Ååh min nya pälsjacka

Idag så åker jag och hämtar min stora rävpäls. Iam happy! Köper denna på internet begangnad. Tyvärr så har jag inte råd och köpa en ny, och så känner jag inte att jag vill lägga 60.000 på en jacka  med en nyslaktad räv på. Aja, whatever =D Jag vill ju inte frysa.

Ursäkta min tidigare text här, menade inget illa.

pp

Gör som jag! Handla här –> ! !

(Visited 1 times, 1 visits today)

197 Comments

 1. Lina mars 2, 2010 at 2:29 e m

  nee. usch för frysa :O

  Reply
 2. Erika mars 2, 2010 at 2:31 e m

  haha lol det är för fan bara gammla tanter som går runt i päls.
  aldrig förr sett en fjortis i päls.ska bli jävligt spännande,

  Reply
  1. Ulrika februari 7, 2015 at 6:43 e m

   Hahahahaha vem använder pälsjackor idag då hahahah alla unga

   Reply
 3. Shaw mars 2, 2010 at 2:32 e m

  ”Päls är lika mycet djurplågeri som halal kött.” Men varför fortsätter du? Lägg ner det nu. Förlåt, men om du blir påhoppad och misshandlad får du faktiskt skylla dig själv. Du provocerar väldigt många människor (både svenskar och invandrare) och jag vill inte veta vad konsekvenserna för det kommer bli.

  Reply
 4. sara mars 2, 2010 at 2:32 e m

  Du är efterbliven på riktigt? Varför hackar du på muslimer och invandrare hela tiden?! Vad fan har halal kött med det här och göra? Måste påpeka det. Åh asså skäms för din skull.

  Reply
 5. emma. mars 2, 2010 at 2:36 e m

  Just den där pälsen va sjukt ful :/

  Reply
 6. razan mars 2, 2010 at 2:37 e m

  😐
  vf skrev du inte fläsk kött, om du inte e rasist?

  Reply
 7. Anonym mars 2, 2010 at 2:37 e m

  hahah, men då kan du ju inte vara sur för att folk köper canadan goose jackor med päls? 😉

  Reply
 8. razan mars 2, 2010 at 2:37 e m

  du borde varken skriva halal eller annan kött. jävla ..

  Reply
 9. Anonym mars 2, 2010 at 2:38 e m

  USHH… INTE FIN

  Reply
 10. Anonym mars 2, 2010 at 2:38 e m

  Men du är ju dum på riktigt. Skärp dig nu, det börjar gå för långt.

  Reply
 11. Emma mars 2, 2010 at 2:39 e m

  ja halal kött är FAKTISKT väldigt dåligt för djuren! inte för att vanlig slakt inte skulle vara det, men halal är värre.
  MEN, varför köper du päls då? orka stödja pälsindustrin. suck…

  Reply
 12. angelica mars 2, 2010 at 2:41 e m

  Varför är halal kött djurplageri?.. Gosh girl.. At least u should TRY to not wright things u dont know anything about.. Vet du ens vad halal kött är? Jag förstar dina asikter kring invandrare i Sverige och jag tycker själv att det finns mycket som borde fixas till och vissa invandrare som bor i Sverige förtjärnar verkligen İNTE att vara där. YES, alla invandrare som fatt uppehallstilstand i Sverige borde följa Svenska regler. Dvs, inte kasta ut sina döttrar fran balkongen osv. Da kan ni bara draaaaaaaaaaaaa tycker jag 🙂 Men sa jävla skönt att jag inte behöver bo med problem invandrare. Haha jag är invandrare själv eftersom jag bor i Turkiet :D:D hahhahaahah! kram pauuwwii!!

  Reply
 13. josefine mars 2, 2010 at 2:41 e m

  Vilken snygg babe! PUSSS

  Reply
 14. selmaa mars 2, 2010 at 2:43 e m

  VAFAN?!
  lägg ner.
  det är lika mycket plågeri som vanligt kött oxo.!
  LÄÄÄGNERLÄÄGNERLÄÄGNER!

  Reply
 15. razan mars 2, 2010 at 2:45 e m

  döttrar från balkongen. MANNEN det hände bara en GÅNG!

  Reply
 16. Wiktoria =) mars 2, 2010 at 2:45 e m

  LÄS OCH LÄR =)

  Begreppet halal förknippas bland annat med reglerna om tillåtna livsmedel. Muslimer har en reglerad livsföring och all mat skall vara halal (tillåten). Förbjuden (haram) mat är bland annat enligt Koranen:

  ” kött av självdöda djur, blod, svinkött och sådant kött som har slaktats i ett annat namn än Guds, samt vidare kött av djur som strypts, kvävts eller dödats genom ett hårt slag eller som fallit utför ett stup eller stångats ihjäl eller rivits av ett rovdjur.

  Reply
 17. Anonym mars 2, 2010 at 2:46 e m

  det beror ju på hur dom som gjorde jackan tog bort pälset på djuret
  Men det är bra att du köper begangnad eftersom att man inte behöver döda fler djur då, så fortsätt så:)!

  Reply
 18. Linda mars 2, 2010 at 2:47 e m

  Tyra hade frågestund idag och jag tyckte hon skrev ett så himla bra svar:

  Vad tycker du om de “yngre” bloggarna, som ex. Dessie och Paow?
  Svar: Jag var exakt likadan när jag var 16 år, så tack och lov att inte bloggar fanns då, haha. Dom bloggar och skriver precis så som dom lever- precis som jag gör även fast jag har ett annat liv. Dom är ju bara väldigt ärliga om hur en normal 16-åring lever sitt liv, eller hur? Jag smygrökte också, träffade killar och festade så ofta jag kunde när jag var 15-16- vem fasiken gjorde inte det? Skillnaden är bara att dom delar med sig av hela sitt liv på nätet och skriver vad dom gör, och jag har lite svårt att förstå att vissa blir så himla chockade. Det vi ser på film Te x “Fucking Åmål” eller “Fjorton suger” det är inte bara på film- utan det är faktiskt så det är att vara 14-17 år för dom flesta. Sedan att dom ibland skriver korkade saker, det kan jag tycka är dumt, men samtidigt får man ta allt med en nypa salt. Dom är ju trots allt bara 16 år.

  Reply
 19. razan mars 2, 2010 at 2:47 e m

  om du inte visste så finns det svenskar som äter halal kött.

  och en sak till leker du kissie? o provocera? kmr provocera om ditt ansikte

  Reply
 20. Malin mars 2, 2010 at 2:47 e m

  SNYGG 🙂

  Reply
 21. ?!?! mars 2, 2010 at 2:49 e m

  Vad ere md dig?! Vadå halal-kött? Så dur påstår att dt e halal-kött e djurplågeri? Ursäkta men vare nt du som var emot djuplågeri och sånt skit. Gå och lägg dig. Snälla. Jag tyckte förut att du ändå var bättre en dessie. Men nej. Du fortsätter sj om du bara slutar skriva massa saker som du nt ens vet så kmr dt bli bra! Och snälla skaffarej finare löshår och sluta klä dig sådär. Du skämmer ut svenskarna 😉 pussili puss orre 🙂 haha

  Reply
 22. kungen mars 2, 2010 at 2:51 e m

  asso skärp dig förfan, det räcker du går för långt, kan du inte bara låta det vara?
  DU ÄR SÅ JÄVLA OMOGEN.

  Reply
 23. äm kräm mars 2, 2010 at 2:51 e m

  Hej Paulina!

  Jag anser att varje människa har rätt till sin åsikt, jag dömer ingen utefter vad de tycker och tänker när det handlar om rättvisa och respekt gentemot sina medmänniskor. Jag tycker att du går för långt genom att hoppa på och döma en del av ett folkslag på grund av dess ursprung, religion och etnicitet.

  Det handlar inte om att muslimer, mörkhyade, gula och kineser beter sig på ett visst sätt. Det handlar om att en viss PERSON beter sig på ett visst sätt. Jag kan förstå att du känner dig kränkt ibland i din tillvaro, men döm inte hudfärgen, ögonen, håret eller religionen – döm personen och dennes egen så kallade oheder gentemot dig som människa och person, karaktär och liv.

  Som sagt, varje människa har rätt till sin egen åsikt, men kränk inte andra och skriv inte orättfärdiga texter i din blogg som berör en grupp människor, döm istället människan som gör något ont mot dig. Döm den efter dess individualitet och själ!

  Mvh – Äm

  Reply
 24. werwr mars 2, 2010 at 2:52 e m

  Ful jävla TANTJACKA

  Reply
 25. pimpXprincess mars 2, 2010 at 2:54 e m

  Päls och kött överhuvudtaget är djurplågeri.

  Reply
 26. AHHAHAH mars 2, 2010 at 2:54 e m

  WTF? du säger du är inte rasist med ist kränker på RELIGION! Vad är det för kändbloggare och förebild. Bli inte förvånad om du blir misshandlad elr nått? Många tar åt sig och du överdriver? Du ber om stryck från andra? HAHAHHAHA Asså på guud din blogg är komedi, du är tvungen att jämföra och vissa att svenskarna är groovt bättre än invandrare. Du va min favorit bloggare förut. Den som mest är sig själv! Fast hahahah vad fan är det häär kränker min religion, kultur, land, backgrund?
  // STOOLT ARAB

  Reply
 27. lol lolololool mars 2, 2010 at 2:55 e m

  jag gillar inte heller elaka invandrare, vad gör de lixom i sverige??! de kommer ju bara och förstör. pälsen va kanske inte mega snygg… men det va iaf mkt bra att du köpte den begagnad 🙂 och ännu bätte att du erkänner det

  Reply
 28. athenas mars 2, 2010 at 2:57 e m

  fy va ful, tänker du inte på hur många djur som dör för din äckliga pälsjacka? fy dig.

  Svar: Du menar hur mångas om dog för 10 år sedan? Den tillverkas inte för att jag vill ha den, typ…

  Reply
 29. Marina mars 2, 2010 at 3:01 e m

  Jag fattar inte? Är du för eller emot päls? Först får man ju för sig att du är för, och att du bara ”sparar” pengar och kanske ett NYTT djurs liv på att köpa en begagnad päls. Sen slänger du ur dig det där om halalkött?
  De flesta av oss svenskar, med våra djurrättslagar, tycker ju att halalslakt är djurplågeri. Ja. Och du jämför pälsindustrin med det. WHAT? Ändå köper du en päls. Fattar inte.

  Reply
 30. Mikkan mars 2, 2010 at 3:01 e m

  Faktiskt helt seriöst skämtar du med mig? Du är ju fan rubbad. Du som är så jävla anti djurplågeri och grejer så går du och köper en fucking päls. Du stödjer fucking djurplågeriet. Du är ju helt dum i huvudet, de där med invadrare och grejer håller jag med dig om du hade lite vett i skallen när du va anti päls också men förfan du vill verkligen bli hatad eller hur? skyll dig själv dumma åsna

  Reply
 31. dödkossa mars 2, 2010 at 3:05 e m

  men herregud all slakt är väl djurplågeri i så fall? djuret dör för att vi vill ha mat/päls, spelar det så stor roll hur den slaktas? djuret blir ju dödat vare sig det är halal slakt eller ej.

  Reply
 32. frida mars 2, 2010 at 3:07 e m

  slakt som slakt. halal eller ej. djuret dör ju fortfarande.

  Reply
 33. razan mars 2, 2010 at 3:08 e m

  du grät om canada goose jackor , och va köper du?

  Reply
 34. Maria mars 2, 2010 at 3:11 e m

  Sjukt snygg! 😀

  Reply
 35. M mars 2, 2010 at 3:13 e m

  Tycker så synd om dig…Att det fortfarande finns ungar som bor i multikulturella förhållanden, som i Stockholm och andra storstäder i Sverige, som fortfarande lever i sådan ignorans som du är riktigt synd!!

  Svar: Ignorans? Förklara dig gärna.

  Reply
 36. sandra mars 2, 2010 at 3:13 e m

  så borde du inte skriva du vet ju om att man tydligen är rasist för det minsta lilla man säger. Nu får du alla muslimer på dig..

  Reply
 37. Lina mars 2, 2010 at 3:14 e m

  Jag tycker du gör rätt i att handla päls begagnat, för då slaktades inte dom djuren i onödan. Men att handla ny äkta päls är idiotiskt. Har du sett en rävunge? Nån med ett gott hjärta kan inte leva med att den dör för att du ska vara moderiktig. Men som sagt päls på second hand, helt ok. Faktiskt bättre att köpa äkta på second hand än att köpa fejk päls som förstör naturen.

  Reply
 38. FLASHBACK FORUM mars 2, 2010 at 3:15 e m

  Växande vänsterpopulism och fundamentalism i riksdagen är de viktigaste frågorna det här valet. Alla grupper verkar känna sig förföljda på något sätt i landet. Kristna, judiska som muslimska. Samma motsättningar som funnits i länder, som de troligen flesta invandrare kommit från, finns nu i Sverige. Litet mycket att kräva, att Sverige ska klara de problemen. Särskilt som de inte klarat det själva utan lämnar dessa länder för Sverige.

  Är det fel, att kritisera det som sker? Om tio år har minst en miljon människor kommit från samma länder. Inget har ändrats i dom. Frågan är hur Sverige kommer att ändras. Ansvariga påstår att de klarar situationen. Tycker folk det också? Kommer demokratin att bestå?

  Det byggs muslimska helgedomar på ort efter ort. Vi läser om ersättningsmål för muslimer som ansett sig kränkta?
  Svenskar med en annan tradition, som haft svårt, att acceptera muslimska seder får betala dyr ersättning för att de protesterat mot det främmande. Avsikten har inte varit att kränka. Man har haft praktiska orsaker eller en annan syn. Varit vana vid annat. Det har fungerat bra. Måste väl även de tycka som kommit hit. Men, nej! Det har ofta inte godkänts. Som medborgare står man förundrad inför detta.
  Om islamska seder och muslimer i gemen inte vill anpassa sig, hur ska islamsk lag och syn på statsskick kunna anpassa sig? Ska det svenska samhället anpassa sig efter det? Är det förenligt med demokrati? Klarar demokratin hotet?

  Jag ser det faktiskt som ett hot. Flydde de inte från islamskt styre? Vad annars? Ville de inte till något bättre och ha ändring i sina egna länder?
  Islam har inte medfört demokrati någonstans. Där det är i majoritet har det problem med fundamentalism. Där det är en minoritet kämpar det för islamskt styre.
  Islam har orsakat mycket av den fattigdom och de krig som finns i världen. Det som man säger sig fly från. Accepterar inte andra. Det visar sig gång på gång.
  Försöker rättfärdiga burka och grymma diskriminerande lagar. Om islam inte reformerar sig och ändras lär inte världen ändras. Istället för att ändra sig sprider man islam. Man har starka ekonomiska påtryckningsgrupper.

  Det gör ont, att se hur Sverige förändras och riskerar att bli alltmer likt de u-länder, som den islamska invandringen kommer från. Vem önskade det?

  I höst är det val. Det är ett oerhört viktigt val. Det står mellan demokrati eller ökad utveckling mot diktatur. Om tio år finns kanske inte demokratin mer om detta ska fortsätta.

  Vi upplever en orwellsk förändring. Där frihet ses som lika med islam. Där hopp anses som islam och islam ses som utveckling. Jag tror inte på de, som tror på islam.
  Undrar ibland om inte Sverige under medeltiden var tryggare än nu. I varje fall förändras lagar och regler och den utveckling som lagts fram till 1900-talets andra hälft i fel riktning. Hoppas att folk i höstens val röstar bort den utveckling som är på gång. Ändring måste ske.

  Växande vänsterpopulism och fundamentalism är den viktigaste frågan det här valet. Hoppas på ändring i rätt riktning.

  Richard Paulsen

  Reply
 39. FLASHBACK FORUM mars 2, 2010 at 3:16 e m

  I Sverige begås de allra flesta grova brotten av en relativt liten grupp yrkes- och vaneförbrytare. Vid t.ex. värdetransportrån kan, enligt polisen, gärningsmännen i regel sökas i en krets av några hundra individer. Denna tendens har på senare tid blivit allt tydligare, inte minst genom gängbildningen bland de yrkeskriminella och uppdelningen dem emellan på olika brottstyper och marknader.

  Brottlighetens grovhet ökar fortlöpande (trots alla Jerzy Sarneckis lögner om motsatsen) och de yrkeskriminellas attityder hårdnar. Organiserade attacker mot poliser, polisstationer, polisbilar och till och med polishelikoptrar är exempel härpå. Likaså skottlossning i butiker, mitt bland vanliga kunder. De kriminellas likgiltighet för andra människor väl och ve framträder allt tydligare. Deras förakt för samhället är utmanande. Vissa av dem markerar detta redan i organisationens namn, t.ex. Outlaws eller Fucked for Life eller Original Gangsters. De anser sig stå utanför, eller rent av ovanför, lagarna. De styr inom sina riken. Detta pack, med sina groteskt stora tuppkammar, kräver – utan någon som helst vettig anledning, ”respekt” av sin omgivning. De anser sig t.o.m. ha en ”heder” att försvara.

  Den välkända svenska dumheten – tillsammans med andra typiska svenska nationaldrag som aningslöshet, slapphet och en längtan efter att få släta över – har banat väg denna katastrofala utveckling. Därtill har också bidragit vidöppna gränser, en naiv invandrings- och flyktingpolitik, en sällsynt ineffektiv poliskår, löjligt låga straffsatser samt den lyxartade tillvaron i svenska fängelser.

  En bred majoritet av det svenska folket avskyr vad som utspelas inom brottslighetens rågångar och önskar inget hellre än en ändring – och det på momangen! Någon som tvivlar? Låt oss i så fall folkomrösta i saken!

  Frågan är dock om vanligt folk någonsin får göra sin röst hörd inom detta område? Massmedias censur av ”icke-korrekta” synpunkter i ämnen som invandring och brottslighet är belysande exempel härpå. Frågan är vidare om de med livvakter m.m. välskyddade riksdagsledamöterna i sina gräddfiler orkar bry sig? Hittills har de i vart fall, med få undantag, inte gjort det. Kanske har de som vanligt påverkats till denna likgiltighet av lobbyister med välsmorda käftar, som själva tjänar gott på brottsligheten, t.ex. vissa försvarsadvokater, de kriminella själva och deras stödorganisationer samt kriminologer och andra dylika pajasar.

  Vad som behövs för ett trendbrott är att en majoritet av riksdagsledamöterna börjar intressera sig för vanliga, normala människors tillvaro. Man kan bara hoppas på en sådan förändring. Och det är en hel del som behöver förändras, innan yrkes- och vaneförbrytarnas framfart kan hejdas och kursen läggas om mot normalare förhållanden. Fyra åtgärder framstår här som kanske viktigare än alla andra:

  En restriktivare invandring
  En effektivare poliskår
  Rejält skärpta straffsatser, samt
  Väsentligt sänkt standard i fängelserna.
  Börja där – och börja nu!

  Wargentin.

  Reply
 40. nadine mars 2, 2010 at 3:19 e m

  svar till sandra:
  tro mig vi muslimer vill inte ge henne för mycket luft. hon får snacka på hur mycket hon vill. det visar bara att hon är okunnig och omogen. Hon är osäker och vet inte vad hon snackar om. Hon är plast som en docka.
  Allt hon skriver i bloggen, fb och överallt kommer hon få tillbaka. What goes around comes around – karma is a bitch 🙂

  Reply
 41. FLASHBACK FORUM mars 2, 2010 at 3:19 e m

  Hur mycket accepterar vi? Vi har rätt att kräva av de människor vi ger asyl och försörjer för dyra skattepengar att de inte skadar vårt samhälle.
  Förslag på skadestånd är bra men riskerar att bli tandlöst efetrsom de familjer det angår ofta lever på bidrag. Inför en lag att om ungdomarna slänger sten (mordförsök) och tänder eld, blir det utvisning för dem och deras familjer.

  Frankrike hade stora problem och det var först när de tog till utvisning för de som tände eld som det blev lugnt. Det räckte att utvisa två stycken sen upphörde problemet. Att elda skolor (pågår runt om i världen) är en del av ”Jihad”, det heliga kriget och har deras föräldrars godkännande. De anser att de gör bra gärningar när de stenar otrogna och eldar skolor där ”fel” lära lärs ut och där desutom flickor undervisas.

  Våld, rån och lögner och mot icke muslimer är inget brott enligt islamister och kallas för”taqija” av muslimerna. Dessa grupperingar är väl medvetna om vår lagstiftning och att barn under 15 år inte straffas. Det handlar om människor med värderingar som är fjärran våra. En människosyn som innebär att man utan medkänsla kan begrava sin egen dotter levande eller knuffa ut henne från en balkong. Vi måste våga erkänna att de här problemen finns mitt ibland oss. Det är dags att dra ner invandringen till övriga Nordens nivå tills vi fått lugnt i våra förorter.

  Att som i media säga att det är samhällets fel, ger livsfarliga signaler till förövarna- de har inget ansvar, de behöver inte ha dåligt samvete – och kommer att förvärra problemet. Allvaret i brotten måste istället starkt betonas både från media och politiker och kraftfullt fördömas,istället för att som nu prata om mordbrännarna att ”de inte mår bra och att de behöver hjälp”

  De som behöver hjälp och stöd är de äldre kvinnor som rånas och trakasseras av invandrarbarn i sina bostadsområden när de vistas ute och äldre med rullator som knuffas omkull och rånas på sin magra pension.

  ”Låt oss ha en öppen debatt om problemen”.

  Reply
 42. bella mars 2, 2010 at 3:20 e m

  skit snygg! 🙂

  Reply
 43. A mars 2, 2010 at 3:20 e m

  Är djurplågeri lika som halal-kött? Snälla skaffa dig några hjärnceller innan du uttrycker dig sådär.

  Reply
 44. FLASHBACK FORUM mars 2, 2010 at 3:21 e m

  Sverige ut ur EU – Vi göder länder som inte visar ekonomiskt ansvar – Använd pengar på vårt eget land istället. Vi betalade 30 miljarder 2009 till EU och fick tillbaka 12 miljarder i bidrag. Nettokostnaden blev 18 miljarder. I år beräknas nettokostnaden öka till 29 miljarder pga att nya fattiga länder gått med och behöver bidrag.

  Grekland tjänar bra på att vara med i EU. De får 43 miljarder per år i bidrag men klarar ändå inte ut sin ekonomi. EU pengar från svenska skattebetalare används bla till att ge grekerna generösa pensioner. En vanlig arbetare/anställd i Grekland får i pension mellan 16 000-20 000 kr per månad skattefritt (14ggr per år), från 60 års ålder. Dessutom får de ett avgångsvederlag på 300 000 – 500 000 kr. Det kan nämnas att Grekland har lägre levnadsomkostnader än vi.

  Sverige är inte bara det land som förutom Tyskland betalar mest till EU, vi är också det land som tar emot mest invandrare, 100 000 per år, med alla de kostnader det medför. Vi är också det land som ger mest i bistånd, förra året skänktes 30 miljarder bort. Det är inte konstigt att Sveriges invånare måste betala högst skatter i hela världen, både på inkomst och varor och tjänster,

  Vi behöver inte vara med i EU. Vi kan liksom Norge samarbeta utan att vara medlem i denna gigantiska odemokratiska koloss där vi betalar mest men har minst inflytande och insyn.

  Den enda fördelen med Lissabonfördraget är att det ger oss rätt att gå ur EU. Låt oss göra det. EU avgiften kan användas till svenska pensioner istället.

  Rösta på ett parti som säger nej till EU. På partier som står för vettig användning av skattepengar och för rättvisa och sunt förnuft i politiken.

  ”Tur att vi röstade Nej till Euron i alla fall”..

  Reply
 45. Linda mars 2, 2010 at 3:22 e m

  haha nej, men minst lika mycket djurplågeri som skinn och dun och jag svär att alla ni fjortisfittor som klagar på paulina har både duntäcken och skinnjackor! skärp, handskar, skinn/dunjackor, mockaskor, armband, duntofflor.. ÄR ALLT NI ÄGER AV BOMULL ELLER nej juste fuck off cpn

  Reply
 46. Eloise mars 2, 2010 at 3:24 e m

  Jag TRODDE du var mogen, och att Desiree inte var mogen. Nu är det helt tvärtom! Det är så sjukt synd om dig, men mest dina föräldrar som inte har uppfostrat dig bra, och allra mest om din mammas som födt dig. Halalkött är inte djurplågeri. Man ger vatten till djuret, och sedan tar man livet av den. ´Det är det svenska köttet som är djurplågeri. Vet inte om du har sett hur dom kastar in kyckligarna in i en maskin, som river av deras fjädrar. Det är så jävla synd att du måste skriva skit om andra religioner, kränka folk för att få uppmärksamheten du aldrig fick av dina föräldrar. Och du, säg inte att du HAR fått uppmärksamhet av dina föräldrar, för du har inte det. Du skriver en massa skit i din blogg, visar tuttarna, pushar upp dom till hakan, för att nån ska lägga märke till dig. Sluta klä dig som om att du är billig. Tänk nästa gång innnan du trycker på tangetbordets knappar lilla vän. Hur fan vill du att alla invandrare ska respektera dig, när du inte respekterar dom? Förut va du bara hatad av invandrare, nu är du hatad av svenskar också, nöjd? Vart vill du komma med det här? Har du inget att göra om dagarna? Du borde skaffa dig en ny sysselsättning. Kanske börja i skolan, så du åtminstonde vet vad du snackar om? Du kan forsätta supa varje helg.. Det är ändå bara det du är bra på. Tyvärr.. Alla kan inte va bra på allt. Och du, jag vet att du tar åt dig, så sluta säg att du inte gör det lilla vän. Gå till ett bibliotek och läs böcker om alla religionerna, så folk slutar kalla dig för blåst!

  Reply
 47. FLASHBACK FORUM mars 2, 2010 at 3:24 e m

  Vissa ser rasistspöken från höger där de inte finns. Pekgul och Sabuni har förgäves försökt få fram budskapet att kvinnor trakassers och diskrimineras i förorterna. Pekgul berättar hur muslimska män spottar på henne i Tensta för att hon inte bär slöja och fotsida kläder. Men de möts av tystnad från övriga politiker och media. Den enda som uttalar sig är ledaren för Sveriges unga muslimer som kallar Pekgul för rasist.

  I Hässleholm nyligen försökte två olika muslimska grupper döda varann på öppen gata. (sunni och shia). Vi är så hjärntvättade med budskapet att rasism bara finns hos icke-invandrare mot invandrare att vi inte ser vad som händer. I Malmö kan Repalu uttala sig på ett hårresande sätt om sveriges judar ”de har sig själva att skylla om de förföljs och trakasseras” Är socialdemokraterna 2010 = nationalsocialisterna 1930 i Tyskland? Var är Aftonbladets ledarskribenter som hackar på allt som luktar främlingsfientlighet. Varför är det så tyst?

  Det enda uttalande som hörs från Mona Sahlin är ”vi borde bygga fler moskeer” Men man kanske inte kan begära mer av någon som under sitt 53-åriga liv aldrig förvärvsarbetat utan bara varit politiker. Vad vet hon om en verklighet hon aldrig vistats i. Hon kanske skulle bo i Tensta några månader med sina korta kjolar?

  ”se rasismen där den verkligen finns”.

  Reply
 48. Laura mars 2, 2010 at 3:24 e m

  fan vad du har dubbelmoral… grow up

  Reply
 49. John Doe mars 2, 2010 at 3:26 e m

  Haha, ”Päls är lika mycket djurplågeri som halal-kött”, du har helt rätt 🙂 I övrigt så har jag svårt att avgöra om jackan är snygg eller inte, skulle behöva se den när du har den på dig för att bestämma mig. Keep up the good work 🙂

  Reply
 50. FLASHBACK FORUM mars 2, 2010 at 3:27 e m

  *
  *
  *
  Diskrimineringslagen och diskrimineringsombudsmannens (DO) agerande framstår som allt mer stötande mot en sund rättsuppfattning.

  Det har på senare tid framkommit flera exempel på att ohederliga personer påstår att de blivit kränkta på grund av sin etniska tillhörighet och/eller religion och att de därefter, ibland efter att ha förmått DO att föra deras talan, tillskansat sig fullständigt horribla skadestånd för ”kränkningen”.

  Den anklagade har på grund av lagens utformning, bl.a. den omvända bevisbördan, svårt att värja sig mot den påstått kränkte och dennes vittnande släktingar.

  Inte heller tycks vid tillämpningen av lagen tas den minsta hänsyn till ”den kränktes” eget agerande vid tillfället. DO:s stridslystnad påverkas inte ens om det är uppenbart att ”den kränkte” provocerat fram handlingarna mot honom/henne. Ett intressant sådant fall nyligen utgör muslimen Alen Malik Crnalic.

  Han hade kommit till Sverige och tänkte utbilda sig här till verkstadsoperatör, fast på sina villkor förstås. I utbildningsprogrammet ingick praktik. Vid ett möte med praktikföretagets kvinnliga vd vägrade herr Crnalic, hänvisande till sin religion, att besudla sin hand genom att hälsa på henne. Hon var ju något så lågtstående som en kvinna.

  Den självklara följden av detta Crnalics vämjeliga beteende mot kvinnan blev att han inte fick någon praktikplats på företaget. Han visade sig ju helt sakna förutsättningar att passa in på den svenska arbetsmarknaden. Bakom beslutet stod formellt Arbetsförmedlingen, som administrerade utbildningen.

  Crnalic vände sig nu till DO och sedan var hela den beklämmande cirkusen igång. Att Crnalic hade provocerat fram situationen hämmade inte DO det minsta. Crnalic (inte företagets kvinnliga vd) hade blivit kränkt enligt DO:s logik och DO yrkade, fradgatuggande får man förmoda, att Arbetsförmedlingen skulle förpliktas betala skadestånd till Crnalic med 120.000 kronor (=mer än vad som brukar dömas ut i skadestånd till den som utsatts för en brutal våldtäkt).

  Tingsrätten dömde ut hälften, 60.000 kronor (ungefär vad en kvinna tilldömdes för en tid sedan i skadestånd efter att fortlöpande under tre år ha misshandlats och skändats av sin sambo).

  Diskrimineringslagen och DO kommer genom dylika vulgariteter att bli en dödskyss för de stackare som verkligen har blivit diskriminerade och som är betjänta av hjälp och stöd. Ändra lagstiftningen innan saken tar en sådan trist utveckling.

  Wargentin
  *
  *
  *

  Reply
 51. r mars 2, 2010 at 3:33 e m

  hahah förlåt men vad fan har ditt köp med halal kött att göra? vet du ens vad halal kött är? man ber för djuret innan det slaktas, för att det sen ska kunna ätas utan att ha syndat. äta för man för att överleva right? värma dig på ett annat sätt kan du ju göra. så skyll inte på att du inte vill frysa:) . om du sedan vill ta upp något argument om att vara för eller emot kött är upp till dig.

  Bara sjukt fult att du i tidigare inlägg förknippar ”invandrare/utlänningar” med respekt när du sen ska komma och provocera. Onödigt, fult, omoget. Tycker verkligen om dig som person då en vän känner dig rätt bra och pratat gott om dig, men om du nu ska fortsätta kommer du snart sjunka i mina ögon, inte bara mina utan alla de få du är omtyckt av.. (de är få jämfört med de som ogillar dig).

  Du får ha det bra annars då. 🙂 /r.

  Reply
 52. Frida mars 2, 2010 at 3:41 e m

  Håller absolut med dig om invandringen! Men INTE om päls!

  Reply
 53. Madde.......... mars 2, 2010 at 3:42 e m

  IDIOT!! Hoppas du råkar illa ut tillslut när någon tappar tålamodet!
  Tillslut lär ju någon göra något åt denna idioti du håller på med.
  Du borde akta dig paow, du vet inte vad en del som tar illa upp av detta är kapabla till. Vill bara varna dig för folk som tar detta riktigt :S du vart så bra innan….men ja har tappat mitt tycke för dig nu.
  Fan dra åt helvete så vi slipper dig din IDIOT

  Reply
 54. michaela mars 2, 2010 at 3:45 e m

  hur fan kan man ha en äkta päls? gud va äckligt att gå runt med ett dött djur på sej! stackars räv!

  Reply
 55. amina mars 2, 2010 at 3:45 e m

  Snälla kan du ba svara mig varför du just skrev halal kött? Varför skrev du inte griskött? Vi vet att det ba för att få hård kritik från andra..

  Svar: För att halalslakt INTE går till som vanlig slakt utan den är betydligt mer plågsam för djuren. Lika plågsam som för djuren i pälsindustrin.

  Reply
 56. Emmilie mars 2, 2010 at 3:47 e m

  Du har så rätt, päls är rätt och lika ”dåligt” som kött. Omg alla pälsaktivister har dubbelmoral och är korkade…. Skriver kanske ett pälsinlägg i min blogg också eftersom jag
  är sur på dem som dömer pälsanvändare! Fick så många bra kommentarer till mitt invandrarinlägg så jag fick riktigt inspiration att skriva mer…:p

  Reply
 57. Katta mars 2, 2010 at 3:51 e m

  paow din äckliga åsna! palla bära päls! så fucking äckligt, skämms du inte??

  Reply
 58. SannaLinda mars 2, 2010 at 3:54 e m

  Spelar väl förfan ingen roll om jag BER för djuret innan jag skär halsen av det..Lika jävla mycket djurplågeri för det.
  På SVENSKT vis så dör djuren genom en bultpistol i pannan vilket innebär att djuret blir totalförlamat direkt och känner absolut ingenting..Men HALAL är DJURPLÅGERI inget jävla snack om saken..

  Vafan tror ni själva om någon skär halsen av dig så du långsamt förblöder eller får ett skott i pannan..vad hade ni föredragit?

  Jävla idioter!!

  Reply
 59. apa mars 2, 2010 at 3:54 e m

  idiot
  läs på mer om halalkött, seriöst
  det är ingenting, INGENTING som det du säger
  nej, jag är ingen utlänning (nöjd ,huh?), du borde bara ta och tänka, vilket du verkar ha jävligt svårt för, väldigt, VÄLDIGT svårt för.
  varför plötsligt blanda in halal-delen äns?
  onödiga jävel
  när du dör, ska jag göra en jacka utav dig istället

  Reply
 60. Anonym mars 2, 2010 at 3:55 e m

  Helt ärligt. Vad fan tror du om dig själv? Du är inte mer värd än NÅGON. Den dagen du blir värd mer än s.k ”invandrare” så tar jag självmord, för just nu är du 0 i mina ögon. Hur FAN vågar du säga som om människor? Utan invandrare så skulle förfan inte Sverige ha ett piss. Uttala dig inte innan du vet vad du säger.

  Ja, man får tycka vad man vill Paulina. Men SHIT jag är 14 år, inte född i Sverige & helt ärligt är jag ca hmm… 1000 gånger smartare än dig? Man får tycka som man vill, men att publicera det och att det kränker människor, är fel. Sluta lek förfan, du är riktigt feg bakom din dator. Det vet vartenda en av oss. Första gången jag kollar din blogg, och jag säger bara ”Vi lever på 2000 talet. Det är inget fel med att vara född någon annanstans”. Du är inte ens helsvensk själv, slår jag vad om 😉

  Jag säger det bara; vi är alla lika mycket värda. EXAKT lika mycket värda.
  Peace and love

  Reply
 61. Storasyster mars 2, 2010 at 3:57 e m

  Vad är ni för imbecilla typer som inte vet att Halalslakt är plågsamt, man skär av djuren hals och låter djuren dö genom att låta blodet rinna ur kroppen. Det kräver muslimerna att dom SKA FÅ GÖRA för deras religion säger att så ska man man hantera djur…

  SÅ Paow har rätt – pälstillverkning och halal är djurplågeri… Sedan undrar jag varför Paulina stöder pälsindustrin iofs.

  Se filmen från ett halalslakteri, mysigt eller hur?

  http://www.youtube.com/watch?v=Rkk3O93C88o

  Reply
 62. apa mars 2, 2010 at 3:57 e m

  btw, dem ber & söver ner djuren innan dem slaktas.
  Tror du dem gjorde så med räven eller?
  idiot, fortfarande & ännu en irriterande tjej utan vett.

  Reply
 63. Anonym mars 2, 2010 at 3:58 e m

  Du gör rätt i att köpa en begangnad päls för som sagt, då slaktas ju inte ett djur i onödan som någon skrev!

  Reply
 64. sanii mars 2, 2010 at 4:01 e m

  härregud, ? var inte du emot sånt :S

  Reply
 65. shiet mars 2, 2010 at 4:02 e m

  DU är djurplågeri

  Reply
 66. myyyyyy mars 2, 2010 at 4:03 e m

  hahaha men duuuu
  vad hände med den där jackan dessie hade
  med lite päls på luvan
  pfffft den va du imot
  så kommer du med typ 10 rävar som du ska gå runt med
  hur tänker du tjejeeen?

  Reply
 67. ANNIE mars 2, 2010 at 4:04 e m

  MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN FÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR I HEEEEEEEEEELVETE ERA JÄVLA FUCKING IDIOTER TILL LÄSARE BLIR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ ER…. NI LÄSER JU FÖR FAN INTE PAOWS BLOGG. LÄÄÄÄS HÄR . KOPIERAT FRÅN HENNES BLOGG : ”Canada Goose Jackor. Det är riktigt djurplågeri.

  (Och om ni kankse läser ordentligt så syftar jag på pälsen, stackars oallmänbildade människor)

  Det kan vi börja med. För det första så är det gjort på en sån ras som min hund är, nämligen en Akita Inu. En sällsynt ras i Europa. Så hemskt att se våran nallebjörn på en jacka. Folk kan dissa mig för att jag tycker om päls, men jag tycker att det är en hel del skillnad mellan kanin och hund. Kaniner äter man i Frankrike och det är där mina pälsar är ifrån, därför dom är så billiga!

  Nej en Goose Jacka kommer jag aldrig att köpa. Inte en med päls i allA fall. Kalla det dubbelmoral om ni vill. Det är fortfarande inte samma sak, vissa djur är helt enkelt mat. Andra inte. Sen så finns det säkert några Veganer som läser min blogg, så låt gå.

  ************************************* SKÄRP ER NU FÖR FAN BLIR TRÖTT PÅ ER JÄVLA 12 ÅRINGAR SOM TROR NI ÄR SÅ JÄVLA SMARTA!*********************************

  Reply
 68. charlotte mars 2, 2010 at 4:04 e m

  ”Päls är lika mycket djurplågeri som halal-kött”
  haha nice one:)

  jag förstår exakt vad du vill säga och förklara med invandrarproblemet som sverige har, och jag håller med mig.
  jag har inget emot invandrare generellt. MEN jag har något emot invandrare som inte anpassar sig till den nya kulturen och som tror att de kan leva av socialt stöd så att svenskarna ska göra gå och slita för dem liksom. jag har en tjej i min klass från albanien, och hon är skitsmart och jättesnäll och hennes familj har anpassat sig till den västra kulturen ! och jag gillar henne jättemycket, så det funkar liksom inte att kalla mig, eller dig, rasist. rasist är någon som hatar människor på grund av deras hudfärg eller ethnisk bakgrund. jag hatar inte ”blattar”. men jag hatar ”blattar” som inte anpassar sig till det landet som de har immigrerat in i. förstår ni vad jag menar liksom ? det är en stor skillnad. och jag tycker synd om tjejen i min klass, pga folk som förstör ryktet för sådana invandrare som verkligen försöker anpassa sig.
  puss puss X

  Reply
 69. Linn mars 2, 2010 at 4:07 e m

  äckel , passar jackan ens dig? du är ju för smal

  Reply
 70. Djurplågeri? mars 2, 2010 at 4:07 e m

  Det känns lite konstigt nu. Var det inte du ”paow” som kritiserade människor som bar Canada Goose jackor just för att dem använder gås-fjädrar eller gjorde dem utav hundpäls som du själv hade skivit i ditt blogginlägg förut. Hur kommer det sig att du nu köper en Rävpäls jacka??

  PS! Du besökte även djur i Thailand

  Jag som verkligen trodde att du var en djurvän, men som alla andra säger att alla människor har två ansikten som dem visar tillslut.

  Reply
 71. koko mars 2, 2010 at 4:09 e m

  HAHAHAHA DU E SÅ JÄVLA SKÖN, DU ROCK GIRL

  Reply
 72. hanna mars 2, 2010 at 4:11 e m

  GÅ OCH DÖ DIN KÄRRING– DU GÅR OCH HACKAR PÅ INVANDRARE BARA FÖR ATT VI SKA GLÖMMA ER J**LA SVENNAR.!!! DU KAN DRA DU OCH DITT ÄCKLIGA LAND..
  OM DET INTE VARA INVANDRARE HADE DIN PAPPA VARIT ARBETSLÖS OCH DIN MAMMA HADE LEVT PÅ SOCIALBIDRAG..

  Reply
 73. sibel mars 2, 2010 at 4:12 e m

  Du tjejen jag förstår verkligen inte varför du skrev att halal kött var djurplågeri som päls VADDå menar du att inte vanligt kött är djurplågeri? passa dig för vad du säger !!!!!!!!!!!

  Reply
 74. axelina mars 2, 2010 at 4:19 e m

  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥
  Besök min blogg annars slutar jag inte spamma, kommentera så jag vet vilka som besökt! ♥

  Reply
 75. Erika mars 2, 2010 at 4:20 e m

  Ja halal-kött ÄR lika mycket DJURPLÅGERI som päls! Halal-kött innebär att man skär av djurets hals med en kniv och låter djuret tappas på sitt blod varigenom det dör. Vid industriell slakt används bultpistol främst för nötboskap medan el eller koldioxid ofta används för får och grisar, djuren är MEDVETSLÖSA innan dom tappas på blod & därmed lider dom inte. Och ju PÄLS tar man från levande djur! Vad är skillnaden, HALAL & PÄLS är lika jävla vidrigt!!

  Jag är själv kock och jag skulle ALDRIG tillaga och servera HALAL kött.

  Reply
 76. carro mars 2, 2010 at 4:21 e m

  dom tar pälsen på ett helt annat sätt än vad dom tar köttet på

  Reply
 77. Viktoria mars 2, 2010 at 4:28 e m

  Ncncnc, du är så jävla korkad och PINSAM.

  Reply
 78. ahhh mars 2, 2010 at 4:31 e m

  seriöst många håller på att kommentera att hon kommer få stryk snart! undra av vilka i så fall…jo MUSLIMER. Det bevisar bara att Paulina har rätt, de kan inte uppföra sig! Fattar ni då kanske att de är farliga och sjuka eller?!

  Reply
 79. En tjock katt i en smal värld mars 2, 2010 at 4:31 e m

  Haha du är så jävla rolig. 😛 Hur många nya läsare har du fått sedan du började skriva dina ”rasist-nazi” inlägg? 🙂

  Reply
 80. irini mars 2, 2010 at 4:33 e m

  var det inte du som hatade äkta päls? Dvs alla dom där canada goose jackor osv?

  Reply
 81. Ladyfromsweden mars 2, 2010 at 4:34 e m

  Någon måste ju frysa, antingen du eller räven…

  Reply
 82. En tjock katt i en smal värld mars 2, 2010 at 4:42 e m

  Finns det verkligen folk som försvarar halalkött fortfarande?

  ”Enligt islamisk lag (sharia) skall all slakt av djur följa en föreskriven metod för rituell slakt för att djurets kött skall anses vara halal.[1][2][3][4] På arabiska kallas sådan slakt dhabiha och i Sverige halalslakt eller skäktning.[5]. Slakten innebär att man skär av slaktdjurets hals med en kniv. Då skärs bland annat halsens blodkärl av och djuret tappas på sitt blod varigenom det dör. Ryggkotorna skadas inte vid halsssnittet.”

  Från wiki. Djuret är alltså vid liv och medvetande när dem ”cuttar dem”. Superfin sed.

  Reply
 83. Anonym mars 2, 2010 at 4:44 e m

  EN räv ? hahaha det har nog gått åt ett antal till den där fula jackan.

  Fan för dig. Päls är det värsta som finns.

  Reply
 84. lillen mars 2, 2010 at 4:46 e m

  Blir det rätt för det eller? haha..

  Reply
 85. Sara mars 2, 2010 at 4:47 e m

  Ibland skriver du på bloggen att du är emot djurplågeri och ändå använder du päls? Nehe, inte djurplågare.
  Sen till det du skrev om halalkött, jag hade själv valt ett djur som blivit elchockat till döds, halal slakt skonar djuren, dom lider inte lika mycket som om man tex skjuter dom.

  Reply
 86. cornelia mars 2, 2010 at 4:48 e m

  det är som att bära ett dött djur på dej, äckligt!
  plus att dom drar av pälsen levande…

  Reply
 87. emelie mars 2, 2010 at 4:48 e m

  du skriver allt detta rasistiska bara för att folk ska bli upprörda så du ska få mer blogg läser. Tycker du är jävligt omogen nu. haha du har blivit så patetisk seriöst. Förut tyckte alla att du var den mogna av dig och dessie, men det har fan ändrats. Snälla, du som är så jävla ung vad har du att säga till om invandrarpolitiken. Du vet ingenting lilla hjärtat bara att lägga ner din patetiska stil

  Reply
 88. olivia mars 2, 2010 at 4:49 e m

  SERIÖST? hallå, detta är fan dummare än vad invandrarinläggen va. speciellt som ’läget’ är nu. du har många mot dig nu & detta gör det inte bättre på ngt sätt. jag är själv vegetarian & whatever du kanske inte bryr dig dt e ju lixom du som har på dig det med för mig och många andra skulle det vara som att ha en människas döda kropp över oss! & så skriver du NYSLAKTAD RÄV. hurfan tänker du ? rent ut sagt. tänk på dina ordval tänk på vad du skriver & vilke folkgrupper & individer du retar upp. FÖR DET ÄR JÄVLIGT MÅNGA

  Reply
 89. Sara mars 2, 2010 at 4:50 e m

  En tjock katt i en smal värld: Är inte djuret vid liv när någon skjuter det?
  Och säg inte att det inte är samma sak, för det är det, förutom att djuret lider mindre när man slaktar det på halal slakt än när man skjuter det.

  Reply
 90. Jasmine mars 2, 2010 at 4:51 e m

  ”Päls är lika mycket djurplågeri som halal-slakt”

  Ja, och halal är förbjudet…. Dumjävel!

  Svar: Jaså? Var då? Det halalsaktas ju för fullt…

  Reply
 91. selinda mars 2, 2010 at 4:58 e m

  vet du ens vad halal kött e?
  vet du ens hur man gör när man gör ”halal kött”
  ta reda på fakta innan du skriver nått i din blogg 😉
  ett riktigt bra tips till dig.
  pälsen va inte fin alls ! ;O
  hahahahah.

  Svar: Ja, jag vet. Just därför.

  Reply
 92. Louise mars 2, 2010 at 5:06 e m

  heja paow! stå på dej om invandrar skiten alla bråkar om nu! dom invandrarna som är här å bråkar å förstör ska VÄCK punktslut! men däremot gillar ja intew att du köper päls! för helvete köp en annan varm jacka, så jävla svårt kan de väl för fan inte va !

  Reply
 93. anonym mars 2, 2010 at 5:08 e m

  Enda skillnaden med att slakta ”vanligt” och enligt Koranen är att man vänder djuret mot Mecka!!!! Hur mycket djurplågeri kan det vara din lilla slyna! Jag skulle inte bli förvånad om halva Rinkeby stod utanför ditt fönster och väntade på att du ska komma ut! Och du VET att inte ens polisen kan stoppa dem!!!! Så passa din äckliga fittkäft jävligt noga

  Reply
 94. elahe mars 2, 2010 at 5:11 e m

  asso det e ngt seriöst fel på dig va fan har halal köt med päls att göra! wtf? asso du har verkligen probel och vad det är måste du reda ut!! du e ju fan sjuk i huvet när du går och håller på som du gör och vafan säger din släkt och familj om det hära asso om jag var dom så skulle jag fan skämmas som i helvette över att vara släkt med dig! TACK GODE GUD ATT JAG INTE ENS TRÄFFAT DIG!

  Reply
 95. Anonym mars 2, 2010 at 5:13 e m

  Tjenare Paow.

  Jag kanske borde säga hur är äcklig, ful, skabbig och patetisk och hur psykiskt illa man mår av att se dig men jag väljer att inte göra det.
  Vad fan är det för attityd du har, du tror att allt kretsar kring dig.

  Innan du uttalar dig om Islam och invandring kanske du ska läsa på lite?
  Och om du inte vill att vi ska ”vandra in” i ditt land kan du väl stanna kvar i ditt kalla Sverige och frysa ihjäl?

  Reply
 96. Nattiz mars 2, 2010 at 5:15 e m

  Till Sara: Du måste verkligen vara en tjock katt i en smal värld! Ett djur lider inte alls mer av att bli skjuten än att bli tappad på blod! Det går mycket snabbare att djuret dör genom att bli skjutet! Att djuret sakta blir dränerat på blod är ju faan tusen gånger värre! Snacka om att vara slut!

  Jag tycker Paow tar upp många frågor alla tänker men inte vågar säga högt!

  Men jag tycker verkligen hon drar salt på såret för sin egen del, ena sidan av mig tycker hon är strong som fortfarande vågar ens dra upp det medans andra sidan tycker hon är fett patetiskt! Säkert hennes pappa/manager som säger åt henne vad hon ska skriva! Tror ni berligen hon skulle dra upp det på eget bevåg?!

  Reply
 97. Anonym mars 2, 2010 at 5:16 e m

  så djuren ska få lida så att du ska se snygg ut?
  Herre gud alltså. Försök tänka lite längre nästa gång.
  Trodde du skrev ngt om att vara djurvän?

  Går ju för fan o köpa lika snygga fake-pälsjackor,
  som dessutom e billigare o inget oskyldigt djur
  har fått sätta livet till för att du inte ska ”frysa”

  Reply
 98. Esra mars 2, 2010 at 5:17 e m

  ”Päls är lika mycket djurplågeri som halalkött”

  Vet du ens vad halalkött är? Har du någon som helst kunskap om pälsmarknaden? Ditt resonemang och yttrande är lite märkligt. Du har ingen lust att utveckla vad du menar med detta? Man blir ju lite ställd när man läser sånt här. Jag var inte medveten om att folk var så okunniga, men det kan väl förklara ditt avhopp från skolan. Tycker man inte det är intressant med kunskap, då förblir man okunnig. Ja nu kanske jag är lite orättvis med mitt påhopp här, men jag skulle jättegärna vilja veta hur du kom fram till detta.

  Reply
 99. Caroline mars 2, 2010 at 5:18 e m

  Du var bara tvungen att dra in Islam igen va? Du har väldigt, väldigt fel. Vet du ens hur en halal-slakt går till? Och vet du ens hur man flår djuren på deras pälsar? Det är en jävla skillnad ska du veta! Okej, man skär av halspulsådern på levande djur i halalslakt, men de avlider i alla fall till skillnad från flådda djur eller plockade fåglar som man låter leva efteråt. Dessutom är halalslakten inte mycket värre än vanlig slakt, har du sett slakterierna? Hur man elshockar dem, misshandlar dem, håller på med djurplågeri och allt vad det är? Så har inte halal-djuren det. De har det bra, måste må bra och äta och dricka innan slakten. Vilket västerländskt slaktdjur har det så bra på en skala? Jämför inte pälsindustrin med köttindustrin, det är två skilda saker.

  Reply
 100. Sara mars 2, 2010 at 5:22 e m

  Och vet du en sak, det är väldigt omoget av dig att skriva såna här saker, för du vet att du bara provocerar folk genom att göra såhär och sen säger du att invandrare beter sig dåligt mot dig? Har du sett dig själv i spegeln på sistone? Eller frågat dig själv om det finns någonting som DU gör fel?

  Jag trodde det var ”Alla är lika värda” i Sverige, tydligen inte enligt ”Paow for president”. Tur att vi inte har någon president i Sverige, hoppas du aldrig kommer bli någonting inom något parti heller, det skulle vara hemskt.

  Såna som du borde buras in. Så som du beter dig i alla fall.
  Du vet att du bara kommer råka illa ut.

  Reply
 101. alexandra mars 2, 2010 at 5:22 e m

  Islam värnar om djuren. Den muslimska traditionen repekterar djurens rättigheter. Vi är alla guds skapelse. Profeten Muhammed fvmh visade respekt och tillrättavisade människor i sin närhet som behandlade djuren illa. Islam fördömer tortyr och all form av respektlöshet mot allt levande. Därför har debatten om halal slakten blivit missvisande och feltolkad.

  I enlighet med islam så ska slakten ske utan bedövning och ett snitt skärs i en obruten rörelse. Kniven kontrolleras före och efter varje slakttillfälle, den måste vara i sitt skarpaste skick. Djuret måste vara friskt, utan skador och behandlas medlidsamt och vänligt. Slaktaren är en vältränad muslim som med ögonkontakt utför slakten samtidigt han uttalar ”I Guds namn, Gud är större” [Bismillah, Allahu Akbar]. Man skär av matstrupen, luftstrupen och halspulsådrorna utan att ryggmärgen skadas. Enligt Dr Majid Katme [Brittiska muslimska rådet] så förlorar djuret så mycket blod på snabb tid att det blir blodförlust i hjärnan. Detta skapar en naturlig bedövning. Slakten avklaras snabbt och smidigt. Viktigt är dessutom att djuren inte får se ett annat djur dö. Detta pga att djuret inte ska känna sig stressad inför slakten.

  Reply
 102. Eh mars 2, 2010 at 5:23 e m

  Du stödjer alltså en industri som torterar djur? I sådana fall tycker jag att det är jävligt stört att du öht har djur! Skulle du vilja se någon hänga upp dem i snaror för att sedan börja snitta upp pälsen på dem och dra av dem huden/pälsen medan de långsamt kvävs till döds? Har du ens sett hur det ser ut på en pälsdjursfarm?

  Bara jävla idiotjävlar som bär päls, trodde ärligt talat inte du var en av dem.

  Reply
 103. N mars 2, 2010 at 5:23 e m

  En sak som jag tycker är konstigt är att genom att kolla alla kommentarer så skriver vissa att det inte är värre man vänder det bara mot mecka eller så har ni andra ursäkter, vet ni inte om hur en halalslakt går till även fast det ingår i eran religion?! Typiskt, tror på en massa saker men vet inte ens innebörden, ni gör det ni blir tillsagda och that´s it…sjukt! Sverige har ett mycket mer humant sätt att se på djur än många andra länder, men pga islam så måste VI rucka på det och det tycker jag är förjävligt! Jag tycker det är förjävligt att vi inte ens får sjunga VÅRAN egna nationalsång för att invandrarna känner sig kränkta! Så är det inte i andra länder…hmm lilla landet lagom, sååå typiskt svenskt! Jag tycker ”folk” verkar ha mer RÄTTIGHETER än SKYLDIGHETER! Så typsikt svenskt att låta det vara så!

  Reply
 104. Felicia mars 2, 2010 at 5:25 e m

  TILL: ”men herregud all slakt är väl djurplågeri i så fall? djuret dör för att vi vill ha mat/päls, spelar det så stor roll hur den slaktas? djuret blir ju dödat vare sig det är halal slakt eller ej.”

  Jag håller med dig till en viss del. Men att bara slakta ett djur är i de flesta fall mindre smärtsamt än att ta bort pälsen. Har du någonsin sett hur det går till? Det har jag så jag ska förklara det för dig. I många fall, inte alla, men många så hänger det upp djuret HELT LEVANDE och vid medvetande och tar en kniv och skär loss huden. Det är så brutalt att jag nästan började gråta när jag såg det.

  Reply
 105. Sara mars 2, 2010 at 5:26 e m

  Nattiz: Sjukt omoget att kalla mig för en tjock katt? :O
  Om du har fakta så dör djuret på en gång när man slaktar det på halal sätt, man står inte där och skär av halsen långsamt om du tror det? Man skär av plusådern, har man ingen puls så är man död, det borde till och med du veta om.

  Och nej, hon kanske inte tar upp det på eget bevång, men jag är 15 år och är 1000 gånger mognare än henne, hon vet inte ens vad hon pratar om, läs på Paulina så får du reda på att allt inte är som du skriver att det är.

  Reply
 106. Phille mars 2, 2010 at 5:27 e m

  Men halalslakt är djurplågeri!
  Kommentarerna som hävdar att du är rasist kan du ignorera för de är bara pajaser som gör en höna av en fjäder.
  Däremot att päls skulle vara okej för att halalslakt är legalt förstår jag mig inte på.
  Halalslakt är inte okej!

  Reply
 107. Rosie mars 2, 2010 at 5:27 e m

  HUR KAN DU BÄRA ÄKTA PÄLS? JAG FÖRSTÅR INTE. Jag blir så arg, seriöst. Rävpäls, jag skulle aldrig kunna bära runt med den på stan, hur kan du inte bli äcklad av dig själv då? AAA JAG BLIR GALEN!

  Reply
 108. Roxana mars 2, 2010 at 5:29 e m

  hallå du, är du vegetarian eller? för djurplågeri är djurplågeri om halalkött är djurplågeri är vanligt kött också djurplågeri för båda dör ju liksom? så sluta ha så många fördommar om blattar o försätt leva ditt liv o skriv inte en enda mer sak om invandrare! du har fan gått över gränsen så knip.

  Reply
 109. Caroline mars 2, 2010 at 5:34 e m

  Såg en kommentar nånstans om att du, Paow, borde vara rädd för att bli påhoppad och misshandlad. Är det överhuvudtaget någon som skulle bli förvånad om det verkligen hände? Nu menar jag inget illa, men så provocerande detta blivit och så många som har åsikter borde det väl inte vara överraskande. Ibland är det bättre att hålla käften, men det är försent nu…

  Reply
 110. Anonym mars 2, 2010 at 5:35 e m

  PAOW YOU GO GIRL! STÅ UPP DIG.. ÄR HON NAZZE BARA FÖR ATT HON HAR VISSA ÅSIKTER? SHUT UP.. PAOW YA ROCK! DON´T FORGET IT

  Reply
 111. Anonym mars 2, 2010 at 5:38 e m

  Gosh vad ful jacka

  Reply
 112. Sara mars 2, 2010 at 5:39 e m

  Jag förstår inte att man kan tycka att halal slakt är djurplågeri när ni inte tycker dom som elchockas ihjäl är värre? Med halal slakt dör djuret på direkten ju, vilket det inte gör med elchock.

  Reply
 113. Fia mars 2, 2010 at 5:43 e m

  Så ni tycker inte att Halal-kött är djurplågeri? Om inte djurplågeri inkluderar att låta ett djur hänga i bakbenen och blöda till döds så vet jag inte vad. Tacka vet jag en gammal hederlig pistol i pannan på kon.

  Reply
 114. Anonym mars 2, 2010 at 5:44 e m

  Och till Sara: de dör inte direkt. De får hänga och blöda så att köttet ska vara så ”rent” och orört som möjligt. Det är bara att söka på PETA eller YouTube så kan du kolla själv hur ”humant” det är.

  Reply
 115. Anonym mars 2, 2010 at 5:44 e m

  CHECK IT OUT! ITISFRIDA!

  Reply
 116. Emma mars 2, 2010 at 5:46 e m

  FAN VA FUL !!
  ORKA HÅLLA PÅ SÅ SOM DU GÖR?!

  Sån dubbelmoral du har , först e du emot Canada Goose-jackan sen köper du ÄKTA pälsjacka? Och det är då inte djurplågeri med pälsjacka?!

  Varför ens skriva om halalkött? Det är väl ungefär samma med all.

  HAHA snygg jacka *HOST*, Du & jackan matchar perfekt, båda är SKITFULA!!

  Reply
 117. WE SUPPORT YOU-OFC mars 2, 2010 at 5:56 e m

  ang det som en ALEXSANDRA OVAN MIG KOMMENTERAT ANG HALAL-KÖTT: FÖR DET FÖRSTA SÅ ÄR DET SÅ SJUKT AV DIG ATT SÄGA ATT HALAL INTE ÄR DJURPÅLÅGERI..

  det finns inga mer vidriga människor än muslimer när det kommer till djur!!!

  dom är hemska kolla på youtube innan ni säger ngt mer sök på internet googla på allt detta det finns oerhört mycket som talat för det påstående-finner inget som skulle tala imot paow gällande detta!! TYVÄRR INGET. SEN HAR JAG SJÄLV BESÖKT DESSA ARABER FYY FAAN FÖR ARABER…BLÄÄÄ

  Reply
 118. Fragaria mars 2, 2010 at 5:58 e m

  Halal slaktning är inte värre än annan slakt. Och visseligen är pälsindustrin lika vidrig som köttindustrin men köttet bidrar iallafall med protein till våra kroppar medan man lika gärna köpa en vanliga jacka än att köpa pälsen från ett djur som då har plågats för en onödig sak.

  Reply
 119. anonym mars 2, 2010 at 6:06 e m

  Jävla pajaser hela bunten! Många av svenskarna som kommenterar brister ju i språket! Jävla fjortisblogg med fjortisanhängare!

  Reply
 120. sarita mars 2, 2010 at 6:11 e m

  hahaha asså vad ej du emot sådant nyss`? sjuk du blivit

  Reply
 121. Anonym mars 2, 2010 at 6:13 e m

  Paow, vill inte du ge ett seriöst och moget intryck? Den här töntiga attityden mot muslimer/invandrar/vanligt människor gör inte saken bättre. Du vet ju inte vad du snackar om.

  Reply
 122. hiba mars 2, 2010 at 6:14 e m

  wtf ? seriöst vafan e ditt problem ? gris e väl också djurplågeri ?

  jag tycker om dej & din blogg men lägg ner men sånt skitsnack

  Reply
 123. Nattiz mars 2, 2010 at 6:15 e m

  Sara: Jag såg fel, jag trodde du skrev till någon annan att den var en tjock katt…inte att det var nån som kallade sig det, sorry! Det går ju inte snabbare för attt pulsådern skärs av…den tiden den blir tappad på blod går ju inte bara på några sekunder! Jag är verkligen EMOT halalslakt! Att bli ”skjuten” på slakterier här i sverige är ju bättre, sen finns det ju alltid slakterier som inte följer svenska lagar och behandlar djuren illa, det stödjer jag definitivt INTE heller! Men ska djuren dö så ska det gå snabbt och så smärtfritt som möjligt!

  Reply
 124. bananmuhamed mars 2, 2010 at 6:16 e m

  hahaha, ska bli spännande att se en fjortis i rävpäls 😉

  Reply
 125. melisa mars 2, 2010 at 6:19 e m

  Päls är lika mycket djurplågeri som halal-kött. ?
  skyll dig själv när du blir misshandlad och kallad för hora på gatorna!
  jag har alltid följt din blogg men efter detta fuck no !
  hora

  Reply
 126. anna mars 2, 2010 at 6:19 e m

  att bära päls är lika mycket djurplågeri som att äta halal-slaktade djur. Okej, och det stödjer du alltså? Kalla dej aldrig nånsin en djurvän igen flicka lilla…

  Reply
 127. Sara mars 2, 2010 at 6:21 e m

  Nattiz: När pulsådern väl är av så dör djuret, så det känner inte av att blodet far ut genom kroppen. Och jo, jag tycker som dig, att djuret ska dö så snabbt och smärtfritt som möjligt, just därför tycker jag halal slakt är rätt! Djuren behandlas så hemskt mycket bättre än här i Sverige när dom ska elchockas ihjäl. Hellre att djuret dör en fin och lugn död än att chockas ihjäl.

  Reply
 128. sandra mars 2, 2010 at 6:21 e m

  var de inte du som nyss fattade dig på djurplågeriet? Me tanke på att dom typ gjorde jackor av din hunds ras? Hum, snacka om dubbel moral.
  Jag förstår inte äns VARFÖR man köper äkta päls? Sjukt..

  Reply
 129. Cornelia mars 2, 2010 at 6:23 e m

  Finns visst en hel del obildade människor här verkar det som. Halal-kött är inte djurplågeri, har man nån gång gått i skolan så har man lärt sig hur halal-slakt går till. Man skär halspulsådern av djuret, vilket innebär att den dör NÄSTAN omedelbart! Den hinner inte känna nåt.

  Pälsindustrin däremot är mkt mer grym än så. Där snackar vi djurplågeri på riktigt, vidrigt! Men du Paow kanske tkr det är ok…

  Svar: Nästan direkt? En till två minuter, minst, det är inte direkt i min värld.

  Reply
 130. Caroline mars 2, 2010 at 6:31 e m

  Håller med Sara. De har en så bra syn på djuren och de behandlar djuren på korrekt sätt. Djuren blir nästan likvärdiga en människa. Djuren som slaktas enligt västerländskt sätt behandlas inte med värdighet, de är inte värda något, de lever i sitt eget skit, misshandlas, misshandlar varandra och det är dåliga transporter och alla förhållanden är usla. Så är det absolut inte inom halal-slakten.

  Reply
 131. Anonym mars 2, 2010 at 6:35 e m

  ETT STORT PLUS TILL DIG SOM KAN ERKÄNNA I DIN BLOGG ATT DU INTE HAR RÅD ELR VILL SLÖSA PENGAR! Man är så less på alla kända bloggare som ska låtssas vara så rika! 🙂

  Reply
 132. Anonym mars 2, 2010 at 6:44 e m

  hahaha, lol. Halalslakt är faktiskt väldigt smärtfritt för djuret ;>

  Svar: I dina drömmar kanske det INTE gör ont och är plågsamt att får halsen avskuren eller allt ditt blog tappat. Inte i min eller de flesta andras verklighet.

  Reply
 133. Peter mars 2, 2010 at 6:45 e m

  haha ”Päls är lika mycket djurplågeri som halal-kött.” Håller med!!

  Reply
 134. Maja mars 2, 2010 at 6:53 e m

  men shit den där var ju skitful

  Reply
 135. Peter mars 2, 2010 at 6:53 e m

  Caroline skriver: 2010-03-02 kl 18:31 Är du dum i huvudet på riktigt? Så du tror djuren behandlas olika om de dör genom halal eller annat sätt?

  Är du muslim fattar jag att du är helt dum i huvudet men annars borde du läsa på lite..

  Reply
 136. Caroline mars 2, 2010 at 6:57 e m

  Peter: Jaha, så det ska vissst till en kille för att skriva en sådan omogen kommentar? Jaha, inte överraskande. Muslim är jag inte, och jag förstår att du är rasist genom ditt uttalande. Någon som borde läsa på lite är du. Jag har både forskat i halalslakt och så är jag nära vänner med muslimer, så jag vet nog bättre än du. Djuren behandlas faktiskt helt olika i den ”västerlänska” slakten och i halalslakten. Illa behandlade djur ingår inte i halal, då halal betyder att det är tillåtet och rent. Ett illa behandlat djur är inte halal.

  Reply
 137. Sara mars 2, 2010 at 7:02 e m

  Jag vet att du kanske inte ser detta, men jag själv tycker att det är fel att döda djur för päls. Förr i tiden då man var tvungen är det okej, men tänk att det du har på dig är ett oskyldigt djur!

  Reply
 138. haha mars 2, 2010 at 7:04 e m

  hahahah en fjortis med pälsjacka rikitgt skämit, har aldrig sett det.
  kommer få ett gott skratt när jag ser det 🙂

  Reply
 139. Mats mars 2, 2010 at 7:09 e m

  Det är som vanligt mycket hot från muslimerna här;) Det syns att Islam är ”The Religion Of Peace”.

  http://www.thereligionofpeace.com/

  Självklart är Halalslakt djurplågeri. Det förstår vilken vettig (och modern) människa som helst. Men lever man efter en bok som skrevs för 1400 år sedan så kan det ju vara svårt…

  /Mats

  Reply
 140. Emelie mars 2, 2010 at 7:13 e m

  Jag skulle faktiskt inte bli förvånad om halva Rinkeby stod utanför ditt fönster och bara väntade på att ge dig stryk.

  Reply
 141. Sandyyy mars 2, 2010 at 7:29 e m

  Fan jag tror inte du kommer läsaaa den här kommentaren men så du vet
  halal kött är bara att de säger ”allah oakbar” när de skär köttet inget annat. din efterblivna blondin .

  Reply
 142. cat mars 2, 2010 at 7:32 e m

  skulle du även köpa KATTPÄLS???? Jag menar du som har katt o allt? Eller är andra djur mindre värda??
  FY FAN FÖR PÄLS; de är till för djuren inte människan! VET DU HUR MYCKET DE PLÅGAS FÖR DIN PÄLS? BEGAGNAD ELLER NY SPELAR INGEN ROLL; VIDRIGT!!!

  Djuren flås levande och bor ihop i trånga burar, nä fy fan vad äckligt att gå omkring i päls och dessutom när det är som de andra redan sagt, bara kärringar som har päls eftersom de levde på den GAMLA tiden när man inte visste bättre.

  SLUTA sponsra pälshandeln!!

  Reply
 143. Anonym mars 2, 2010 at 7:38 e m

  mördare.

  Reply
 144. sandra mars 2, 2010 at 7:42 e m

  vart fasen tog dina hjärnceller vägen???
  halal eller inte! djuret dog för att prydas på din beniga kropp.

  Reply
 145. angelina mars 2, 2010 at 8:00 e m

  det är snyggt men jag hade nog aldrig klarat av att ha på mig en.

  Reply
 146. rebecka mars 2, 2010 at 8:05 e m

  btw varnar känsliga tittare. Inehåller en hel del starka bilder. har inte sett den, läste ist vad som hände på sidan 🙁 USCH !

  Reply
 147. pamela mars 2, 2010 at 8:05 e m

  PAAAAOW!
  jag vill se jackan på 😀
  kolla min blogg sen, för ja kollar ju din varje dag 😉

  PAAAAOW!
  jag vill se jackan på 😀
  kolla min blogg sen, för ja kollar ju din varje dag ;);)

  Reply
 148. sandratasic mars 2, 2010 at 8:19 e m

  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

  Reply
 149. Emmilie mars 2, 2010 at 8:29 e m

  OMG SLUTA BITCHA OM PÄLS DET ÄR INTE MORD NI ÄR FAN EFTERBLIVNA!! I min blogg skrev jag nyss ett låångt inlägg om detta. Päls är fint, so what om ett par djur dödas, de är bara djur, please

  Reply
 150. Anonym mars 2, 2010 at 8:38 e m

  HAHAHA vad jag hoppas att dom som hatar folk som bär pälsar kastar ner dig med saker!Finns folk som blir helt galna om dom ser dig eller någon annan med en päls.Så jag hoppas du får en stor sten i huvudet eller något.För någon hjärna lär du ju iallafall inte ha.

  Reply
 151. ÄKTA djurvän mars 2, 2010 at 8:42 e m

  Jag hoppas folk kastar saker på dig när dom ser dig med den där pälsen!!!Tänk dig själv hur folk skjuter ihjäl räven,flår den och drar av pälsen som om det vore en dräkt?!Hur jävla äcklig får man vara?,Hatar folk som bär päls och någonting som är gjort på ett LIV! JA ETT LIV?Tänk om det var din hund någon gick omkring med som tex vantar,mössa osv?!Jävla idiot,ursäkta men blir fan äckligt förbannad på hur någon som säger t ex: (ÅÅ jag är en sån jävla djurvän jag älskar djur osv) går runt med DJURPÄLS som värme på kroppen?JÄVLA ÄCKEL!!!Hoppas seriöst att du får en sten i huvudet eller någonting riktigt hårt för det gör väl ingenting…Du har ju ändå ingenting innanför pannbenet! ÄCKEL!

  Reply
 152. Anonym mars 2, 2010 at 8:43 e m

  Köttätare som klagar på päls.
  Jag dör av skratt.

  Reply
 153. bethina mars 2, 2010 at 8:56 e m

  HAHAHA, du har skrivit innan att det va djurplågeri med päls och så la du ut en bild på din hund och skrev att det va hundpäls på canada goose jackorna, men tänk på alla rävar som blir slaktade till en ful jacka som du just köpt (y)

  Reply
 154. Sanna mars 2, 2010 at 9:07 e m

  Hahahahah HERREGUD. Om ni nu är så emot detta så behöver ni varken läsa ELLER kommentera hennes blogg. Det var ju knappast hon som ”sköt och flådde” räven, haha och dessutom är det inte bara Paow som bär päls, så varför bara klaga på henne? Tycker detta är sååå ironiskt, eftersom vad Paow än skriver så blir det ett jävla liv överallt. Låt henne bara vara!

  Reply
 155. Sara mars 2, 2010 at 9:18 e m

  Anonym: Min egen pappa slaktar lamm på halal sätt, så jo, jag vet vad jag pratar om 🙂

  Reply
 156. Sara mars 2, 2010 at 9:23 e m

  Och sen, Paulina, jag skulle vilja att du svarar på någon av mina kommentarer, men det kommer du inte göra eftersom du inte har modet att svara på en enda mogen kommentar.

  Till alla: Via halal slakt dör djuret eftersom pulsådern skärs av, djuret är redan dött innan man ”hänger upp” det för att få ut blodet.

  Reply
 157. Sanna mars 2, 2010 at 9:32 e m

  Vänta nu.. Så det är en bra sak att slakta djur på ”halal” sätt (vad det nu är). Eller vad är det du vill komma fram till när du skriver att din pappa slaktar lamm?

  Reply
 158. Clara mars 2, 2010 at 10:26 e m

  sätt på dig ditt ”fina” röda läppstift också så är en fjortistant skapad! och fy faan vad ful päls!!! Vf inte bara ta skinnet från din katt och ha på dig om du fryser?

  Reply
 159. L mars 2, 2010 at 10:28 e m

  hur fan pallar folk lägga ner tid på att skriva hur dum,omogen,ful, osv du är?
  har folk ingen respekt eller? Du kan också bli sårad. synd att du har fått fel läsare som verkar vara dumma i huvudet.. Men du vet, att jag står alltid på din sida poaw 😀 kram

  Reply
 160. Hannie Stenström mars 2, 2010 at 10:38 e m

  då e du ju precis lika pantad i huvet som dom som ätet halalmat fjortisjävel ! tänk lite. vilken jävla dubbelmoral du har.
  o fyi så e AMIR blatte. om du inte VISSTE DET. du verkar ju vara ganska blåst?
  ful tantpäls btw. pinsamt xD

  Reply
 161. Nea mars 2, 2010 at 10:44 e m

  SERIÖST vilken ful du kommer se ut som en gammal tant bara så du vet!

  Reply
 162. Sara mars 2, 2010 at 10:50 e m

  Sanna: Hade en diskussion med en annan person, det var därför jag skrev det.
  Jag anser att halal slakt är mycket bättre än hur man slaktar djur här i Sverige, ja.
  Om du tycker det är barmhärtigt mot djuren att chocka ihjäl dom, så visst, men så tycker inte jag 🙂

  Reply
 163. Anonym mars 2, 2010 at 10:50 e m

  haha vadå är du 90 år eller så ful och tantig

  Reply
 164. adela mars 2, 2010 at 10:53 e m

  fur is murder!!

  Reply
 165. Anonym mars 2, 2010 at 10:58 e m

  Men du visar ju Sj. Hur dum du är? Du vill typ att man ska skicka bort alla invandrare som gör något fel?..
  Jag lovar att det finns minst lika många svenskar som gör sådana saker.
  Det jag vill säga är att det finns idioter från alla länder..svenskar,turkar,kineser..
  Dessutom tycker jag att ditt tänk är extremt själviskt..man kan inte bara skicka iväg ”problem” å Bah:lycka till..
  Sympati är en egenskap som skiljer människan från djuren.Så brukar man säga..men oj,djur är ju viktigare än invandrare,right?

  Reply
 166. jessi mars 2, 2010 at 11:16 e m

  Ni som säger att det inte är nån skillnad på vanlig slakt och halalslakt borde nog söka lite mer kunskap innan ni öppnar eran käft. Att tömma ett djur på blod innan den dör ÄR mer djurplågeri. Och om det ska vara en riktig halalslakt ska ej djuret få bedövning innan ! idioter, Paow tycker du är modig som vågar skriva vad du tycker inte många som vågar det. Stå på dig gumman 🙂 kram

  Reply
 167. Malin johansson mars 2, 2010 at 11:31 e m

  ja vill gärna att du skriver tillbaka på detta.. något jag inte fattar eller aldrig kommer fatta är idioter som använder pälsar, du kan få en lika fin jacka med fejkpäls? ja blir så jävla trött, djur ska inte behöva dö för sånna onödiga grejer. och en plågsam död desutom, du kan alltså köra upp din pälsjacka i röven. hatar sånna som du, tyckte du var helt okej förr.. men det går öveerstyr. skulle gärna vilja flå dig levande och sedan bära dig på min kropp för att hålla mig varm. ååååh din lilla fjortis! det är som om du skulle flå din hund levande och sedan bära den! du skrev för ett tag sedan! ”ååhnej dom har hundpäls på en jacka på stadium” FUCK YOU!! vad är du för en typ?? du bär förfan päls själv. kolla på klipp på internett om pälsfarmer ska du få se vilka fina pälsar du har på dig.. din fittunge!

  Reply
 168. Sara mars 2, 2010 at 11:57 e m

  Jessi: Men det du kanske inte vet är att man skär av halsen på djuret först, därmed åker pulsådern av och djuret dör på direkten, så nej, det kanske är du som måste söka mer kunskap innan DU öppnar munnen 🙂

  Reply
 169. Mimmi mars 3, 2010 at 12:25 f m

  Ush vad skabbigt med äkta päls.

  Reply
 170. agnes mars 3, 2010 at 12:43 f m

  om djuret hade dött pga att man skulle käka det eller nå sånt så kan man lika gärna ta skinet, men inte bara döda för skinet’s skull.

  Reply
 171. Melikee. mars 3, 2010 at 12:57 f m

  JÄÄÄÄVLA IDIOTJÄVEL, HOPPA FRÅN NÄRMASTE BRO

  Svar: Jaså, varför det…?

  Reply
 172. sanna mars 3, 2010 at 1:41 f m

  Haha Sara: Jag tycker inte det är okej på något sätt men att skryta om att din pappa gör det…. Det är inte direkt någonting folk vill veta och dessutom så är det precis lika illa! Kan inget annat än att hålla med jessi faktiskt! Och sen om du försöker komma med dina smarta ord som att det är bra att göra på det sättet osv skiter jag helt fullständigt i. Paow köpte en pälsjacka, that’s it. Hon slaktade inte räven om det var det du trodde 😉 Utan hon köpte den (SOM SÅ MÅNGA ANDRA OCKSÅ GJORT) Så om du nu tycker det var så dumt av henne så kan du la skriva in en insändare eller någonting till någon tidning så att alla kan se dina åsikter och att din pappa slaktar lamm 😀 PUSS PÅ DIG

  Reply
 173. M mars 3, 2010 at 9:18 f m

  Gör en päls av din fula katt istället.

  Reply
 174. razan mars 3, 2010 at 9:56 f m

  steffi e muslim , och du förolämpar…
  asså jag tror inte du har en hjärna

  Reply
 175. Hedda mars 3, 2010 at 11:29 f m

  Det som särskiljer Halal-slakt från annan slakt är inte enbart att man ber innan djuret dödas. Den väsentliga skillnaden är att djuret inte först bedövats, och att det därför är vid medvetande under dödskampen.

  Korrekt Halal-slakt innebär att man skär upp halsen på djuret vars blod därefter strömmar ut. Ett litet djur dör förhållandevis omgående. För ett stort djur tar det längre tid.

  Enligt veterinärer tar det ett par minuter för en ko att dö. Under denna tid hinner djuret känna stor dödsångest och ett mycket stort lidande.

  I Sverige är Halal-slakt förbjuden avseende att det inte är tillåtet att döda djuret om det inte först har bedövats. En del muslimer betraktar inte sådant kött som ”äkta” Halal, och de äter istället kött som importeras till Sverige från länder där Halal-slakt är tillåten.

  Religion är, i mina ögon, OK om den är en privat angelägenhet som inte går ut över någon annan. Den gränsen passeras dock vid Halal-slakt, och det finns även andra delar (synen på yttrandefrihet och tjejer ex vis) av islam som gör att den inte riktigt passar in i Sverige. För 35 år sedan fanns här ett par tusen muslimer. I dag finns cirka 500.000. Antalet växer med cirka 70-80.000 varje år, och på sikt blir de så många att de får ett reellt politiskt inflytande.

  När den dagen kommer blir det, tror jag, inte speciellt kul att vara vare sig ko eller tjej i Sverige.

  Reply
 176. Caroline mars 3, 2010 at 12:56 e m

  Håller med Hedda, det var det jag ville komma fram till. Det är så en halal-slakt går till. Det är inte bara bönen som gör att det blir halal-slakt, det är hela processen som innefattar ett flertal faktorer: djuret måste må bra, ha ätit och druckit, får inte se andra djur lida eller dö, det ska vara riktat mot Mekka och så vidare, det vet vi ju. I Sverige är det så att djuren måste bedövas, vilket då inte räknas som riktigt halal, då bedövningsmedlet går ut i köttet. Jag tror att riktig halal-slakt på sikt kommer att tillåtas, tyvärr. Men frågar man mig är det inte värre än vår västerländska slakt, eftersom den är vidrig där man chockar djuren och djuren får lida i många timmar innan de avlider och djuren går och tuggar på varandra och djuren är smutsiga och sjuka och så vidare. De djur som går till halal-slakt lever inte under sådana förhållanden. Men varför ska man säga att halal-slakten är värre än ”vår” slakt?

  Reply
 177. aaaaaaaaaaaaaaa mars 3, 2010 at 2:47 e m

  Låt Invandrare vara?! och snälla, gash.
  du har behov, terapi borde lösa det ärligt talat?
  som hedda sa; Det som särskiljer Halal-slakt från annan slakt är inte enbart att man ber innan djuret dödas. Så fatta det & lär dig & skriva om saker du känner till & vem om, ditt as & först och främst kan du börja med att gå i skola? ditt låga iq barn, på nivå 0! ”bloggerska” in my ass. ptfsss

  Reply
 178. Sara mars 3, 2010 at 4:17 e m

  Sanna: Det var en person som skrev till mig att jag borde tänka efter innan jag öppnar käften, då skrev jag att min pappa har slaktat lamm på halal sätt, för att liksom få henne att förstå att jag vet visst vad jag pratar om.
  Så nej, det är inte för att skryta på något sätt, utan för att bevisa för folk att jag vet vad jag snackar om. Sen så tycker jag att ni som inte ens vet vad halal slakt är borde läsa om det innan NI öppnar käften 🙂

  Reply
 179. Hedda mars 3, 2010 at 9:50 e m

  Caroline tar (12:56) upp viktiga etiska och moraliska frågeställningar angående slakt. Jag tror som hon att även den industriella slakten vi sysslar med i Sverige är förenad med onödig plåga för djuret, och att det grundläggande problemet är att den centraliserats till några få orter. Därmed medför den nödvändigtvis både långa och påfrestande transporter, trängsel, stress, o s v.

  Varför är då Halal-slakt ännu värre när det gäller stora djur som kor? Djurets dödskamp blir utdragen, det tar några minuter för livet att ebba ut, och dödsångesten under den tiden måste rent ut sagt vara fasansfull.

  Slutsatsen blir, som jag ser på saken, att vi dels aldrig kan gå med på korrekt Halal-slakt i Sverige och dels att även den vanliga, industriella, slakten i Sverige måste förändras i grunden.

  Jag har dessutom stor förståelse för dem som inte vill äta kött överhuvudtaget. Men det är en annan diskussion.

  Reply
 180. Mia mars 5, 2010 at 12:40 f m

  Underbar päls! Jag har en svart mink som jag bara älskar!

  Reply
 181. Anonym augusti 26, 2010 at 11:08 e m

  Fan va SNYGG!!

  Reply
 182. Anonym november 1, 2010 at 7:34 e m

  man kan ju hålla tummarna för att någon vill flå dig en vacker dag 🙂

  Reply
 183. Nick februari 15, 2011 at 7:49 e m

  Helt rätt att du köper en äkta päls. lyssna inte på avundsjuka missanpassade outbildade veganer, som förstör miljön med sina oljeprodukter(syntetmaterial)Annars kan man inte ha skinnhandskar, väskor, skor, skärp o dunjackor heller. Stå på dig.Hur skulle miljön se ut om man lyssnade på idioterna(veganerna)och alla skulle gå i syntetmaterial. PÄLSEN är skitsnygg.

  Reply
 184. Pälsjacka april 20, 2015 at 7:55 e m

  Hej, ville bara skriva att jag verkligen gillar din blogg och att pälsjackan är ursnygg. Skulle vilja veta var du hittade den begagnad? Kram

  Reply
 185. Pälsjacka januari 9, 2017 at 5:22 e m

  Vaddå, päls har haft ögonen på sig hur länge som helst kan slå vad om att päls behandlas bättre än skinn idagsläget. Tack för bra blogg.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *