Alla dagar kan man inte orka…

Idag är en sån dag jag bara vill gråta. Jag behöver bearbeta mina tankar och vara för mig själv. Är även så grymt irriterad på en viss bög också.

Ringer för att ”lösa” detta missförstånd med Dennis och frågar varför han träffade Pissie, så han bortförklarade sig och sa ”nej nej det var bara för en blogggrej” och sen så visar det sig att han är och festar med henne?

Helt ärligt så är det faktiskt riktigt elakt att gå och börja umgås med någon som jag verkligen inte tycker om eftersom han var en av mina närmaste vänner. Det är ungefär som att knulla någons ”påG”. Visst skulle jag kunna hålla mig i tyglarna och bara skita i att Dennis umgås med henne, men att han mejlar henne samma dag som han fått höra ”saker jag sagt om honom” (som för övrigt inte stämmer) och säger ”Gud Kissie vi måste ses”. Nej nej han är ännu bara en länkbög som leker vuxen =)

Jag vet att jag bråkat med många av mina s.k. ”vänner”, men jag är som en sil, jag testar folks gränser. Jag har välidgt många ytliga vänner faktiskt, men såna som man typ festar med.

Nu vet jag vilka som jag är säkra på, det är i alla fall Amir, Stephanie, Annie, Dessie och Alma. Dom enda människorna jag känner in- och utantill. Jag tror helt ärligt att det behövs lite drama i mitt liv, annars skulle ju ingenting hända? För varje sak som händer, för varje vän som sviker, så blir jag bara starkare, är inte ens ledsen. Visst är jag förbannad & det bränner lite i bröstet, men det är bara att ta bort hans nummer så är han borta imorgon. Jävla jävla bögar alltså.

(Visited 55 times, 1 visits today)

142 Comments

 1. Tornevall mars 27, 2010 at 2:05 f m

  Nej Paulina – i världen du omger dig med finns inga vuxna.

  Reply
 2. lois mars 27, 2010 at 2:07 f m

  Men Paulina, huvudsaken är ju att ni två tycker om varandra, inte vad ni tycker om varandras vänner.

  Reply
 3. Anonym mars 27, 2010 at 2:22 f m

  Hej Paulina! Ville bara säga att jag inte gillat dig alls innan du vart med i bella&tyras show men nu gillar jag dig något extremt 😀 Du har verkligen det där lilla extra! En riktigt trevlig & rolig tjej verkar du vara! Hoppas bloggen fortsätter gå uppåt för dig (:

  Reply
 4. malin mars 27, 2010 at 2:23 f m

  dennis kan ju knappast anpassa sig efter vad du tycker om andra människor. men jag förstår samtidigt hur du menar. du kommer sakna honom, så släpp det istället.

  svar: Nej det kan han abolsut inte! Men att det första han gör när han är sur på mig är att mejla till kissie. Och sen så kände inte han henne innan så det är en stor skillnad man går inte och umgås med någon som en av hans närmaste vänner inte gillar. Även om jag skulle ”aceptera” det så skulle jag inte klara av det.

  Och jag vet att kissie bara umgås med Dennis för att jävlas med mig och Amir.

  Reply
 5. Emma mars 27, 2010 at 2:31 f m

  Men han har ju bråkat med amir, så varför skulle det då vara okey att du var med amir om det inte är okey att han är med kissie??

  Reply
 6. Carro mars 27, 2010 at 2:43 f m

  men LOL!! Han umgås väl med vem han vill inte med dem du vill att han ska umgås med och inte, du får väl lära dig leva med det! Han kan ju inte vara ovänner med folk du är ovänner med bara för han ska få ha kvar dig i sitt liv, sjukt ju.

  Reply
 7. Emina mars 27, 2010 at 2:46 f m

  hoppas att blir bättre, taskigt av honom att göra så! ganska fittigt..

  Reply
 8. ida :) mars 27, 2010 at 2:56 f m

  Det ordnar sej Paow!
  <3

  Reply
 9. Jannika mars 27, 2010 at 3:17 f m

  Hoppas det blir bra Paulina 🙂 tkr det var lite taskit gjort av honom. Men alla är inte som man förväntar sig tyvärr :s du är så stark! <3

  Reply
 10. Becca mars 27, 2010 at 3:37 f m

  Men vad spelar det för roll vilka han umgås med eller du umgås med?:s så länge ni gillar varandra liksom. Inte för att ni gör det nu kanske.

  Reply
 11. g mars 27, 2010 at 3:38 f m

  du är så jävla bra paow, fysatiken vad jag beundrar dig. och du är så jäkla fin! ser verkligen upp till dig:) kram!

  Reply
 12. Cisssi mars 27, 2010 at 4:35 f m

  have a moment for yourself and think things over, i promise it helps!!!

  Reply
 13. jejn mars 27, 2010 at 5:35 f m

  låt han umgås med vem han vill ? palla bli gråta över en sån sak 😐

  Reply
 14. sofia mars 27, 2010 at 7:05 f m

  Jag önska att man kunde vara här för dig ^^

  Reply
 15. Sophie mars 27, 2010 at 7:39 f m

  Pualina jag vet att du är fortfarande mycket ung och där av har du alla dessa känslor inom dig, hormoner och då händer de ofta att man tar till åsikter som kanske inte egentligen speglar en själv. Man blir lätt arg, frustrerad och tappar tålamodet lätt. Du kommer se tillbaka på den här tiden när du är 25 och tänka – vad höll jag på med, du kommer nog skämmas en skvätt. Men sen är det bara att ruska bort de. Men att skriva att din vän är fattig och bor hos en sossetant (bara för att du känner dig sviken), att du ogillar invandrare och invandring och all annan galla du spyr, är lite väl starkt. För de kan slå tillbaka oerhört mycket på dig själv och allt på nätet finns kvar, kom ihåg de. Dina spår försvinner aldrig. Du har faktiskt ett liv som ska börja, ditt vuxna liv och dessa åsikter, syn eller språk är inte så passande eller bra att ha på ett cv. För att blogga kommer du inte långt med i vuxenvärlden, den är hård, ärlig och kall många gånger. Kom ihåg de.

  Jag tycker du har potential,det har jag alltid tyckt – för innerst inne så är du ju en bra tjej. Men sumpa inte bort den tjejen. Sattsa på henne nu! Lägg ner allt negativt, sluta ta åt dig av vad folk säger, tycker och gör – gå din egen väg och skapa möjligheter för dig själv medans du kan. Men försök tänka på att allt du gör, säger och skriver får konsekvenser för dig själv och de liv som kommer. För de går fort, de lovar jag dig.

  Ta hand om dig och försök att andas innan du skriver ett inlägg när du är sårad/förbannad och så tänker du en extra gång, är det här verkligen de jag vill.

  Reply
 16. Anonym mars 27, 2010 at 7:49 f m

  Blev så besviken när jag läste att han sprungit till Kissie!!!!!!! VARFÖR? Helt obegripligt. Han har ju skrivit att han inte gillar hennes sätt & nu ingår han i hennes entourage??? Nej, den härlige Dennis har förlorat 1 besökare nu men antagligen så får han Kissies besökare nu oxå. Patetiskt & tråkigt. Jag gillade Dennis.

  Reply
 17. Anonym mars 27, 2010 at 8:02 f m

  du säger i Bella & Tyra show att du tar åt dig när folk sägr hora fjortis mm, men varför går du själv runt på stan och skriker fjortis efter 2 blondiner? svenskar är blondiner var det inte det du sa????

  Reply
 18. /m mars 27, 2010 at 8:26 f m

  Falsk? 😮

  Reply
 19. så kan det gå mars 27, 2010 at 8:35 f m

  insett att josef kanske hade rätt men att du istället litade på dennis och därmed tvingade bort någon som faktiskt brydde sig?

  Reply
 20. malin mars 27, 2010 at 8:41 f m

  Tycker det är ganska patetiskt att säga upp bekantskapen för han umgås med någon som du inte gillar. Mina vänner umgås med folk som jag inte gillar och det påverkar verkligen inte våran vänskapsrelation. Det handlar inte om att han sviker dig osv bara för han umgås med en person som DU inte gillar.. uppskatta ER vänskap istället för att sätta massa regler över vilka ni får umgås med! :S

  Reply
 21. linn mars 27, 2010 at 8:43 f m

  jag håller med dej, vad elakt att ta kontakt med PISSIE!! jag hatar henne oxå

  Reply
 22. hanna mars 27, 2010 at 8:49 f m

  min kompis blev kompis med en
  som inte. Kalla mej för jävligt onördiga saker jag blev väldigt irreterade på henne. Och vi
  började bråka ( på fotbollsmatchen ) hon var i motståndar laget. Jag sa till mig kompis vad hon hade gjort. När jag kom hem så stog det på hennes bdb SÖTNOS och bidl på henne.. Men jag ignonerar det… För hon e min bästis och det kan inte puckot ta ifrån mig!

  jag tycker ni ska bli vänner! Fasst vänta ett tag tills han värkligen säger att han gjort fel.

  Reply
 23. maria mars 27, 2010 at 8:54 f m

  Du är riktigt duktig på att skriva, stay strong

  Reply
 24. razone mars 27, 2010 at 9:01 f m

  pAOW Paow paow lyssna på josef 😉

  Reply
 25. Psykologififan mars 27, 2010 at 9:03 f m

  men fejk bråk.

  Reply
 26. ♥ Emz mars 27, 2010 at 9:07 f m

  Hej hej! Jag är med i en tävling hos Nelly.com och tycker att ni kan ta och rösta på min bikini där! Klicka er in på min blogg och klicka sedan på bannern i höger hörn. Tack för mig 🙂
  ♥ Emz

  Reply
 27. Johanna mars 27, 2010 at 9:11 f m

  Hatar såna dagar ,allt är bara hemskt då 🙁

  Reply
 28. awwn mars 27, 2010 at 9:14 f m

  Riktigt synd sånt, har varit med om samma fast det gäller en tjej. Blev riktigt rasande först, sen tänkte jag bryta kontakten helt med min vän eftersom man tänker ”Jag vill inte ha något med den personen, som umgås med falska människor” Men jag gör det ännu, hon snackar aldrig om tjejen och det är bra.
  Jag har även slått til hennes kompis därför bröt vi kontkten haha! Alltså riktigt slagsmål ;D

  Var och en med sitt så äre bara 😉

  Reply
 29. Patrizia mars 27, 2010 at 9:15 f m

  Usch då, skit i honom!
  Han visar bara hur lite man kan lita på honom

  Reply
 30. dfgsd mars 27, 2010 at 9:15 f m

  Du umgås ju med Amir fast Dennis inte gillar honom. Så de är ju exakt samma sak från båda hållen. skillnaden är bara att du valde Amir ”öppet” istället för Dennis

  Reply
 31. hhs mars 27, 2010 at 9:19 f m

  du ska int bry dej.. lätt att seja jag vet men gud så han är löjlig

  Reply
 32. Louise mars 27, 2010 at 9:23 f m

  För en gångs skulle SÅ håller jag faktiskt med dig!
  Vad händer med Fina Dennis?
  Snälla snacka med honom och tös upp allt.

  Kram -lollo

  Reply
 33. elise mars 27, 2010 at 9:24 f m

  asså acceptera barat att han får umgås med vem han vill. bara för att du inte gillar kissie betyder de inte att han inte får umgås med henne….??????? du är helt pantad

  Reply
 34. elin mars 27, 2010 at 9:34 f m

  vrf blev du o dennis ovänner från början? sedan jag har läst din blogg har det verkat som att det är du som börjar bråken genom att hänga ut andra elr ge små pikar. jag gillar din blogg mer än de andras paulina, men jag undrar bara om du gör det med meningen? det jag skrev då alltså. för att få drama i ditt liv? ta hand om dig, du är den bästa bloggarn. glöm inte det! <3 / en som gillar att läsa din blogg.

  Reply
 35. melina mars 27, 2010 at 9:44 f m

  on your side.

  Reply
 36. ? mars 27, 2010 at 9:58 f m

  Jag har ingenting emot dig paulina, men du kan ju inte bli sur för att dennis umgås med kissie? Det är ju lite trångsynt att se det som ett svek från hans sida bara för att du inte gillar kissie. Du och dennis ska ju kunna vara vänner även fast han umgås med folk du inte gillar? så är det ju med alla. Det finns alltid någon man inte gillar att ens vän umgås med, men så är det bara.

  Reply
 37. tava ;* mars 27, 2010 at 9:58 f m

  haha palla han .

  en fråga bara :

  vad hände med anton tror jag han heter ? han var mörk & hade typ krulligt hår tror jag , du umgicks med hanför några månader sen . är ni ff kompisar ?

  DIN BLOGG ÄR BÄST PAOW

  Reply
 38. Sandra mars 27, 2010 at 10:00 f m

  Men skit i honom, du är värd en bättre bög 🙂

  Reply
 39. Amanda mars 27, 2010 at 10:02 f m

  Paow paow paow paow.. Förstår dig att man kan bli förbannad, ena dagen snackar man skit om den personen andra dagen är man med den det stör mig faktiskt väldigt mycket. För han sa ju att det var en blogg grej och så är han ute och festar med pissie där ljög han ju! Men du borde inte göra en sån stor grej av det, jag fattar att du är sur på han och jävligt förbannad skulle jag också vara, Men du gillar ju han eller? Think about it?
  Och så har jag en fråga, har inte du och kissie varit vänner förut ? …
  puss.

  Reply
 40. sandra mars 27, 2010 at 10:08 f m

  men wtf careface att han umgås med henne han måste väl få ha egna vänner du bestämmer ju inte över honom patetiska fjortis skärp dig och skäm inte ut dig så jävla mkt. plus att det är otroligt löjligt att kalla henne för pissie bara för att de rimmar i så fall skulle jag kunna kalla dig för paow the cow

  Reply
 41. sandra mars 27, 2010 at 10:09 f m

  asså, de är fan hans egna problem om han vill mista dig.
  så, han får skylla sig själv! puss take care!

  Reply
 42. Anonym mars 27, 2010 at 10:12 f m

  paaulina! du är stark och aah de är din ”bästakompis” men om han vet att du inte tycker om henne då är det riktigt taskigt av han att gå snacka med han det kanske går att lösa. föresten så är du den bästa bloggaren du ä helt ärligt och du är en bra person du är en bra förebild goo girl!

  Reply
 43. Örjans mars 27, 2010 at 10:20 f m

  Asså vad sjutton. Du förlorar och byter vänner lika ofta som du byter underkläder Paow. :s
  så äckligt skabbig. Skaffa dig ett liv.

  Reply
 44. natali mars 27, 2010 at 10:21 f m

  han får väl umgås med vem han vill, varför ska du bestämma vilka vänner han ska ha?

  Reply
 45. Lycaenidae mars 27, 2010 at 10:22 f m

  Shit, Dennis beter sig verkligen som en tjej. Riktigt fittigt! Så där gör inte killar mot varandra, det är typiskt tjejfasoner. Så idiotiskt.

  Dennis vill nog göra dig svartsjuk. Han vill se din reaktion när han gör något som han vet att du inte gillar, och när du reagerar som han vill dvs. att du blir ledsen och skriver blogginlägg om dramat, då får han som han vill. Och allt detta visar att du bryr dig om honom!
  Det är vad jag tror…

  Dennis vill nog inte illa egentligen, han är nog bara en ”attention whore” eller vad man nu ska kalla det. Precis som alla andra.

  Jag tycker att du ska snacka med honom, och säga hur du känner BOKSTAVLIGEN, och låta honom få berätta hur han känner -BOKSTAVLIGEN- sen löser det sig nog.

  NI SÅG JU UT ATT HA SÅ MYSIGT OCH KUL I EGYPTEN! 🙁 Därför ledsamt att se er så osams.

  You go girl!

  Reply
 46. Anonym mars 27, 2010 at 10:23 f m

  Han får väl umgås med henne om man vill. Ska du börja bestämma vilka vänner han får ha? Suckelisuck..

  Reply
 47. isabella mars 27, 2010 at 10:23 f m

  asså vad taskigt gjort jag förstår mig nt på människor som vill vara med ”kissie” asså hon är patetisk och trycker ner folk med hennes dumma ord.

  skit i henne & bögen asså jag tycker nt att du är värd det här :(<3

  Reply
 48. Laleh mars 27, 2010 at 10:26 f m

  oj synd hoppas de går bra men lixsom de va fittigt av han att göra såe kan nte ni typ prata o lösa de här? 🙂
  ja gillar nte hne hlr såe mkt ja tkr hon leker för mkt…
  Men ha en bra dag o ja gillar din blogg <3

  Reply
 49. Caroline mars 27, 2010 at 10:27 f m

  Håller med ovanstående. Även fast man är vänner måste man ju låta dem ha andra vänner och dem väljer det själva. Det kan man inte direkt lägga sig i. Lägger man sig i verkar man ju mer eller mindre besatt och kontrollerande istället för att vara en vän. Låt dina vänner umgås med vilka de vill, såvida det inte är andra som förstör deras liv eller något.

  Reply
 50. sandra mars 27, 2010 at 10:28 f m

  Men för fan tjejen, det var ju du som börjde. Du måste ta ansvar för dina egna handlingar och sluta skylla på alla andra. Han får vara vän med vem han vill. Så sa dt om Amir när han valde att vara vän med dig fast Pissie sa nej.

  Reply
 51. Moa mars 27, 2010 at 10:28 f m

  Det finns alltid någon du bråkar med!!

  Reply
 52. Johan mars 27, 2010 at 10:29 f m

  Det känns onödigt att skriva jävla bögar. Bara för att han är bög har det väl ingenting med hur han agera. Det beror väl inte på vilken läggning man har utan hur man är som person?

  Reply
 53. jenny mars 27, 2010 at 10:39 f m

  guuuud de börja bli så tråkigt att läsa din blogg för du bara bråkar med dina såkallade ” bästa kompisar” som dom va för typ 1dag sen. Ni är ju så fruktansvärt töntiga.
  Jag har MÅNGA kompisar som umgås med folk jag inte tycker om men de gör ju inte att jag måste sluta umgås med henne?? för huvudsaken är väl att jag tycker om henne och inte dom som hon umgås med?? haha om du fattar!!
  du borde ta upp kontakten med Dennis igen.. Amir går bara till dig nu för att han inte ha kissie. han är falsk.

  Reply
 54. Elin mars 27, 2010 at 10:42 f m

  En tjock katt i en smal värld skriver:
  2010-03-27 kl 10:24
  Fast man kan ju inte paxa kompisar. Dom måste ju få umgås med andra också.

  Vilken IDIOTISK kommentar!
  Visst att folk får umgås med vem dom vill, men om pao o Dennis har umgås as mkt åkt utomlands tillsammans o varit typ bästa vänner.
  Då vet Dennis hur de står till mellan paow och kissie.
  Och sen för hon säger att hon gillade gaybloggen bättre än dennisMs blogg.
  Skickar han mejl till kissie o börjar umgås o festa me henne?

  Hör väl själv hur de låter.
  De är juh bara för att vara elak.
  Annars hade han väl redan umgås me kissie?
  Men han gjorde inte de för han va vän me paow som inte gillade kissie.
  Och nu skickade han mejl till kissie för att paow sa att hon skulle välja gaybloggen.

  SÅ HÅLL KÄFTEN ALLA ÄCKEL IDIOTER SOM SÄGER MAN INTE KAN PAXA VÄNNER! NI VET JUH INTE ETT SKIT!

  Reply
 55. Idda mars 27, 2010 at 10:42 f m

  kolla in min blogg ;)!!
  kolla in min blogg ;)!!
  kolla in min blogg ;)!!
  kolla in min blogg ;)!!
  kolla in min blogg ;)!!
  kolla in min blogg ;)!!
  kolla in min blogg ;)!!
  kolla in min blogg ;)!!
  kolla in min blogg ;)!!
  kolla in min blogg ;)!!
  kolla in min blogg ;)!!
  kolla in min blogg ;)!!
  kolla in min blogg ;)!!kolla in min blogg ;)!!
  kolla in min blogg ;)!!
  kolla in min blogg ;)!!

  Reply
 56. Anna . mars 27, 2010 at 10:42 f m

  nej hon är inte helt pantad!! ( du som skrev de längre upp). fatta vad dennis vill bara ha pengar nu ,han är falsk! sådär gör man bara inte om man är en riktig vän .. när de är bara han som förlora på de,låt människan umgås med pissie men hur många läsare kommer han ha kvar då? inte mänga! aja pawo skit i honom,du är fin person!

  Reply
 57. lisa mars 27, 2010 at 10:43 f m

  men väx upp han får väl vara med henne, han är ju inte med na när ni umgås

  Reply
 58. anonym mars 27, 2010 at 10:45 f m

  hej..jag bara undra hur orkar du med när det går ,assor av rykten om dig osv.. sitter i samma situvation…skulle gärna vilja ha hjälp med en sån sak.

  Reply
 59. veronica mars 27, 2010 at 10:46 f m

  Tråkigt att det blev så! 🙁

  Reply
 60. emma mars 27, 2010 at 10:51 f m

  DU!! synd! vad heter pissies blogg förresten??

  Reply
 61. Vendela mars 27, 2010 at 10:52 f m

  Nu får du ta och ge dig!Du säger att han är en fattig bög,och har du inte sagt det till Amir!?Är det inte dags att hitta på nya flasch-backs eller bara hålla klaffen?Undrar bara.

  Reply
 62. Linnea mars 27, 2010 at 10:54 f m

  dennis in my ASSSS!!!! U go paow. Skit i Pissie och bögen. Snart kommer alla ha tröttnat på pissies bröst och sallads bilder! 😀 och då är det paow som gäller eller hur?????

  Reply
 63. ellie mars 27, 2010 at 10:55 f m

  det kan fan inte vara lätt att vara dig ibland asså..

  Du byter fan vänner som vanligt folk byter underkläder!

  ett råd, bli inte vän med bloggare iaf inte storbloggare för du kan nästan vara säker på att dom bara är vän med dig för länkningar! ta kontakt med såna du kanske var jätte bra vän med för kanske 3-4 år sen!

  Reply
 64. victoria mars 27, 2010 at 10:59 f m

  tycker du har så rätt! Och det har du oftast alltid! Faktiskt,
  skit i dom.. Kissie? snälla.. HAHA, äckligt gjort av dennis.. Riktigt ÄCKLIGT!

  Reply
 65. ella mars 27, 2010 at 11:00 f m

  Felet ligger hos DIG, det är alltid DU som blir ovän med folk, antingen för att du inte får som du vill eller för att de inte dansar efter dina toner. SKÄRP DIG. De här gäller ju alla du umgås med.

  Reply
 66. Emma mars 27, 2010 at 11:00 f m

  väx upp!
  Han kanske inte gillar Amir, eller Alma osv , alla kan inte gilla alla, men hoppas att det löser sig! 🙂

  Reply
 67. Neen mars 27, 2010 at 11:00 f m

  HAHAHAHAHAHAHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAH det här är såååå jväla kul att jag inte har ord!! Såhär hr du sagt om amir och hatat honom. hahaahah ja verkligen dör, du e så borta och den här bloggvärlden ni lever i är störd och skrattretande. Aja lycka till hoppas du finner ro ngn gång!

  Reply
 68. Jossan mars 27, 2010 at 11:02 f m

  är Dennis bög?:o hade inte han flickvän? eller va? hänger inte med nu x)

  Reply
 69. siri mars 27, 2010 at 11:03 f m

  Det spelar väl ingen roll om han umgås med någon du inte gillar? han ska inte behöva bortförklara sig om han träffar någon som han vill. Väx upp!

  Reply
 70. funbun mars 27, 2010 at 11:05 f m

  Taskigt att göra så mot en kompis

  Reply