, då de är så strängt hållna hemifrån!
  De är avundsjuka på din frihet, då de själva förväntas gifta sig med kusinen…

 • ALIDA

  Om dom nu hatar ditt och alla andras lättklädda mode kan dom ju lika gärna sticka hem till deras hemland där dom tydligen klär sig såå mycket bättre. ELLER INTE! ÅÅÅHHHH!!!

 • K

  Har ju knappast med vart dem kommer ifrån att göra – snarare om skiten du skrivit i din blogg. Det är inte rätt av dem att göra som de gjorde eller kalla dig de saker de gjorde – LIKA LITE som det är rätt av dig att skriva skit i din blogg. Båda är fel, så ska dem ”skickas ut ur landet” så ska du det med. Hej svejs!

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  selma 2010-02-26 kl 22:18 skrev:

  ”du är så jävla dum din IDIOT!”
  Vilket sätt att inleda en konversation, förväntar du dig replik efter det eller!

  ”men när du är ute … är du tyst som en mus, så jävla synd!”
  Du verkar helt rabiat så om det är du och dina förmodade lika ”galna” polare så förstår jag. Varför tycker du det är synd, vill du ha en anledning att ta till nävarna eller?

  ”ska du gå och vara rasist … vad fan har du emot slöjor, religion och invandrare?”
  Det är var och en fritt att tycka, tänka och uttrycka sina känslor och åsikter. Islam är inte precis det man förknippar med tolerans…

  ”de som är muslimer och ber och allt kmr ha ett fint liv efter detta, Gud kmr ge de ett bättre liv”
  Kan du respektera att vi i denna delen av världen är en majoritet som lever här och nu och vill suga sötman ur vår tid på jorden…? Skulle inte tro att det väntar 12 oskulder som Islam utlovar till alla världens jihadister och islamister som plågar sin omgivning med ett mentalt barbariskt ok från medeltiden!

  ”haram… ändra på dig … fattar du att du har KNULLAT, GJORT TATUERINGAR, DRUCKIT ALKOHOL”
  Hennes val om så är fallet! Hon är inte 15 utan 17 år. Vid den åldern är många muslimska flickor redan bortgifta till någon gammal 70-årig stofil till släkting som tänjer henne dag och natt. Är det bättre?

  ”ja erbjuder mig att hjälpa dig från att inte brinna i helvetet”
  Låter nästan som livets ord eller jehovas vittnen, lika galet!

  ”Islam e den enda religionen som är ärlig, ren, sann och koranen har aldrig ändrats.”
  Bullshit! Islam är en totalitär förtyckarideologi med ambitioner att dominera hela världen! Jag tror heller inte att Islams budskap kommer att ändras till något EuroIslam, moderat Islam eller så som varit på det politiska ritbordet. Det är därför man måste konstatera att Islam aldrig kommer att fungera i en västerländsk demokrati.

  ”invandrare .. hmm utan oss skulle sverige vara DÖTT! ni skulle inte ha ett skit”
  Jasså… Vilken invandring talar du om, från islamdominerade länder eller? Vi har klarat oss här uppe i åtminstone 10.000 år enligt de senaste forskarrönen!

  ”vet du vilken skam de vore för sverige att ha ett parti som SD i riksdagen?”
  Det som är skam är att demokratin tycks ha kommit på sned men det ska vi rätta till i detta och kommande val…

  ”som muslim har ja lärt mig att respektera allt”
  Vad tycker du om de övergrepp som muslimer står för i t.ex. Malmö mot judarna där och som tvingar dem att flytta?

  Vad tycker du om trakasserierna mot homofilerna, gay/lebb?

 • Anonym

  vad är det du vill komma fram till?

 • sandra E

  jag har fort nog ska polisanmäla dig!

 • JOnas

  Kan säga att det stämmer på mitt jobb också… dom ser tjejerna som objekt fast dom har full mundering på sig. Jag blir riktigt äcklad när dom står och juckar(Sjunger bl.a. ”I like you BOOM BOOM”) mot dom / håller fast dom och kräver att få en puss/kram osv osv. Säger åt dom flera gånger att man inte beter sig så i Sverige, då skrattar dom bara och räcker fram en knuten näve mot mig (En typ av high5). Och tjejerna är helt chockade dom vet inte hur dom ska bete sig i sådana situationer.
  Och det är en riktigt jävla stor skillnad på svenskar och muslimer på mitt jobb,
  Och jag har inte det mest väl betalda jobbet heller så typ 80% är invandrare. Och försöker man ingripa/säga att det där är fel på så många sätt blir man antagligen utskrattad eller så får man ett mordhot mot sig, vilket jag har lyckats samla på mig 3 stycken på mindre än 1år, samtliga med cheferna som vittnen och samtliga polisanmälningar har blive nedlagda, pga bristande bevis, för cheferna vågar inte vittna.

  ””Du har många med och bakom dig Paulina, många flera än du tror!
  Keep up the good work!” fina ord som verkligen stämmer, du är inte ensam”

 • elin

  och som vanligt lyckas du irritera alla , hahahah!!
  Love it:’D

 • anonym

  Jag tycker att det är otroligt att du ens orkar besvara dig. Kör bara ditt eget rejs och skit i alla andra!

 • j

  du har så jävla rätt !

 • Vadaadaa

  Stå på dig Paow. Ignorera idioterna. Tyvärr finns det många idioter.

  Man skall ALDRIG acceptera att bli tafsad på eller antastad (det är för övrigt ett lagbrott)

  Man skall ALDRIG acceptera att bli kallad hora (Även detta är ett lagbrott)

 • ARG!!!!!!!!!!!

  Jaha nu har du gett dig på muslimerna och dom mörkhyade människorna!
  Skulle du ha reagerat likadant om det hade varit vita killar som tog dig
  på röven?!!!! Vad är det egentligen du tycker om tjejer med slöja? JAG ska säga dig en sak jag är MUSLIM, SVART och VÄLDIGT VÄLDIGT STOLT plus jag har SLÖJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jag är såå jävla stolt
  det finns ingen som tvingar mig att bära slöja jag vill själv det och blir såå trött på när folk frågar tvingar någon dig
  Du får klä dig som du vill men det finns ”gränser”
  var det inte du som åkte till egypten? vad såg du där var det någon som kallade dig hora eller tog dig på röven? tänk efter innan du skriver

 • Sanna

  Helt rätt PAOW!

  Otroligt vilka patetiska kommentarer från bitterfittor som visar sig här…

  De sitter hemma med burkan över hela kroppen och längtar efter sex och pengar,
  men är förtyckta av sin man och sin religion…

  Det är synd om dom, men de måste själva slita sig fria från förtrycket.
  Det märks ju att de mår dåligt och är avundsjuka på dig.

 • JanBanan

  Ähh chilla med er
  Skall man behöva få en snöboll på sig bara för man skriver vad man tycker på en blogg man skriver ORD.

 • japp jag gillade din blogg.

  wow?

  hm. ‘paulina goes rasist?

  i’m sorry your fucked upp fucked really..
  trodde inte detta om dig. Hm ska alla bli bögar eller lebbar som amir din TUNISIER BÖG? då kanske dessa ”invandrare” inte gör så här? japp that’s so not cool. NEJ jag är inte en tjej med slöja bakom skärmen faktiskt så är jag en SVENSK TJEJ med fina tycken. DOCK du måste vakna eller om du inte sover så kanske någon borde smälla till dig och om ngn ska smälla till dig gör jag det gärna! PAULINE EN LEKTION HÄR BABE! Islam har inget med svordommar och sådant bus att göra absolut inte. Islam är en religon som kristendom. Det står absolut inte att du ska tycka illa om andra i din omgivning som inte är lik dig nästan tvärtom. Alla tolkar islam på helt fel sätt vilket är mycket sorligt för att de inte e som du tror du har läst om de i skolan japp men de e inte ens grunderna? Snälla du snacka hur mkt skit som helst men nämn inget om islam that’s waaaay noooot coooool!

 • sara

  Gumman det är för att du har sex i containrar och dylikt som folk kallar dig hora, inte för att du klär dig som en, don’t get it twisted.
  svar: Nej det har jag inte haft, det är bara bullshit

 • YOU HOE!

  DU SÄGER ATT MAN FÅR KLÄ SIG HUR MAN VILL I SVERIGE, MEN ÄNDÅ KLAGAR DU PÅ FOLK MED SLÖJA! DIN JÄVLA HOOORRRRRAAAAAA!

 • caroline

  asså jag förstår vad du menar exakt men bara sättet du skriver det på , : två bruna ? dom flesta skulle skrivit två killar och ett gäng tjejer , fattar du då skillnaden ? att om man tycker att det inte spelar nån roll oavsett var man är ifrån så skriver man inte så . Tänk så skulle en utländsk skrivit så i sin blogg : två vita kom fram till mig … det skriver man ju inte ifall man inte är rasist .

  älskar din blogg fresten ! you go paow 😀

 • xmaverickx

  Nästa gång något sådant händer,fotografera dem med din mobilkamera,och anmäl till DO.
  Inte för att jag tror att det tjänar något till,för en svenska kan väl inte bli kränkt av en invandrare (muslim).
  Men för att markera.
  Varför skall vi ta skit från dem,särskilt eftersom vi försörjer dem.
  Har vi inte fått nog ännu?
  Du är tuff Paulina,vi behöver fler svenska tjejer som du.

 • D E N I S E!

  men ta inte åt dig, dom är ju bara förjävligt avundsjuka! det vet du:)

 • hagbard

  Intelligensen bland muslimer är inte så hög eftersom de ofta gifter sig med släktingar och därmed blir det inavel och genetiska defekter över generationerna. Titta bara på arabländerna. Hade de inte haft oljan hade de varit kvar på stenåldern.
  När jag var i Egypten besökte vi en beduinby. Nästan alla barn var blinda eller döva eller hade något annat handikapp på grund av inavel. Skräpet slängde de rakt ut i öknen, där låg plast och annat skit. Samma sak ser man i Sverige, ökad invandring har medfört ökad nedskräpning, något som knappt existerade på 70- och 80-talet, då det var emot alla principer att ens slänga en glasspinne i naturen.

 • Katarina

  Du skriver ju själv mängder med påhopp mot människor, du vet ingenting om respekt. Varför ska man respektera dig tillbaks? Motargument? 🙂

 • Mogge

  Bra skrivet Paulina!

  Nu visar sig svenskhatet och svenskfientligheten mycket tydligt.
  Trollen kommer fram när man matar dom…

  Babbarna kan dissa och förnedra oss och vi kan inte göra något åt det.
  Skriva lite på en blogg och det tar hus i helvete..

  Vad har vi svenskar gjort för att förtjäna detta?

  Låt dom bo i sina getton och slå ihjäl varann.
  Synd bara att vi måste betala kalaset…

 • elina

  asså vill bara påpeka att det känns väldigt förnedrande när folk använder ord som mörkhyade och bruna, säg bara svarta istället, du kanske frsöker visa respekt(?) men det uppfattas inte som de, bara så du vet 🙂

 • Katarina

  hagbard: Du menar alltså att du inte spottar ut tex tuggummit på marken? Om svaret är nej är du garanterat väldigt ensam om detta.

  Det roliga med nästan alla som har invandrarfientliga åsikter är att de verkar mindre intelligenta 😉 Aja jag behöver inte argumentera för min åsikt 🙂

 • LINDEROTH

  Men det vet du väl Paulina.. ”dom” får göra allt medan ”vi” inte får göra något för då blir vi kallade rasister. Vi får inte säga att det var fel av dom att kalla dig hora, nej för då är vi rasister, vi får inte säga att det var fel av dom att ta dig på röven utan tillåtelse, NEJ för då är vi rasister! Vi måste helt enkelt hålla käften och det är just därför många etniska svenskar tänker som dom gör.

  För så fort vi gör något, oavsett om det är ett bråk mellan två personer, så fort en svensk säger något illa mot en svensk med invandrar bakgrund/invandrare ja då blir det krig och man kallas rasist hit och dit. Även om den här personen startade bråket.

  Jag har mycket åsikter om ”invandrarpolitiken” men kan jag yttra mig om det utan att bli kallad rasist? Nej, tyvärr! Önskar bara att ni förstod att det är inte bara ”vita” som kan vara rasister, utan alla, svarta som gula som röda som vita… Jag tycker inte att någon är mindre värd p.g.a. sin hudfärg, men ändå får jag höra sånt skitsnack.. och jag är så jääävla trött på det!

  NEJ det var inte okej att dom skrek hora efter henne… precis som en liten snorunge (ja med invandrarbakgrund) sa hora till mig här om dagen.. konstigt att folk får speciella åsikter? Nej, inte direkt. Eftersom jag aldrig blivit bemött så av någon random svensk på stan…

 • sandra

  ta inte åt dig. folk är respektlösa.
  det är dom som kommer lida för det när dom blir äldre.
  visa bara att du är mognare och har en hjärna!
  stå på dig!

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  sandra nilsson skriver 2010-02-26 kl 22:34:

  Du Sandra, jag kan tala om för dig en sk som är ganska valnilgt när det gäller svenska tjejer som kallar andra för hora o.dyl. Nämligen att de är grymt anvundsjuka på utseendet eftersom de själva ser ut som ett paket fiskpinnar! Hur ser du ut…?

 • hagbard

  Katarina: På denna länk kan du läsa om hur IQ skiljer sig mellan olika länder. Inte speciellt oväntad ligger afrikanska länder långt ner på listan. Dett är fakta och ingen rasism. Det är inte konstigt att framtiden ser mörk ut välfärdsmässigt i Sverige med tanke på alla fåraherdar som kommer hit från Somalia bland annat. Det är ju inga raketforskare direkt som söker den ekonomiska lyckan i landet med världens högsta skatter.

  http://sv.wikipedia.org/wiki/IQ_and_the_Wealth_of_Nations

 • susanna

  håller med dej! Det finns idioter till allt.. :s

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Paulina, just keep up the good work and be yourself!

 • Anonym

  Jag tycker personligen att du är totalt dum i huvudet. Nummer ett för att du aldrig kan stava, vilket innebär att du egentligen är som vilken jävla analfabet ur bonderiket, vilket egentligen innebär att du är då jävla trångsynt (otroligt mild sagt för att vara mig).

  Att skriva en motargument till något som från din sida knappt är något jävla argument är totalt meningslöst. I dina inlägg där du ”uttrycker” dina känslor finns inte ens några argument involverade. Det är bara massa BS som du kläcker ur dig och som provocerar folk. Enda anledningen till att det provocerar är för att det är idiotiskt skrivet av dig.

  Kort sagt, du är en IQ befriad liten schvejdi som kommer förstöra sitt eget rykt inför framtiden och se till att ingen tar dig på allvar. Vilket är helt underbart för mig att veta.

  That´s it!

 • Danne

  Katarina tycker du skriva HORA verkar intelligent då??

 • Jen

  Paow–
  Det kommer aldrig spela någon roll vad du har för åsikt för det kommer alltid vara folk som dumförklarar dig och som tycker att du är helt fel eller att du är rasist på något plan. Stå för det du tycker och that’s it.

  Er Andra—
  Resten kan ju öppna ett forum eller något och diskutera om paow är rasse eller inte. Om hon har rätt i det hon säger och om hon borde få tycka det hon tycker osv. Så?…

 • Isabelle

  Jag tycker att det är fel att göra som dom gjorde mot dej. Men jag tycker inte att det är någon som helst skillnad på om det är svenskar elr invandrare som gör så. Det är lika illa vem som än gör så. Alla är lika mycket värda, svenskar, norrmän, danskar, afrikaner, kineser osv. Alla förtjänar att bli behandlade rätt och inte bli kränkta på något vis. Det finns invandrare som gör dumma saker, men det finns svenskar som också gör dumma saker. Och det är viktig tror jag att inte dra alla över samma gräns. Utan varje människa ska få chansen att vara sig själva genom att man skapar sig en egen uppfattning om personen. Inte bara t.ex. – han är dansk då är han sån. Hon är japan då är hon sån. osv. Alla människor förtjänar samma möjligheter och samma repekt, få tycka och tänka vad dom vill oavsett religion, bakrund och ursprung. Jag tycker att den här diskutionen har gått lite väl långt. Jag ställer mej inte på någons sida. Den sidan jag väljer är min egen och den går ut på att – repektera andra människor, alla är lika värda, gör ingen skillnad på svenska och invandrare. Skapa dej en egen uppfattning om varje enskild person som du möter. Folk kan vara förjävliga ibland, och de spelar ingen roll om man är svensk elr invandrare. Lika så kan folk vara helt underbara, det spelar ingen roll om man är svensk elr invandrare.

 • MaxPayne

  Hatten av för dig PAOW och jag bugar mig djupt för dig. Med dessa blogginlägg har du inte bara väckt ett stort politiskt intresse bland dina läsare, du har även lyft fram vissa, mindre smickrande sidor hos vissa av dessa läsare.

  Det råder åsiktsfrihet i detta land, men för den skull betyder det inte att man kan häva ur sig vad som helst, hur som helst. Förtal och smäderi är fortfarande straffbart och jag tycker synd om er som inte kan föra en normal diskussion, än mindre debatt utan måste häva ur er den verbala smörja som ni gör. Det visar er sociala mognad, och den går någonstans strax under mina skosulor.

  Men i min välvillighet så kan jag säga att det är inte bara åsiktsfrihet i Sverige, det är fritt att resa hem med om ni inte gillar klimatet här. Vi kommer att klara oss så bra utan er med ska ni se.

  Och ett sista ord till dig Paulina. Tro det eller ej, men du har vunnit många nya vänner med dina ord. Stå stark flicka, och krök inte din rygg för dessa fega påhopp. Sanningen svider och mycket skit kommer du att få slängt på dig. Några kommer till och med att sluta läsa din blogg, men tänk då att dem behöver du ändå inte och du har funnit desto fler nya läsare med denna ny och djupa sida av dig. Ditt namn kommer att stå starkt hos oss.

  Tack för ordet.

 • lin

  asså om en svenks sägertyp blatte eller nåfot slang. eller om man imiterar en utlännnin och säger typ ”din mamma”, då är man rasist. men om en blatte säger något om svenskar, så är dom inte rasister. sjukt är det’
  på min förra skola så mobba utllänningarna svenskarna. så jag bytte. om jag sa blatte till non så kallades jag rasist. om dom sa jävla svenne och massa sånt där så NÄ?
  fuckpå dom

 • MaxPayne

  Oj, kände att jag var tvungen att skriva ett litet inlägg till. Blev så full i skratt när jag såg vad en ”anonym” skrev. Klagade på din grammatik, men gjorde själv ett antal grammatiska fel, förutom då att denna person missade en hel del när det gäller satsbildning.

  Ack ja, skolningen är inte längre vad den har varit.

  Men än en gång, stå på dig flicka lilla, och känn stödet från oss nytillkomna vänner och läsare.

 • hannah

  Varför ens kommentera hudfärg och ursprung? Det finns lika många vita som svarta skithögar. Inget du säger i denna diskussionen låter vettigt.

 • sarah

  Kolla in min blogg om ni vill se bilder på hur det kan bli om man solar för mycket solarium!

 • ida

  Håller med dej ! Förstår precis hur du menar… Jag råkade ut för liknande sak idag. En äcklig tjej på 14-15 år kom fram och börja mucka med mej + mina två kompisar. Hon sa att jag skulle knulla min pojkvän i röven.

  1. Jag har ingen pojkvän.
  2. Knulla i röven= ologiskt med tanke på att jag inte har nån kuk.
  3. Språket hon använde…. Det säger ju allt.

  Fortsätt som du gör Paow och stå för dina starka åsikter ! 🙂
  Kram Ida <3

 • Emma

  Och du ser ut som en, hur gammal är du och titta på hur du klär dig?!
  Är svensk men skyll dig sj äckel!

 • Rassen

  UT MED ALLA INVANDRARE SOM INTE SKÖTER SEJ.
  UT MED ALLA SVARTA VÅLDTÄCKSMÄN.
  UT MED ALLA KNARKLANGARE.
  UT MED ALLA PEDOFILER SOM VÄLDTAR SVENSKA KILLARS BRUDAR.
  UT MED ALLA SOM INTE HÖR HEMMA I SVERIGE.

 • maritta

  Om det var svenskar som tagit dig på röven respektive kastat snöboll och kallat dig för hora, hade du då skrivit det i bloggen?
  Svaret är uppenbart; nej!

  http://www.marittas.blogg.se

 • Poaw - vi gillar dig

  Ville bara säga att du är jättecool som faktiskt vågar ta upp någonting som många av oss känner. Jag är själv andra generationens invandrare och tycker precis som du. Jag tycker det är ett svek mot svenska tjejer att samhället ger invandrarkillar och och invandrartjejen rätten att kalla dem för horor och se ner på dem. Det är självklart inte bra med rasism men varför ska man låta vissa folkgrupper komma undan med allt bara för att man inte vill stöta sig med dem?

  Det finns ingen anledning att muslimer (ja för det är mest muslimer som ger sig på svenska tjejer) ska få lov att vara den nya adeln och ha laglig immunitet mot allt. Alla måste fostras in i samhället för att vi ska kunna existera tillsammans. Jag blev glad när jag läste ditt inlägg och vill bara säga att jag är stolt över dig. Det finns många av oss andra generationens invandrare som står bakom dina åsikter.

  Förresten, det är tråkigt att vissa försöker få Paow till att vara SDs nya ansikte. Paow skriver bara vad de flesta av oss med självrespekt tycker. Hon kan inte ta ansvar för ett partis historia och politik.

  Sverige är ett fantastiskt land där alla har rätt att vara det det vill. Jag tycker det är sjukt att vissa får lov att attackera andra och rättfärdiga det genom sin religion. Religionsfrihet betyder också rätten till att slippa religionen.

  Paow – vi gillar dig och är stolta över dig 🙂 Önskar dig det bästa!

  // en invandrarkille som hatar många invandrares syn på svenskar

 • Poaw - vi gillar dig

  maritta

  JAg vet inte om du levt under en sten hela ditt liv, men så beter sin inte svenskar speciellt ofta.

 • Johan

  STÅ PÅ DIG!!!! Äntligen någon som vågar säga det vi alla tänker!!

 • MaxPayne

  Hm, vill nog skriva ett sista inlägg innan jag försvinner härifrån för den här gången, och det är då främst riktat till maritta. Min mor brukade säga att om inte om hade funnits hade kon hoppat över månen.

  Nu var det inga svenskar som gjorde det, det var invandrarungdomar av den sorten som inte har någon som helst social uppfostran och inte har lärt sig hur man ska möta det motsatta könet i Sverige. Neandertalmetoder fungerade strax före den äldre stenåldern, men sedan dess har tekniken raffinerats. Jag vet inte hur uppvaktning sker i andra länder, men jag vet att dylika metoder inte går hem hos svenska kvinnor.

 • nathalie

  helt på din sida, vet att det är fler som är. Blir själv jävligt förbannad när man hör killar och tjejer skrika just ”hora” till någon annan. Tror inte själva dom vet vad ”hora” egentligen står för. Keep on workin’, you doin’ it gooood! fortsätt stå på dig:)

 • Tim

  Överrepresentationen är så stor att man inte kan tala om att det skulle vara en slump att det var kulturberikare som trakasserade Paow. Återigen, svenskar är något vi får stå ut med men utlänningar som utnyttjar Sveriges gästfrihet borde skickas hem. Svenskarna kan vi bura in. Tror inte något land vill ta emot utvisade svenskar.

  Vilka är det oftast som stirrar på tjejer de inte känner och fäller sexistiska kommentarer? Vilka är det oftast som hänger utanför uteställen för att hitta överförfriskade att slå ned? Vilka brukar stå på dansgolvet och knuffa in sina kamrater i folk som är där för att ha kul? Vilka tar sig friheten att tafsa på en okänd tjejs röv?

 • Gurra

  Någon har stake, så mycket kan man säga. Fortsätt stå på dig, världen behöver fler som vågar säga ifrån!

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Jag måste ta en sista innan jag lägger ner för idag…

  ARG!!!!!!!!!!! 2010-02-26 kl 23:06 skrev:

  ”Jaha nu har du gett dig på muslimerna och dom mörkhyade människorna!”
  Nu var det ju så att det var Paulina som blev utsatt för ett par otrevliga och ocivilicerade påhopp!

  ”JAG ska säga dig en sak jag är MUSLIM, SVART och VÄLDIGT VÄLDIGT STOLT plus jag har SLÖJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jag är såå jävla stolt”
  Ditt språk och uppenbara upprördhet får mig att tro det motsatta faktiskt. Om du var stolt för islam och kände dig fullständigt trygg och harmonisk med detta skulle du inte bry dig om att kommentera, definitivt inte på detta vis!

  ”det finns ingen som tvingar mig att bära slöja”
  Vi har hört det förr och sett hur många av dessa kvinnor har det… Beror nog på vad man menar med ”vem” också… Ingen levande kanske men Islam i sig påbjuder detta och det kan knappast anses som fritt val!

  ”var det inte du som åkte till egypten?”
  Du har inte ens bemödat dig att läsa Paulinas blogg innan du far ut med anklagelser själv!

  ”vad såg du där var det någon som kallade dig hora eller tog dig på röven?”
  Om man åker till Egypten så ser man förmodligen inte det så ofta, men det händer där såväl som här. Skillnaden är att där blir man omänskligt straffad enligt islams påbud. För övrigt är det så att en man går fri från t.o.m. våldtäkt om det är så att shariadomstolen finner att kvinnan inte har skylt sig ordentligt. Sug på den va!

  Några frågor (Sharia):
  Hur känns det att du som kvinna är värd hälften mot din ev. man?
  Hur känns det att dina ev. döttrar ärver hälften gentemot dina ev. söner?
  Hur känns det att ditt ord väger hälften mot mannens i en rättslig tvist?
  Hur känns det att få pisk när du varit ”olydig” mot din ev. man?

 • Anonym

  När du lär dig att stava korrekt så kan du vara en ”äkta” svensk och bete dig svenskt

 • Cilia

  Till alla puckon här i kommentarerna som säger ”med det hade lika gärna vanliga vita svenskar kunnat göra, du rasist!”:

  Ja, men problemet är ju att de INTE GÖR DET, oavsett om de KUNDE ha gjort det! Hela problemet är ju att invandrare beter sig som svin ca 100 ggr mer än svenskar, och DESSUTOM har vi räddat deras liv OCH betalar deras uppehälle!

  Den som inte förstår problemet med detta är antingen ett socialfall som röstar på vänstern, eller en inavlad muslim (ja, det är svårt att hålla reda på vem som är ens kusin och vem som är ens syskon när man har så många, men det är ingen ursäkt)…

  För alla som dagligen vill höra den sanning som hela Sveriges media och politiker döljer, följ dessa tre bloggar (Sveriges största bloggar inom kategorin politik på Bloggtoppen, googla efter deras namn):

  Politiskt Inkorrekt

  Fria Nyheter

  Nätverk mot politisk korrekthet

  Och kom ihåg att låta politikerna veta vad ni tycker om deras förtryck och utsugning av svenskar i vårt eget land, i valet nu i september!

 • erika

  måste du påpeka att dom har annat ursprung, vad spelar det för roll hur dom ser ut och vad dom kommer ifrån`? SÅ YTLIGT. alla är människor oavsätt…..

  fett synd. jag gillade din blogg och respekterade dej fett mkt innan du började ta upp såna här ämnen varje kvart.-.-

  jag säger hej då till din blogg nu, det ända du skriver om är hur mkt du stör dej på utlänningar. !Paulina goes out the window!

 • Gustav

  De som kallar folk för hora är så jävla obildade att det inte är sant. En svensk skulle aldrig säga hora till en annan svensk om vi hade backat tiden 20år. Att kalla en annan tjej för hora har kommit från andra kulturer. I de nordiska kulturerna använder vi inte det uttrycket om folk inte jobbar med det på gatan. Men det fattar ju inte invandrare (speciellt de från mellanöstern och nordafrika). De har inte ens lärt sig detta väsentliga om landet de lever i. Fyfan!!!

  Paulina, vi som är Sveriges framtid kommer att rösta på SD för att minska invandringen och täppa till truten på alla som förolämpar dig för att du säger vad du tycker. Stå på dig tjejen.

  Tänk på att allt som skrivs förnedrande här om Paulina läses av ohyggligt mycket fler än de som kommenterar. Ni kanske borde tänka på det innan ni slänger av er rasistiska dynga. (ja för ni är faktiskt rasistiska i motsatt riktning)

  SD in i riksdag & regering!

 • MaxPayne

  Och till dig då erika vill jag säga att med dessa inlägg hon har haft har hon förvisso förlorat vissa läsare, men vunnit desto fler. Vad har du för kommentar på det?

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Cilia skriver 2010-02-27 kl 00:27

  Några flera läsvärda nyhetssajter med ofiltrerad sanning…

  FriaTider
  Affes Statistik-blogg
  Merit Wager
  Forum mot Islamisering

  Googla och läs!

 • Minischulman

  hahhaha fan vilka människor 😮

 • anna

  du har helt rätt paow, det är främst muslimska invandrare som beter sig illa och då drabbas även bra invandrare från tex östasien. helt sjukt att de som invandrat hit beter sig som de gör och misshandlar och rånar svenska ungdomar.

 • Vadaadaa

  Som folk innan skrivit om ni vill läsa OCENSURERADE nyheter om invandringens konsekvenser skall ni googla

  Politiskt inkorrekt med ändelsen info

  och

  Fria Nyheter

 • Johanna Bergström

  Tack för en informativ post!

  Kommer fortsätta läsa denna blogg, skönt med lite yttrandefrihet för en gångs skull!

 • Anonym

  hej
  detta är första gången jag kommenterar din blogg.
  har alltid gillat den!
  måste bara fråga och jag hoppas att du svarar: vad menar du med det du skrev om folk med sjal ? du har knappt nämnt det förrän idag?
  är det folk med sjal som du syftade på i just detta inlägg? vet inte men du gjorde mig ganska upprörd!
  tacksam för svar..
  PS du är fan ingen hora

 • Vadaadaa

  Till alla er som kallar paow för hora och svennefitta för att sedan avsluta med att jag aldrig mer kommer läsa din blogg…
  Vem fan vill ha läsare som kallar en för hora???
  Dessutom som MaxPayne tidigare påpekade, för varje tappad läsare har paow genom sitt modiga inlägg fått två nya.

  Slutligen tror jag att ni som ber paow att hålla käften bör lära er att i Sverige har vi YTTRANDEFRIHET.
  Jag anar att en stor del av er som skriver kritiska kommentarer här inte hade yttrandefrihet där ni kom ifrån och/eller inte gillar den svenska yttrandefriheten. Tiil dessa står det fritt att åka tillbaka dit ni kom ifrån alternativt flytta till ett land med starkt inskränkt yttrandefrihet.

  Problem solved

 • mia

  människor som inte håller med dig är bara efterblivna. jag är invandrartjej men går klädd som du, jag blir också kallad hora. jag orkar inte bry mig längre, men ditt problem är på en annan ”nivå” för att du är en på något sätt offentlig person. det enda man kan göra är ignorera. man ska inte ta åt sig av sånt. du säljer dig inte på gatan därmed är du inte en hora. allt sånt handlar om avundsjuka har jag lärt mig. så lita på mig, det kommer försvinna med tiden, jag är bara avundsjuka idioter som slösar sin tid på att förstöra andras liv

 • Kenneth

  I Sverige är det meningen att vi ska ha yttrandefrihet. Man ska fritt få ta upp sådant som bekymrar en utan att få en skitstorm av förtal, hot och trakasserier.

  Det går så jäkla mycket myt i politiskt korrekt åskådning. Är man rasist för att man säger ifrån översittarfasoner?

 • sabina

  Sorgligt. Verkligen sorgligt. MaxPayne: ja vilken vinst hon har gjort va? Massa fegisar som kommer hit och uttrycker sitt missnöje och sina uppdämda aggressioner väl skyddade bakom hemmets trygga dörrar. Jag är förjävla glad att dom flesta av er inte ens är byxmyndiga och således inte får rösta i kommande val. Jag vet att ni också växer upp en dag men bara tanken på att de flesta av er hyser så lite empati för människor som för er är främmande gör mig livrädd.

 • beetyy

  hhahahhhha Du ä rolig° 100 % att du är en hora.. verkligen inget som förvånar mig om du säljer dig själv! dumma IQ-befriade hora!

  R-terad som inte ens går i skola. Tkr synd om dig.. nej de gör jag inte ALLS! Du borde tycka synd om dig själv. fitta

 • Andy

  I Sverige har vi lagen om ”hets mot folkgrupp”. Som svensk omfattas man dock inte av den lagen och kan således inte bli utsatt för just hets mot folkgrupp. Det säger en hel del om tillståndet i det här landet.

 • The quuen

  ´Jag tycker att du inte ska uttrycka dig om något du verkligen inte vet något om jag kan tänka mig att du inte kan ett skit om islam eller någon annan religion för den delen.Du har rätt om att det finns yttrandefrihet i sverige men skriv om något du vet.inom islam så är det meningen att man ska ge respekt til människor även om det har en annan religion. Och respekt vet du verkligen inget om jag vill inte säga allla SVENSKAR eftersom dt gälller inte alla GUMMAN jag vill ge dig ett tips snacka inte om något du själv inte kan stå för om jag vore dig så skulle jag bara var tyst och låta alla andra leva sitt liv och bära sin slöja

  Peace Ayan 😉

 • Läs först kommentera sen!

  Haha omg….några av er är verkligen pinsamma. Läser ni vad hon skriver innan ni komenterar?

  Paulina ALDRIG attackerade islam eller musliumer! Hon skriver invandrare; som kan vara riktat mot vilket nationalitet som helst förutom sverige. Så vaför skriver ni om islam? Ja hon skrev om slöjor och så men det behöver inte betyda att man e muslim, det finns kvinnor i serbien som bär slöjor (inte för samma orsak, de tar av de när de vill). Så kom med konstruktiv kommentarer, läs först skriva sen…annars är det ni som ser ut som idioter och inte Paow.

  Och en annan sak….varför måste ni skriva att hon är en idiot, och kalla henne och säga så här:

  Anonym:
  Jag tycker personligen att du är totalt dum i huvudet. Nummer ett för att du aldrig kan stava, vilket innebär att du egentligen är som vilken jävla analfabet ur bonderiket, vilket egentligen innebär att du är då jävla trångsynt (otroligt mild sagt för att vara mig).

  Hon skrev sin åsikt på ett respektabel sätt, så varför kan ni inte skriva vad ni vill på ett mogen sätt också? Ni bara visar henne att hon har rätt!!

 • K

  Hejsan Paow. Jag håller till en vissdel med dig. Jag själv är asiat, född i sverige men mina föräldrar kommer från Vietnam. Jag tycker att det är pinsamt när jag ser invandrare förstör och sätter otrygghet för oss andra jag menar, det finns många ställen i Sverige där det är fullt av invandrare och som klassas som farligt. Ett exempel är Rosengård i Malmö. Ingen svensk vågar sig in där utan tanken av att bli väldtagen eller misshandlad? Vad är de för trams. Invandrare borde respektera svenskar och TACKA att de får komma in i Sverige till ett bättre liv, men vad gör många? De går emot, de protesterar de påstår att allt är rasistisk. Man kan knappt ha en svensk flagga uppe utan att någon tjatar om att det är rasistisk? HALLÅ detta är Sverige, acceptera och respektera svenska regler eller stick?

  Invandrare har gett sig själva en stämpel som sliskig, hårdhänt, kriminella osv. Hur lätt är det för andra att ha en positiv bild av en invandrare när de gör detta?

 • Pierre

  Att bete sig illa är inte okej oavsett hudfärg eller bakgrund

 • sara

  Jag orkar inte använda mer än två hjärnceller för att skriva det här eftersom att det bara går in genom ena örat och ut genom det andra så det känns ju ganska meningslöst. Men jag tänkte i alla fall säga att du snackar ju om att alla som kommer hit ska vara precis som svenskr och de får inte ha slöjor utan måste visa sitt ansikte och sin kropp men när du åker utomlands så går du omkring med tre decimeter tyg på kroppen? Vafan tror du de tycker om att du gör så? Jo, de tycker att du inte borde få vara i deras land eftersom att du går runt och visar halva arslet som den lilla hora du är. man borde avliva sådana som du äckliga människa

 • Vadaadaa

  Lite fakta till alla er invandrarkramare:

  2008 fick 90021 personer uppehållstillstånd i Sverige (källa: migrationsverket)

  Enligt SCB tar mellan 7-10 år innan en invandrare får sitt första jobb. (INTEGRATION: RAPPORT 2)

  Om varje ickearbetande invandrare kostar 250000 kronor per år (bidrag, vårdomkostnader, skola, samt andra insatsen från staten) innebär det att invandringen endast under 2008 kostade Sverige 191 miljarder.

  Jämför denna summa med tex all utbildning (grundskola – Universitet) och ALL statligt finansierad forskning kostade under samma tidsperiod (2008) 50 miljarder kronor.

  Kostnad invandring 2008: MINST 191 miljarder kronor
  Kostnad ALL utbildning & forskning 2008: 50 miljarder kronor

  Till råga på allt så lånar Sverige idag pengar för att kunna få landet att gå ihop. HUR tror ni det här kommer sluta om vi inte begränsar invandringen?

 • Tim

  Varför skulle Paow vara rädd för att förlora svenskfientliga läsare? Nu har hon ju vunnit över oss hederliga svenskar som inte brukar läsa dessa bloggar. 🙂

 • Pania

  du kommer själv växa upp och förstå att du själv sätter dig i skiten.. bruna och utländska är också människor, det räcker med att skriva ”en kille gjorde si, en tjej gjorde så” för jag har tusan aldrig sett dig skriv ”en svensk kille gjorde så”. OCH DET KALLAS FRÄMLINGSFIENTLIGHET!

 • hey PI

  Har fullt vuxna människor från PI hittat hit för att argumentera med små barn =) hahaha komedi det här !

 • Matilda

  Jag tycker att det var och är fel gjort från båda hållen. De ska inte kalla dig hora, men du ska inte heller mata på om alla invandrare. Alla är lika värda, svart som vit, gul som röd. Om jag var du, skulle jag inte tagit illa upp, de vet inte någonting om dig, därför ska du inte ta illa upp då de inte har någon anledning. Jag kan hålla med dig i vissa punkter (just nu kommer jag inte på några, men jag vet att det finns), och alla får vi tycka som vi vill, men jag tycker att det är synd att vi ska bli individer med annat folk bara för att han/hon ser annorlunda ut, lever annorlunda osv, allt går ut på fördomar. Det blir som ett spel, vi mot dom, enligt mig finns det inget ”vi mot dom” det finns bara VI. Alla är vi människor. Herregud, kan inte folk bara inse detta? Varför sån hat?

 • Ernst

  hahaha har fullt vuxna människor från PI hittat hit för att argumentera med små barn? =) jaaa va ska man säga,, de är ingen nivå-skillnad precis ;P

 • Matilda

  Måste bara tillägga, DET är absolut INTE okej att de kallade dig för hora och taffsade på dig. Jag menar bara, skulle du reagerat annorlunda ifall det vart svennar?

 • Tim

  Säg nej till radikal islamism och ynkryggar som förnekar svenskfientligheten och rasismen mot svenskar.

  Bli ett fan av Sverigedemokraterna i riksdagen – ja tack!

  http://www.facebook.com/pages/Sverigedemokraterna-i-riksdagen-ja-tack/173749254520

  Snart 23 000 fans. Är redan den största svenska partigruppen på Facebook. 😀

 • Tim

  Pania: Tror du inte folk i andra länder skulle skriva om/när svenskar misskött sig i deras hemländer?

  Sverige har inte fri invandring utan det är politiker som avgör vilka som ska få komma hit. Hur ska medborgarna kunna fatta beslut om vilka som ska få komma hit om det ska vara förbjudet att skriva om det negativa med invandringen?

 • Läs först kommentera sen!

  snälla paow tar aldrig åt dig vi är på din sida!! sverige för alltid, är så jävla förbanand på dessa skallar

 • Ernst

  Till er andra vill jag föreslå http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Kan-den-har-kebaben-fa-fler-fans-an-Sverigedemokraterna/300797356543?ref=ts

  Och sen har vi nej tack till sd på fb, men den sopar ju banan me SDs fanclub så de vore orättvist att länka den..

 • Jila

  Rassen skriver:
  2010-02-26 kl 23:59
  UT MED ALLA INVANDRARE SOM INTE SKÖTER SEJ.
  UT MED ALLA SVARTA VÅLDTÄCKSMÄN.
  UT MED ALLA KNARKLANGARE.
  UT MED ALLA PEDOFILER SOM VÄLDTAR SVENSKA KILLARS BRUDAR.
  UT MED ALLA SOM INTE HÖR HEMMA I SVERIGE.

  Om en svensk våldtar någon så får han/hon fängelse och invandrare ska skickas ut?
  Du, för att vara ärlig så har jag bara svenska kompisar som knarkar och säljer ut. (förutom min Finska kompis som anses vara mer svensk för någon anledning)
  Aja.. ^o^
  Någon som har märkt att MaxPayne avgudar Paow? XD typ ”heil” paow XD

 • Läs först kommentera sen!

  Haha omg….några av er är verkligen pinsamma. Läser ni vad hon skriver innan ni komenterar?

  Paulina ALDRIG attackerade islam eller musliumer! Hon skriver invandrare; som kan vara riktat mot vilket nationalitet som helst förutom sverige. Så vaför skriver ni om islam? Ja hon skrev om slöjor och så men det behöver inte betyda att man e muslim, det finns kvinnor i serbien som bär slöjor (inte för samma orsak, de tar av de när de vill). Så kom med konstruktiv kommentarer, läs först skriva sen…annars är det ni som ser ut som idioter och inte Paow.

  Och en annan sak….varför måste ni skriva att hon är en idiot, och kalla henne och säga så här:

  Anonym:
  ‘Jag tycker personligen att du är totalt dum i huvudet. Nummer ett för att du aldrig kan stava, vilket innebär att du egentligen är som vilken jävla analfabet ur bonderiket, vilket egentligen innebär att du är då jävla trångsynt (otroligt mild sagt för att vara mig).

  Hon skrev sin åsikt på ett respektabel sätt, så varför kan ni inte skriva vad ni vill på ett mogen sätt också? Ni bara visar henne att hon har rätt!!

 • Läs först kommentera sen!

  Haha omg….några av er är verkligen pinsamma. Läser ni vad hon skriver innan ni komenterar?

  Paulina ALDRIG attackerade islam eller musliumer! Hon skriver invandrare; som kan vara riktat mot vilket nationalitet som helst förutom sverige. Så vaför skriver ni om islam? Ja hon skrev om slöjor och så men det behöver inte betyda att man e muslim, det finns kvinnor i serbien som bär slöjor (inte för samma orsak, de tar av de när de vill). Så kom med konstruktiv kommentarer, läs först skriva sen…annars är det ni som ser ut som idioter och inte Paow.

  Och en annan sak….varför måste ni skriva att hon är en idiot, och kalla henne och säga så här:

  Anonym:
  ‘Jag tycker personligen att du är totalt dum i huvudet. Nummer ett för att du aldrig kan stava, vilket innebär att du egentligen är som vilken jävla analfabet ur bonderiket, vilket egentligen innebär att du är då jävla trångsynt (otroligt mild sagt för att vara mig).’

  Hon skrev sin åsikt på ett respektabel sätt, så varför kan ni inte skriva vad ni vill på ett mogen sätt också? Ni bara visar henne att hon har rätt!!

 • Läs först kommentera sen!

  Haha omg….några av er är verkligen pinsamma. Läser ni vad hon skriver innan ni komenterar?

  Paulina ALDRIG attackerade islam eller musliumer! Hon skriver invandrare; som kan vara riktat mot vilket nationalitet som helst förutom sverige. Så vaför skriver ni om islam? Ja hon skrev om slöjor och så men det behöver inte betyda att man e muslim, det finns kvinnor i serbien som bär slöjor (inte för samma orsak, de tar av de när de vill). Så kom med konstruktiv kommentarer, läs först skriva sen…annars är det ni som ser ut som idioter och inte Paow.

  Och en annan sak….varför måste ni skriva att hon är en idiot, och kalla henne och säga så här:

  Anonym:
  ”Jag tycker personligen att du är totalt dum i huvudet. Nummer ett för att du aldrig kan stava, vilket innebär att du egentligen är som vilken jävla analfabet ur bonderiket, vilket egentligen innebär att du är då jävla trångsynt (otroligt mild sagt för att vara mig).

  Hon skrev sin åsikt på ett respektabel sätt, så varför kan ni inte skriva vad ni vill på ett mogen sätt också? Ni bara visar henne att hon har rätt!!

 • Ernst

  peddovarning på MaxPayne!

 • Läs först kommentera sen!

  Haha omg….några av er är verkligen pinsamma. Läser ni vad hon skriver innan ni komenterar?

  Paulina ALDRIG attackerade islam eller musliumer! Hon skriver invandrare; som kan vara riktat mot vilket nationalitet som helst förutom sverige. Så vaför skriver ni om islam? Ja hon skrev om slöjor och så men det behöver inte betyda att man e muslim, det finns kvinnor i serbien som bär slöjor (inte för samma orsak, de tar av de när de vill). Så kom med konstruktiv kommentarer, läs först skriva sen…annars är det ni som ser ut som idioter och inte Paow.

  Och en annan sak….varför måste ni skriva att hon är en idiot, och kalla henne och säga så här:

  Anonym:
  Jag tycker personligen att du är totalt dum i huvudet. Nummer ett för att du aldrig kan stava, vilket innebär att du egentligen är som vilken jävla analfabet ur bonderiket, vilket egentligen innebär att du är då jävla trångsynt (otroligt mild sagt för att vara mig).”

  Hon skrev sin åsikt på ett respektabel sätt, så varför kan ni inte skriva vad ni vill på ett mogen sätt också? Ni bara visar henne att hon har rätt!!

 • EMMA

  Det är bara pinsamt att de jävla blattarna inte kan inse fakta.
  Varför ska dem ta åt sig liksom? Det finns ju faktiskt invandrare som sköter sig.
  Så istället för att skrika något så jävla onödigt som ”hora” till en tjej som bara säger sanningen och vågar stå för det, det är ju ändå en jävla massa folk som läser denna blogg. Jag tycker fan att det är modigt att stå för det man tycker.
  Du är awesome Pao.

 • Kattis

  fett nice med en blogg som vågar säga sanningen !
  jag ska reka den till alla jag känner ! Ingen ska kalla oss för horor i vårt land

 • Ernst

  MaxPayne är kär,, stackars gubbe

 • Gunilla

  Paow, så gott som varenda svensk har förnedrarts av invandrare. När våra politker fick reda på det skapade de en lag som förbjuder svenskar att klaga på farliga och hotande invandrare. Vi maste rösta bort våra politiker som skapat den miljön där invandrare kan bete sig som svin utan minsta konsekvenser.

  Det är våra politiker som skapat dagens Sverige där nästa alla tjejer beräknas bli våldtagna innan de bli 40 år gamla, och 85 % av de skyldiga våltäktsmännen är invandrare. Deras syn på tjejer märks när de pratar, först förnedrar de oss med ord, sedan om de kan, brukar de våld mot oss, de är rasister, inte vi, inte du och jag.

  Det är våra politiker som skapat den miljön, de måste bort. Bara ett parti skiljer sig från de andra. Vi vet vilket parti som är 100 % emot våldskaoset M och S skapat. Nu vill både M och S med tvång att alla orter ska ta emot fler farliga araber. SD är det snabbast växande partier och alla vet varför.

  Sätt upp en poll och ställ frågan ”Har du förnedrats av invandrare?” Jag kan nästan garantera att de flesta svarar ja. Missta er inte, jag ogillar inte alla invandrare, bara de obildade analfabeter som förnedrar svenkar och inte hör hemma i Europa.

 • Sara

  Sålänge det finns invandrade i Sverige kommer det alltid att finnas några svenskar med rasistiska åsikter men de finns inget att göra åt saken, de med rasistiska åsikter har bara haft en taskig barndom och vill få ut sina aggressioner på något sätt och sedan hittar dom invandrare och skyller alla deras livsproblem på dom. Gå till en psykolog istället jävla bönder.

 • Vadaadaa

  @ Jila
  Om man bjuder in personer till en fest och dessa missköter sig är det naturligt att man kastar ut dem. Om en av personerna som faktiskt betalat till festen missköter sig är det lite svårt att kasta ut personen då han/hon faktiskt betalat kalaset.

  Jag skulle dock gladeligen exportera varje svensk som våldtar någon till en fängelsekula långt bort från Sverige, men tyvärr har vi inte den möjligheten i Sverige. Jag betvivla även att andra länder skulle vara villiga ta emot vårt inhemska avskum.

  På samma sätt är jag inte intresserad att ta emot andra länders avskum. Om en invandrare de våldtar i Sverige anser jag att vi skall skicka hem patrasket och låta hemländerna ta hand om svinet. Givetvis bör personen aldrig mer få komma tillbaka till Sverige då denne helt förbrukat sitt förtroende.

 • Läs först kommentera sen!

  Haha omg….några av er är verkligen pinsamma. Läser ni vad hon skriver innan ni komenterar?!

  Paulina ALDRIG attackerade islam eller musliumer! Hon skriver invandrare; som kan vara riktat mot vilket nationalitet som helst förutom sverige. Så vaför skriver ni om islam? Ja hon skrev om slöjor och så men det behöver inte betyda att man e muslim, det finns kvinnor i serbien som bär slöjor (inte för samma orsak, de tar av de när de vill). Så kom med konstruktiv kommentarer, läs först skriva sen…annars är det ni som ser ut som idioter och inte Paow.

  Och en annan sak….varför måste ni skriva att hon är en idiot, och kalla henne och säga så här:

  Anonym:
  Jag tycker personligen att du är totalt dum i huvudet. Nummer ett för att du aldrig kan stava, vilket innebär att du egentligen är som vilken jävla analfabet ur bonderiket, vilket egentligen innebär att du är då jävla trångsynt (otroligt mild sagt för att vara mig).

  Hon skrev sin åsikt på ett respektabel sätt, så varför kan ni inte skriva vad ni vill på ett mogen sätt också? Ni bara visar henne att hon har rätt!!!!

 • a n n a

  även om hon hade kläder som kan förknippas som horigt har dem inget rätt att hur som helst bara kalla henne hora!

 • Anonym

  anledning till att hon så ofta skriver om det är kanske för att det är ett växande problem!?

 • Läs först kommentera sen!!

  Haha omg….några av er är verkligen pinsamma. Läser ni vad hon skriver innan ni komenterar?

  Paulina ALDRIG attackerade islam eller musliumer! Hon skriver invandrare; som kan vara riktat mot vilket nationalitet som helst förutom sverige. Så vaför skriver ni om islam? Ja hon skrev om slöjor och så men det behöver inte betyda att man e muslim, det finns kvinnor i serbien som bär slöjor (inte för samma orsak, de tar av de när de vill). Så kom med konstruktiv kommentarer, läs först skriva sen…annars är det ni som ser ut som idioter och inte Paow.

  Och en annan sak….varför måste ni skriva att hon är en idiot, och kalla henne och säga så här:

  Anonym:
  Jag tycker personligen att du är totalt dum i huvudet. Nummer ett för att du aldrig kan stava, vilket innebär att du egentligen är som vilken jävla analfabet ur bonderiket, vilket egentligen innebär att du är då jävla trångsynt (otroligt mild sagt för att vara mig).

  Hon skrev sin åsikt på ett respektabel sätt, så varför kan ni inte skriva vad ni vill på ett mogen sätt också? Ni bara visar henne att hon har rätt!!

 • Läs först kommentera sen!!!!!

  Haha omg….några av er är verkligen pinsamma. Läser ni vad hon skriver innan ni komenterar?

  Paulina ALDRIG attackerade islam eller musliumer! Hon skriver invandrare; som kan vara riktat mot vilket nationalitet som helst förutom sverige. Så vaför skriver ni om islam? Ja hon skrev om slöjor och så men det behöver inte betyda att man e muslim, det finns kvinnor i serbien som bär slöjor (inte för samma orsak, de tar av de när de vill). Så kom med konstruktiv kommentarer, läs först skriva sen…annars är det ni som ser ut som idioter och inte Paow.

  Och en annan sak….varför måste ni skriva att hon är en idiot, och kalla henne och säga så här:

  Anonym:
  Jag tycker personligen att du är totalt dum i huvudet. Nummer ett för att du aldrig kan stava, vilket innebär att du egentligen är som vilken jävla analfabet ur bonderiket, vilket egentligen innebär att du är då jävla trångsynt (otroligt mild sagt för att vara mig).

  Hon skrev sin åsikt på ett respektabel sätt, så varför kan ni inte skriva vad ni vill på ett mogen sätt också? Ni bara visar henne att hon har rätt!!

 • Wine

  Hälften av de negativa kommentarerna här inne är skrivna av betalda avlönade SSU.are som försöker spela ”emma” ”sandra” osv..

  Bry dig inte om dessa. De har inga andra argument än att kalla dig just ho**, fi***
  osv. Absolut inga andra argument har de.

  Du ska veta att du har en mycket stor majoritet av svenskarna bakom dig i detta.
  Din blogg kommer inte att tappa pga att du berättar sanningen.

  Låt du SSU.s avlönade internetroll skriva av sig..ingen bryr sig ändå..

 • Marri - This is a twister that will destroy U

  Men seriöst, vad fan var det där grundat på äns?
  Vet du om att om man har rasistiska åsikter, ja då är man rasist! No shit?
  Jävligt jobbigt när du drar alla över en kam.
  Jag är ingen invandrare, jag är född i sverige men jo blatte har jag blivit kallad flera gånger pga mitt mörka hår och färgen på mina ögon!
  Ditt sätt att se på människor är helt förvrängt. Att dela upp alla i fack, i ras. Precis som Hitler.

  Sure, jävligt dumt utav de personerna att behandla dig på det sättet och nej det är verkligen inte acceptabelt. Men det hade lika gärna kunnat vara en ”svenne” som kallat dig för slampa pga din klädsel. Försök att se från olika perspektiv. Vad förväntar du dig när du går ut i en BH med endast kavaj över mitt i vintern?
  Fast nej eftersom det är sverige vi lever i så ska man kunna gå klädd hur man vill men… Samhället ligger nog inte i samma nivå som lagarna och det vet du.
  Så om du inte är stark nog att stå upp för dig själv så.. dra på dig ett linne eller något. För du vet ju hur folk reagerar. Jag tyckte att det var snyggt! Men alla förstår sig kanske inte på mode.

  Bortsätt ifrån allt bull om invandrare du skriver om i din blogg, så är den bra!
  Såna åsikter är bäst att hålla för sig själv. Man tjänar inget på att skriva ut dom.
  Och om du gör det, se till att komma med bra argument som håller.

 • Nour Naeem

  Lilla vännen finns det inte bättre sätt att få besökare på än att leka rasse??
  Sverigedemokraterna hit och Sverigedemokraterna dit.
  Inse att Sverigedemokraterna aldrig kommer att få regera i detta land, lättare än så är det inte människorna är allt för rädda att det ska bli ett tredje värdskrig.
  Så till Sverigedemokraterna ni kan bara lägga ner det är som att hoppas på regn i öknen!
  Och till dig Paow du ska inte klaga på hur andra klär sig börjar ju undra vart dina föräldrar håller hus ser dom inte hur dottern går klädd??
  Kiss my ass!

 • Lars

  Bra jobbat Paow!
  Det finns en liten del av Sveriges 1,5-2 miljoner invandrare som gravt missköter sig. I den gruppen förefaller pojkar/män från nordafrika och mellanöstern vara överrepresenterade.
  Det du har vågat göra är att berätta om händelser som har drabbat dig. I Sverige har vi sedan mycket lång tid tillbaka en grundlagsskyddad rätt att yttra oss – den rättigheten verkar provocera många av de som kritiserar dig.
  Vidare är majoriteten av oss svenskar i grunden mycket toleranta. Tyvärr har politiker i våra 7 partier och media tillsammans sett till att ”lägga locket på” all information där kritik mot invandrare berörs. T ex grov brottslighet (våldtäkt, narkotika, rån, mord) eller samhällets kostnader för de senare decenniernas massinvandring. Det börjar nu gå upp för allt fler svenskar -och integrerade invandrare- att vi under för lång tid har varit alltför toleranta mot den intolerans som den gravt misskötsamma invandrargruppen tagit med sig och överfört till Sverige.
  Denna insikt finns givetvis även hos politiker och media, men eftersom de så aktivt har bidragit till de invandrarrelaterade problemens skenande utveckling så har de svårt att ”lyfta på locket”.
  Vi är oerhört många som är tacksamma för att du nyttjar din grunlagsskyddade rättighet och berättar det du gör. Det som gör mig mörkrädd är alla dessa kritiska kommentarer du får från, som jag bedömer, just den gravt misskötsamma och intoleranta gruppen. I stället för att bemöta och argumentera med dig så framförs istället hot och att de -helt felaktigt- anklagar dig för att vara rasist. Tyvärr så bekräftar många av dessa bilden av en totalt havererad invandringspolitik där mängder av analfabeter och inellektuellt hämmade (pga kusingiften??) har släppts in i Sverige under förevändning att de skall bidra till samhället och på sikt rädda våra pensioner.
  Tack för att du lyft på locket. Du har startat en lavin och har fått massor av nya läsare! Rock on babe!!

 • fffff

  Kolla pauline eller vad du nu heter . Tänk dig ett land det börjar bli bombhotat folk rymmer och två små flickor och deras mamma har förlorat deras hem de blev hotade och var tvungen att rymma men de hade ingenstans att gå de hade två val . Att ta vägen till att fortsätta rymma , att ha folk bakom dem som misshandlar dem som att blir mördade eller att ta vägen till frihet att få ett hem att bo i att få vatten att dricka , mat , att låta hennes döttrar gå till skolan få utbildning och jobb. De valde frihet . Så du kmr och säger att om de skulle valt vägen att bli dödade är mkt bättre ? TACK FÖR MIG

  Svar: Lär dig läsa. Jag har väl aldrig sagt det du skrev??? De flyktingarna som du pratar om är välkomna… Förstår inte hur det kan bli så att en del tror att eftersom jag ogillar dom som inte sköter sig så ogillar jag alla… LÄS VAD JAG SKRIVER!!!!

 • emma

  Jag håller med dig Paulina!

  Jag tycker att dom som flyttar till Sverige bordde anpassa sig bättre efter våra regler och hur vi beter oss här. Tillexempel, så är det väldigt många utläningar som gör mycket kriminella saker, som våldtar m.m. (Men finns dock svenskar som gör det också..) Men jag tror inte att dom som flyttar hit från tillexempel irak gör sådant där? Jag tror att det bara är för att här i Sverige är vi inte rädda för att visa mycket hud, vi trörs ha lite mer ”utmanande” kläder och vi sminkar oss och har fixat hår. I länder dom kommer ifrån bär ju kvinnorna där ofta slöja och får inte visa bennen för män osv.

  Det kanske är därför dom gör det? För att svenskarnas anses som mer ”snygga och lättklädda”. Dom är inte vanna att se så mycket hud på tjejer! Men det tycker jag isåfall är en jävlig dålig förklaring till att göra såna hemska saker på unga svenska tjejer.

  Fattar inte dom killarna att dom kan skada tjejer? Visa tjejer som killar kanske har skrikit mycket: Hora till eller tafsat på, kanske tycker det är obehagligt att gå ut för dom vet inte vilka påhopp dom kan drabbas av.. Och samma sak med utländska tjejer, dom är väl bara avundsjuka på oss söta svenskar, inte sant? 😉

  Men sen tycker jag att dom får behålla sina traditoner, dom får prata på sitt språk m.m. Bara dom inte gör det på ett kränkande sätt mot Sverige. Det är faktiskt dom som har flyttat hit och då ska dom anpassa sig efter oss, vi ska inte behöva anpassa oss efter dom ..!

  MEN sen finns det faktiskt utläningar som inte håller på så, som har respekt för Sverige och är som vilken ”svensk” som helst bara att dom kanske bryter på ett annat språk eller har annan hud färg.

  Sen en sak som är stor skillnad på om svenskar gör fel eller utländska, om en svenskbedborgare (kan ju även vara en som från börja kommer från tex irak) gör något fel får han/hon fängelse (man kan ju inte utvisa den personen eftersom det är dens hem) men om en så kallad utläning gör fel så tycker jag den direkt bordde utvisas till det land som den kommer ifrån. För ska vi svenskar behöva gå och vara rädda när vi ska ut på stan på natten? Nej, sverige är ett svenskt land och då ska inte invandrare komma hit och förstöra och göra kriminellasaker.. För hur skule dom igentligen reagera om det var tvärtt om?

  och en sak som stör mig otroligt mycket är när utläningar skriver ”hora, fjortis, svennejävlel m.m.” då kallas dom inte för rasist, men när vi i sverige säger något om deras hudfärg, eller liknanade ja då är vi rasister.. Jag får inte riktigt ihop de…

 • Sarabanana

  Ja men kolla om VI nu hittar på att det är ett land som det är krig i .. det är nu så att en mamma och hennes två barn har förlorat deras hem och deras pappa . Mamman hade två alternativ att stanna i landet och fortsätta kämpa med TVÅ barn efter sig att rymma att ha folk som jagar dem att bli mördade eller chansen till att bo i ett hem , få vatten , mat , att hennes barn kan gå i skolan få utbildning ? hon valde alternativ två ? så du säger nu att det var ett fel alternativ

  Ja självklart ska man uppföra sig i ett samhälle . MEN det beror också på hur man är tillbaka för så som jag ser så verkar det inte som att du gillar någon utländsk du säger att vi är apor att vi är såhär att vi är sådär . Inte undra på att dem kasta snöboll .. men hur dumt låter det inte någon kasta snöbolll hon var utländsk haha okej kul för dig väx upp.

 • dfdfd

  hahah oj det blev två inlägg sara bananna .. gjorde fel för jag trodde det första inte postades ..

 • Anonym

  HÅLLER MED SOM FAN! jAG ÄR SÅ JÄÄÄVLA TRÖTT PÅ INVANDRARTJEJER SOM SKRIKER HORA EFTER EN FÖR ATT MAN ÄR BLOND/SVENSK! DET ÄR REN OCH SKÄR AVUNDSJUKA!!!!!!!

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  fffff skriver 2010-02-27 kl 02:42
  Sarabanana skriver 2010-02-27 kl 02:52
  M.fl…

  Sanningen om det som slarvigt och med medveten bedräglighet i vardagstal kallas ”flyktingar”, är att endast ca 5% har legitima flyktingskäl. Politikerna ljuger om detta och försöker hela tiden spela på svenska folkets ömmande för de svaga, varför? Dina pengar hamnar i bl.a. bedragares fickor och finansierar terror och våld utomlands.

  Sanning är också att ca 95% av de asylsökande saknar ID-handlingar, vilket bidragit till att Sverige har blivit en fristad för allsköns brottslingar, en plattform för de internationella kriminella ligorna.

  Du betalar detta vansinne genom sänkt välfärd, dålig skola och sjukvård, sänkta pensioner m.m.

  Säg nej till detta – rösta Sverigedemokraterna i valet 2010

 • Vadaadaa

  Än en gång, ni som pratar om stackars flyktingar som flyr krig och elände.

  Endast ett fåtal av dem är flyktingar enligt FNs egen definition, resten är helt enkelt personer som söker en bättre tillvaro vilket i sig är förståeligt, MEN

  2008 fick 90021 personer uppehållstillstånd i Sverige (källa: migrationsverket)

  Enligt SCB tar mellan 7-10 år innan en invandrare får sitt första jobb. (INTEGRATION: RAPPORT 2)

  Om varje ickearbetande invandrare kostar 250000 kronor per år (bidrag, vårdomkostnader, skola, samt andra insatsen från staten) innebär det att invandringen endast under 2008 kostade Sverige 191 miljarder.

  Jämför denna summa med tex all utbildning (grundskola – Universitet) och ALL statligt finansierad forskning kostade under samma tidsperiod (2008) 50 miljarder kronor.

  Kostnad invandring 2008: MINST 191 miljarder kronor
  Kostnad ALL utbildning & forskning 2008: 50 miljarder kronor

  Till råga på allt så lånar Sverige idag pengar för att kunna få landet att gå ihop. HUR tror ni det här kommer sluta om vi inte begränsar invandringen och ENDAST tar emot vår kvot av flyktingar såsom FN definierar flyktingar?

  Att sedan ett stort antal av personer som kommer hit till Sverige hatar svenskar (kallar dem horor, osv) och vägrar bidra till samhället gör ju inte saken bättre.

  Försök att förstå att vår invandringspolitik INTE FUNGERAR!!!

 • Malin

  Jag kan på ett sett förstå vad du menar, men sättet du uttrycker dig på när du skriver, är som att du ser ner på utlänskapersoner?
  Orkar inte skriva ihop en historia nu, men vill bara skriva att ja tycket du borde tänka lite på vad du skriver, de är lätt att missförstå vad du skriver, speciellt när du inte är så bra på att uttrycka dig själv?!

 • Anna Israelsson

  Hej Paulin :- )) Tack för att du säger den bistra sanningen :- ( jag har själv råkat ut för fysiska atacker av killar som påstår att dom e Muslimer!!? Lite sannings fakta angående kostnader som Invandringen har kostat vårat kärleks fulla och öppna famnen hjälpande land !!till alla dom som med KÄRLEK tillbaka har visat samtliga etniska SVENSKAR för att vi har hjälpt dom med pengar skydd från allehanda Muslimska terror Krig mm Världens högsta skatter skall i första hand gå till alla invandrare, om dom dessutom är kriminella och bränner bilar våldtar rånar och förstör hela stadsdelar då finns det obegränsat med pengar.

  När Lars Jansson universitetslektor i företagsekonomi för ett antal år sedan förklarade att utgifterna för invandringen redan 1990 var dryga 90 miljarder som sedan ökade kraftigt till 267 miljarder 1999 så höjde många på ögonbrynen och fick sig en tankeställare.

  Trodde personligen att Lars Jansson lagt till några nollor för mycket, men åren som gått sedan 1999 visar allt tydligare att Herr Janson var rätt ute i sina beräkningar.

  En fjärdedel av statens totala utgifter försvann redan på den tiden rakt ner i ett stort svart hål som ingen botten hade.

  Jan Ekberg
  professor i nationalekonomi

  Ekberg tillsattes av dåvarande regering för att bringa klarhet om invandringens kostnader. Han kom fram till summan 30 miljarder men vid ett senare till 1999 i ansedda I Journal of Population Economics 1999, nr 3 skriver Professor Ekberg att den kan vara ”så hög som 121-125 miljarder per år.

  Enligt Lars Jansson beräkning så gick en fjärdedel av statens totala utfigter till invandringen 1999.

  Enligt professor Ekberg uttalande här ovan så rörde det sig istället om cirka 1/8 del av statens total utgifter. Påpekas bör att Ekberg vid flera andra tillfällen nämt summor runt 30-40 miljarder per år.

  Vad invandringen kostar nu elva år efter flera andra dystra rapporter vågar man knappt tänka på.

  ”Jan Ekberg betonar att även om invandringen har övergått från att vara en arbetskraftsinvandring, som den var på sextiotalet, till flykting- och anhöriginvandring har gruppen fortfarande en lägre ålder än infödda svenskar”

  Patetiskt uttalande av ekberg, vad tusan spelar det för roll om invandrare har en lägre genomsnitts ålder än svenskar, han försöker framställa det som något positivt fast det är tvärtom.

  Mer bortkastade skatte-miljarder:

  Biståndsminister Gunilla Carlsson (M) skrev förra året i bl.a SvD följande

  ”Jag är allvarligt oroad över korruptionsnivån inom svenskt bistånd”

  Det visade sig att 50 miljoner kronor förskingrats mellan januari 2008 och 31 maj 2009 i Zambia. Ingen verkar ha koll på något om vart våra skattepengar tar vägen.

  Dom senaste tre åren har cirka 100 miljarder skattekronor pumpats ut till olika biståndsländer utan någon kontroll, det blir 93 miljoner kronor per dag år ut och år in.

  Räknat som andel av BNI står Sverige i en klass för sig när det gäller bistånd 0.98 procent följt av Luxemburg med 0.92 procent endast fem länder når upp till FN:s mål om 0,7 procent.

  Tyvärr är så det på tok för få svenskar som vet om att en stor del av deras skattepengar går till bistånd och invandringen.

  Invandringen kostar lite drygt 300 miljoner kronor per dygn. Eller 12.5 miljoner kronor per timme dygnet runt 365 dagar per år och då utgår jag från regeringens egen utredare Professor Ekberg (121 miljarder per år).

  Tar vi hans sista uppgifter (länk nedan) från 2008 då blir det billigt lite över 100 miljoner kronor per dygn, eller drygt 4 miljoner kronor per timme dygn efter dygn år efter år.

  Utgår vi från att Lars Janssons uträkning är den korrekta så får ni minst dubbla sifforna till 600 miljoner per dygn om vi jämför med Ekbergs högsta siffror för mångkulturens utgifter årligen.

 • sara

  HAHAHA. Fy fan vilka härliga tjejer! Där fick du allt!:d:d: Kan inte bli gladare asså. Varje gång du blir utsatt för något som den här händelsen, så är det en påminnelse för dig att se dig upp när du skriver kommentarer om människor, vare sig muslim eller icke muslim.
  Nästa gång sätt på dig mer kläder och sluta frysa ihjäl bara för att en kille ska tycka att du är het när du går förbi. Hur lågt kan en människa gå? Sacrifice all this just to get a moment of attention? So lame and cheep!

 • MELISSA !!!!

  Hörru Paow! Istället för att sitta och skriva massa skit på din blogg tkr jag att du ska hålla sådant för dig själv. Tror du att dom ” bruna ” som tog dig på röven inte är som vissa andra idiotiska svenskar? De kunde lika gärna vara en svensk, sluta dra alla över en kam. Fyfan! Du irriterar mig!

 • Markus

  Stå för dina åsikter, det är skönt att någon i din ålder (och kön med för den delen) sticker ut och säger ifrån. Har vi tur följer fler med.
  Jag läste ditt tidigare inlägg om SD.
  SD står inte för att man ska ”slänga ut” invandrare. Dom vill begränsa invandringen och UPPMUNTRA till hemvandring. Inte ett dugg rasistiskt, men tyvärr har våra politiker och media vinklat allt. De står även för strängare straff, och har även en bra politik för djurens rätt i vårt samhälle.

  Till er som argumenterar emot; NI ÄR OBILDADE. Ta reda på all fakta och statistik, sen kan ni försöka debattera vilka fördelar som då fortfarande finns…

 • Krizia

  Asså paulina skämtar du med mig eller?!, varför skriver du ALLTID att det är ”invandrare” som tar dig på röven,kallar dig hora mm..
  Som om en svensk ALDRIG har gjort så?, du skyddar svenskarna hela tiden och du sägar att du inte är rasist..
  Visst du får ha dina egna åsikter men du drar alla oss ”invandrare” över en KANT (inte kam).Jag har alltid tyckt om din blogg,men du har gått över gränsen nu :S

 • Nisse

  Stå på dig Paow. Om kristna tokstollar som t ex livets ord skulle kräva könssegregering i badhus och gymnastiksalar skulle vi tokflabba åt dårarna. Nu så verkar vi ta det på allvar när medeltida vanor från mellanöstern ska införas i badhusen och det ska köra klädsim med burka i bassängen och muslimska ”missionärer” skriker svennehora åt de tjejer som tror de ska kunna bada i badhuset som var trevligt till för något år sedan.

 • Sebastian

  skönt att se en modig tjej som vågar stå för sina åsikter för en gångs skull.
  paow for president!

  alla ni som börjar böla om rasism kan läsa bloggen politiskt inkorrekt i några veckor så kommer ni antagligen att förstå hur illa ställt det är med sverige.

 • Vadaadaa

  Tillägg:

  Till er som blir förvirrade över skillnaderna mellan Anna Israelsson och mina siffror angående kostnaderna för invandring beror detta på att riskdagen har under en lång tid vägrat att särredovisa kostnaderna för invandringen varför samtliga siffror är överslagsräkningar. Oberoende på hur man räknar så är det helt klart att kostnaderna för invandringen är astronomiska. Det rör sig om hundratals miljarder per år. Vissa uträkningar kommer fram till drygt 100 miljarder per år medan andra ligger runt 500 miljarder per år.

  En sak borde dock stå helt klar. OM politikerna ansåg att kostnaderna för invandringen var så låga eller att invandringen gick med plus skulle de inte tveka en sekund utan delge dessa uppgifter omedelbart för kunna locka väljare.

  Frågan ni skall ställa er är VARFÖR SÄRREDOVISAS INTE KOSTNADERNA FÖR INVANDRINGEN.

 • Vadaadaa

  Vill ni ha mer information om just hur illa läget är i Sverige kan ni googla

  Politiskt inkorrekt och leta upp adressen som slutar på info

  Där finner ni helt ocensurerade nyheter kring invandringen och alla dess kostnader i rent monetära termer såväl som i mänskligt lidande

 • Sveriges kommunistiska parti

  Hej!

  Idag, mer än någonsin, behövs en kommunistisk stämma i Sverige. Sveriges Kommunistiska Parti har som mål att skapa ett socialistiskt samhälle som styrs av folkflertalets intressen och behov. Visionen är ett samhälle präglat av jämlikhet, gemenskap och solidaritet
  DVS, såsom invandrare & svensk,
  Vill du ha en bättre framtid? Bättre sammanhållning inom landet? JÄMSTÄLLDHET? gå med i Svenska kommunist partiet? Läs mer här http://www.skp.se

  Rösta på Sveriges kommunist parti för en förbättrad framtid samt nya möjligheter.

 • Anonym

  Hej Paulina!
  Jag brukar läsa din blogg då o då och har lagt märke till att du faller offer för en massa folk som har inget bättre för sig än att trakassera andra. Tråkigt att du utsätts för sånt här men vad kan man göra? Jag är själv en tjej med invandrar bakgrund, är väldigt stolt över vart jag kommer ifrån och hamnade här i Sverige pga krig i mitt hemland. Jag skäms väldigt mycket när jag läser att du blir påhoppad så där och jag VET tyvärr att de gör de bara för du är blond o svensk. Men snälla, tro inte att alla utlänningar beter sig så här, jag själv skulle aldrig göra såna saker mot svenskar eller mot någon överhuvudtaget. Bit ihop, du har en bra blogg, trevligt att läsa 🙂 Ha de så bra!

 • Robsten

  En snabb reflexion bara. Det verkar finnas en grupp människor som är oerhört noga med klädseln, speciellt då kvinnlig klädsel, men oerhört slarvig med språket och orden, lite av en paradox. Är det så att är man rätt klädd kan man vara hur ful i mun som helst? Det är inte riktigt så jag är uppfostrad i alla fall.

 • Robsten

  ”Min blogg handlar om mitt ganska ointressanta liv som för det mesta går ut på att göra saker som alla snorungar som inte får gå på krogen gör.”

  Eeee…stämmer väl inte riktigt längre, du har väl tagit ett steg till.

 • janne

  Detta skapar motsättningar, sluta skriv.

 • Moa

  Sånt är fel!
  Som jag har förståt det så är du typ lite extra irreterad på utländska som håller på med hyss, typ sånt där, än svenska som gör sånt. Men du har inget emot snälla.
  Eller har jag fattat helt fel? 🙂
  Är det som jag fått det så tycker jag inte du är rasist, jag menare rasist är när man haatar alla mörka. Du är sur på alla som är lite ”kokobeng”.. 🙂

 • Anonym

  Håller med dig! Av ngn anledning är dt jättefel att klaga på invandrare men att klaga på ”hel” svenskar är helt ok.

 • Sofia

  Har aldrig råkat ut för det du berättar i hela mitt liv. Känner ingen som råkat ut för det du berättar. Däremot så har jag råkat ut för rätt många fulla svenska killar som tallar när man är ute och festar – de verkar tro att man får göra vad som helst bara för att de supit sig asfulla.

  Gör om gör rätt så ska du se att du klarar dig du med!

 • Bosse

  Stå på dig Paow! Det är väldigt många som har samma åsikt som du. Förmodligen fler än du tror.

 • ANNA

  Jag håller med dig ingen ska behöva vara rädd för att gå ut alla får tycka vad de tycker fortsätt såhär paulina !

 • MaxPayne

  Ojojoj. Det har tagit sig rejält här. I ena hörnan har vi de sanna debattörerna, vi som kan framföra åsikt sakligt och vi har skäl för våra kommentarer, i andra ringhörnan har vi de små glinen som för glatta livet försöker provocera när de inte har några hållbara argument. Men i och med att ni är så djupt indoktrinerade av gammalmedia och mamma och pappa, så håller vi inte det emot er. Ni kan få hålla er till den argumentationstekniken ni lärde er i sandlådan om ni inte törs komma in på de lite mer seriösa bloggarna och debattera där. Men risken är då att ni får för mycket mot er och därmed gömmer er under mammas kjolar.
  Kom bara ihåg att september kryper allt närmare och SD kan ni inte längre sopa under mattan. Lätt att komma med FB sidor om kebaber som får fler röster än SD, påverkar oss inte alls. Det är vid valurnorna vi kommer att tala.

 • Louise

  Men åh är alla hära dumma i huvudet eller ? Är det någon som vet vad begreppet RASISM betyder ? Det betyder att man anser att någon ”ras” är bättre än någon annan ”ras” och det ger dem rätten att håna, trakassera och nervärdera andra ”raser”. Om Paulina är rasist så tycker hon att invandrare osv är mindre värda. Och vad jag tror så verkar det inte som det! Så kalla inte någon rasist om man verkligen är det. för det är ett så allvarligt begrepp !

 • lea

  Skriv inte ursprung om du inte vill dra upp rasistdebatten IGEN.
  Hora är förresten inget yrke… det är inte lagligt.

 • sofia

  I Sverige ska man få gå klädd hur man vill. Vill man ha kort kjol eller leggings ska man få ha det. Vill man ha slöja eller brukha ska man få ha det. Ingen ska kommentera, tafsa eller kränka en. Det är absolut inte okej att någon tar dej på röven eller kallar dig hora! Men skulle det på något sätt varit mer okej om det var en svensk som gjorde det? Istället för att klaga och skriva hur mycket du hatar blattar kan du väl säga till dem som gör det på skarpen. Skriva på din blogg att du inte tycker att det är okej att folk håller på och tafsar kallar dig hora etc. För de flesta utländska är underbara människor men det finns idioter också…

 • Gotiska Klubben

  Passa dig Paow, så att du inte slutar som en prostituerad Jeanne D´Arc i ett skyltförnster på Stureplan!

  Då får du åka Skoda och inte Maserati!

 • Den där blatten

  Alltså jag förstår inte vad vissa av er som kommenterar har bakom pannbenet.

  Var kommer ni med idiotisk ”fakta” om att så gott som varenda svensk har fått skit från invandrare? Spekulationer, herregud. Och någon som sa att det är mer okej för invandrare att t.ex. använda ordet hora än vad det är för svenskar – WHAT?
  Sånt här är ju inte ett dugg ”neutralt” (om något sånt ens kan vara det). Det är ju helt idiotiska kommentarer som inte är sanna. Jag har ALDRIG, ALDRIG stött på en invandrare som tycker att en svensk är rasist om de sjunger Nationalsången eller har Sverigetröja. ALDRIG. Jag har ALDRIG tyckt det heller. Den gruppen som tycker så, är UNDERREPRESENTERAD. De invandrare ni snackar om är INTE majoriteten av invandrarna. Inte ens en stor del. Därför är det helt idiotiskt att vissa av er skriver saker som ”aa invandrarna gör si och så”, för det gör ”de” inte.

  Och förresten, hur kan man ens vara seriös när man snackar om något sånt här – då de flesta uttrycker sig helt idiotiskt och faktiskt rasistisk. Om någon säger ”det är INVANDRINGSPOLITIKEN det är fel på”, då är det bra. Då har det med POLITIK att göra. Men ni säger att det är INVANDRARNA det är fel på – det är rasistiskt. Hur kan ni inte se det här?

  Och Paow, det är JUST dumt det du skriver eftersom du skriver ut att de är invandrare. Och det är så alla tidningar, all media, ALLT gör HELA TIDEN. Är det en invandrare så förstorar de upp det, skriver hur mycket som helst och verkligen understryker att det handlar om en invandrare. Och det är FEL för då går IQ-befriade människor och röstar på något så idiotiskt som SD för att i tidningarna står det att invandrarna våldtar så mycket och det finns ju faktiskt ett lokalt invandrargäng som kallar svenska tjejer för hora. Ni bryr er inte om politik, de flesta av er. Ni bryr er om att få bort dessa från landet. Ni skiter i politiken. Ni är bara rasister, that’s what you are. Och seriöst, om SD vill dra igenom något lagförslag om att kunna SKICKA TILLBAKA invandrare (med medborgarskap så klart) då är det rasistiskt. För då behandlas de annorlunda än svenskarna. Och varje gång ni yttrar er på det här sättet, att kunna skicka tillbaka ”dem”, så är det rasistiskt. Och inga argument ni kommer med kommer göra det mindre rasistiskt, nej. Så don’t even try.

  Tror inte att en stor majoritet av svenskarna är med Paow på det här. Absolut inte. Kan tänka mig att man är trött på situationen ibland, som jag också kan vara SOM BLATTE till och med, men inte att man går och röstar på SD. Mer att man driver på en förbättring av invandringspolitiken hos partier som faktiskt har något annat vettigt att komma med.

  Det är statens sätt att ta hand om invandringspolitiken det är fel på, inte invandrarna. Och ni kollar på, seriöst, ungdomar. NI KOLLAR PÅ UNGDOMAR. Vem fan röstar på ett parti utifrån hur UNGDOMARNA beter sig? De är ju inte ens rumsrena ännu för fan. Och så kollar ni på GAMLA GUBBAR SOM LEVT HELA SITT LIV NÅGONANNANSTANS och har svårt att anpassa sig sådär på ålderns höst. Kolla på folk däremellan snälla. Där ser ni att det inte alls är så som ni säger. Klart att det finns där också, precis som med svenskarna, men inte ALLS så det blir ett ”problem”. Sluta döma ut alla invandrare bara för att det lokala ungdomsgänget beter sig som svin, snälla. Det är så korkat.

  Och det där med att de kallar dig för hora. Det är fel, det suger, folk är dumma i huvudet som säger sånt. Men det kommer inte bara från invandrarna. Och vet ni vad skillnaden är? Svenskarna tänker det, invandrarna säger det.

 • jensa

  Sverigedemokraterna är et parti för vanliga svenskar som vill ha en bättre invandringspolitk. Vi är många som råkat illa ut av ”blattar” och det visar att de gamla politikerna förstört Sverige. Bäst vore om man kunde utvisa alla invandrare som beter sig illa.

  Ingen svensk ska behöva ta skit i sitt eget land. Stå på dig Paulina!

 • Genta

  gå till skolan och skaffa dig dne riktiga utbildningen du påstås ha, ska alla invandrare helt plötsligt kalla dig hora? har för mig att flera svenskar som påstår sig vara dina vänner kallar dig det! känner invandrare som klär sig mer Trashigt än dig, så just zip it okej;) har gillat din blogg fram tills nu, men vet du vad du kan gå slänga dig i väggen ska absolut inte läsa din blogg mera.

 • Genta

  Är det helt plötsligt VI mot dem^? När Sverige i nöd och rop behövde invandrare vid 80 talet? Remember? ExAKT, ni kommer ingen vart med denna politik, på ett och annat vis hoppas jag det skulle bli ett sverigedemokratisk, då skulle vi se hur sveriges utveckling skulle utvecklas, hur många turister detta landet skulle få, om Eu hade forsatt samarbete eller om någon helt enkelt hade, ni vill ju som sagt inte ha ngt med invandrare att göra, ni är så jävla dumma, människor som NI gör min dag, jag lovar: D inte konstigt större delen av sveriges befolkning är blonda! 😀 😉

 • Fröken Sverige

  Stå på dig, Paulina!

  Och polisanmäl alla hot som du får både här på bloggen och IRL.

  Det kan vara på sin plats att folk ser kortfilmen Fitna (16 min cirka):

  http://www.liveleak.com/view?i=216_1207467783

  Läs också vad skandinaviska ex-muslimer (apostater, de få som vågat lämna islam) skriver om islam och koranen:

  http://www.exmuslim.net/Sverige/artiklar/islam_for_dhimmis.pdf

  Sen kan ni fråga er om ni vill ge 600-tals sekten islam mer utrymme i Sverige…

  Mvh

  /FS

 • Sofia

  herre gud, hur kan du tycka det är konstigt att folk ropar glåpord efter dig och kastar saker på dig när du sitter och skriver i bloggen hur mycket du hatar vissa människor. Du stoppar alla i ett fack, medans du själv inte vill bli lagd i ”fjortis-facket”. Du har gått för långt paulina. Alla har tröttnat på dina rasistiska inlägg..

 • beatrice

  det är skillnad på yttrandefrihet och kränkning, tänk på det! det du skriver kan uppfattas som väldigt kränkande, så läs på innan du öppnar munnen.

 • Marielle

  Du har så rätt. Bra att du vågar stå för dina åsikter!

 • Andreas

  Rasismen mot svenskar fortsätter, detta mörkas i massmedia. de otacksamma araberna bör åka hem snarast. Europa är inte deras kontinent.

 • Sanana

  En röst på SD handlar inte om att man HATAR invandrare, det handlar om att man älskar SVERIGE.

  Ni invandrare från Kina, Irak, Portugal, Turkiet – vart ni än kommer ifrån… Känn er välkomna, så länge ni inte bryter mot våra svenska lagar, så har vi ingenting emot er.

  Hur tror ni era hemländer skulle reagera om tiotusentals svenskar vällde in och vandaliserade och hotade och fick hundratusentals kronor i skadestånd när ni sa ifrån?

  Tycker ni att det är rättvist?

  Inget ont mot invandrare i sig, det vi har problem med är de som inte sköter sig – dessa bör inte ges företräde till det här landet (samtliga världens länder resonerar såhär, inse det)

 • Parisa

  Gumman. När ska du förstå att ingen bryr sig? Du kommer aldrig bli lika stor som andra bloggar med dina inlägg. Du är för rasistisk, du säger att du inte är det men det är du.
  ”Invandrare med mjukisbyxor och kinaskor”, vad fan ska det betyda? Ska det betyda att vi invandrare har på oss mjukisbyxor och kinaskor? Du fattar verkligen ingenting. Jag, äcklig människa? Jag håller med dig totalt! Men jag kan och kommer aldrig mäta mig upp till din nivå, tyvärr.. Wish I could men man kommer inte långt med att önska eller hur?

  Du säger alltså, att om du skulle få som du ville och att varenda lilla invandrare skulle kastas ut ur kära Sverige, så skulle inte detta hända dig? Är du helt dum i huvudet? Såklart detta skulle hända dig, förr eller senare! Svensk som invandrare, tror du att alla som hatar dig är invandrare? Nej gumman, dags att face the facts! Och snart kommer ALLA hata dig om du fortsätter så som du gör, du ska vara glad över att du bara fick en snöboll på dig och inte något annat! Folk är grovt trötta på dig och därför behandlar dem dig så som dem gör. För du behandlar oss invandrare SOM SKIT! What goes around comes around, karma is a bitch!
  Grabbarna som tog på dig, ser du hur du ser ut? Jag syftar absolut inte på kläderna, jag har också på mig leggings och klackskor? Inget fel på det gumman, men om jag tex åker till ett MUSLIMSKT land med ISLAM som religion, så anpassar jag mig till deras kultur och tro, jag går inte runt så som du gjorde och blir CHOCKAD över att folk ska kalla mig hora? SJÄLVKLART de ska göra det, KOLLA PÅ DIG!
  Så som du vill att folk ska anpassa sig till den svenska kulturen och tron, ska DU anpassa dig till andras kultur och tro, jävla ärthjärna! Gud, du är så dum.. så dum att jag skrattar. Stackars..

  Du tycker min blogg suger… jag gråter. Fan, Paow (min förebild) tycker inte om min blogg, FAN FAN FAN. Nu ska jag gå och skära mig.. idiot.
  PUUUUUSS

 • selma

  Sitter här och skrattar åt dig och väntar allvarligt talat på att du skall växa upp..

 • [email protected]

  Det är härligt att se att vi har en så modig tjej som Paulina här i Sverige som säger vad hon tycker och tänker !

  Om man nu tar judeförföljelsen i Malmö som en del av den muslimska befolkningen står för helt och hållet , varför är det ingen som skriker ut att de är rasister ?! När de tvingar judar att fly ifrån Malmö ? Ilmar Reepalu lär inte göra det ! Hade det varit svenska högerextremister som hade stått för förföljelsen så kan ni ge er katten på att han hade gått ut i media och sagt att dessa rasister och nazister skulle han bekämpa till varje pris , kosta vad det kosta vill . När det nu handlar om att det är muslimer som står för detta , då har han stoppat huvudet i sanden som en struts och påstår att detta visste han inget om , döhhh .
  Hade våra politiker och media i Sverige varit lika rakryggade som Paulina så hade Sverige sett annorlunda ut , istället beter de sig som Ilmar och stoppar huvudet i sanden och låtsas som att det regnar .

  Våra politiker säger att vi har yttrandefrihet och lever i en demokrati . VILKET JÄVLA SKITSNACK !

  Jag står på din sida Paulina !!!!

 • selma

  ..var glad för att det ens finns killar som reager på dig.

 • Sanana

  Den där blatten:

  Jag tycker att du låter mycket vettig i ditt resonemang, det är inte enbart invandrare som bär ansvaret för den svenska kulturens utrotning, det är också massvis med svenskar som av rädsla för att förknippas med rasism, avsagt sig svenska kulturella traditioner som nationalsången. Du behöver inte känna något kollektivt ansvar för detta.

  Vad du måste förstå med utvisningen är främst att den består av AVVISNING, d.v.s att Sverige inför samma regler som man har i större delen av västvärlden nämligen:
  * Krav på ID, för att kunna styrka att man är den man är (så vi inte släpper in krigsförbrytare, utvisade kriminella, osv)
  * Krav att lära sig det svenska språket, svenska kulturen, svenska historien, svenska traditioner och svenska värderingar för att kunna få ett svenskt medborgarskap.
  * Utvisning av invandrare som begår grova brott, såsom våldtäkter. Dessa (som INTE är en majoritet av alla invandrare), drar ner alla andra i skiten. Det är så fördomar skapas.

  Sen är det också så att jag m.fl. inte dömer invandrare för vad ”det lokala ungdomsgänget gör”, inte heller dömer jag alla invandrare efter den skötsamma mannen i kebabkiosken, den trevliga dagisfröken eller chefen på kontoret med utländskt påbrå. Det går inte att säga att invandrare ÄR så, eller invandrare ÄR si.

  Det som fungerar är att utvisa de som begår grova brott, minska invandringen för att ha pengar över till saker som de som REDAN finns här behöver. De som har en läkarutbildning från ett utomeuropeiskt land exempelvis. I Sverige läser man till läkare i 12-13 år, i alla länder är det inte så lång utbildning och såldes måste en utländsk läkare KOMPLETTERA för att kunna få arbeta i Sverige…

  Varför inte använda ett par hundra tusen som EN asylsökande skulle kostat på något år – till den där läkarutbildade invandraren, för att låta honom läsa upp ett par år så att han kan arbeta som läkare i Sverige?

  Idag finns det inte pengar till det. Och läkarutbildade invandraren kanske får ta ett lågavlönat jobb, och blir bitter. och för det vidare till sina ungar som tycker att samhället är orättvist.

  Hur ska man kunna lösa det här? Trolla fram pengar? Det funkar ju inte… Sverige har en enorm skattskuld, höginkomstare flyr Sverige för att slippa de gigantiska skatterna… vi tar in lika många asylsökande varje år som Tyskland (med 82 miljoner invånare, vi är 9…)

  Det finns inte hur mycket pengar som helst, vi KAN INTE HJÄLPA ALLA I VÄRLDEN.

  Vad vi KAN göra är att fokusera på den miljon vi redan tagit in sedan 90talet.

  Det är bara SD som uppmärksammat detta.

  Miljöpartiet vill införa fri invandring.

  ”Den där blatten”, som du kallar dig. Jag har flera utländska vänner som vet att jag stödjer SD (och de har inga problem med det, vissa av dem stödjer faktiskt SD själva).

  Vi är inte alla rasister, men det är väldigt svårt att komma ut officiellt som Sverigedemokrat eftersom det föreligger en oerhört hotbild mot de som gör de. Således är de bara kanske de som ”inte har något att förlora” som går ut som SDsympatisörer, och du dömer hundratusentals svenskar (och invandrare) som rasister för att du själv upplever partiet så.

  Det är inte rättvist.

 • aa

  helt rätt. dom ska hem

 • Esra

  Självklart har ingen människa rätt att betee sig så, men nu har du yttrat dig och då är det väl ganska självklart att du kommer möta sådant beteende någonstans? Är inte det ganska uppenbart? Det finns idioter överallt och vissa idioter tar saker personligt. Man kan säga vad man vill egentligen…och man ska inte behöva bli behandlad på ett dåligt sätt för att man har egna åsikter (även fast man kanske inte håller med), men det är uppenbart att du kommer stöta på dessa personerna.

  Du är otroligt ignorant om du inte förväntade dig det.

 • Lina

  Asså snälllaaa vadå ”vad tror du händer om du skriver så i din blogg om invandrare”. Grejen är den att om hon hade skrivit så om svenskar hade inte en jävel brytt sig, asså vafan, det är bara EN människas åsikt? Ni får sluta ta er själva på så jävla stort allvar! Nej, det är inte okej att kalla någon hora och bete sig som idioter bara för att hon tycker att invandrare borde sköta sig?:S asså det här säger så mycket om invandrare när ni håller på såhär.

 • FLASHBACK

  ”Den där blatten:
  Och det där med att de kallar dig för hora. Det är fel, det suger, folk är dumma i huvudet som säger sånt. Men det kommer inte bara från invandrarna. Och vet ni vad skillnaden är? Svenskarna tänker det, invandrarna säger det.”

  Du säger att man inte ska generalisera och stoppa invandrare i ett fack – men så gör du det själv när du påstår att skillnaden mellan svenskar och invandrare är att svenskar tänker ”hora” och invandrare säger det?

  Du är medveten om att begreppet hora som används mot någon som förolämpning faktiskt är ett BROTT i det svenska samhället? (för att inte tala om jävligt ohövligt).

  Det räknas som förtal och kan ge upp till 2 års fängelse.

  Inte så konstigt att invandrarna toppar brottstatistiken om de istället för att vara smarta (och laglydiga och trevliga – dvs tänker ordet), gapar ut brottbelagda meningar (vilket är illegalt, otrevligt och direkt korkat)?

  Tur att jag som Sverigdemokrat vet att du inte representerar någon invandrare mer än dig själv i detta resonemang.

 • ZAPPORIUS

  *
  *
  *
  Som utlänning kan jag bara säga att man kan BÖRJA komma överrens när man slänger ut PK-tjafs, och säger det man tycker. Först då.

  t.ex.

  lathund för invandrare:

  1.) jag kom till sverige 92′ och ville bo i sverige, inte i Teheran med T-bana. Även om svenskar tycker att jag är ”blatte” så med min sydeuropeisk bakgrund kan jag identifiera mig mer med svenskar än med araber.

  2.) Ta seden dit man kommer. When in Rome… osv osv

  3.) Om våra respektive ursprungsländerna, värderingar och traditioner var SÅ JÄVLA BRA, varför är vi här? Fundera på den en stund.

  4.) Att någon säger att beteende som passade in på 1400-talet är barbariskt behöver inte vara främlingsfientlighet och diskriminering, det är förmodligen bara sobert och rationellt tänkande. Ta reda på fakta hur folk tänker i olika länder innan du köper flygbiljetten. Jag tycker att värderingar i Saudi Arabien är avskyvärda, så jag reser inte dit. Du kan göra detsamma.
  *
  *
  *

 • Anonym

  håller helt med dig..

 • markus

  Du är modig Paulina! Vi stöder dig!

 • en tjock katt i en smal värld

  Alltså jag bara garvar. 😀 Folk som kommenterar här är så jävla roliga ibland.

 • anonnym

  Jag håller med dig Paow!! Alltså shit vad vissa personer tror dom kan göra vad fan dom vill!

  Jag menar, du säger ”vissa blattar är respektlösa”, och alla flippar TOTALT.

  Men dom säger ”ååh fan vad jag hatar svennejävlar” och ingen bryr sig???

  SÅ TRÖTT PÅ DEN J*VLA SKITEN…

 • Anonym

  Som utlänning kan jag bara säga att man kan BÖRJA komma överrens när man slänger ut PK-tjafs, och säger det man tycker. Först då.

  t.ex.

  lathund för invandrare:

  1.) jag kom till sverige 92′ och ville bo i sverige, inte i Teheran med T-bana. Även om svenskar tycker att jag är ”blatte” så med min sydeuropeisk bakgrund kan jag identifiera mig mer med svenskar än med araber.

  2.) Ta seden dit man kommer. When in Rome… osv osv

  3.) Om våra respektive ursprungsländerna, värderingar och traditioner var SÅ JÄVLA BRA, varför är vi här? Fundera på den en stund.

  4.) Att någon säger att beteende som passade in på 1400-talet är barbariskt behöver inte vara främlingsfientlighet och diskriminering, det är förmodligen bara sobert och rationellt tänkande. Ta reda på fakta hur folk tänker i olika länder innan du köper flygbiljetten. Jag tycker att värderingar i Saudi Arabien är avskyvärda, så jag reser inte dit. Du kan göra detsamma…

 • Gustav

  Vissa fattar fortfarande inte. De som inte uppför sig och bryter mot lagarna ska skickas hem. De har ju svenskt medborgarskap som de fått av Sverige. Bryter man då mot svensk lag är det inte mer än rätt att man förlorar sitt svenska medborgarskap. Detta gäller såklart inte svenskar som är födda i landet. De måste staten ta hand om, men att säga att det inte är rätt att skicka ut folk som begår brott (speciellt under den prövotid på fem år som det tar att få medborgarskap) det är moraliskt fel.

  Sverige borde införa ett trohetslöfte som alla invandrare får svära på, som i Norge och Danmark, där man lovar att uppföra sig efter svensk lag annars får man ta konsekvenserna av sina handlingar, vilket i mitt förslag i så fall skulle vara direkt utvisning.

 • Anonym

  du har helt rätt paow, håller verkligen med dig! man ska stå för vad man tycker, inte många som gör det!

 • Trött

  Helt rätt Lina, man behöver inte kalla någon för hora eller sånt bara för att man har ett åsikt. Om någon redan har negativa tankar om invandrare då kommer de inte tänkta bättre om de när man läser vad många invandrare har sagt här inne. OCH hur de har sagt saker.
  Vad ska man tänka när ni gör sådär? Klart det finns invandrare som är smart och respektabel, ingen tvekan om det MEN vart finns ni nu?! Har inte läst nånting konstruktiv från er här inne. Bara att paulina är en hora och en idiot och att hon kommer brinna i helvete. Alltså hör ni hur det låter? Inte som att jag kommer tycka att ni är trevliga och jag skulle vilja hänga med er.

  och sen till,
  lea skriver:
  2010-02-27 kl 10:07
  Skriv inte ursprung om du inte vill dra upp rasistdebatten IGEN.
  Hora är förresten inget yrke… det är inte lagligt.

  Ditt kommentar bevisar att du har inte läst noga vad paulina har skrivit. Hon har aldrig skrivit ursprung!!! Bara sagt invandrare och det kan va om vem som helst! Läs först sen komma med nånting bättre nästa gång.

 • matilda

  du har rätt, och sen när hade dom rätten att komma till vårt land och berätta vad vi är och inte är?

 • idinmamma

  asso din fucking rasse fitta !! de kunde lika gärna vart en äcklig svenne !!
  du klagar på invandrare, vi jobbar inte, vi våldtar hit dit. för varje gång vi söker jobb e jobbet redan ”tillsatt” ! vi åldtar inte utan de e vad äckliga svenska tjejer påstår för att få uppmärksamhet !! vi invandrare har heder o respect något ni svennar inte vet någonting om !! Så I DIG orre jävel!

 • Alex

  håller med, jag är invandrare själv, och många av er förtsör vårt reputation bara för att ni beter er iså illa. Kan ni inte säga vad ni vill på ett bättre sätt?

 • Någon som kommer rösta på sverigedemokraterna

  haha så jävla kul när vi yngre generationer i sverige kommer att få rösta dom kommande åren. fattar inte ni kebaber att ni fucking kommer åka ut ur sverige då? ni å era familjer som inte har svenskt medborgarskap, å då är ni nog inte lika kaxiga längre när regeringer skickar tillbaka er å hela eran släkt till erat sönderbombade hemland haha garvar åt hur dumma ni är för ni ser inte att ju mer dåligt ni beter er mot oss svenskar på stan i skolan på biografer i klädaffärer a you name it så vill bara fler och fler rösta på Sverigedemokraterna för att få ut er? För ni tror att ni kan komma här å bete er som skit? ni ska fan vara glada för att vi i sverige tar emot er? Tänk på hur ni hade haft de annars hade ni ens levt i erat hemland eller blivit sönderbombade? Ni är ju uppriktigt sagt korkade, och egentligen är det inte bara ungdomar som kommer rösta på SD det är flera 1000 vuxna också? Ni kanske ska ta er en tankeställare! Paulina du gör helt rätt som yttrar dig om detta i din blogg, folk har rätt att få a del av det som sker dagligen för svenska tjejer men också killar av utländska tjejer/killar varje dag. alla ni som går och leker allanballan på stan tänk på vad ni gör nu istället? Ni kommer inom kort att få åka härifån annars?

 • seriöst?

  aaa inte konstigt att många har dåliga åsikter om invandrare när ni beter er sådär (menar ni härinne)…

 • Puttjoff

  Tack för att du står upp mot detta vansinne som den förda invandringspolitiken är.Du har mer ryggrad än hela riksdagens svensfientliga politiker.

 • A

  men gud, jag håller med dig som fan!

 • alltså

  DU har heder och respekt? Haha, menar du det på allvar? Ser du vad du har skrivit? Det är invandrare som du som har gjort att ni har fått dåligt rykte!

  idinmamma skriver:
  2010-02-27 kl 12:14
  asso din fucking rasse fitta !! de kunde lika gärna vart en äcklig svenne !!
  du klagar på invandrare, vi jobbar inte, vi våldtar hit dit. för varje gång vi söker jobb e jobbet redan ”tillsatt” ! vi åldtar inte utan de e vad äckliga svenska tjejer påstår för att få uppmärksamhet !! vi invandrare har heder o respect något ni svennar inte vet någonting om !! Så I DIG orre jävel!

 • Sasha

  Du är bara bäst!! Tack! Jag önskar jag var lika modig som du.

 • sara

  asså duvet utlänningar, i deras land så går man me stooora täcken över kroppen, så man bara ser ögonen, och om man visar ett ben där så skriker alla; OMG!!! HORA!! haha
  nämen du fattar, vissa av dina kläder skulle kanske se lite slampigt ut på andra personer, men du bär verkligen upp dom med stil och självsäkerhet, så skulle aldrig komma på tanken o kalla dig hora om ja såg dig, lr ens tänka de. men vissa turkar får inte klä sig så för då kommer deras gud mohammed allah straffa dom, o så måste dom typ offta en get om dom har syndat o haft på sig för lite kläder ;/ så dom ä nog bara chockade/avundsjuka på att du vågar klä dig, som du vill 😀
  n’ämen, stå på dig! :)<3

 • sara

  ”haha så jävla kul när vi yngre generationer i sverige kommer att få rösta dom kommande åren. fattar inte ni kebaber att ni fucking kommer åka ut ur sverige då? ni å era familjer som inte har svenskt medborgarskap, å då är ni nog inte lika kaxiga längre när regeringer skickar tillbaka er å hela eran släkt till erat sönderbombade hemland haha garvar åt hur dumma ni är för ni ser inte att ju mer dåligt ni beter er mot oss svenskar på stan i skolan på biografer i klädaffärer a you name it så vill bara fler och fler rösta på Sverigedemokraterna för att få ut er? För ni tror att ni kan komma här å bete er som skit? ni ska fan vara glada för att vi i sverige tar emot er? Tänk på hur ni hade haft de annars hade ni ens levt i erat hemland eller blivit sönderbombade? Ni är ju uppriktigt sagt korkade, och egentligen är det inte bara ungdomar som kommer rösta på SD det är flera 1000 vuxna också? Ni kanske ska ta er en tankeställare! Paulina du gör helt rätt som yttrar dig om detta i din blogg, folk har rätt att få a del av det som sker dagligen för svenska tjejer men också killar av utländska tjejer/killar varje dag. alla ni som går och leker allanballan på stan tänk på vad ni gör nu istället? Ni kommer inom kort att få åka härifån annars?”
  Om du nu är rasist så använd inte ordet fucking. Inte svenska direkt. 🙂
  Och sen att vi inte har svenskt medborgarskap? Alltså, om man inte har det åker man ut ur landet redan idag och inte om 10 år? Hmara…
  Så du menar att Tunisien, Polen, Portugal (tillexempel) är sönderbombade? Seriöst bara för Iran/Irak är som det är betyder det inte att ALLA kommer därifrån, när ska ni svenskar förstå? Och jag ska säga dig, det är inte bara INVANDRARE som är taskiga mot svenskar, det är bara något ni kommer med för att ha något att säga till om oss, känner minst lika många svenskar som är taskiga mot invandrare i slöja.
  SEN ATT DU SÄGER ATT VI E KORKADE?! HAHAHAHA!!!!! Ska säga dig en sak, det sägs att utlänningar KAN SÅ MYCKET MER I SKOLORNA än ni svenskar. Bara så duvet så du ska fan inte komma och säga att vi är korkade när det kommer från rätt fucking käft.
  Bara det jag ville säga, ya hmara.

 • my god!

  haha vem bryr sig….när man beter sig såhär:

  idinmamma skriver:
  2010-02-27 kl 12:14
  asso din fucking rasse fitta !! de kunde lika gärna vart en äcklig svenne !!
  du klagar på invandrare, vi jobbar inte, vi våldtar hit dit. för varje gång vi söker jobb e jobbet redan ”tillsatt” ! vi åldtar inte utan de e vad äckliga svenska tjejer påstår för att få uppmärksamhet !! vi invandrare har heder o respect något ni svennar inte vet någonting om !! Så I DIG orre jävel!

  Vad kan man tänkta om den här människa? Säkert om low life som har inga prospekter….man måste förtjäna respekt..och du har inte gjort det…jag skulle kanske hålla med dig..men när du skriver sådär, jag skulle ville inte ens titta på dig…

 • karin

  hahahh och JA, typ 98% av dom som våldtar är blattejävlar!!!
  ursh,, kommer hit o tar för sig,ingen jävla respekt alls har ni, ÅK HEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • bryshan

  Visst vore det trevligt om vi skulle stänga gränserna några år och sedan försöka koncentrera de resurser som nyanlända kostar på de som redan finns här.
  Sen när vi har ”integrerat” alla kan vi ju börja ta emot fler.

  Inget parti går ens i närheten av de tankarna utom SD, därför finns det väl inget annat att rösta på.

 • chockad

  när jag läser alla kommentarer blir jag helt chockad! Jag skulle aldrig säga sånna saker till en annan människa! Inte ens när jag är arg! Det finns ingen orsak att säga sånna saker…man kan fortfarande skriva en bra och starkt åsikt utan att använder sånna ord som hora etc…det låter tom bättre när det ser mer repektabel ut!

 • Melinda

  Enligt senaste mätningarna från DN/Synovate har Sverigedemokraterna en halv miljon svenska och invandrare som sympatisörer.

  NEJ TILL RASISM!
  SD 2010!

 • Sanna

  …. paulina, har du inget bättre för dig än att klampa ner på utlänningar,
  tycker du börjar bli rätt patetisk nu, dessie klagar aldrig och du har ju utländska vänner så varför kklagar du ? okej dom gjorde si och så ? men ta inte åt dig skit i vad dom säger! men varje gång någon utlänning gör något emot dig så börjar du skriva det i din blogg och du säger själv att du inte är rasist nnejnej vad är du då ? -.- försöker du få med unga tjejer och få dom att itne tycka om utlänningar eller ? fattar inte dig du verkar vara blond och korkad.

 • go away...

  Sanna, det är hennes blogg och man får skriva vad man villl….läs inte om du blir så upprörd 😉 go away….

 • Diana

  det är ju yttrandefrihet här i sverige, då får man kalla dig hora;)

 • sara

  vissa har ingen skamm i kroppen. HÅLLKÄFTEN NI SVENSKAR MED ERA ”ÅK HEM ERA BLATTEJÄVLAR”! Visst, och vi stänger av alla flyg, tåg, bussar, båtar så ni kan sitta i detta kalla landet och inte få någon energi i er och ruttna bort. HEEEJAAAA SARA FOR PRESIDENT!!!

 • sara

  Go away, bry dig inte om Sannas kommentar för den var faktiskt riktigt smart.

 • EEEjj koompiis

  En viss förståelse måste man nog ha med att dessa blatteynglingar tafsar och beter sig illa.Titta på vilka kvinnor de har att tillgå,håriga kroknästa iklädda stora tält.

  Så när de ser en blond vacker svenska slår det slint i huvudet.

  Det är ju i och för sig ett babianbeteende,men kanske en förklaring.

 • Jila

  Jag tycker att vi borde slänga alla fjärkontroller och köpa fler tavlor. Vem håller med? XD (pointless sentence)

  Jag älskar alla, svenskar som kurder som asiater. Alla är grymt heta.
  Cheesecake.

 • Cilia

  Till alla idioter som säger ”sluta skriva sådär, det skapar motsättningar”:

  Detta är en vanlig missuppfattning bland hjärndöda sossar, men fatta att det är de otacksamma parasiterna till invandrare som skapar motsättningarna själva genom att bete sig som svin, INTE de svenskar som sedan bara berättar vad de har varit med om, och är arga på det!

  Till alla nyttiga idioter till sossar som rabblar mantrat ”alla är lika mycket värda”:

  Ja, vad i helvete har det med något att göra? Alla är lika mycket värda tills de själva väljer att göra något dumt, sedan förtjänar de bestraffning och fråntagning av sina privilegier, så har rättssystem fungerat över hela världen genom alla tider!? I invandrarnas fall är ett av dessa privilegier att ha fått sina liv räddade och sitt uppehälle betalt av svenska skattebetalare, något som de allra flesta svenskar aldrig har fått till att börja med, så sluta snacka så jävla mycket menlöst skit va?

  Slutligen, till ”Sabina” och alla andra äckliga blattar som här i kommentarerna och annanstans säger saker som ”ni är fega och vågar bara säga vad ni tycker när ni sitter hemma bakom datorn, men om ni kommer ut till Rinkeby och har 45 krigsskadade apor med knivar runt er per person, då vågar ni inte säga något!”

  Eeh, ja, och varför skulle vi vara så dumma att vi gjorde det? Vem är det som är feg när man drar omkring i stora babiangäng, eller bara i allmänhet brukar våld och hot mot alla, bara för att man vet att Sverige fortfarande kommer betala ens uppehälle vad man än gör? Det är ni som är fega, äckliga blattar, antingen håller ni käften och rättar er efter våra regler, eller så kan vi väl förklara fullt krig mellan västvärlden och era äckliga skithål till sandlådor som ni kallar länder, så kan vi ju se vem som är ”modig”, och vem som inom några minuter kommer bo på en enda stor parkeringsplats med 1.000.000.000 färre inavlade, kamelskitsätande gruppvåldtäktsmän än minuten innan, ok?

 • Photographs by Natalia

  Äckliga barn, lägg ner din jävla blogg eller lägg av att skriva illa om invandrare. jävla snorunge

 • Harrison Bergeron

  Stå på dig, Paow.
  Mängder av svenskar (inte pappers-varianten) håller med dig och vet precis vad du pratar om.
  Åsiktsförtrycket måste få ett slut, och du gör en god insats för att bryta det.

 • Liselott

  Gillar du dina nya rasseläsare Paulina? Tids nog kommer de nog vara de enda som läser din blogg för att de tycker innehållet är bra.

  Det är inte okej att kalla någon hora pga att hon klär sig som hon gör, men den kränkningen hade du lika gärna kunnat bli utsatt för av ett gäng svenska fjortisar som invandrarfjortisar?

  Att säga att du ogillar unga tjejer med slöja visar ju bara på hur konstigt ditt resonemang är. Du tycker inte om muslimska tjejer/kvinnor? Varför inte? Vad har de gjort för att förtjäna ditt förakt förutom att ha på sig ett klädesplagg. Deras sjal är precis som din bustier – ett klädesplagg. För dom en symbol för deras tro – för dig en symbol för vem du är och vilken kultur du tillhör. Vad gör din kultur bättre än deras?

  Att invandrare är överrepresenterade i brottsstatistiken är bara ren lögn. I de svenska fängelsena är 28% utländska medborgare som således kommer att utvisas efter avtjänat straff. Det finns ingen statistik som visar att etnicitet eller kulturell bakgrund har något samband med brottsstatistiken. Det finns däremot statistik som visar att människor (inte invandrare och svenskar, människor) med sämre ekonomiska och sociala tillgångar är överrepresenterade i brottstatistiken. Detta är ett problem som inte löses genom ökad segregation och utanförskap, vilket sverigedemokraternas högerradikala politik leder till, detta är ett problem som löses genom integration, utbildning och välfärdssatsningar som höjer standarden för alla utsatta medborgare (invandrare som svenskar).

  Återigen, Grattis Paulina för att du lyckats trampa ner dig i rasseträsket. Lycka till med det. Vet du hur brottsstatistiken ser ut inom Sverigedemokraterna? Kolla upp det 😉

 • frida....

  JAG SKA SÄGA DIG EN SAK, JAG ÄR SVENSK, VIT OCH VÄLDIGT, VÄLDIGT STOLT + att jag har blont hår!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag är så jävla stolt.
  (detta inlägg är inspirerat av det nedanför)

  ”Jaha nu har du gett dig på muslimerna och dom mörkhyade människorna!
  Skulle du ha reagerat likadant om det hade varit vita killar som tog dig
  på röven?!!!! Vad är det egentligen du tycker om tjejer med slöja? JAG ska säga dig en sak jag är MUSLIM, SVART och VÄLDIGT VÄLDIGT STOLT plus jag har SLÖJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jag är såå jävla stolt
  det finns ingen som tvingar mig att bära slöja jag vill själv det och blir såå trött på när folk frågar tvingar någon dig
  Du får klä dig som du vill men det finns ”gränser”
  var det inte du som åkte till egypten? vad såg du där var det någon som kallade dig hora eller tog dig på röven? tänk efter innan du skriver”

  Varför får inte vi skriva sånt, varför är det bara som som får det?

 • hihi tokigt

  Diana skriver:
  2010-02-27 kl 12:50
  det är ju yttrandefrihet här i sverige, då får man kalla dig hora;)

  (Idiot, dåligt påläst och borde kanske få Sveriges rikes lag (bok) i julklapp, ja just det, hon firar kanske inte jul, glömde bort, förlåt!)

 • bloggo

  @Liselott:
  Du ljuger, Brottsförebyggande rådet har faktiskt kartlagt kopplingen mellan etnicitet och brottslighet. Invandrare ÄR överrepresenterade i brottsstatistiken och vissa mer än andra. Störst överrepresentation har afrikaner och människor ifrån Mellanöstern.

  Brottsligheten bland sverigedemokrater kartlades av eXpo inför förra valet. Nästan var tionde – 9,7% – av alla på valbar plats hade någon gång dömts för ett brott. Det är inte särskilt smickrande för Sverigedemokraterna, det är sant, men motsvarande siffra för Riksdagspartierna är 19%. Alltså är sverigedemokrater mer laglydiga än politiker i övriga partier. Det finns t.o.m dömda pedofiler som sitter i kommunfullmäktige för både Socialdemokraterna och Moderaterna, men inget som tidingarna är särskilt förtjusta över att skriva om.

  Det här är givetvis ingen ursäkt för de 50 sverigedemokrater eXpo kartlade, självklart inte. Men ska man ta upp frågan måste man jämföra med hur det ser ut i andra partier.

 • www.bahu.blogg.se

  jag har inte kallat dej rasist.men folk tror du e rastis eeftersom du har så mycket hat mot oss.de klart 2 bruna ska komma o ta på dej , de klart att tjejerna ska kalla dej för hora. vi blir ju sårade? men du har ju för svårt o fatta de ditt ego. och VAD? ja klär mej i kort kort o höga klackar men ja beteer mej fortfarande som en fin tjej och håller mitt värde. ja snackar inte skit om folk religioner osv utan anledning. de drf ja inte blir hatad o blir taffsad på kroppen och blir kallad för hora.

  JAg tycker du ska se på vad ni svneskar håller på med. Min kompis blev våldtagen av en äcklig svenne? haa ? vad har du o säga nu då? TÄNK DEJ FÖR INNAN DU HACKAR PÅ FOLK . SÅ VÄRDELÖS TJEJ

 • erika

  håller med dig paow! jag är också en som står för vad jag tycker. åt helvete med alla sånna idioter! sen får folk säga EXAKT vad dom vill! 😉

 • Hanna

  Det är bra, stå på dig:) folk har sån dubbelmoral ibland att det är sjukt

 • mitt namn är bättre en ditt ;)

  Lixom det är inte acceptabelt men det är inget fel på invandrare dom har inte vant sig denna miljö !
  mina föreldrar är invadrare men vi beter oss som vanligt folk och det värkar inte dom där tjejerna göra -.-

 • Gustav

  Liselott, tyvärr har du inte riktigt fattat vad som är importerat och vad som inte är det. Ordet hora hörde jag ALDRIG för 10-15 år sedan när jag växte upp (måste såklart ha varit för att jag bodde i ett etniskt svenskt område där folk uppträdde med respekt mot varandra) Nu idag med all jävla invandring så har ordet gått från att vara en djup förolämpning (mot svenskar) till att vara ett uttryck som idioter (främst invandrare) kallar tjejer för utan någon som helst grund kanske ren provokation. Detta är såklart en chock för de svenska tjejerna eftersom de växer upp med en jävligt bra insikt i vad en hora är och gör, och för att de vet att de aldrig kommer att livnära sig på att ligga med andra för pengar.

  Många här inne säger, ja men bara skit i dem. Nej säger jag, gör inte det. Anmäl svinen för förtal så att de åtminstone får en polisanmälan på sig fast att fallet läggs ner.

  Och nej. För 10-15 år sedan hade inte ett svenskt ungdomsgäng kallat en tjej för hora pga hur hon klädde sig, fråga dina egna föräldrar så får du nog samma svar. Det är från de migrerande idioterna denna djupa förolämpning har blivit allmän vardag bland alla våra ungdomar.

 • ....

  PAULINA ÄR RASIST
  PAULINA ÄR RASIST
  PAULINA ÄR RASIST
  PAULINA ÄR RASIST
  PAULINA ÄR RASIST
  PAULINA ÄR RASIST
  PAULINA ÄR RASIST
  PAULINA ÄR RASIST
  PAULINA ÄR RASIST

 • Mats

  Stå på dig.

  PS: Alla som gillar den modiga och rakryggade tjejen Paulina klickar på alla hennes annonser i den här bloggen så hon får reklampengar. Minst fem klick per annons;)

  PS: Alla som gillar den modiga och rakryggade tjejen Paulina klickar på alla hennes annonser i den här bloggen så hon får reklampengar. Minst fem klick per annons;)

  PS: Alla som gillar den modiga och rakryggade tjejen Paulina klickar på alla hennes annonser i den här bloggen så hon får reklampengar. Minst fem klick per annons;)

  PS: Alla som gillar den modiga och rakryggade tjejen Paulina klickar på alla hennes annonser i den här bloggen så hon får reklampengar. Minst fem klick per annons;)

  PS: Alla som gillar den modiga och rakryggade tjejen Paulina klickar på alla hennes annonser i den här bloggen så hon får reklampengar. Minst fem klick per annons;)

  PS: Alla som gillar den modiga och rakryggade tjejen Paulina klickar på alla hennes annonser i den här bloggen så hon får reklampengar. Minst fem klick per annons;)

  PS: Alla som gillar den modiga och rakryggade tjejen Paulina klickar på alla hennes annonser i den här bloggen så hon får reklampengar. Minst fem klick per annons;)

  PS: Alla som gillar den modiga och rakryggade tjejen Paulina klickar på alla hennes annonser i den här bloggen så hon får reklampengar. Minst fem klick per annons;)

 • mimmi

  Islam är en dålig religion så är det bara, säker vf de beter sig som de gör! KORANEN SÄGER BLAND ANNAT ATT MAN FÅR SLÅ KVINNOR! och deras älskade muhammed dödade folk! Seriöst att de är så pantade att de inte fattar att deras religion är bullshit, ren bullshit de som skrev koranen va troligen folk som ville styra och ställa över människor, Ungefär som våran lagbok fast på deras tid. Seriöst om man kan skriva lagböcker etc vf skulle de inte ha kunnat fejka ihop en bok som koranen då, samma sak gäller bibeln.

 • Helge

  Det finns några hjärntvättade som skriver här..
  Hur kan man vara stolt när man är förtryckt? Hur kan man vara stolt när flickor och kvinnor i ens omgivning förtrycks?
  Jag, menar förtrycket med slöja mm. som är ett yttersta bevis på att kvinnorna betraktas som mannen/släktens ägodel……
  Plus att man är inte automatiskt ”rasist” när man ifrågasätter invandringen….

 • Österrikaren

  Jo, jag har visst motargument.
  Har du inte tänkt på att reaktionerna kanske berodde på dina politiskt inkorrekta och generaliserande inlägg om invandrare?
  Dessutom finns det lika många svenskar som invandrare som tafsar och skriker hora efter lättklädda tjejer. Sådana hjärnbefriade fasoner kommer jag först att ta på allvar föränn du också börjar skriva ett inlägg så fort du ser en svensk som missköter sig mot dig.
  Hoppas att folk fattar hur ensidigt du resonerar i din blogg.

  svar: Det har aldrig hänt mig iallfall 🙂

 • Perra

  Saker och ting går inte som planerat i detta land och klyftan mellan invandrare och svenskar kommer att öka och det är inte svenskarnas fel, dom som kom den ”geniala” idén att Sverige skulle bli en mångkulturell smältdegel kanske inte riktigt visste vad dom gav sig in på.

  Paow är garanterat inte ensam som sin uppfattning, hon är däremot modig nog att uttrycka den.

 • Anonym

  :p:p
  Tänk dig in i någon annans sitiation, tänk om du flydde från nått land där det var krig och svält och blev tillbakaskickad?

 • Perra

  Klyftan mellan invandrare och svenskar ökar och det är inte svenskarnas fel, dom som kom på den geniala idén att Sverige skulle bli en mångkulturell smältdegel kanske inte riktigt visste vad dom gav sig in på.
  Paow är inte ensam om sin uppfattning, hon är däremot en av få som vågar uttrycka den.

 • Amadeus

  alla som kallar henna rasist , då vet inte vad det betyder^^ Rasist är när man drar alla över en Kant och det gjorde hon inte. så sluta gnäll .. Hon sa att 2 st bruna tafsa på henne. det är inte rasistiskt.. det är som att säga ”Svenne” till svenskar och det gillar inte jag som svensk heller men flesta använder det bli inte så mesiga..

  Perra, det är jätte fler invandrare som gör det än Svenskar.. men poliserna vågar inte ta upp vart man kommer ifrån för då blir alla politiker till åtlöje:)

  Paow , Bry dig inte om dom.. dom kan inget om rasism

 • bloggo

  Så bara för att man är rasist är det fritt fram att tafsa på en tjej och kalla henne hora? Vissa här inne har riktigt sjuka och rasistiska åsikter. Att ge sig på en blond tjej för att hon är vit och blond är precis lika rasistiskt som att ge sig på en mörk tjej för att hon är svart.

 • Kosmopolit

  Oj vilket getingbo du har satt igång =). Det är fascinerande hur många människor som försöker ursäkta övergreppen mot dig och kalla dig rasist.

  Jag är fullt övertygad om att du inte har någonting emot invandrare som sköter sig. Däremot undrar jag om de inkvisitatorer som skriker ”rasist!” år allt och alla inser hur mycket skada dom gör när de urskuldar felbeteenden.

 • ebru

  oneleen , jag kommer sänka dig ha
  oha, vad snackaru skit för? varenda fucking inlägg handlar om oss invandrare.
  lyssna cuz, siktir leen! du leker som om du var den enda svennen i sverige som går runt i klack och leggings, ditt fuckface.
  det som gör dig till en fucking hora är din attityd, din personlighet ajt?
  ingenting annat, väx upp yaaaaaaaaaao.
  du är inte tretton längre, vakna upp ur din fjortisdröm, börja inse the REAL LIFE!

 • millan

  Jag håller faktiskt med dig, och då kan jag börja med att säga att jag umgås med fler utländska än svenska. Jag tycker det är fel, så jävla fel med omvänd rasism. Att folk tycker att jag är rasist när jag kalgar på invandrare, men när som du tillexempel får höra hora och så vidare från invandrare så är det helt okej? blir så jäävla trött på det här, idioter det finns.

  och ens ak till, JA vi har yttrande frihet i sverige, men bara halvt. Vi har yttrande frihet och tryckfrihet så länge det inte kränker någon annan. En lag som säger emot sig själv anser jag.

 • IM BLACK & PRAOUD!

  det var HELT OCH HÅLLET felt av dem att ens röra dig & att kasta något? du borde nästan anmält det. MEN om detta hade hänt och det var svenskar hade du aldrig skrivit. ett par svenska tjejer etc..

  utan du ogillar tydligen utländska redan & försöker nu hitta starkare bevis att visa andra att utländska är dåliga..
  säger en sak dem som gjorde detta mot dig OCH ENDAST DEM pratar jag nu om, dem är helt sjuka i huvudet MEN DU OCH ENDAST DU är inte mycket bättre, när du försöker få andra att tro att utländska är dåliga.

  och gumman en sak till. GUD OCH ENDAST EN GUD SKAPADE DEN HÄR VÄRLDEN, TILL VILKA? TILL MÄNNISKORNA OCH DET ÄR ALLA MÄNNISKOR, SÅ VAD HÄNDER OM VI KASTAR OM LÄNDERNA TILL LITE OLIKA STÄLLEN? VAD SPELAR DET FÖR ROLL ALLA LÄNDER TILLHÖR ALLA GUD GAV MÄNNISKORNA DENNA GÅVAN. människorna inte bara Du eller vissa andra utan ALLA MÄNNISKOR. varför fattar ingen detta? speciellt inte rasisterna osv..

  och nej jag är inte muslim eller något utan JAG HAR INGEN RELIGON, VAD ÄR DEM BRA FÖR? .. !! utan jag tror bara på gud, självklart! ..

 • Liselott

  @bloggo

  Du kan inte ha läst min kommentar ordentligt om det där är ditt svar. Källan på mina siffror är kriminalvården.se. Invandrare är inte överrepresenterade som grupp om man ser ur ett socioekonomiskt perspektiv (ex fattiga invandrare och rika invandrare kan ej ses som enbart en grupp i detta fall). Fattiga invandrare är mer benägna att begå brott precis som fattiga svenskar. Att Sveriges system är uppbyggt så att invandrare är fattiga i större utsträckning än svenskar gör då självklart att de förekommer lika frekvent i brottsstatistiken (arv, miljö..)

  @Jolalus
  Källkritik? Någonsin?

  Dessutom förstår jag inte alls vad du vill ha sagt. Menar du att de har något virus i blodet som gör att de är benägna att begå överfallsvåldtäkter? Eller att invandrare har taskig kvinnosyn? Inga av de partier som idag kritiserar invandring har någon vidare kvinnosyn, dessutom så är ju våldtäkter i partileden inte heller helt obekant hos brunskjortorna. Vad är det du vill ha sagt?

 • jfkd

  UTLÄNDINGAR SKA DÖÖÖÖ DÖÖÖÖ DÖÖÖÖÖ

 • FRIDA

  Håller med dej helt och fullt, Paow-du är modig som trots alla PK-strömningar som används flitigt av de intoleranta ändå står upp och ifrågasätter!

  Är själv rödgrön, men jag tycker att vissa saker har gått alldeles för långt!

  Det verkar helt plötsligt som att det är ok att inte acceptera grundläggande öppenhet, tillämpa separatimsm mellan könen och göra avkall på yttrandefrihet bara för att man är muslim!

  Riktigt irriterande!

  Stå på dej Paow och besök även gärna min blogg,

  Kram Frida<3

 • Johan

  Hej paow!
  Tycker dessa människor är idioter. Men att du ska veta att alla ”bruna” människor inte uppför sig som ignoranta pajaser. Tänk på Albin Axelsson! Han är sjukt sofistikerad och fräch. Tycker bara att du inte borde lägga allt hat på bruna människor. Ge dom en chans, va inte såå fördomsfull:)
  Peas//Johan

 • fan..

  det här är för mkt bara.. jag slutar läsa din blogg nu du har gått för långt. lägg ner det där innan du blir kopia av kissie……………. fyfan, du var NÄSTAN annorlunda haha

 • stana

  men gud så omogen du är Paulina!

 • UncleBob

  En reflektion som kan göras av de kommentarer du fått Paulina, är att de sk. ”invandrarkramarna” totalt verkar ha tappat fotfästet. ”Svennarnas” kommentarer är oftare mer eftertänksamma och verklighetsanknutna. Jag kan bara konstatera att blattefieringen återspeglas i det plumpa ordvalet och bristande förmåga att stava ens de enklaste svenska ord som används. Mitt betyg blir därför överlag underkänt för muhammed och hans underkuvade huckle till syster.
  Deras språkbruk förtjänar en kollektiv utvisning för sin enorma dumhet.

  Att denna grupp har utpekats som ”pensionsräddare” och en ”framtida arbetskraft” stämmer mycket dåligt med verkligheten. I min hemstad Landskrona är en skola särskilt blatte-tät (96%) Följdaktligen har mindre än hälften klarat betygskraven för att uppnå gymnasienivå. Där har ni anledningen till att de blir bidragstagare i framtiden. Alla kan ju inte baka pizzor till varandra.

  Sen vill denna regeringen öppna för arbetskraftsinvandring från låglöneländer. Det kommer att leda till lönedumpning och har redan gjort det i många branscher.

  Som en mogen och rättvis observatör ger jag rådet att de som får rösta bör tänka sig för extra noga inför det kommande valet.

  Rösta bort svenskfientligheten! Ge oss Sverige tillbaka!

  UncleBob

 • Osborn

  Heja Paulina, stå på dig annars gör någon annan det!

  De flesta blattar är rasister!
  De flesta rasister är blattar!

  Sverige idag = HELA VÄRLDENS SOPTIPP !!!

 • Maria

  Om du tycker att alla ska sköta sig, både svenskar och invandrare. Om det inte är någon skillnad, varför hör det då till saken att de var invandrare?

 • Anders

  Paulina, ge dig för fan inte…vi är otroligt många som är på din sida, vilket kommer att visa sig vid valet i höst..bäva månde de etablerade PK-människorna!

 • Säg nej till Islamismen - Rösta Sverigedemokraterna

  Liselott skriver 2010-02-27 kl 15:22

  Se Mauritzio Rojas kommentarer och slutsatser om BRÅs rapport 2005 om ”Brott bland svenskar och invandrare”:
  http://www.dn.se/opinion/debatt/kulturarv-ligger-bakom-invandrarnas-brottslighet-1.421859

  Här punkteras alla dina lögner effektivt och den belägger de indikationer som tidigare rapporter visat på.

 • mm

  stå på dig och skit i vad alla andra tycker , stå för vad du tycker.

  håller med dig helt

 • Elin

  håller med dig paow!jag är på din ”sida”. Så jävla jobbigt att bli så här missförståd kan ja tro…
  Men idioter som idioter,spelar
  ingen roll vart dom kmr ifrån,dom är ju frt idioter?

 • Anonym

  Jag blir så jävla lack på allt folk som säger ” invandrare är skit ” det är de väl fan inte alls! Visst finns det vissa som är störda i huvet, PRECIS lika många svenskar finns det som är störda i huvet! Släpp det här ämnet Paulina. Vill du bli hatad av alla nu eller? visst får du uttrycka dina åsikter, men snälla, ha lite självdiciplin. Hur osmart är du? har du hört ordspråket TÄNK innan du TALAR! shiit, blir helt galen..

 • Anonym

  jfkd skriver:
  2010-02-27 kl 21:56
  UTLÄNDINGAR SKA DÖÖÖÖ DÖÖÖÖ DÖÖÖÖÖ

  HAHAH grattis till att du ens kan stava till det..

 • Andrea

  FÖR DET FÖRSTA ÄR DET INGET NYTT ATT UTLÄNDSKA KILLAR TROR ATT DE KAN KOMMA HIT O GÖRA SOM DOM VILL MED SVENSKA TJEJER BARA FÖR ATT VI INTE GÅR RUNT MED ÄCKLIGT TÄCKANDE SLÖJOR! JAG VET ATT DET INTE ÄR LÄTT O INTE BRY SIG NÄR NÅN SVARTING KALLAR EN FÖR HORA BARA FÖR ATT MAN KLÄR SIG PÅ ETT VISST SÄTT, MEN GREJEN ÄR ATT DE BARA ÄR AVUNDSJUKA FÖR ATT OM DOM SKULLE KLÄ SIG PÅ DE VISET SÅ SKULLE DERAS MÄN FÅ SPELET!! JAG SÄGER INTE ATT ALLA UTLÄNDSKA MÄN SLÅR SINA TJEJER, MEN DET ÄR JU INGET SOM ÄR OVANLIGT!!

 • Anonym

  HAHAHAHA snälla om du klä dig så där så vill du ju att de ska kalla dig hora ! d måste ju vara förberedd för dt GUUUUUUUUUD !
  jag trodde att svennar tkr om att bli tafsad? klä dig ordentligare om du nt vill ha ngn bakom dig ? hora !
  du skämemr ut dig

 • Sara

  Kolla vad personen Anonym ovanför skriver…. En blatte som säger att svenska tjejer VILL BLI TAFSADE PÅ?!?! Vad fan är detta? Vem är det som skämmer ut sig? Tack för exemplet på sjuka invandrare. Skäms för att vara BLATTE!!!!

 • Robban

  Ja, alla unga flickor tycker det är så coolt med pojkarna som stenkastar, personrånar och våldtar. Jag förstår inte hur man som människa kan tycka att detta är coolt?? Jag förstår heller inte hur våra styrande politiker, som Mona Skandal, kan stå och säga: ”Ja, men barnen är bara missförstådda??” Hade de vågat göra motsvarande i deras eget hemland så hade de först fått spöstraff på offentlig plats och sedan blivit av med en lem…om de har tur. Jag tror inte att ni hade tyckt att det var lika okej eller coolt om ni hade varit med om att mustaschprydda, missförstådda, gossar personrånar ens egen farmor när hon är ute och går med rullator. Farmor hamnade på sjukhus i 9 månader efter det!!!! Det går fan bara utför med Sverige och heter du Mohammed så är det okej att göra vad fan som helst!!!! Aldrig att jag och min familj kommer att rösta på sossarna, de har förstört Sverige!!!!

 • Lisa Lundmark

  Många muslimer i Sverige (männen) vill ha sharialagstiftning och egen domstol. Är det så klokt? Då kommer vi ju bara att få se en massa snubbar på stan som saknar både händer, armar och ben…..

 • Anette

  Du skriver om det många tänker men få vågar yttra sig om.
  Stor eloge till dig för det!

 • Potatisbruden,

  Idioter, fy fan vad rasism suger men asså ofta man gör så >.< Eller ok, det är verkligheten men jag skulle icke göra så.. fast jag är ju typ snäll av mig så..

 • Sara

  Usch, vad less jag är på din blogg.
  Det är rätt så konstigt att du som anser att du är mer svensk än jag trots att vi båda är födda i Sverige, men för att jag har slöja så anses ju jag vara en invandrare 🙂 Vilket jag inte har någonting emot eftersom jag inte ser mig själv som svensk 😛
  Men en sak som är konstig, är att jag som är hälften från ett annat land och faktiskt är yngre än dig vet vad yttrandesfrihet innebär. Man får inte kränka någon genom yttrandesfriheten! Har nästan lust att anmäla dig just för alla dina inlägg, du får mig verkligen att känna mig kränkt och det är inte roligt.

  Cajsan: Vi kvinnor som VILL ha slöja då? Vad säger du om oss? Varför ska man förbjuda slöja under grundskoleåren när det faktiskt finns dom som VILL ha slöja?!

  Latyrx: Vilken rätt har du egentligen att skriva sådär?
  Om min kusin skulle komma till min pappa och fråga om han fick gifta sig med mig skulle min pappa nog bli tokig. Och vi är muslimer! Uttala dig inte om någonting du inte vet någonting om!

  Gunilla; Och här kommer fakta grundat på ingenting igen.
  Hur vet du om att det är 85% av våldtäcktsmän som är invandrare? Det kommer jag aldrig få svar på för jag vet att du bara har hittat på det själv 😉
  Tex: Anders Eklund, vad jag vet var jag han svensk och han våldtog och mördade en 11 åring och en vuxen kvinna, men honom snackar ni inte om, ganska konstigt.

  hagbard: Se mitt svar till Latyrx.
  Alla muslimer gifter sig inte med sina kusiner.

 • Sara

  Och en konstig sak är att du kan svara på omogna kommentarer, men du kan inte svara på mina som faktiskt har bra argument.
  Bara ett bevis på att du inte har hållbara argument för dina åsikter, du vet inte ens vad du säger.

 • viktorija

  blattar får ju många negativa komentarer ifrån andra blattar? det kan ju vara om krig och sånt förflutet, så det är ju inte bara ”svenskar” som är ”emot”, sen orkar bry sej hur man ser ut? en kort, svarthårig, olivhyad tjej med illblå ögon som jag och en som dej som är lång med blondt hår och gröna eller blå ögon eller vad du nu har, får ju samma konsekvener ifall man bär mjukiskläder och kina skor, spelar ingen roll om du bär lättklädda saker bara för att du är svensk? alla kulturer blir ju kallade saker bara för utseende och klädsel, lol. så spelar nog inte så stor roll va du är ifrån, umågs med blattar ett tag, och du lär fatta att dom minst har det lika tufft med att kränkas ner och andra liknande saker..

 • viktorija

  btw så blir inte jag bortgift & jag är ifrån balkan, behäver inte ens gifta mej om jag inte vill, hahaha, varför tror de flesta att man blir bortgift? det är kanske vanligt, men.. mer vanligt att man själv få välja vem man vill gifta sej med, alla människor är lika mycket värda…

 • blahej

  två bruna??? Jävla idiot….

 • tess (:

  asso seriöst.
  hon är fan inte rasist?
  hon har bara emot de ”invandrarna”
  som inte accepterar oss svenska,
  som inte anpassar sig och de är fan inte att va rasist!
  Tjejen skriver som hon tycker och de är sant de hon skriver.
  Svennar tror jag direkt inte skulle komma från ingenstans och
  ta en tjej på röven?
  För vi har växt upp med våra regler, och vart tvunga till att anpassa dom.
  eller regler och regler, men jaa,

 • Mihan

  FOLKET& PAOW LÄS FÖR GUDSSKULL, SÅ NI KANSKE FATTAR!

  hahaha en person skrev där uppe ”muslimer är fula”.
  Jag är muslim, och jag är hell of a snygg :).
  Men jag har ingen slöja, men om jag hade det so what?

  Att dömma det är exakt som att dömma en tjej som går med underligt korta shorts och en kort linne som visar bröstvårtorna, jo vad kommer alla säga att hon är?
  En hora, right?
  Tjejen är säkert ingen hora, hon gick bara runt så för att hon inte ville en bh och det var fruktanssvärt varmt.
  Men det tänker inte folk på? Ni bara DÖMMER därekt på klädsen.
  Så varför för gudskull ska ni dömma muslimer som har slöja?
  Ni fattar väl att det är en grej som man har för att bekräfta att man djupt tror på sin religon?
  Det är faktiskt underbart fint för folket muslimer att ha det.
  Och alla tjejer har inget tvång att ha slöja , som jag. Visst jag vill inte ha det, men jag har INGET mott för dom som har det.
  SÅ SNÄÄÄLLA FOLKET SLUTA DÖMMA FOLK PÅ DET HÄR SÄTTET. INKLUSIVE DIG PAOW.Tror knappast du vill att man ska dömma dig pga din klädser.

  Så bara lägg ner det och visa att ni är mogna.
  Jag tycker helt ärligt att det här är patetiskt ni folk skriver.
  Och du paow måste förstå att det du skriver gör en del folk förbanade.
  Man är ju tvungen att försvara sig själv eller?
  Så snälla sluta, för din egen skull.

 • Invandraren

  Bra att något vågar kritisera. De flesta svenskar är fega som får och låter folk göra vad fan dom önskar mot dom. Håll huvudet och stoltheten högt och låt aldrig någon trampa på er svenskar!

 • Tubbo

  Du har mitt stöd, Paulina.

  Det är skrämmande att se hur hatiska vissa är.

 • Cavatus

  Hej Paulina! Vill bara ge dig mitt fulla stöd mot alla obildade kräk som kallar dig för än det ena än det andra. Det har de inte rätt att göra. Anmäl dem! Det är deras fel och inte ditt, och om de flesta som kallar dig oförskämdheter är invandrare förstår man att du ser ett mönster i många invandrarkillars kvinnoförnedrande attityder. Dessa kräk borde helt enkelt bort, ut, iväg ja, vartsomhelst men inte i detta civiliserade samhälle.

  Jag ser att debatten ovan har balanserats upp av en del folk med tungt vägande argument som är underbyggda av statistik. Sådana ska man lita på, inte på folk som slänger ur sig klyschor utan bakgrundsinformation. I grunden vet vi att du har rätt, men det du säger får man inte säga i dagens samhälle. Man får inte säga sanningen, för då blir man stämplad som rasist. Det betyder att vi lever i en åsiktsdiktatur, tyvärr. Många har inte fattat det, men så är det.

  Jag säger det ofta och det tål att upprepas, det är ungdomarna som får bära bördan för massinvandringen. Det är ni ungdomar som i skolan får möta kulturkrocken och ni möter den livs levande. De äldre kan låtsas tycka synd om flyktingar och invandrare, men ni ungdomar står mitt i verkligheten och får ta den största smällen.

  Därför är det viktigt att sådana som du vågar/orkar/vill säga sanningen trots att du blir nedgjord av alla vuxna och unga runtomkring dig som hjärntvättats att bara tycka det man får tycka.

  Det är dessutom internationella kvinnodagen idag, och du är en sann kvinnokämpe som törs ta upp detta tabubelagda ämne. Bry dig inte om alla urblåsta och elaka kommentarer ovan. Det visar bara på att de inte har särskilt mycket bakom pannbenet. Om du orkar fortsätta att stå fast vid din ståndpunkt trots massiva svartlistningskampanjer kommer du att bli en sann hjälte och en förebild för många svenska tjejer! En modern och ÄKTA kvinnokämpe i dagens samhälle!

 • Erik Olsson

  Det är ju helt sjukt hur folk reagerar och beter sig i det här landet, det gäller även svenskar. Man mår helt enkelt dåligt när man ser över hur vårt samhälle egentligen ser ut, men framför allt hur det utvecklas.. åt alla hållen..

 • Odovakar

  Hej!
  Jag tycker att du är modig som säger ifrån och som vågar beskriva den problematiska verklighet den svenska ungdomen av idag lever i. Acceptera inte att utsättas för brott eller trakasserier! Acceptera inte heller den rådande munkavlementaliteten som råder i det offentliga samtalet när det kommer till att beskriva VILKA som står för gärningarna. Du behöver inte stillatigande ta en massa skit. Detsamma gäller givetvis alla tjejer och kvinnor.

  @ Liselott och alla andra lögnaktiga alternativt korkade debattörer: invandrare från Afrika, Mellanöstern och Centrala Asien är mycket kraftigt överrepresenterade i brottsstatistiken ÄVEN efter att den rensats från socioekonomiska faktorer (se BRÅ 2005:17) – dessa invandrare begår alltså INTE sina brott för att de är fattiga, arbetslösa eller lågutbildade; de är mycket starkt överrepresenterade som brottslingar inom ALLA socialgrupper. Svenskar, eller andra öst- och sydostasiatiska invandrare (kineser, koreaner, thailändare, etc), som är fattiga eller arbetslösa uppvisar en mycket lägre brottsfrekvens. Så alla de som fortsätter att skylla VISSA invandrargruppers kraftiga överrepresentation som brottslingar på socioekonomiska faktorer LJUGER.

  Och kom ihåg att enligt BRÅ stod invandrare (första och andra generationen) redan för tio år sedan för en MAJORITET av våldtäktsbrotten där en gärningsman på något sätt kunde knytas till brottet (dvs enligt polisens misstankeregister). Och de senaste tio åren har det till Sverige invandrat ett antal hundratusen människor från de delar av världen, där de grupper som är absolut mest överrepresenterade som sexualbrottslingar härrör. Samtidigt har den etniskt svenska befolkningen inte ökat alls. Så idag står invandrare givetvis för en ännu mycket större majoritet av våldtäkterna i detta land. Att hävda något annat är fullkomligt lögnaktigt eller synnerligen okunnigt – den tillgängliga statistiken talar sitt tydliga språk!

 • Kalle

  Mycket bra att du tar upp dessa problem. Om vi inte vi svenskar gör något åt saken nu, kommer det bli 1000 gånger värre längre fram. Rösta inte på SD utan leta upp ett bättre alternativ. SD vill ha integration men i längden kommer det bara att bli vi svenskar som får anpassa oss efter främlingarna. Önskar dig allt gott.

  Hur kan ni invandrare förvänta er att svenskar ska respektera er när så många invandrare uppenbarligen inte respekterar svenskar? Åk hem om ni inte trivs här! Om ni skulle ta över det här landet så är jag övertygad om att ni snart skulle skapa samma helvete för er här som ni gjort där ni kommer ifrån. Varför skulle det bli annorlunda här? Skillnaden är att här har vi ett kallt klimat så det krävs hårt arbete och intelligens för att överleva…

 • H*m

  Kanske du inte orkar läsa all smörja som skrivs här men du skall tänka på en sak: de som kastar skit på dig bevisar med all önskvärd tydlighet hur rätt du har. De skriver helt enkelt som de beter sig. Det förekom knappast tidigare i Sverige att flickor blev kallade hora av jämnåriga och var och en kan ju räkna ut varför det har blivit så vanligt. Hur människor röstar är ju än så länge deras ensak men de som tänker rösta på något av de partier som sitter i riksdagen idag bör besinna att de därigenom struntar i framtiden och hur det kommer att gå för svenska folket. DETTA ÄR VIKTIGT! Rösta hur ni vill men rösta inte på riksdagspartierna som sitter idag, de har svikit Sverige och svenska folket.

 • Jan Milld

  Stå på dig, Paulina! Du har rätt.

  Behöver du fakta utöver dina egna erfarenheter så finns det att hämta här:
  http://www.vitbok.se

 • Magnus

  Här är en insändare från en mamma till två tonårsdöttrar som också tycker det räcker nu;

  http://corren.se/asikter/ordet-fritt/?articleId=5129422&date=&menuids=

  Tafs, kladd och tillmälen är första steget på skalan där toppen är våldtäkt och såhär ser det ut i Norge;

  Finns ingen anledning att tro att det ser annorlunda ut i Sverige.

  Jättebra Paow att du står på dig och berättar hur det är att vara blond tjej i dagens multikulturella samhälle.

 • Magne

  Modigt av dig Paulina! Stå på dig. Sanningen är alltid verkligheten.

 • RICHARD

  Det verkar vara många PK-arslen o musslor som kommenterar,min åsikt är:ut med varenda berikare,dom kommer aldrig att assimileras i sverige pga islam,PK-rövarna är fega kräk som vänder kappan efter vinden.
  Hoppas även att svenska tjejer förstår att inte beblanda sig med muslimska killar,det blir bara problem,då blir ni degraderade till ap-stadiet av mohammed,vilken även får ha flera fruar enligt koranen.
  Jag tycker att islam är en skadlig sekt,inte en religion,och alla som utövar islam är potentiella terrorister,det har vi förövrigt blivit varse genom åren.
  Stå på dig Paulina,du är inte ensam,låt dig inte förtryckas av grottmänniskorna.

 • freeman

  att ha fördomar om folk som inte är från samma land som ni är alltid bevis på ointellegens, dessa människor tänker inte längre än så. det är sannerligen synd att de inte har lärt sig att vartenda människa i världen tillhör en och samma släktträd. när ni lär er att se på varje människa som er andra spegelbild , som din syster eller bror då kommer ni att inse att rasismen i er är en program för att skilja på mänskligheten från varandra….

  Sen finns det många olika invandrare som vissa inte har vågat öppnat sig för svenskarna och tvärtom, men alla måste inse en sak att vi är alla av en och samma ras, rasism är fruktansvärt sjukdom.

 • EnsamståendePappa77

  Jag är så glad att du tagit bladet från munnen och faktiskt beskriver det som flera av mina tidigare flickvänner upplevt.
  Det är så frustrerande att tjejer inte kan gå ut och ha roligt eller träffa kompisar utan att behöva utsättas för liknande saker.

  Att Sverige sedan totalt skiter i 50% av befolkningen, nämligen den kvinnliga delen då det gäller överfallsvåldtäkter är ju skrämmande!
  Jag känner mig otroligt ledsen och förbannad när man räknar på att enligt Leif G-W Persson så är invandrare klart överrepresenterade i överfallsvåldtäkter.
  Den del av den invandrade befolkningen som står för mer än 50% av alla överfallsvåldtäkter är maximalt 1-2% av Sveriges hela befolkning.
  Det vill säga 0,5%-1% därför att hälften av procenten är kvinnliga. Den lilla delen av Sveriges befolkning utsätter flickor, tjejer och kvinnor för den värsta sorten av förnedring man kan. Hur i h-vete kan vi acceptera detta?

  Vad kan man göra än att rösta på SD för att få till lagar som faktiskt skyddar 50% av befolkningen i dagsläget? De andra partierna har ju misslyckats fatalt!

 • daniel

  jag är utlänning själv från IRAN!.
  och jag kan säga att jag håller med dig till 100 procent.jävligt många utlänningar är plågor i det svenska samhället.
  speciellt många invandrartjejer, eftersom dom aldrig får vara öppna och njuta av sina liv! och är rädda för att få pisk av pappsen om dom råkar ha kjol ute.

  så dom väljer att hacka på svenska tjejer.

  Sedan så kan väl ni UTLÄNNINGAR som snackar så jävla mycket skit använda era kebabhjärnor?
  ”rasister,rasister”. Ja, Svenskar är sånna rasister, utlänningar för göra hur fan dom vill här, ha sina nationalsånger,länder,.fester osv!: men om Svenskar gör samma sak så är dom rasister!. THIS IS SWEDEN! Deal with it, respektera svenskar och Sverige, eller försvinn härifrån. om ni är missnöjda så går det plan från arlanda varje dag, 24/7. det går tåg. färja/båt, bussar. man kan även åka bil eller ta taxin ut ur Sverige.

  men Om ni vill bo här. shut the fuck up och sluta klaga och kalla allt för rasism!.

  Om jag åkte till turkiet och klagade på deras nationalsång skulle det bli ett jävla liv. men så korkad kommer jag aldrig bli. för jag vet att varje land har sina traditioner och kultur dom vill bevara! är ni missnöjda?dra härifrån.
  Själv så är jag nöjd över att jag bor här och klankar inte ner på Svenskar.

  men å andra sidan är jag ingen förortspajas som går runt och använder LEEEN,GUUUZZ och annat skit som inte ens hör till det Svenska språket!

 • daniel

  En annan sak! det många idiot utlänningar inte tänker på är det här!

  UTLÄNNINGAR begår flest brott i Sverige om man kollar på statistiken!.

  använd era hjärnor för fan! det här är ju pinsamt.

  Har man 100 utlänningar på ett ställe där 30 av dom begår brott så blir det ett stort problem.

  Har man 10 000 Svenskar där kanske 400 pers är kriminella så ÄR det inget stort problem.
  för att det bor 8 MILJONER SVENSKAR i Sverige.

  försök tänk

 • Andreas

  Det enda jag tycker värt att argumentera om är att du har bildat en uppfattning om alla unga tjejer med slöja. När träffade du dem alla?
  Lika mycket tyngd i den uppfattningen som om jag här och nu bildar mig en uppfattning om alla unga blonda tjejer som skriver blogg. (tex att de är fördomsfulla, men det vore ju fördomsfullt av mig, å det skulle ju bara bli för tokigt!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *