Dagens fråga

ggg

”kan du inte ha med denna fråga som dagens fråga?hehe jag älskar förresten din blogg!! iaf min fråga varför låter din pappa dig dricka när du är så ung :p

KRAM!”

Svar: Hej du!

Nej mina föräldrar låter mig inte dricka, men det händer ibland att jag faktiskt dricker ett glas vin eller en drink. Igår så drack jag två små glas vin och en shot vilket var mer än vanligt.

Jag anser inte att jag behöver alkohol för att bli rolig, men själv så måste jag ha något i glaset som smakar äckligt för då är man ”med”.. Och jag tror jag vart onykter 2-3 gånger dom här sju månaderna vilket jag anser som väldigt duktigt eftersom många av mina vänner dricker sig fulla varje helg. Så nej, när jag dricker så dricker jag ett glas vin under loppet av 3-4 timmar.

Kram

Hetare än hetast!
Vinn den helt nya Apple iPad!
Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - Perfect porridge Josephine Qvist - NEW HAIR Alexandra Nilsson - Mina outfits från Rhodos Caroline Roxy - Pink happiness!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *