Trend trend trend..

haha

Det är en trend som en slampa som mig älskar att följa. Jag har aldrig riktigt fattat tycke speciellt mycket för mode och sätter helst på mig det jag tycker är snyggt, men jag älskar den nya trenden med bustiers under kavaj. Vet inte riktigt om alla centrumhängande snorungar med mjukiskläder inte riktigt förstår det trenden.

Skulle jag nog inte heller gjort om jag var 13 och gick runt och slogs, skulle nog inte vara speciellt lätt att slåss med klackskor och kavaj.

Men det handlar om att våga, jag älskar alla crazy stilar. Ladygaga, Katy, Perry, ja alla, och speciellt alla scenkläder som t.ex. Britney, Pink och alla kör med. Och att det äntligen blivit tillåtet att gå i underkläder utomhus, me love love love ♥

twiligt is my religon 032

Dessa köpte jag igår och är från Lindex och HM

Få 2 nummer av IFORM + löparjacka från Craft.

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Wow vilken helg! Alexandra Nilsson - Gult är inte fult Alexandra Nilsson - Det bästa med sommaren enligt mig Alexandra Nilsson - Summer wanties..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *