Godmorgon!

God morgon..

Eller inte så god, jag är stormförkyld. Inte speciellt kul. Ska åka hem till mammsen idag, har inte träffat henne på över en månad. Anledningen till det är att jag inte tycker om att vara i Tyresö, är typ 30 minus där och 2 meter snö (ja, har varit..). Men idag ska jag i alla fall hem till henne. Åker till henne om någon timme =)

Vaknade för ett tag sedan, eller ja, runt kl 10 men har haft så ont i kroppen så att jag inte kan röra mig… Usch då. Nu ska jag hoppa in i duschen så vi hörs snart!

ga            Bild: posh24.se

Någon mer än jag som diggade Lady Gagas outfit. En plastbody och en diamantkräfa på huvudet. So Paowstyle hehe..

Har du problem med storleken? Köp MySize som finns i sex olika storlekar.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (89)

You might also like

Josephine Qvist - GODMORGON Alexandra Nilsson - Time files.. Josephine Qvist - GÖTEBORG OCH MARYKAY Alexandra Nilsson - Ta mig tillbaka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *