Sorry! Hemma nu..

Nu kom jag hem. Jag & Dennis mötte upp Steff och Max i stan käkade Tacobar och tittade på någon halvdålig film som jag inte ens kan uttala namnet på. Den var väääldigt komplicerad och svårtfattad, visst så förstod man, men själva filmen slutade dåligt, pappan blev uteliggare och huvudpersonen dog. Jaja… Men det gick att kolla på, vi skulle ju se ”prinssessan och grodan” men den fanns bara efter nio i Skärholmen och tänkte att det var lite för långt att åka..

Sen så fikade jag, Steff & Max på Cafe Sixty, hade djupa samtal om trekanter med tvillingar och om metrosexuella, och så homosexualitet. Spännande, har aldrig ätit så mycket som jag gjort idag! Tacobar popcorn, choklad, cola, morotskaka och typ tre askar mintabletter och så lakrits… Jävla godissug!  Jävla p-piller…

Aja, förlåt för en dålig uppdatering den här helgen. Lovar att blogga järnet imorgon!

IMG_5729

En bild på mig och Dennis från idag!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (67)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *