Ååh min nya pälsjacka

Idag så åker jag och hämtar min stora rävpäls. Iam happy! Köper denna på internet begangnad. Tyvärr så har jag inte råd och köpa en ny, och så känner jag inte att jag vill lägga 60.000 på en jacka  med en nyslaktad räv på. Aja, whatever =D Jag vill ju inte frysa.

Ursäkta min tidigare text här, menade inget illa.

pp

Gör som jag! Handla här –> ! !

(Visited 640 times, 1 visits today)

197 Comments

 1. Lina mars 2, 2010 at 2:29 e m

  nee. usch för frysa :O

  Reply
 2. Erika mars 2, 2010 at 2:31 e m

  haha lol det är för fan bara gammla tanter som går runt i päls.
  aldrig förr sett en fjortis i päls.ska bli jävligt spännande,

  Reply
  1. Ulrika februari 7, 2015 at 6:43 e m

   Hahahahaha vem använder pälsjackor idag då hahahah alla unga

   Reply
 3. Shaw mars 2, 2010 at 2:32 e m

  ”Päls är lika mycet djurplågeri som halal kött.” Men varför fortsätter du? Lägg ner det nu. Förlåt, men om du blir påhoppad och misshandlad får du faktiskt skylla dig själv. Du provocerar väldigt många människor (både svenskar och invandrare) och jag vill inte veta vad konsekvenserna för det kommer bli.

  Reply
 4. sara mars 2, 2010 at 2:32 e m

  Du är efterbliven på riktigt? Varför hackar du på muslimer och invandrare hela tiden?! Vad fan har halal kött med det här och göra? Måste påpeka det. Åh asså skäms för din skull.

  Reply
 5. emma. mars 2, 2010 at 2:36 e m

  Just den där pälsen va sjukt ful :/

  Reply
 6. razan mars 2, 2010 at 2:37 e m

  😐
  vf skrev du inte fläsk kött, om du inte e rasist?

  Reply
 7. Anonym mars 2, 2010 at 2:37 e m

  hahah, men då kan du ju inte vara sur för att folk köper canadan goose jackor med päls? 😉

  Reply
 8. razan mars 2, 2010 at 2:37 e m

  du borde varken skriva halal eller annan kött. jävla ..

  Reply
 9. Anonym mars 2, 2010 at 2:38 e m

  USHH… INTE FIN

  Reply
 10. Anonym mars 2, 2010 at 2:38 e m

  Men du är ju dum på riktigt. Skärp dig nu, det börjar gå för långt.

  Reply
 11. Emma mars 2, 2010 at 2:39 e m

  ja halal kött är FAKTISKT väldigt dåligt för djuren! inte för att vanlig slakt inte skulle vara det, men halal är värre.
  MEN, varför köper du päls då? orka stödja pälsindustrin. suck…

  Reply
 12. angelica mars 2, 2010 at 2:41 e m

  Varför är halal kött djurplageri?.. Gosh girl.. At least u should TRY to not wright things u dont know anything about.. Vet du ens vad halal kött är? Jag förstar dina asikter kring invandrare i Sverige och jag tycker själv att det finns mycket som borde fixas till och vissa invandrare som bor i Sverige förtjärnar verkligen İNTE att vara där. YES, alla invandrare som fatt uppehallstilstand i Sverige borde följa Svenska regler. Dvs, inte kasta ut sina döttrar fran balkongen osv. Da kan ni bara draaaaaaaaaaaaa tycker jag 🙂 Men sa jävla skönt att jag inte behöver bo med problem invandrare. Haha jag är invandrare själv eftersom jag bor i Turkiet :D:D hahhahaahah! kram pauuwwii!!

  Reply
 13. josefine mars 2, 2010 at 2:41 e m

  Vilken snygg babe! PUSSS

  Reply
 14. selmaa mars 2, 2010 at 2:43 e m

  VAFAN?!
  lägg ner.
  det är lika mycket plågeri som vanligt kött oxo.!
  LÄÄÄGNERLÄÄGNERLÄÄGNER!

  Reply
 15. razan mars 2, 2010 at 2:45 e m

  döttrar från balkongen. MANNEN det hände bara en GÅNG!

  Reply
 16. Wiktoria =) mars 2, 2010 at 2:45 e m

  LÄS OCH LÄR =)

  Begreppet halal förknippas bland annat med reglerna om tillåtna livsmedel. Muslimer har en reglerad livsföring och all mat skall vara halal (tillåten). Förbjuden (haram) mat är bland annat enligt Koranen:

  ” kött av självdöda djur, blod, svinkött och sådant kött som har slaktats i ett annat namn än Guds, samt vidare kött av djur som strypts, kvävts eller dödats genom ett hårt slag eller som fallit utför ett stup eller stångats ihjäl eller rivits av ett rovdjur.

  Reply
 17. Anonym mars 2, 2010 at 2:46 e m

  det beror ju på hur dom som gjorde jackan tog bort pälset på djuret
  Men det är bra att du köper begangnad eftersom att man inte behöver döda fler djur då, så fortsätt så:)!

  Reply
 18. Linda mars 2, 2010 at 2:47 e m

  Tyra hade frågestund idag och jag tyckte hon skrev ett så himla bra svar:

  Vad tycker du om de “yngre” bloggarna, som ex. Dessie och Paow?
  Svar: Jag var exakt likadan när jag var 16 år, så tack och lov att inte bloggar fanns då, haha. Dom bloggar och skriver precis så som dom lever- precis som jag gör även fast jag har ett annat liv. Dom är ju bara väldigt ärliga om hur en normal 16-åring lever sitt liv, eller hur? Jag smygrökte också, träffade killar och festade så ofta jag kunde när jag var 15-16- vem fasiken gjorde inte det? Skillnaden är bara att dom delar med sig av hela sitt liv på nätet och skriver vad dom gör, och jag har lite svårt att förstå att vissa blir så himla chockade. Det vi ser på film Te x “Fucking Åmål” eller “Fjorton suger” det är inte bara på film- utan det är faktiskt så det är att vara 14-17 år för dom flesta. Sedan att dom ibland skriver korkade saker, det kan jag tycka är dumt, men samtidigt får man ta allt med en nypa salt. Dom är ju trots allt bara 16 år.

  Reply
 19. razan mars 2, 2010 at 2:47 e m

  om du inte visste så finns det svenskar som äter halal kött.

  och en sak till leker du kissie? o provocera? kmr provocera om ditt ansikte

  Reply
 20. Malin mars 2, 2010 at 2:47 e m

  SNYGG 🙂

  Reply
 21. ?!?! mars 2, 2010 at 2:49 e m

  Vad ere md dig?! Vadå halal-kött? Så dur påstår att dt e halal-kött e djurplågeri? Ursäkta men vare nt du som var emot djuplågeri och sånt skit. Gå och lägg dig. Snälla. Jag tyckte förut att du ändå var bättre en dessie. Men nej. Du fortsätter sj om du bara slutar skriva massa saker som du nt ens vet så kmr dt bli bra! Och snälla skaffarej finare löshår och sluta klä dig sådär. Du skämmer ut svenskarna 😉 pussili puss orre 🙂 haha

  Reply
 22. kungen mars 2, 2010 at 2:51 e m

  asso skärp dig förfan, det räcker du går för långt, kan du inte bara låta det vara?
  DU ÄR SÅ JÄVLA OMOGEN.

  Reply
 23. äm kräm mars 2, 2010 at 2:51 e m

  Hej Paulina!

  Jag anser att varje människa har rätt till sin åsikt, jag dömer ingen utefter vad de tycker och tänker när det handlar om rättvisa och respekt gentemot sina medmänniskor. Jag tycker att du går för långt genom att hoppa på och döma en del av ett folkslag på grund av dess ursprung, religion och etnicitet.

  Det handlar inte om att muslimer, mörkhyade, gula och kineser beter sig på ett visst sätt. Det handlar om att en viss PERSON beter sig på ett visst sätt. Jag kan förstå att du känner dig kränkt ibland i din tillvaro, men döm inte hudfärgen, ögonen, håret eller religionen – döm personen och dennes egen så kallade oheder gentemot dig som människa och person, karaktär och liv.

  Som sagt, varje människa har rätt till sin egen åsikt, men kränk inte andra och skriv inte orättfärdiga texter i din blogg som berör en grupp människor, döm istället människan som gör något ont mot dig. Döm den efter dess individualitet och själ!

  Mvh – Äm

  Reply
 24. werwr mars 2, 2010 at 2:52 e m

  Ful jävla TANTJACKA

  Reply
 25. pimpXprincess mars 2, 2010 at 2:54 e m

  Päls och kött överhuvudtaget är djurplågeri.

  Reply
 26. AHHAHAH mars 2, 2010 at 2:54 e m

  WTF? du säger du är inte rasist med ist kränker på RELIGION! Vad är det för kändbloggare och förebild. Bli inte förvånad om du blir misshandlad elr nått? Många tar åt sig och du överdriver? Du ber om stryck från andra? HAHAHHAHA Asså på guud din blogg är komedi, du är tvungen att jämföra och vissa att svenskarna är groovt bättre än invandrare. Du va min favorit bloggare förut. Den som mest är sig själv! Fast hahahah vad fan är det häär kränker min religion, kultur, land, backgrund?
  // STOOLT ARAB

  Reply
 27. lol lolololool mars 2, 2010 at 2:55 e m

  jag gillar inte heller elaka invandrare, vad gör de lixom i sverige??! de kommer ju bara och förstör. pälsen va kanske inte mega snygg… men det va iaf mkt bra att du köpte den begagnad 🙂 och ännu bätte att du erkänner det

  Reply
 28. athenas mars 2, 2010 at 2:57 e m

  fy va ful, tänker du inte på hur många djur som dör för din äckliga pälsjacka? fy dig.

  Svar: Du menar hur mångas om dog för 10 år sedan? Den tillverkas inte för att jag vill ha den, typ…

  Reply
 29. Marina mars 2, 2010 at 3:01 e m

  Jag fattar inte? Är du för eller emot päls? Först får man ju för sig att du är för, och att du bara ”sparar” pengar och kanske ett NYTT djurs liv på att köpa en begagnad päls. Sen slänger du ur dig det där om halalkött?
  De flesta av oss svenskar, med våra djurrättslagar, tycker ju att halalslakt är djurplågeri. Ja. Och du jämför pälsindustrin med det. WHAT? Ändå köper du en päls. Fattar inte.

  Reply
 30. Mikkan mars 2, 2010 at 3:01 e m

  Faktiskt helt seriöst skämtar du med mig? Du är ju fan rubbad. Du som är så jävla anti djurplågeri och grejer så går du och köper en fucking päls. Du stödjer fucking djurplågeriet. Du är ju helt dum i huvudet, de där med invadrare och grejer håller jag med dig om du hade lite vett i skallen när du va anti päls också men förfan du vill verkligen bli hatad eller hur? skyll dig själv dumma åsna

  Reply
 31. dödkossa mars 2, 2010 at 3:05 e m

  men herregud all slakt är väl djurplågeri i så fall? djuret dör för att vi vill ha mat/päls, spelar det så stor roll hur den slaktas? djuret blir ju dödat vare sig det är halal slakt eller ej.

  Reply
 32. frida mars 2, 2010 at 3:07 e m

  slakt som slakt. halal eller ej. djuret dör ju fortfarande.

  Reply
 33. razan mars 2, 2010 at 3:08 e m

  du grät om canada goose jackor , och va köper du?

  Reply
 34. Maria mars 2, 2010 at 3:11 e m

  Sjukt snygg! 😀

  Reply
 35. M mars 2, 2010 at 3:13 e m

  Tycker så synd om dig…Att det fortfarande finns ungar som bor i multikulturella förhållanden, som i Stockholm och andra storstäder i Sverige, som fortfarande lever i sådan ignorans som du är riktigt synd!!

  Svar: Ignorans? Förklara dig gärna.

  Reply
 36. sandra mars 2, 2010 at 3:13 e m

  så borde du inte skriva du vet ju om att man tydligen är rasist för det minsta lilla man säger. Nu får du alla muslimer på dig..

  Reply
 37. Lina mars 2, 2010 at 3:14 e m

  Jag tycker du gör rätt i att handla päls begagnat, för då slaktades inte dom djuren i onödan. Men att handla ny äkta päls är idiotiskt. Har du sett en rävunge? Nån med ett gott hjärta kan inte leva med att den dör för att du ska vara moderiktig. Men som sagt päls på second hand, helt ok. Faktiskt bättre att köpa äkta på second hand än att köpa fejk päls som förstör naturen.

  Reply
 38. FLASHBACK FORUM mars 2, 2010 at 3:15 e m

  Växande vänsterpopulism och fundamentalism i riksdagen är de viktigaste frågorna det här valet. Alla grupper verkar känna sig förföljda på något sätt i landet. Kristna, judiska som muslimska. Samma motsättningar som funnits i länder, som de troligen flesta invandrare kommit från, finns nu i Sverige. Litet mycket att kräva, att Sverige ska klara de problemen. Särskilt som de inte klarat det själva utan lämnar dessa länder för Sverige.

  Är det fel, att kritisera det som sker? Om tio år har minst en miljon människor kommit från samma länder. Inget har ändrats i dom. Frågan är hur Sverige kommer att ändras. Ansvariga påstår att de klarar situationen. Tycker folk det också? Kommer demokratin att bestå?

  Det byggs muslimska helgedomar på ort efter ort. Vi läser om ersättningsmål för muslimer som ansett sig kränkta?
  Svenskar med en annan tradition, som haft svårt, att acceptera muslimska seder får betala dyr ersättning för att de protesterat mot det främmande. Avsikten har inte varit att kränka. Man har haft praktiska orsaker eller en annan syn. Varit vana vid annat. Det har fungerat bra. Måste väl även de tycka som kommit hit. Men, nej! Det har ofta inte godkänts. Som medborgare står man förundrad inför detta.
  Om islamska seder och muslimer i gemen inte vill anpassa sig, hur ska islamsk lag och syn på statsskick kunna anpassa sig? Ska det svenska samhället anpassa sig efter det? Är det förenligt med demokrati? Klarar demokratin hotet?

  Jag ser det faktiskt som ett hot. Flydde de inte från islamskt styre? Vad annars? Ville de inte till något bättre och ha ändring i sina egna länder?
  Islam har inte medfört demokrati någonstans. Där det är i majoritet har det problem med fundamentalism. Där det är en minoritet kämpar det för islamskt styre.
  Islam har orsakat mycket av den fattigdom och de krig som finns i världen. Det som man säger sig fly från. Accepterar inte andra. Det visar sig gång på gång.
  Försöker rättfärdiga burka och grymma diskriminerande lagar. Om islam inte reformerar sig och ändras lär inte världen ändras. Istället för att ändra sig sprider man islam. Man har starka ekonomiska påtryckningsgrupper.

  Det gör ont, att se hur Sverige förändras och riskerar att bli alltmer likt de u-länder, som den islamska invandringen kommer från. Vem önskade det?

  I höst är det val. Det är ett oerhört viktigt val. Det står mellan demokrati eller ökad utveckling mot diktatur. Om tio år finns kanske inte demokratin mer om detta ska fortsätta.

  Vi upplever en orwellsk förändring. Där frihet ses som lika med islam. Där hopp anses som islam och islam ses som utveckling. Jag tror inte på de, som tror på islam.
  Undrar ibland om inte Sverige under medeltiden var tryggare än nu. I varje fall förändras lagar och regler och den utveckling som lagts fram till 1900-talets andra hälft i fel riktning. Hoppas att folk i höstens val röstar bort den utveckling som är på gång. Ändring måste ske.

  Växande vänsterpopulism och fundamentalism är den viktigaste frågan det här valet. Hoppas på ändring i rätt riktning.

  Richard Paulsen

  Reply
 39. FLASHBACK FORUM mars 2, 2010 at 3:16 e m

  I Sverige begås de allra flesta grova brotten av en relativt liten grupp yrkes- och vaneförbrytare. Vid t.ex. värdetransportrån kan, enligt polisen, gärningsmännen i regel sökas i en krets av några hundra individer. Denna tendens har på senare tid blivit allt tydligare, inte minst genom gängbildningen bland de yrkeskriminella och uppdelningen dem emellan på olika brottstyper och marknader.

  Brottlighetens grovhet ökar fortlöpande (trots alla Jerzy Sarneckis lögner om motsatsen) och de yrkeskriminellas attityder hårdnar. Organiserade attacker mot poliser, polisstationer, polisbilar och till och med polishelikoptrar är exempel härpå. Likaså skottlossning i butiker, mitt bland vanliga kunder. De kriminellas likgiltighet för andra människor väl och ve framträder allt tydligare. Deras förakt för samhället är utmanande. Vissa av dem markerar detta redan i organisationens namn, t.ex. Outlaws eller Fucked for Life eller Original Gangsters. De anser sig stå utanför, eller rent av ovanför, lagarna. De styr inom sina riken. Detta pack, med sina groteskt stora tuppkammar, kräver – utan någon som helst vettig anledning, ”respekt” av sin omgivning. De anser sig t.o.m. ha en ”heder” att försvara.

  Den välkända svenska dumheten – tillsammans med andra typiska svenska nationaldrag som aningslöshet, slapphet och en längtan efter att få släta över – har banat väg denna katastrofala utveckling. Därtill har också bidragit vidöppna gränser, en naiv invandrings- och flyktingpolitik, en sällsynt ineffektiv poliskår, löjligt låga straffsatser samt den lyxartade tillvaron i svenska fängelser.

  En bred majoritet av det svenska folket avskyr vad som utspelas inom brottslighetens rågångar och önskar inget hellre än en ändring – och det på momangen! Någon som tvivlar? Låt oss i så fall folkomrösta i saken!

  Frågan är dock om vanligt folk någonsin får göra sin röst hörd inom detta område? Massmedias censur av ”icke-korrekta” synpunkter i ämnen som invandring och brottslighet är belysande exempel härpå. Frågan är vidare om de med livvakter m.m. välskyddade riksdagsledamöterna i sina gräddfiler orkar bry sig? Hittills har de i vart fall, med få undantag, inte gjort det. Kanske har de som vanligt påverkats till denna likgiltighet av lobbyister med välsmorda käftar, som själva tjänar gott på brottsligheten, t.ex. vissa försvarsadvokater, de kriminella själva och deras stödorganisationer samt kriminologer och andra dylika pajasar.

  Vad som behövs för ett trendbrott är att en majoritet av riksdagsledamöterna börjar intressera sig för vanliga, normala människors tillvaro. Man kan bara hoppas på en sådan förändring. Och det är en hel del som behöver förändras, innan yrkes- och vaneförbrytarnas framfart kan hejdas och kursen läggas om mot normalare förhållanden. Fyra åtgärder framstår här som kanske viktigare än alla andra:

  En restriktivare invandring
  En effektivare poliskår
  Rejält skärpta straffsatser, samt
  Väsentligt sänkt standard i fängelserna.
  Börja där – och börja nu!

  Wargentin.

  Reply
 40. nadine mars 2, 2010 at 3:19 e m

  svar till sandra:
  tro mig vi muslimer vill inte ge henne för mycket luft. hon får snacka på hur mycket hon vill. det visar bara att hon är okunnig och omogen. Hon är osäker och vet inte vad hon snackar om. Hon är plast som en docka.
  Allt hon skriver i bloggen, fb och överallt kommer hon få tillbaka. What goes around comes around – karma is a bitch 🙂

  Reply
 41. FLASHBACK FORUM mars 2, 2010 at 3:19 e m

  Hur mycket accepterar vi? Vi har rätt att kräva av de människor vi ger asyl och försörjer för dyra skattepengar att de inte skadar vårt samhälle.
  Förslag på skadestånd är bra men riskerar att bli tandlöst efetrsom de familjer det angår ofta lever på bidrag. Inför en lag att om ungdomarna slänger sten (mordförsök) och tänder eld, blir det utvisning för dem och deras familjer.

  Frankrike hade stora problem och det var först när de tog till utvisning för de som tände eld som det blev lugnt. Det räckte att utvisa två stycken sen upphörde problemet. Att elda skolor (pågår runt om i världen) är en del av ”Jihad”, det heliga kriget och har deras föräldrars godkännande. De anser att de gör bra gärningar när de stenar otrogna och eldar skolor där ”fel” lära lärs ut och där desutom flickor undervisas.

  Våld, rån och lögner och mot icke muslimer är inget brott enligt islamister och kallas för”taqija” av muslimerna. Dessa grupperingar är väl medvetna om vår lagstiftning och att barn under 15 år inte straffas. Det handlar om människor med värderingar som är fjärran våra. En människosyn som innebär att man utan medkänsla kan begrava sin egen dotter levande eller knuffa ut henne från en balkong. Vi måste våga erkänna att de här problemen finns mitt ibland oss. Det är dags att dra ner invandringen till övriga Nordens nivå tills vi fått lugnt i våra förorter.

  Att som i media säga att det är samhällets fel, ger livsfarliga signaler till förövarna- de har inget ansvar, de behöver inte ha dåligt samvete – och kommer att förvärra problemet. Allvaret i brotten måste istället starkt betonas både från media och politiker och kraftfullt fördömas,istället för att som nu prata om mordbrännarna att ”de inte mår bra och att de behöver hjälp”

  De som behöver hjälp och stöd är de äldre kvinnor som rånas och trakasseras av invandrarbarn i sina bostadsområden när de vistas ute och äldre med rullator som knuffas omkull och rånas på sin magra pension.

  ”Låt oss ha en öppen debatt om problemen”.

  Reply
 42. bella mars 2, 2010 at 3:20 e m

  skit snygg! 🙂

  Reply
 43. A mars 2, 2010 at 3:20 e m

  Är djurplågeri lika som halal-kött? Snälla skaffa dig några hjärnceller innan du uttrycker dig sådär.

  Reply
 44. FLASHBACK FORUM mars 2, 2010 at 3:21 e m

  Sverige ut ur EU – Vi göder länder som inte visar ekonomiskt ansvar – Använd pengar på vårt eget land istället. Vi betalade 30 miljarder 2009 till EU och fick tillbaka 12 miljarder i bidrag. Nettokostnaden blev 18 miljarder. I år beräknas nettokostnaden öka till 29 miljarder pga att nya fattiga länder gått med och behöver bidrag.

  Grekland tjänar bra på att vara med i EU. De får 43 miljarder per år i bidrag men klarar ändå inte ut sin ekonomi. EU pengar från svenska skattebetalare används bla till att ge grekerna generösa pensioner. En vanlig arbetare/anställd i Grekland får i pension mellan 16 000-20 000 kr per månad skattefritt (14ggr per år), från 60 års ålder. Dessutom får de ett avgångsvederlag på 300 000 – 500 000 kr. Det kan nämnas att Grekland har lägre levnadsomkostnader än vi.

  Sverige är inte bara det land som förutom Tyskland betalar mest till EU, vi är också det land som tar emot mest invandrare, 100 000 per år, med alla de kostnader det medför. Vi är också det land som ger mest i bistånd, förra året skänktes 30 miljarder bort. Det är inte konstigt att Sveriges invånare måste betala högst skatter i hela världen, både på inkomst och varor och tjänster,

  Vi behöver inte vara med i EU. Vi kan liksom Norge samarbeta utan att vara medlem i denna gigantiska odemokratiska koloss där vi betalar mest men har minst inflytande och insyn.

  Den enda fördelen med Lissabonfördraget är att det ger oss rätt att gå ur EU. Låt oss göra det. EU avgiften kan användas till svenska pensioner istället.

  Rösta på ett parti som säger nej till EU. På partier som står för vettig användning av skattepengar och för rättvisa och sunt förnuft i politiken.

  ”Tur att vi röstade Nej till Euron i alla fall”..

  Reply
 45. Linda mars 2, 2010 at 3:22 e m

  haha nej, men minst lika mycket djurplågeri som skinn och dun och jag svär att alla ni fjortisfittor som klagar på paulina har både duntäcken och skinnjackor! skärp, handskar, skinn/dunjackor, mockaskor, armband, duntofflor.. ÄR ALLT NI ÄGER AV BOMULL ELLER nej juste fuck off cpn

  Reply
 46. Eloise mars 2, 2010 at 3:24 e m

  Jag TRODDE du var mogen, och att Desiree inte var mogen. Nu är det helt tvärtom! Det är så sjukt synd om dig, men mest dina föräldrar som inte har uppfostrat dig bra, och allra mest om din mammas som födt dig. Halalkött är inte djurplågeri. Man ger vatten till djuret, och sedan tar man livet av den. ´Det är det svenska köttet som är djurplågeri. Vet inte om du har sett hur dom kastar in kyckligarna in i en maskin, som river av deras fjädrar. Det är så jävla synd att du måste skriva skit om andra religioner, kränka folk för att få uppmärksamheten du aldrig fick av dina föräldrar. Och du, säg inte att du HAR fått uppmärksamhet av dina föräldrar, för du har inte det. Du skriver en massa skit i din blogg, visar tuttarna, pushar upp dom till hakan, för att nån ska lägga märke till dig. Sluta klä dig som om att du är billig. Tänk nästa gång innnan du trycker på tangetbordets knappar lilla vän. Hur fan vill du att alla invandrare ska respektera dig, när du inte respekterar dom? Förut va du bara hatad av invandrare, nu är du hatad av svenskar också, nöjd? Vart vill du komma med det här? Har du inget att göra om dagarna? Du borde skaffa dig en ny sysselsättning. Kanske börja i skolan, så du åtminstonde vet vad du snackar om? Du kan forsätta supa varje helg.. Det är ändå bara det du är bra på. Tyvärr.. Alla kan inte va bra på allt. Och du, jag vet att du tar åt dig, så sluta säg att du inte gör det lilla vän. Gå till ett bibliotek och läs böcker om alla religionerna, så folk slutar kalla dig för blåst!

  Reply
 47. FLASHBACK FORUM mars 2, 2010 at 3:24 e m

  Vissa ser rasistspöken från höger där de inte finns. Pekgul och Sabuni har förgäves försökt få fram budskapet att kvinnor trakassers och diskrimineras i förorterna. Pekgul berättar hur muslimska män spottar på henne i Tensta för att hon inte bär slöja och fotsida kläder. Men de möts av tystnad från övriga politiker och media. Den enda som uttalar sig är ledaren för Sveriges unga muslimer som kallar Pekgul för rasist.

  I Hässleholm nyligen försökte två olika muslimska grupper döda varann på öppen gata. (sunni och shia). Vi är så hjärntvättade med budskapet att rasism bara finns hos icke-invandrare mot invandrare att vi inte ser vad som händer. I Malmö kan Repalu uttala sig på ett hårresande sätt om sveriges judar ”de har sig själva att skylla om de förföljs och trakasseras” Är socialdemokraterna 2010 = nationalsocialisterna 1930 i Tyskland? Var är Aftonbladets ledarskribenter som hackar på allt som luktar främlingsfientlighet. Varför är det så tyst?

  Det enda uttalande som hörs från Mona Sahlin är ”vi borde bygga fler moskeer” Men man kanske inte kan begära mer av någon som under sitt 53-åriga liv aldrig förvärvsarbetat utan bara varit politiker. Vad vet hon om en verklighet hon aldrig vistats i. Hon kanske skulle bo i Tensta några månader med sina korta kjolar?

  ”se rasismen där den verkligen finns”.

  Reply
 48. Laura mars 2, 2010 at 3:24 e m

  fan vad du har dubbelmoral… grow up

  Reply
 49. John Doe mars 2, 2010 at 3:26 e m

  Haha, ”Päls är lika mycket djurplågeri som halal-kött”, du har helt rätt 🙂 I övrigt så har jag svårt att avgöra om jackan är snygg eller inte, skulle behöva se den när du har den på dig för att bestämma mig. Keep up the good work 🙂

  Reply
 50. FLASHBACK FORUM mars 2, 2010 at 3:27 e m

  *
  *
  *
  Diskrimineringslagen och diskrimineringsombudsmannens (DO) agerande framstår som allt mer stötande mot en sund rättsuppfattning.

  Det har på senare tid framkommit flera exempel på att ohederliga personer påstår att de blivit kränkta på grund av sin etniska tillhörighet och/eller religion och att de därefter, ibland efter att ha förmått DO att föra deras talan, tillskansat sig fullständigt horribla skadestånd för ”kränkningen”.

  Den anklagade har på grund av lagens utformning, bl.a. den omvända bevisbördan, svårt att värja sig mot den påstått kränkte och dennes vittnande släktingar.

  Inte heller tycks vid tillämpningen av lagen tas den minsta hänsyn till ”den kränktes” eget agerande vid tillfället. DO:s stridslystnad påverkas inte ens om det är uppenbart att ”den kränkte” provocerat fram handlingarna mot honom/henne. Ett intressant sådant fall nyligen utgör muslimen Alen Malik Crnalic.

  Han hade kommit till Sverige och tänkte utbilda sig här till verkstadsoperatör, fast på sina villkor förstås. I utbildningsprogrammet ingick praktik. Vid ett möte med praktikföretagets kvinnliga vd vägrade herr Crnalic, hänvisande till sin religion, att besudla sin hand genom att hälsa på henne. Hon var ju något så lågtstående som en kvinna.

  Den självklara följden av detta Crnalics vämjeliga beteende mot kvinnan blev att han inte fick någon praktikplats på företaget. Han visade sig ju helt sakna förutsättningar att passa in på den svenska arbetsmarknaden. Bakom beslutet stod formellt Arbetsförmedlingen, som administrerade utbildningen.

  Crnalic vände sig nu till DO och sedan var hela den beklämmande cirkusen igång. Att Crnalic hade provocerat fram situationen hämmade inte DO det minsta. Crnalic (inte företagets kvinnliga vd) hade blivit kränkt enligt DO:s logik och DO yrkade, fradgatuggande får man förmoda, att Arbetsförmedlingen skulle förpliktas betala skadestånd till Crnalic med 120.000 kronor (=mer än vad som brukar dömas ut i skadestånd till den som utsatts för en brutal våldtäkt).

  Tingsrätten dömde ut hälften, 60.000 kronor (ungefär vad en kvinna tilldömdes för en tid sedan i skadestånd efter att fortlöpande under tre år ha misshandlats och skändats av sin sambo).

  Diskrimineringslagen och DO kommer genom dylika vulgariteter att bli en dödskyss för de stackare som verkligen har blivit diskriminerade och som är betjänta av hjälp och stöd. Ändra lagstiftningen innan saken tar en sådan trist utveckling.

  Wargentin
  *
  *
  *

  Reply
 51. r mars 2, 2010 at 3:33 e m

  hahah förlåt men vad fan har ditt köp med halal kött att göra? vet du ens vad halal kött är? man ber för djuret innan det slaktas, för att det sen ska kunna ätas utan att ha syndat. äta för man för att överleva right? värma dig på ett annat sätt kan du ju göra. så skyll inte på att du inte vill frysa:) . om du sedan vill ta upp något argument om att vara för eller emot kött är upp till dig.

  Bara sjukt fult att du i tidigare inlägg förknippar ”invandrare/utlänningar” med respekt när du sen ska komma och provocera. Onödigt, fult, omoget. Tycker verkligen om dig som person då en vän känner dig rätt bra och pratat gott om dig, men om du nu ska fortsätta kommer du snart sjunka i mina ögon, inte bara mina utan alla de få du är omtyckt av.. (de är få jämfört med de som ogillar dig).

  Du får ha det bra annars då. 🙂 /r.

  Reply
 52. Frida mars 2, 2010 at 3:41 e m

  Håller absolut med dig om invandringen! Men INTE om päls!

  Reply
 53. Madde.......... mars 2, 2010 at 3:42 e m

  IDIOT!! Hoppas du råkar illa ut tillslut när någon tappar tålamodet!
  Tillslut lär ju någon göra något åt denna idioti du håller på med.
  Du borde akta dig paow, du vet inte vad en del som tar illa upp av detta är kapabla till. Vill bara varna dig för folk som tar detta riktigt :S du vart så bra innan….men ja har tappat mitt tycke för dig nu.
  Fan dra åt helvete så vi slipper dig din IDIOT

  Reply
 54. michaela mars 2, 2010 at 3:45 e m

  hur fan kan man ha en äkta päls? gud va äckligt att gå runt med ett dött djur på sej! stackars räv!

  Reply
 55. amina mars 2, 2010 at 3:45 e m

  Snälla kan du ba svara mig varför du just skrev halal kött? Varför skrev du inte griskött? Vi vet att det ba för att få hård kritik från andra..

  Svar: För att halalslakt INTE går till som vanlig slakt utan den är betydligt mer plågsam för djuren. Lika plågsam som för djuren i pälsindustrin.

  Reply
 56. Emmilie mars 2, 2010 at 3:47 e m

  Du har så rätt, päls är rätt och lika ”dåligt” som kött. Omg alla pälsaktivister har dubbelmoral och är korkade…. Skriver kanske ett pälsinlägg i min blogg också eftersom jag
  är sur på dem som dömer pälsanvändare! Fick så många bra kommentarer till mitt invandrarinlägg så jag fick riktigt inspiration att skriva mer…:p

  Reply
 57. Katta mars 2, 2010 at 3:51 e m

  paow din äckliga åsna! palla bära päls! så fucking äckligt, skämms du inte??

  Reply
 58. SannaLinda mars 2, 2010 at 3:54 e m

  Spelar väl förfan ingen roll om jag BER för djuret innan jag skär halsen av det..Lika jävla mycket djurplågeri för det.
  På SVENSKT vis så dör djuren genom en bultpistol i pannan vilket innebär att djuret blir totalförlamat direkt och känner absolut ingenting..Men HALAL är DJURPLÅGERI inget jävla snack om saken..

  Vafan tror ni själva om någon skär halsen av dig så du långsamt förblöder eller får ett skott i pannan..vad hade ni föredragit?

  Jävla idioter!!

  Reply
 59. apa mars 2, 2010 at 3:54 e m

  idiot
  läs på mer om halalkött, seriöst
  det är ingenting, INGENTING som det du säger
  nej, jag är ingen utlänning (nöjd ,huh?), du borde bara ta och tänka, vilket du verkar ha jävligt svårt för, väldigt, VÄLDIGT svårt för.
  varför plötsligt blanda in halal-delen äns?
  onödiga jävel
  när du dör, ska jag göra en jacka utav dig istället

  Reply
 60. Anonym mars 2, 2010 at 3:55 e m

  Helt ärligt. Vad fan tror du om dig själv? Du är inte mer värd än NÅGON. Den dagen du blir värd mer än s.k ”invandrare” så tar jag självmord, för just nu är du 0 i mina ögon. Hur FAN vågar du säga som om människor? Utan invandrare så skulle förfan inte Sverige ha ett piss. Uttala dig inte innan du vet vad du säger.

  Ja, man får tycka vad man vill Paulina. Men SHIT jag är 14 år, inte född i Sverige & helt ärligt är jag ca hmm… 1000 gånger smartare än dig? Man får tycka som man vill, men att publicera det och att det kränker människor, är fel. Sluta lek förfan, du är riktigt feg bakom din dator. Det vet vartenda en av oss. Första gången jag kollar din blogg, och jag säger bara ”Vi lever på 2000 talet. Det är inget fel med att vara född någon annanstans”. Du är inte ens helsvensk själv, slår jag vad om 😉

  Jag säger det bara; vi är alla lika mycket värda. EXAKT lika mycket värda.
  Peace and love

  Reply
 61. Storasyster mars 2, 2010 at 3:57 e m

  Vad är ni för imbecilla typer som inte vet att Halalslakt är plågsamt, man skär av djuren hals och låter djuren dö genom att låta blodet rinna ur kroppen. Det kräver muslimerna att dom SKA FÅ GÖRA för deras religion säger att så ska man man hantera djur…

  SÅ Paow har rätt – pälstillverkning och halal är djurplågeri… Sedan undrar jag varför Paulina stöder pälsindustrin iofs.

  Se filmen från ett halalslakteri, mysigt eller hur?

  http://www.youtube.com/watch?v=Rkk3O93C88o

  Reply
 62. apa mars 2, 2010 at 3:57 e m

  btw, dem ber & söver ner djuren innan dem slaktas.
  Tror du dem gjorde så med räven eller?
  idiot, fortfarande & ännu en irriterande tjej utan vett.

  Reply
 63. Anonym mars 2, 2010 at 3:58 e m

  Du gör rätt i att köpa en begangnad päls för som sagt, då slaktas ju inte ett djur i onödan som någon skrev!

  Reply
 64. sanii mars 2, 2010 at 4:01 e m

  härregud, ? var inte du emot sånt :S

  Reply
 65. shiet mars 2, 2010 at 4:02 e m

  DU är djurplågeri

  Reply
 66. myyyyyy mars 2, 2010 at 4:03 e m

  hahaha men duuuu
  vad hände med den där jackan dessie hade
  med lite päls på luvan
  pfffft den va du imot
  så kommer du med typ 10 rävar som du ska gå runt med
  hur tänker du tjejeeen?

  Reply
 67. ANNIE mars 2, 2010 at 4:04 e m

  MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN FÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR I HEEEEEEEEEELVETE ERA JÄVLA FUCKING IDIOTER TILL LÄSARE BLIR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ ER…. NI LÄSER JU FÖR FAN INTE PAOWS BLOGG. LÄÄÄÄS HÄR . KOPIERAT FRÅN HENNES BLOGG : ”Canada Goose Jackor. Det är riktigt djurplågeri.

  (Och om ni kankse läser ordentligt så syftar jag på pälsen, stackars oallmänbildade människor)

  Det kan vi börja med. För det första så är det gjort på en sån ras som min hund är, nämligen en Akita Inu. En sällsynt ras i Europa. Så hemskt att se våran nallebjörn på en jacka. Folk kan dissa mig för att jag tycker om päls, men jag tycker att det är en hel del skillnad mellan kanin och hund. Kaniner äter man i Frankrike och det är där mina pälsar är ifrån, därför dom är så billiga!

  Nej en Goose Jacka kommer jag aldrig att köpa. Inte en med päls i allA fall. Kalla det dubbelmoral om ni vill. Det är fortfarande inte samma sak, vissa djur är helt enkelt mat. Andra inte. Sen så finns det säkert några Veganer som läser min blogg, så låt gå.

  ************************************* SKÄRP ER NU FÖR FAN BLIR TRÖTT PÅ ER JÄVLA 12 ÅRINGAR SOM TROR NI ÄR SÅ JÄVLA SMARTA!*********************************

  Reply
 68. charlotte mars 2, 2010 at 4:04 e m

  ”Päls är lika mycket djurplågeri som halal-kött”
  haha nice one:)

  jag förstår exakt vad du vill säga och förklara med invandrarproblemet som sverige har, och jag håller med mig.
  jag har inget emot invandrare generellt. MEN jag har något emot invandrare som inte anpassar sig till den nya kulturen och som tror att de kan leva av socialt stöd så att svenskarna ska göra gå och slita för dem liksom. jag har en tjej i min klass från albanien, och hon är skitsmart och jättesnäll och hennes familj har anpassat sig till den västra kulturen ! och jag gillar henne jättemycket, så det funkar liksom inte att kalla mig, eller dig, rasist. rasist är någon som hatar människor på grund av deras hudfärg eller ethnisk bakgrund. jag hatar inte ”blattar”. men jag hatar ”blattar” som inte anpassar sig till det landet som de har immigrerat in i. förstår ni vad jag menar liksom ? det är en stor skillnad. och jag tycker synd om tjejen i min klass, pga folk som förstör ryktet för sådana invandrare som verkligen försöker anpassa sig.
  puss puss X

  Reply
 69. Linn mars 2, 2010 at 4:07 e m

  äckel , passar jackan ens dig? du är ju för smal

  Reply