Godmorgon!

Hello bitches!

Typ fyra timmars sömn och är pisstrött. Hur orkar jag egentligen gå upp? En timme innan klockan ringer. Kl halv 10 ska jag fixa mina fransar som tur är! Utan dom känner jag mig naken, rädd och exposed.

När man väl börjar med fransar så går det inte att sluta. Man känner sig som en pojke utan snopp. Även om man har långa ögonfransar innan så går det inte ens att mäta med fransförlänging. Så jäkla bra! Ska i alla fall ut till Tyresö så ja, alla skolbarn, håll ögonen öppna, jag håller mig till centrum. Aja, nu ska jag äta frukost. Puss hej!

godmorgon

Har du kontroll på vikten?
Om inte – utnyttja din välkomstpremie! Prova en tvåveckors kur för bara 19 kronor!

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - Norge med Cocopanda! Alexandra Nilsson - Back on the waves Josephine Qvist - FAN VAD BRA MAN MÅR Alexandra Nilsson - Ideal of Sweden summer launch

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *