Aj aj aj..

Vilken baksmälla. Fast den slår fan inte Annies igår haha.. Förlåt för en dålig uppdatering, men jag har helt enkelt inte varit på humör och sen så har jobbet kommit lite emellan också. Det är så skönt att jag snart åker till Grekland! Det är precis vad jag behöver nu..

Igår så åkte jag som sagt hem till Annie, hon fixade mina ögonfransar och vi fixade oss. Men Annie var kalasbakis och mådde dåligt fram tills typ 9 på kvällen så jag hoppade in i en taxi och åkte hem till Lucas. Där var det trevligt roliga människor en roliga brudar.

Lucas däckade efter en timme och alla spydde. En riktigt villafest alltså. Kvällens snyltare måste varit jag, men om man heter Paow och har en känd blogg så 😉 ? Nej, skoja bara, men folk var väldigt generösa igår, för generösa..

Träffade även på lite sköna brudar som jag och Dessie festade med förut. Steffi var på plats. Ja det var jättekul helt enkelt! Kul att festa med lite skönt folk..

paaarty 005

Min kaninpäls och Charlie!

Bilder från festen kommer snart! Tog 1500 bilder igår.. hahaha…

Posted in: Livsstil

You might also like

Lisa Anckarman - YOU KNOW THE DRILL Caroline Roxy - Sun aqua vilu reef Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Hedda Dibinger - DAY 1 look and a messy apartment Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Josephine Qvist - A BIT BLURRY BUT WHATEVER

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *