Sista heldagen =(

Förlåt för en lite dålig uppdatering, men ni får faktiskt ha lite förståelse för det. Det är trots allt sista dagen i värmen buhuhu =( Aja vi har varit på stranden hela lååånga morgonen. Grymt härligt och det är nästan okej att bränna sig lite på kinderna sista dagen. Ser så goshigt ut :d

Imorgon kl 16.00 går vårat plan hem, om det inte är så mycket snökaos så att vi ens kan landa. Hörde att det närmade sig 30 minus och snö upp till midjan ute i villaområderna runt om i Sthlm? Hemskt.. Jag som hade hoppats på att snön börjar smälta. Aja, hoppas att Sverige inte blir nya nordpolen typ. Nu ska vi sola och bada ännu mer. Puss puss!

130317

130438
Haha lite roliga bilder xp

Kolla: tröjor, ringar, armband, skärp och mycket mer!

Posted in: Livsstil

You might also like

Josephine Qvist - En GOD morgon Caroline Roxy - MUSIC Alexandra Nilsson - Poolhäng med Viktor Caroline Roxy - Beach ready

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *