..

http://nyheter24.se/maktkamp24/338823-paow-talar-ut-om-stodet-till-sverigedemokraterna 

Läs min intervju om SD. Haha, ser helt hemsk ut, men jag mådde lite dålig eftersom det var dagen efter…

(Visited 15 times, 1 visits today)

89 Comments

 1. linnea mars 31, 2010 at 8:21 e m

  hjärtat.. moderaterna e ju jätte höger :/
  tycker att reportern var sämst då.sd säger inte att de ska kicka ut alla invandrare! ahh han ska ju va neutral.. sickans nörd

  Reply
 2. malin mars 31, 2010 at 8:26 e m

  hahaha du vet fan inte ens vad dom snackar om, säg dumt ut!

  Reply
 3. En tjock katt i en smal värld mars 31, 2010 at 8:27 e m

  Oj vad du kommer att få höra att du är hora, cp, rasist osv nu. Jag lutar mig som vanligt tillbaka och låter dina kommentarer underhålla mig. 🙂

  Reply
 4. evelina'b mars 31, 2010 at 8:30 e m

  hahaha! herregud vad nervös du verkade ! jag kanske har fel men jag tyckte då det verkade som det xD

  Reply
 5. elin linnea mars 31, 2010 at 8:31 e m

  skäms du inte? du är 16 år och tror att moderaterna ligger i mitten. du håller på och tjatat om att man inte behöver grundskolan, att du är smart ändå. jo det här bevisar ju verkligen det. men tack för att du visar hur korkade alla som sympatiserar med sd är!

  Reply
 6. Jonna mars 31, 2010 at 8:33 e m

  Heej Paow !
  Skulle bah säga att jag ÄLSKAR din blogg !
  Du är så himla söt o snygg o det är så himla roligt att läsa om allt du gör . By the way så undrar jag vilket läppstift/läppglans du använder eftersom att dina läppar blir rosa, vilket inte är så lätt i med att man vanligtvis har hudfärgade som naturlig . PUSS O HEJ ! 😀 <333

  Reply
 7. ellie mars 31, 2010 at 8:34 e m

  HAHAHA snälla.. moderaderna är fan skit högra.. innan du säger nåt så ta reda på fakta först..

  Reply
 8. anonym jävel! mars 31, 2010 at 8:38 e m

  men paow .. LILLA gumman. om man är svergiedemokrat klassas man som rasist!
  herregud , du e verkligen dum i huvvet.. PÅ RIKTIGT!

  Svar: Det är ju du som klassar SD som rasister, inte SD som ÄR rasister, så problemet är ditt och inte mitt.

  Reply
 9. julia mars 31, 2010 at 8:49 e m

  Jag tycker synd om dig. För att du blir kallad ”hora” och att du blev tafsad av invandrare så håller du med sd och vill skicka ut alla sk. taskiga invandrare. Hade du gått i skolan eller varit allmänt smart så hade du vetat att sd skyller på invandrare och muslimer för att de tar svenskarnas jobb och inte kan lära sig hur man beter sig här. Ska man alltså kanske skicka tillbaka barn till dess hemland där det kanske är krig eller fattigt? Sd är en hel bunt rassar och främlingsfientliga!

  Svar: Vakna upp själv i stället. DU får gärna ta hem alla dom uppför sig som svin hem till dig så kan dom tafsa på dig i stället om du nu tycker det verkar så himla trevligt. Jag vill inte ha dom inte kan uppföra sig här.

  Reply
 10. Linn mars 31, 2010 at 8:57 e m

  Herregud… Läs SD’s artiklar och krönikor, moderaterna är inte mellan höger och vänster, de är ute på högerkanten ååååååh.

  Reply
 11. Alexandra mars 31, 2010 at 8:59 e m

  I agree with you. Jag röstar på SD.

  Reply
 12. Caroline mars 31, 2010 at 9:01 e m

  Om man inte kan något om politik är det bättre att inte yttra sig så mycket om det. Visst kan man uttrycka sina åsikter, men man ska absolut inte snacka om den officiella politik så som du gör. Du vet ju inte ens var i ”linjen” våra riksdagspartier ligger. Du tror säkert att Vänsterpartiet ligger i mitten också precis som Moderaterna, när de i själva verket ligger längst ut på varsin sida.

  Reply
 13. Marie mars 31, 2010 at 9:01 e m

  Hon säger ju tydligt att hon inte vet så mycket om politik. Den som lever den lär. Nu vet du moderaterna är det mest åt höger du kan komma så om du vill ha nåt åt mitten skippa de när du blir röstmyndig. Paulina har rätt minska invandringen ta hand om det vi har i Sverige. Människor flyr från andra länder för att det är skit där, frågan är om det blir mycket bättre av att komma till Sverige? få vänta 6 månader med att få ens börja lära sig svenska, leva på soc i en förort helt isolerade från det vanliga samhället. Segeration leder till kriminalitet. Som en desperat utväg då de inte har något annat för att då få känna tillhörighet.
  Nej det handlar inte om rasism det handlar om smart tänkande. Om vi ska ta hand om invandrare måste vi ha resurserna till det – vilket vi inte har i dagsläget.
  Bra Paulina!

  Reply
 14. Julia mars 31, 2010 at 9:05 e m

  Hej snygging, vad gör du? 😀

  Reply
 15. alexodavid mars 31, 2010 at 9:05 e m

  Jag såg den till och med 😉 /david

  Reply
 16. Caroline mars 31, 2010 at 9:05 e m

  Marie: Det märks att inte heller du vet mycket om invandring. Att de får vänta länge på att lära sig svenska är olika i olika kommuner. Det ligger också i det egna intresset. Jag känner folk som hade lärt sig skitbra svenska efter bara ett halvår, vilket du påstår att de inte ens har börjat lära sig? Leva på soc är också av eget intresse, ofta lever de på bidrag från Migrationsverket i flera år till de fått sina uppehållstillstånd, det har ingenting med soc att göra. Det är synd att ingen vill anställa invandrarna, inte konstigt att de ger upp och känner sig utanför vårat samhälle. Det är vi svenskar själva som kickar ut dem och inte ger dem en chans. Vi har resurser, det är myndigheterna som inte sköter sina arbeten ordentligt.

  Reply
 17. Anonym mars 31, 2010 at 9:08 e m

  ”Det är ju du som klassar SD som rasister, inte SD som ÄR rasister, så problemet är ditt och inte mitt.”
  Håller helt klart med. Det är NI idioter som klassar SD som rasister. Dom är det INTE. Ni är bara sjukt dumma i huvudet . Ni vet inte ens vad SD står för. Och det är fan inte ett rasistiskt parti. Så vafan, stäng igen käften när ni inte vet någonting om det. Jag är själv utländsk så kom inte & säg att jag inte vet vad jag snackar om.
  Go Paow, du är bäst!

  Reply
 18. poorlittlegirl mars 31, 2010 at 9:09 e m

  Lilla gumman! Tycker synd om dig, handen på hjärtat. Jag garvade åt dig BOKSTAVILIGEN garvade. Du vet inte ens vad du snackade om! Lär dig om partiet och gå i skolan sen kan du säga dina åsikter du sa själv att du inte visste vad partiet stod för. Stackars lilla..Du fattar väl att sverige inte skulle kommit såhär långt utan alla invandrare? Visst det finns dåliga men dåliga svenskar finns det också, du är fan efterbliven på riktigt. Tycker synd om dej helt klart.

  Svar: Tack för att du tycker att jag är underhållande ;D

  Reply
 19. Hanna mars 31, 2010 at 9:11 e m

  Gillar din blogg, men seriöst. Du har ingen aning om vad du snackar om lilla gumman, du verkar inte veta något alls om politik. Moderaterna är enbart höger men okej. Och jag själv hade velat rösta på SD, men kom inte och säg att SD inte är rasister, för då kan du verkligen ingenting. Sorry, men så är läget.

  Reply
 20. Almaa mars 31, 2010 at 9:16 e m

  Intresserad av att läsa en ”alkoholfri”-blogg? Nu har du din chans att få följa en 15 årig tjej genom hennes vardag, med allt från shopping till Twilight, från Alkohol och rökning till Utseende! Bloggen tar även avstånd från alkohol och droger vilket gör bloggen väldigt unik! Verkar det intressant? Gå då in på http://www.aaalmaaas.blogg.se

  Reply
 21. HAHA HORA mars 31, 2010 at 9:23 e m

  hahahahahah det där kommer du att ångra som fan

  ps; afa har nåt på gång 😉 sök gärna på ditt äckliga namn på deras forums;);)

  svar: Jag vet inte vad jag ska få ångra ? Och jag vet inte varför jag är en hora? Jag säljer ju inte sex haha?

  Reply
 22. Anonym mars 31, 2010 at 9:25 e m

  hahahahhahahahhah varför visar du inte mina kommenterar? hur än mycket du färgar håret så är du forfarande en blondin med 2 hjärnceller

  Svar: Hur mycket du kommenterar så är det ändå jag som bestämmer på min blogg, så uppför dig och få dina kommentarer publicerade. Det är ingen mänsklig rättighet att synas på blogg, det är en förmån 🙂

  Reply
 23. En tjock katt i en smal värld mars 31, 2010 at 9:28 e m

  ”Rasism är en indelning av människor i ett hierarkiskt system av raser, där vissa raser ibland tillskrivs moralisk rätt att härska över andra. ” Hmmm?

  Reply
 24. SKRATTRETANDE. mars 31, 2010 at 9:29 e m

  PAOW,
  OM DU TROR ATT DE SÅKALLADE INVANDRARNA DU MÖTT BETEER SIG SOM ”SVIN”, SOM DU UTTRYCKER DIG, ÄR PGA AV ATT DEM ÄR INVANDRARE???.. DÅ TYCKER JAG SYND OM DIG. TROR DU SD LÖSER NÅGRA PROBLEM GENOM ATT KASTA UT INVANDRARNA? VI SKA ALLA SE PÅ VARANDRA SOM MEDMÄNNISKOR OCH UTGÅ FRÅN DET. DERAS POLICI GÅR FAN UT PÅ ATT

  ”HÅLLA SVERIGE RENT”

  REEEEEEENT? INNAN DU UTTALAR DIG OM SAKER, SPECIELLT NÄR DU HAR EN SÅDAN MAKT NÄR SÅ MÅNGA LÄSER DIN BLOGG.. LÄS PÅ FÖR FAN. TALA INTE OM SÅDANT DU INTE KAN, VILKET DU HAR VISAT -KLART OCH TYDLIGT – PÅ DIN LILLA BLOGG OCH INTERVJU.

  Jag tycker synd om din vän Amir.

  Svar: Imponerande många stora bokstäver… Var det för att du inte hade något vettigt att söga.

  Reply
 25. läsMinbloggHär mars 31, 2010 at 9:34 e m

  det är bra att du har åsikter och så. men det känns som om ju mer du säger, desto fler reagerar och vänder på orden hit och dit. allting trappas upp väldigt mycket och skulle jag vara du nu skulle jag ligga lågt ett tag.

  /minmatilda.blogg.se

  Reply
 26. Marielle mars 31, 2010 at 9:34 e m

  HAHAHAHAHhah, DU FATTAR JU FAN INTE VAD DU SNACKAR OM, JÄVLA BLÅSTA FJORTIS!

  Reply
 27. Iris mars 31, 2010 at 9:34 e m

  du såg jätte fin ut och pratade så bra 🙂 <3

  Reply
 28. Neen mars 31, 2010 at 9:34 e m

  HAHAHAHAAHAHAH fan vad kul man verkligen ser hur lite du kan om själva partiet och vad dom står för! Överhuvudtaget politik är så inte din grej, håll dig till mode! Hemsk intervju, ren skit! Kan inte ens svara på ett fullständigt sätt. Jättesynd!

  Reply
 29. hmmmmmmmmm mars 31, 2010 at 9:35 e m

  sista gången jag kikar in här. Hur fan kan du stödja deras parti? om några år när din hjärna är färdig utvecklad så ändrar du nog åsikt…

  Reply
 30. JL mars 31, 2010 at 9:36 e m

  Paulina ”Paow” stå på dig.

  Till er som kallar SD och deras väljare för rasister, ta reda på fakta innan ni yttrar er…och det kan ni göra som bäst på partiets hemsida http://www.sverigedemokraterna.se

  SD för samma invandringspolitik som Socialdemokraterna, LO och övriga vänstern förde fram till 1981. Gör detta då hela vänsterkollektivet med alla Sossar till föredetta rasister? Tydligen enligt eran filosofi.

  Är ni medvetna om att tex många syrianer och assyrier är idag Sverigedemokrater? Läs gärna på deras hemsida där även en utav SDs kommunfullmäktige är medlem: http://batnaya.net/forum/showthread.php?p=303574#post303574

  Därefter kan ni läsa vad Sverigedemokraten och tillika fd invandraren från Iran Daniel Assai har att säga om det ”rasistiska” SD här: http://daniel-assai.blogspot.com/2010/03/vi-som-vill-se-sverigedemokraterna.html

  Ja det finns fler fd invandrare som representerar Sverigedemokraterna, även om svenska medier helst inte vill att folket skall få veta detta då det blir svårt att hålla kvar rasiststämpeln. Men varför inte ta Samuel Älgemalm som exempel? Ja han heter så idag men hette en gång i tiden Mohammed Ebrahim Gharachorloo, och här kan ni läsa mer om honom: http://www.expressen.se/1.397948

  Nej som jag skrev inledningsvis till dig Paulina, stå på dig. Och till er som springer runt med en fullständig mediamanupelering om att SD 2010 skulle vara rasister…skaffa er kunskap och information innan ni yttrar er om något ni tydligen inte vet något om.

  Mvh JL

  Reply
 31. emma mars 31, 2010 at 9:43 e m

  Ta inte åt dig av vad folk säger.
  Tyckte du skötte dig riktigt bra och mogen.
  Bra att du föklarade vad du menat, tyckte inte att allt du sagt om SD men så tyckte du och det ska jag och andra acceptera.
  Och nej, inte många av svergies ungdomar vet mycket om politik så klanka inte ner på paulina för att hon försöker hänge med och ge åsikter.
  Bravo paulina:)

  Reply
 32. Anonym mars 31, 2010 at 9:43 e m

  awwh du är så söt och snygg!

  Reply
 33. Zarah mars 31, 2010 at 9:44 e m

  Shit i vad alla andra säger, att du säger vad du tycker är viktigast. Inte ens jag som anses vaa politiker säger rätt jämt.
  Kör på så löser det sig 🙂

  Reply
 34. Caroline mars 31, 2010 at 9:46 e m

  ”Att tillfälliga och inte permanenta uppehållstillstånd skall vara regel.”

  ”Höja återvandringsbidraget och stimulera utlänningar utan skyddsbehov och möjlighet till egen försörjning att återvända till sina hemländer”

  ”Stoppa massinvandringen och återgå till en ansvarsfull invandringspolitik där invandringen begränsas till en nivå som inte är högre än i våra grannländer”

  ”Däremot måste invandringen hållas på en sådan nivå att den inte i grunden förändrar befolkningssammansättningen på så vis att etniska enklaver uppstår”

  ”Ett stärkande av den svenska kulturen ”

  ”Massinvandringen, tillsammans med den höga nativiteten hos vissa invandrargrupper och frånvaron av en assimileringspolitik, innebär att svenskarna inom några decennier riskerar att bli en minoritet i det egna landet. Denna utveckling kommer att påverka alla aspekter av samhällslivet och förvandla vårt land till oigenkännlighet”

  ”Däremot kan inte varje människa på jorden ha rätt att bo i Sverige, och få tillgång till det svenska välfärdssystemet”

  Någon som vet vad dessa citat är? Någon som har en åsikt om dem?

  Svar: Ja, det låter mycket klokt…

  Reply
 35. shiet mars 31, 2010 at 9:47 e m

  Du vet alltså inte vad främlingsfientlig är? Helt ok att uttala sig om övriga saker som man inte förstår sig på isf?

  Reply
 36. ylva mars 31, 2010 at 10:06 e m

  va? är du svergiedemokrat lr inte ? du sa ju, nej det är klart att jag inte är sverigedemokrat. va ? och moderaterna är inte mitten, dom e höger , 😛

  Reply
 37. Caroline mars 31, 2010 at 10:25 e m

  ”En tjock katt i en smal värld skriver:
  2010-03-31 kl 21:50
  Caroline; är det där vad du kallar rasism? :-/”

  Nej, det sa jag inte heller 🙂 Det är citat direkt hämtade från SD’s hemsida, och jag tycker inte deras politik är okej, och så inte heller deras uttalanden som dessa till exempel, varken på deras hemsida eller vad de uttalar sig om i media.

  Reply
 38. aaa mars 31, 2010 at 10:59 e m

  ahahahahah du är sjukt pantad

  Reply
 39. nella mars 31, 2010 at 11:14 e m

  OMG OMG vilken blåst brud du e. tyckte du verkade helt okej i bella å tyras show, men alltså seriöst du e fan helt pantad. SD=RASISTER SÅ DET SKRIKER OM DET å du likaså om du sympatiserar med dom. du ser. LÄS PÅ LITE FAKTA INNAN DU ENS YTTRAR DIG OM EN SÅN HÄR SAK!

  Svar: Kan du ens definiera rasism? Troligen inte eftersom du skriver som du gör…

  Reply
 40. nella mars 31, 2010 at 11:20 e m

  din pantade idiot, sluta radera kommentarer! du e blåst

  Svar: Jag tror jag avgör vad som får publiceras och inte här… 🙂 Men jag har ju inte raderat någon av dina kommentarer så vad piper du om?

  Reply
 41. Louise mars 31, 2010 at 11:46 e m

  Du vet inte vad främlingsfientlig betyder, du tror att moderaterna ligger i mitten, du tycker att det är kul att vara pantad och blåst bara för att det gör dig känd, fast egentligen så skäms du över det, men försöker dölja det genom att skriva ”kul att du tycker jag är underhållande”. Du vet att rollen du spelar är sjukt patetisk, sorglig och idiotisk. Du är förmodligen en grym människa egentligen som bara vill vara lycklig, men säljer dig själv genom att spela ”blåst tonåring” – endast på grund av att du tjänar pengar på det. Men är det verkligen värt det?

  Försök tänk igenom igen (om du nu tänkt på det någon gång), om allt detta verkligen är värt det. Det är inte för sent att bli en härlig tjej som inte är blåst och oerfaren. Börja lär dig saker om hur världen egentligen fungerar lilla vän!

  Reply
 42. Malin mars 31, 2010 at 11:49 e m

  Grejen är väll den att SD har en stark invandratpolitik MEN de har med kommit fram inspelningar från deras möten där deras åsikter framställs mycket mer rasistiskt.
  TEX EXEMPEL PÅ HUR SD YTTRAR SIG RASISTISKT PÅ MÖTEN:
  http://www.expressen.se/1.1515356
  Enligt min egna åsikt känns det då inte ärligt och de kan säga hur mycket de vill till utomstående att de inte har några extrema fördomar mot invandrare men om detta är vad som ” oj.. sas det på vårat möte?..wops?” Klart som fan att det hänt innan när flera pratar om det tillsammans..
  Men detta var länge sen och jag vet att media kan vrida och vända men jag anser ändå det artikeln som ärligt då det sedan har varit flera artiklar om detta senare.

  Jag förstår bara inte hur man kan generalisera människor så när du själv säger att du inte vill bli taken som en dum blondin. Och nej du är ingen hora.
  MEN de får väll kalla dig hora lika mycket som du kallar massa invandrare tafsare, kriminella för det stämmer ju inte helt heller? Skriv då istället att MÄNNISKOR tafsar och är kriminella.
  Anledningen till att det står mkt om invandrare i media är främst för att så fort det är en invandrare så måste dem tydligen säga det. Därefter tar människor åt sig mer av det. För det står aldrig Bert, svensk. 55. Utan måste hela tiden påpeka på nyheterna att detta var en MÖRK MAN!
  . Så yttra dig inte när du är så överdrivet påverkad av media och annat utan att kunna någon ens fakta om något. Din fakta är inte rätt. HITTA NY!
  Kolla bara på usa: ALLA SVARTA ÄR KRMINELLA!! nej.. sa 9 av10 av den mörkhyade minioriteten är inte kriminella. Allt är på grund utav te.x. media…

  Nu blev det väldigt långt, ursäkta att det blev det så här på din blogg men när du väl yttrar dig så får argumentera för din sak.

  Reply
 43. moa mars 31, 2010 at 11:51 e m

  asså du är ju för rolig bruden. du kan ju inte mena allvar. du fattar väl själv att du provocerar människor till att skriva och kommentera som de gör. Jag är utländsk men har levt i Sverige i hela mitt liv, och för att göra det tydligare.. JAG ÄR FÖDD I SVERIGE. Mina föräldrar flytta hit för 26 år sedan och har sedan dess alltid följt Sveriges lagar, BL.A betalt raditjänst..

  bara så du vet. Dina vänner kommer snart skita i dig TOTALT. för så som det ser ut så är dina vänner invandrare.. och tro mig. man tål saker till en viss gräns. men du har gått över den gränsen för länge sedan.

  och du. seriöst. trodde aldrig att du va en sån här människa. du är ju förfan värre än kissie. du har rätt i en sak . och det är att man ska skita i vad folk tycker. men FÖRFAN. ta åt dig av lite?? hjärtlösa fan.. hoppas du får barn med en utländsk och barnet och mannen blir utvisade.

  Reply
 44. Malin mars 31, 2010 at 11:52 e m

  Här är till exempel utryck som de använt på sina möten:
  Det kommer bara mer och mer invandrare till staden. Och vi vill inte ha hit dom jävla kossorna när de kommer hit med åtta barn i släptåg.
  SD-MEDLEM PÅ TORGMÖTE I GÖTEBORG

  De är inte solidariska med oss. De vill inte betala skatt. De är här för att bedriva svarta verksamheter.
  SD-MEDLEM PÅ INTERNT MÖTE I GÖTEBORG

  De lever ju för fan på de här bidragen. Det är så jävla sjukt.
  SD-MEDLEM PÅ INTERNT MÖTE I GÖTEBORG

  Titta på de här somalierna. De har redan tio barn. Och alla de här ungarna ska ha tio–tolv ungar de också. Fy fan, alltså.
  SD-MEDLEM PÅ INTERNT MÖTE I GÖTEBORG

  Det här med burka kan man ju förstå. När gubbarna får slå kärringarna som de gör och det blir blåtiror och fläskläppar så är det klart att de måste ha en burka på sig.
  SD-MEDLEM PÅ INTERNT MÖTE PÅ LIDINGÖ

  Man undrar varför de inte äter gris. Det var någon som sa att de har haft dem som älskarinnor, och då kan man ju inte äta upp dem sen, för fan.
  SD-MEDLEM PÅ INTERNT MÖTE I GÖTEBORG

  Våld hos många av de här grupperna, det är en etnisk sak.
  SD-MEDLEM PÅ INTERNT MÖTE I LIDINGÖ

  En kamphund går aldrig att ta med sig i sängen som en pudel. Det sitter i blodet.
  SD-MEDLEM PÅ INTERNT MÖTE I LIDINGÖ

  Visste ni att invandrare som kommer till Sverige från länder som Afghanistan eller Afrika har ibland över 2000 parasiter i sin kropp. Kan ni tänka er? Våra hundar har inte så många. Och de sitter i karantän.
  SD-MEDLEM PÅ INTERNT MÖTE I LIDINGÖ

  Än en gång förlåt att detta blir på din blogg men du påverkar människor och jag vill påverka tillbaka dem på ett sätt med. Så jag förstår om du inte publicerar då det för illa till ditt parti. Men alla måste se båda sidorna. eller hur?

  Reply
 45. anonym mars 31, 2010 at 11:55 e m

  med dina menningar så menar du att invandrare ej är tacksamma över de dom blir erbjudna. MEN VAFAN E DU DÅ……. hur gick det med skolan? och du. hur känns det och vara hatad

  Reply
 46. ronya april 1, 2010 at 12:00 f m

  du sa verkligen att moderaterna låg mellan höger och vänster. gud, jag trodde du var lite smart och stod för dina åsikter men det visade sig att du inte förstod ett dyft.

  Reply
 47. nella april 1, 2010 at 12:00 f m

  lilla lilla gumman, tro du på fullaste allvar att jag ska sitta här och debattera mot en liten skitunge som inte vet ett dugg om politik. om du läser på ordentligt om partierna så kan jag mer än gärna definiera både det ena å andra. seså ut i spacevärlden och läs på lite!!!!
  en sak till MODERATERNA är HÖGER och VÄNSTERPARTIET är VÄNSTER, börja där!

  Reply
 48. emmy april 1, 2010 at 12:14 f m

  du säger att du är smart & klarar dig utan grundskolan. men lilla gumman, du som inte ens vet vad ordet främlingsfientlighet betyder? du är en nolla & en skam för svenska folket.

  Reply
 49. JL april 1, 2010 at 12:51 f m

  @ nella du gapar om att SD skulle vara rasister, kan du nämna något i deras principprogram som är rasism per definition och i enlighet med FNs stadgar om vad som är rasism. Du ber andra att läsa på men verkar definitivt inte själv gjort detsamma. Borde du inte leva som du lär andra och föregå med gott exempel? Läs bla mitt tidigare inlägg! Sedan att du slänger dig med ad hominem emot bloggägaren säger ju mer om dig än om Paow.

  @ Caroline vad är det som är fel med uppehållstillstånd som endast är just vad det heter ett tillstånd för uppehälle i Sverige inte skall vara tillfälliga?

  Vad är fel med att hjälpa invandrare och de utan skyddsbehov att etablera sig i sina hemländer och flytta hem igen?

  Vad är fel med att ändra den vansinniga invandringspolitiken som försätter folk i ghetton och anpassa dem efter övriga EU och omvärld?

  Vad är fel med att föra en politik som inte skapar etniska enklaver som Rosengård, Bergsjön, Tensta mfl mfl?

  Vad är fel med att stärka den svenska kulturen i det enda landet som svenskar är svenskar?

  Vad är fel med att kritisera den förande massinvandringspolitiken som bevisligen enligt objektiva studier visar att de inhemska svenskarna är i minoritet i sitt egna land senast 2045?

  Vem eller vilka kan kräva att Sverige och svenskarna ska ensamt agera som socialbyrå åt omvärlden samtidigt som vi inte har råd med ordentlig sjukvård, skola, äldreomsorg mm mm?

  Detta är min och SDs syn på det du gjort utdrag ifrån SDs principprogram…nämn en sak som är definierat som rasism enligt FNs stadgar. Sedan vill jag få din respons på varför det skall anses som rasism nu då SD för denna politik medans det inte gjordes detsamma då LO och Socialdemokraterna förde denna politik fram till 1981?

  Har du några vettiga svar utan personliga påhopp eller infantila påståenden som du varken har källa eller faktahänvisning till?

  Mvh JL

  Reply
 50. JL april 1, 2010 at 12:54 f m

  ”nella skriver:
  2010-04-01 kl 00:00

  lilla lilla gumman, tro du på fullaste allvar att jag ska sitta här och debattera mot en liten skitunge som inte vet ett dugg om politik.”

  nella om du är så duktig på politik som du försöker påstå, och vet så mycket så kan du börja med att debattera detta ämne emot mig. Jag är rätt säker på att jag kan en hel del om politik och dess svenska historia….ja kanske t o m lite mer om dig? Varsågod om du törs 🙂

  Reply
 51. stajjny april 1, 2010 at 2:20 f m

  Alltid lika kul att garva åt folk som kommenterar här, och säger att Paow inte vet ngt, att hon är en rasist och hora.. = Oj oj oj, vad folk inte tål sanningen som SD kommer med!

  @JL, du äger sönder alla här och jag skulle med glädje se dig i en debatt mot Zana Hussan (han som skapade Sverigedemokraternra i riksdagen – Nej tack på facebook). Du skulle på riktigt få honom att bajsa på sig!

  Reply
 52. Frida april 1, 2010 at 7:13 f m

  Haha, dem är inte rasister, de är ju för fan nazister. Bara så du vet, om dina små sverigedemokrater kommmer in i rikstan kan du säga hej då till din kompis gaybloggarn Amir. Läs på fakta för fan.

  Svar: Jag skrattar varje gång jag ser folk som gnäller på min skolgång och att jag borde lära mig mer, läsa på mer etc. Jag tror på att inte kasta sten i glashus, som man brukar säga… Med det menar jag att du borde läsa på själv. Vad får dig att tro att SD vill kasta ut just Amir, som sköter sig och bott här i hela sitt liv? Vakna och läs på fakta själv i stället.

  Reply
 53. Anonym april 1, 2010 at 7:15 f m

  Och, de är inte invandrarnas fel att de alla har blivit ihopfösda i en och samma förort, det är ju för sjuttton vårat eget fel!

  Svar: Äh….? Du menar att bara för att man är invandrare har man ingen fri vilja längre…? Ingen ”föser ihop” dom.

  Reply
 54. En tjock katt i en smal värld april 1, 2010 at 8:12 f m

  Malin; OMG är du på riktigt? Vadå påpekar alltid att det är en utländsk man? Har du öht läst tidningarna? Tex mordet på den gamla damen på parkeringen nyligen, vittnen säger att det var en utländsk man, vilket är VIKTIGT FÖR EVENTUELLA VITTNEN ATT VETA, men det står inte i aftonbladet, däremot på tex PI.
  Han som misshandlade Malin hette ett arabiskt namn innan, först nu när han bytt till ett svenskt publicerar dom hans namn, och utelämnar då det arabiska efternamnet han valt att behålla. Senaste tidens exempel.
  Att man väljer att publicera hudfärg handlar om att man söker vittnen eller vill att folk som ser någon som stämmer in på beskrivningen ska kunna kontakta polisen, är det fel menar du? Ska dom utelämna hårfärg också? ”En man i blåjeans” är ju en jättebra beskrivning, det kommer dom komma lång på.

  Reply
 55. En tjock katt i en smal värld april 1, 2010 at 8:17 f m

  Malin ”Anledningen till att det står mkt om invandrare i media är främst för att så fort det är en invandrare så måste dem tydligen säga det. Därefter tar människor åt sig mer av det. För det står aldrig Bert, svensk. 55. Utan måste hela tiden påpeka på nyheterna att detta var en MÖRK MAN!
  . Så yttra dig inte när du är så överdrivet påverkad av media och annat utan att kunna någon ens fakta om något. Din fakta är inte rätt. HITTA NY!”

  Det var det jag svarade på.

  Reply
 56. Gunilla april 1, 2010 at 9:22 f m

  Det ser ut om reportern vill få dig att framstå som en svikare och ville anklaga sd för det vanliga barnsliga ”rasism” eller annan idioti. De barnbabblande idioterna som skriker rasist har aldrig pratat om sakfrågorna, har du märkt det? Därför att de inte kan ta en debatt. Reinfedt själv sade att ”Jag kan inte vinna en debatt med Sverigedemokraterna”. M förlorar innnan de försöker, haha. Det var en massa klipp där, du borde låta SD TV göra ett riktigt proffsigt reportage med dig istället. Kom ihåg att moderaterna har tagit in 400 000 potentiellt kriminella araber,afrikaner mfl, på sina 4 år vid makten (fyrahundratusen), dubbelt så många som sossarna tog in, M är mångdubbelt farligare jämfört med S. Finland och Island tar bara in 4000 flyktingar på 4 år, M tog in hundra gånger (100 gånger fler!!!!!) fler än grannländerna, VÄLJ INTE MODERATERNA, de lovade i hemlighet en moske till de farliga radikala muslimerna i Rinkeby. Informera dig innan du tvingas av en krokad extremist reporter säga att du ska välja M. Snälla.

  Reply
 57. Gunilla april 1, 2010 at 9:42 f m

  Moderaterna är INTE höger, de är emellan v sossarn och Fp, C. M är mest lika sossarna, bara skiljer sig om antalet privatiserade statliga bolag och 100 kronor mer eller mindre i skatt, that about it.

  Sen ska en ung tjej inte tvingas ta ställning av en extremist till reporter som man ser på han att han hatar SD, alla har rätt att hålla sina partisympatier för sig själv, det behöver man inte prata om, om man inte vill.

  Inte bara Fredirik Reinfeldt erkännner att Sverigedemokratern går hem bäst av alla partier hos allmänheten, reportern har själv erkänt det i en artikel, (sista raderna):
  http://www.expressen.se/1.748702

  Reply
 58. malin april 1, 2010 at 11:59 f m

  det vet inte särskilt mycket om politik, nej. och då tycker jag nog att man inte ska uttala sig.

  Svar: Du har kanske inte förstått detta, men politik är ingen vetenskap och det finns inget ”rätt eller fel” utan bara åsikter. Var och en har rätt till sin åsikt, oavsett hur mycket man vet om politik. Det är det fina med demokratin förstår du.

  Reply
 59. mrknowitall april 1, 2010 at 2:02 e m

  In truth , it’s not really correct to label the Swedish Moderates as right wing. Their policies are pretty similar to the Uk’s labour party after all. I would class them as a centre party, with the SD to the right and the Socialdemokraterna to the left. I think Paulina obviously has a more global view of politics and is thus quite correct in her classification.

  Reply
 60. Caroline april 1, 2010 at 2:22 e m

  JL: Du är ju verkligen skrattretande.

  En motfråga, vad är rätt med tillfälliga uppehållstillstånd? Om det är krig eller annad väpnad konflikt eller risk för tortyr eller dödsstraff i ett land för en viss person… Du kan ju inte på allvar mena att en sådan person ska få tillfälligt uppehållstillstånd för att sedan återvända om kanske 15-20 år när risken fortfarande är kvar? En risk för tortyr eller dödsstraff försvinner aldrig. Och när invandrarna etablerar sig i Sverige, börjar jobba och skaffar vänner och familjer här, då kan du ju inte på allvar mena att de ska skickas tillbaka om/när deras risker i deras hemländer ”försvinner”. Och vilka fan har rätt att bestämma över andra människors liv och var det får bosätta sig för sina liv? Vilka fan tror de att de är egentligen?

  Det är inget fel att hjälpa invandrarna att komma hem igen, såvida de väljer det själva och att de från början är deras egna idéer. De ska inte tvingas återvända, då kan vi ju lika gärna skjuta eller hänga dem själva. Varför tvinga folk att återvända till ett land där de inte kan eller vill bo i? Om du själv till exempel tvingas lämna Sverige, vill du då riskera att komma tillbaka hit för att bli dödad? Låt oss säga att du får ett tillfälligt uppehållstillstånd i Schweiz. Och så kommer du tillbaka till Sverige om 10 år för att risken anses vara avblåst. Men dina förföljare håller koll på läget och är fortfarande ute efter dig. Nå?

  Det är inte invandrignspolitiken som sätter invandrarna i ghetton. Det är ibland myndiheternas fel och invandrarna tror att det är ”rätt” eftersom de blir placerade där från början. Och ofta väljer de själva att bosätta sig i ghettona tillsammans med alla andra eftersom de VILL bo tillsammans med de andra från samma land och kultur. Vad är fel med det? Om jag som svensk flyttar till ett land med främmande språk, främmande kultur och allt, då skulle jag mer än gärna bosätta mig på samma plats där det finns en massa svenskar – ett svenskghetto?

  Vad är egentligen svensk kultur? Jo, vi har ingen! Det mesta av vår så kallade svenska kultur är lånade/snodda från andra länders och religioners kulturer. Alltså, från invandrare! Och varför måste vi stärka den svenska kulturen? Varför bara inte låta utvecklingen ha sin gång och låta det vara som det alltid har varit. Det svenska är inte ens svenskt, så varför tjafsa om det? Var är fel med det mångkulturella? Och om vi nu ska stärka den svenska kulturen, hur ska då invandrarna kunna komma in i vårt samhälle och vår kultur utan att bli påtvingade vår kultur och överge sin?

  Vem har sagt att Sverige ensamt ska agera som ”socialbyrå åt omvärlden”, som du kallar det? Det är ingen som har sagt det, och det är många länder där ute som tar emot invandrare precis som Sverige. Norge, Danmark, Tyskland, Finland, Kanada… För att bara nämna några. Ska vi då strypa invandringen i Sverige och ösa över dem till övriga länder? Ska man inte få välja själv vilket land man vill bo i? Du får Sverige att låta som ett jäkligt fattigt land. Det handlar om hur regeringen och kommunalpolitikerna väljer att prioritera sina satsningar. De kan satsa flera miljoner på att utforma och bygga en stad, pengar de kunde ha lagt på skola och sjukvård och äldreomsorg. Men ska invandrare som behöver skydd behöva lida för det?

  Reply
 61. En tjock katt i en smal värld april 1, 2010 at 2:43 e m

  Caroline; ”En motfråga, vad är rätt med tillfälliga uppehållstillstånd? Om det är krig eller annad väpnad konflikt eller risk för tortyr eller dödsstraff i ett land för en viss person… Du kan ju inte på allvar mena att en sådan person ska få tillfälligt uppehållstillstånd för att sedan återvända om kanske 15-20 år när risken fortfarande är kvar? En risk för tortyr eller dödsstraff försvinner aldrig. Och när invandrarna etablerar sig i Sverige, börjar jobba och skaffar vänner och familjer här, då kan du ju inte på allvar mena att de ska skickas tillbaka om/när deras risker i deras hemländer ”försvinner”. Och vilka fan har rätt att bestämma över andra människors liv och var det får bosätta sig för sina liv? Vilka fan tror de att de är egentligen?”

  Nu är det ju faktiskt en stor skillnad på invandrare och flyktingar, det inser du väl själv? Av alla invandrare är väl ungefär 5% flyktingar har jag läst. Tyvärr minns jag inte källan till det, men JL verkar ju ha koll och kanske kan leta upp den.

  Reply
 62. En tjock katt i en smal värld april 1, 2010 at 2:52 e m

  Utveckling av mitt svar (hade mer tid till datorn än jag först trodde. :P);

  Jag tror ingen vill skicka ut dom som faktiskt riskerar att mördas om dom återvänder, exempelvis politiska flyktingar. Däremot kostar det otroligt mycket för en person att lämna sitt land via flyktingsmugglare, så du kan ju själv räkna ut att det inte är de fattiga i nöd som lyckas med det. Dom flyr till grannlandet och lever i flyktingläger. PUT är i mina ögon inte en rättighet, utan ett privilegium som man förtjänar. Tillbringar man då sina första år i sverige i kriminalitet så ska man inte få det privilegiumet.

  Reply
 63. JL april 1, 2010 at 3:19 e m

  Svar till Caroline.

  Du frågar ”vad är rätt med tillfälliga uppehållstillstånd?”.

  Det är helt rätt enligt FN, och praktiseras utav alla länder som skrivit under FNs flyltingkonvention.

  Du frågar ”Om det är krig eller annad väpnad konflikt eller risk för tortyr eller dödsstraff i ett land för en viss person… Du kan ju inte på allvar mena att en sådan person ska få tillfälligt uppehållstillstånd för att sedan återvända om kanske 15-20 år när risken fortfarande är kvar?”

  Alla hävdar att de ”flytt” från det du omnämner, och har man bevisligen gjort detta så ska man få PUT. Men tycker du inte det är märkligt att folk flyr från tortyr mm och sedan åker på ”semester” till sitt hemland direkt efter man fått uppehållstillstånd och försörjning på bekostnad utav svensk välfärd? Övriga svordomar mm bemödar jag mig inte att ens kommentera då de är oerhört infantila.

  Du frågar ”Det är inte invandrignspolitiken som sätter invandrarna i ghetton. Det är ibland myndiheternas fel och invandrarna tror att det är ”rätt” eftersom de blir placerade där från början. Och ofta väljer de själva att bosätta sig i ghettona tillsammans med alla andra eftersom de VILL bo tillsammans med de andra från samma land och kultur.”

  Jo det är invandringspolitiken som är fel! Tyvärr så försöker du mena att det är invandrarna och myndigheterna som gör fel. Du menar med detta att invandrtare är för ”korkade” för att ta hand om sin egna situation. Märkligt att de invandrare som kom hit under assimileringstiden på 50-70 talet var så smarta att de själva kunde ta ansvar för sin egna situation. Är invandrare så mycket mer korkade idag tycker du Caroline? Tydligen! En sak till..myndigheterna ÄR staten! Du ifrågasätter varför det skulle vara fel om invandrare vill bo tillsammans med de från sina egna länder och kultur? Just detta är det som gör att de aldrig kommer in i det svenska samhället Caroline! Sedan kan man ju ställa frågan vad du menar med att de har en egen kultur då du senare i ditt blogginlägg menar på att svenskar INTE har en EGEN kultur? Varför är det endast VI svenskar som inte har en egen kultur men alla andra tydligen har det enligt dig Caroline? Har du sådant förakt emot allt som är svenskt? Historia skall du inte gå in på då jag är övertygad att jag slår dig ordentligt på fingrarna i det ämnet så lämna det utanför tack! 😉

  Caroline fortsätter med floskler på barnstadie med ”Vad är egentligen svensk kultur? Jo, vi har ingen! Det mesta av vår så kallade svenska kultur är lånade/snodda från andra länders och religioners kulturer.”

  Ja VAD är egentligen ”svensk” kultur Caroline? Uppenbarligen finns den då du tidigare sagt att invandrare själva väljer att bo i ghettoenklaver där man har SIN egna kultur, och därmed frivilligt står utanför den svenska kulturen och samhällsordningen….så med andra ord menar du att det FINNS en svensk kultur och svenskar när det passar in bra på ditt löjeväckande resonemang? Därför blir det så fundamentalt korkat när du senare skriver ”Och om vi nu ska stärka den svenska kulturen, hur ska då invandrarna kunna komma in i vårt samhälle och vår kultur utan att bli påtvingade vår kultur och överge sin?”. Hur skall du ha det egentligen? Finns svensk kultur eller ej…bestäm dig nu! Sedan är det bara tramsigt när man påstår att svenskar inte är en folkgrupp mm eller har ett eget språk….hur kommer det sig då att svenskar helt plötsligt är en folkgrupp när de ställs in för rätta emot en annan folkgrupp för ”hets emot folkgrupp”? Och hur kommer det sig att vi tvingar invandrare att gå på SFI (svenska för invandrare) när det inte finns något enligt lag som heter ”svenska”? Då passar det att kallas för svensk och ha svenska som modersmål minsann!

  Caroline skriver: ”Det är ingen som har sagt det, och det är många länder där ute som tar emot invandrare precis som Sverige. Norge, Danmark, Tyskland, Finland, Kanada… För att bara nämna några. Ska vi då strypa invandringen i Sverige och ösa över dem till övriga länder?”

  Förra året tog tex enbart Södertälje ensamt emot FLER Irakier än SAMTLIGA länder du uppger, dvs hela EU + Norge, och lägg därtill USA!! Detta säger väl en hel del? Så Caroline…ja vi ska strypa invandringen och ”ösa” över den till övriga länder…det är på tiden att mer än vi i Sverige skall ta vårant ansvar! Nej man skall inte själv få välja vilket land man vill bo i, det är ingen rättighet om man inte vill samtidigt ta på sig en skyldighet! Inte ens en inhemsk svensk har en rättighet att bestämma i vilket land man vill bo i.

  ********************************************************************

  Till slut vill jag fråga dig Caroline, om man är ”rasist”, ”nazist” eller ”främlingsfientlig” om man tycker och anser följande:

  ”…okontrollerad arbetskraftsinvandring skulle vara en nackdel för inhemska arbetstagare, eftersom lönerna kan hållas låga och föråldrade industriella sektorer skulle kunna bibehållas och ”solidarisk lönepolitik” skulle kunna äventyras på grund av tillströmningen av invandrad arbetskraft.”

  ”…hävdade XX upprepade gånger att omfattningen av invandring bör vägas mot sådana faktorer som tillgång till arbete, bostad, social service, utbildning och språk teahcing.”

  ”…invandringspolitiken ansågs vara en funktionell ”anpassning” för invandrare i redan definierade institutioner, normer och nationell kultur i det svenska majoritetssamhället. Följaktligen väntades invandrarna att anpassa sig till det ”normala” svenska och XXXXXXXXXXXXXXXXXX sätt att göra saker på ett rationellt och organiserat sätt.”

  Reply
 64. JL april 1, 2010 at 3:24 e m

  Svar till ”En tjock katt i en smal värld”

  Jo jag har alla möjliga källor till fakta om så behövs. Tråkigast är att sådana som ”Caroline” mfl aldrig lämnar källhänvisning utan enbart kommer med lösa argument eller rena påhitt. Om de tvingas använda sig utav fakta och källhänvisningar så fallerar hela deras propaganda som ett korthus….ungefär så som man nu låter svensk välfärd rasa till förmån för andra.

  Reply
 65. Anonym april 1, 2010 at 3:42 e m

  skit grymt att du verkligen står för det du säger!

  Reply
 66. JL april 1, 2010 at 3:49 e m

  Jag kan inte låta bli att göra Caroline och andra okiofobiska svenskhatare till åtlöje. Därför påstår jag att Samerna som bor längst i norr har sina närmaste släktingar i Skåningarna i söder. Så varför är då Samer med ett lagskyddat minoritetsspråk en egen folkgrupp i Sverige, medans skåningarna inte är det eller att skånska får räknas som minoritetsspråk?

  Hur kan jag påstå något så i ögonfallande dumt?? Jo jag baserar mina påståenden på fakta där bevisen är obestridliga! Men det som är viktigast med detta är att visa hur korkat resonemang SD hatarna har om folkgrupper, kultur osv.

  Här följer bevis till mitt tidigare påstående inklusive källhänvisning!!

  ” I Europas DNA-karta urskiljer sig Samerna och Skåningarna som isolerade öar. Bägge dessa folkgrupper saknar helt T, J och K. Grundhaplotypen för V är den dominerande hos dem bägge — exakt samma haplotyp. Näst vanligast är U5b1, också där exakt samma. På tredje plats kommer en haplotyp med hela 5 mutationer i HVS1, lika hos bägge folken. Det är lättare genetiskt sett att ändra ett utseende hos personer och hela folk än att ändra grundhalotyperna. Detta gör att man kan fastslå europeiskt ursprung hos några afrikanska stammar. Men, att grupper som skiljer sig på mycket långa avstånd har avsevärt stora genetiska liketer i dna-uppsättning skapar dna-gåtor. Det är uppenbart att det finns mycket stora genetiska likheter mellan Skåningar och Samer, samt flera teorier varför. En teori är att en grupp samer stannade kvar i Skåneregionen på sin vandring norrut efter istidens slut. Andra teorier har mer drastiska förslag.” KÄLLA/ http://www.verddeviessu.org/saami_dna.html

  Bevis för påståendet via DNA forskning, KÄLLA/ http://atlantisinireland.com/DNA/Europeernas_DNA.php

  Så Caroline mfl, var och när drar ni gränsen för att en svensk får vara en svensk som talar svenska i Sverige med en svensk kultur??

  Reply
 67. Läsare april 1, 2010 at 4:37 e m

  HAHAHHAHAHAHAHA sen när är Moderaterna mellan höger och vänster? HAHAHAHAH omg hoppas du skojar…. 😐

  Asså, socialdemokraterna är så jävla vänster, och Moderaterna är så jävla höger! Trodde alla redan visste det men tydligen inte HAHA.

  / en invandrare

  Reply
 68. Annika april 1, 2010 at 5:35 e m

  Paulina,
  Vad bidrar du själv med i Sverige, du som är född här och har alla förutsättningar. Du har en i mitt tycke meningslös blogg (och, ja, jag vet att du kommer att tycka eller skriva att det är konstigt att jag läser den – hålelr med i så fall i viss utstrckning), men till skillnad från dig har jag haft vett att uppskatta skolan och har en universitetsexamen plus att jag inte gnäller över att behöva jobba, som du häromdagen gnällde över att några tanter luktade illa i en butik du arbetade i. Sen skrev du i ett annat inlägg att du gärna skulle vilja göra ingenting. Någon påstod att det bara var för att provocera. Jag ser inte att det finns något vettigt i att provocera om du med det menar att du bidrar till Sverige och att du sköter dig, i motsats till invandrarna.

  Varför kan du inget mer om SD än dera ENDA, kända punkt – invandrarpolitiken? Det är viktigt att ett parti även har underbyggda åsikter i fråga om vård, skola, omsorg, etc. och det har inte detta parti. De är enbart populistiska, d v s ett enfrågeparti som inte är seriösa i övrigt, och som lockar väljare enbart via en fråga. Dessutom är många av de som ingå i partiet (även de som stod på listorna) kriminella eller arbetslösa, och som därför skyller på invandrare för att de själva inte har haft vett att klara sin livssituation.

  Sedan tror jag att det blir ännu mer hatiskt mellan invandrare och svenskar om partier som SD rotas i Sverige. Det finns ju massor av invandrare som sköter sig utmärkt, och som jobbar nästan dygnet runt med butiker, restauranger, frisersalonger etc. Dessa drabbas OCKSÅ eftersom det syns att de är mörhåriga/-hyade. Hur roligt skulle du själv tycka att det var att t ex vara född i Sverige, men i hela ditt liv bli betraktad som en utlänning – för det blir de!!! De är inte mindre svenska än du. Och lika lite vill de UPPLEVA (för det räcker inte att du eller SD säger att de invandrare som sköter sig är OK) att de aldrig ”passar in”! Vad tror du att man säger i andra länder om oss svenskar som kommer och super och ligger med vem som helst på semestern? Jo, jag har sjläv råkat ut för att ”alla” tror att bara för att man är en blond svenska så är man lätt att få i säng. Det räcker att åka till Frankrike eller Italien för att de ska tro så – hur kul är det då när man inte är på det viset? Lär dig empati, människa! Gör något bra för mänskligheten istället för att hålla på med en elak, tjaskig blogg – nu ska jag återgå til mitt 60-timmarsjobb/vecka med hög lön, tack vare mina studier, så får du väl forsätta att var missnöjd över ditt liv!
  Annika

  Reply
 69. JL april 1, 2010 at 7:02 e m

  Annika är det inte att sprida lögner i populistiskt syfte som du gjorde med detta:

  ”Dessutom är många av de som ingå i partiet (även de som stod på listorna) kriminella eller arbetslösa, och som därför skyller på invandrare för att de själva inte har haft vett att klara sin livssituation.”

  Om du inte kan nämna vilka du åsyftar så kan man inte annat än inse att du sitter här och ljuger helt öppet, så tala nu om vilka som finns på SDs lista och är kriminella! Att du sedan rackar ner på folk som tvingats in i arbetslöshet visar enbart på vilken vidrig människosyn du har. Nu är inte denna syn på arbetslösa något som överklassen roar sig med, utan även en väl tilltagen syn inom hela vänsterrörelsen emot samtliga individer som inte delar den socialistiska ideologin.

  Du skriver även: ”Varför kan du inget mer om SD än dera ENDA, kända punkt – invandrarpolitiken?”

  Säger ju en hel del om din egna kännedom om partiet, även du känner ju bara till SDs invandringspolitik som är densamma som vänsterkollektivet förde fram till 1981.

  Annika skriver: ”De är enbart populistiska, d v s ett enfrågeparti som inte är seriösa i övrigt, och som lockar väljare enbart via en fråga. ”

  Och det gäller då även Miljöpartiet som kom in i riksdagen på en enda fråga, nämligen miljöfrågan? Du besitter väldigt lite kunskap i de du kritiserar uppenbarligen.

  Annika skriver: ”Sedan tror jag att det blir ännu mer hatiskt mellan invandrare och svenskar om partier som SD rotas i Sverige.”

  Min fråga blir då…vad är orsaken till ”hatet” mellan dessa grupper nu innan SD rotat sig i Sverige? Misslyckad invandringspolitik och hippiesocialister som råmar ”rasism” i kör så fort någon kritiserar en del invandrare eller kulturer där kvinnan skall stenas då de har varit otrogna emot sin man genom att hon blivit våldtagen? Eller är det för att vissa kulturer och religoner avrättar homosexuella mm mm?

  Nu Annika vill jag har svar på vilka det är som är kriminella på SDs lista eller är du en lögnspridare? Nämner du Carina Herrstedts stämmning tvingas jag lägga en länk som slår undan benen ordentligt på er SD hatare. Och jag kommer förmodligen även avslöja namnet på en högt uppsatt Vänsterpartist som är väldigt känd på Facebook, vilken står inför en exakt likadan stämning som SDs Carina Herrstedt råkade ut för + en lång lista på dömda och kriminella socialdemokratiska representanter.

  Reply
 70. anonym april 1, 2010 at 9:06 e m

  först är du stolt sverigedemokrat sedan när du väl blir ställd mot väggen så är du moderat?!
  hur tänker du??!
  våga stå för din åsikt…väldigt omoget. i dina inlägg så skriver du att du vet vad SD:s politik handlar om, men i inslaget så säger du attd u inte vet vad deras politik innebäär :S

  Svar: Och du hörde allt som spelades in, eller hur? Men som inte kom med?

  Reply
 71. Caroline april 1, 2010 at 9:34 e m

  JL: Varför är du anonym och varför kallar du dig Haha på min blogg? Luktar skumt. Vad är du rädd för? Om du nu har så bra och duktiga argument som du grundar på en massa fakta och siffror och gud vet vad, och vet mer än oss andra, då kan du ju stå för vem du är också istället för att gömma dig bakom två skilda alias.

  Det är ju typiskt att du ska analysera varenda ord man skriver in i minsta detalj och komma med en massa konstiga frågor och motargument.

  Visst, jag säger inte att Sverige inte har problem, tvärtom. Men där får faktiskt vi svenskar och staten skylla oss själva. Varför togs inte problemen om hand redan från början? Ger det oss rätten att inte bry oss om andra medmänniskor runt om i världen? Tänk om alla tänkte så i alla länder, hur tusan skulle det se ut? Skulle vi glada om andra länder kastade över deras ”skit” på oss? För det är väl i princip samma sak?

  Jag skiter också fullständigt i vilken typ av folkslag det bor i vilket land. Vad spelar det för roll när vi alla är människor? Vad spelar det för roll om det bor en massa vita, gula, svarta eller röda överallt? Eller om ett annat folkslag än det svenska är överrepresenterade i vårt Sverige?

  Om man ska ha tillfälligt uppehållstillstånd behöver man väl knappast ha något överhuvudtaget, då kan man väl skicka hem dem direkt istället för att de ska bli invanda i Sverige, innan de skaffar jobb, vänner och familj. Det är ju som att fråga svart eller vitt och svara grått. Lilla landet lagom, det är vad Sverige är. Allt ska visst vara mittemellan. Vad är det för fel på permanenta uppehållstillstånd?

  Jag har aldrig sagt att invandrare är korkade, det var du som sa. Och nej, jag kan inte påstå att vi har en tvättäkta svensk kultur. Allt vi har är inlånat från andra kulturer och länder. Kan du nämna en enda företeelse som är tvättäkta svenskt? Inte ens språket är svenskt, till och med svenska språket är inlånade från en massa andra språk runt om i världen.

  Och nej, invandrarna tvingas inte in i SFI. Alla kommer inte ens in där, man måste först genomgå ett test och alla blir inte ens antagna. Klarar man inte testet, inget SFI. Du verkar inte veta skillnaden på svenskundervisning och SFI, det är två skilda saker. Svenskundervisning är när man lär sig språket från grund och botten, ord och grammatik och allt sånt. SFI går man därefter, och är mer som en fördjupning. Men man är inte tvingad till något utav dem, det är frivilligt. Dock får de som inte går på sin undervisning heller ingen ersättning från Migrationsverket. Alternativt kan de praktisera, men gör man ingetdera får man skylla sig själv. Det är dock inget tvång, men de flesta känner sig tvingade mest för att komma åt pengarna, för att de annars inte får ett rött öre att klara sig på.

  Det märks att vissa här inte är för frihet och mänskliga rättigheter. Ska det inte vara frihet och mänsklig rättighet att få bosätta sig var man vill? Tvingar man ut folk, ja då är Sverige inget land för mänskliga rättigheter heller, och då strider vi mot FN-konventionen. Jag antar att du är medveten om att Sverige är anmält till Europadomstolen?

  Och ursäkta, vad tusan kallar du oss? Okiofobiska svenskhatare? Antar att du menar oikofobiska. Vad grundar du det på? Har du fakta? Har du siffror? Statistik? Källhänvisning? Nej, ditt uttalande var bara skrattretande.

  ”var och när drar ni gränsen för att en svensk får vara en svensk som talar svenska i Sverige med en svensk kultur??!”
  Ja, var drar du gränsen själv? Verkar ju som att invandrare i alla fall aldrig kommer att få räknas som svenskar om de ändå ska skickas ut efter att deras tillfälliga uppehållstillstånd gått ut och de skickas hem. Som jag redan påpekat är svenska språket inte ens svenskt och vår så kallade svenska kultur är inte ens svensk. Vad är svenskt egentligen med vår svenska kultur?

  Enligt dig, JL, verkar det ju som att alla med åsikter utan fakta och källor ljuger och snackar skit.

  Reply
 72. nella april 1, 2010 at 10:47 e m

  JL eller vad fan du vill kalla dig för: du å paow aka blåst bimbo, kan bilda klubb. Hela sveriges befolkning vet att SD e RASISTER, vill man tro annat, har man fan blitt hjärntvättad, PUNKT!!!

  Reply
 73. JL april 1, 2010 at 10:50 e m

  Caroline skriver: ”JL: Varför är du anonym och varför kallar du dig Haha på min blogg? Luktar skumt. Vad är du rädd för? Om du nu har så bra och duktiga argument som du grundar på en massa fakta och siffror och gud vet vad, och vet mer än oss andra, då kan du ju stå för vem du är också istället för att gömma dig bakom två skilda alias.”

  Jag har aldrig skrivit på din blogg tidigare men gick precis in och gjorde det. Har du någon som helst kunskap om IT så kan du själv jämföra mitt IP och se detta för dina egna ögon! Du gapar och kommer med en massa påståenden och anklagelser stup i ett…men har du någon gång någon fakta? Nej aldrig!

  Du skriver: ”Jag har aldrig sagt att invandrare är korkade, det var du som sa. Och nej, jag kan inte påstå att vi har en tvättäkta svensk kultur. Allt vi har är inlånat från andra kulturer och länder. Kan du nämna en enda företeelse som är tvättäkta svenskt? ”

  Kan nämna massor, men att hänge mig till en sådan sandlådedebatt gör bara att jag lägger mig på samma barnsliga nivå som dig. Dessutom har inte din fråga någon som helst relevans till massinvandringsproblematiken att göra.

  Caroline skriver goja: ”Och nej, invandrarna tvingas inte in i SFI. Alla kommer inte ens in där, man måste först genomgå ett test och alla blir inte ens antagna. Klarar man inte testet, inget SFI. Du verkar inte veta skillnaden på svenskundervisning och SFI, det är två skilda saker.”

  Ska jag skratta eller gråta åt detta? Vet du hur urbota fel du har Caroline? Snälla diskutera inte om du inte har kunskap om det du tjattrar om.

  Caroline skriver: ”Det märks att vissa här inte är för frihet och mänskliga rättigheter. Ska det inte vara frihet och mänsklig rättighet att få bosätta sig var man vill?”

  Har du hört om Sveriges grundfundament för demokrati? Vet du att vi även har yttrandefrihet och åsiktsfrihet i detta landet. Jag tvivlar…
  När det gäller enskilda nationers lagar lägger jag mig inte i dessa, men ingen har en ”rättighet” att flytta vart de vill…pröva du att flytta till tex Canada eller Australien så ska du få se hur lätt det blir.

  Caroline tjattrar vidare: ”Och ursäkta, vad tusan kallar du oss? Okiofobiska svenskhatare? Antar att du menar oikofobiska. Vad grundar du det på? Har du fakta? Har du siffror? Statistik? Källhänvisning? Nej, ditt uttalande var bara skrattretande.”

  Behöver jag siffror och statistik för att föstå att du och dina jämlikar är oikofober? Det är väl bara att läsa dina infantila inlägg med svammeltjatter utan faktagrund.

  Caroline floskelerar: ”Som jag redan påpekat är svenska språket inte ens svenskt och vår så kallade svenska kultur är inte ens svensk. Vad är svenskt egentligen med vår svenska kultur?”

  Vad vet du om svenska språkets historia? Ingenting verkar det som! 70% utav vårt språk är inhemskt och övrigt kommer från tex Franskan och Tyskan mfl. Du verkar både språklös och kulturlös så varför du bor i Sverige och kallar dig för svensk eller ens bryr dig om vilka partier vi har här blir en gåta. Ser att du inte kan stå upp för dina tramsigheter du tjattrar om samt undviker att ge svar på mina frågor. Därför passar det bra att be dig via min kultur och sed att ta din kvast och flyg hem där du passar bättre in tillsammans med andra schalbärare nu i påsktider!

  Reply
 74. JL april 1, 2010 at 10:52 e m

  ” nella skriver:
  2010-04-01 kl 22:47

  JL eller vad fan du vill kalla dig för: du å paow aka blåst bimbo, kan bilda klubb. Hela sveriges befolkning vet att SD e RASISTER, vill man tro annat, har man fan blitt hjärntvättad, PUNKT!!!”

  Svar: Jag har åtminstone en hjärna som man kan tvätta till skillnad från vissa andra!

  Reply
 75. nella april 2, 2010 at 1:08 f m

  EN HJÄRNA, e det sant???, trodde d va en liten ärta du hade där uppe!

  Reply
 76. Caroline april 2, 2010 at 1:48 f m

  JL: Nänä, då såg du väl också att exakt samma inlägg du skrev här tidigare också finns på min blogg i en kommentar? Har inte varit inne de senaste timmarna och såvitt jag vet hade ingen ”JL” skrivit senast jag var inloggad. Ska kolla det. Och jag vet mer om IT än du i alla fall, det är ett som är säkert.

  Fakta, du tjatar hela tiden om fakta. Ska vi värdera våra liv och åsikter enbart på fakta och siffror?

  Det var ju du som ville fortsätta diskutera den svenska kulturen och då undrade jag vad som egentligen är svenskt. Du med all din ”fakta” kan ju räkna upp det som är tvättäkta svenskt då, eller? Eller du kanske ville spara tid nu och leta upp dem innan du har ett svar, baserat på ”fakta”?

  Och du, bara för att alla inte talar samma språk som du och använder sig av fakta och källor betyder det inte att man är barnslig. Om vi nu här är så barnsliga, vad gör du själv inne på en 16-årings blogg om man får fråga?

  Du, jag kan säga så här. Jag vet mer om svenskundervisning och SFI än vad du gör. Jag har själv personlig kontakt med och inom det området, så säg inte att jag vet någonting om det.

  Ja Kanada ja, ja… Där får ju i princip alla som kommer dit jobb och uppehållstillstånd… Så där ska du nog inte yttra dig heller.

  Alltså, ursäkta mig, men hur gammal är du egentligen? 75 eller? Och så sitter du och diskuterar här med ditt ”fina” språk, din ”fakta” och så vidare för att verka förmer än oss andra. Du påstår själv att vi har yttrandefrihet och åsiktsfrihet. Men du påstår att jag ”tjattrar”, ”flosklerar”… Vad hände med åsiktsfriheten och yttrandefriheten? Det enda du gör här är att trycka ner oss andra i skiten rent ut sagt, och det är ju bara dina argument som stämmer, eller hur?

  Och okej, du har själv en massa påståenden i dina kommentarer, har du belägg för dem eller? Jag må flyga till Blåkulla, men vid häxjakten är det du som åker dit!

  Reply
 77. - | | Carro | | - april 2, 2010 at 3:06 f m

  Hahahaaha 😀
  detta klipp bevisar ju återigen (märktes även på Bella&Tyra show) hur osmart du varit.. Okej om du nu BARA gillar Sd’s invandrarpolitik – men inte ens den verkade du har koll på..du sa ”tror jag” osv.. sen är moderaterna inte alls i mitten? HAHA omg.

  Men om du nu inte är sverigedemokrat, varför all reklam och text om SD både här och på facebook (som man sett printscreens på skvallerlboggar förr) ?? ville du provocera eller? Tycker du ska vara DIG SJÄLV och sen STÅ för vad du tycker när det väl gäller.. du utstår som ung, osmart och nervös i irl-intervjuverna med dig men sen i bloggen kaxar du på 😉

  Reply
 78. JL april 2, 2010 at 12:38 e m

  Svar till Caroline!

  Caroline: ”JL: Nänä, då såg du väl också att exakt samma inlägg du skrev här tidigare också finns på min blogg i en kommentar? Har inte varit inne de senaste timmarna och såvitt jag vet hade ingen ”JL” skrivit senast jag var inloggad. Ska kolla det. Och jag vet mer om IT än du i alla fall, det är ett som är säkert.”

  Svar: Du påstår dig veta mer om IT än mig? Ja det är möjligt men knappast troligt då du inte vet att vem som helst kan kopiera ett inlägg från denna bloggen och publicera den på din blogg! Precis som jag skrev i inlägget på din sida så hade jag aldrig tidigare varit där!

  Caroline: ”Fakta, du tjatar hela tiden om fakta. Ska vi värdera våra liv och åsikter enbart på fakta och siffror?”

  Svar: Ja det är en bra början om man ska få gehör för sina påståenden och inte framstå som en lögnare. Sedan är ju allt i samhällen baserat på fakta, siffror och statistik. Detta kallas bla för samhällskunskap och är nödvändigt om vi inte ska få ett flumsamhälle med anarki och våld som vissa förespråkar.

  Caroline:”Det var ju du som ville fortsätta diskutera den svenska kulturen och då undrade jag vad som egentligen är svenskt. [Bla bla bla bla bla bla…….bla bla bla] baserat på ”fakta”?”

  Svar: Vilken ”svenska kulturen”? Det fanns ju ingen sådan påstår du? Sedan frågan om vad som ”egentligen är svenskt” skulle jag nog akta mig för att använda. Denna fråga kommer från då en ökänd antisemitisk och homohatande imam för några år sedan skickade ett PM till Mona Sahlin när hon var invandrarminister. Denne imam förespråkar att kvinnor skall stenas till döds och att det skall bli lagligt att via sharialagar få hugga av händer på folk. Inte ens Mona är så pigg på att använda detta uttalande längre efter att SD publicerade PM:et öppet. Men vill du bli sammankopplad med en shariaförespråkare är det ju upp till dig. Jag har en kopia utav PM:et till fru Sahlin om du vill ha detta 😉

  Caroline:”Och du, bara för att alla inte talar samma språk som du och använder sig av fakta och källor betyder det inte att man är barnslig. Om vi nu här är så barnsliga, vad gör du själv inne på en 16-årings blogg om man får fråga?”

  Svar: Jag talar och skriver danska, svenska, tyska, engelska och scandoromani. Bara att välja om du har svårt att förstå mig! Vad jag gör här på Paulinas blogg? Ja det började med att jag läste inlägg där man kallade henne för hora, rasist, nazist mm mm, bara för att hon vågar öppet stå för en åsikt som hon delar med 70% utav befolkningen enligt SCB. Dvs att massinvandringspolitiken är misslyckad och att det nu finns ett parti som vågar säga detta öppet. Så vad gör jag då på en 16 årig tjejs blogg? Ja bla så är jag här för att se till att en massa idioter inte mobbas eller attackerar bloggägaren med en massa ad hominem som tex du mfl gör. Och jag möter en massa påståenden och lögner om SD med fakta samt lämnar gärna källhänvisning!

  Caroline:”Du, jag kan säga så här. Jag vet mer om svenskundervisning och SFI än vad du gör. Jag har själv personlig kontakt med och inom det området, så säg inte att jag vet någonting om det.”

  Svar: Du vet säkert mer än mig om allt Caroline….för att du är en besserwisser och har svårt för andras åsikter och idelogier än dig själv kanske? Du är bäst helt enkelt….enligt dig själv i allafall 🙂

  Caroline:”Ja Kanada ja, ja… Där får ju i princip alla som kommer dit jobb och uppehållstillstånd… Så där ska du nog inte yttra dig heller.”

  Svar: Jasså? Ja inte när jag har varit där…när var du där? Jag har varit i allt från Nya Zeeland, Australien, Kina, USA, Canada och ett 20 tal andra länder….och har aldrig sett något som liknar vid det du påstår. Men du vet ju mer än mig om allt så…

  Caroline:” Alltså, ursäkta mig, men hur gammal är du egentligen? [ bla bla bla…snyft…bla bla bla bla] Det enda du gör här är att trycka ner oss andra i skiten rent ut sagt, och det är ju bara dina argument som stämmer, eller hur?

  Svar: Jag är tillräckligt gammal för att veta en del om Sverige, vårt språk, kultur, historia, samhälle, ekonomi, statistik, och samma sak om andra länder. Om du och andra oikofober känner er nedtryckta, så blir jag glad….för det var precis detta ni gjorde när ni gick in på paows blogg pga att hon vågade stå för sin åsikt öppet. Så Caroline, hur känns det att vara mobbaren som blev mobbad via fakta mm? Om man inte kan stå för sina påståenden så ska man inte ge sig in i en debatt…fråga Mona Sahlin…hon vet 🙂

  Caroline:”Och okej, du har själv en massa påståenden i dina kommentarer, har du belägg för dem eller? Jag må flyga till Blåkulla, men vid häxjakten är det du som åker dit!”

  Svar: Ja visst har jag det, det är ju därför jag efterfrågar fakta och källhänvisning. Fast du tyckte ju inte om ”siffror” och ”fakta” skrev du inledningsvis? Jag förstår att du gärna skulle vilja bränna Sverigedemokrater på bål som man gjorde på 1600-talet….du kanske t o m vill sätta oss i Gulagläger som Stalin gjorde med de som inte delade hans idelogi och åsikter? Eller menar du en häxjakt som Hitler gjorde på de med annan politisk idelogi eller härkomst? Vad skulle DU Caroline vilja göra under häxjakten på Sverigedemokrater…vilken diktaturmetod förespråkar du som bäst motmedel emot oss Sverigevänner?

  Mvh/ Mr. JL
  http://www.antiism.wordpress.com

  Reply
 79. JL april 2, 2010 at 2:33 e m

  Respons to mrknowitall

  You are right about…. ”it’s not really correct to label the Swedish Moderates as right wing. Their policies are pretty similar to the Uk’s labour party after all. I would class them as a centre party”

  And… ”I think Paulina obviously has a more global view of politics and is thus quite correct in her classification.”

  But about SD is it wrong. SD advocates left politics in matters of welfare policy and labor policy issues. However, one can say that SD is ”right party” in matters of family policies. The party advocates the same policy in the abortquestion as 90% out of the EU countries. And by this it is called the ”right party” and woman-unfriendly.

  /JL

  Reply
 80. JL april 2, 2010 at 2:41 e m

  mrknowitall, you could say that the Sweden Democrats idelogi is valueconservative socialism and is an absolute center party in Swedish politics.

  Reply
 81. Janne april 2, 2010 at 11:10 e m

  såå jävla blåst, hur kan du vilja få ut invandrare när amir och dennis själva är det.?? HAHAH

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *