Godmorgon

Godmorgon.. Är pisstrött och mitt rum är stökigare än någonsin. Jag döör! Åååh så tråkigt. Tycker att livet börjar bli en aning tråkigt nu 🙁

Tur att jag börjar jobba på tisdag, not, men jag behöver pengar! Vet inte vad som hänt, men mina pengar är slut slut slut. Jag lånade 5000 till resan som kostade 15,000 sammalagt så kände att jag var tvugen att ge tillbaka till  pappsen och tjänade bara 8000 den här månaden. Ångest! Livet är så tråkigt utan pengar, aja nu ska jag vakna till och duscha lite..

Att inte ha pengar är bara so not Paow style säger jag bara..

Haha så gulligt!

Säker eller osäker sex? Gör ditt val! Med MySize, som finns i sex olika storlekar, är valet enkelt!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (54)

You might also like

Alexandra Nilsson - Vad jag handlar från mat.se Alexandra Nilsson - Migrän? Alexandra Nilsson - Vilka kommer bli dom nästa storsäljarna? Alexandra Nilsson - Ny vecka..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *