Att våga mixa denimspets  och pastell är coolt. Att göra det lite rockigt men ändå flickigt. Att våga testa slänga pröva och gråta innan man hittat den rätta outfiten varje morgon. Jag brukar alltid slänga ihop en outfit innan jag går och lägger mig. Sen så ångrar jag mig och testar lite till, gråter och sliter av mig löshåret..

Det kan inte alltid bli rätt. Tänk så. Jeans och sneekers is ”so 1999”.

Kavaj – HM, Bustier – Topshop, shorts – klippt själv, skor – have2have.se

paow 078

Posted in: Dresscode
Kommentarer (112)

You might also like

Alexandra Nilsson - Föredrar en naturligare och kvinnligare look.. Alexandra Nilsson - Vad fan, shell?! Alexandra Nilsson - Såhär ska jag vara klädd i höst.. Josephine Qvist - GÖTEBORG OCH MARYKAY

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *