Att våga mixa denimspets  och pastell är coolt. Att göra det lite rockigt men ändå flickigt. Att våga testa slänga pröva och gråta innan man hittat den rätta outfiten varje morgon. Jag brukar alltid slänga ihop en outfit innan jag går och lägger mig. Sen så ångrar jag mig och testar lite till, gråter och sliter av mig löshåret..

Det kan inte alltid bli rätt. Tänk så. Jeans och sneekers is ”so 1999”.

Kavaj – HM, Bustier – Topshop, shorts – klippt själv, skor – have2have.se

paow 078

Posted in: Dresscode

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Glitter XMAS Caroline Roxy - Holdit We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Elin Hagberg - Magiska soffan är kommen!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *