Färgade linser…

Jag har ju en del reklam på blogg, det är ju så jag tjänar pengar, inget att sticka under stol med, men ibland trillar jag dit själv… Jag försöker välja annonsörer som jag gillar, som har produkter som jag själv tror på. Nu har jag en sådan som går på min blogg.

Har någon provat Pharma Optics ”supererbjudande” där dom erbjuder färgade kontaktlinser för 1:-?

Är det bra linser? Ser det naturligt ut? Jag har själv beställt blåa linser nu för att prova. Vad tror ni? Kan detta vara något? Jag hoppas… 🙂

Deras annons (om ni vill kolla/prova själva):

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - Live från Stockholm Ellinor Bjurström - NI ÄR BÄST! Caroline Roxy - APAcademy - Musikproduktionskurser Keela - Sri Lanka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *