Två fester!

Hello 😀

Ikväll så har jag festat med Downs syndrom (stavfel) hemma hos Kajsa Bergqvist och i en fet lägenhet på Söder. Fortfarande nykter och glad! 😀

Fest 1: Vi mötte upp Max Simon och några andra där vi drog hem till Kajsa Berqvists mans son (?) någonting, bara en massa jäääätttefulla fjortisar som låg och spydde, snackade skit och några blatte brudar som höll på att viska och peka och ha sig, jag sa inte ett ord till någon av fjortistjejerna. Dom snackade om att sno min mobil som dom trodde låg i min jacka? Jag föredrar att festa med vänner, annars blir det så stelt och random. Massa småtjejer som försökte fota mig och så.. Jag vet inte vad jag ska säga, vi drog på en gång.

Fest 2: Den här gången så drog vi hem till Basse där Niklas, Jeppe och Vinne var och så några andra som jag känner, mötte upp Steffs två kompisar som var jätte trevliga. Ett halv mugg vin och en massa sockerdricka, vi dansade och snackade om man kunde få in en ölburk i urinröret på killar. Haha det var riktigt trevligt, kvällen slutade med att vi åt vindruvor och så en sallad på donken. Väldigt trevligt =) Soo Paow style!

öööööö 042

Me and my baby på försts festen..

öööööö 044

Haha vilken bild på mig! Vinne och jag =)

öööööö 048

=)

öööööö 054
Gud jag ser ut som en padda på bilden haha! Människor =)

öööööö

Steff Alex and moi!

öööööö 059

öööööö 065

haha mkt trevligt jesper basse och ööhm jag 😛
öööööö 052

Posted in: Livsstil
Kommentarer (91)

You might also like

Alexandra Nilsson - Hej då landet, hej då sommaren! Alexandra Nilsson - Vilka kommer bli dom nästa storsäljarna? Caroline Roxy - Görnvälns slott Alexandra Nilsson - Vad jag handlar från mat.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *