Förlåt för dålig update!

Hello bitches! Det blev ingen jacka idag, men imorgon kl 12 så =)

Mammas vän och hennes två barn som är mina barndomsvänner har varit här hela kvällen och dom ska sova här. Så busigt! Så vi tänkte gå och lägga oss nu.

Tänkte sova nu så vi får höras imorgon med en bättre uppdatering. Puss på er fina läsare !

paowwwwwwwwwwwwwwwwwwww

En pluttig bild på mig från Dennis blogg 😀

Prova Green Tea+ och få din idealvikt tillbaka!

(Visited 8 times, 1 visits today)

31 Comments

 1. Saskia :) mars 3, 2010 at 1:44 f m

  Du är finare utan Smink 🙂

  Reply
 2. Ana mars 3, 2010 at 1:45 f m

  Natti Natt! 🙂

  Reply
 3. Linnea mars 3, 2010 at 1:54 f m

  Så. Så. Så. Så.

  Reply
 4. halv arab xenia mars 3, 2010 at 2:02 f m

  go paulina!!!!!!nu har du mitt stöd;)håller till viss del med..visst ska man ta seden dit man kommer,inte finns det på kartan att börja fira svensk jul i mecca eller saudi,och bygga kyrkor där,du ska va glad om du får visum,ingen får stanna i dubai(UAE) bara tillfälligt… dom deporterar folk till höger o vänster ,dom verkar till och med hata andra araber som står låg i kurs hos dom ,indier och filipinare står inte högt i kurs utnuýttjas till slav löner för att deporteras…läs på ni andra som inge vet inget om världen eller lilla sverige.

  i mellanöstern finns vilka som är dom största anti humana och största rasister som finns,kolla alla konflikter med mera..bryt lagen i mellanöstern o se om du får hotell och lön;) prova titta fel på en annans kvinna…fel folk har till viss del fått hjälp och utnyttjat systemet,kolla alla som tjänar på att smuggla ensam-män i dessa tider,killarna betalar av med deras soc-bidrag i flera år för att ”chefen ”ska få sin del!

  många ignoranta som vägrar lära sej Sveriges språk ,inte ens försöka det e vad ja kallar dålig tacksamhet och respekt.

  då borde man stanna kvar i sitt land om det är så mycket bättre än sverige som alla missnöjda hävdar..åk hem försök dra akassa,försäkringskassa eller nått annat bidrag o se var den som inte uppskattade sveriges hjälp hamnar..ja e själv invandrad o har många invandrar vänner,bara sånna som försökt eller vill någonting i livet .andra har ja inte mycket för tyvärr men det är aldrig försent att försöka!tack alla bra invandrare och flyktingar för berikandet dock!

  Reply
 5. sofia mars 3, 2010 at 2:18 f m

  Paow tjejen, du är grym! Din blogg är bra oavsett vad alla andra säger, folk är så avundsjuka på dig för att du har lyckats och vågar säga precis vad du tycker men det kan inte dom. Du vågar stå upp för dig själv och vad du tror på, tack vare det så får du min fulla respekt!

  You rock my world! Keep up the good work! (y

  Reply
 6. Mikaela mars 3, 2010 at 2:23 f m

  sluta skriv att paow och dessie är osams, för det stämmer inte ens. jag undrar hur mycket paow sitter och skrattar bakom datorn varje dag.

  Reply
 7. Hilda mars 3, 2010 at 5:26 f m

  Naww vad söt du e:)

  Reply
 8. L I S A mars 3, 2010 at 7:53 f m

  haha, seriöst.. söt bild 😀

  det här med invandrar-pratet.. håller med dej helt. så känsligt med rasism idag. det du skriver är långt ifrån rasism.

  Reply
 9. rebecka mars 3, 2010 at 7:55 f m

  Ja det var ju verkligen busigt… *host*

  Reply
 10. Linnea mars 3, 2010 at 8:00 f m

  Bara så du vet hade jag hellre sett ut som dej än som Dessie 😉 Och mina kompisar också, men vi är nöjda med oss själva ändå. Haha 😉

  Reply
 11. Bea mars 3, 2010 at 8:05 f m

  Jag älskar dig!

  Reply
 12. Lexi mars 3, 2010 at 8:20 f m

  Blir du vän med dina läsare på Facebook? (:

  Reply
 13. sarah mars 3, 2010 at 9:35 f m

  Aw 🙂

  Reply
 14. Johanna mars 3, 2010 at 9:48 f m

  Att små fjortisar inte kan se och tänka längre än sin egen nästipp är ju inte så ovanligt. Men att Paow har mage att överhuvudtaget skriva på det sättet hon gör får mig att må väldigt illa. Har hon ens varit inne på SD:s hemsida? Bara full av massa propaganda där man skymmer rasismen som finns i deras parti.
  Invandring BEHÖVS för att Sverige ska bli rikare och det är ingen nyhet. Det vet man om man är lite äldre!
  Det finns BRA invandrare, jag har flera i min UNIVERSITETSKLASS som kanske har lite svårt med språket, men dom är inte några ”hemska” människor som snattar, våldtar osv. Dom har ju högre utbildning än DIG PAOW. De flesta som våldtar är faktiskt svenskar, svenska medelålders män som är frustrerade på sina liv och måste ta för att få.
  Har du slagit upp ETNOCENTRISM? Tycker jag alla som tycker Paows åsikter är guldvärda. Jag tycker man inte borde haka upp sig på vilka som är helsvenska eller inte, man ska faktiskt kunna se människor som individer! Att du kallar dig själv ”svensk” får mig som svensk att skämmas. VAD SPELAR DET för roll om man är svensk eller inte, det är en själv som individ som bestämmer vad man kan göra åt sitt liv, och de som flytt sitt land har ju inte den bästa starten så att säga, och det borde du förstå! Sätt dig inte på en piedestal Paow, för du borde komma ner på jorden och börja se dig om i samhället. Och om du nu ska vara så svensk så kommer du i princip inte kunna äta något mer än sill och potatis, ha på dig hemgjorda fula stickade tröjor och prata på ett gammaldags vis, för man kan ju inte använda utländska! Sluta propagera för dina läsare, dom flesta är väl 12-13 år och grundar hela sin värld på vad andra tycker. Visst Sverige är ett fritt land, men det betyder inte att man får skriva på det sättet du gör, det är inte okej.
  Menar du att vi ska sålla ”bra och dåliga” invandrare, är det moraliskt rätt tycker du. Jag hoppas du någon gång kan se längre än din nästipp för det kan du behöva om du ska klara dig i samhället. Man kan ju nästan tro att du lider av Aspergers! Kanske borde kolla det?

  Svar: Är du ens läskunnig, du som studerar på universitet och allt? Jag har inget mot import av varor, handel, invandring eller något sådant. Vad är det som är svårt att fatta??? Jag har något emot folk som inte sköter sig och ja, vi ska sålla bort dom dåliga för dom visar att dom inte har här att göra. Alla andra är välkomna, hur välkomna som helst. Lyckigtvis verkar dom flesta förstå detta nu och lika lyckligtvis är dom flesta som kommer hit till vårt land av den skötsamma varianten…

  Är du säker på att du verkligen går på universitet och inte lider av någon form begränsning i din förmåga att förstå och uppfatta verkligheten? Det borde du kanske kolla….

  Reply
 15. ? mars 3, 2010 at 10:55 f m

  sluta länka dennis, alla förutom du SJÄLV fattar ju att han utnyttjar dig?

  Reply
 16. Erika mars 3, 2010 at 11:29 f m

  Söt du är när du inte har mkt smink! Du borde faktsikt ha ditt korta hår.. 🙂

  Reply
 17. ellie mars 3, 2010 at 12:48 e m

  så söt när du inte har mycket smink!! =)

  Reply
 18. Lina mars 3, 2010 at 12:52 e m

  Vad söt 😀

  Reply
 19. Julia mars 3, 2010 at 1:26 e m

  hahah killen bakom spanar in dej 😉

  Reply
 20. Anonym mars 3, 2010 at 4:25 e m

  y hates u 😀

  Reply
 21. Hanna mars 3, 2010 at 8:15 e m

  Paulina.. DU är SKITCOOL! X)

  Reply
 22. Jennifer mars 3, 2010 at 9:45 e m

  Vem är snyggingen bakom dig i rulltrappan? 🙂

  Reply
 23. Frida mars 3, 2010 at 10:03 e m

  Aaaw vilken gullig bild på dig! Kram, Paulina.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *