Gaybloggah is here!

Åkte ut och mötte den kända gaybloggaren Amir! Vi åkte till min pappas mataffär, och Amir sprang direkt till godishyllan innan han såg Jacob som satt i kassan…

Nackdelarna med att umgås med kändis Amir. Han är fattig, får inte plats i sängen, äter allt i huset och försöker alltid sno med mitt löshår hem! Fan vad hemsk jag låter, men i like him. Och så självklart så går man upp ett par kilo också…

Fördelar med att umgås med kändis Amir : Han fixar alltid mitt hår, man kan låna hans smink, han köper ut cigg och snart så kan han handla på systemet lagligt! I love him! Jag ger honom mat och han ger mig kärlek. Precis som Fucki. Läsarna ger henne pengar och hon ger kärlek.

Inte alls smygreklam EN FEEETING LÄNK TILL BÖGEN!

Bild 939

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - Beach ready Alexandra Nilsson - Pink wall Alexandra Nilsson - Fråga mig inte detta!! Alexandra Nilsson - In my workout clothes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *