Sanningen!

öööööö 012

Yosef ber ständigt Dennis och Dessie om länkar… Här är beviset från Dennis telefon…

Börjar bli jäkligt trött på den där vidriga Yosef och hans hemska fasoner. Han skriver skit om mig och Dennis hela tiden! Börjar trötta ut mig nu när jag har bett honom att inte höra av sig till mig och bara låtsas som att jag inte finns.

Så fort jag umgås med någon annan ”kille” så hänger han ut den personen i sin blogg och blir jätteavundsjuk, som t.ex. Paris och Dennis. Han har verkligen ingen respekt och tror att han kan ha mig för sig själv. Snackar skit om ALLA och ljuger hela tiden, t.ex. om att han har haft sex med en kille som heter Nicolas vilket han även har sagt till Dennis.

När jag var kompis med honom var han samtidigt kompis med Louise A. och hon är lite äldre och frågade honom varför han umgicks med mig och då svarade han att han bara utnyttjade mig för att få länkningar till sin blogg. Samma sak när jag BJÖD honom på en resa till Göteborg så snackade han skit om mig där och lämnade mig ensam mitt i natten för att gå ut och ragga på killar. Snacka om ful stil! Visst är jag minderårig och förstår om han vill gå ut på krogen, men vi åkte ändå dit tillsammans och han lämnade mig ensam mitt i natten.

När jag var i Thailand så umgicks han mycket med Amir och Kissie, som jag bråkade mycket med. Han snackade även skit om mig till dem och försökte att ligga med Amir vilket jag tar som att gå bakom ryggen. Han snackade skit om mig med mina då ”värsta fiender”. Han är verkligen besatt!

Sen har han även sagt att Dessie bara är en dum blåst fjortisbitch som länkar honom när han vill. Han har kallat Rosanna för en fet somalie. Amir för en äcklig padda. Dennis för en dryg bitch. Kissie för en finnig tjockis. Louise Adolphsson för en falsk hora under tiden som de umgicks! Ja, listan kan göras oändlig men jag väljer att avsluta här.

Okej… Nu är det min tur. Dennis här! Innan jag kände Paulina tyckte jag att hon verkade jäkligt konstig med tanke på att Yosef frågade mig om jag ville åka till Ibiza med Paulina. Han sade att Paulina hade bett honom att fråga mig det. Vi kände inte ens varandra då så jag blev riktigt fundersam men nu vet jag sanningen = att Paulina är världens härligaste tjej, haha. Puss! Och Yosef har sagt till Paulina att jag bara vill ha länkningar så ja… FEET LÄNK TILL MIG SJÄLV!!!!

Har du kontroll på vikten?
Om inte – utnyttja din välkomstpremie! Prova en tvåveckors kur för bara 19 kronor – DU SPARAR 355:-

Posted in: Livsstil

You might also like

Josephine Qvist - En GOD morgon Caroline Roxy - MUSIC Alexandra Nilsson - Poolhäng med Viktor Caroline Roxy - Beach ready

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *