Idag är en sån dag jag bara vill gråta. Jag behöver bearbeta mina tankar och vara för mig själv. Är även så grymt irriterad på en viss bög också.

Ringer för att ”lösa” detta missförstånd med Dennis och frågar varför han träffade Pissie, så han bortförklarade sig och sa ”nej nej det var bara för en blogggrej” och sen så visar det sig att han är och festar med henne?

Helt ärligt så är det faktiskt riktigt elakt att gå och börja umgås med någon som jag verkligen inte tycker om eftersom han var en av mina närmaste vänner. Det är ungefär som att knulla någons ”påG”. Visst skulle jag kunna hålla mig i tyglarna och bara skita i att Dennis umgås med henne, men att han mejlar henne samma dag som han fått höra ”saker jag sagt om honom” (som för övrigt inte stämmer) och säger ”Gud Kissie vi måste ses”. Nej nej han är ännu bara en länkbög som leker vuxen =)

Jag vet att jag bråkat med många av mina s.k. ”vänner”, men jag är som en sil, jag testar folks gränser. Jag har välidgt många ytliga vänner faktiskt, men såna som man typ festar med.

Nu vet jag vilka som jag är säkra på, det är i alla fall Amir, Stephanie, Annie, Dessie och Alma. Dom enda människorna jag känner in- och utantill. Jag tror helt ärligt att det behövs lite drama i mitt liv, annars skulle ju ingenting hända? För varje sak som händer, för varje vän som sviker, så blir jag bara starkare, är inte ens ledsen. Visst är jag förbannad & det bränner lite i bröstet, men det är bara att ta bort hans nummer så är han borta imorgon. Jävla jävla bögar alltså.

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Under the sea Alexandra Nilsson - Gult är inte fult Alexandra Nilsson - Mina senaste outfits Alexandra Nilsson - Vad tycker ni om den nya funktionen på Instagram?
 • Tornevall

  Nej Paulina – i världen du omger dig med finns inga vuxna.

 • lois

  Men Paulina, huvudsaken är ju att ni två tycker om varandra, inte vad ni tycker om varandras vänner.

 • Anonym

  Hej Paulina! Ville bara säga att jag inte gillat dig alls innan du vart med i bella&tyras show men nu gillar jag dig något extremt 😀 Du har verkligen det där lilla extra! En riktigt trevlig & rolig tjej verkar du vara! Hoppas bloggen fortsätter gå uppåt för dig (:

 • malin

  dennis kan ju knappast anpassa sig efter vad du tycker om andra människor. men jag förstår samtidigt hur du menar. du kommer sakna honom, så släpp det istället.

  svar: Nej det kan han abolsut inte! Men att det första han gör när han är sur på mig är att mejla till kissie. Och sen så kände inte han henne innan så det är en stor skillnad man går inte och umgås med någon som en av hans närmaste vänner inte gillar. Även om jag skulle ”aceptera” det så skulle jag inte klara av det.

  Och jag vet att kissie bara umgås med Dennis för att jävlas med mig och Amir.

 • Jossie Possie

  Det var riktigt patetiskt och pinsamt gjort av Dennis att ta kontakt med Kissie :s

  http://jossiepossie.com

 • Emma

  Men han har ju bråkat med amir, så varför skulle det då vara okey att du var med amir om det inte är okey att han är med kissie??

 • Carro

  men LOL!! Han umgås väl med vem han vill inte med dem du vill att han ska umgås med och inte, du får väl lära dig leva med det! Han kan ju inte vara ovänner med folk du är ovänner med bara för han ska få ha kvar dig i sitt liv, sjukt ju.

 • Emina

  hoppas att blir bättre, taskigt av honom att göra så! ganska fittigt..

 • ida :)

  Det ordnar sej Paow!
  <3

 • Jannika

  Hoppas det blir bra Paulina 🙂 tkr det var lite taskit gjort av honom. Men alla är inte som man förväntar sig tyvärr :s du är så stark! <3

 • Becca

  Men vad spelar det för roll vilka han umgås med eller du umgås med?:s så länge ni gillar varandra liksom. Inte för att ni gör det nu kanske.

 • g

  du är så jävla bra paow, fysatiken vad jag beundrar dig. och du är så jäkla fin! ser verkligen upp till dig:) kram!

 • Cisssi

  have a moment for yourself and think things over, i promise it helps!!!

 • jejn

  låt han umgås med vem han vill ? palla bli gråta över en sån sak 😐

 • sofia

  Jag önska att man kunde vara här för dig ^^

 • Sophie

  Pualina jag vet att du är fortfarande mycket ung och där av har du alla dessa känslor inom dig, hormoner och då händer de ofta att man tar till åsikter som kanske inte egentligen speglar en själv. Man blir lätt arg, frustrerad och tappar tålamodet lätt. Du kommer se tillbaka på den här tiden när du är 25 och tänka – vad höll jag på med, du kommer nog skämmas en skvätt. Men sen är det bara att ruska bort de. Men att skriva att din vän är fattig och bor hos en sossetant (bara för att du känner dig sviken), att du ogillar invandrare och invandring och all annan galla du spyr, är lite väl starkt. För de kan slå tillbaka oerhört mycket på dig själv och allt på nätet finns kvar, kom ihåg de. Dina spår försvinner aldrig. Du har faktiskt ett liv som ska börja, ditt vuxna liv och dessa åsikter, syn eller språk är inte så passande eller bra att ha på ett cv. För att blogga kommer du inte långt med i vuxenvärlden, den är hård, ärlig och kall många gånger. Kom ihåg de.

  Jag tycker du har potential,det har jag alltid tyckt – för innerst inne så är du ju en bra tjej. Men sumpa inte bort den tjejen. Sattsa på henne nu! Lägg ner allt negativt, sluta ta åt dig av vad folk säger, tycker och gör – gå din egen väg och skapa möjligheter för dig själv medans du kan. Men försök tänka på att allt du gör, säger och skriver får konsekvenser för dig själv och de liv som kommer. För de går fort, de lovar jag dig.

  Ta hand om dig och försök att andas innan du skriver ett inlägg när du är sårad/förbannad och så tänker du en extra gång, är det här verkligen de jag vill.

 • Anonym

  Blev så besviken när jag läste att han sprungit till Kissie!!!!!!! VARFÖR? Helt obegripligt. Han har ju skrivit att han inte gillar hennes sätt & nu ingår han i hennes entourage??? Nej, den härlige Dennis har förlorat 1 besökare nu men antagligen så får han Kissies besökare nu oxå. Patetiskt & tråkigt. Jag gillade Dennis.

 • Anonym

  du säger i Bella & Tyra show att du tar åt dig när folk sägr hora fjortis mm, men varför går du själv runt på stan och skriker fjortis efter 2 blondiner? svenskar är blondiner var det inte det du sa????

 • H A N N A - Göteborgs 8:e största blogg!

  Låt honom umgås med vem han vill, bara för att du hatar henne kanske inte han gör det. Förstår dock inte hur någon kan gilla Kissie men 😉

 • KM

  Vet ni vad som kommer vara vårens trender i år?
  – kika in på http://westase.blogg.se

 • så kan det gå

  insett att josef kanske hade rätt men att du istället litade på dennis och därmed tvingade bort någon som faktiskt brydde sig?

 • malin

  Tycker det är ganska patetiskt att säga upp bekantskapen för han umgås med någon som du inte gillar. Mina vänner umgås med folk som jag inte gillar och det påverkar verkligen inte våran vänskapsrelation. Det handlar inte om att han sviker dig osv bara för han umgås med en person som DU inte gillar.. uppskatta ER vänskap istället för att sätta massa regler över vilka ni får umgås med! :S

 • linn

  jag håller med dej, vad elakt att ta kontakt med PISSIE!! jag hatar henne oxå

 • Anonym

  Gröna Lund riskerar att flyttas till ett industriområde. Vad tycker du? Ja eller nej?

  http://threeshots.blogg.se/2010/march/grona-lund-riskerar-att-flyttas.html#comment

 • hanna

  min kompis blev kompis med en
  som inte. Kalla mej för jävligt onördiga saker jag blev väldigt irreterade på henne. Och vi
  började bråka ( på fotbollsmatchen ) hon var i motståndar laget. Jag sa till mig kompis vad hon hade gjort. När jag kom hem så stog det på hennes bdb SÖTNOS och bidl på henne.. Men jag ignonerar det… För hon e min bästis och det kan inte puckot ta ifrån mig!

  jag tycker ni ska bli vänner! Fasst vänta ett tag tills han värkligen säger att han gjort fel.

 • maria

  Du är riktigt duktig på att skriva, stay strong

 • razone

  pAOW Paow paow lyssna på josef 😉

 • Psykologififan

  men fejk bråk.

 • ♥ Emz

  Hej hej! Jag är med i en tävling hos Nelly.com och tycker att ni kan ta och rösta på min bikini där! Klicka er in på min blogg och klicka sedan på bannern i höger hörn. Tack för mig 🙂
  ♥ Emz

 • Johanna

  Hatar såna dagar ,allt är bara hemskt då 🙁

 • awwn

  Riktigt synd sånt, har varit med om samma fast det gäller en tjej. Blev riktigt rasande först, sen tänkte jag bryta kontakten helt med min vän eftersom man tänker ”Jag vill inte ha något med den personen, som umgås med falska människor” Men jag gör det ännu, hon snackar aldrig om tjejen och det är bra.
  Jag har även slått til hennes kompis därför bröt vi kontkten haha! Alltså riktigt slagsmål ;D

  Var och en med sitt så äre bara 😉

 • Patrizia

  Usch då, skit i honom!
  Han visar bara hur lite man kan lita på honom

 • dfgsd

  Du umgås ju med Amir fast Dennis inte gillar honom. Så de är ju exakt samma sak från båda hållen. skillnaden är bara att du valde Amir ”öppet” istället för Dennis

 • hhs

  du ska int bry dej.. lätt att seja jag vet men gud så han är löjlig

 • Louise

  För en gångs skulle SÅ håller jag faktiskt med dig!
  Vad händer med Fina Dennis?
  Snälla snacka med honom och tös upp allt.

  Kram -lollo

 • elise

  asså acceptera barat att han får umgås med vem han vill. bara för att du inte gillar kissie betyder de inte att han inte får umgås med henne….??????? du är helt pantad

 • elin

  vrf blev du o dennis ovänner från början? sedan jag har läst din blogg har det verkat som att det är du som börjar bråken genom att hänga ut andra elr ge små pikar. jag gillar din blogg mer än de andras paulina, men jag undrar bara om du gör det med meningen? det jag skrev då alltså. för att få drama i ditt liv? ta hand om dig, du är den bästa bloggarn. glöm inte det! <3 / en som gillar att läsa din blogg.

 • ?

  Jag har ingenting emot dig paulina, men du kan ju inte bli sur för att dennis umgås med kissie? Det är ju lite trångsynt att se det som ett svek från hans sida bara för att du inte gillar kissie. Du och dennis ska ju kunna vara vänner även fast han umgås med folk du inte gillar? så är det ju med alla. Det finns alltid någon man inte gillar att ens vän umgås med, men så är det bara.

 • tava ;*

  haha palla han .

  en fråga bara :

  vad hände med anton tror jag han heter ? han var mörk & hade typ krulligt hår tror jag , du umgicks med hanför några månader sen . är ni ff kompisar ?

  DIN BLOGG ÄR BÄST PAOW

 • Sandra

  Men skit i honom, du är värd en bättre bög 🙂

 • Amanda

  Paow paow paow paow.. Förstår dig att man kan bli förbannad, ena dagen snackar man skit om den personen andra dagen är man med den det stör mig faktiskt väldigt mycket. För han sa ju att det var en blogg grej och så är han ute och festar med pissie där ljög han ju! Men du borde inte göra en sån stor grej av det, jag fattar att du är sur på han och jävligt förbannad skulle jag också vara, Men du gillar ju han eller? Think about it?
  Och så har jag en fråga, har inte du och kissie varit vänner förut ? …
  puss.

 • sandra

  men wtf careface att han umgås med henne han måste väl få ha egna vänner du bestämmer ju inte över honom patetiska fjortis skärp dig och skäm inte ut dig så jävla mkt. plus att det är otroligt löjligt att kalla henne för pissie bara för att de rimmar i så fall skulle jag kunna kalla dig för paow the cow

 • sandra

  asså, de är fan hans egna problem om han vill mista dig.
  så, han får skylla sig själv! puss take care!

 • Anonym

  paaulina! du är stark och aah de är din ”bästakompis” men om han vet att du inte tycker om henne då är det riktigt taskigt av han att gå snacka med han det kanske går att lösa. föresten så är du den bästa bloggaren du ä helt ärligt och du är en bra person du är en bra förebild goo girl!

 • Örjans

  Asså vad sjutton. Du förlorar och byter vänner lika ofta som du byter underkläder Paow. :s
  så äckligt skabbig. Skaffa dig ett liv.

 • natali

  han får väl umgås med vem han vill, varför ska du bestämma vilka vänner han ska ha?

 • Lycaenidae

  Shit, Dennis beter sig verkligen som en tjej. Riktigt fittigt! Så där gör inte killar mot varandra, det är typiskt tjejfasoner. Så idiotiskt.

  Dennis vill nog göra dig svartsjuk. Han vill se din reaktion när han gör något som han vet att du inte gillar, och när du reagerar som han vill dvs. att du blir ledsen och skriver blogginlägg om dramat, då får han som han vill. Och allt detta visar att du bryr dig om honom!
  Det är vad jag tror…

  Dennis vill nog inte illa egentligen, han är nog bara en ”attention whore” eller vad man nu ska kalla det. Precis som alla andra.

  Jag tycker att du ska snacka med honom, och säga hur du känner BOKSTAVLIGEN, och låta honom få berätta hur han känner -BOKSTAVLIGEN- sen löser det sig nog.

  NI SÅG JU UT ATT HA SÅ MYSIGT OCH KUL I EGYPTEN! 🙁 Därför ledsamt att se er så osams.

  You go girl!

 • Anonym

  Han får väl umgås med henne om man vill. Ska du börja bestämma vilka vänner han får ha? Suckelisuck..

 • isabella

  asså vad taskigt gjort jag förstår mig nt på människor som vill vara med ”kissie” asså hon är patetisk och trycker ner folk med hennes dumma ord.

  skit i henne & bögen asså jag tycker nt att du är värd det här :(<3

 • En tjock katt i en smal värld

  Fast man kan ju inte paxa kompisar. Dom måste ju få umgås med andra också.

 • Laleh

  oj synd hoppas de går bra men lixsom de va fittigt av han att göra såe kan nte ni typ prata o lösa de här? 🙂
  ja gillar nte hne hlr såe mkt ja tkr hon leker för mkt…
  Men ha en bra dag o ja gillar din blogg <3

 • Caroline

  Håller med ovanstående. Även fast man är vänner måste man ju låta dem ha andra vänner och dem väljer det själva. Det kan man inte direkt lägga sig i. Lägger man sig i verkar man ju mer eller mindre besatt och kontrollerande istället för att vara en vän. Låt dina vänner umgås med vilka de vill, såvida det inte är andra som förstör deras liv eller något.

 • sandra

  Men för fan tjejen, det var ju du som börjde. Du måste ta ansvar för dina egna handlingar och sluta skylla på alla andra. Han får vara vän med vem han vill. Så sa dt om Amir när han valde att vara vän med dig fast Pissie sa nej.

 • Moa

  Det finns alltid någon du bråkar med!!

 • Johan

  Det känns onödigt att skriva jävla bögar. Bara för att han är bög har det väl ingenting med hur han agera. Det beror väl inte på vilken läggning man har utan hur man är som person?

 • jenny

  guuuud de börja bli så tråkigt att läsa din blogg för du bara bråkar med dina såkallade ” bästa kompisar” som dom va för typ 1dag sen. Ni är ju så fruktansvärt töntiga.
  Jag har MÅNGA kompisar som umgås med folk jag inte tycker om men de gör ju inte att jag måste sluta umgås med henne?? för huvudsaken är väl att jag tycker om henne och inte dom som hon umgås med?? haha om du fattar!!
  du borde ta upp kontakten med Dennis igen.. Amir går bara till dig nu för att han inte ha kissie. han är falsk.

 • Elin

  En tjock katt i en smal värld skriver:
  2010-03-27 kl 10:24
  Fast man kan ju inte paxa kompisar. Dom måste ju få umgås med andra också.

  Vilken IDIOTISK kommentar!
  Visst att folk får umgås med vem dom vill, men om pao o Dennis har umgås as mkt åkt utomlands tillsammans o varit typ bästa vänner.
  Då vet Dennis hur de står till mellan paow och kissie.
  Och sen för hon säger att hon gillade gaybloggen bättre än dennisMs blogg.
  Skickar han mejl till kissie o börjar umgås o festa me henne?

  Hör väl själv hur de låter.
  De är juh bara för att vara elak.
  Annars hade han väl redan umgås me kissie?
  Men han gjorde inte de för han va vän me paow som inte gillade kissie.
  Och nu skickade han mejl till kissie för att paow sa att hon skulle välja gaybloggen.

  SÅ HÅLL KÄFTEN ALLA ÄCKEL IDIOTER SOM SÄGER MAN INTE KAN PAXA VÄNNER! NI VET JUH INTE ETT SKIT!

 • Idda

  kolla in min blogg ;)!!
  kolla in min blogg ;)!!
  kolla in min blogg ;)!!
  kolla in min blogg ;)!!
  kolla in min blogg ;)!!
  kolla in min blogg ;)!!
  kolla in min blogg ;)!!
  kolla in min blogg ;)!!
  kolla in min blogg ;)!!
  kolla in min blogg ;)!!
  kolla in min blogg ;)!!
  kolla in min blogg ;)!!
  kolla in min blogg ;)!!kolla in min blogg ;)!!
  kolla in min blogg ;)!!
  kolla in min blogg ;)!!

 • Anna .

  nej hon är inte helt pantad!! ( du som skrev de längre upp). fatta vad dennis vill bara ha pengar nu ,han är falsk! sådär gör man bara inte om man är en riktig vän .. när de är bara han som förlora på de,låt människan umgås med pissie men hur många läsare kommer han ha kvar då? inte mänga! aja pawo skit i honom,du är fin person!

 • lisa

  men väx upp han får väl vara med henne, han är ju inte med na när ni umgås

 • anonym

  hej..jag bara undra hur orkar du med när det går ,assor av rykten om dig osv.. sitter i samma situvation…skulle gärna vilja ha hjälp med en sån sak.

 • veronica

  Tråkigt att det blev så! 🙁

 • emma

  DU!! synd! vad heter pissies blogg förresten??

 • Vendela

  Nu får du ta och ge dig!Du säger att han är en fattig bög,och har du inte sagt det till Amir!?Är det inte dags att hitta på nya flasch-backs eller bara hålla klaffen?Undrar bara.

 • Linnea

  dennis in my ASSSS!!!! U go paow. Skit i Pissie och bögen. Snart kommer alla ha tröttnat på pissies bröst och sallads bilder! 😀 och då är det paow som gäller eller hur?????

 • ellie

  det kan fan inte vara lätt att vara dig ibland asså..

  Du byter fan vänner som vanligt folk byter underkläder!

  ett råd, bli inte vän med bloggare iaf inte storbloggare för du kan nästan vara säker på att dom bara är vän med dig för länkningar! ta kontakt med såna du kanske var jätte bra vän med för kanske 3-4 år sen!

 • victoria

  tycker du har så rätt! Och det har du oftast alltid! Faktiskt,
  skit i dom.. Kissie? snälla.. HAHA, äckligt gjort av dennis.. Riktigt ÄCKLIGT!

 • ella

  Felet ligger hos DIG, det är alltid DU som blir ovän med folk, antingen för att du inte får som du vill eller för att de inte dansar efter dina toner. SKÄRP DIG. De här gäller ju alla du umgås med.

 • Emma

  väx upp!
  Han kanske inte gillar Amir, eller Alma osv , alla kan inte gilla alla, men hoppas att det löser sig! 🙂

 • Neen

  HAHAHAHAHAHAHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAH det här är såååå jväla kul att jag inte har ord!! Såhär hr du sagt om amir och hatat honom. hahaahah ja verkligen dör, du e så borta och den här bloggvärlden ni lever i är störd och skrattretande. Aja lycka till hoppas du finner ro ngn gång!

 • Jossan

  är Dennis bög?:o hade inte han flickvän? eller va? hänger inte med nu x)

 • siri

  Det spelar väl ingen roll om han umgås med någon du inte gillar? han ska inte behöva bortförklara sig om han träffar någon som han vill. Väx upp!

 • funbun

  Taskigt att göra så mot en kompis

 • NOt

  Hahaha så jävla ägd

 • Carolina

  allt löser sig med tiden

 • Marri

  Paow, du är grym, stå på dej 🙂

 • michaela

  det spelar ju ingen roll vem han humgos med,gillar han kisse för han väll va med henne,han gillar ju dej endå!

 • Ciia

  Herregud ser du vad du själv skriver?
  Så han ska inte ha jobbmöten med folk bara för att du ogillar dem?
  Det är du som är barnslig här.

 • z

  han får väl umgås med vem fan han vill?!

 • rebecka

  alla måste få umgås med vem dom vill, och det är verkligen inte som att knulla med någons ”på g”. du kommer sluta utan vänner om du fortsätter såhär paow

 • ebba

  fan asså !
  dålig stil dennism 😮 trodde ja nte om han ju !
  men va fan, skit i bögen & gå vidare ! 🙂

 • vera

  Du är ju dum i huvudet. Längtar tills den dagen kommer då ingen av dina ”vänner” vill ha med dig att göra, för att du är en efterbliven neandertalare. Jag skämms över dig, din jävla lök.

 • Zahra

  hah rasist

  Svar: Hah, hjärndöd?

 • Anonym

  Sättet du skriver ”jävla bög”, låter väldigt nedsättande. Jag vet att du inte menar något illa, men det låter rent ut sagt förjävligt. Och en sak till Paulina? Har du inte märkt att de enda som skapar drama är homosexuella? Du söker efter dem för att du vill ha drama i ditt liv!

 • Alexander

  Om han väljer henne framför dig är han bara korkad! Jag håller med dig, man gör inte så om man är nära vänner, you go girl! :]

 • Josefine

  tycker du är omogen paulina. Du dissade honom, ska inte han få umgås med dom han gillar då? Ska han forsätta gå och hänga efter dig trots att du inte vill umgås med honom? Tänk lite paulina. Du valde Gaybloggen framför dennism, ska inte han få välja kissie före paow då?

 • emma

  men shiiiiiiiiiiiiiiiiiit , asså du är så jävla omogen för din fucking ålder.

  OMG PAULINA

 • Mikaela

  kämpa på! försök hålla tankarna bort! försök även hålla privatlivet borta ifrån bloggen stumpan.

 • Anonym

  jäkla idiotdennis.

 • nanananananana

  hahahahaaha det är så jävla roligt för ca en gång varannan månad så tar du dig samman och väljer ut vilka vänner ud kan lita på, sen efter två månader så är det 5 helt andra som är dna allra nääääärmaste. du har verkligen problem tjejen. du kan väl seriöst inte ta dig själv på allvar?

 • sanni

  men BAllie dÅ?:Pni har typ aldrig bråkat eller, tycker ni passar som bäst 🙂

 • emelie

  men SNÄLLA. du lackar sönder för dennis går till kissie? du måste jämt ha kontroll över allt, går det inte som du vill så lackar du. skyll dig själv sweetheart

 • amanda

  Ballie då? Hon verkar så sjukt skön och snäll! Umgås mer med henne tycker jag=)

 • elin

  jag tror att kissies umgås med dennis endast för att du och amir står varann så nära just nu..

 • elin

  han kan väll få umgås med kissie också?

 • linda

  du måste förstå att du kommer aldrig kunna ha en långvarig vänskap om dina vänner inte får umgås med dom du vill fattar du? sluta kontrollera hans liv och han är fortfarande samma person för att han umgås med kissie en gång. han borde inte ens behöva förklara sig varför

 • Jill

  Skit i dennis! Bara var dig själv och du har alltid andra vänner some tex amir o alma 😉

 • Jasmine Blumenfeld

  Men moget då! Han ska väl kunna umgås och skaffa vänner med vilka han vill UTAN att känna sig som att han ”säljer” sig? Du är inte den enda i hans liv liksom. So what om ni är nära vänner?

 • Malin

  Vad spelar det för roll vem han umgås med? De behöver ju inte påverka eran vänskap, Amir umgicks ju jämt med Alexandra men ni är ju vänner igen! Kan inte bestämma såna saker över sina vänner..

 • Josse

  Inte kan du bestämma vilka han ska umgås med ? Klart som fan att man har kompisar som umgås med sina ”fiender”. Det är ju bara så.

 • AMELY

  alltså jag förstår dig, vilket jävla svek.. det är som han vill få dig att må dåligt
  eftersom han vet hur mkt du ogillar henne, ( vilket jag förstår, extremt falsk!!!! )
  uppdaterar och förtydligar att han inte skrattat så mycket som han gör med henne. VA? så sjukt dåligt.
  hoppas du verkligen inte tar tillbaka vänskapen den här gången, du kan ju inte tåla hur mycket som helst.
  Dessutom så verkar alla ”de största” bloggarna inte vara särskilt normala vilket man märkt efter egna erfarenheter också!
  take care

 • julia.

  mmen balliee dåå? ;o

 • stekarn

  Jävligt bra skrivet där! Hoppas det löser sig 🙂 <3

 • Lexi

  Trodde Kissie var din idol eller något? Får inte Dennis vara vän med vem han vill? Bara undrar…

 • sos

  Haha alltså du skämmer bara ut dig så att du vet..? Låt han umgås med vem fan han vill, det ska inte du bry dig om? Vem tror du att du är liksom..? Dennis vill helt enkelt inte umgås med dig pga. dina barnsliga fasoner. Detta måste du bara inse, så där blev du faktist en riktig VÄN fattigare. Puss

 • Kajsa

  Jag undrar hur ditt liv skulle se ut utan bloggen.

 • Anonym

  Men fan vad du är omogen. Så där höll man på när man gick på lågstadiet.
  LÅT DENNIS FÅ UMGÅS MED VEM FAN HAN VILL! DU ÄR SÅ JÄVLA SVARTSJUK SÅ ATT DET SKRIKER OM DET!

 • annastina

  intressant att bl.a. dessie räknas till dem du har allra närmast, med tanke på hur häftiga bråk ni haft och hur otroligt elaka ni varit mot varandra… men ja.

  jag tror det här med kissie o dennis e nån sorts pr-grej, skit i dem

 • sandra ♥

  åh fy, jag hoppas att du mår bättre snart 🙂

 • mymic

  Åh usch, jag vet faktiskt hur sånt där känns, det är förjävligt.
  Men nu vet du iaf vart du har honom.

 • ella

  jag tycker att dennis absolut inte gjort något fel efter vad det låter på bloggarna, jag tror han är bra för dig. så sluta vara en sån dramaqueen och red ut missförståndet med honom.

 • Bella

  Du kan ju inte styra över andras vänner :S du sa ju till amir att du tyckte det var lågt att han lyssnade på kissie som inte tyckte att du & amir skulle va vänner.

  Och så är du likadan själv nu? eh.

 • Anonym

  fan vad elak du är som kastar bort ngn bara för att den umgås med en person som du inte gillar? han måste ju fan få styra över sitt egna liv, även om han är din vän.

 • Bella

  Jag tycker att det är mer synd om dina vänner, än vad det är om dig. Minsta lilla ”fel” dem gör, så ska du genast hänga ut dem och skriva hur dåliga dem är.

  Dennis har väl fan inte gjort något fel nu, han får väl träffa vilka han vill? du bestämmer inte över honom. Det värsta som finns är vänner som ska hålla på att kontrollera en, och säga massa skit så fort man gör något som dem inte gillar.

  Jag tycker det är han som borde lämna dig.

 • Anonym

  Varför är Dennis läggning nu plötsligt något att använda som en negativ grej? Plötsligt är han ”bög” i varenda mening.

 • Alice

  Det du kallar för att ”testa folks gränser” kallar alla andra för att behandla andra som skit. Och man behandlar andra som man själv vill bli behandlad. Så du förtjänar det du får. Karma is a bitch.

  Jag tror verkligen inte att du är lika stark som du försöker visa dig i bloggen.

 • Emma

  Hejsan! jag är med och tävlar i 2 ”veckans blogg” tävlingar hos Emma och Felicia och Jaern . Det hade varit jättesnällt om du röstade på mig. NR 1 på båda bloggarna 😉

  http://fiem.blogg.se/2010/march/kom-igang-och-rosta-pa-veckansblogg.

  http://jaern.blogg.se/2010/march/r-o-s-t-a.html

 • Anonym

  lilla, lilla paulina. banka in vett i skallen, ska du sitta och styra över vilka dennis ska umgås med? herrejisses, fritt land.

 • Emma

  Kom igen nu! Tycker du verkar vara en väldigt härlig tjej men väx upp du! Märks verkligen att du är några år yngre än de andra ”storbloggarna”. Men du kommer väl ikapp förhoppningsvis.. Du är ju drama om något.

 • A

  Det är bra att du testar folks gränser ! :)<3

 • Anonym

  Herregud vad barnsligt, du verkar vara en dålig kompis.

 • Anonym

  Det är ju helt sjukt att du skriver: jävla jävla börgar alltså. Så han gör så för att an är bög? Nej.

 • Frida

  Skit i Dennis, han är inget bra för dig!

 • Liv

  men varför tror du att hela jävla världen bara kretsar kring dig?
  gud, det verkar vara svårt för dig att behålla en vän.

 • AMANDA

  Hoppas det löser sig för dig, paow!

  För guds skull! nu hoppas jag att folk inser vad anorexia är.Blir chokerad att så många tror något helt annat om det.
  http://itsmenotyou.blogg.se/2010/march/anorexia.html#comment

 • tilde

  haha word, bögar alltså.

 • team paow!

  Seriöst skit i honom, han är ju bara falsk och olagligt ful. Och låt oss inte prata om kissie! Hon ser ut som en jävla påkörd häst. Vi såg henne och dennis igår utanför fridays, dom var på väg till collage tillsammans. Han rövslicka henne hela vägen dit stackars toffeln 😉

  Du klarar dig utan falska fulingen lill gumman

 • Emma

  Grymt att du skriver det här och visar att du inte tar folks skit.

  Jag älskar dig för den grymma tjejen du är, och Dennis har bevisat mer än TYDLIGT vilken nivå han ligger på. Om han väljer Pissie framför dig är han sinnessjuk, och i det fallet förtjänar du mycket mycket bättre. Du är inte värd att må dåligt över det här.

  Håll fast vid dina riktiga vänner och värna om dom. Be inte Dennis komma tillbaka, låt honom bevisa att han förtjänar dig efter vad han gjort. Stå upp för dig själv Paulina! Du har dina läsares stöd.

 • Anonym

  Jag förstår hur du känner, det gör jag. Som att han sviker dig. Men du måste också tänka att Dennis får umgås med vem han vill och kan inte anpassa sig efter va du tycker

 • E:et

  Paulina gumman, jag vet hur du känner dig och dina läsare verkar mer eller mindre kloka. Vissa kan inte veta hur du känner dig så därför måste de hugga dig hårt i ryggen för att känna sig belåtna.
  Jag umgås också med en vän som umgås med kompisar som jag inte är så förtjust i. Jag kan bli väldigt avundsjuk då, men jag kan ju inte säga till min vän att han inte får umgås med sina kompisar. Då skulle jag ha en vän mindre och det är inte kul när man förlorar någon man gillar.

  Jag tror anledningen att du inte gillar att Dennis umgås med Alex, vilket jag inte har en jävla aning om hur de blev vänner, är för att du är rädd. Du är rädd att Alexandra och Dennis ska snacka skit om dig i smyg. Man kan inte göra så mycket åt sådant som snackas bakom ryggen på en för personen vet inte själv om ens vän snackar skit om en med en annan vän.
  Men du kan inte kontrollera vilka vänner DINA vänner ska umgås med. Du kan inte göra det på någon. Inte ens om Amir, Stephanie, Dessie, Alma och Annie skulle umgås med Dennis. Då skulle du förlora allihopa om de gjorde så. Vill du ta den risken?

  Sedan så kan det vara en annan sak OM han umgås med Alex för att göra dig irriterad. Då är det självklart han som är omogen, men av det jag ser i inlägget, så är det mest du som är det och det är inget fel med det, ALLA vi är ganska omedvetna ibland och då kan vi reagera på ett speciellt sätt som gör att det skadar våra nära och kära.

  Jag hoppas att det löser sig så småningom, både för dig och Dennis.
  /E

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *