Nu uppmanar jag alla mina läsare att bara äta en frukt om dagen och dricka en hunger control-dryck. Och träna är ju självklart också, helst varje dag, se till att bränna fler kalorier än du äter. Hallå man måste ju vara smal!  SÅ JAG UPPMANAR ALLA. Sluta äta. Not.

Jag uppmanar inte er till att banta eller försöka gå ner i vikt utan att hitta en balanserad kost, men eftersom jag alltid varit rätt liten i maten så passar en dryck bra för mig.. 

Till frukost äter jag ca 2-3 små fiberknäckebröd med tomater på runt kl 8-12 på morgonen, till mellanmål äter jag ett äpple och dricker en smoothie. Till lunch så brukar jag dricka en naturdiet bara för att hålla mig till middagen, tilll middagen då brukar jag äta tacobar, en nyttig toast eller en kycklingsallad och det brukar jag oftast se till att äta innan 19.00.

Sen så ”unnar” jag mig ibland också, äter ute, dricker cola o.s.v. någon dag varje vecka, lite oftare med Amir faktiskt (hehe). Jag håller mig till ca 1000-1500 kalorier varje dag (normalt sett så äter man i snitt 3000), men jag är så liten i kroppen så jag står mig på det. Vill även börja träna 3-4 dagar i veckan.

Jag tycker själv att det är viktigt att hitta en vikt som man trivs med. Jag skulle kunna säga som majoriteten skulle säga för att vara snäll ”man ska trivas med sin kropp vare sig man är överviktig eller inte”.

Om man inte är nöjd så borde man ändra sina kostvanor och börja röra mer på sig. Tänk att Amir i vanliga fall äter ca 8000 kalorier om dagen, okynnesäter (äter när man inte är hungrig) och säger att man inte bryr sig… Det enda han behöver göra nu i början är att gå en promenad och äta lite nyttigare så försvinner 10 kilo på en månad.

Nu kan vi ta t.ex. Dessie som ett exempel, hon var skiiitsmal, typ anorexiasmal, hon drack bara alkohol i somras och fick knappt i sig mat, så ja hon vägde väl typ 40 kilo till hennes 170 cm. Nu när hon börjat ”hårdbanta” så går hon ner i vikt på fel ställen, som t.ex. hennes bröst har förvunnit, hennes röv har försvunnit och hennes ”midja” -allting hon hade innan är som bortblåst. Nu sätter sig ”fettet” på hennes höfter, hennes lår och hennes armar. Dessie har absolut ingen ful kropp, men den var så mycket snyggare innan innan hon slutade äta!

Så jag säger bara, svält dig inte. Äta lite mindre och hoppa feta såser, pasta, vitt bröd, potatis och ris och träna lite så får man kroppen man vill ha. För att det är faktiskt inte så många tjejer som ser ut som supersmala TV-modeller som äter en nöt i veckan och tar tjack – man måste acceptera att alla inte är likadana. Vet många svenska B-kändisar tar tjack och kokain för att hålla sig smala…Så som sagt, lev inte för att äta utan ät för att leva.

Bild 673

Posted in: Livsstil

You might also like

Josephine Qvist - En GOD morgon Caroline Roxy - MUSIC Alexandra Nilsson - Poolhäng med Viktor Caroline Roxy - Beach ready
 • The Anonymous Rockstar Life

  Läs om sex, drama, musik, fester & mode – i en och samma blogg!

  http://ANONYMOUSROCKSTARLIFE.blogg.se

 • Victoria

  Ursäkta men du ger helt fel signaler och definitivt HELT FEL kostråd! Skärp dig nu och ge inte kostråd när du inte har någon utbildning i det – det kan bara sluta fel (i know med ätstörning i bagaget) SKÄRP DIG!

 • elin marnfeldt

  MEN!!!!

  ELLER så äter man det man vill och är lycklig. PUNKT SLUT

 • elin marnfeldt

  eller så käkar man det man vill (det som är gott) OCH bara är lycklig !!!! PUNKT SLUT

 • finland tjej

  Du har så rätt paow, tack!! du e bäst 🙂

 • hugo

  hahaha, du är en för jävla rolig liten prick du

 • jennifer

  bra skrivet paulina!

 • Miss Saint Jimmy

  Vad du äter och inte äter är din ensak, men var rädd om dig. Tänk på att du måste äta mycket mer när du tränar mycket.

 • maja

  Kvinnor ”ska” få i sig 1000-1500 Kcal /dag och män 2000-2500kcal/dag

  Bara för att hålla kroppen igång. Tränar du behöver du flera. Eller har ett aktivt jobb.
  3000? okej?

  Säkert jätte många som är intresserade av hur många kcal du sätter i dig om dan å hur många bantningsdrycker, men det finns många anorexiscenter i sthlm vilsna lilla tös!

 • Caroline

  Man ska ju äta normalt så man får i sig alla näringsämnen man behöver och så att kroppen och hjärnan fungerar normalt. Man ska bara äta så man blir mätt, mer ska man inte äta. Håller man sig till det blir man inte överviktig. Det räcker så och då kan man äta vad fan man vill. Om man sen vill bli mer slimmad och få muskler och sånt, ja då måste man träna, men i och med det måste man också äta mer för att inte bryta ner musklerna och för att kroppen ska orka. Det bästa är i alla fall att man äter vad man vill till man blir mätt. Det räcker.

 • Emma-Lou

  Du får i dig för lite kalorier faktiskt… Läs på lite inom ämnet istället och ät en SUND och BALANSERAD kost. Det började bra med frukost och mellanmål, men blev fetfel vid lunchen. Och vad är en nyttig toast enligt dig?

  Det är inte pastan i sig du ska undvika, snälla läs på lite. Det handlar om att utesluta KOLYDRATER om man behöver gå ned i vikt. Men iom att du ska börja träna så BEHÖVER DIN KROPP kolhydrater för att ORKA! Dessutom behöver kroppen en viss del fett för att kunna fungera, du vet, balanserad kost. Dock ska man inte häva i sig fett eftersom detta bland annat hämmar immunförsvaret osv.

  Well, läs på lite och ät mera. Som du äter nu samt att du ska börja träna, skulle jag vilja kalla bantning.

 • KM

  Mode och skönhetsbloggen du garanterat lär älska 😉

 • Anastasia

  Bra skrivet tycker jag! 😮

 • Therese

  du kan ju ingenting om kalorier. du sjunker bara i mina ögon. jag börjar tröttna på din blogg. skriv om saker du kan istället. lev livet istället för att leka att du är mogen. alla vet att du inte är det redan nu.

 • Johana

  ska bli kul att se på tyra & bellas show på torsdag 😀

 • Jossefin

  Tycker du att en 13-16 åring flicka som inte är färdig utvecklad än ska börja ”banta”? och hur mycket du man bör väga om man är 160?
  SVARA TACK!

 • alice

  Är det inte mycket socker i dom där naturdiet?

 • matiilda

  tack för att du skrev det !§
  jag äter inte alltid så mkt..

  du fick mej börja tänka på det.

  godis förbud kanske hjälper också, för dom som typ alltid äter godis.. (om man nu vill sluta..)

 • sarah

  Bra inlägg paulina! Precis det jag ville veta:)
  kramar

 • matiilda§

  man kanju ha godis förbud iaf man typ är beroende, kanske inte så enkelt i början, men man får ju pengar i slutet 😉
  så är det iaf för mig.

 • ♥ Emz

  Kika in i bloggen vet jag! Publicerad nyss ett inlägg om *perfekt hy.* Finns det? Ja, titta in och se. Dessutom bra *tips* om hur du ska ta hand om den. Welcome!
  ♥ Emz

 • Sarah

  Otränade unga kvinnor ska få i sig ungefär 2000 kalorier per dag 🙂

 • Emma-Lou

  Det märks verkligen att du, Kissie och Dessie följer varandras bloggar stenhårt med tanke på dagens samtalsämne; bantning! Kissie var sist ut idag 😉 YTTERST TREVLIGT! 😉

 • Anonym

  Men jävla dubbelmoral? Du äter hälften av vad som behövs och propagerar för att man ska äta bra. VA?!

 • Anonym

  orka vissa kanske gillar o äta, det e gott, orka tänka på vikten 24 så länge man mår bra de inga problem 😉

 • Lina

  Kolla gärna min blogg alla
  bloggers 😉

  babyinheaven.blogg.se
  babyinheaven.blogg.se
  babyinheaven.blogg.se

 • Johanna

  Om det där är vad du anser vara en sund och balanserad kost bör du söka hjälp. Ätstörd? Javisst. Jag hoppas att detta är ditt sista bantningsinlägg för du sänder ut helt fel signaler till unga flickor. Tyvärr finns det osäkra personer som tar dina råd på allvar.

 • rania

  Men du fröken, som tjej ska man äta 2500 kalorier per dag och det ska bestå av 4 – 5 måltider. : frukost, lunch, mellanmål, middag och kvällsfika.
  Det ”tipset” du just gav är rena vägen att bli anorektisk, inte på en vecka men efter ett tag så.
  Och sen undrar jag över en sak, varför är utseendet allting för er ”storbloggare”? Ibland kan man börja fundera över om ni måste sminka er för att gå ner på närmsta kiosk..

 • starving

  hahaha i snitt 3000 kcal? en vuxen kvinna ska äta i snitt 2000-2500 kcal.

 • Johanna

  Så bra skrivet!

 • Lisa

  Vad heter din hårfärg? vad är det för märke? eller har du färgat hos frisören? Har du något bra tips på en snygg och bra hårfärg som går att köpa på en vanlig matvaruaffär?

 • Madeleine

  alltså, vad hände med Dennis?

 • Sofie

  ca 2000-2500 kalorier är nog mer normalt än 3000..

 • Paulina

  du är grym Paow!<3 du är bäst, att du alltid är ärlig och du har helt rätt. trust me, jag vet 🙂

 • evelina

  Du har så rätt paow!! ÄLSKAR dig och din blogg! 🙂

 • annieellen - ett maskrosbarn

  [—] normalt sett så äter man i snitt 3000 [—]
  = Inte sant!

 • JNY - musik & annat i mitt liv

  ännu så bloggar du om saker du inte vet ett PISS om..pinsamt..

 • Miss Ana

  3000kcal/dag? Ööööh. Nej? En färdigväxt, normalviktig kvinna ska ha i sig ca 1900-2100kcal/dag. Och att Amir åt ca 8000kcal/dag? Vet du att 7000kcal = 1kg kroppsmassa? Då måste han har gått upp ca 1kg varje dag. Knappast troligt…

 • Solin

  Skärp dig Paow, du ger fel signaler till alla. Tror du vi alla vill se ut som dig eller, nej kurvor is tha shiet, så fuck ya

 • Anonym

  Bra inlägg! 🙂

 • Julia

  såsant d du skriver,men vart kan man köpa den ”smoothie-saken” & vad kostar den ungefär?

 • sara

  amen vafan? seriöst, ni som komenterade att detta gav fel signaler osv..? Tyckte det va bra! riktigt bra. Så fuck off and die bitches. Paow du är ball 🙂

 • lisz

  men gud,detta är paows blogg då får hon vell tipsa på vilket sätt hon vill plus att det hon skriver är sant. ni behöverr inte göra som hon säger,men hon ger bra tips & de funkar. självklart väljer ni själva,men insé att hon bara hjälper till! vill ni inte göra så så äre bara att skita i okej?

 • Michellee

  jag tycker att det var ett bra inlägg men jag är bara tretton år och jag tränar ca 5 dagar i veckan…

 • lena & siri

  Hej lilla gumman, måste bara säga gud va söt du är. Påminner om våran tid, när vi va unga! puss på dig!

 • Anonym

  du vet ju verkligen inte hur man ska äta och träna för att håll form isf. Så länge man tränar på rätt sätt så behöver man inte gå på en dricka och lite kvällsmat under en hel dag. Man ska egentligen äta 4-5 mål om dagen och dom som tränar riktigt mycket äter 10 ggr mer än en ”vanlig människa” men inte fan blir dom feta för det.
  Det handlar ju om att förbruka energi man får i sig.
  Visst man ska tänka på vad man äter och i vilka mängder men du är ju redan pinnsmal kvinna.
  Kroppen mår mycket bättre utav att äta normala portioner och träna efter dess intag inte av att äta skit lite och snålt sen träna.
  Egentligen är man bara lat om man äter lite för att inte gå upp i vikt, då är det ett bevis på att man inte tränar rätt!.

  Många tjejer svälter sig själva för att dom är rädda för att gå upp i vikt, jag själv har varit sån men har kommit på bättre tankar. Jag svälter inte mig själv utan äter normala portioner och kan unna mig saker men tränar på rätt sätt så att det inte påverkar min vikt & så att jag håller fin form och ända kan jag väga 10 kg mer utan att klassas som överviktig.

  Det är synd att tjejer är så jävla fixerade!. Egentligen, vilken kille vill ha ett benrangel…

  Det där är svält vare sig du försöker säga det eller inte…

 • emma

  haha, fan va du klagar på dessie hela tiden!
  sköt dig själv ist & alla vet att både du&alla anndra bloggare ljuger på sina bloggar-,-

 • ellie

  för att träna måste man ju äta mycket kolhydrater osv, så som dessie håller på kommer man bara att må dåligt av

 • isabella nathalie olivia

  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA,

  Paulina du är DEN mest onyttiga bloggaren! du äter på tacobar hela tiden och äter godis, fikar, dricker kaffelatte? men SURE du äter säkert bara 1000 kalorier om dagen.

  patetiskt.

 • amanda

  Denna text hade fått mig stolt, ifall du inte ibland skriver att tjocka är äckliga osv.
  Du har sån dubbelmoral, och det förstör totallt när du skriver sånna här bra exter

 • elin

  märker du inte att du säger imot dig själv! jag gillar dig men jag tycker du gör fel att demostrera om mat, det är bara unga tjejer som är inne på din blogg och de flesta är osäkra, och det är såna här inlägg som leder till att dom blir ännu mer osäkra, det är bara sjukt att räkna upp vad du äter varje dag och mana andra till att göra samma sak!

 • ida

  Du sa att du inte vill uppmana uppmana folk till att sluta äta, men endå så är de du äter typ ingenting förutom dom få gångerna du unnar dej nått. och du äter ca 1000 kalorier om dagen och de ska man göra om man ska gå ner i vikt. och du dricker dina måltidsdrycker, som är för folk som ska gå ner i vikt.

  Att äta en balansered kost är inte att äta nån liten knäckebrö macka och frukt och nån smothiie om dagen. Utan att äta balanserat är att äta ca 3 mål mat om dagen och några mellanmål.Och man ska äta tillräckligt av allt och inte för mkt av något.

  Du säger att du inte vill få folk att gå ner i vikt eller svälta men när du om redan är så jäkla smal snackar om dina smothiies och dina bantningdrycker så blir de lite dubbelmoral.

 • Anonym

  amir gillar inte dig?

 • Moa

  dom där naturdieterna är faktiskt ganska goda!

 • LINDEROTH

  Inte 3000 kalorier, 2000… och btw du har inte en balanserad kost. Om du nu bara äter 1000-1500 kalorier om dagen så borde du gå ner i vikt annars låter det konstigt!

 • juliaa

  du har helt rätt!bra sagt:) puss!

 • nea

  Hoppas du vet vad du gör så du inte bara svälter dig.. :/

 • Linn

  Du äter i princip som jag fast jag dricker näringsdrycker dagtid och äter ett mål mat innan 19 och sedan något innan jag ska lägga mig.

 • Alicce

  Jag tycker du har helt RÄTT! Just nu skulle jag vilja gå ner lite i vikt och tror verkligen på dina åsikter.
  Jättefin blogg! <3
  Btw så älskar jag din klädstil! 🙂

 • BÖÖÖÖÖÖG

  håller helt med dej! men kom ihåg hörrni att grejen med naturdiet att så fort man slutar dricka det så går man istället upp mycket lättare,

 • LINDATHESHIT

  :O hur klarar du av att gå hungrig hela tiden? antagligen.. Och din kropp kommer ställa sig på svält, och sen kommer du gå upp lika fort i kg! (: <3

 • lillefiaa

  men asså hur vet jag hur många calorier man äter ?!

 • Linnea!

  Grym text. Asså nu ska jag berätta.
  Till frukost äter jag 1 skål med yogurt+flingor, skol lunch, mellis typ macka, ibland bulle, sen middag hemgjord. på kvällen dricker jag kaffe (fast jag är 13 år?) ibland frunk och så, tränar 2 ggr i veckan på gym, är 13 och väger 60 kg är 1.60, och ja jag står för det? Seriöst vikten är bara en siffra, så varför bry sig?
  Stå för er!

 • Jenny

  Du och din blogg har växt så mycket i mina ögon! Din blogg har blivit så jäkla bra att du numera ligger högst upp bland mina ”mest besökta” sidor, istället för Kissies och Kenzas. Håller med dig i princip allt du skriver, du är faktiskt smart och du har blivit mycket bättre på att formulera dig när du ska framföra din åsikt / ditt argument 🙂

  Om vi håller oss till detta inlägget så håller jag med dig också, jag ska inte vara någon moralkärring och säga att du svälter dig hit och dit, för det tycker jag du inte gör. Du är en liten tjej och behöver inte äta ”såå mycket”. Haha 8000 kalorier? Hur fan fick han i sig 8000 kalorier? För några år sedan led jag av ”hetsätningar” och då kunde jag hur mycket jag än försökte (ja, det är jävlig sjukdom) få i mig mer än 4000 kalorier typ och då hade jag ångest x 100000000000000. Idag är jag frisk och mår bättre än någonsin, äter cirka 1200 kalorier eftersom jag mår bra av det och satsar på att gå ner i vikt med sund mat och motion. Puss på dig Paow 🙂

 • emelie och anna

  damn, vi är sjukt lika på ngt sätt

 • BRUNETTBLOGGEN

  så rätt! 🙂 jag vill vara ditt bloggtips^^

 • sebbz

  men paow då, alla har ej råd med den där protein drinken varje dag XD

 • Anonym

  Lilla paow, tänker absolut inte dissa dig nu, men 1500 kalorier är vad en kvinna ska få i varje dag, äter man runt 3000 kalorier varje dag ökar man risken för hjärt och kärl sjukdomar + övervikt på köpet.. kvinnor som inte tränar ska få i sig runt 1500 kcal, medans män ska få i sig ca 2000 kcal 🙂 så där ja, nu lärde du dig nått nytt 🙂 jag är absolut inte överviktig men just nu dricker jag nutrilett, och för att gå ner måste jag få i mig runt 800 – 1000 kcal. jag hoppas att edu inte äter så lite för att du e rädd för att gå upp i vikt, du är väldigt fin nu och hade varit lika fin med 10 extra kilo. ta hand om dig / skrivet av en 20 årig tjej som tycker att du lider av dubbel moral, men diggar dig som fan ändå, jag blir dessutom irriterad på tjejer som skriver att du e blåst och har konstig uppfattning om saker och ting, men vad förväntar dom sig, du är en 16-årig, jag var precis likadan som dig när jag var lika gammal, stå på dig paow, men tänk ibland igenom vissa saker innan du skriver dom:) pussokram

 • ..

  Du har verkligen rätt inställning, att äta nyttigare och motionera.Men kanske inte rätt lösingar 😉
  Jag har nyss börjat med ny kost-vanor och jag mår så mycket bättre nu än jag gjort förut.

 • anna

  vad ska du börja plugga nu när du har haft itt lediga år?(:

 • adiam

  paow först vill jag säga att det du skriver om invandrare är FEL!!!! du är sverige demokrat men din lille bror är inte svensk så om du vill skicka ut alla invandrare så måste ju han också skickas ut ur sverige??? utan invandrare och folk från olika kulturer skulle sverige vara tomt det skulle vara ett BORING land utan något!!! bara för att några ”blattar” har T.E.X klottrat eller gjort något dumt betyder det INTE att alla som inte är från sverige sitter och klottrar på helgerna!! bara för att vissa inte är från sverige betyder inte att dem ska behandlas på något annat sätt !!! varför inte bara leva livet än att spendera hela ditt liv att försöka tänka ut ett sätt så att alla invandrare skickas ut ur sverige??

 • Anonym

  Hur mycket väger du?

 • ebba

  Varför skriver ni att hon inte vet nåt om det ? kanske är ni som inet gör det, jag läste på massa innan när jag ville gå ner i vikt och det hon skriver stämmer väldigt bra för vad jag läst iaf.
  Så innan ni klagar på att hon borde läsa på mer om ämnet kanske ni borde det 🙂

 • Jessica

  3000 kalorier om dagen är HELT fel.
  En kvinna ska äta cirka 1900 kcal per dag och en man ska äta cirka 2000.

 • Sophie

  Riktigt bra skrivet!!!
  Håller med om allt och jag måste dessutom tillägga att naturdiet shake är svin goda!

 • RRRRR

  Sätter sig fettet på Dessies höfter och lår? KAAAAAAAAN det bero på att hon håller på bli kvinna? Google hormoner, gumman

 • Jennifer Kautto

  Du kan inte skriva så där? Är du seriös med det du skriver? Läs på lite om kost och hälsa innan du skriver om sånt…

 • Jonas

  8000 kalorier per dag 🙂 gissar på att han väger cirka 300 kg då.

 • Frida

  så sant som det är skrivit!

 • sofie

  Kokain tror jag är lite att överdriva med.. Sen äter jag precis det jag vill, livet är fan för kort för att banta!

 • Elin

  Att äta 1000-1500 kcal / dag och sedan uppmana andra att inte svälta sig? du ger väldigt fel signaler, men jag antar att ingen av dina läsare är så pantad att de faller offer för dina kostråd… Det jävliga med vissa bloggare är att ni är så fokuserade på utseende, kost och träning men i själva verket har ni ingen aning om vad ni pratar om. Så innan lillflickan ska uttala sig om träning och kost så borde du lära dig vad det handlar om. Dessutom, du som är så liten skulle aldrig klara av att träna 3-4 ggr/vecka medan du äter 1000-1500 kcal. Ska du träna så ska du äta, äta ordentliga måltider och ofta. För om någon skulle följa dina råd så gör det mer skada än nytta.

 • sara

  Superbra skrivet!
  Detta tycker jag ska uppmärksammas mer, istället för att skriva om Kungabröloppet på första sidan så kan det här inlägget passa perfekt på FÖRSTA SIDAN! =)

  Hoppas detta sprider sig till Media så alla kan börja fatta att det är fel att ”banta” som dessie(och många andra) gör!

  Peace and love!

 • annah

  Måste bara säga att normalt för en kvinna som är aktiv är 2200 kalorier och män 2700, och alltså inte 3000 kalorier. Och du som inte tränar behöver inte så mycket så kalorier, så du ligger på lagom mängd.

 • helu

  Haha dessie e ju jättefin. så falsk du är alltså, gör sånadär elaka tjuvnyp på din blogg. Älskar att hon inte svarar eller reagerar för du är så jävla låg när du gör det.

 • paulina

  jaa men guuuud uuuunderbar produkt om man vill gå upp i vikt igen när man slutar äta dom. Leder också oftast till att man blir hungrigare när man slutar med skiten. Skit bra produkt, really! Tror man tjänar mer på ett gymkort än att köpa de där varje dag..

 • Ida Blom

  2200 kalorier är normalt dagsintag för en vuxen människa. inte 3000

 • Frida

  snälla ge inte kostråd, heeelt fel! man får äta vad man vill, vara lycklig.

 • Anonym

  ah du och dessie ar sa unga.. jag lovar att ni kan ata nastan vad och hur mycket som helst utan att det hander nat. det kunde jag nar jag var 16, trots det slosade jag bort nastan hela min tonarstid pa att va besatt av mat/inte ata. kolla pa dina foraldrar och vanta tills du blir lite aldre.. da vet du ungefar hur din krop funkar, om du tenderar att ga upp i vikt latt osv. atstorningar blir inte battra med aren.. bara varre.

 • ella

  Så bra att du skriver att man inte ska svälta sig! Men en ”normal” (om vi säger så) person får i sig cirka 2000 kalorier per dag, tonåringar kanske lite mer om man växer. Så att äta 1000-1500 kalorier per dag är inte bra, om man inte är överviktig då. Man går helt säkert ner i vikt om man håller en sån kost, och så måste man ju få i sig näring också vilket folk kanske inte alltid får när de försöker gå ner i vikt av olika orsaker..

 • gah

  men alltså ditt jävla slan. som många ovan skriver så behöver man ca 2000 kalorier/dag men helst mer om man tränar. man måste äta ordentligt när man tränar och få i sig tillräckligt av allt, annars bränner kroppen inte fett utan bryter ner musklerna i stället… 1300 kalorier är rekommenderat minimum om man vill gå ner ca 1 kilo i veckan på ett hälsosamt sätt enligt viktklubb.se (och att ligga på 1300 kcal/dag är något de endast rekommenderar ÖVERVIKTIGA personer).
  att äta normalt, dvs ca 2000 kcal/dag gäller ÄVEN om man är kort och smal till växten, så att du skriver att din kropp inte behöver mera är rent skitsnack och sänder helt fel signaler till dina läsare.

  Svar: Jo, och viktklubb.se har säkert ensamrätt på sanningen…

 • dfghjk

  snälla skriv hur man går upp också, det är inte bara de som vill gå ner….

 • Sofia

  Jag tycker du verkar cool för övrigt men jag hoppas verkligen att ingen som läser detta tar efter dina kostråd och dessutom att du själv börjar äta lite bättre!

 • elin

  denna gången håller jag verkligen helt med ditt inlägg, till 100%!

 • Patricia

  Seriöst, det här var nog det vettigaste du har skrivit i hela din blogg karriär. Är faktist riktigt stolt över dig, så fuck alla andra som säger att du inte är ”utbildad”. Nej det är inte kissie heller men även lyssnar ni på henne? Please. Att ha stora feta bröst å skit smal kropp är bara so 2009 😉

 • Miccis

  Varje morgon äter jag 1 kiwi, ett äpple och en banan som en fruktsallad tsms med lite keso kan väl säga att de är GI aktigt men jätte gott du borde prova de! :). De håller man sig stadig på fram till nästa måltid!

 • Amanda´s perfekta liv!

  Men stackare! Det kan inte vara roligt och gå efter ett schema över vad när och hur man ska äta?? Att du pallar unga dam. Nä, att njuta av en riktig middag tillsammans med någon man tycker om sätter guldkant på tillvaron. Gärna varje dag om man kan. Se så, detta beteende att äta en flugas portion kan inte vara hälsosamt någonstans. Jag tänker såhär, ät vad du vill när du vill. Fast i måttliga mängder och motion så ska du se att du kommer få en kropp som många drömmer om!!

 • Viktoria

  Hej.
  Skitbra att du försöker få folk att sluta banta, men tänk på vad du skriver. Hur du äter är rena bantningsdieten, och definitift under en energibalans. Innan du ger ut kostråd till dina läsare – skaffa kunskaper.

  Du skriver att du vill börja träna. Att tänka på tills dess är att du inte kommer få ut någonting av din träning (4 ggr i veckan?) om du fortsätter äta som du gör nu. Förstår annars vad du menar med att du är liten i kroppen och att du står dig på vad du äter, men de barer och drycker du tar i dig innehåller långt ifrån det du bör få i dig från kostcirkeln varje dag, inklusive alla vitaminer och mineraler. Se till att äta varierad kost istället!

  Ha det bra
  Viktoria

 • Jessica Brusila

  Alltså, Paulina Massamassamassa Credit tilldej som äntligen skriver om mat på ett positivt sätt! Alltså och till alla er små fuckface’s som dissar henne bara för att hon gör det, Hon ÄR en förebild till många tjejer här i Sverige, och om Paulina skriver om mat och kroppen på ett positivt sätt så kanske inte Stockholm behöver lika många anorexicenter. Fortsätt så Paow!

 • Anonym

  hej kan du ge mig tips för att kunan gå ner i vikt,
  jag kan verkligen inte släppa allt gott omkring mig.
  snälla ?!

 • Jessie

  Det är ju rätt komiskt hur du uttrycker dig om kost och hälsa, fast du själv varken motionera, få i dig rätt näringsämnen samt dricker skit som naturidiet som består av cirka 95% tillsatser och onaturliga ämnen. Hälsa handlar inte om att vara smal, hälsa handlar om att finna en balans som får dig välmående. I detta fallet äter du en helt fel kost, och jag undrar hur du ser ut på insidan av din lilla kropp med tanke på vilken skit och onaturliga livsmedel du sätter i dig.
  Så döm inte andra när du själv förespråkar en väldigt osund kosthållning.

 • emma

  När jag åt ca 1200 kcal/dag samtidigt som jag aldrig tränade gick jag ner 10 kg, från 42 till 32, på en sommar. Så om du nu äter 1000-1500 kcal/dag som du påstår att du gör är det väldigt konstigt om du inte gå ner i vikt av det… (Föresten vill bara påpeka att detta är alldels för lite att äta, en tjej som ej är fysiskt aktiv behöver äta MINST 1800 kcal/dag, tränar man behöver man självklart äta mer.)

 • Moa

  Jag tycker det är roligt att folk som försöker rätta dig har fel i allt dom säger.!
  Man skall som kvinna äta emellan 1800-2000 Kcal om dagen! Det är normal kost och vad kroppen klarar att förbränna och män skall äta 2500-3000 om dagen.
  3000 är alltså max på vad en man som är tränad och tränar skall äta. Om man itne heter Stefan Nystrand och äter 12 000.. ^^

  Men du har inte en bra kost, det kan du inte tro själv, möjligtvis först ahalvan utav dagen. Dock så har du en kost som iallafall håller sig inom ramen ungefär och du äter inte alldeles för lite och du självsvälter dig inte vilker är bra att höra

  Men alla andra. läs på fakta förfan!

 • Leif

  Ät för i helvete inte nutrilett. Det aboslut sämsta skiten man kan äta.

  För att bygga krävs det MAT. Räkna på 2g protein per kg kroppsvikt, ca 3-4g kolhydrater per kg kroppsvikt och till sist 1g per kg kroppsvikt i omättat fett, dvs fett från fisk etc.
  Här lägger vi målen ca 6ggr per dag, vilket gör att vi har energibalans och har fokus exakt hela dagen. Vi kommer landa på ca 3000-3500kcal/dag.

  Träna 4 dagar i veckan i 6mån så ska du se att du får en snygg kropp. Jag vill inte ha en tjej som ser ut som en pinne, det är vidrigt !!!

  För övrigt. Du kan ALDRIG träna på 1000kcal/dag. Inte ens om du väger 40kg. Ett snitt för en tjej som sällan rör på sig, dvs max 1-2ggr i veckan. Här bör du ligga på ca 2000-2500kcal/dag.
  Räkna på 1g i protein, kolhydrater och fett per dag.

 • Anonym

  Snälla skriv inte sånt här.. Det är ju ganska många som läser din blogg dagligen och ser upp till dig! Jag har själv haft ätstörningar när jag var 13 år. Var då 170 och vägde 28 kg.. Var halvt död en tid pga ätstörningarna. Läste bloggar och kolalde i tidningar där alla såg så smala och perfekta ut, ville vara som dom. Från början vägde jag 47 kg som egentligen var för lite för min längd, när jag vägde runt 28 kg så tyckte jag fortfarande att jag var tjock.. Tog mig flera år innan jag började äta igen. Nu är jag 19 och pratar med många ungdomar som har problem med sånt här. och jag vet hur lätt det är att falla för sånt här man läser på bloggar och i tidningar, har själv vart där. Du är en förebild för folkm i din ålder och yngre! Så visa hur en förebild ska vara genom att inte läga upp massa bilder på dricka m.m och inte skriva om att folk ska äte mindre. Tycker du verkar vara en jätte härlig och gullig tjej som tar vara på tiden som ungdom! Ha det bra, kram

 • bella

  bra motto! så sant så 😀 ha det bra kram

 • Betty

  Jag förstår till fullo att man är ute efter den perfekta kroppen. Vem sjutton är inte det, den som skulle säga att den inte är det ljuger. Däremot skiljer sig det väldigt mellan vad folk strävar efter. Jag vet flera av mina kompisar som verkligen strävar efter att få kurvor men det hjälper inte hur mycket de äter och precis tvärtom. Och vad vill jag säga med mitt babbel, jo nämligen att 1000-1500 kalorier är på tok för lite för en tjej som du, du har en otroligt fin kropp men börjar du även att träna på så lågt kaloriintag ställer kroppen själv in sig på svält och det enda du kommer bli av med är energi och få en himla massa problem med värden i kroppen. Såklart att ett par kilon kommer att ramla av, det säger sig självt. Men det är inte hälsosamt, förstår att det är inte vad du är ute efter heller. Tycker bara själv att det är synd att förstöra en fin kropp så. Själv tränar jag 3-4 dagar i veckan, tänker lite på vad jag äter men långt ifrån alltid och har aldrig varit mer nöjd med mig själv.

 • Rockdoll

  Jag blev plötsligt väldigt hungrig…

 • maria

  Du är så jävla grym!!!

 • Johanna :)

  åh äntligen någon som skriver något vettigt inte som dessie som ska svälta i veckor bara för att bli ännu smalare hon ser redan ut som en pinne

 • Vicky

  Jättebra att du förespråkar att man ska äta, istället för att svälta sig.

  Dock; kvinnor bör äta 2000 kalorier på en dag, män 2500. 300 är väldigt mycket 😛 Annars bra inlägg 🙂

 • sarah

  paulina, är inte du bara för underbar? tillskillnad från kissie så peppar du folk, du får folk att tänka.. att vara smal är faktiskt inte allt! du är så jävla underbar. sååå peppande och det gillar jag. jag mår så himmla bra av att mina förebilder tycker som jag. paulina, du är bäst! så äre bara. puss på dej, ha en bra dag. <3333

 • Anonym

  Du kanske hade en bra tanke med detta inlägget men de blev heeeelt fel! Du har ganska sjuk och vriden bild av vad sund och balanserad kost innebär. Du propagerar för svältkost och att man ska träna utöver det. Jag tycker att du och dina kollegor ska passa er lite för vad ni skriver, ni är förebilder för många unga tjejer och med sådana här inlägg med diettips kan det inte bli annat än fel. Jag började banta när jag var i din ålder, och jag var dessutom överviktig på riktigt. Det slutade med en ätstörning som blev till anorexi när jag var 20 år. Kräkningar, träning, laxering, svält osv osv osv. Som resulterade i inläggning, och intensiv behandling efteråt. Nu är jag 22, snart 23 och är fortfarande sjuk! Jag är sjukskriven och mina dagar innehåller näringsdrycker, dagvård, sjukgymnastik och massa annat som man inte vill hålla på med när man är ung och har hela världen framför sig…! Jag har problem med hjärtat, eller hela kroppen förresten. Ständigt ont och mycket mycket ångest. Tänk på det, ni är vackra som ni är. Förstör inte era liv med att banta, det är ovärt. Sjukt ovärt. Lev ist!

 • gah

  det är klart att viktklubb inte har ensamrätt på sanningen, alla bantningsklubbar och dieter säger ju olika. förutom att genomgående är att man bör ligga på ca 2000 kalorier/dag och mindre om man vill gå ner.

  från wikipedia:
  ”En vuxen människa förbränner vid vila ca 1500 kcal/dygn, vid normala aktiviteter vanligen ca 2000 – 3000 kcal/dygn. Förbränning av mer kalorier än kroppen kan ta upp genom näringsintag leder till viktminskning. Omvänt förhållande leder till viktökning.”

  så visst, om du sitter hemma i soffan och inte rör en fena kanske det räcker med 1500.

 • Sara

  BRA SKRIVET PAOW!! Kraaam

 • du är elak mot dessie

  Jag fattar faktiskt inte hur du kan säga sådär om Dessie.. Dessie har en sån fin kropp paow, den bilden på dig o henne tillsammans är ni båda så fina.. Dessies kropp e faktiskt riktigt fin, det är inget som ser konstigt ut, perfekt skulle jag vilja säga! Mår du så dåligt över dig själv att du faktiskt hela tiden måste komma med grejer som får andra att sjunka lite för du själv ska framstå som lite bättre? Du har aldrig tänkt på att det du skriver kanske Dessie mår skit dåligt över men inte säger till dig eller visar något av! Du sjunker så mycket när du gör sådär.. Kan du inte fatta att du med är fin? Du är fin Paow utan att du försöker sänka andra.. Människor ser o har ögon det hoppas jag du förstår o som ALLA tycker så har dessie e skit fin kropp o det är inget som ligger fel på hennes höfter eller mage.. Du sa själv att det är inget fel på Dessies kropp och du nae jag håller med det är det då inte! Hon har vakren ”fett” på mage eller höfter hon e grymt fin! o du med, fatta det! Du blir inte snyggare bara för att du skriver sådär om Dessie! Tycker om din blogg så mycket, men du är fan elak paulina! Har märkt det så mycket, för många gånger.. Sluta med det! Så blir du bättre om tyckt OCH mår bättre själv?

 • Linn

  Njae, 2000 kalorier om dagen brukar vara det ultimata. Och sen kan inte kroppen klockan, så det spelar ingen roll om du äter klockan tolv på natten! Förstår inte att människor fortfarande går på den där myten om att man måste äta innan sju, för annars blir man fet om man äter efter.

  Svar: Kroppen kan inte klockan, men när man vilar förbränner man mindre kolhydrater och när man vilar/sover hanterar kroppen maten du stoppat i dig på ett annat sätt och lagrar den gärna som fett. Det är de flesta dietister och forskare överens om om jag inte helt tappat min läs- och hörselförmåga på sistone… Om du är aktiv under antten spelar det förmodligen väldigt liten roll, men kökar du och somnar så spelar det roll.

 • FUN & FEARLESS IN BARCELONA

  Om du vill börja träna flera ggr i veckan MÅSTE du äta mer… du kommer inte orka någonting annars och då kommer det inte vara kul att gå till gymmet heller för man känner sig helt kass.

 • molly

  Du är ju helt ute & cyklar.
  Man ska inte behva dricka nå diet för att gå ner i vikt!
  Du ska kunna äta den mat du tycker om och ändå kunna gå ner i vikt.
  Jag själv äter skräpmat & ändå ser jag inte ut som en badboll.!
  Ja äter hellre den där extra bullen när man fikar än att ta en dietdrink.
  Plus i´dagens läge vill killar ha brudar som är lite mulligare.

 • Josse

  Alltså skriver du att man i snitt äter 3000 kcal för att själv verka som du äter mindre, eller kan du bara ingenting om kalorier? STÖR MIG PÅ ER FJORTISAR SOM TROR ATT NI KAN NÅT. Man äter fan inte i snitt 3000, snarare 1500-2000 -.-

 • Bella

  Man ska verkligen inte äta 3000 kalorier när man är så liten 😛 , man ska äta 1300-1500. så det du äter är normalt 🙂 du är ju ganska kort & så dessutom. Man ska äta lagom till sin längd & vikt.

 • ..

  Men förfan ät mat.

 • syster

  att prata om näring och samtidigt ha en bild på den där skiten är bara fel.
  vet du vad en tredjedel av ämnena i den där är?

  allt handlar inte om proteiner, vitaminer och kolhydrater; till det finns tallriksmodellen.
  det finns ett antal vidriga E-nummer och andra tillsatser som kan sabba en hel matsmältning.

  och den perfekta kroppen? du är SEXTON, du har inte ens slutat växa, du har inte en jävla aning om hur din kropp kommer se ut när du är tjugofem.
  är det så jävla svårt för dig att få in fakta, och har du något sunt förnuft i dig överhuvudtaget?

 • ylva

  DU E DUM I HUVET.. FÖR INTE SÅ LÄNGE SEN SKREV DU ”FÖRLÅT ALLA GÅNGER JAG HAR SKRIVIT OM DIG I BLOGGEN DESSIE..” SEN DIREKT EFTER SKRIVER DU OM HENNE ÄNDÅ ? NI ÄR VÄNNER, DU SKRIVER OM HENNE I DIN BLOGG , HON DISSAR DIG, DU FÅR DAMP, NI BLIR VÄNNER. GE DIG

 • :/

  1000 kcal om dagen är ingenting.. Det klassas som svält. Varför ens hålla på räkna kalorier… finns väl annat o tänka på?

 • Gratis

  är du helt kocko, Man ska ALDRIG äta mat med E-ämnen och dåliga fetter.

  Vi är från naturen och ska äta från naturen, som kött, fisk, grönsaker, frukt osv. Det människna har skapat som kallas ” E-nummer” skadar våra kroppar och gör oss fula. Så sluta äta sånt bullshit.

  de som är hundra procent från naturen är vi skapta för att äta!

 • :)

  Pasta är riktigt nyttigt för att det är så mycket kolhydrater i den och potatis är också ganska nyttigt jag säger inte att det är jätte nyttigt men det är nyttigt iallafall 😉 om man ska äta sallad ska man även ha typ olja till för att annars får man inte i sig vitaminerna. Jag äter själv vitamintabletter varje dag jag är smal lite för smal kanske men jag ätrer regelbundet kanske inte så nyttigt äter typ bara vitt bröd tillexempel skäms lite för det men..gillar inte fullkornsbröd men jag äter fisk ca 3 gånger i veckan och kyckling blir det även och avocado som det är vegetabilikst fett i men man måste ju få äta som man vill 🙂

 • Zabina

  Fan vad jag diggar dej Paow! Du är så jävla grym, har sjukt bra åsikter och man blir inspirerad av dig! 🙂

  XoXo

 • Anonym

  jag blir så trött när jag ser alla bantnings/smaltips på bloggar jämt! jag är en tjej på nästan 170 som väger 49 kilo, jag vill inget annat än gå upp, äter alltid extra mycket mat så att jag ska få i mig mer kalorier men det funkar inte, jag förblir för smal… jättejobbigt att få höra hur man ska banta hela tiden när jag bara vill gå upp :O det är snyggt med kurvor!

 • linnéa

  asså seriöst? alla här är fan efterblivna, lär er något om kalorier o bantning innan ni uttalar er. en KVINNA ska äta mellan 1400-1800 kalorier PER DAG för att hålla vikten. om man tränar mycket är det självklart att man kan äta lite mer, mer tanke på att man förbränner massa kalorier när man tränar och då behöver mer energi. en man ska äta mellan 1900-2400 kalorier per dag för att hålla vikten. och vill man gå ner i vikt, äter man kanske 200-600 kalorier mindre per dag, men detta skiljer också mellan kvinna eller man, eftersom det är lättare för män att gå ner i vikt än vad det är för kvinnor med tanke på att kvinnor har och behöver mer underhudsfett än män. så alla idioter här som tror dom kan nånting om bantning, kalorier och bra kost osv, STFU. ni förvirrar bara människor som inte kan någonting om detta.

 • LIENE

  Jag tycker inlägget var bar skrivet och jag kan hålla med dig! Vill man vara smal så tycker jag faktiskt man ska följa dina råd=) Dom som inte vill behöver inte.
  Men de som verkligen vill bli smala ska inte hårdbanta, det är bara fel. Därför gillade jag ditt inlägg.

 • Sanna

  Hej. Om du känner för det är du varmt välkommen till min återstartade såkallade bloppis där jag säljer iväg alla mina senaste impulsköp. Bland annat Rolling stones thirt, *sidenjackor*, cheapmonday jeans, *t-shirts med tryck*, baggyjeans, *kill-kläder*, sidenkjolar, *rosa high heels*, smycken, *adidas hoods*, och mycket mer. Kanske finns det något som är rätt för just dig?

 • Emma

  Du är helt ute och cyklar nu. Dina matvanor är INTE bra över huvud taget. Eftersom att du är tunn borde du äta 6 gånger om dagen. Du borde inte ge ut kostråd när du inte har en aning om vad du talar om. Lägg ner!

 • -

  Hörrödu bruden, innan du snackar en massa gojja om kost ska du nog lära dig lite mer om det ämnet. Det du säger är ju rent skitsnack. USCH, blir så trött på människor som dig. Du är säkert många småbrudars idol, och de ser upp till dig och gör gärna allt de kan för att vara som du. Helt tokigt tycker då jag, men jag antar att du inte själv inser vad fel allt det du säger är. Ska du ge råd ska du tamejfan veta vad du pratar om!

 • mimmi

  omg, vad säger du. inte äta kolhydrater med andra ord, skärpning. Hjärnan behöver kolhydrater för att fungera. äter du inte det så kommer även kroppen ta energi från dina muskler. Är du extremt överviktigt så kan du köra ” GI” ett tag, men är du normal/mullig/smal skippa aldrig kolhydrater för den dagen du kommer börja äta det igen så kommer kroppen ”spara” på energin och öven ”lagra” energi..och kroppen lagrar fett bäst, så passa er för dessa tips, ut och rör på er ist, skippa dåligt fett..Kroppen är smart, inte den lättaste att lura..that´s it..

  Svar: FInns rätt många undersökningar som visar att du har fel. Lite kolhydrater är inte fel, men GI är en hyfsat väl balanserad kost faktiskt…

 • Anonym

  sluta klaga på henne idoter!
  Hon har rätt! Jag vet för jag har gått på GI själv. gör man det på rätt sätt och skippar feta såser,vitt brd och pasta (precis som hon säger) så går man ner i vikt.
  Och ifall man inte tycker att man ska gå på GI, GÖR INTE DET DÅ!
  Hon tvingar er fan inte, hon skriver bara till dom som kanske vill ha råd.
  Det är absolut inget fel i att äta lite mindre, bara man ser till att äta. Helst fyra – fem gånger per dag. Och man ska bli mätt! Men det kan man väl bli, även om man inte äter onyttig mat ? 😉

  haha, jag skrattar seriöst åt er idioter. Ni tror verkligen att hon är dum i huvudet.
  Haha, vilka är det som är blonda här egentligen?!
  AHHAHAHAHAHA!

 • Anonym

  Sluta klaga på henne! Det är ju fan hon som har rätt, inte ni.
  GI är jättebra för de som vill gå ner i vikt. Och för er som stör er, och inte vill gå ner i vikt, GÖR INTE DET DÅ!
  Hon tvingar er inte direkt.
  Och ja, det är jättebra med potatis och pasta och sånt, men om man då går på GI så äter man ju inte det. Men då ersätter man det med något annat istället, som innehller lika mycket kolhydrater. På så sätt får man i sig rätt mat utan att banta.
  Man ska äta nyttig mat i lagom mängder (inte för mycket), äta på jämna klockslag (dvs att man inte småäter) & äta sig mätt.
  Haha, jag sitter fan hr & skrattar åt er idioter, det är bara för att hon är paow som ni tror att hon har fel osv. Men inse faktum, Det är NI som har fel!

  HAHAAHHAHAHA

 • Johanna

  Så FEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL det kan bli. Dietdryckerna innehåller otroligt mycket socker, vilket gör att du kommer att bli fetare i slutändan. Och en outvecklad tonåring som du behöver all näring du kan få för att faktiskt bli en kvinna. Efter att du har blivit färdigutvecklad kan du börja träna på riktigt.

  Desto mer man förbränner = desto mer man går ner i vikt

  alltså innebär det att äta massvis med kolhyrater för energi.

  Svar: Du får gärna visa mig en dietdryck som innehåller ”otroligt mycket socker”….

 • Amanda

  Men gud, hur ORKAR du hålla på och smygdissa exakt ALLA dina vänner på bloggen? Vilken ”vän” du är. Tyder väldigt mycket på osäkerhet.

 • Lello

  Alltså, vadå att man ska äta för att leva inte leva för att äta. Bara för att du måste äta jättelite för att inte bli fet så betyder det inte att andra måste äta pyttelite för att inte bli fetton. Jag till exempel väger ca 48 kg och är lite under 160 cm och är smal,naturligt smal och äter skitmycket, vad som helst. Och jag tränar aldrig, förutom lite promenader och när jag springer till bussen på morgonen haha.
  Till frukost brukar jag äta frukt, tex 2 bananer och ett äpple, och ibland någon macka. Sedan kanske jag äter nån mer frukt eller macka i skolan innan skollunchen. Till skollunch brukar jag äta lite rivna morötter, och den mat som serveras, t ex köttfärssås och pasta, då käkar jag en JÄTTETALLRIK av det, mer än nån av mina kompisar, och så dricker jag 1-2 glas mjölk till det.
  Sedan när jag kommer hem på eftermiddagen så kanske jag äter lite frukt/ nudelsoppa och dricker vatten/saft. På kvällen vid middagen så tar jag en stor portion och jag har faktiskt gått upp ett par kilon det senaste året, och det är jag jävkligt glad för, för det har varit mitt mål!! =) Mitt nästa mål är att gå upp till 50 kg.
  För ca ett år sedan så vägde jag ungefär 44 kg, så jag har gått upp! and im lovin it.
  Nu vet jag inte riktigt vad jag ville säga med denna kommentar, men antagligen att man ska äta det man själv känner för och det man tycker är gott.
  Bye!! Gillar din blogg btw.

 • mimmi

  jaså..man kan inte lita på aftonbladet om det är sådana ”undersökningar” du syftar på, jag är utbildad kostrådgivare så jag vet att du inte ska skippa kolisar om man är normal/mullig/smal, men visst, om man är inaktiv ska man inte moffa pasta, potatis, osv, man kan dra ner. Du är ung, smal och har hög förbränning då du fortfarande växer. Så enligt min åsikt och vilken annan kostrådgivare som helst ( legitimerad) ät kolhydrater :-D.. Sen kan jag tillägga att alkohol innehåller Mycket kolhydrater, det kan vara en stor fälla för folk som dricker mycket…Ha det gott.. 🙂

 • Felicia

  3000? Är du dum elr skojar du? Man ska äta typ mellan 1600-2000 (beror på vad man väger) för att inte gå upp i vikt. Med 3000 skulle man kunna äta 2 pizzor per dag typ :s

 • Josefine

  Titta du aldrig på nyheter de visat dessa drycker som på bilden är rena sockerbomben

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *