Seeeeg

Är så sjukt seg, har tittat på typ 5 Gossip Girl-avsnitt innan jag kom på att jag måste blogga. Haha =) Gör ju allt för er..

Btw är det bara jag som tänkt på att Pissie alltid skriver skit om mig eller snor mina inlägg varje gång jag träffar Amir..? Konstigt, man skulle ju nästan kunna tro att hon är avundsjuk…. Måste verkligen hålla fingrarna i styr för att inte avslöja allt med hennes bröst och familj.. Måste vara snäll vilket jag väljer att vara =)

Har verkligen ingenting att skriva eftersom jag inte gjort någonting idag..

Ska i alla fall snart börja fixa mig, sen så ska jag åka och göra ögonfransförlängning snart. Har inte haft någon på två dagar, när den börjar bli ”gles” så är det nästan bättre att ta bort hela och göra om den. För det blir mycket bättre om man gör en ny ist för att ”fylla på”. Fast den är om typ två timmar så jag funderar på att hämta ut ett paket jag fått. Men vi får se. Nu blir det bloggning iaf!

ogon

Få 2 nummer av IFORM + löparjacka från Craft.

Posted in: Livsstil

You might also like

Ellinor Bjurström - Alla dessa rubriker Caroline Roxy - SUMMERBURST Caroline Roxy - Studio vibes Sandra Lindahl - UMEÅ OPEN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *